search
top

Treenin jälkeen 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 2.60 out of 5)
Loading...

Antti kertoilee.

Meillä oli sinä sunnuntaina kova sählymatsi rovaniemeläisiä vastaan. Joukkueemme oli edennyt ylioppilaskunnan puulaakisarjassa ykköseksi ja pelasimme pienimuotoista sarjaa lähiyliopistojen vastaavien joukkueiden kanssa. No, lähijoukkueiksi piti laskea Rovaniemen lisäksi Vaasan, Jyväskylän ja Kuopion porukat.

Peli oli todella kiivastahtinen ja kumpikin puoli pelasi nopeaa ja taitavaa salibändiä. Itse pelaan kärjessä ja töitä sai tehdä. Ehdin kuitenkin vilkaista myös yleisöä. Katsojien joukossa huomasin Juhan. Mukava yllätys. Se antoi minulle lisäpotkua. Juhasta, veljeni Mikon parhaasta kaverista ja seksistä hänen kanssaan olin haaveillut vuosia. Pari vuotta sitten toive toteutui voimallisemmin kuin pystyin edes etukäteen arvaamaan.

Väliajan alettua moikkasin Juhaa nostamalla mailani. Hän huomasi minut ja tervehti nostamalla kättään ja hymyili iloisesti.

Tämän episodin huomasi myös paras kaverini, niin poikaystäväni, Ville. Sieltä suunnalta tuli mulkaisu, jonka voi laskea sarjaan jos-katse-voisi tappaa. Eipä tuo Villen reaktio mua oikeastaan yllättänyt.

Lapin pojat voittivat erittäin kovan ja tasaisen ottelun parilla maalilla. Harmitti hieman. Ottelun jälkeen pukukopissa kuumakalle Villellä oli yrmeän kiukkuinen naama ja tiesin, että häviö ei pelkästään tympinyt häntä.

 • Mitä vittua tuo saatanan Juha täällä tekee? hän sähisi korvaani.
 • Mistä minä tiedän? Saa kai sitä tulla peliä katsomaan, vastasin.

Otin pikasuihkun ja selviydyin pukukopista ulos ennen Villeä. Aulassa törmäsin Juhaan. Kyllä rinnassa sykähti mukavasti, kun pitkästä aikaa näin hänet. On siinä niin komea ja miehekäs kaveri.

 • No, terve mieheen! Eipä olla nähty pitkään aikaan, sanoin ja halasin Juhaa.
 • Morjens, Antti! hän vastasi ja rutisti minua
 • Ei olla satuttu Mikon luokse yhtä aikaa. Tulit katsomaan meidän ottelua?
 • Ei harmi kyllä olla satuttu yhtä aikaa. Joo, tulin, kun lupasin kyydin yhdelle kaverille.

Siinä samassa luoksemme saapuivat Ville ja joukkueemme pakki Tuomo. Villen ärjyn ilmeen olisin voinut kuvitella katsomattanikin. Sen sijaan olin melkoisen yllättänyt, kun Juha ja Tuomo tervehtivät toisiaan iloisesti. He siis tuntevat toisensa. Juha oli siis Tuomon takia paikalla. Vilkaisin vaistomaisesti Villeä. Olipa pojalla näkemisen arvoinen ilme.

Kävelimme nelistään parkkipaikalle.

 • No morjens, Juha! Palataan! huikkasin ja hyppäsin Villen autoon. Tuomo heitti puolestaan tavaransa Juhan Bemariin.

Ville kaasutti tavallista voimakkaammin ja käänsi autonsa parkkipaikalta.

 • No, voi saatana. Nyt se on iskenyt kouransa tuohon Tuomoon. Poika-parka! Ville parahti.
 • Ei tuo Tuomo kovin paralta vaikuttanut.
 • Onneksi Matti ei nähnyt. Sääliksi käy sitä. Ja täytyy kyllä ihmetellä tuota Tuomoa, että se on tuohon vitun Juhaan sotkeutunut. Pidin sitä järkevänä tyyppinä.

Matti pelaa joukkueessamme pakkina. Tuomolla ja Matilla oli ollut jo pitkään selvästi säpinää keskenään.

 • Se on tuo sun rakastaja nähtävästi päättänyt, että tässä joukkueessa voi pelata vain, kun on irstaillut samassa sängyssä sen kanssa.
 • Ville, lopeta! Tuo menee jo lapselliseksi ja vainoharhaiseksi, sanoin sovittelevasti.
 • Mitä vainoharhaa siinä on. Ensin se pani sua ja nyt se sitten nussii Tuomoa. Kyllä käy sääliksi Mattia. Perkele!
 • No, ei kai se Tuomoa pakolla ole ottanut. Kovin se näytti tyytyväiseltä Juhan kanssa.
 • Ja vitut näytti! hän karjahti.

Ville heitti minut kämpille eikä halunnut tulla mukaan, vaikka käytännöllisesti katsoen asui minulla melkeinpä pysyvästi. En oikeastaan ihmetellyt hänen käytöstään. Sain sentään pusun, ennen kuin hän kaasutteli tiehensä.

 

Antti vaipuu muistoihin.

Kun olin nyt yksin kotona, saatoin rauhassa muistella suhdettani Juhaan. Pari vuotta sitten pääsiäisen aikaan meillä oli muutaman päivän aikana todellisen kiihkeä seksisuhde. Sen aikana harrastimme suunnilleen kaikkea, mitä homoseksissä voi tehdä.

Nussin antaumuksella häntä ja hän minua. Juhalle tällainen anaaliseksi miehen kanssa oli ennen kokematonta. Hyvin hän kuitenkin osasi ottaa ja antaa. Aiemmin hänellä oli ollut jonkinlaista kevytseksiä Mikon ja muutaman opiskelukaverin kanssa.

Minä olin ihastunut veljeni kaveriin Juhaan jo vuosia aiemmin. Hänen valokuvalleen, jossa hän poseerasi pelkissä uikkareissa beach volley-pelin jälkeen, olin runkannut kymmeniä kertoja. Karvaiset, jäntevät jalat, kalu pullottaen tiukoissa speedoissa, tummanpunainen karvavana nousee suorana napaa kohti aavistuksen verran näkyvistä munakarvoista ja se vana jatkuu ylöspäin. Rinnoissa ja tissien ympärillä samaa karvaa kuin muuallakin. Tummat, hikiset kainalokarvat kuitenkin näkyvät selvästi ja nekin kiihottivat. Kuvaa katsoessani kuvittelin, kuinka nuolen antaumuksella Juhan hikistä karvapeitettä. Siihen kuvitelmaan usein laukesin.

Suhde Juhan kanssa jatkui kiihkeänä muutaman kuukauden. Sen kuluessa vierailin Juhan luona vapun aikoihin Vaasassa. Hän puolestaan kävi luonani Oulussa. Koko homma oli jonkinlaista seksisekoilua sekä miesten että naisten kanssa.

Suhteen kestäessä minulla oli kuitenkin suuri kaipuu Villen luokse. Välirikosta kärsimme molemmat.

Tutustuimme Villen kanssa aikoinaan junnujalkapallossa. Lukion aikana kiihkeä seksi tuli mukaan kuvioihin. Oli meillä kummallakin myös naissuhteita.

Välirikkomme aikana syksyllä jatkoimme Ville ja minä pelaamista samassa joukkueessa. Yhden pelin jälkeen Ville ärähti haluavansa keskustella kanssani. Ja siitä se sitten lähti uudelleen. Jouduimme kyllä terapoimaan toisiamme lukuisia kertoja. Minua kyrsi se, että Villellä syntyi eromme aikana suhde yhden Jannen kanssa. Satuin silloin pääsiäisen aikana, kun Juha oli Oulussa, mutta naisissa, menemään humalassa omilla avaimillani Villen kämppään.

Ville jyysti Jannea perseeseen niin, että silmät olivat lentää päästä. Revin raivopäissäni hänet irti Jannesta. Pojat nostivat minut käytävään.

Nyt tuntuu siltä, että tuo ero ja sekoilut Juhan ja Jannen kanssa näyttivät meille, miten voimakkaasti oikeastaan olimme kiintyneitä toisiimme. Nyt on tunne, että en voi mistään hinnasta olla erossa Villestä eikä hän minusta.

 

Ja Antti näkee unta.

Näihin muisteloihin nukahdin. Viiden maissa aamulla säpsähdin kuin sähköiskun saaneena hereille kalu pystyssä. Kiimalima valui norona esinahkan alta. Uudemman kerran olin nähnyt saman unen, jonka näin vappuna pari vuotta sitten Vaasassa Juhan luona.

Unessa kaverini Ville makasi irvokkaan oloisena alasti pöydän reunalla. Villen pitkä ja nätti muna sojotti tiukassa erektiossa kohti kattoa. Isäntäni Juha tikitti kuin Singerin ompelukone häntä kalullaan peräaukkoon. Kivekset iskivät moukarin lailla välilihaan.

Villen jalat sojottivat kuin kaksi seivästä kohti kattoa Juhan kourien tiukassa otteessa. Juhan pakaralihakset olivat kiristyneet äärimmilleen. Lantioitten puolella oli ikään kuin kaksi kuoppaa. Tiukat pakarat olivat kuin kaksi isoa päärynää. Niiden lihakset olivat kovilla myötäillessään keskivartalon kiihkeän nopeita työntöjä. Juhan selän treenatut lihakset erottuivat selvästi. Karvaiset pohkeet ja takareidet olivat äärimmilleen jännittyneitä.

Naimistouhu näytti huippuunsa viedyn seksikkäältä. Ville kiemurteli pöydällä kuin käärme kiihkon vallassa. Kumpikin mies oli hien peittämä ja Villen suupielistä valui paksu sylkinoro.

Juha kiihdytti tahtiaan ja Ville työnsi persettään voimalla vasten Juhan moukarointia. Äkkiä naimisliike pysähtyi kuin seinään. Juha jäykistyi kaarelle ja purkautui voimalla Villen suoleen. Sieltä pursusi valtoimenaan ulos valkoista siemennestettä.

Juhan taakse ilmestyi kuin tyhjästä tyttöystäväni Jenni alastomana. Hän näytti jumalattoman seksikkäältä ja kiimaiselta. Jenni oli sheivannut alapäänsä karvattomaksi. Häpyhuulet loistivat kirkkaan punaisina ja veren turvottamina. Ne ja nännit olivat niin kirkkaanpunaisina, ikään kuin ne olisi värjätty huulipunalla. Puoleensa vetävä seksikäs näky!

Jenni kietoi tiukasti kätensä Juhan ympärille ja vetäisi tätä hirveällä voimalla itseään kohden niin, että Juhan siitin suorastaan singahti ulos Villen takapuolesta. Elimestä valui valtoimenaan spermaa. Jenni työnsi Juhan syrjään ja hypähti kuin puuma Villen jäykkänä sojottavan kalun päälle ja se oli hetkessä syvällä Jennin vaginassa.

Juha puolestaan juoksi pöydän toiseen päähän, otti Villeä tiukalla otteella kiinni kainaloitten alta ja tempaisi naimistouhussa olevaa pariskuntaa itseensä päin niin, että Villen pää liukui roikkumaan pöydän reunan yli. Sitten hän työnsi sormensa Villen suuhun, repäisi sen voimalla auki ja työnsi vielä sperman ja liman peittämän seipäänsä huulien välistä kohti kurkkua ja ryhtyi tekemään voimakkaita naimisliikkeitä.

Jenni puolestaan ratsasti kuin villihevosen selässä Villen päällä tämän kalu syvällä sisällään. Pää heittelehti puolelta toiselle. Tytön nätit ja kiinteät tissit pomppivat hurjaa vauhtia kuin kumiset pallot. Nännit äärimmäisen koviksi jännittyneinä. Ville sai yhtäkkiä jostakin puhtia ja nosteli keskivartaloaan vielä hurjemmalla vauhdilla. Villit hevoset yrittävät heittää niillä ratsastavat selästään. Niin Villekin tuntui yrittävän heittää Jennin pois kullinsa päältä.

Mutta tyttö istui kuin juntattuna Villen päällä tämän kalu vaginassaan. Jennin ja Villen liemet olivat varmaan yhtyessään muodostaneet Erikeeperiä lujemman seoksen. Se liimasi tytön kiinni Villen kaluun.

Juhalla oli taas täysi työ pitää Villen pää aloillaan. Hän työnsi mikäli mahdollista kalunsa vielä syvemmälle Villen kurkkuun. Aukaisi sitten suunsa äänettömään huutoon ja purkautui Villen suuhun. Koko näytelmän aikana ei kuulunut ääntäkään. Todellinen uninäytelmä.

 

Herääminen ja paluu nykyhetkeen ja Vaasan tapahtumiin.

Siihen rivoon näkyyn heräsin kalu täydessä erektiossa. Oli pakko tarttua siihen kouralla ja ryhtyä hitaasti masturboimaan.

Siinä touhussa aloin muistella hurjaa vapunviettoa Juhan luona Vaasassa. Siellä sattui ja tapahtui. Olinpa vähällä joutua viekoitelluksi siittämään lapsenkin. Juhan pelikaverin Petrin naiskollega oli nimittäin päättänyt, että minusta tulisi hänen lapsensa isä. Siitä pelastuin kuitenkin täpärästi.

Vietimme hauskan ja kostean vappuaaton illan ja yön Juhan työkaverin luona. Sieltä palattuamme heittäydyimme, siis Juha, Petri ja minä, Juhan leveään vuoteeseen ja olimme tuota pikaa alastomina kiihkeästi hyväilemässä kolmistaan toisiamme. Siinä oli kasassa kiloittain paljasta ja kiimaista kolmen kiihkeän miehen lihaa!

Minä makasin tiivisti keskellä poikien välissä. Meillä kaikilla oli luja seisokki. Ojensin vasemman käteni kohti Juhan haaroja, sieppasin kullin ja munat kouraani. Hyväilin niitä voimalla. Hän ryhtyi suutelemaan minua ja hyväili samalla rintaani. Vastasin voimalla Juhan suudelmaan. Siitä tuli melkoisen pitkä pusu.

Samalla tunsin, kuinka Petrin sormet painuivat hiuksiini, päätäni ja rintaani silitettiin. Hän suuteli minua hellästi poskelle, otti korvalehteni hampaittensa väliin ja puri sitä kevyesti. Sitten hän hankasi karvaista poskeaan ja huuliaan kaulaani vasten. Se tuntui mahtavan kiihottavalta.

Tartuin oikealla kädelläni kiinni Petrin kovasta kalusta ja aloin vedellä esinahkaa edestakaisin. Petrin kulli ei ole erityisen pitkä, mutta se on suhteellisen paksu. Hänellä on vaaleanpunaista karvaa kehossaan. Häpykarvoitus on mukavan runsasta. Se tuntui karhean pehmeältä kourani alla.

Petrikin suuteli minua ja työnsi kielensä kieltäni vasten. Kielemme leikkivät rauhallisesti keskenään.

Näin, kuinka Juha ryhtyi hyväilemään kaverinsa hiuksia. Petri irrottautui suudelmasta minun kanssani ja pojat ryhtyivät pussailemaan keskenään kasvojeni edessä. Silittelin kummankin hiuksia.

Kolmestaan rakastelu oli uutta minulle, Se tuntui tosi seksikkäältä. Eikä minulla itse asiassa ollut tällaista kahden miehen taholta tulevaa hellyyttä vastaan valittamista. Päinvastoin. Kehossani alkoi väreillä mukavan seksikkäästi. Lämmin tunne sai minut valtaansa ja halusin itsekin olla aktiivinen.

Tuntui, että pojat olivat päättäneet antaa mulle täysihoidon, sillä kohta kummankin päät olivat haaroissani. He nuolivat kumpikin omalta puoleltaan kulliani. Se oli pian kostea syljestä ja eritti voimallisesti kiimalimaa.

Petri otti kaluni suuhunsa ja imi sitä voimalla. Juha puolestaan otti pallini suuhunsa ja venytteli ja imeskeli niitä vuoron perään suussaan. Kiveksissä tuntui, että sieltä voisi purkautua lasti hetkellä millä hyvänsä Petrin suuhun. Jouduin pinnistelemään ja pidättelemään itseäni. Homma tuntui niin mukavalta, että halusin jatkaa sitä vielä pitkään.

Rakastelu sai uutta vauhtia ja kohta makasimme vuoteella ympyrässä. Petri asettautui osittain makaamaan päälleni ja otti kaluni suuhunsa. Juha heittäytyi Petrin haaroihin ja imaisi tämän peniksen suuhunsa. Minun kasvojeni eteen avautui puolestaan Juhan mahtavan seksikäs varustus ja hyökkäsin kiihkeästi imemään hänen kulliaan ja muniaan.

Petri osasi homman hyvin. Hän leikitteli terskallani ja runkkasi kädellään kaluni kivikovaa vartta. Olisin varmaan huutanut ääneen nautinnosta ellei Juhan kalu olisi ollut syvällä suussani. Minun piti keskittää kaikki tahdon voimani, että en vielä purkaudu ja että en samalla kiihkoissani pure Juhan kalua.

En kuitenkaan kestänyt pitkään, vaan voimakas orgasmi valtasi kroppani ja siemeneni syöksyivät Petrin suuhun. Avasin suuni voimakkaaseen huutoon, jolloin Juhan kalu pulahti ulos suustani. Olin täysin tyydytetty.

Petrin ja Juhan kiima kuitenkin jatkui. Ja pian olin kontallani niin, että peräaukkoni avautui Petrin kiimaliman liukastamalle kullille. Hän tarttui sellaisella voimalla minua lanteista, että niihin jäi mustelmajäljet.

Hän ei kuitenkaan työntynyt heti sisääni, vaan Juha heitti kaverilleen liukastetuubin ja kortsupakkauksen. Petri pujotti kumin kahden sormen päälle ja purskutti runsaasi liukastetta päälle. Tämän jälkeen hän ryhtyi muokkaamaan reikääni.

Petri pyöritti ensin liukastettuja sormiaan rusinani päälle ja tarttui sitten toisella kädellään kiinni pakarasta ja veti sitä voimakkaasti sivulle, Tämän jälkeen hän työsi hitaasti kortsun ympäröivät sormensa aukostani sisään ja antoi niiden liukua siellä edestakaisin. Se tuntui itse asiassa mukavan seksikkäältä ja täyttävältä. Samalla pakaralihakseni rentoutuvat.

Vedettyään sormensa ulos sisuksistani Petri työntyi voimalla liukastetusta aukosta sisääni. Vaikka olin juuri purkautunut, nautin täysillä, kun tunsin, kuinka paksu kalu meni voimalla suoleeni ja hyväili ja tökki eturauhastani.

Juha nojasi puolestaan vasten sängyn päätyä ja otti minua niskasta kiinni. Kohta hänen kullinsa oli suussani. Hän alkoi kiivaasti nussia suutani.

Petrillä ja Juhalla oli kiimainen veto päällä. Petri jaksoi paukuttaa persettäni. Sain uutta energiaa ja aloin voimalla imeä ja lutkuttaa Juhan kalua ja minulla alkoi jäykistellä uudestaan.

Tunsin, kuinka Petrin kädet ja koko kroppa tärisivät. Hän ärisi kiimoissaan ja hän purkautui sisääni.

Se vaikutti Juhaan salamannopeasti. Hän jäykistyi ja tärisi samalla ja suuni täyttyi hänen siemenistään. Osan onnistuin refleksinomaisesti nielaisemaan, mutta suuri osa valui suupielistäni Juhan vatsalle ja reisille.

Petri vetäytyi hitaasti ulos. Sisältäni valui välilihalleni ja lakanoille runsaasti spermaa.

 

Paluu nykyhetkeen.

Tämän vappuyön muisteleminen oli liikaa minulle. Käteni oli puristautunut kaluni ympärille. Liike kiihtyi ja siemenet lensivät voimalla vatsalleni ja rinnalle. Huohotin nautinnon ja mukavien muistojen valtaamana.

Nukahdin hetkiseksi ja heräsin kännykkäni soittoääneen. Siellä oli Ville.

 • Huomenta! Herätinkö sut? hän kysyi.
 • Joo, mutta ei se haittaa. Mun täytyy ollakin parin tunnin päästä opettajalääkärin opastamana leikkaussalissa narkkarina.
 • Anteeksi, jos olin eilen vähän tylynä, mutta se oli semmoista mustasukkaisuutta, Ville sanoi hellyys äänessään.
 • Joo, kyllä mä ymmärrän. Moneltako pääset tänään yliopistolta? kysyin.
 • Mulla on aamusta harjoitustunteja koulussa, mutta kahden maissa olen vapaa. Mitä meinaat? Ville kysyi.
 • Mennäänkö kolmen maissa pelaamaan sulkista hallille? ehdotin.
 • Tuletko hakemaan mut puoli kolmelta koululta? Ja varaa kenttä. Ota mun pelivehkeet mukaan. Ne on siellä sulla.
 • Ja Ville, pusi, pusi! lopetin puhelun.

Eipä tässä muuta kuin, että taidan rakastaa tuota yrmeää kaveria mielettömästi.

 

 

 

 

 

Yksi kommentti viestissä: “Treenin jälkeen 3”

 1. Samuli says:

  Mielenkiintoinen juttu. Kiitos.

Kommentoi

top