search
top

Levarilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 1.88 out of 5)
Loading...

Pilvinen iltapäivä oli muuttunut sateiseksi, välillä tihkua välillä kuivaa. Tuulilasin pyyhkijät jättivät ärsyttävää raitaa ja matkaa oli vielä useampi tunti edessä. Laitoin vilkun ja siirryin levähdysalueen rampille. Levähdysalueella oli rekka ja yksinäinen Passatti toisessa laidassa. Pysähdyin grillikatoksen viereen ja nousin autosta. Hain takaluukusta paperia ja olin sulkemassa sitä kun Passatti ajoi viereeni. Ovi avautui ja näin miehestä vain avatut housut ja seisovan kalun jota iso käsi runkkasi rauhallisesti. 

-Moi, oliko meillä treffit sovittuna?  

-Ei tietääkseni.  

-No, kiinnostaisiko sinua silti? 

Mies nappasi kädestäni kiinni ja veti viereensä. Nopeasti hän avasi housuni ja laski ne polviin. Käsi tarttui kaluuni ja hän otti sen suuhunsa. Sen enempää ajattelematta otin miestä niskasta ja työntelin kaluani märkään suuhun. Sateen muuttuessa tihkusta rännäksi sain orgasmini nopeammin kuin koskaan ja mies nieli koko lastini. Mies nousi autostaan eteeni ja suuteli suulle kietoen kätensä ympärilleni. Paljaat kalumme koskettelivat toisiaan miehen nostaessa minut ilmaan. Hän kantoi minut konepellille ja veti housuni kokonaan pois pudottaen ne maahan.  

-Me ei varmaankaan tarvita kortsua?  

-Ei. 

Vähän liukkaria kalunpäähän ja sormella anukseeni ja mies alkoi hakea oikeaa kulmaa. Mies levitti persettäni sormillaan ja kalu painui sisälleni yllättävän helposti vaikka en kyennyt itse auttamaan. 

 Suljin silmäni ja pidin passatin konepellistä kiinni sormillani. Jalkani lepäsivät miehen harteilla hänen naidessaan minua. Sade kasteli paitani märäksi mutta kylmä pysyi loitolla. Kuuntelin kuinka askeleet lähestyivät jostain takaa, rekkakuski oli tulossa luoksemme. Hän seisoi viereeni ja avasi työhousunsa. Otin kiinni puolijäykästä karvaisesta kullista ja vedin sen huulilleni. Nuolin sen alapintaa ja runkkasin irtonaista esinahkaa. Kalu valutti limaa käteeni ja nappasin terskan suuhuni. Asentoni oli vaikea, kulli ei tahtonut upota kunnolla suuhuni. Minut pyöräytettiin kulmittain niin että pääni roikkui konepellin reunalla. Rekkakuski pääsi painamaan kalunsa nieluuni niin että pallit heiluivat silmieni edessä.  

Suuni oli täynnä kalua ja passattimies tuntui lähestyvän huippuaan.  

-Vittu, nyt tulee. Hän veti itsensä ulos ja tunsin kuinka lämpimät spermat lensivät vatsalleni ja paidalleni. Samassa rekkakuskin kalu ampui ensimmäisen satsin suuhuni. Sitten hänkin runkkasi loput kasvoilleni ja paidalleni.  

Nussittuna ja märkänä valuin konepelliltä maahan polvilleni, pesin kasvoni räntälumella ja etsin housuni kuralätäköstä. Passatti lähti kaverin heilauttaessa kättään. Ravistelin housujani ja vedin ne jalkaani. Lähdettyäni jälleen liikkeelle tajusin, että tuulilasin pyyhkijän alla oli edelleen sama roska. 

Kommentoi

top