search
top

Riku Aamulla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 2.11 out of 5)
Loading...

Aamulla heräsin tätini luota huonosti nukutun yön jälkeen väsyneenä ja unisena kuten aina. Olin ehtinyt takaisin ennen tätiä ja ollut nukkumassa hänen saapuessaan. Tätini koputti oveen ja ilmoitti kellon tulevan 10, olisi korkea aika tulla aamupalalle jos kiinnostaa. Peppuani aristi ja muistaessani tapahtuneen lehahdin punaiseksi kuin rapu. Pienen venkoilun jälkeen nousin ylös, samassa tätini avasi huoneeni oven ajaakseen minut ylös sängystä.  

Tätini näki naarmut ja mustelmat ja alkoi kyselemään tapahtuneesta. Kerroin vain pakolliset ja että olin saanut vähän apua matkallani.  

-No meidän täytyy viedä vaikka pullia kiitokseksi. Leivotaanpa tänään heti niin voit viedä ne lämpiminä.  

Tätini jätti minut kiirehtiessään takaisin keittiöön jolloin pakenin vessaan. Katselin itseäni peilistä, olisiko minussa jotain näkyviä merkkejä siitä että olen homo. Peilistä minua tuijotti sama vaaleahiuksinen auringon tummaksi polttama untuvapartainen poika kuin aiemminkin. Hymyilin itselleni ja muistellessani iltaa alkoi kaluni kasvamaan. Otin käsirasvaa purkista ja varovasti levitin sitä peppuuni. Rasva kirveli hieman mutta siitä huolimatta painoin sormeni sisälle. Mietin Rikua ja hänen kaluaan, kuinka iso se oli ja kuinka se oli lopulta kokonaan sisälläni. Nopeasti runkkasin itseni lavuaariin ja menin syömään aamupalaa.  

Tätini oli aloittanut leipomisen, pullataikinan vaivaaminen oli menossa.  

-Käyt sitten heti viemässä nämä kiitokseksi.  

-Joo kai.  

-Ei mitään kai, menet heti kun ovat vielä lämpimiä.  

Joo,joo, menen katsomaan pyörän ohjaustankoa, se taisi vääntyä vähän.  

-Työkalut ovat autotallin perällä, katso siellä on myös öljyä. Öljyä ketjut myös.  

Aurinko helotti täydeltä terältä, lämpöä oli jo ainakin 25. Otin paitani pois ja hain työkaluja. Ohjaustangon ruuvi oli ruostunut kiinni, varmaankin jo 30 vuotta sitten. Laitoin siihenkin öljyä ja sitten öljysin ketjut. Hetken päästä ohjaustankokin kääntyi suoraan ja itseeni tyytyväisenä vein tavarat paikoilleen. Menin huoneeseeni ja katselin vaatteitani, valitsin farkuista leikatut shortsit jalkaani ja paidaksi hivenen isokaulaisen valkoisen paidan. Kävin vielä vessassa jossa kakkasin ja sen jälkeen huuhtelin suoleni pideellä useamman kerran. Lopuksi pyöräytin sormellani rasvaa niin syvälle kuin sain. 

Keräilin itselleni pyyhkeen ja täti pakkasi pullat kassiin.  

-Käyt viemässä ne nyt suoraan kun ovat vielä lämpimiä.  

-Joo, vien kyllä, älä riihee 

Ajaessani kohti Rikun taloa alkoi vatsaani kertymään perhosia ja päätin olla viemättä pullia, mutta tullessani polun risteykseen oli Riku juuri leikkaamassa orapihlaja-aitaa. Hän huomasi minut heti ja moikkasi. 

 –Kuinka kotimatka meni, onko kaikki ok?  

-Ihan hyvin, kaikki on ok.  

-Täti lähetti pullaa kiitokseksi kun hoidit minua.  

Punastuin välittömästi ja hiljaiseksi meni Rikukin hetkeksi aikaa.  

-No, tuletko maistamaan pullaa ja juomaan jotain?  

Mietin hetken, -kyllä se käy.  

Riku otti pensassakset ja kävelimme pihaan Jätin pyörän ulos ja seurasin Rikua sisälle. Hän käveli edeltä keittiöön pullapaketti kädessään.  

Riku kattoi pöytään lautaset ja lasit.  

-Millä mielellä olet eilisestä? Onko kaikki hyvin ja et ole pahassa morkkiksessa?  

-En kai, ehkä pienessä, mutta ei mitään hätää.  

-Kuule bambi, ei kai sinua haittaa että kutsun sinua bambiksi kun olemme kahden?  

-Ei, kun olemme kahden?  

-Niin, jos tahdot voit käydä luonani, pidän sinusta kovin.  

-Niin.  

Sydämeni otti pari ylimääräistä lyöntiä ja painoin katseeni alas.  

-Minäkin pidän sinusta, lähelläsi on hyvä olla. 

Riku tuli viereeni ja kietoi kätensä ympärilleni.  

-Rakas bambini, rakas bambini 

Seisoimme hiljaa paikollamme sylikkäin kunnes Riku nosti kasvojani, hänen huulensa painuivat omilleni ja kielen kärki avasi omani. Jalkani olivat mennä alta, minua huimasi tuo tunne Rikun sylissä. Riku painoi itsensä kiinni minuun, tunsin voimakkaan seisokin vasten vatsaani. Painin käteni sen päälle ja hyväilin sitä kesähousujen ohuen kankaan läpi.  

-Oi bambiOta se suuhusi.  

Polvistuin Rikun eteen ja hän avasi vyön ja napin. Kaivoin kalun esiin, se oli edessäni suurena ja valui limaa. Suutelin se suolaista kärkeä varovasi ja kuuntelin kuinka Riku huokaisi syvään. Avasin suuni ja annoin kalun liukua niin pitkälle kuin sain sen menemään.  

-Ihana bambi, jatka noin.  

Riku hyväilee hiuksiani ja katselee silmiini. Sitten hän irrottaa minut ja nostaa ylös.  

-En tahdo tulla liian pian, meillähän on aikaa. 

Mennään sänkyyn, sopiihan se?  

-Sopii kyllä.  

Seuraan Rikua makuuhuoneen ovelle.  

-Kävisin vessassa jos sopii?  

-Toki bambini, kaikessa rauhassa.  

Istun pöntölle ja pesen peppuni uudestaan, voitelen sen käsivoiteella ja pesen käteni. Avaan peilikaappeja seinältä ja löydän kokoelman peruukkeja puisten päiden päältä. Valitsen vaalean polkkatukkaisen ja sovittelen sitä päähäni. Lisään vähän Chanelia ja puen päälleni saman kimono mallisen aamutakin jota olen jo käyttänyt. Jalkaani laitan samat tohvelit. Katson itseäni peilistä ja tunnen kuinka kaluni kovenee silkkistä kimonoa vasten. Pörrötän peruukkia aavistuksen silmilleni ja avaan oven.  

Makuuhuoneen ovi on kiinni, koputan varovasti.  

-Tule sisään bambini 

Avaan oven ja astun hämärään. Riku istuu sängyllä alastomana. Voimakkaat kädet, vahva lihaksikas rinta ja tumman punaiset nännit. Kalu seisoo suurena Rikun hyväillessä sitä toisella kädellään. 

 -Oi bambi, sinä yllätät minut. -Tule tänne sängylle.  

Kiipeän Rikun syliin istumaan, kalu painuu peppuvakooni kuin etsien tietään. Suutelemme ja samalla Rikun kädet leivittävät pakaroitani.  

-Onko täällä arkaa?  

-Ei, ihan vähän, mutta rasvasin sen jo aamulla.  

-Hyvä, en malta odottaa että pääsen sinne uudestaan.  

Samalla Riku laittaa aukolleni voidetta sormella hellästi pyörittäen.  Riku nojaa sängynpäätyyn ja olen kyykyssä hänen edessään. Rikun käsi ohjaa kalua reikääni ja laskeudun varovasti. Kivun sävähdys kulkee läpi vartaloni kun annan kalun painua sisälleni. Otan Rikun hartioista kiinni ja Riku kannattelee minua pakaroistani. Pienellä liikkeellä kalu painuu sisälleni, kivun mentyä istun Rikun sylissä kalu kokonaan sisälläni. Suutelemme hitaasti, Riku hyväilee vartaloani ja minä pitelen häntä päästä. Rikun sormet hyväilevät nännejäni ja tunnen kuinka paine kalussani kasvaa. Liikun varovasti Rikun sylissä ja laukean silkkisen kimonon koskettaessani kaluni herkkää kärkeä.  

Riku puristaa minut itseensä ja tunnen kuinka hän työntelee kaluaan joka jokaisen työnnön myötä saa vartaloni kipunoimaan nautinnosta.  

-Minä tulen nyt, rakas bambini 

Muutama voimakas työntö ja Rikun silmän sulkeutuvat.  

Istumme sylikkäin raukeina. Tunnen Rikun pehmenevän sisälläni ja minulla on hyvä olla. Pääni on Rikun olkapäällä ja kyyneleet valuvat silmistäni.  

-Mikä hätänä bambini?  

-Ei mikään, olen onnellinen.  

-Miksi itket?  

-Lähden huomenna kotiin ja tahtoisin olla kanssasi usein.  

-Voi rakas bambini. -Ei hätää rakas, minä käyn töissä Helsingissä usein ja uskon että voimme tavata siellä.  

-Tahtoisitko tavat minua vielä?  

-Toki bambini, olet aivan ihana, olen korvia myöten ihastunut sinuun ja totta puhuen toivoin aamulla vielä näkeväni sinut.  

-Tule, mennään pesulle.  

Riku nosti minut syissään ylös ja kantoi pesuhuoneeseen. Laskiessaan minut maahan kalu luiskahti vasta sisältäni ja tunsin sperman valuvan reisilleni. Otin peruukin päästäni ja riisuin kimonon pois. Ojensin sen Rikulle ja sanoin sen olevan sotkussa.  

-Ei haittaa, pesukone hoitaa homman.  

Riku laittoi veden valumaan isosta kattosuihkusta ja veti minut kiinni itseensä. Suljin silmäni lämpimän veden valuessa päälleni. Rami levitti iholleni pesuainetta sienellä, levitin jalkani ja annoin hänen pestä minut kaikkialta. Otin sienen Ramilta ja lisäsin siihen pesuainetta, vaahto takertui Rikun rintakarvoihin pyörittäessäni sientä ympäri laajaa rintakehää. Rikun nännit kovettuivat hyväillessäni niitä. Otin lisää pesuainetta sieneen ja laskeuduin polvilleni. Vahvat reidet värisivät sienen ja käsieni hyväillessä ruskettunutta ihoa. Rikun kalu osoitti toipumisen merkkejä, mutta en koskenut siihen vielä. Kiersin käteni pakaroille ja pesin ne ja peräaukon. Samassa kalu nosti päänsä ja nostin sen Rikun vatsaa vasten. Riku nojautui seinään veden valuessa minun päälleni.  

Katselin Rikun kiveksiä ja aloin nuolemaan niitä. Pidin kalusta kiinni toisella dellä ja nuolin kivespusseja ja välilihaa.  

-Bambini,  olet uskomaton. – olet pelkkää seksiä täynnä.  

Jatkoin nuolemista ja runkkasin varovaisesti kalua. Lopulta otin kalun suuhuni ja annoin sen liukua taas niin syvälle kuin sain katsellen kokoajan Rikua silmiin. Riku tarttui päästäni ja veti kalunsa aivan huulilleni. Pyöritin kieltäni terskan ympärillä ja sitten Riku työnsi taas.   

-Oi bambini, teet niin hyvää.  

Riku piti päästäni ja nai suutani lyhyillä työnnöillä. Hetken päästä hän vetäytyi ulos ja laittoi käteni kullilleen.  

Runkkaa vähän.  

Runkkasin esinahkaa kevyesti ja samassa Riku sai. Spermasykäykset lensivät kasvoilleni ja silmilleni ja suuhuni kun Riku työnteli itseään käteeni.  

-Lopeta, nyt on herkkää.  

Nousin ylös ja Riku suuteli spermansa kasvoiltani.  

Peseydyttyämme istuimme vielä hetkeksi. Riku pyysi soittamaan hänelle kahden viikon päästä maanantaina töihin. Hän sanoi keksivänsä jotakin jotta voisimme tavata pikapuolin. 

 

Jatkuu.. 

 

2 kommenttia viestissä: “Riku Aamulla”

  1. tätäsamaa says:

    kuraa

Kommentoi

top