search
top

Lenkkiä lenkkisaunassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (60 votes, average: 2.58 out of 5)
Loading...

Olin vasta muuttanut asumaan omilleni kerrostaloon. Kerrostaloelämä ei ollut minulle ollenkaan tuttua, sillä olin asunut koko lapsuuteni omakotitalossa. Nyt 16-vuotiaana sitten päätin muuttaa omilleni, sillä kouluun olisi lyhempi matka. Lueskelin kaikkia kerrostalon sääntöjä ja muita lappuja ja huomasin jotain uutta, lenkkisaunan. Naisille ja miehille olisi omat vuorot, niin että naiset saunovat klo 19-20 ja miehet 20-21. Sauna olisi ilmainen. Olin käynyt aiemmin tutustumassa talon yhteisiin tiloihin ja sauna näytti hyvältä. Voisi käydä kokeilemassa tätä lenkkisaunaa, tuskin siellä kukaan muu käy, kun heillä on omiakin saunavuoroja.

Menen saunaan 20.05 ja en näe siellä ketään muuta, onneksi. Riisun vaatteeni ja menen suihkuun. Rakastin saunomista ja kävinkin pari kertaa viikossa saunassa. Aikani suihkuteltua avaan saunan oven ja istun lauteille. Sauna antaa paljon paremmat ja happirikkaammat löylyt kuin omakotitalomme sauna. Tuntui luksukselta asettua makuulle lauteille, sillä tilaa oli vaikka kuinka. Nautin löylyistä pitkään, mutta rauhan keskeyttää oven kolahdus. Hetken päästä kuulen kuinka joku on suihkussa ja kuulen puhetta. Nousen istumaan lauteille. Hetken kuluttua suihkuttelu loppuu ja ovesta tulee kaksi noin viisikymppistä miestä ja he tervehtivät minua. En ollut koskaan edes saunonut isäni kanssa, joten en ennen ole nähnyt toisia miehiä alasti. Heidän vehkeensä näyttivät erilaiselta kuin minulla, ne olivat paksut ja ryppyiset. He istuvat viereeni lautoille ja esittelivät itsensä Makeksi ja Peraksi. He istuivat epämiellyttävän lähellä minua, vaikka saunassa oli tilaa. Katson sivusilmällä heidän karvaista vartaloaan ja jostain syystä kiihotun. Yritän peitellä jäykistyvää kaluani, mutta he huomaavat sen. He kertovat ettei tarvi peitellä, sillä kaluni näyttää hyvältä. Make ottaa kalustani kiinni ja alkaa runkata minua. Vaikka mieleni tekisi sanoa ”ei”, niin en tee mitään. Kaluni jäykistyy täysin runkkaamisesta. Make kumartuu ja ottaa kaluni suuhunsa. Olin neitsyt ja en ollut koskaan kokenut tätä, mutta se tuntui hyvältä. Katson Peraa ja huomaan tämän siittimen jäykistyneen, kun hän katselee tätä. Pera kertoo että he ovat ainoita lenkkisaunan käyttäjiä kerrostalossa, ja he harrastavat joka kerta seksiä. He ovat ukkomiehiä, joten sauna on ainut paikka jossa he saavat olla omissa oloissaan. Pera ottaa kädestäni kiinni ja ohjaa sen hänen jäykälle siittimelleen. Se on paljon paksumpi kuin minulla. Make jatkaa suihinottamista ja se tuntuu erittäin kiihottavalta. Pera kysyy jos haluaisin runkata tätä, jolloin alan liikuttaa hänen esinahkaansa edestakaisin. Make laittaa kätensä kiveksilleni ja alkaa puristella niitä. Hengitykseni nopeutuu ollessani jo lähellä laukeamista, jolloin Make lopettaa. Huomaan Maken kalun myös jäykistyneen.

Kerron että minulla alkaa olla jo liian kuuma ja poistun saunasta. Make ja Pera seuraavat minua ja kehuvat peppuani, joka tuntui minusta oudolle. Pera tarttuu kiinni pepustani ja puristaa sitä, sillä välin Make menee pukuhuoneseen. Pera kysyy jos haluaisin ottaa tältä suihin, jolloin menen polvilleni tämän eteen ja alan nuolla tämän vehjettä, josta kasvoi runsaasti karvaa. Make tulee takaisin ilmeisesti suihkusaippuan kanssa ja jää katselemaan kun nuolen Peraa. Huomaan tämän runkkaavan samalla. Pera käskee ottamaan koko kalun kiltisti suuhun ja päätän totella. Pera pitää takaraivostani kiinni samalla kun imen tätä. Make edelleen runkkaa vieressä. Suihkun lattia ja tunnu mukavalta polvien alla joten nousen ylös. Samalla Make kaataa saippuaa kyrvälleen ja levittää tätä. Tajuan sen olevan liukkaria. Make ohjaa minut seinää vasten ja tarttuu kiinni minusta. Tunnen hänen liukkaan kalunsa pakaroideni välissä. Pera ottaa liukkarin ja kaataa sitä lisää Maken ja minun väliin. Make irroittaa toisen kätensä ja ohjaa sillä kalunsa reikääni. Tunnen kuinka hänen siittimensä hiljalleen uppoaa sisääni. Pera katselee vierestä kun Make työntyy milli kerrallaan sisääni, runkaten itseään hitaasti. Maken kalu on lähes kokonaan sisälläni ja tunnen sen jokaisen liikkeen ja lämmön. Hetken kuluttua Make on kokonaan sisälläni ja tunnen täysin uuden tunteen Maken alkaessa liikuttaa kaluaan sisälläni. Tunnen laukeavani kohta, vaikka kaluni ei ole edes täysin jäykkä. Laukean suihkun seinälle ja Make nopeuttaa tahtiaan, kunnes tunnen jotain kuumaa sisälläni. Make on juuri lauennut sisääni ja jatkaa yhä nussimistani. Kalu alkaa jo pehmetä ja Make vetää itsensä ulos.

Make lyö Peran kanssa käsiä yhteen ja menee suihkuun. Sillä välin Pera tarttuu kiinni minusta ja työntää kalunsa sisääni. Peralla on jonkin verran suurempi elin, mutta se uppoaa helposti sperman voitelemaan peppuuni. Pera toteaa että sähän liukas oot, saattaa mennä hetki poju. Pera alkaa saman tien nussia mua hieman kovempaa, Maken katsoessa vieressä. Pera alkaa nussiessaan puhua tuhmia ja nimittää minua poikahuoraksi, jolla on kireä poikapillu. Hän puristaa tiukasti lantiostani, samalla kun hänen kalunsa paaluttaa armottomasti peppuani. Tunnen kuinka hänen pallinsa osuvat pakaroihini ja kuinka hänen käsiltään valuu hikeä vartalolleni. Pera alkaa huohottaa raskaasti ja tunnen jälleen kun kuuma sperma vapautuu sisälleni. Pera menee suihkuun ja odotan vuoroani, samalla tuntien kuinka heidän limainen siemennesteensä hiljalleen valuu ulos. Viimein pääsen suihkuun ja pesulle.

3 kommenttia viestissä: “Lenkkiä lenkkisaunassa”

  1. Kissa says:

    Aika huonoa tarinan kerrontaa, todella töksähtelevää tekstiä. Ajatus on kiihottava, mutta teksti on vaikea lukuista. Tässä on lisätty vain lauseita peräkkäin, ei ole ajateltu konseptia.

  2. ouluukm says:

    loistava tarina tälle lensi

Kommentoi

top