search
top

Bambi kotona

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (76 votes, average: 2.42 out of 5)
Loading...

 

Kotona en osannut tarttua oikein mihinkään. Edessä oli vain loman loppu ja synttärini. Perheen huomion vei siskoni muutto opiskelemaan Tampereelle. Hän oli saanut paikan teatterikoulusta ja vanhempani aloittivat heti valmistelut. Siskoni on minua kolme vuotta vanhempi, voimakas persoona ja myös idolini. Siskoni oli auttanut minua koulussa, hän oli ollut teatterikerhon aktiivijäsen ja ottanut minutkin mukaan. Olin joutunut kiusatuksi, mutta siskoni oli käytännössä vetänyt turpaan kiusaajiani ja olin saanut olla rauhassa.  

Syntymäpäivänä perheeni tuli laulamaan sänkyni viereen ja toi lahjoja ja kakkua. Repiessäni erään laatikon päältä paperia tajusin saaneeni sen lahjan jota olin toivonutkin, kännykän. Elettiin siis vuotta 99 ja kännyköitä ei vielä jokaisella ollut. Avattuani paketin ja purettuani Nokian 3210:n esiin ojensi isäni sim-kortin ja varoitteli suurista puhelinlaskuista.  

Ruokapöydässä isä yritti saada minua vielä lähtemään Tampereelle, olisin kuulemma suurena apuna seinien maalaamisessa. Kieltäydyin päättäväisesti ja kerroin pärjääväni, olihan minulla puhelin turvanani.  

Saatuani puhelimen ladattua ja kerjättyäni ylimääräistä rahaa lähdin rantaan. Hiukseni olivat kasvaneet ja auringon vaaleaksi polttamat. Ihoni oli taas ruskea, katsellessani rusketusrajojani tajusin Rikun hyväilleen juuri niitä. Ajatus Rikusta sai levottomuuden kasvavan sisälläni. Näppäilin nopeasti Rikun numeron, olin ensimmäiseksi tallettanut sen puhelimeni muistiin. 

-Rikhard nnn 

-Moi, Kari tässä, tai Bambi.  

Ääneni sortui jännityksestä.  

-No moi, mitä sinulle kuuluu? 

-Sain oman kännykän tänään, syntymäpäivälahjaksi.  

-Onnea vaan bambini, mitä suunnitelmia sinulla on? Olen juuri käymässä Helsingissä. Et tiedä kuinka olen sinua ajatellut. Tiedätkö kuinka olet saanut vanhan miehen punttiin eloa? 

-No porukat lähti systerin kanssa Tampereelle, tulevat vasta sunnuntaina. Ei minulla ole oikein mitään, olen yksin illan.  

-Lähdetään ajelemaan, käydään vaikka Lintsillä? 

-Joo, mutta en minä oikeastaan Lintsille tahdo. Tulisitko käymään vaan? 

Sovimme että Riku soittaa illalla kun pääsee lähtemään. Jäin miettimään iltaa ja tunsin oloni hermostuneen kiihottuneeksi. Mietin miten Rikun yllättäisin, siskon vaatteita voisin ainakin koittaa. 

Rannalla levitin pyyhkeeni sivummalle, tiesin ilta-auringon yltävän sinne hetken kuluttua ja muun rannan jäävän varjoon. Kätkin puhelimeni kassiin kirjan ja paidan sisälle ja menin suoraan uimaan.  

Noustessani laiturille sai viileä tuuli ihoni nousemaan kananlihalle. Laiturin päässä seisoi 35-40 vuotias mies katsellen minua.  

-Oliko kylmää?  

Suu ja silmät nauroivat iloisina ja saivat minut hyvälle tuulelle.  

-Ei, mene vaan.  

Mies riisui paitansa ja shortsinsa ja kellon ranteestaan.  

-Voisitko katsoa näiden perään?  

-Juu, minun pyyhe on tuolla.  

Osoitin paikkaa mihin aurinko oli juuri alkanut paistamaan.  

-Kiitos, tulen pian.  

Mies ojensi vaatteet ja kellon minulle ja sukelsi sulavalla kaarella järveen. Käännyin ympäri ja menin pyyhkeelleni. Käännyin makaamaan selkä aurinkoon ja rullasin uimahousujeni lahkeita vähän ylemmäksi saadakseni aurinkoa pakaroilleni. Kaivoin kännykän kassista ja huomasin isäni soittaneen. Soitin takaisin ja kerroin olleeni uimassa. Isä sanoi heidän saaneen pakkaamisen valmiiksi ja lähtevän kohti Tamperetta, pöydällä olisi rahaa ruokaan ja nukkumaan pitäisi mennä ajoissa. 

 -Joo joo. -Ja isoa pahaa sutta pitää pelätä.  

Varjosta huomasin miehen saapuneen uimasta. Hän istui pyyhkeelleni ja ojentautui selälleen. Lopetettuani puhelun hän katsoi minuun. Katseeni viipyi hetken hänen silmissään 

-Pitääkö sinun varoa isoa pahaa sutta?  

-Pitää toki. Ei vaan, porukat lähti Tampereelle viemään systeriä opiskelemaan.  

Laitoin kännykkäni rantakassiin ja käännyin selälleni kassi päänalusena. Mies kääntyi minuun päin kyljelleen, tajusin tuijottavani hänen haarojaan jossa selvästi oli elämää. Tajuamatta itse nuolaisin huuliani.  

-Heh, näitkö jotain kiinnostavaa?  

-Miten niin?  

-Katso vaan rauhassa, ei se pure.  

Välillämme oli vajaa metri ja mies kosketti kaulaani kädellään. En liikahtanut pois kun mies painoi päätäni kohti haarojaan.  

-Katso vain, vaikka voi se purrakin.  

Näin kalun kurkistavan uimahousujen kauluksesta. Silitin sitä kädelläni.  

-Hyvä poika, jatka vaan.  

Mies vilkaisi ympärillemme ja veti minut kädestä ylös. Ranta oli hiljainen, mutta muutamia uimareita kulki laiturille ja takaisin.  

Seurasin miestä pienen matkan, polku vei rantaan jossa suuret lepät kasvoivat aivan vesirajasta. Mies nojasi puun runkoon ja painoi minut polvilleni eteensä. Hän kaivoi kullinsa esiin ja runkkasi sitä kevyesti.  

-Katso poika, tässä on oikea kyrpä. 

Otin siitä kiinni, se oli lämmin ja samettinen. Terska oli paksumpi kuin Rikulla, oikea tatti. Esinahka liukui märkänä edestakaisin, avasin suuni ja annoin terskan liukua suuhuni. 

-Hyvä poika, arvasin heti että sinä se olet oikea kyrvänimijä. 

Mies otti tiukan otteen hiuksistani, kietoi ne nyrkkiinsä ja painoi kalunsa syvälle suuhuni. Äkkiä oksennusrefleksi sai katkeran nesteen nousemaan suuhuni ja minun oli syljettävä se maahan. Välittömästi mies jatkoi suuni naimista.  

-Katso silmiini lutka.  

Nostin katseeni ja tartuin toisella kädelläni omasta kalustani kiinni ja aloin runkkaamaan. Tajusin olevani aivan laukeamisen partaalla, en ehtinyt kuin koskemaan omaan kaluuni kun laukesin miehen jaloille. Samalla hetkellä miehen kalu alkoi sylkemään spermaa suuhuni, katsoin ylös häntä silmiin ja lipsuttelin kielelläni terskaa ympäri. Mies veti kalunsa suustani, raotin suutani ja näytin loppusatsin kielelläni. 

 oot uskomaton lutka, mutta nyt sun pitää putsata mun jalat. Ne on sotkussa. 

Kumarruin nuolemaan miehen reisiltä ja polvilta omat spermani ja nousin ylös. Kävelin istumaan  pyyhkeelleni ja mies seurasi minua viereeni. 

-Missä sinä asut, jos nasuni on viikonlopun yksin voisi iso paha susi tulla puhaltamaan oven kumoon. Mitäs siitä sanoisit?  

-Ei onnistu.  

-Miksi ei, juurihan sinä osoitit olevasi kyrpää vailla oleva lutka. Kerropa nyt osoite niin saatan tulla käymään. 

Mies nappasi puhelimeni ja soitti johonkin numeroon.  

-Moi, laita tämä numero talteen. Tästä on vielä iloa. 

Mies antoi puhelimen takaisin ja iski silmää.  

-Nyt ei ole osoitteella väliä,  saan sen tietää muutenkin. Soittelen sulle pikapuoliin, sää olet niin kiimanen lutka että susta on iloa vielä pitkään, ja monelle. 

Katselin kun mies käveli poispäin pukien paidan päälleen. Nyt minun tuli kylmä. 

Jatkuu.. 

 

Katselin jääkapissa olevaa kurkkua ja otin sen käteeni, toiseen käteen otin porkkanan pussista. Avasin suutani ja työnsin kurkkua suuhuni. Sen pinta oli kova ja karhea, aivan erilainen kuin oikea kulli. Otin molemmat mukaani ja vein ne omaan huoneeseeni. Huoneessani riisuin itseni alastomaksi, kaluni heräsi eloon, mutta en vielä halunnut orgasmia, 

Siskoni huone oli lähes ennallaan, kirjahylly ja stereot olivat lähteneet muuttokuormassa. Samoin vaatekomerosta oli moni hylly tyhjänä. Availin laatikoita ja sovittelin erilaisia alushousuja. Esille jätetyt olivat tavallisia vaaleita sloggeja ja vastaavia.  

Vaatekomeron alahyllyltä löysin kannellisen pahvilaatikon, avatessani sen tajusin siellä olevan siskoni seksymmät vaatteet. Narun ohuita alushousuja, pitsikorsetti, silkkisiä sukkia ja pohjalla vaaleanruskea dildo. Otin dildon käteeni, sen pinta tuntui kovalta ja liukkaalta, pyöräytin punaisesta katkaisijasta ja dildo rupesi surisemaan kädessäni. Sammutin dildon ja puin pitsikorsetin päälleni, se oli aavistuksen iso, mutta kiristin sen tiukalle. Katselin itseäni siskon huoneen palapeilistä, vaaleat hiukseni ulottuivat pitkälle niskaan, pöyhin hiuksiani ja painoin kaluni piiloon jalkojeni väliin.  

Puin jalkaani korsetin väriset pitsiset pikkuhousut ja silkkiset sukat joiden varsien suussa oli tahmea nauha joka auttoi niitä pysymään ylhäällä jaloissani.  Kumarruin peilille ja katselin peppuani. Kaluni kovettui uskomattoman kovaksi.   

SivunvaihtoEtsin vanhempieni vaatehuoneesta äitini kenkien joukosta valkoiset korkokengät. Ne mahtuivat juuri ja juuri, ne jaloissani tunsin peppuni pyöristyvän ja korot tuntuivat paljon korkeammilta kuin mitä ne olivatkaan. Ovikello soi, mutta päätin olla reagoimatta siihen. Riku se ei olisi ja jos se olisi, en tahtonut avata.  Kävelin vanhempieni makuuhuoneeseen jossa äidilläni oli iso peili. Käänsin peilin niin että saatoin kävellä sen ohi ja katsella kävelyäni. Lyhensin askeleitani ja hain ryhtiä, etten tuijottaisi jalkoihini. Kävelin edes takaisin ja harjoittelin, samassa kännykkäni soi ja kävelin vastaamaan.  

-Kari puhelimessa. 

-Isä tässä, oletko kotona? 

-Joo, olen. 

-Hei siellä on Pentti ovella, miksi et avannut? 

-Olin paskalla. 

Meillä on autotallissa sen pensasleikkuri lainassa, menetkö antamaan sen heti kun sillä on nyt kamala kiire jonnekin. 

-Joo, ihan kohta. 

-Ei kun nyt heti.  

Puhelin vaikeni korvaani. Samassa kuulin kuinka ovikello soi vaativasti ja vedin toisella kädellä korsetin nyörejä auki, mutta sain vedettyä ne umpisolmuun. Tajusin että ainoa keino riisua korsetti päältäni olisi leikata nyörit poikki, mutta sakset olivat keittiössä ja sinne pitää kulkea eteisen ohi. 

Juoksin huoneeseeni ja vedin päälleni collegepuseron ja farkut jalkaani. Eteisessä työnsin tennarit jalkoihini koska silkkisukat olivat jääneet jalkoihini.  

Avasin oven hengästyneenä ja punaisena. Pentti seisoi kiireisen oloisena ja katseli minua kuin vierasta. Pentti on isää nuorempi, myyntitykki ja jotenkin ärsyttävä. Jupiksi siskoni häntä sanoi. 

-No mikäs se kesti kun et ovikelloa kuullut? 

-Olin vessassa. 

-Jaa, vessassa. 

 Menimme autotalliin ja etsin leikkuria varastohuoneesta. Pentti seisoi takanani kumartuessani nostamaan leikkuria lattialta. Samassa tunsin kuinka Pentin kädet tarttuivat vyötärööni ja nostivat collegepaitaa ylös. 

-Mitäs sinulla Kari onkaan täällä alla? 

-Hei, älä. Ei mitään. 

-Taitaa täällä olla jotain. Näytäpä minulle kiltisti. 

Pentti oli nostanut paitani ylös niskaani ja piti minua toisella kädellä vyötäröltä ja toisella riisui paidan kokonaan. 

Vau, sinähän se pikkuinen kissa olet, tuo korsetti sopii sinulle paremmin kuin siskollesi. 

Katselin Penttiä ihmeissäni, oliko siskoni Pentin kanssa ja.. 

Pentti avasi nyörit nopeasti umpisolmusta ja kiristi korsetin tosi tiukalle.  

-Mitäpä sinulla on jalassasi, onko sinulla ne pikkuhousut? 

Nyökkäsin.  

-Ja sukat. 

-Tahdon nähdä sinut, mennäänpä takaisin sisälle. 

Pentti otti leikkurin ja veti minut perässään ulos autotallista, menimme sisälle ja Pentti istui olohuoneen sohvaan. 

-No näytäppä nyt miten pikkukissa on pukeutunut. 

Riisuin farkut jalastani ja pöyhäisin hiuksiani. Seisoin Pentin edessä korsetissa ja pikkuhousuissa ja sukissa. Pentti näki kengät lojuvan eteisen käytävässä. 

Laitappa nuo kengät, olet varmaan jo kokeillut niitä. Tuo samalla minulle viski tuolta baarikaapista. Kaada itsellesi toinen, tulet sitä tarvitsemaan.  

Kävelin baarikaapille ja otin kaksi lasia ja viskipullon. En ollut vielä koskaan nauttinut alkoholia. Kaadoin laseihin runsaasti ruskeankeltaista juomaa ja vein toisen lasin Pentille.  

-Istu niin jutellaan rauhassa. 

Istuin Pentin viereen, Pentti kilisti lasejamme ja otti suullisen juomastaan. 

-Isälläsi on aina ollut hyvä maku, juomien ja naisten suhteen.  

Maistoin omasta lasistani ja meinasin yskäistä suuni tyhjäksi. Voimakas savunmaku oli kuvottava, mutta pakotin itseni nielemään tulisen juoman. Pekka laski oman lasinsa pöydälle ja kääntyi puoleeni. Hän otti minunkin lasini samoin pöydälle. Samassa Pekan huulet olivat omillani ja kieli avasi suuni. 

Pekan kädet nostivat minut istumaan hänen syliinsä. Suutelimme rauhallisesti ja tunsin kuinka kaluni kovettui. Samoin Pekan kalu tuntui jäykältä hänen housuissaan. 

Nousin ylös ja tartuin Pekkaa kädestä. Pekka seurasi minua huoneeseeni. Sängyllä hän huomasi dildon, kurkun ja porkkanan. 

-Nyt saat aitoa tavaraa. Kun kaivoit sisaresi tavaroita, oliko siellä liukuvoidetuubi? 

-En tiedä. Käyn katsomassa. 

Siskoni huoneessa laatikon pohjalla oli kuin olikin musta tuubi jossa liki glide. 

Tullessani takaisin Pekka oli riisunut. Hän oli ajellut itsensä kokonaan karvattomaksi ja hänen kalunsa oli paljon suurempi kuin Rikun tai miehen rannalta. Tai isäni. 

-Hyvä, oletko kokeillut tätä?  

Pekka piteli dildoa käsissään. 

-En vielä. 

-Oletko harrastanut seksiä kenenkään miehen kanssa? 

-Olen, kaksi-kolme kertaa. 

-Onko hän nainut sinua? 

-On. 

-Et siis olekaan neitsyt. No minkä kokoinen kyrpä sinussa on käynyt, tämmöinen? 

-Ei, pienempi. 

-Niinpä, tämmöistä et usein tapaa. Tuleppa tähän sänkyyn niin vähän avataan sinua dildolla. 

Pekka veti minut sängylle selälleni. Hän riisui pöksyt jalastani ja avasi liukuvoidetuubin. 

Viileä liukuvoide valui kaluni päälle ja Pekka runkkasi minua maaten kyljellään kuusysissä vierelläni. 

Otin Pekan kalusta kiinni ja aloin runkkaamaan sitä. Terska paljastui kokonaan esinahan alta ja katselin kuinka sen päähän nousi ensimmäinen pisara. Nuolaisin sen kielelläni pois. Otin terskan kokonaan suuhuni, mutta asento oli jotenkin niin hankala että en saanut enempää kalua suuhuni. Livoin terskaa kielelläni ja kuuntelin tyytyväisiä urahduksia Pekan suusta. Pekan sormet olivat levittäneet peppuuni liukuvoidetta ja nyt Pekka sovitteli dildoa sisälleni.  

-Hyvä kissa, nyt voi sattua, jatka vaan. Sinä olet parempi kuin äitisi tai siskosi. Multa voi tulla ihan kohta, älä liikaa ilme. 

Pekka painoi dildoa sisääni, yritin rentouttaa itseäni ja tunsin kuinka se liukui alun helposti. 

-Olet tainnut runkata itseäsi, tämähän uppoaa helposti. 

Pekka työnteli edes takaisin ja sitten alkoi työntämään dildoa syvemmälle. Se sai kivun värähtämään sisälläni, dildon varsi oli paksumpi kuin terska. Pekka veti dildon pois ja laittoi lisää liukuvoidetta. Sitten hän työnsi dildon kokonaan sisälleni ja kiersi sen vibran käyntiin.  

-Tule, mennään vanhempiesi makuuhuoneeseen.  

Pekka veti minut sängystä. Tunsin kuinka värähtelevä dildo alkoi liukumaan ulos pepustani. Painoin sitä sisälleni. 

-Pidä se vaan siellä, purista perseellä. Pekka nauroi ja taputti peppuani. 

Vanhempieni makuuhuoneessa Pekka tempaisi sängyltä päiväpeiton pois ja viskasi sen nurkkaan.  

-Mene siihen kontillesi. 

Kiipesin sängylle ja samalla Pekka käänsi ison peilin niin että näin itseni siitä sivulta. Kun annoin hiusteni valua alas ja piilotin kaluni jalkojeni väliin näin peilistä tiukalle kiristettyyn korsettiin puetun seksikkään näköisen ruskettuneen tytön. 

Pekka tuli taakseni ja veti dildon sisältäni. Katselin kuinka hänen kullinsa seisoi tosi suurena, se oli suurempi kuin dildo.  Hän voiteli kalunsa liukuvoiteella painoi sen aukolleni. 

-Nyt kissa, nyt saat kyrpää.  

Painoin pääni sänkyyn ja tunsin kuinka kädet levittivät pakaroitani ja kuinka terska alkoi porautua sisälleni.  

-Noin, katso vaan peilistä. Nyt se uppoaa. 

Yritin paeta eteenpäin mutta Pekan vahvat kädet pitivät minut paikoillani. Katselin kuinka kullia oli vielä reilusti näkyvissä ja jo nyt tunsin repeäväni. Riku oli ollut hellä, mutta Pekka otti minut kerralla. Purin hammasta ja uikutin ja hetken päästä tunsin kuinka Pekan lantio painoi pakaroitani. 

-Nyt kisu, nyt se on sisällä. Miltä tuntuu? Äitisi ei saanut sitä kokonaan perseeseensä, siskosi kyllä. 

Mietin että Pekka on pannut äitiäni ja siskoani tässä samassa paikassa ja asennossa.  Pekka aloitti työntelemään rauhallisesti, kulli oli vain niin pitkä että ulosvedolla se tuntui imevän peppuni tyhjäksi ja taas tunkeutuessaan sisälle oli kuin olisin täyttynyt kokonaan.  

Minuutin kahden naimisen jälkeen Pekka lisäsi liukkaria, kulli upposi helposti sisälleni. Pekka etsi kaluni käteensä ja hieroi sitä vähän. Muutaman työnnön jälkeen laukesin vanhempieni sängylle. Samassa Pekka tarttui tiukemmin lantiostani ja alkoi naimaan lyhyillä työnnöillä terskaansa lähes ulos vetäen. Sitten hän karjaisten työnsi kyrpänsä kokonaan sisälleni. Tunsin kuinka sperma ruiskahti sisääni. Pekka rojahti selkääni. Hän suuteli niskaani ja huohotti hengästyneenä. 

-Olet aivan uskomaton pano. Tahdon joskus sinut ja äitisi yhtä aikaa tähän. Putsaatko nyt kaluni, minun pitää mennä leikkaamaan pensasaitaa. 

Pekka veti kalunsa ulos, tunsin kuinka ilmaa karkasi pepustani ja samalla spermaa valui runsaasti kiveksilleni ja lakanoille. Pekka tuli eteeni ja nosti päätäni ylös. Avasin suuni ja nuolin varovasti terskanpään puhtaaksi.  

-Rohkeasti vaan. 

Pekka työnsi kaluaan suuhuni ja maistoin kaikkea mitä en olisi tahtonut.  

Sitten hän lähti ja jätti minut sängylle. Ulko-ovi kolahti kiinni ja Pekka oli poissa. Oloni oli hämmentynyt. Nautin ja pelkäsin ja.  

Ja Pekka on nainut äitiä ja Saria ja nyt minua. 

Jatkuu 

 

Kommentoi

top