search
top

Ovulaatio

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (147 votes, average: 2.74 out of 5)
Loading...

Lee oli varma, että se oli kuollut. Hän nojasi kyynärpäihinsä syvällä hiekassa ja tuijotti poikien uintia surumielisenä. Kyiden tappelu oli käynnissä: nopein ja vahvin uimari ehtisi poimia montun keskeltä ainokaisen ulpukankukan. Matalapaine pyöritti sateita jokilaaksossa, mutta juuri nyt ei pisaroinut. Kaisa kokeili sään kämmenellään ja mietti sanoja, millä lohduttaisi mutruhuulista teiniä. Tosin hän huomasi, että kummityttö oli venähtänyt lukuvuodessa pituutta kymmenen senttiä ja hammasraudoistaankin hän oli päässyt eroon.

 

”Se on jääny auton alle tai lähteny hypyille”, Lee niiskautti nasaali vinkuen ja oikaisi bikineitään.

 

Ne olivat pienet ja pallokuvioiset. Isoja hän ei tarvinnutkaan niin kapeaan pyllyyn ja lähes olemattomiin rintoihin, Kaisa ajatteli. Hän oli miettinyt pukukopissa, että tytön kehittymättömät tissit toivat mieleen nahan, joka oli venytetty kahdesta kohtaa kartioiksi, aivan täydellisiksi pyramideiksi, joilla oli terävät kärjet. Ne olivat kuin kireää hyytelöä, joka ei juuri liikkunut mihinkään. Seisoivat vain pystyssä, vadelmat jäykkinä. Ominaisuus oli sisäänrakennettu.

 

”Kyllä se tulee takasin, kun juoksu on ohi”, Kaisa sanoi.

 

”Mikä sellane juoksu on?” Lee taputti hiekat käsistään suu yhtenä kysymysmerkkinä.

 

Kaisa oli sanoa, että se oli sellainen, kun kaikki kylän uroskoirat haistoivat ainoan naaraskoiran halukkuuden ja lähtivät yksi kerrallaan sen perään. Sen yhden ainoan nartun kiima sekoitti koko kylän. Urokset menivät hulluiksi ja halusivat päästä nuuhkimaan pyllyä ja astumaan. Ne juoksivat kieli ulkona ja silmät sameina. Kuulosti siis aivan Ruotsinlaivan touhulta.

 

Julle tavoitti ensimmäisenä kukan ja lähti kauhomaan rantaan.

 

”Eläimillä on juoksuaika. Naisilla on vähä sama tiettyyn aikaa kuukaudesta”, Kaisa piirsi kaislalla hiekkaan. ”Me tullaan poikkeuksellisen halukkaiksi. Se johtuu kierrosta. Halutaan nylkyttää lähes jokaista vastaantulijaa, heh”, hän koputti kaislalla Leen kalkkikiven valkoista vatsaa. Häpy oli bikinihousuissa kuin pieni pakattu zip-tiedosto. Kaikki oli yritetty ahtaa liian suppealle alueelle. Vaon viiva erottui tummana ja ohuena. Kaisa oli varma, että jos Lee sulkisi reitensä, jäisi niiden väliin sydämenmallinen kolo. ”Niin, kai teillä nyt ihmisbiologiaa on ollu?”

 

Kitulias nuotio savutti kuopassa, sillä sade oli ehtinyt kastella sen jo kahdesti. Poltettu vaahtokarkki tuoksui sekä ruovikkoisten rantojen rikinkatkuinen vesikasvillisuus.

 

”On juu. Itseopiskeluna. Meidän maikka on lessu”, Lee naurahti.

 

Julle juosta tömisteli pitkin askelin rannalle, eikä välittänyt, vaikka tyttöjen päälle lensi hiekkaa ja risuja. Jostain oli kuuluvinaan koiran haukku. Julle hymyili valloittavasti ja ojensi ruskettunutta kouraansa. Keltainen ulpukankukka oli rypistynyt kasaan. ”Lauri on ihan paska uimaan. Ku kirppu tervasa”, hän kähisi.

 

”Voi kun pieni. Vähän kuin kylmäsä veessä nahistunu pippeli”, Kaisa naurahti. ”Saako täti puhaltaa siihen?” Hän kumartui kukkaa kohti, mutta näki kyllä edessään niukat punaiset uimahousut ja niiden keskellä olemattoman pingispallon.

 

”Haista vit—” Julle tuhahti ja lähti juoksemaan hiekkamonttuun.

 

”Ette oo sitte kauan. Pitää mennä lämmittään mökkiä!” Kaisa huikkasi perään.

 

”Impikristiina ei koskaan karkaa ja nyt karkas”, Lee harmitteli.

 

Kyllä se Kaisaakin harmitti. Olisi pitänyt jättää pystykorva kaupunkiin tai ainakin sitoa lieka tiukemmin. Aamuvarhain Impikristiina oli kiertänyt seipään kolmesti, riuhtaissut sen vipuvoimalla irti nurmikosta ja lähtenyt viipottamaan persevillat hulmuten.

 

”Mikä sulla on tuo kuppi?” Lee yhtäkkiä vaihtoi aihepiiriä ja tökkäsi Kaisaa poveen. Sormi upposi pehmeään rintarauhaseen. Tyttö paineli sitä uteliaasti, laajensi vihreitä silmiään ja käänteli päätään.

 

”Se on kuule dee. Äläkä oikein lujaa töki”, Kaisa naurahti. Hän oli Leen kummeista se tuhmin ja nuorin täti. Siinä missä muut toivat lahjaksi hopeisia valokuvakehyksiä ja ristejä tai keräsivät rahaa opiskelukassaan, vei Kaisa tyttöä katsomaan Fifty Shades of Greytä tai opetti maistamaan samppanjaa. Oli hyvä olla erilaisia roolimalleja.

 

”Sori”, Lee veti nopeasti sormensa pois. ”Mulla on vain aa. Mut kai ne kasvaa vielä. Ainaki ne on kipeet aamuisin. Nipistelee sillai”.

 

”Kyllä ne kasvaa, kulta. Ja mitä sitte, jos ei kasvakaan”. Kaisan omat tissit olivat alkaneet paisua jo 12-vuotiaana kuin turbohiivan käyttämä pullataikina. Valkoiset, pyöreät rinnat olivat siitä saakka kiinnostaneet poikia. Ennen kuin hän oli saanut ostettua ensimmäiset rintsikkansa, olivat tissit hölskyneet liikuntatunnilla t-paidan sisässä kuin Riemukaaren veroinen nähtävyys. Nyt kolmekymppisenä rinnat olivat naiselle itselleen sivuseikka. Enemmän taakkaa niistä oli.

 

”Saanks mä kattua niitä?” Lee kakisteli ulos. Pyyntö oli outo, mutta ei Lee aivan tavallinen tyttö ollutkaan. Hän oli tavattoman lahjakas huilisti ja matemaattisesti älykäs, mutta sosiaalisesti hiukan vino, pirskahteleva.

 

”No aivan nopsaa, ettei pojat näe”, Kaisa lupasi ja laski mekkonsa olkaimet. Siinä ne olivat: kuperat ja päivettymättömät, hieman elämän lannistamat sinkkunaisen tissit. Rusketusrajat piirtyivät selvinä. Nännipihat olivat vaaleanruskeat ja laajat. Nisät niiden keskellä makasivat arkoina rusinoina kuopissaan.

 

”Vautsi. On ne isot”, Lee hönki ja vaistomaisesti kosketti tissiä. Kaisa värähti, kun tunsi pienen lämpimän nyrkin vatkaavan pehmeää pataa. Nänni ei kavahtanut sormen taianomaista sipaisua. Lee oikeastaan hätkähti ajattelemattomuuttaan, kun huomasi nupun alkavan turvota. ”Ai sori. En muistanu”.

 

”Ei se mitään”, Kaisa naurahti.

 

”Julle! Siellä näkyy daisarit!” Vedestä kuului.

 

”Nyt riittää. Sitte kuivattelemaan ja autoon”, Kaisa nosti olkaimet ja komensi poikia.

 

Hän käveli paljasvarpaisin märkää hiekkaa pitkin hyppytornin juurelle. Ilmassa tuoksui jälleen sade. Mustamahaiset pilvet laahasivat velttoina kuusikon kattoa hipoen ja tuuli paiskoi ruosteisia säilykepurkkeja, joita oli ammuttu ilmakiväärillä. Pojat inuivat ja vetkuttelivat. Koiran haukku kaikui harjun soranottopaikoilla, mutta sen tarkkaa suuntaa ei voinut päätellä. Kaisa päätti kiivetä torniin ja tähystää. Hän oli kuitenkin Leen, tämän Lauri-veljen ja hänen Julle-kaverin lisäksi vastuussa piskistä Milkolle ja Lotalle.

 

Kaisa kapusi lahoja askelmia ylös. Hän tunsi pientä aristavaa kipua toisella puolella vatsaa. Huimasi. Soramonttu tuntui kasvavan hänen silmissään. Se oli syvä, todella syvä. Niistä oli aina peloteltu, mutta ei Keski-Pohjanmaalla järviäkään liioin ollut. Pojat kelluivat tornin alla ja katselivat ylöspäin. Heidän sanat söi pääsky, joka syöksyi vastarannan soraseinämään. Se oli täynnä mustia koloja, kuin katakombeja.

 

”Et varmasti uskalla hypätä”, Julle huusi.

 

Haukku yltyi ja lähestyi, siihen sekoittui useimpia kaikuja. Lee oli noussut seisomaan ja huusi Impikristiinaa. Hän näytti korkealta katsottuna aivan lapselta. Kaisa käveli läpinäkyvän hyppylaudan päähän. Se jousti ja huojui. Nainen jännitti pohkeilla vauhtia ja yritti pinnistellä kuuloaan. Pojat tuijottivat ylöspäin aivan hiirenhiljaa. Tuuli kaappasi mekon.

 

”Ooksää vähän hippi vai?” Lauri kailotti.

 

Silloin Kaisi muisti pikkuhousut.

 

Tai oikeammin niiden puutteen: ne roikkuivat auton vaihdekepin päässä kuivamassa. Ensimmäinen sadekuuro oli kastellut heidät läpimäriksi. Nyt pojat näkivät kolmessa metrissä vahvat reidet ja niiden välisen railon, joka oli tuuhean vaaleanruskean villan peittämä. Kaisa tunsi kouraisun vatsassaan. Hitto. Mitäpä tuolla oli väliä. Luonnollinen asiahan se oli. Yhtä luonnollinen, kun naisen koko kevään kasvattama pillukarvoitus, kesantoniitty, johon voisi painella apiloita ja päivänkakkaroita kiinni. Miehiä ei ollut näkynyt kuin satunnaiseksi seuraksi, joten miksi vaivautua. Nyt uteliaita katsojia oli kaksi, vaikkakin keskentekoista. Ajatus näyttämisestä kuitenkin kiihotti naista. Hän kääntyi kyljittäin ja otti leveän haara-asennon. Kaikki varmasti näkyi.

 

”Teettä tiiä mikä hippi ees on”, Kaisa vastasi.

 

Koirat, ne ilmestyivät näkyviin harjun laella. Vaalea pystykorva juoksi lyhyiden mäntyjen välistä alas laaksoon, perässään neljä kaikenkirjavaa urosta.

 

”Et uskalla hypätä”, Julle toisti

 

”Impikristiina!” Lee huusi kädet torvena.

 

Kaisa imaisi keuhkot täyteen ilmaa, sulki silmänsä ja teki keveän ponnistuksen. Sitten hän tunsi putoavansa tyhjän päällä, lujaa, kiihtyvästi, mekko viitaksi muuttuneena. Poikien huudot, tuuli ja humina sulautuivat yhdeksi muotiksi hänen ympärilleen. Hetken hän oli kahlitsematon. Hän ei tuntenut tai kuullut mitään. Ennen kun veden pinta halkesi jalkapohjien alla, ehti Kaisa haistaa savun tuoksun. Pläts!

 

”Tuo on ihan hullu!”

 

Kaisa nousi pintaan ja lähti kauhomaan mekko raskaana varjona. Vesi oli todella kylmää, alkukesäistä. Se kohmetti nopeasti lihakset, mutta onneksi rantaan ei ollut monta metriä. Näkki ei ehtinyt sieppaamaan. Alkoi kuitenkin jälleen sataa. Se tapahtui varoittamatta ja rajusti, yhtenä ryöppynä.

 

§

”Ei ku me mennään eka”, Lauri potkaisi uimahousut koivistaan ja syöksyi pukukopin suojiin. Siihen ne jäivät hylättynä hiekkaan, kun kalpeat pyllyposket viuhahtivat sisään. Satoi kohisten ja Kaisan vaalea tukka oli liimautunut päänahkaan kiinni. ”Te jouvatta kastua”, pojat ilkkuivat hämärän ja homeisen kopin suojista.

 

”Ette oo tuommosia kakaroita”, Lee parkui ja värisi paksujen pisaroiden rumputulessa.

 

”Mennään autolle”, Kaisa vilkaisi ovelasti räystään alla roikkuvia shortseja ja maassa lojuvia uimahousuja.

 

Ensimmäisenä hän käynnisti töyräällä Ford Taunuksen. Lämmityslaite alkoi puskea tunkkaista ja pölyistä ilmaa sisään. Tyttöjen värinä ja hytinä lakkasivat hitaasti. Kaisa kytki lasinpyyhkijät ja radion. Mutta kun täälläpäin oltiin, oli Radion Rockin paikalla ruotsinkielinen iskelmäkanava ja NRJ:n oli valloittanut hengellinen asema. Kaisa kaivoi etulokerosta valkoisia C-kasetteja ja työnsi yhden pesään. Hetken vouaamisen jälkeen alkoi kuulua …rautavuori, Titanic, rautakuori…

 

”Tiiäkkö mikä tää on?” Kaisa myhäili.

 

”Se laiva. Eiks se uponnut ysineljä”, Lee kuivatteli pyyhkeellä tukkaansa.

 

”Ei kun C-kasetti”, Kaisa näki poikien hahmot piileskelemässä lipan alla. Hän etsivät jotain epätoivoisesti. Nainen painoi auton ovet lukkoon ja jäi odottamaan. Pyyhkijät nitisivät.

 

”Misä ne viipyy?”

 

”Kyllä ne kohta tulee”, Kaisa löi pakin silmään ja käänsi auton. Poikiin tuli vauhtia. He juoksivat kumarassa, käsi haarojen edessä. Läpimärkinä ja alastomina he hakkasivat ikkunaa. Kaisa veivasi auki muutaman sentin. ”Tuutteko kyytiin?”

 

”Misä meiän vaatteet on?” Jullen hampaat kalisivat.

 

”Saatte ne takasin, jos laskette kädet alas. Sitte se on tasapeli”.

 

Pojat vilkaisivat toisiaan. Uho oli viilennyt hyisessä rankkasadekuurossa. Julle pudotti ensin kiroillen suojauksensa ja sen perään Lauri laski kätensä. Kaisa katseli nuorukaisia arvostellen päästä varpaisiin. Julle oli tumma ja Lauri vaalea. Jullella kasvoi vähän karvaa rinnassa ja kainaloissa. Molempien kehot olivat vielä virheettömiä ja pilaamattomia. Kaisa laski ruskeita silmiään alaspäin ja hymyili viekkaasti. Jullen kikkeli oli hiukan pidempi, sillä tavalla banaanimaisesti se makasi pienten pallien päällä. Laurilla oli toukka. Paljon esinahkaa kerällä ja olemattomasti vartta. Se näytti kovista puheista huolimatta löysältä ja lapselliselta. Etulasi oli mennyt huuruun.

 

”Hypäkkää kyytiin nii mennään”, Kaisa nosti leukaansa ja antoi kytkimen palaa.

 

Vielä paluumatkalla Kaisaa huvitti temppu. Pojat olivat saaneet maksaa omaa lääkettään. Nyt ne istuivat pelkkä turvavyö suojana takapenkillä ja vilkuilivat välinpitämättömin silmin vihreää peltomaisemaa, vaikka sisällä taatusti myllersi. Lee rummutti etupaneelia ja yritti päästä Frederikin rytmiin.

 

Peilin kautta Kaisa huomasi tarkkailevansa yhä Jullen kalua. Se näytti jo melko paljon miehen kyrvältä. Sen kyljessä kulki paksu suoni ja esinahkatuutista pilkahti pinkkiä terskaa. Munakarvat olivat sotkuiset. Nainen puraisi huultaan ja hillitsi painamasta nyrkkiä reisiensä väliin. Se on vasta poika, piru vie! Älä edes kuvittele. Hän sanoi itselleen, mutta antoi silmiensä taas ahnehtia märkävartaloisia nuorukaisia. Hän oli näkevinään, että Jullella kasvoi hiekan viiksikarvoja.

 

”Saatte shortsit takasin, jos ootte oikein kilttejä. Täti lu-paaa”, viimeiset sanat nainen kehräsi imelästi ja nauroi päälle. Leen katse seurasi tunnollisesti asvalttia. Pojat murahtelivat ja heidän pilinsä heilahtivat kurvissa oikealle, kuin suuntamerkit.

 

§

Kaisa päätti, että kävisi illemmalla etsimässä koiraa. Hän ei haluaisi selitellä Milkolle ja Lotalle.

 

Mutta nyt nainen kostutti teriä pesuvadissa ja kopautti karvat irti. Hän antoi sheiverin kulkea koko matkan kainalon jo lähes sileää pintaa pitkin. Rikkinäisessä peilissä vilahti varjo. Kaisa huomasi sen, vaikka pinta oli kastehöyryssä. Ajatus mahdollisesta pienestä yleisöstä sai hänet jännittymään. Piti ohjata kielellä huulia pitkin vetojen mukana, mikä varmasti näytti hölmöltä.

 

”Mää tulin sittenki”, Lee veti oven perässään kiinni.

 

Sauna oli yhä haalea ja pesuhuoneen puolelle tulvehti märille lauteille haisevaa trooppista ilmaa. Pisarat tanssivat peltikattoa vasten. Aiemmin löyly ei ollut kelvannut, vaan tyttö oli jäänyt syömään poikien kanssa mökkiin kurkkuvoileipiä ja kaakaota.

 

”Laita vielä halko pesään”, Kaisa siirsi peiliä ja nosti toisen jalkapohjansa rahille. Hän oli saanut pitkästä aikaa nauttia puulämmitteisen saunan kosteista aromeista ja maata jalat seinää vasten, nauttien hyväilevästä lämmöstä. Samalla hänellä oli ollut aikaa miettiä, koska joku mies oli häntä hyväillyt. Siitä taisi olla kuukausia. Viimeisin oli jokin merkityksetön baarihoito.

 

”Mitä sä teet?” Lee kummeksui ja alkoi riisua.

 

”Höylään pimpsaa”, Kaisa ryhtyi varovasti ajamaan karvoituksen laitoja. Se olikin päässyt pitkäksi, paksuksi ja takkuiseksi. Geeliä piti laittaa lisää. Ensin nainen höyläsi molemmat nivuset, vilkaisi peiliin ja jatkoi häpyluun kohdalta kohti metsittynyttä harjua. Leen peilikuva ihmetteli. Tyttö oli alaston ja hoikka, seisoi varpaat yhdessä ja piteli käsiä selkäpuolella. Hän toi mieleen 1970-luvun piirretyn mollamaija-aiheisen tyttötaulun, joka oli huussin seinässä.

 

”Jäikö pojat syömään?” Kaisa putsasi höylän.

 

”Emmä tiä”, Lee kiemurteli. Hänen häpyviivansa oli korostetun edessä kuin ruutanan suu. Sen ympärillä versoi ruskeaa karvaa järjestelmällisemmin kuin itse kukkulan päällä. ”Ne meni kai ullakolle”.

 

”Hah”, Kaisa purskahti. Hän tiesi ullakolla olevan ikivanhoja pornolehtiä. Kaisa tunsi pillunsa tykytyksen, sellaisen värinähälytyksen. Ikään kuin se olisi huutanut ilosta päästä esille talviturkin alta. Tunne oli miellyttävä. ”Haluatko auttaa, Lee? Opit samalla”, hän kysyi siinä huumassa.

 

”Ai miten?”

 

”Tuu tähän eteen. On helpompi jos laskeu’ut alas. Noin. Sitte otat höylän ja alat veellä rauhallisesti tuota pimpulan ympärystää. Mutta varo häppäreitä”, Kaisa neuvoi.

 

Tyttö oli jännittynyt, mutta utelias. Hän oli polvillaan Kaisan edessä ja piteli höylää sormet vapisten. Saniaiset liikkuivat sateessa. Karvakolmio alkoi kaventua koko ajan. Lee teki hitaita rauhallisia liikkeitä ja huokaisi vaistomaisesti joka kerta, kun uutta paljasta ihoa tuli esille. Kaisa valutti kauhalla vettä puhtaille alueille. Ensimmäistä kertaa nuori tyttö näki naisen sukuelimen tästä kulmasta. Siitä mistä miehet näkivät. Se oli kovin erilaista kuin käsipeilillä katsottuna.

 

”Otetaanko kaikki?” Tyttö katsoi suurilla lautassilmillään alaviistosta.

 

”Haluaisitko?” Kaisa oli tahtomattaan kiihottunut, vaikka hän yritti pinnistellä vastaan. Hänen häpyhuulensa olivat jo kokoaan esille. Ne olivat pulleat, mutta vielä kiinni toisissaan. Pian ne alkaisivat turvota ja laajentua, lähteä seikkailemaan erilleen ja paljastaa väliin jäävän samettisen onkalon. ”Ota myös alhaalta. Pyllyreikää kohti kans”, hän kähisi.

 

Ja tyttö ajeli hengitystään pidättäen välilihan. Hän siirsi tukkaansa sivuun ja latvat hipaisivat Kaisan sisäreittä. Kaisa oli räjähtää. Kiihko näkyi hänen nänneissään. Ne olivat kuin suuret sienet saunapolulla. Leen purkautuva hengitysryöppy puhalsi suoraan pillureikään. Kaisa valutti vettä kummulleen ja näki, kuinka tyttö ajeli viimeisenkin karvatupsun. Kaisa oli paljaampi kuin vuosiin, täysin sileä ja posliini. Se oli ihanan vapauttavaa. Kaisa painoi nopeasti toista reittään sisäänpäin ja lukitsi Leen pihteihinsä. Tytön järkyttyneet kasvot olivat aivan pillua vasten, muutaman sentin päässä helmeilevästä vaosta.

 

”Melekein jäit vangiks”, Kaisa naurahti ja käveli pois tilanteesta. Hän ei tiennyt mikä häneen oli mennyt. Nainen kuivasi kumpunsa ja kosketteli ihoa: upean pehmeä. Poskia kuumotteli ja selkää pisteli, kuin koko ajan makaisi piikkimaton päällä. Sama tunne oli viipyillyt kehossa, kun nainen oli autoillut ensin Porista Tampereelle hakemaan matkalaiset ja sitten loppumatkan mökille. Hän oli nähnyt hyvin tarkasti jokaisen vastaantulevan auton mieskuljettajan kasvot ja kuvitellut mielessään heille sopivat penikset.

 

”Sitte sun vuoro”, Lee oli pessyt höylän ja istui vihjailevasti pieni apponen levällään rahilla.

 

Kaisa tuijotti tytön rintoja ja vatsaa. Vaaleanpunaiset nännit nöpöttivät jälleen. Hänen takaansa aukeni vaaleanvihreä kesämaisema niittyleinikkeineen, koiranputkineen ja maitohorsmineen. Tyttö oli norjavartinen ja juuri nuppuunsa puhjennut kukka itsekin. Kaisa kumartui ja tarttui höylään. Ei kai tässä mitään pahaa voinut olla? ”Millaine malli neidille laitetaan? Töyhtöhyyppä, mohikaani vai ranskalainen?”

 

”Päätä sä, Kaisa”, Lee luotti naiseen. Se tuntui omalla tavallaan mukavalta, mutta pelottavalta.

 

”Tehään sulle sopiva”, Kaisa päätti ja kosketti vapaalla kädellään Leen alavatsaa. Hän painoi sitä sisäänpäin ja poisti ensimmäiset hajanaiset karvat. Naisen piti nieleskellä. Niin soma ja viaton pimppi oli. Se oli lähes täysi ympyrä, jossa häpyhuulet kiersivät lomittain samaa kehää. Naiselle tuli mieleen latva-artisokka, jossa oli paljon kerroksia ja lopulta sisällä se sydän oli varsin pieni. Kaisa oli varma, että itse reikä olisi niin tiukka, ettei sormi menisi sisään ilman kostuttamista. Mutta se ei ollut hänen asiansa. Ehkä hänen olisi joskus annettava masturbointivinkkejä.

 

”Lähes kaikilla meiän luokan muijilla on posliinit. Kattelin uimahallissa”, Lee täräytti.

 

”Mutta sä oot erilainen gimma. Siks tehään sulle piirakka”, Kaisa pyöräytti viimeiset vedot.

 

”Millaine se on?”

 

”Kato ite”, Kaisa ojensi peiliä. Hän oli oikeastaan poistanut vain ohuet karvat nivusista ja kummulta. Seurauksena oli, että symmetristä pimppiä kiersi joka laidalta kapea, mutta tuuhea karvareunus.

 

”Karvapiirakka”, Lee alkoi kikattamaan.

 

”No se just”, Kaisa myönteli ja kiersi pyyhkeen ympärilleen. ”Mutta mee nyt löylyyn. Mää ajan nuo pojat tuosta puskasta pois, niin saat kylpeä rauhassa”.

 

§

Kaisa vaelsi mökillä pelkässä pitkässä t-paidassa. Mökki oli paremminkin vanha talo, Milkon sukulaisten perintöä. Kamarin huonekalut olivat lakanoiden alla piilossa, mutta Kaisa oli vetänyt syrjään suojapeitteet tuvan sekä kahden makuuhuoneen mööpeleistä. Sisällä oli vielä talven jäljiltä tomuista, vaikka he olivat Leen kanssa vähän siivoilleet.

 

”…niien piikit oli vähän ruosteessa, mutta kyllä niillä pystyy”, Lauri vakuutteli.

 

”Onko se puro sitten iso?” Julle kysyi.

 

”Ei, mutta hauet on isoja”.

 

”Mitä te suunnittelette?” Kaisa puuttui keskusteluun ja haki nestekaasulla toimivasta jääkaapista jogurtin. Hän istahti syömään sitä keinutuoliin vastapäätä poikia. Maku oli metsämansikkaa. Ulkona oli hämärää kuin syksyllä, vaikka tällä hetkellä tummimmat pilvet olivat liukuneet ohitse ja varovainen ilta-aurinko tuikki koivujen välistä. Pojat istuivat sohvan edessä lattialla ja katsoivat tabletilta jalkapalloa.

 

”Mennään yöllä pyytään atraimilla purolta haukia”, Lauri uhosi ääni käheänä.

 

”Ja että muuten tasan mene”, Kaisa ruttasi foliokannen. Ei maistunut samalta kuin lapsuudessa.

 

”Me ei olla mitään lapsia”, Julle jurnutti.

 

”Ei, ette niin”, Kaisa iski silmää. Hän tunsi vastustamatonta halua kiusata poikia, leikittää kissanpentuja narulla. Tai kohta he oikeastaan olivat miehiä, ja miehiä Kaisa jos kuka osasi jallittaa. Kaisa siirsi toista reittään. Jalkoväli maiskahti. Se kuulosti siltä, kuin tähtiportti tulevaisuuteen olisi avattu. Nainen oli katsovinaan ulos ikkunasta, vaikka näki vinttikaivoa ja pitkää niittämätöntä heinää vasten heijastuman Jullen katseesta.

 

”Mitää saa tehä”, Lauri yhä jurnutti.

 

Mutta Julle oli vaihtanut asennetta. Hän vilkuili aikuisen naisen jalkoväliin. Kaisa aprikoi miten nuorukainen mahtoi suhtautua perinnemaiseman muutokseen. Vielä päivällä vittu oli ollut karvoissaan, nyt raakattu. Kaisa haukotteli ja venytteli, antoi rintojensa valahdella paidan sisässä. Hän oli harvinaisen tyytyväinen peilikuvaansa. Kasvot olivat ikäisekseen sileät ja jopa vähän pyöreät, sellaiset lystikkäät. Vaalea tukka oli leikattu polkkamalliseksi ja silmät olivat aina yhtä eloisat ja kokeilunhaluiset.

 

Kaisa muisti Jullen. Hän ei keskittynyt juuri otteluun, vaan silmät seurasivat naisen pitkiä sääriä, reisiä ja vatsaa. Se Bermudan kolmion pyhä alue oli kehittyvän pojan mielen. Kaisa huomasi myös, kuinka nuorukainen aika ajoin kosketti salaa nivusiaan. Hänellä oli tummansiniset verkkarit ja t-paita, paljaat varpaat osoittivat naiseen päin. Kaisalle ne toivat mieleen erään rakastajan, joka oli halunnut nuolettaa varpaitaan naisella. Kieltämättä se oli ollut vinoa, mutta hieman jopa kiihottavaa. Jullen varpaat olivat pyöreät ja sileät, pienet terskat.

 

Kaisan alapää oli virittynyt eroottiseen latinkiin. Oikeastaan häpy vei tällä hetkellä häntä. Se helmeili poikkeuksellisen paljon kirkasta limaa sisäreisille. Nainen käänsi kuin huomaamattaan asentoa, nosti vähän polvea kiikkustuolin käsinojalle. Posliininen pillu oli poikien nähtävänä, vaikka Lauri oli täysin uppoutunut jalkapalloon. Kaisa tunsi, kuinka hän alkoi kostua sisältäpäin. Hän huokasi ja tuijotti Jullea. Poika oli pudottaa silmänsä. Hän kosketteli housujensa päältä, eikä paikasta voinut erehtyä. Kaisa poimi leualleen unohtuneen jogurttipisaran sormenpäähänsä ja nuolaisi sen.

 

Julle siirsi jalkaansa koukkuun ja muljautteli kädellään pippelin päältä. Ei, se oli kulli tai kyrpä, Kaisa tuumi. Ikään kuin ajatuksissaan hän vei kätensä haarojen väliin ja tunnusteli liukasta pillua. Julle seurasi tuota kaikkea estottoman ahneesti ja masturboi salaa. Kaisan rinnat olivat herkistyneet. Nänni kerrallaan oli jäykistynyt ja laajentunut. Nyt molemmat olivat pistäneet esiin t-paidasta kahtena suklaanappina. Kaisa antoi sormien liukua häpykukkulan yli, kosketti kosteaa painaumaa ja vei liukkautta klitorikselle.

 

”Jostain kuulu taas koiran haukkua”, Lee tuli sisään pyyhe ympärillään ja toinen tukassaan.

 

Laurin katse herpaantui hetkeksi ottelusta ja ehti nähdä Kaisan paljastetun vitun. Se näytti isolta ja pullealta syöjättäreltä, rako oli käpristynyt auki kuin pyhä sakramentti. Sitten sekunnin murto-osassa Lauri näki Jullen kiihkeän katseen, loimottavat posket ja raollaan olevat huulet. Käsikuppi nyhjäsi kullia. Mustasukkaisuuden, kiukun ja halukkuuden tunteet värisivät teinin kehossa yhtäaikaisesti, vaikka Kaisa näytti hänellekin.

 

”Meijän pitää käy etsimässä Impikristiinaa”, Lee touhotti keittiössä ja laski kraanasta vettä.

 

Kaisa veti t-paidan helman alas, hymähti pojille ja kiikkasi tuolilla niin, että jalkapohjat kävivät lähes katossa ja kaappikellossa. ”Ota jääkaapista limpparia, kulta”, Kaisa ponnahti ylös ja kiersi jalkapalloa tyhjin silmin tuijottavien poikien taakse. Hän pörrötti molempien hiuksia ja istahti Laurin taakse sohvalle. ”Nämä sankarit aikoo illalla kalalle”.

 

”Höh. Älä sotke mun kampausta”, Lauri örisi.

 

Kaisa avasi jalkansa ja kietoi ne Laurin ympärille. Poika säpsähti. Kaisa alkoi hyräillä epämääräistä melodiaa ja järjestää pojan tukkaa uuteen uskoon. Ohimennen hän puristi reisillään Laurin kehoa ja työnsi lantiotaan eteenpäin. Kaisan pillu sykki Laurin selkää vasten. Joku teki ottelussa maalin. Lee läpsytteli kostein jalkapohjin tupaan ja avasi pyyheturbiinin. Hetkellinen himmeä valo siilautui hänen hiuksensa.

 

”Mää näin kun te ajelitte tussujanne”, Lauri rääkäisi.

 

”Vitun idiootti”, Julle tuuppasi kaveriaan kyynärpäällä kylkeen.

 

Kaisa tukisti hellästi Lauria, veti hänen päätään taaksepäin ja antoi takaraivon osua hänen litimärkään pilluunsa. ”Onks muuten kukaan nähny mun pikkareita? Ne oli Taunuksessa”. Lauri nieleskeli ja yritti käännellä päätään pimpulaa vasten, mutta Kaisa tukisteli vastaan. Julle tuijotti tablettia hiljaisuuden vallitessa. Lee, hän heitteli tukkaansa niin voimallisesti, että Mökki-shampoon tuoksuisia pisaroita satoi sohvalle.

 

§

Kaisa löysi pikkuhousunsa ulkohuussista. Ulkona oli rehevää ja tikittävää, linnut käyttivät hyväkseen kuivaa hetkeä ja lauloivat kirkkaasti iltayössä. Pisarat valuivat lehdiltä alas. Sateenkaaren häntä vietti sekametsän laidasta kirkonkylän ylle ja antoi lupauksen paremmasta. Alkukesä oli ollut sateinen ja kolkko.

 

Kaisa päästi paineella vuolaan pissakuuron alas puruille ja käänteli pornolehteä, joka oli löytynyt huussin styroksin välistä. Useimmat sivut olivat toisissaan kiinni. Jallu oli vuodelta 1982. Vuosikertatavaraa, tällaisia ei enää ollut, eivätkä nuoremmat tunnistaneet. Silti välissä saattoi olla useiden sukupolvien hukkaamat siittiöt – Milko, kenties Milkon isä, Lauri, Kaisa ajatteli jatkumoa ja kuivasi paperinpalalla haaransa. Tai ehkä ei Lauri. Joku oli kuitenkin sotkenut hänen pikkuhousunsa. Mustat stringit olivat aivan korppuna. Kuivunut siemeneste oli liisteröinyt kankaan yhdelle mykkyrälle ja haju oli väkevä.

 

Kärpänen surisi heti höyryävän pissan kimppuun. Se oli sille koukuttavaa huumetta.

 

Ihan tätä Kaisa ei ollut tarkoittanut, kun oli lupautunut lähteä kummityttönsä ja tämän kumppaneiden kanssa jo edeltä mökille. Milko ja Lotta tulisivat perässä seuraavana päivänä. Hän oli mainostanut seuralaisille, että ajetaan kesää varten puunatulla Taunuksella tukka hulmuten ja syödään jäätelöä vaikka ihan jokaisella liikenneasemalla, uidaan, pelataan ja valvotaan.

 

Koko matkan oli satanut rankasti ja tunnelma oli lässähtänyt. Ainakin sen luonne oli muuttunut. Sitten Impikristiina oli karannut ja pojat olivat tuskastuneet istua sisällä. Onneksi Kaisa oli muistanut lapsuutensa uimapaikat, soramontut. Hän oli tältä seudulta kotoisin, ihan kuin Lotta ja Milkokin. Hän oli tuntenut heidät aina ja ystävystynyt vuosien saatossa, vaikka pariskunta oli häntä seitsemän vuotta vanhempia. Tie oli vienyt lopullisesti yhteen, kun Kaisa oli asunut opiskeluaikoina Tampereella heidän nurkissaan alivuokralaisena.

 

”Tuutte sitte takasin viimeistään puolen yön aikaan. Onko selvä?” Kaisa vannotti, kun Julle ja Lauri tulivat vessapolulla vastaan atraimet tanassa ja hakivat suuntaa purolle.

 

”Joo joo, mutsi”, Lauri nauroi ja alkoi selittää, missä hänen mielestään laskuoja sijaitsi.

 

Mökissä Lee oli käynyt jo levolle. Hän makasi vuoteessa pelkissä pinkeissä pikkuhousuissa, rinnat paljaina. Huoneessa oli lämmintä ja tunkkaista. Leen poimima apilakimppu oli ehtinyt jo nahistua maljakkoonsa. Kaisa riisui t-paidan ja harmaat collegehousut, joita kutsui pieruverkkareiksi. Hän nojasi ikkunan pienaan ja tarkkaili luontoa. ”Laitanko ikkunan auki?”

 

”Älä pistä. Mulla on vilu. Ja mahaa vääntää”, Lee kitisi, mutta ei peittänyt rintojaan.

 

”Sano, jos tarvit Buranaa”, Kaisa kävi parivuoteen toiselle puoliskolle ja nosti kämmenen niskan taa. Hän mietiskeli levottomuuttaan. Kaikki aatokset kiertyivät vääjäämättömästi seksiin. Oliko hän mennyt liian pitkälle? Ainakin hän oli tarjoillut Leelle tietoa ja poikajumpuroille käytännön harjoitteita. Toinen oli nautiskellut ainakin hänen tuoksuistaan ja kokenut hetken hurmion, tunteiden tyhjenemisen.

 

”Onko sulla ollu paljo kundeja?” Leen ääni oli hauras, kuin kukkatapetti.

 

”Kuinka nii?”

 

”Iskä sano kerran, että sä oot sellanen. Kärpäspaperi”.

 

Kaisa nauroi vertaukselle. Aika moni oli katkaissut kyllä siipensä hänessä, mutta omankin liisterin tenho alkoi hävitä. Ikää oli jo yksi päälle kolmenkymmenen. Ja tässä hän roikkui: joutilaana katossa. ”No toki joo. Erilaisia miehiä. Hyviä ja huonoja”.

 

”Kekkä on hyviä?” Lee meni sikiöasentoon ja pyöritteli hiustupsua sormensa ympärille.

 

”Sellaset, joien kanssa on kivaa. Jokka ymmärtää miten nainen pitää tyyjyttää. On niitäki ollu”, Kaisa rupesi muistelemaan herraskattausta kattoa tuijottaen. Hän kuvaili muutamia, kertoi treffeistä, vihjaili miten petipuuhiin oli päädytty ja osittain paljasti, miten seksi oli sujunut. Hän vaipui muistoihin, jotka käynnistivät jälleen naisen vilkkaan seksuaalisuuden ja estrogeenin tuotannon. Pilke sytytti kipinän, kipinä nuotion. Kaisan kainalot kostuivat ja varpaiden väliä kihelmöi. Niska kaipasi kosketusta. Hienovaraisesti Kaisa keinutteli pyllyään lakanaan ja jatkoi satua. Hän rakasti nukkua alasti kesäöisin.

 

Kattopeltiin paukahteli sadepisaroita, kuin jättiläisen kiviä taivaasta.

 

”Nyt kyllä pojat kast—”, Kaisa aloitti, mutta näki Leen jo nukahtaneen. Tyttö oli unentuoksuinen ja hauras, omaan siniseen maailmaansa kadonnut.

 

§

Kaisaa panetti. Hän ei voinut sille mitään. Kun uni ei tullut silmään, nainen kyhnytti itseään varovaisesti vuoteen toiseen päähän. Satakieli lauloi sateessa. Jossain askeleet takoivat maata ja ne olivat isommat kuin koiran tassun askeleet. Kaisa levitti tahmeat reitensä ja antoi pissan pehmentämän pimpsan tykyttää. Hän vältti vielä kosketusta. Eikä hän halunnut herättää Leetä mekastuksellaan. Vesi valui ikkunan siitepölyisiä ruutuja pitkin kuin kyyneleet.

 

Kaisa vei kädet reisiensä väliin ja levitti ihoa. Yhdestä paksusta häpyhuulesta tuli kaksi. Niiden väli lirahteli ja kupli, kiehui ja kitisi. Kaisa nylkytti takapuoltaan, paljasti lisää aukkoaan ja antoi naiseuden avautua kerros kerrokselta. Ruusupuskat ikkunan alla rapisivat. Kaisa säpsähti, mutta ei antanut äänten hidastaa häntä. Ne kiihottivat. Ihan vähän vaan, hän lupasi itselleen ja esitteli laventelista tussuaan. Kaisa työnsi etusormea reikään ja antoi sen tuntua hetken. Aivan taivaallista!

 

Sateen huuhtoma ikkuna kätki ihmishahmon, mutta joku siellä selvästi katseli kengät mudassa.

 

Kaisa kääntyi piruuttaan polvilleen ja pyllisti. Annetaan kunnon maailmanäyttely, biennaali oikein, hän leikitteli ajatuksella ja keinutti takamustaan. Kaisa siveli reisiään ja sitten pakaroitaan. Pakko olisi aloittaa saliharjoittelu, hän pohti. Muutama kilo oli sitkeästi talven aikana linnoittautunut perseen alueelle. Pylly hytkyi ja tutisi. Kaisa otti kunnolla kankuista kiinni ja levitti. Katselija näkisi hänen tumman pyllyreikänsä. Naisen hengitys katkeili tavuviivoiksi. Hän kiihtyi ja raotti lisää. Anus supisteli kasaan sisään ja pullistui uhkeana ulos. Kun Kaisa veti pakarat aivan erilleen, paljastui hunajainen pillu.

 

Katselija voisi ottaa takaapäin hänet tässä ja nyt – ellei ikkuna heitä erottaisi.

 

Kaisa palasi selälleen ja työnsi jalkapohjat ikkunanpienoja vasten. Hänen haara-asentonsa oli leveän julkea. Nainen alkoi masturboimaan. Käsi teki kolmen sormen vatkaavaa liikettä tasaisesti häpyhuulilla. Katselija kurkisteli sateen läpi, nosteli päätään ja yritti kuivata ikkunaruutua. Kaisa levitti vittuaan, hinkkasi klitorista kovaksi ja kuopi reiästä kosteutta huulille. Huoneessa litsahteli. Makean kiiman läpi haisi raudan tunnistettava haju.

 

Aaltoileva liike keskivartalossa yltyi ja Kaisa joutui painamaan jalkapohjillaan lujaa ikkunoista. Hän kätki ynähtelyt nyrkkiinsä, mutta ei voinut mitään ikivanhan sängyn valitukselle. Oli kirkasta kuin päivällä. Lee tuhisi raskasta syvää untaan. Hän käpristeli vaistomaisesti pieniä varpaitaan, jotka olivat Kaisan kasvojen tasalla. Tämä oli julma ja hävytöntä, leikkautui naisen päässä, mutta hän ei mahtanut halulleen mitään.

 

Ei mahtanut utelias katsojakaan. Kaisa oli lähes varma, että hän oli työntänyt kasvot aivan kiinni ikkunaan naisen jalkapohjan kohdalta. Se kiihotti äärettömästi. Kaisa kuvitteli vieraan kielen lipomassa varpaitaan, sääriään, sisäreisiään ja sitten pilluaan. Naisen kylkiluut painuivat kasaan, alaselkä nousi ja vatsa kohoili. Alavatsassa häpyluun yläpuolella oli muutama iän tuoma ryppy.

 

Ikkuna huuruuntui.

 

Kaisa livautti yhden sormen vakoonsa. Mutta se oli turvonnut, kuumentunut ja liukastunut niin, ettei yhdestä sormesta ollut mihinkään. Toinen jo alkoi vähän kutkuttaa. Katselija kolautti päänsä ikkunaan. Kaisa ynähteli ja ulisi. Hän suorastaan valui vulvamehua lakanalle. Täytyi laittaa sisään kolmas. Nyt Kaisa oli ääriään myöten täynnä ja se tuntui kohdunsuulla saakka. Häpyhuulet olivat venyneet kuin kuminauha. Kaisa puri lakanaa ja tuijotti Leen varpaita.

 

Orgasmin alku myllersi lihoja nurin niskoin. Kaisa oli aivan voittamaton ja valmis kaikkeen. Soramonttu, pippelit, ulpukankukka, piirakkapimppi ja spermatut pikkuhousut juoksivat filminauhana silmien edestä. Kaisa tunsi voiman kasvavan. Se oli hallitsematon ja vyöryvä. Kerran se jo meinasi tulla läpi, mutta nainen runnoi kahdella märällä sormella klitorista ja pitkitti nautintoa. Suussa maistui veri. Kaisa oli kuulevinaan oman hengityksen läpi ulinaa ja raapimista.

 

Hän työnsi sormet taas sisään, nyt kauemmaksi kuin koskaan. Ja silloin paine räjähti vaginassa. Kuin puukko olisi lyöty kyljestä läpi. Kaisan täytyi vetää sormet ulos. Häpy nytkähti ja pimpsasta lensi ejakulaatiokaari suoraan ikkunaan. Nainen kellui orgasmin huipulla. Hän oli pelkkää lämmintä savea, josta saattoi muotoilla mitä tahansa. Kaisa sulloi sormet uudestaan sisään ja otti ne nopeasti ulos. Toinen ruiskaus lensi jälleen lasiin, katselijan kasvojen korkeudelle. Kolmas lirahti heikosti lakanalle. Kaisa vavahteli jalkopäässä niin kauan, kunnes hikiset jalkapohjat menettivät imukuppiotteensa ikkunasta ja kaikesta tuli yhdentekevää.

 

§

”Herää! Mä vissiin kuolen”.

 

Kaisa kääntyi vieterinä ylös Leen äänen kuultuaan, pöyhi sekaista tukkaansa ja yritti tihrustaa unihiekkaisten silmiensä läpi tytön hätää. Sänky oli tosiaan veressä. Hänellä kesti hetki tajuta tilanne ja ottaa se haltuun. Merkit olivat selvät. Lee piti käsiä pikkuhousujensa edessä ja vääntelehti, eikä näyttänyt henkirikoksen uhrilta.

 

”Et sä tähän kuole. Kaikki, kuule, vasta alkaa”, Kaisa nousi ja katsoi kelloa: puoli neljä. ”Ota pyyhe ja käy pesemäsä saunalla alapää. Vaiha pikkuhousut ja mä annan sulle mun rätin. Varmaan niitä käsilaukussa on. Käydään ostaan sulle huomenna omia terveyssiteitä. Jookos?”

 

”Joo. Mut ei sitte kerrota mutsille. Ainakaan vielä”, Lee vannotti.

 

Kaisa keräsi lakanan sängystä, kävi laittamassa sen likoamaan kylmään vesiämpäriin ja vaihtoi uuden tilalle. Hän ehti myös tutkia eteisessä lenkkarit. Yhdet niistä olivat poikkeuksellisen rapaiset vartta myöten. Nainen hymyili itsekseen ja tunnisti lenkkareiden haltijan.

 

”Hyvä että ajeltiin eilen pillukarvat. Tuli vähemmän sotkua”, Leekin sai jo naurahdettua ennen nukahtamistaan.

 

Kaisa kävi sulkemassa poikien huoneen oven ja viritti kaasulieden päälle. Hän nosti teeveden kiehumaan ja päätti, että nukkuisi myöhemmin. Ulkona oli valkenemassa poikkeuksellisen kaunis ja raikas aamu, josta täytyisi nauttia. Pilvet olivat tiessään ja märkä kasvusto kuivasi nopeasti nousevan auringon mukana. Puut ja maa höyrysivät.

 

Kun Kaisa asteli teemukinsa kanssa portaille, syöksähti ulolle haiseva rapainen koira kiehnäämään hänen jalkoihinsa. ”Impikristiina, hyvä tyttö!” Kaisa lässytti ja rapsutti läähättävää koiraa, jonka juoksunaru oli poikki. ”Oliko hyviä uroksia, oliko? Saitko oikein kunnolla?” Mutta koira ei vastannut, työnsi vain vaaleanpunaisen kielensä ulos ja tapitti Kaisaa lauhkeasti ruskeilla silmillään. Kaisa istahti koiran viereen portaille, hörppäsi teetä ja tajusi samassa. Niin tietenkin. Siksi hänen vartalonsa kävi niin poikkeuksellisen halukkaana. Oli se aika kuusta. Koira istahti ja rupesi nuolemaan tassuja varhaisessa kesäaamussa.

 

3 kommenttia viestissä: “Ovulaatio”

 1. syttymätön says:

  Outo

 2. teuvo says:

  tosi kiusoittelevaa,kyllä olisi voinut vähän pidemmälle mennä leen kanssa ja miksei poikienkin. Tuleehan Milko ja Lotta huomenna mökille ja tehän menette Lotan kanssa saunaan… jatkoa 5/5

 3. Koivisto says:

  Ihanan kiihottava ja kiusoitteleva tarina. Oishan se mamma voinu ne pojatkin hoidella, mutta eipä se menoa hidastanu.

  Mukava muutenkin lukea Jotunin sujuvaa ja hyvin kirjoitettu tarinoita.

Kommentoi

top