search
top

Tanja, Oona ja taxi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (131 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...

Oli lämmin heinäkuinen lauantai-ilta. Kannoin prikalla neljä tilaamaani jallushottia ja pari tuoppia lonkeroa vakkari baarimme terassille. Tanja heilutti varaamastaan pöydästä kättä merkiksi.

“Ai jaa, aattelit sit juottaa mut mukavaksi?” Tanja virnuili.

“Ei mun yleensä tarvii juottaa, sä oot kyllä todistanut osaavasi juoda ilman apuakin” sanoin ja kippasin ensimmäisen jallun leipäluukkuuni. Tanja seurasi esimerkkiä ja kopsautti shottilasin nurinpäin takaisin prikalle.

Me oltiin tunnettu Tanjan kanssa aivan pienestä asti, ja oltiin aina oltu kun paita ja peppu. Viihdyimme kumpikin hyvin sinkkuina ja vietimme usein alkuiltaa kahdestaan. Aika usein meitä luultiin myös pariskunnaksi, vaikka meidän välillä ei ikinä mitään ollutkaan, lukuun ottamatta yhtä kertaa kun olimme tuhannen juovuksissa päätyneet harrastamaan seksiä kotimatkan varrella suureen metalliseen lehtienkeräyspisteeseen. Siitä oli kulunut jo pari vuotta eikä asiasta puhuttu jälkeenpäin.

Tanja oli kaunis, ja hyvä kroppakin naisella oli. 28 vuotias, pienen kaupungin mittakaavassa melko suuren yökerhon ravintolapäällikkönä työskentelevä, pitkät tummat hiukset ja melko suuret itänaapurista ostetut kumitissit. Päällä sillä oli valkoinen ohuesta kankaasta valmistettu kesämekko, jonka läpi turkoosit, suuria kiinteitä rintoja peittävät rintaliivit erottui aika selvästi, kauniisti ruskettunut sileä iho, ja pitkät reidet jotka päättyi matalanilkkaisiin turkooseihin tennareihin. Tanja näytti kuumalta, vaikka joskus välillä yksin onanoidessanikin fantasisoinkin seksistä Tanjan kanssa, niin lapsuudenystävänä nainen tuntui itselleni kuitenkin lähes siskolta. Tunsin lievää hämmennystä koska Tanjan sexy kesälookki sai kullini värähtämään housuissa. Taisin olla vaan puutteessa, tai sitten kuuma ilma oli sekoittanut kuuppani.

Tanja mittaili mua vihreillä silmillään ja kumosi toisen jaloviinan naamaansa, tyhjä lasi kilahti edellisen päälle väärin päin. “Sä jäät jälkeen, koitappa keskittyä nyt” Tanja nauroi.

Juuri kun sain jalluni kumottua, pöytämme viereen ilmestyi hyvin lyhyt ja muutenkin pienikokoinen tyttö. “Moi Tanja, saaks mä istuu teidän kans” tyttö kysyi.

Tanja vilkaisi mua, näin heti sen ilmeestä että Tanjaa ei välttämättä olisi tytön seura kiinnostanut.

“Moi, mä oon Oona”, tyttö sanoi tarjosi kätensä.

“No moi, Tapio” esittelin itseni.

Oona ei jäänyt odottelemaan Tanjan vastausta, vaan istui viereeni penkille ja imi pillillään jotain vaaleanpunaista litkua drinkkilasistaan. Tytön hiukset oli pitkät ja vaaleat, ne oli laitettu pikkutyttömäisesti saparoilla pään kummallekkin puolelle, Oonalla oli päällään raivostuttavan pienet valkoiset farkkushortsit, musta toppi, sekä vyötärölle sidottu punaruudullinen flanellipaita. kerrassaan upea koulutyttömäinen pikkukissa.

“Oona on meillä kesätöissä” Tanja sanoi. Nousin penkiltä ja ilmoitin hakevani lisää juotavaa.

Poikkesin vessan kautta, tarpeeni tehtyäni astuessani ulos vessasta, Tanja tuli mua vastaan ja työnsi mut takaisin vessakäytävän syvennykseen.

Nainen painautui muhun aivan kiinni “Mä en tiedä oikeesti kuinka mun pitäis jaksaa katella tuota raivostuttavaa pissistä vapaapäivänäni. Tuo kiimanen pikkuhuora on ehtiny olla meillä kuukauden töissä ja se on pannu firman joka ukkoa, vapaata ja varattua, portsarit mukaan lukien. Nytki se on laittanu ittensä ku joku 12 vuotias, vittu miten ärsyttävää. Ja mitä helvettiä säki sitä kuolaat senki setämies” tanja sähisi korvaani.

Yllätyin tunnistaessani Tanjan äänessä pientä mustasukkaisuutta.

“No mutta enhän mä ed….” älä viitti, mä näin kuinka sä kattoit sitä” Tanja katkaisi selitys yritykseni. Se oli oikeassa. Oona oli melkoinen ilmestys, ja sai kullini kovettumaan pelkästään istumalla viereeni.

Yhtäkkiä Tanja napsautti sormiaan ja piirsi etusormellaan pienen ympyrän ilmaan “mä sain idean, kuuntele” ……

Pari minuuttia myöhemmin istuimme Tanjan kanssa pöydässä vierekkäin, Oonaa vastapäätä. Tanja työnsi kielensä suuhuni ja antoi sen pyöriä sielä hetken, käänsi sitten katseensa Oonaan ja kysyi “Me lähetään Tapsan luo jatkaan iltaa tuuksä?”

“Siis emmä tiiä, Tuleeks sinne siis muita ku ei mua välttis nappaa lähtee kattoon ku te kudette sielä” Oona näpäytti ja pyöritteli saparoaan sormen ympäri korvansa vieressä.

“Ei oo tulos muita, mut jos tuut nii ei sun tarvii pelkästään kattoo, kyllä Tapsasta riittää meille molemmille” Tanja kuiskasi lopun lauseesta ja iski silmää Oonalle…

Jos joku olisi kaksi tuntia sitten käskenyt ennustaa mitä tänään tulee tapahtumaan, niin tämä ei ehdottomasti olisi kuulunut veikkaamiini skenaarioihin. En ehtinyt huomata kuinka tilanne eskaloitui mutta huomasin nyt Istuvani mittarissa vänkärin paikalla ja seurasin kuinka pitkäaikainen, kaunis ystävättäreni suuteli taksin takapenkillä hädintuskin täysi-ikäistä pikkukissaa.

Vilkaisin kuljettajaa, jolla näytti olevan hankaluuksia keskittyä työhönsä, nimittäin takapenkin tapahtumat vei pulleahkon keski-iän ylittäneen suharin huomion liikenteestä 10-0.

Tanjan käsi siirtyi mustan topin verhoamalle kiinteälle teinitissille ja puristi sitä hellästi, ja siirtyi siitä alas päin hoikkaa vatsaa pitkin reidelle, jota lyhyet shortsit ei peittänyt juuri lainkaan. Samalla kun naisten kielet taistelivat keskenään, Tanjan hoikat sormet livahti Oonan lyhyiden shortsien pultusta sisään tytön jalkojen väliin.

Tekstiilit suojasivat tapahtumapaikan kriittisen pisteen siten, että en pystynyt sitä suoraan näkemään, mutta tiesin Tanjan sormien löytäneen perille, sillä Oona värähti, ja tytön suusta kuului hento voihkaisu. Tyttö levitti varovasti lisää jalkojaan ja nosti valkoisen converse lenkkarinsa taksin keskikonsolin päälle. Tanjan sormien liike Oonan housuissa muuttui nopeammaksi ja taksiin levisi mieto pillun tuoksu.

Kuski kyttäsi taustapeiliä hikikarpalo otsallaan ja yritti vaivihkaa korjata suorien housujen eteen ilmestynyttä kohoumaa.

“Haluutsä et mä ohjaan vai selviätkö” kysäisin huvittuneena.

Kuski nielaisi palan kurkustaan ja levahti tulipunaiseksi. Löysäsi kravattiaan ja nosti toisenkin käden ratille ja yritti selkeästi asioitua.

Tanja taas puolestaan ei, vaan samalla kun sormet jatkoi työskentelyä pienen teiniblondin housuissa, toinen käsi rullasi tytön topin ylös. Topin alta paljastui mustat rintaliivit, Joista Oonan kädet yritti ottaa kiinni estääkseen riisumisen, mutta tanja napautti luunapin Oonan sormille ja hymyili tytölle ilkikurisesti. Tanja nosti rinsikoiden kupit ylemmäs ja niiden alta paljastui erittäin kauniit ja kiinteät rinnat, Oona katsoi suoraan silmiini kun Tanja kumartui ja imaisi pienen kovettuneen nännin huultensa väliin. Oona voihkaisi ja sulki silmänsä.

Asentoni oli hankala, kyrpä seisoi housussa kivikovana ja pullotti farkkuja vasten hankalasti, pään kääntäminen taakse alkoi puuduttaa niskoja. Tanja imeskeli vuorotellen kumpaakin rintaa ja sormet liikkui aina vaan nopeampaa, Oona voihki jo melko kovaakin ääneen ja värähteli. Vilkaisimme taksikuskin kanssa toisiamme naurahtaen.

Tanja irtoutui voihkivasta ja kiemurtelevasta Oonasta ja heilutti pultusta poistunutta etusormeaan toruvasti. “ei sun vielä saa tulla, tuhma tyttö.”

“Tanja pliide, jatka oo kiltti, se tuntu niin hyvälle” Oona aneli yllättävän rohkeasti yleisöstä huolimatta.

-Jatkuu

Kommentoi

top