search
top

Sunnuntaiaamu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (134 votes, average: 2.79 out of 5)
Loading...

Useimmat viikonloppuaamut alkavat orgasmilla.

Kun koko yön meidän hikiset kehot ovat liimantuneet yhteen, kädet hakeutuneet suojelevasti toisen ympärille, välillä rinnalle, välillä pyöreällä pepulle, välillä kyljelle, on aistit virittyneet taajuudelle jota ei järjellä voi selittää.

Kun aamu alkaa sarastaa pimennysverhonkin välistä ja silmäluomet värähdellä, keventyvä hengitys on alitajunnalle viesti siitä että on aika nauttia. Keho tietää mitä tehdä, se tietää mitä on luvassa. On sunnuntai. Se päivä viikosta, jolloin meistä kummallakaan ei ole kiire minnekään. Kummankaan kello ei herätä, kumpikaan ei hakkaa torkkua tai töki toista nousemaan ettei hän myöhästy.

Tunnen lähestyvän aamun, mutta olen vielä miellyttävän raukeassa tilassa – en täysin hereillä mutta en oikein unessakaan. Koko kehoni on unisen rento ja mieli tyhjä.

Tähän aikaan aamusta olemme yleensä päätyneet jo takaisin lusikkaan, johon myös nukahdimme. Sinä olet takanani isona lusikkana ja tunnen unisen hengityksesi niskaani vasten ja otsan takaraivoani vasten. Kätesi on ympärilläni omistavana, juuri rintojen alla. Hengität syvään ja ynähdät unissasi ja vedät minua hiukan tiukemmin lähemmäs itseäsi. Koko vartalosi on painautunut minua vasten. Sinun rintakehäsi vasten selkääni. Lantion kaari myötäilee omaani. Polvet ovat koukussa aivan omieni takana. Pyöräytän lantiota aavistuksen saadakseni varmistuksen sille, minkä jo tiesinkin – peniksesi on alkanut kovettua. Sekin tietää, että kohta se pääsee myös lämpimään syleilyyn. Hengityksesi kevenee ja kätesi liikahtaa. Siitä tiedän että alat myös herätä tähän päivään.

’’Huomenta kulta’’, kuiskaan ja mumiset unisesti jotain, mistä en saa selvää. Oletan sen olevan vastaus hyvän huomenen toivotukseeni. Ainakin saan siihen toivomani reaktion, kun liikautat itseäsi hieman ja tunnen nyt jo kovan erektion takapuoltani vasten. Samaan aikaan ympärilläni ollut kätesi liukuu hitaasti rinnalleni ja pyöräytät sormeasi nännini ympärillä, joka kovettuu välittömästi. Tunnen, että alapääni alkaa sykähtää lämpimänä ja odottavana. Sillä on lähes oma tahto, ja välillä se on märkä pelkästään siitä että ajattelen seksiä.

Mieheni ja minä olemme olleet pitkään yhdessä, mutta seksielämämme ei ole latistunut juurikaan – pikemminkin päinvastoin. Alkuaikojen jännityksestä ja pahimmasta panopupuvaiheesta selvittyämme seksistämme on tullut vapautunutta ja intohimoista – välillä harrastamme sitomisleikkejä, välillä pahimman luokan vaniljaseksiä jolloin kuiskuttelemme korvaan rakastavamme toisiamme äärettömästi. Mikä on tietenkin totta.

Mieheni on jatkanut ajatukseni ajan nännini hieromista ja hengitykseni kiihtyy tahtomattani. Pyöritän lantiota hieman jotta voin tuntea hänen nytkähtävän kun pyöreä takapuoleni osuu hänen terskaansa. Hänen huulensa löytävät niskani, joka on herkkä paikkani. Huulet niskassa ja sormi nännillä saa minut valumaan kiimaa hullun lailla ja hän tietää sen varsin hyvin.

Suudellessaan niskaani hän alkaa hitaasti tehdä kädellään matkaa ensin toiselle rinnalleni, olkapään kautta niskaan, pyöräytys sormenpäällä korvalehdellä (mikä saa koko kehoni aina kylmille väreille) ja palaa olkapään ja käsivarren kautta kyljelle. Hän vie sormenpäänsä höyhenkevyesti alavatsalleni ja hivelee häpykarvoitukseni reunustaa, jonka olen juuri edellisenä iltana siistinyt. Yritän liikuttaa lantiotani miehen sormien suuntaan, jotta hän koskisi klitoristani mutta hän vain naurahtaa ja vetää kätensä ylemmäksi vatsalleni, jatkaakseen kuitenkin matkaa reiden ulkosyrjälle. Hän liu’uttaa kämmentään hitaasti niin pitkällä kuin ylettää ja palaa vielä hitaammin reiden sisäsyrjää ylöspäin. Käännyn aavistuksen enemmän selälleni ja avaan jalkojani odottavasti. Hän ymmärtää vihjeen ja tuo sormenpäänsä häpyhuulilleni jotka janoavat kosketusta. Mieheni on kärsivällisempi nautiskelija kuin minä, joten hän sivelee huulia ylös ja alas muutaman kerran, ennen kun painaa sormillaan hieman, jotta pääsee kosteiden huulien väliin. Minulta pääsee parahdus, kun hän osuu suoraan klitorikseeni. Hän jatkaa hieromistani kevyesti ja suustani kuuluu hiljaista yninää, niin hyvältä kosketus tuntuu. Mieheni pyörittää sormiaan klitoriksella, hinkkaa niillä edestakaisin, sivelee häpyhuulia ja tunnustelee yhä märemmäksi muuttuvaa pilluani sormillaan, palatakseen uudelleen pyöräyttämään klitorista. Hän jatkaa leikkiään ja nautintonystyräni käy aina vain herkemmäksi ja kun mieheni huomaa ettei laukeamiseni ole enää kaukana, hän keskittyy pyörittämään sormiaan juuri oikealla tavalla häpykumpuni päällä.

’’Kulta sä oot niin ihanan märkä’’ hän kuiskaa korvaani ja imaisee korvalehteäni. Sormet hierovat kiihtyvällä tahdilla minua ja lantiollani on oma elämä, kun se hakee nautintoa miehestäni.

’’Mä haluan että sä tuut nyt’’ kultani sanoo korvaani ja hengitykseni lähes salpautuu kun tunnen kuinka orgasmi valtaa kehoni. Päästän pienen huudon kun lantioni nousee ylöspäin, miehen käden seuratessa mukana ja jatkaessa klitoriksen pyörittämistä, vaikka olen aivan nautintoni äärirajoilla. Pilluni sykkii hänen kättään vasten useita kertoja ja sävähdän kun hän pyöräyttää sormiaan ja saa aikaan uusia sykähdyksiä.

Supistelu laantuu satunnaisemmiksi sykähdyksiksi ja tasailen hengitystäni silmät kiinni. Mieheni käsi lepää reidelläni sivelleen sitä sormilla kevyesti. Tietoisuuteni palaa hiljalleen tähän hetkeen. Kivikova erektio odottaa pääsyä sisääni ja orgasmista huolimatta pilluni tuntuu kaipaavan täytettä sisälleen.

Käännyn hieman ja nostan jalkaani ja ohjaan lantiotani kohti penistäsi. Olet heti juonessa mukana ja viet käden taakseni tunnustelemaan reittiä ja ohjaamaan kaluasi huulilleni. Tunnen kun se tökkää aluksi välilihaan ja värähdän, mutta heti seuraavalla kertaa osut oikeaan ja työnnät terskan sisääni. Pysähdyt siihen hetkeksi huokaisten, ennen kuin työnnät itsesi syvemmälle. Päästän ilmaa huulieni välistä, sillä edelleen lukemattomien panokertojen jälkeenkin ensimmäinen työntö jopa sattuu välillä, niin kookas peniksesi on. Olen aivan täynnä sinua, kun työnnyt pohjaan saakka ja pysähdyt siihen ynisten nautinnosta samalla. En tiedä mitään kiihottavampaa kuin se, että mies päästää matalia nautinnon ääniä. Pidän silmäni kiinni kun vetäydyt hitaasti ulos minusta ja taas takaisin sisälle. Kätesi löytää reittinsä taas myös rinnalleni hyväilemään nänniä samalla kun jatkat hidasta liikettä sisälläni. Lusikassa naiminen on meistä molemmista ihanan intiimiä.

Hidas edestakainen liikkeesi alkaa vaistomaisesti nopeutua ja puristan lantionpohjalihaksillani jo ennestään tiukkaa pilluani penistäsi vasten jotta saisit mahdollisimman paljon nautintoa. Tikkaat lyhyillä työnnöillä syvällä sisälläni niin, että terskasi tökkii kohdunkaulaani. Teet muutaman pidemmän ja rauhallisen työnnön ja alat sitten pumpata voimalla minua takaapäin niin, että rintani hyllyvät tahdissa ja suustani purkautuu vaikerrus, samoin kuin omastasi kuuluu nyt jatkuvaa nautinnollista ähinää. Tiedän, että alat olla lähellä tulemista.

’’Tuu mun sisälle kulta’’ sanon ja puristan miehen kättä, joka lepää rinnallani puristaen sitä varmalla otteella. Liikkeesi sisälläni kiihtyy entisestään, ennen kuin pysähdyt, teet vielä pari lyhyttä työntöä ja huudat ääneen nautinnosta ja tunnen kuinka sperma tulvahtaa sisälleni. Nytkähdät muutaman kerran sykäysten tahtiin ja jäät sitten paikallesi huohottamaan niskaani. Kalu alkaa veltostua sisälläni ja vedät sen sävähtäen pois, tiedän että olet laukeamisen jälkeen aina erittäin herkillä. Pillustani valuu spermaa ja omia kiimalimojani lakanoille, mutta en voi kuin hymyillä koska puristaa kädestäsi hiukan.

’’Ihana tapa alottaa aamu’’ mumiset korvaani ja painat suudelman niskaani. En voisi olla enempää samaa mieltä.

5 kommenttia viestissä: “Sunnuntaiaamu”

 1. Teemu says:

  Naapurin vaimokin pitää lusikka-asennosta! Ja tietysti neitoa puutteessa autan…

 2. Antsu says:

  Hengästyttävän ihana….kunpa olis ollu tuon naisen tilalla….

 3. Pete says:

  Hyvä fiilis 🙂

 4. ei jaksa says:

  liian pitkä

 5. Kesäpäivät says:

  Sanoisin, täydellinen aamu!

Kommentoi

top