search
top

Kummityttöni sai naimaluvan 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (82 votes, average: 2.80 out of 5)
Loading...

Saattelen kummityttöni juna-asemalle. Olen hieman pettynyt, sillä olisin voinut naida tätä vielä monta päivää. Hänen on kuitenkin pakko mennä kotiinsa. Lupasimme toisillemme, että meidän väliset lemmenleikit jäävät vain ja ainoastaan meidän tietoon. Katselen kuinka tuo upea teini hyppää junaan, vielä hymyillen minulle kerran. Junan lähtiessä lähden ajelemaan kohti kotiani. Alan heti ikävöidä tätä, mutta voin onneksi ihailla hänestä ottamiani kuvia. On se kyllä upean näköinen nainen, eikä enää mikään pikkutyttö. Onneksi sain hänen numeronsa, niin voidaan viestitellä.

Kesä muuttuu syksyksi, ja Laurakin on aloittanut lukion. Olemme vaihdelleet kuvia pitkin syksyä, samoin tuhmia tekstareita. Suhteemme on ilmeisesti pysynyt salaisena, onneksi. Hänen vanhempansa varmasti tappaisivat minut, jos tietäisivät mitä olemme tehneet heidän selän takanaan. Joka päivä toivon, että Laura ilmoittaisi tulevansa taas käymään, vaikka minulla naisia riittää, niin kukaan ei vedä vertoja Lauralle. Olisi mahtavaa seurustella tämän kanssa, veisin hänet hienoihin ravintoloihin syömään, sekä ulkomaille lomalle, hemmottelisin hänet pilalle.

Eräänä sateisena päivänä saan tekstarin, se on Lauralta. Laura kysyy, voisiko hän tulla syyslomalla käymään. Vastaan tähän hetkeäkään miettimättä, että hän on aina tervetullut. Saman tien tilaan itselleni lisää kortsuja, etteivät pääse loppumaan. Päivät kuluvat hitaasti odotellessani tätä. Pääsisin pian jälleen naimaan rakasta kummityttöäni.

Lauran tulopäivänä olen herännyt aikaisin. Edellisenä päivänä olen siivonnut asuntoni läpikotaisin ja tarkistanut kortsutilanteen. Olen vaihtanut sänkyyn punaiset satiinilakanat sekä ostanut lisää seksileluja ja tarvikkeita. Myös juomapuoli on kunnossa. Odotan kuumeisesti että pääsen hakemaan Lauraa asemalle.

Juna saapuu viimein, ja junasta hyppää kummityttöni kireissä farkuissa ja hupparissa, Halaamme pitkään ja kävelemme autolle. Autoon päästyämme rohkenen jo suudella Lauraa. Matkalla Laura kertoo matkastaan ja lukiosta, mutta mietin päässäni vain seksiä tämän kanssa. Olen valmistanut meille herkullista risottoa, sillä hän on varmaan nälkäinen matkustamisesta. Istumme ruokapöytään ja kaadan jälleen punaviiniä meille molemmille. Juttelemme niitä näitä syödessämme. Olen laittanut aiemmin saunan lämpenemään, ja Laura tahtoo haluavansa sinne ensin. Laura menee jälleen riisumaan vierashuoneeseen, ja menee pyyhe päällään suihkuun. Päätän yllättää tämän ja mennä tämän seuraksi. Onneksi ovessa ei ole lukkoa, joten avaan hiljaa oven ja huomaan Lauran siluetin suihkuverhon takana. Avaan suihkuverhon ja näen edessäni täysin alastoman, märän kummityttöni, joka punastuu tästä heti. Tartun tätä rinnoista, ja huomaan niiden kasvaneen hieman. Alan saippuoimaan kummityttöäni. En kuitenkaan voi vastustaa kiusausta ja käteni vaeltaa tämän häpyalueelle, jonka hän on ajellut täysin. Työnnän sormeni tämän kosteaan pilluun ja sormetan Lauraa jonkin aikaa, kunnes menemme molemmat saunaan. Heitän kunnon löylyt ja hikoilemme yhdessä, välillä katson Lauran upeaa vartaloa, ja Laura katselee kaluani, joka on tässä vaiheessa vielä velttona.

Saunan jälkeen menemme viilentymään terassille ja sekoitan drinkit meille molemmille, vahvat sellaiset. Juotuamme otan Lauran kädestä kiinni ja kävelemme makuuhuoneeseen. Laura on jälleen melko kovassa humalassa. Riisun Lauran pyyhkeen ja kaadan tämän sängylle. Heitän myös oman pyyhkeeni pois ja alan nuolla Lauran märkää häpyä. Laura alkaa voihkia kieleni upotessa syvälle tämän sisään. Lauran kiimamehut alkavat vapautua nuollessani tätä, ja noiden maku saa kaluni kovettumaan. Sanon Lauralle että hän voisi taas ottaa minulta suihin, joten asetun makuulle ja Laura alkaa nuolla kaluni vartta. Katselen jälleen, kuinka hän nuolee kaluani kauttaaltaan, välillä sylkemällä sen päälle liukasteeksi. Lopulta Laura ottaa koko vehkeen suuhunsa ja alkaa imeä sitä edestakaisin liikkein, samalla hän hiplaa kiveksiäni. Kaluni on aivan märkä Lauran syljestä, hän antaa todella märkiä suihinottoja, joka on tavallaan kiihottavaa. Otan puhelimeni ja nappaan kuvan Laurasta, joka on ottanut koko kalun suuhunsa.

Laura nousee ja yllätyksekseni ottaa kalustani kiinni ja hyppää ratsaille. Saman tien suojaamaton kaluni uppoa täysin paljaaltaan Lauran sisälle. Kerron Lauralle, että kortsu jäi, mutta Laura kertoo käyttävänsä e-pillereitä ja alkaa ratsastaa kyrvälläni. Ilman kumia Lauran pillu tuntuu huomattavasti paremmalta, tunnen kuinka kuumana ja kosteana hän käy. Laura kumartuu ja alkaa suudella minua, työntäen kielensä suuhuni. Samalla tunnen hänen rintansa vartaloani vasten, samoin hänen kovettuneet nänninsä. Käsken Lauraa menemään kontilleen sängylle. Otan yöpöydän laatikosta pienen anustapin, ja kaadan sen päälle liukkaria, Laura katselee tätä posket punaisina. Työnnän hitaasti anustapin Lauran peppuun ja kaluni sujahtaa Lauran emättimeen. Kerron Lauralle, että nyt pannaan ja kovaa ja tartun tämän lantiosta kiinni. Alan nussimaan kummityttöäni jälleen samalla tavalla, kuten aikuisia naisiakin. Lauran voihkinta muuttuu huudoksi kyrpäni upotessa yhä kovempaa tahtia hänen sisäänsä, paaluttaen tätä kovempaa kuin koskaan aikaisemmin. Siemensyöksy on jo hyvin lähellä, kun huomaan Lauran saavuttavan orgasmia. Spermani purkautuvat syvälle kummityttöni sisään, eikä mikään pieni lasti, vaan usean päivän tuotto. Litinä vain käy kun jatkan yhä kummityttöni panemista.Vedän lopulta kaluni ulos, jolloin siemennesteeni purskahtavat ulos Lauran sisältä, valuen pitkin tämän sääriä. Anustappi on yhä Lauran sisällä ja yrittäessäni ottaa sitä ulos, tunnen kuinka hänen sulkijalihaksensa vetävät sitä sisäänsä.

En kuitenkaan lopeta tähän. Otan 23 senttisen vibraattorin ja työnnän sen kummityttöni emättimeen. Vaikka vibraattori on paksu, se sujahtaa helposti Lauran sperman voitelemaan pilluun, joka hehkuu punaisena. Hänen märkä pillunsa litisee liikuttaessani vibraattoria hänen sisällään. Laitan sen täydelle teholle ja käsken häntä jatkamaan itse. Menen polvilleni Lauran viereen ja hän alkaa tottuneesti imeä kulliani, puhdistaen spermani ja omat mehunsa. On todella kiihottavaa katsoa, kuinka kummityttöni leikkii itsensä kanssa, kulli suussaan. Näky saa kullini jälleen kovettumaan.

Käsken hänet jälleen kontilleen. Kaadan liukkaria kaluni päälle, sekä Lauran peppuun. Nyt olisi aika viedä Lauran peppuneitsyys. Työnnän sormeni Lauran peppuun ja levitän liukkaria sisään. Otan sormeni pois, sillä nyt on kalun vuoro. Alan työntyä hitaasti Lauran sisään. Lauran pikkupeppu on todella kireä, enkä tunnu pääsevän kokonaan sisään. Olen vasta puoliksi Lauran sisällä, kun hän valittaa kipua ja vedän kaluni ulos. Laitan lisää liukkaria ja työnnän sen uudestaan Lauran uumeniin. Kaluni uppoa entistä syvemmälle Lauran neitsytpeppuun. Laura huutaa kivusta, mutta olen niin lähellä laukeamista, että minun on pakko jatkaa. Nussin Lauran peppua armotta ja vapautan siemeneni syvälle Lauran sisään. Vedän kaluni ulos Lauran sisältä ja puhkinussittu kummityttöni kaatuu kyljelleen sängylle, tyytyväisen näköisenä. Hän nukahtaa alle aikayksikön ja katselen kuinka nesteet valuvat tämän molemmista aukoista ja päätän ottaa kuvan tästä kiihottavasta näystä. Menen suihkuun ja jätän Lauran nukkumaan sänkyyn. Suihkusta tultuani asetun kummityttöni viereen ja nukahdan.

Herään aamulla järjettömään aamustondikseen ja Laura näyttää vielä nukkuvan. Katson kelloa ja päättelen että Laurakin voisi jo herätä ja nostan peiton tämän päältä. Katson Lauran häpyä, joka on yhä siemennesteissä ja päätän herättää tämän nussimalla. Käännän Lauran sopivaan asentoon ja levitän tämän jalat. Kaluni uppoa jälleen kummityttöni pikkupilluun, joka on yllättävän märkä. Laura on varmaan nähnyt tuhmia unia. Laura alkaa näyttää heräämisen merkkejä kun työnnyn yhä syvemmälle tämän sisään. Hetken päästä Laura herääkin ja katsoo minua. Suutelen noita söpöjä huulia. Toivotan tälle huomenia ja kysyn, ei kai haittaa että herätin. Laura toteaa että ei haittaa lainkaan.

Mikään ei voita kunnon aamupanoa, vaan alan nussia kummityttöäni lähestyssaarnaajassa. Laura asettaa jalkansa selkäni taakse koukkuun ja pääsen uppoamaan yhä syvemmälle kiimaiseen kummityttööni. Onneksi en tarvi enää kumeja, vaan voin naida kummityttöäni paljaaltaan. Panemme koko aamun ja lopulta laukean jälleen Lauran märkään paratiisiin. Jatkamme naimista koko tämän syysloman ajan, ja hänen kolme reikäänsä pääsevät koetukselle. Olisinpa tiennyt, että e-pillereiden teho ei ole 100%…

5 kommenttia viestissä: “Kummityttöni sai naimaluvan 2”

 1. Sarahh says:

  Ootte sairaita. Hyi vittu

 2. Jussi says:

  Tämä oli kiimaista menoa ja hyvää viihdettä. Kuinkas sitten kävikään naitko tytön paksuksi?Itse olin varovainen ja huolehdin ettei tyttö tullut raskaaksi vaikka naimmekin useasti.

  • Kendar says:

   Laura ei tiennyt itsekään, että voisi tulla raskaaksi, mutta siitä hupi vasta alkaa…

 3. Jazu says:

  Hyvä tarina! Kirjoita pian lisää, miten jatkossa meni ! 🙂

 4. Hhm84 says:

  Jatkoa kiitos 🙂

Kommentoi

top