search
top

Kummityttöni sai naimaluvan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (134 votes, average: 3.32 out of 5)
Loading...

Elettiin kesää 2015. Olin saanut postissa aikaisemmin kutsun kummityttöni Lauran rippijuhliin, joka oli siis serkuntyttäreni. Olin muuttanut toiselle puolen Suomea, mutta sain aikaisemmin katsoa Lauran kasvamista nuoreksi naiseksi. En ollut varmaan pariin vuoteen nähnyt häntä, mutta vielä 12-vuotiaana hän näytti hyvin viehättävältä. Heti kutsun saatuani päätin että on aika lähteä vanhalle kotiseudulle, ei pelkästään Lauran vuoksi kuitenkaan, vaikka odotin kyllä tämän näkemistä. Olin vasta alkanut huomata nuoret naiset seksuaalisina olentoina, kai se oli tämä neljänkympin kriisi. Ja en valehtelisi, jos väittäisin että kummityttöni kiinnosti myös siinä mielessä.

Kun rippijuhlien päivämäärä lähestyi, pakkasin autooni muutaman päivän vaatteet (sekä kortsuja) ja lähdin tien päälle, edessä oli puuduttava 400 km matka läpi Suomen metsien. Talvella tämä olisi todella masentavaa, mutta kesäisten maisemien katselu piristi hieman matkaa. Ajattelin ajaessani edelleen kummityttöäni, kuinka hän olisi kasvanut ja miltä hän nykyisin näyttäisi. Olin ostanut arvokkaan korun lahjaksi, josta hän varmasti pitäisi. Olimme olleet hyvin läheiset tämän lapsuudessa, mutta saatuani hyvän työpaikan, päätin tarttua tilaisuuteen ja lähteä uuteen kaupunkiin, joten päätin hyvittää tämän hänelle lahjan muodossa. Saapuisin perille vasta illalla ja kummityttöni perhe oli luvannut että saisin yöpyä heillä. Perille päästyäni serkkuni sanovat että Laura on kaverinsa luona yötä, mutta tulee konfirmaatioon aamulla. Petyin hieman, sillä oletin näkeväni hänet ennen juhlia.

Aamulla menimme kirkkoon konfirmaatiotilaisuuteen. Konfirmoitavien astellessa sisään alboissaan koitin etsiä kummityttöäni muiden kauniiden tyttöjen joukosta, ja siellä hän oli. Hänellä oli upeat blondit hiukset, jotka olivat kiharalla. Huulet olivat kuin mallilla, samoin ryhti. Rinnatkin erottuivat, vaikka alba ei mitenkään auta niiden korostamisessa. Päässäni jo mietin, miltä hän näyttäisi ilman vaatteita.

Konfirmaation jälkeen kävelemme autolle ja viimein näen kummityttöni kunnolla. Hänellä on päällään kesäinen vihreä mekko, joka sopii todella hyvin hänen upealle kropalleen. Katselen pitkään hänen rintojaan ja peppuaan ja mietin päässäni, onkohan Laura vielä neitsyt. Halaan ja onnittelen kummityttöäni, ja tunnen nuo kiinteät rinnat vartaloani vasten. Halattuani tätä nousemme autoon ja lähdemme takaisin serkkuni kotiin juhliin. Näen paljon vanhoja tuttuja sukulaisia ja ystäviä juhlissa, enkä kiinnitä huomiotani kummityttööni, mutta tiedän että pääsen vielä tämän seuraan juhlien jälkeen. Kun suurin osa vieraista on lähtenyt, pääsen viimein jututtamaan kummityttöäni ja kyselemään tämän kuulumisia. Saan välillä Lauran nauramaan, jolloin kiinnitän huomiota tämän valkoisiin hampaisiin ja noihin muhkeisiin huuliin. Laura on upeimman näköinen teini, jonka olen ikinä nähnyt. Olen ylpeä että kummitytöstäni on tullut oikea kaunotar. Kun vain tulisi tilaisuus olla kahdestaan…

Puheenaihe kääntyy nykyiseen asuinkaupunkiini, jota kehun vuolaasti. Kesällä aivan upea paikka. Päätän kutsua Lauran käymään, onhan hän jo nuori nainen. Ja junalla pääsee perille. Nyt Laura pääsisi minun kyydilläni ja takaisin voisi tulla junalla, voisin maksaa liput. Lauran vanhemmat miettivät asiaa vähän aikaa ja antavat luvan lähteä. Annan Lauralle miettimisaikaa aamuun.

Aamulla herättyäni huomaan Lauran pakanneen tavaransa. Hän toteaa että voisi tulla pariksi päiväksi kaupunkiin, shoppailemaan ja katsomaan nähtävyyksiä. Kerron sen sopivan aivan hyvin. Syötyämme runsaan aamuapalan lähdemme ajelemaan kohti kotiani. Laura on innoissaan, koska ei koskaan ole ollut niin kaukana kotoa. Kerron että tuossa iässä pitääkin matkustella,eikä aina tarvi mennä edes ulkomaille, onhan Suomessakin nähtävää. Pysähdymme syömään puolivälissä matkaa.

Perille päästyämme näytän huoneen, jossa Laura voisi nukkua. Asun yksin, mutta minulla on vierashuone. Laura purkaa tavaransa ja sanoo haluavansa heti lähteä shoppailemaan. Lähdemme kiertämään vaatekauppoja, itse menen miesten osastolle ja Laura menee yksin naisten osastolle. Huomaan Lauran pyörivän alusvaateosastolla ja katselevan rintaliivejä. Hän näyttäisi ottavan parit rintaliivit ja menevän sovituskoppiin. Olisinpa kärpäsenä katossa, katselemassa kun hän riisuu vaatteensa ja sovittaa seksikkäitä rintaliivejä, pyörien peilin edessä. Kopista tultuaan hän nappaa vielä pikkuhousuja, jotka olivat tarjouksessa. Itse en löytänyt mitään, katsellessani kummityttöäni. Lähdemme ajelemaan kohti kotiani. Valmistan meille ruokaa samalla kun kummityttöni soittaa vanhemmilleen huoneessa. Olin päättänyt valmistaa oikein herkullisia pihvejä ja jälkiruuaksi oli jäätelöä. Muistin että kaapissa minulla olisi punaviiniä, joka sopisi täydellisesti pihvien kanssa. Istuimme pöytään syömään ja kaadoin itselleni punaviiniä. Kysyin Lauralta, mitä hän tahtoisi juomaksi, vettä tai mehua. Laura kertoi haluavansa kokeilla punaviiniä, joten kaadoin sitä hieman hänelle. Laura maistoi punaviiniä, ja yllätyksekseni hän piti siitä. Kaadoin tälle täyden lasillisen ja aloimme syömään. Viini selvästi alkoi mennä Lauran päähän, sillä hän punastui ja nauroi jutuilleni. Syötyämme jäätelön, kysyin Lauralta, haluaisiko hän saunoa. Hän vastasi myöntävästi ja menin laittamaan sähkösaunan päälle. Katselimme telkkaria sen aikaa, kunnes sauna lämpiäisi. Tosin katselin ehkä enemmän Lauraa, joka pukeutunut vain valkoiseen toppiin ja legginseihin, ja katseli telkkaria pienessä humalassa. Erotin topin alta hänen rintaliivinsä. Nousin sohvalta ja menin katsomaan saunan tilanteen. Sauna oli jo lämmennyt ja kysyin jos Laura tahtoisi mennä ensin. Annoin hänelle pyyhkeen ja hän meni riisutumaan huoneeseensa. Katselen kuinka hän kävelee pyyhe päällä suihkua kohti ja päätän ottaa jääkaapista oluen. Katselen telkkaria sillä välin kun Laura on suihkussa ja saunassa, ja hetken päästä hän tuleekin pyyhe päällään pois suihkusta ja suuntaan huoneeseensa pukeutumaan. Päätän mennä heti perään suihkuun. Suihkussa tuoksuu todella hyvälle, Laura osannut valita hyvin saippuansa. Tuo tuoksu alkaa jo kiihottamaan minua ja mietin jo, miten saisin Lauran yökaveriksi. Kaluni alkaa heräilemään miettiessäni Lauraa.

Saunomisen jälkeen peseydyn ja päätän käyttää miehisimmän tuoksuista saippuaa, mitä olen koskaan käyttänyt, ja hetken päästä suihkussa tuoksuukin myskinen aromi. Tullessani ulos suihkusta huomaan Lauran istuvan sohvalla ja juovan punaviiniä. Hän kertoo että kotona ei saa koskaan juoda, ja tykkäävänsä sen mausta. Huomaan Lauran kiinnittävän huomionsa ylävartalooni, samalla punastuen. Hänen katseensa kulkeutuu alaspäin kohti pyyhettäni, josta kaluni ehkä juuri ja juuri erottuu. Laura nostaa katseensa ja menen pukeutumaan. Pukeutuessa mietin, mikä olisi paras tapa edetä. Laura tuntuu olevan hieman humalassa, joka vähentää tämän estoja, mutta en haluaisi säikyttää tätä. Haluan Lauran itse tekevän aloitteen, mutta miten? Olisihan minulla vielä huominenkin aikaa, mutta tahdoin saada pesää jo tänään. Eikös kummiuden tärkein tehtävä ole tukea lasta kasvamaan, ja ensimmäinen seksikertahan on tärkeä askel aikuistumiseen. Päätin pukea päälleni bokserit, jotka korostivat pullotustani, sekä mahdollisimman tiukan hihattoman paidan. Jalkoihin vielä shortsit ja voilà. Kävelen takaisin olohuoneeseen ja istun Lauran viereen, lähelle,mutten liian lähelle. Shortsini pullottavat selvästi ja Lauran on pakko huomata tämä. Lauralla on puolikas lasillinen punaviiniä, jota hän juo aina välillä. Itse tyydyn olueen, en haluaisi olla liian humalassa, jos ja kun pääsen tositoimiin. Telkkarista tulee onneksi romanttinen leffa, jossa tiedän olevan seksikohtauksia. Hivuttaudun hiljalleen lähemmäksi Lauraa. Pullotukseni kasvaa, mitä lähemmäksi menen Lauraa, ja se erottuu jo selvästi. Päätän laskea käteni tämän reidelle, onneksi Laura ei näytä olevan moksiskaan tästä. Laura ottaa jälleen uuden hörpyn punaviiniä. Telkkarissa on juuri alkamassa softcore-seksikohtaus, ja katselen Lauraa, kuinka hän posket punaisena katselee sitä.

En pysty enää vastustamaan, vaan päätän suudella kummityttöäni, joka vastaa suudelmaan. Hieron kättäni tämän reidellä suudellessani ja mietin, että enää ei voi perääntyä. Lauran hengitys tuoksuu ihan punaviiniltä ja huulet ovat pehmeät ja märät. Päätän antaa kunnon kielarin tälle ja työnnän kieleni tämän punaviinintuoksuiseen suuhunsa. Laura ei vastustele lainkaan. Hänen kätensä laskeutuu haaruksilleni ja hän hieroo pullotustani. Liikutän käsiäni pitkin tämän reisiä, kohti tämän häpyä. Otan kieleni pois tämän suusta ja sanon Lauralle ”Sullahan on nyt naimalupa, mitä jos mentäis mun huoneeseen, ja naimaan”. Nousemme sohvalta ja kävelemme käsi kädessä kohti huonettani. Laura pysyy juuri ja juuri pystyssä. Päästyämme huoneeseen riisun Lauran topin, jonka alta paljastuu tämän uudet, vaaleansiniset rintaliivit. Laura näytti aivan alusvaatemallilta noissa pitsisissä liiveissä, jotka sopivat tälle täydellisesti. Totesin Lauralle, että tämän kroppa on täydellinen, ja haluaisin tutustua siihen kokonaan.

Laura istui sängylle ja riisuin tämän legginsit. Vetäessäni niitä alaspäin huomaan Lauran pikkuhousut, jotka ovat samaa sävyä kuin tämän rintaliivitkin. Katselin tuota seksikästä teiniä alusvaatteisillaan sängylläni. Hän oli vain ja ainoastaan minun. Riisuin paitani ja paljastin Lauralle jälleen lihaksikkaan yläkroppani. Kaadoin Lauran sängylle ja hyppäsin tämän päälle suutelemaan tätä, kunnes siirryin alaspäin kohti tämän rintoja. Suutelin tämän rintoja rintaliivien vierestä hetken aikaa, kunnes jatkoin alaspäin ja suutelin pitkin tämän litteää vatsaa ja kohti napaa. Jatkoin vielä alaspäin ja suutelin tämän pikkuhousujen päältä, jolloin nenääni tuoksui märän pillun tuoksu. Laura oli todellakin valmis naintihommiin. Riisuin shortsini ja Laura näki viimeinkin bokserini, jotka korostivat kaluni kokoa. Laitoin käteni Lauran selän alle ja irroitin hakaset. Lauran maatessa sängyllä, riisun tämän rintaliivit ja katselen noita ryhdikkäitä rintoja, joiden nännit suorastaan kutsuivat maistamaan. Suorastaan hyökkään hänen nännejensä kimppuun ja alan nuolla niitä vuorotellen. Tunnen kuinka nännit kovettuvat kiihotuksesta. Huomaan toisen nännin jo nöpöttävän ulospäin ja otan tämän suuhuni, imien sitä kuin vauva. Hiplaan samalla kädelläni toista nänniä, jotta sekin kovettuisi. Imiessäni Lauran nänniä, hän alkaa voihkia ja kaluni kovettuu kuullessani tämän.

Nousen ylös ja riisun bokserini, ja kummityttöni näkee ensimmäistä kertaa kaluni koko komeudessaan. Menen polvilleni sängylle Lauran viereen ja kysyn Lauralta, jos hän haluaisi maistaa sitä. Laura ottaa kalusta kiinni ja alkaa nuolla sitä. Lauran kieli nuolee kaluni vartta lähes koko pituudelta. Lauran naama on aivan punainen, joko kiihotuksesta, humalasta, tai molemmista. Laura ottaa lopulta kaluni suuhunsa. Laura ei selvästikään ennen ole tehnyt tätä, mutta silti tuntuu uskomattoman hyvältä. Sanon Lauralle, että nyt riittää ja hän ottaa kaluni suustaan, kaluni on aivan märkä. Nousen ylös ja alan vetää tämän pikkuhousuja alaspäin hitaasti. Näen ensimmäistä kertaa kummityttöni kaikkein pyhimmän, jota hän oli selvästi trimmannut. Laura kertoo olevansa vielä neitsyt, eikä käytä ehkäisyä. En vastaa mitään, vaan alan nuolla tämän häpyhuulia, jotka ovat jo märät kiihotuksesta. Levitän häpyhuulia sormillani ja työnnän kieleni tämän sisään, maistaen tämän kiimanesteitä. Kurottaudun yöpöydän laatikkoon, joka on täynnä seksileluja ja kortsuja, olinhan naisia metsästävä sinkkumies. Ja tämä oli paras saaliini koskaan. Mietin hetken, ja päätin tehdä tämän vanillana ja käyttää pelkästään kortsua, en haluaisi tehdä kummityttöäni paksuksi, en ainakaan vielä. Asetan kortsun paikalleen ja kaadan sen päälle hieman liukuvoidetta. Laura katsoo hieman pelokkaana, kun hieron kaluani pitkin tämän häpyaluetta, tunnustellen ennen sisäänmenoa. Katson Lauraa silmiin ja työnnän kaluni tämän sisään. Liukkarin ansiosta kaluni uppoa tämän sisään melko helposti, vaikka hän on todella kireä. Laura voihkaisee kovaa kaluni päästessä pohjaan asti, jossa tunnen Lauran lämmön. Nautiskelen hetken tästä tunteesta, vaikka kortsu hieman turruttaa, tunnen hyvin tämän kireyden. Totean mielessäni tämän olevan paras pillu, mitä oon koskaan saanu, ja alan nussimaan tätä lähetyssaarnaajassa. Hyvä puoli tässä kortsussa on se, että pystyn viivyttämään laukeamistani, vaikka tämä tuntuu uskomattoman hyvältä. Laura voihkii kiihottavasti nopeuttaessani tahtia. Kerron Lauralle, että hän voisi kokeilla ratsastusta. Vedän kaluni ulos Laurasta ja tarkistan kortsun kunnon, näyttäisi olevan ehjä, hieman verinen, muttei haittaa.

Asetun makaamaan sängylle ja Laura istuu päälleni. Hän tarttuu kyrvästäni ja ohjaa sen pilluunsa. Tartun tämän käsistä kiinni ja Laura alkaa ratsastaa kalullani, vaikkakin tottumattomasti, mutta tämä onkin hänen ensimmäinen kertansa. Ja hänellä on hyvä opettaja. Katselen kuinka Lauran rinnat pomppivat ylös ja alas tämän ratsastessa ja irroitan käteni tämän käsistä, ja tartun kiinni rinnoista. En ole vielä onneksi lähelläkään laukeamista, vaikka Laura näyttää jo väsyvän. Kerron Lauralle, että haluan panna tätä takaa päin. Laura asettuu nelinkontin sängylle ja tarkistan jälleen kortsun kunnon. Päätän vaihtaa sen uuteen ja heitän vanhan lattialle, sillä nyt mennään eikä meinata. Asetan kaluni tämän pilluun, tartun tämän lantiosta kiinni ja alan panemaan tätä hieman kovemmin. Kuuntelen kuinka Lauran voihkinta kovenee temponi nopeutuessa. Laura on selvästi saamassa orkkuaan ja tunnen hänen pillunsa supistelut. Olen ylpeä kummitytöstäni, sekä itsestäni. Hän on viimein aikuinen nainen. Tunnen lähestyvän siemensyöksyn ja nopeutan tahtini äärimmilleen. Laura on saamassa toista orkkuaan, kun laukean kortsun sisään. Vedän itseni ulos ja varmistan että kortsu on ehjä ja heitän sen lattialle. Hieron lopuksi kaluani pitkin Lauran peppua, ja kostutan sen spermallani, kuin merkaten sen. Hetken päästä Laura nukahtaa sänkyyni ja menen itse suihkuun. Tullessani takaisin peittelen Lauran, joka on jo aivan umpiunessa ja menen tämän viereen nukkumaan. Suutelen vielä Lauraa kerran poskelle ja nukahdan itsekin.

Näen unta Laurasta. Unessa Laura on herännyt aikaisemmin ja oli jo kaluni kimpussa, juuri ottamassa suihin. Hän huomaa että heräsin ja alkaa ratsastamaan jälleen kalullani. Laura ratsastaa jo paljon paremmin. Makaan sängyllä ja katselen kuinka Lauran tissit heiluvat hänen ratsastaessa minulla. Uni on uskomattoman realistinen. Hän nopeuttaa tahtiaan ja olen jo lähellä laukeamista. Onneksi tämä on vain unta, eikä tarvi huolehtia ehkäisystä. Sanon Lauralle laukeavani kohta ja Laura tahtoo minun laukeavan sisälleen. Laukean syvälle Lauran emättimeen ja nukahdamme molemmat vierekkäin.

Aamulla herätessäni huomaan, että olen yön aikana saanut siemensyöksyn, sillä kyrpäni on tahmea. Laura nukkuu vielä vieressäni tyytyväisen näköisenä. Jätän Lauran sänkyyn ja menen aamupalalle. Laurakin näyttää heräävän ja hän suuntaa suoraan vessaan. Hetken päästä Laura tulee hädissään sanomaan, että vessassa käydessä hänen sisältään oli tullut siemennestettä. Totesin että mahdotonta, sillä olimme käyttäneet kumia, jotka olivat ehjiä. Mieleeni juolahti ajatus, että jos tuo uni olikin todellista, ja olin tosiaan lauennut kummityttöni sisään. Lauran muisti on varmaan mennyt juotuaan niin paljon. Hän kärsi myös krapulasta. Kerroin ettei hätä ole tämän näköinen ja lähdimme kohti apteekkia hakemaan jälkiehkäisypilleriä, jonka hän otti heti.

Kotiin palattuamme katselen kummityttöäni ihan toisin silmin. Hänestä on tullut nainen, ja minun ansiostani. Hän myös hymyilee kokoajan minulle, vaikka menin laukeamaan hänen sisälleen ”vahingossa”. En pysty ottamaan huomiotani pois hänestä, taidan olla ihastunut häneen. Halaan Lauraa ja annan tälle jälleen suudelman, johon tämä vastaa. Kävelemme jälleen huoneeseeni ja jatkamme suutelua sängyssä. Alan riisua Lauraa ja ensimmäisenä lattialle lentää toppi, joiden alta paljastuu jälleen uudet seksikkäät rintaliivit, jotka kuitenkin irroitan. Alan kouria tämän kiinteitä rintoja, jotka sopivat käsiini täydellisesti, aivan kuin hänet olisi luotu minulle. Jep, vain minulle. Laura olisi yksin minun. Minulla on ollut perinne, että kuvaan jokaisen ”saaliini”, ja nyt olisi Lauran vuoro. Laura katsoo ihmeissään, kun nappaan yöpöydältä puhelimeni ja otan kuvan tämän yläosattomasta vartalostaan. Laura ei kuitenkaan ole tästä moksiskaan. Hänen kuvansa päätyy yli kolmenkymmenen muun naisen joukkoon, ja hän on niistä upein, ja nuorin. Kuvan ottamisen jälkeen alan nuolla taas hänen rintojaan, jotka jo kutsuivat luokseen. Hänen nänninsä olivat kuin vaaleanpunaiset tapit, jotka osoittivat kohti minua, kutsuen minua. Kuulen kummityttöni voihkinnan ollessani hänen nännejensä kimpussa. Sen kuuleminen innostaa minua vielä enemmän.

Alan riisua kummityttöni housuja, joiden alta paljastuu hänen kaunis häpykumpunsa, joka on vielä pikkuhousujen peittämä. Alan kiusata Lauraa hieromalla niiden päältä. Hänen pikkuhousunsa kastuvat ja päätän riisua nekin. Samalla riisun kaikki omat vaatteeni. Avaan yöpöydän laatikon ja otan vibraattorini, jolla olen jo monta naista saanut tyydytettyä, Laura ei olisi poikkeus. Laura katsoo, kun työnnön vibraattorin hänen sisäänsä ja aloitan pienimmällä teholla. Nostan tehoa pikkuhiljaa ja katselen kuinka Laura vääntelehtii sängyllä nautinnosta. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun vibraattori on hänen sisällään. Laittaessani vibraattorin täydelle teholle, Laura näyttää saavuttavan kliimaksinsa, ja alan liikuttaa vibraattoria nopeasti hänen sisällään. Hänen kiimamehunsa valuvat lakanoille, joten heitän vibraattorin pois ja alan nuolla tämän märkää häpyä, ettei nuo maukkaat mehut menisi hukkaan. Rakastan kummityttöni makua, jota on vaikea kuvailla, mutta mehukas olisi kuvaava adjektiivi. Laura tuntuu rauhoittuvan hieman ja hän on aivan hengästynyt. Usein naiseni ovat jo kokeneita, mutta nyt minulla on ensikertalainen. Voisin hemmotella kummityttöäni lisää.

Kehotan Lauraa menemään vatsalleen sängylle. Hän pyörähtää ja paljastaa kauniin, ryhdikkään peppunsa. Suutelen Lauran molempia pakaroita ja otan yöpöydän laatikosta hierontaöljyn, jota kaadan Lauran selän päälle ja alan hieromaan tätä. Hierontaöljy lämmitää ja tuoksuu mansikalta ja valkosuklaalta. Makuuhuoneeseen erittyy huumaava tuoksu. Levitän öljyä Lauran selälle ja pepun alueelle, jolloin hänen ihonsa alkaa kiiltää kauniisti. Välillä läimäyttelen kevyesti tämän pakaroita, jolloin huomaan niiden kiinteyden. Laura on nainen parhaassa iässä, ja sen huomaa. Pyydän Lauraa kääntymään selälleen ja tämän jälkeen levitän öljyä tämän rintojen ja vatsan päälle.Levitän öljyä pyörivin liikkein tämän rinnoille ja katselen Lauran ilmettä. Hän selvästi nauttii lämmittävästä tunteesta.

Katselen edessäni öljyttyä kummityttöäni, joka tuoksuu taivaalliselta, ja iho kiiltää kuten jumalattarella. Hän lähtisi kotiin parin päivän päästä, mutta on vielä kokonaan minun. Menen jälleen polvilleni Lauran eteen ja hän ottaa kaluni suuhunsa. Katselen kuinka kaluni uppoa noiden pienten huulien väliin, kuinka tuo öljytty teini nauttii aikuisuuden iloista. Silitän samalla Lauraa ja ihailen tämän kauneutta. Lauran suihinotto on äänekästä, kuulen jatkuvasti slurps-ääniä, mutta se vain kiihottaa minua enemmän. Laura nautiskelee kalustani vartin, jonka jälkeen oli aika laittaa kortsu paikalleen. Pyydän Lauraa menemään nelinkontin ja asettelen kaluni tämän häpyhuulien väliin. Työnnän koko kaluni kerralla tämän sisään nopeasti, johon Laura vastaa voihkien. Tartun tiukasti tämän lantiosta kiinni ja alan panna Lauraa, enkä enää hidastele kuten ensimmäisellä kerralla, vaan panen tätä kuten vanhempia naisiakin. Kaikki 19 senttiä uppoavat Lauran sisään leikiten. Kaluni pumppaa edestakaisin liikkein Lauran vakoa, joka tuntuu vain kiristyvän. Välillä on pakko katsoa, onko kortsu ehjä, mutta Laura ei saa muuten yhtään armoa. Laura kuitenkin tuntuu nauttivan siitä, kun häntä pannaan kuin halpaa huoraa.

On asennon vaihdon aika. Samalla vaihdan uuden kortsun. Laura makaa sängyllä jalan levällään, jolloin tartun kiinni tämän reisistä ja nostan tämän jalat ylös. Olen laittanut tyynyn hänen peppunsa alle, jotta saan sopivan kulman. Katson Lauraa syvälle silmiin samalla kun nain tätä. Olen niin syvällä kummityttöni sisällä kuin on mahdollista. Tunnen Lauran jokaisen supistuksen naidessani häntä kuin viimeistä päivää. Tuo pikkupillu tosiaan haluaa että laukean pian, enkä pysty vastustamaan tätä. Tunnen kuinka siemensyöksy on jo tuloillaan. Vedän itseni nopeasti ulos hänen sisästään ja heitän kortsun pois. Runkkaan itseni loppuun asti, jolloin laukean kummityttöni rinnoille.

6 kommenttia viestissä: “Kummityttöni sai naimaluvan”

 1. Qwerty says:

  Ehdottomasti lisää. Paljaalla pqanoa ja tyttökaveri mukaan.

 2. geo345 says:

  Hyvä aihe ja realistinen juoni, toinen panokerta ei tuonut tarinaan hirvittävästi uutta.

 3. Jazu says:

  Lisää ehdottomasti, ja niin et tyttö saa paljasta ja siemenet sisään 🙂

 4. Jussi says:

  Idea oli hyvä ja kiihottava joten jatka vaan tarinaa. Itsekin olen nainut kummityttöäni vanhempiensa tietämättä.

 5. lololololllool says:

  kiihottava ajatus! aika kökköä tekstiä kyllä

 6. Kendar says:

  Kommentteja? Haluatteko jatkoa? Mulla kyllä ideoita riittää.

Kommentoi

top