search
top

Iso kaluni ja Tuire

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (115 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Jotkut kokemistani huuman hetkistä naisten kanssa edelsivät vahvaa pohjatyötä, niin sanottua pitkää siimaa. Joskus taas päätyminen tyttöjen kanssa kiihkeisiin puuhiin oli suhteellisen helppoa ja kynnykset matalalla.

Minulla oli 24-vuotiaana päättymässä huikea kesä, mitä tulee naismarkkinaan. Olin ollut jo yhdeksän eri tytön kanssa touko-elokuussa sängyssä, ja toivoin saavani elokuun loppuun mennessä kympin kasaan. Täyden kympin kesä siis olisi toivottavasti tulossa. Yksi hetken heiloistani oli ollut todella isopyllyinen Marjatta, josta kerroin aiemmassa tarinassani.

Kulli henkisesti pystyssä soittelin loppukesän lämpimänä iltapäivänä omakotitalon ovikelloa, ja tiesin, että oven avaisi kohta 18-vuotias punatukkainen Tuire. Hänen kanssaan oli ensitahdit soiteltu viattomasti jäätelökioskilla, jossa hän oli palloja pyöritellyt koko kesän. Juttelussa oli ollut heti mukava tuike, määrätynlainen yhteisymmärrys. Tiesin, että itsestänikin huokui tietty itsevarmuus ja rentous, ja 24-vuotiaana olin sopivasti vanhempi, kokeneempi ja jännittävämpi nuorten tyttöjen mielestä kuin samanikäiset pojat. Hieman vanhempien nuorten miesten kanssa oli mukava hankkia myös seksikokemuksia.

Tästä tietoisena kaltaiseni hienovaraisen pelimiehen ei tarvinnut olla mitenkään erityisen ehdotteleva saati vonkaava. Riitti, että syntyi jo varhaisessa vaiheessa yhteisymmärrys siitä, että naimahaluja molemmilla oli.

Ehkä tärkeimpinä ”oppeina” tässä kiehtovassa pelissä oli oppia lukemaan tytön ajatuksia ja sielunmaisemaa. Tuirenkin kanssa puhuimme esimerkiksi siitä, että hän ei haluaisi perhettä tai lapsia vielä vuosiin, vaan haluaisi panostaa opiskeluihin. Vaikka tämä oli hyvin yksinkertainen ja nuoren suussa yleinen ajatus, kertoi se sopivassa kohdassa kerrottuna seikkailunhalusta ja itsenäisyydestä. Jos tytöllä oli itsevarmuutta, saattoi hän myös vailla huolta lipsahtaa satunnaiseen irtiottoon myös miehen kanssa.

Toisaalta: olin jälkeenpäin jopa yllättynyt siitä, miten paljon plusmiinus kaksikymppisillä tytöillä teki mieli kullia. Yleensä ensikokemukset seksistä oli hankittu, miehiin oli saatu ensituntuma. Sitten tuntui ihanalta heittäytyä himottavaksi ja haluttavaksi, miehen vietäväksi. Tähän saumaan minäkin noina nuoruusvuosina pääsin iskemään.

– –

Tuire tuli avaamaan oven. Vanhemmat olivat laittamassa kesämökkiä syysteloille. Hän oli iloinen, vapautunut ja rento – meitä ei häirittäisi.

Keittiössä oli marjapiirakkaa ja mehua. Tuiren oranssit, paksut hiukset olivat avoinaiset, solakan tytön yllä oli mukava kesäinen kukkamekko. Koti tuoksui raikkaalta ja siistiltä, hyllynreunaa koristivat Tuiren ja isoveljen ylioppilaskuvat. ”Äiti pakotti imuroimaan ja luuttuamaan”, Tuire sanoi velvoitteistaan kodin valtiattarena muutaman päivän ajan. Minua kiihotti ajatus Tuiresta kuuraamassa lattiaa kontillaan, lantion painuessa notkolle ja hänen hyvännäköisen pyöreän peppunsa noustessa esiin.

Tänä keväänä oli lakkiaisia juhlittu ja Tuire olisi viikon kuluttua lähdössä opiskelemaan Tampereelle. Nyt tunnelma oli riittävän irrallinen, ja neiti halusi varmaankin jonkinlaisen lähtökokemuksen kotikylältä puolitutun nuoren miehen kanssa.

Keittiössä tulin pian hänen taakseen ja laitoin kädet varovasti hänen lanteilleen. Tyttö painautui minua vasten kevyesti. Suutelin hänen sorjaa niskaansa ja syrjäsilmällä näin, kuinka hän sulki silmänsä. Hengitys muuttui kiihkeämmäksi, ja hän ojensi kätensä silitelläkseen minua niskasta.

Kankuillaan hän saattoi tuntea minun haluni syttymisen, kun parru alkoi hiljalleen paisua. Jo kohta kun suutelimme, hänen kätensä rohkeasti uskaltautui silittelemään ja tunnustelemaan kullia vaatteiden päältä.

Kookas, 24-senttinen ja paksuimmasta kohdasta ympärysmitaltaan 17-senttinen kaluni oli tietysti yksi tärkeimpiä menestystekijöitäni naismarkkinalla. Tuirekin myönsi myöhemmin kuulleensa jo ennen kuin tutustuimme, että ”Matilla on järkyttävän iso kulli”. Hän myös myönsi sen olleen tärkeä syy, miksi ajatus seksistä minun kanssani oli heti kiinnostava.

Kohta hän tarttui minua kädestä ja vei meidät vanhempien makuuhuoneeseen. Suuteleminen jatkui. Tuire tirskahteli jännittyneenä, mutta selvästi iloisena ja vapautuneena. Rakastin hänen kauniita, iloisia kasvojaan ja paksuja oransseja hiuksiaan. Hän ei tuntunut jännittävän lainkaan, vaikka hän ei voinut olla kovin kokenut miesten kanssa. Päinvastoin hän antautui minulle ihanasti. Minulla oli sellainen olo, että saisin tehdä hänelle haluamani, ja hän luotti minuun. Pettymystä en halunnut tuottaa.

Napitin mekkoa selkäpuolelta auki, ja kohtahan se valahti pois tyttöni yltä, joka potki sitä kauemmas. Itsekin riisuin paitani, ja olin jälleen kerran iloinen siitä, että kotitilan töissä minulle oli kehittynyt leveät hartiat ja lihaksikas rintakehä, joka tuntui sopivan monien tyttöjen kuvaan komeasta miehestä.

Painauduimme toisiamme vasten. Riisuin Tuiren rintaliivit, ja tunsin terhakoiden nännien painautuvan kovina minua vasten. Polvistuin Tuiren eteen, ja hyväillen ja suudellen rintoja annoin niille sanattomasti tunnustusta, jota tiesin tytön kaipaavan. Jos tissit nimittäin eivät ole kovin kookkaat, olin oppinut naisen tarvitsevan kunnon viestin siitä, että mies nauttii rinnoista. Kieleni leikitteli nännillä, toista rintaa puristelin ja hyväilin peukalolla pyöritellen. Tuiren tyytyväisestä voihkinnasta päättelin, että jotain tällaista hän kaipasi mieheltä. Hän silitti niskaani ja katsoi, kun suutelin rintoja. Sen täytyi olla mukava ja kiihottava kokemus.

Nousin ylös ja suutelimme jälleen. Lähes puoleen reiteen kurottava, semikovana komeileva jörssini antoi taas vahvaa viestiä olemassaolostaan boksereissani. ”Hui!..”, kuulin Tuiren huudahtavan spontaanisti, kun hänen kätensä alkoivat tapailla ja hyväillä kullia. ”Onko tämä oikeasti.. näin valtavan iso..”.

Sitten heitin bokserit pois paljastaen kanuunani. Kanki heilahti esiin viittä vaille viimeisillään pystyssä, ja tyttö huudahti ihastuneena. Näytti ihanalta, kun Tuire riisui vielä omat pikkuhousunsa – innoissaan ja vapautuneena. Nyt naitaisiin! Hänen takapuolensa oli kauniin pyöreä, tykkäsin siitä todella paljon.

Sängyllä vielä suutelin ja hyväilin kiihkeää tyttöäni. Hän nyrkitti meisseliä rohkeasti, ja se tuntui jälleen mukavalta. ”Ihan hirveän iso kulli sulla!..”, hän parahteli nauraen.

”Onko se.. puhdas?..”, hän kyseli kohta vähän yllättäen. Kysyin, jos hän haluaisi kokeilla ottaa sitä suuhunsa. Tyttö nyökkäsi hymyillen, ”En ole aiemmin…”. Päätin varmistaa, ettei kokemus olisi aivan kamala, ja kävin makuuhuoneen vieressä olevassa kylpyhuoneessa suihkuttamassa kaveria. Yritin olla nopea, ettei tilanne menisi ohi. Kun palasin sängylle, siellä makoili odotteleva nuori tyttö.

Laitoin vielä makuuhuoneen sälekaihtimet kiinni. Tuuletusikkuna sai olla kuumana päivänä auki, ja minua hieman kiihotti ajatus siitä, että joku kuulisi, kuinka talon tyttöä naidaan vanhempien poissaollessa.
Menin sängylle selälleni, kimputin tyynyjä niskani taakse saadakseni itse mukavan asennon. Jörssi seisoi pystyssä, ja Tuire polvistui sen äärelle. Alaston, iholtaan kuulaan vaalea tyttö tarttui meisseliin ja alkoi varovaisesti kokeilla sinipunaisena loimottavan terskan kärkeä huulillaan. Hän pusutteli hetken kullia ja alkoi sitten ottaa sitä suuhunsa. Kulli kostui hänen syljestään, ja ihan mukavasti hän sai liikuteltua sitä suussaan. Terskani on sen verran suuri, että pienessä suussa se ei kovin paljoa mahdu liikkumaan. Annoin tytön tehdä omaa työtään: mukavalta tuntui, enkä ryhtynyt erityisesti naimaan häntä suuhun. Tämä oli pientä harjoittelua.

Yhtä paljon kun Tuiren varovainen suihinotto, minua kiihotti kyllä myös asetelma: olin vieraana talossa, jossa tämä 18-vuotias kaunis punapää oli kiihottunut miehen kookkaasta kullista, ja halusi antaa miehelle nautintoa. En kiihotu naisen alistamisesta lainkaan, mutta jotain ”perinteistä” ja kuumottavaa tässä asetelmassa oli.

Tuire tuli kohta kainalooni ja jatkoin hänen hyväilyään. Säästin kysymykset myöhempään ajankohtaan, ja Tuirekin tuntui nyt haluavan parrua sisäänsä toisella tavalla. Hän meni kohta selälleen ja levitti jalkansa. Rakastin tätä näkymää: kevyesti karvoittunut nuoren tytön rasia avautui edessäni, ja asetuin polvilleni asettelemaan pamppua paikalleen.

Kohta Tuiren päällä punnertaen työnsinkin lantiotani eteenpäin, ja tytön huudahdusten säestelemänä pamppu painui rasiaan hämmästyttävänkin hyvin. Vedin pari kertaa hieman taakse ja työnsin uudelleen, ja kohta tunsin, että kulli oli sisällä sen, mitä pystyi työntämään. Puristus oli mukava – Tuirella oli soma pieni pillu, mutta ei onneksi liian pieni. Sen tunsin heti, että neitsyt hän ei ollut.

Kun aloin rytmikkäästi liikehtien naimaan, Tuire ulvahteli allani. Varmistelin vielä huohotellen, että kaikki on ok. ”Joo.. on vaan.. niin valtavan iso!..”, altani kuului parahtaen. Lykin ja nytkytin, hain tuntumaa. Sänky kitisi vienosti. Minuutin verran ehdin jyystää, kun tunsin, että nyt tulee naiselle nautintoa. Tuire nosti lantiotaan, hengitys oli hetken katkonaista huohotusta, ja kohta hänen sormensa puristuivat selkääni huulilta raikatessa kunnon huuto. ”O-ooooooh!!..”

Orgasmi laittoi pillun sykkimään, ja minä tyytyväisenä jatkoin naintia. Tuntui kyllä jälleen kerran hyvältä kun nainen laukesi. Hän vikisi allani vaikertaen, kun vielä työntelin hetken aikaa.

Se ei ollut varsinaisesti mikään maratonpano. Kohta Tuire meni sängylle kontilleen, ja minä aloin laittaa takaapäin lattialla seisten. Tartuin lanteilta, työnsin melani sisään pilluun ja annoin mennä. Peppu oli tosiaan mukavan kiinteä ja pyöreä, varmaan monen miehen mielestä aivan täydellinen nuoren naisen takapuoli.

Vauhti kiihtyi, ja kasseissa alkoi tuntua taas tuttu kihelmöinti. Harmittelin, ettei kondomia ollut, mutta olin tullut huolettomaksi asian suhteen. Tytöt tuntuivat olevan vastuuntuntoisempia kuin minä, ja tiesin Tuiren hakevan jälkiehkäisyn.

”Kohta tulee!..”, varoittelin tyttöä, ja meno alkoi kiihtyä loppua ennakoiden. ”Aaah!.. Ooo!.. Ai ettääää!..” Kohta huudahtelin kullin sykkiessä ja syöstessä tahnojaan lihataskuun. Tuntui kyllä hyvältä! Heiluttelin tyttöä varteni ympärillä. Hän vilkuili minua taaksepäin ja hieman keinutteli peppuaan. ”Sulla on kyllä upea takapuoli”, puhisin ja kehuskelin Tuirea. Kulli sykki vielä hetkisen, ja työntelin siinä viimeiset työnöt. Tuire vastasi naurahtaen, että peppu taisi olla paras osa hänessä monen miehen mielestä.

Kohta köllöttelimme sängyllä hengitystä tasaillen. Silittelin kauniita hiuksia, tyttö nojasi rintakehääni vasten. ”Oli ihanaa vaan.. naida..”, hän sanoi. ”Enhän mä sua oikeastaan edes tunne..”. Tuire kuulosti jotenkin korostuneen aikuiselta. Ehkä hän halusi vähän esittää kokenutta ja rohkeaa.

Kun vähän kyselin, niin kyllä hän oli tavallinen kilttityttö, joka jutteli mielellään myös vanhemmistaan ja sisaruksistaan. Asiat tuntuivat olevan tosi hyvin. Nyt vaan oli elämä kuljettanut hänelle tällaisen kokemuksen, josta hän selvästi nautti. ”Kiitos, olet mahtava..”, hän sanoi hymyillen. ”Ja tämä se vasta mahtava onkin.. voi hyvänen aika!..”, hän sanoi silmiään pyöritellen, hiljalleen laskeutuvaa kulliani silitellen.

Sovimme, että tämä jäisi meidän väliseksemme asiaksi, eikä uusintaa välttämättä tulisi. ”Kyllä sulla taitaa naisia olla muutenkin..”, hän arvaili. En hyväksi havaitsemani linjan mukaisesti jutellut muista naisista, mutta mielessäni kyllä juhlin sen kesän täyskymppiä.

Yksi kommentti viestissä: “Iso kaluni ja Tuire”

  1. Jukka says:

    Hyvä! Mukavaa kuvailua. Laita lisää vaan, oli tarinat totta tai ei. 🙂
    Kiva lukea, kun naiset nauttii äijän massiivisesta kullista. Just noi reaktiot on herkkua.

Kommentoi

top