search
top

Treenin jälkeen 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 2.77 out of 5)
Loading...

Tuomon tarina

Diplomityöni kirjoitan yhdelle isohkolle firmalle ja sain siksi töitä sieltä. Työpaikkani sijainnin takia muutin uuteen kämppään. Aloin katsella sopivaa kuntosalia läheltä ja onneksi sellainen löytyikin sopivan pyöräily- ja kävelymatkan päästä. Käytyäni muutaman kerran salilla huomasin yhtenä lauantaiaamuna treeneissä komean kundin polkevan kuntopyörää. Karvaiset, jäntevät käsivarret ja jalat. Kaveri säteili karismaa ja voimaa.

Vetelin innokkaana soutulaitetta hänen edessään. Koska halusin, että hän varmasti huomaisi minut, käännyin hänen puoleensa.

 •       Anteeksi, onko tässä kerroksessa vessaa?
 •       Joo, on tuolla eteisessä, hän vastasi ja jatkoi polkemista hymyillen.

Ilmeestä päätellen tein hyvän vaikutuksen. Hienoa.

Emme sattuneet niiden harkkojen jälkeen yhtä aikaa suihkuun, mutta näin, miten hän tarkkaili kroppaani, kun kuivattelin itseäni. Näin hänestä myös vilauksen, kun hän tuli suihkusta, kun jäin kuivattelemaan tukkaani.

Upea kroppa ja jäntevät pakarat. Säärien ja reisien karvoitus loppuu kuin veitsellä leikaten nivusten kohdalla. Kaverissa on toden totta sex appealia. Täydellinen mies.

Juttelimme jo ensimmäisellä kerralla. Sitten seuraavana lauantaina olimme salilla samaan aikaan. Silloin saatoin lähempää tarkkailla häntä ja hänen kroppaansa.

Satuimme suihkuun yhtä aikaa. Kaverilla on upea vartalo. Tummanpunaista karvoitusta säärissä, reisissä ja rinnassa. Häpykarvat ovat myös samaa väriä ja kalu on tasaisen pitkä leveten terskan kohdalla. Kikkeli lepää sopivasti riippuvien kivesten päällä näyttävästi. Esinahka on melkoisen pitkä. Niin sanottu tuppikulli. Olin ihan kuumeisena tämän näyn edessä. Alapäässä tuntui pientä jäykistelyä.

Tultuani kotiin vetäisin heti kaluni esiin ja aloin hurjan masturbaation. Muistelin hänen kroppansa yksityiskohtia ja haaveilin, miten hyväilen häntä joka puolelta ja miten otan hänen kalunsa suuhuni. Siemensyöksy oli yksi rajuimpia pitkään aikaan. Kuvat hänen suloistaan vilistivät kuvanauhana silmissäni purkauksen aikana. Pakko tutustua tähän upeaan mieheen lähemmin ja pakko saada seksiä hänen kanssaan.

 

Ja suunnitelma käynnistyy ja toteutuu.

Kävin viikon aikana pari kertaa salilla, mutta hän ei sattunut sinne samaan aikaan. Laskeskelin, että kaveri voisi ilmestyä treeneihin lauantaiaamuna. Siksi laadin suunnitelman, miten voisin iskeä hänet. Rohkea rokan syö!

Ja hän tuli treeneihin samalla ovenavauksella kanssani. Oli toimittava määrätietoisesti. Alkulämmittelyn jälkeen tarkkailin, millaista treeniä hän tekisi sillä kertaan. Käsiä ja olkapäitä. Olin ajatellut tekeväni selkää, mutta suunnitelmat muuttuivat silmänräpäyksessä.

Vuorottelimme samoissa laitteissa ja pääsin vaihtamaan muutaman sanankin kaverin kanssa. Ja ennen kaikkea pystyin nauttimaan läheltä hänen komean kroppansa yksityiskohdista.

Maskuliinisen voimakas suora nenä ja vihertävän siniset silmät, joissa on energinen, mutta samalla lämmin tutkiva katse. Kulmakarvat ovat aika pitkät ja kaartuvat symmetrisesti alaspäin. Punertavan ruskeat hiukset on leikattu kohtuullisen lyhyiksi. Leuassa ja nenän alla on hiusten väristä lyhyttä parran sänkeä.

Kroppa on sopusuhtaisen treenatun näköinen. Hauikset tulevat hyvin esiin, jäntevät ja karvaiset pohjelihakset ja sääret vetävät myös katseen puoleensa. Tajuaakohan kaveri itse, miltä hän näyttää? Täydellinen uros! Tietysti parisuhteessa jonkin yhtä täydellisen naisihmisen kanssa. Mutta hänessä on jokin puoli, johon homotutkani reagoi voimakkaalla värinällä. Kannattaa kokeilla. Tutkani on usein piipannut luotettavia arvoja.

Suihkuun pääsin onneksi kaverin kanssa yhtä aikaa. Veri alkoi pakkautua alapäähän ja minulla oli tekemistä, että ei tule täyttä seisokkia, kun näin hänet koko komeudessaan. Nyt tai ei koskaan ja päätin yrittää iskeä kaverin.

 • Haluaisitko kokeilla seksiä mun kanssa? sain puristettua ulos suustani, kun me kumpikin kuivattelimme itseämme suihkun jälkeen.

Pumppuni iski täysillä. Vaikka olen mielestäni kylmäverinen kundi, kasvoni muuttuivat tulipunaisiksi. Hikeä puski koko kropan mitalta aivan kuin saunan jälkeen.

Vilkaisin kaveria. Hän oli tukehtua palautusjuomaansa. Naama muuttui keitetyn ravun näköiseksi. Juuri silloin pukkariin tuli komean näköinen nuori mies. Hän veti onneksi nopeasti treenikamppeet ylleen ja jätti meidät jälleen kahdestaan.

Hyvä niin. Sillä päässäni oli tunne, että olen nolannut nyt itseni. Tuntui, että en pysy nahoissani.

 • Joo, voisihan sitä kokeilla, kuulin.

On vaikea kuvailla sitä tunnetta, joka valtasi minut. Suuri lämmin aalto kulki varpaista päälakeen. Sitä voisi verrata melkeinpä pienimuotoiseen orgasmiin.

 

Suunnitelma realisoituu.

Eipä mennyt kauan, kun olimme asunnossani. Ensirakastelumme onnistui täydellisesti. Juha – se on hänen nimensä – osasi homman hyvin. Tuntui kestämättömän nautinnolliselta, kun hän työnsi kielensä esinahkani alle ja hyväili terskaa. Kuulin, että pakarani ja häpykarvani nostattivat erityisesti hänen halujaan.

Pääsin nuolemaan ja pussailemaan Juhan karvaista kroppaa ja hänen seksikkään ruusunpunaisiä tissejä. Laukesimme suunnilleen samanaikaisesti. Puristin ja runkkasin öljyisiä kalujamme kourassani, kun siemenemme syöksyivät väliimme vatsalle ja rinnalle. Täydellinen orgasmi.

Ihastuin ensi näkemältä Juhaan fyysisellä tasolla. Mutta tunsin jo silloin, että haluan löytää hänet myös henkisellä tasolla.

Ensirakastelumme jälkeen tiesin, että olin täydellisen otettu koko miehestä. En pelkästään hänen taitavien eroottisten kykyjensä vuoksi, mutta myös hänen taitonsa toimia hienosti henkisellä tasolla erittäin hämmentävässä ja arkaluontoisessa tilanteessa teki vaikutuksen.

Eikä Juha totisesti ollut ensimmäistä kertaa sängyssä miehen kanssa. Oli hän niin taitava rakastaja. Tätä miestä en päästä menemään. Siksi ilmoitin hänelle lähinnä ilmoitusasiana, että meillä olisi ensitreffit sinä samaisena lauantai-iltana sählyharkkojeni jälkeen. Eipä tuo Juha sitä ensi hämmennyksen jälkeen kovasti vastustanutkaan. Lupaavaa.

 

Ja ne ensitreffit.

Pelaan ylioppilaskunnan puulaakisarjassa sählyä. Hyvän seksin jälkeen harkat sujuivat sekä fyysisesti ja psyykkisesti loistavassa vireessä. Tarkkailin nyt erityisesti Juhan mainitsemia Anttia ja Villeä. Kaverit ovat loistavia pelaajia ja joukkueemme kantavia voimia. Tiiviisti seurusteleva pariskunta. Pojilla tosin oli välillä jotain hämminkiä ja ryppy rakkaudessa. Se näkyi ja tuntui silloin joukkueemme pelissä. Onneksi lempi kukoistaa jälleen. Pitääpä udella Juhalta.

 • Moro, Tuomo! vastattiin soittooni.
 • Moro, Juha! Meillä on ensitreffit sitten tänään seitsemältä.
 • Voi, jumalauta, sinua mies! Et anna paljon valinnan varaa.
 • Mitäpä sitä selvissä asioissa on valinnan varaa.

Selitin Juhalle, että menemme ensin pitsalle yhteen keskustan pitserioista ja sitten kaljoille opiskelijoiden suosimaan baariin. Toisessa päässä ehdotukseen suostuttiin naureskellen.

Ennätin syömäpaikkaan ensimmäisenä ja tutkailin ruokalistaa, kun Juha saapui. Hätkähdin ihan vaistomaisesti hänen komeutensa edessä. Mikä mies ja miten tyylikkään rennosti pukeutunut!

Katselimme aluksi pitkään toisiamme silmiin ja välillämme säkenöi selvä eroottinen lataus. Minä olin täysin myyty, mutta kyllä Juhankin ilme ja katse paljastivat, että tilanne miellytti häntä kovasti.

Tilasimme pitsat ja oluet ja ryhdyimme ahmimaan salaattia.

 • No, oliko hyvät harkat, hän kysyi.
 • Oli totisesti. Meikä oli harkoissa elämänsä vauhdissa. Ja arvaapa miksi?
 • No, miksi?
 • No siksi, että ajattelin koko ajan sinua ja sitä, mitä meillä oli tänään. Sain sulta todellisen energialatauksen.
 • Totta puhuen itsellänikin on ollut koko päivän huipputunnelmat. Kiitos vaan!

Saatuamme pitsat eteemme Juha kysyi joukkueemme Antista ja Villestä. Kerroin, että pojat ovat porukkamme kantavia voimia ja kysyin, tiesikö Juha, miksi heillä oli ollut selvästi ryppy rakkaudessa.

 • Joo, se ryppy olin minä.
 • Mitä ihmettä! hämmästyin todella.

Kuulin, kuinka joukkueemme Antti oli ollut pitkään ihastunut veljensä Mikon muutaman vuoden vanhempaan parhaaseen kaveriin eli Juhaan. Antilla ja Juhalla oli kehkeytynyt kiihkeä seksisuhde. Se oli paljastunut Villelle. Siitä oli tietysti seurannut pahat riidat ja välirikko. Juhan ja Antin suhde oli puolestaan muuttunut alkuvaiheen kiihkeän seksisuhteen jälkeen platoniseksi hyväksi ystävyydeksi. Ville ja Antti taas olivat sopineet riitansa ja vahva kiintyminen ja rakkaus kukoistivat jälleen.

 • Entä itse? Miten tuollainen seksiärjy on vapaalla jalalla? minulta kysyttiin.
 • No, se Matti päätti palata tyttöystävänsä syliin ja mä jäin lehdelle soittelemaan.
 • Matti?
 • Joo, se pelaa tässä samassa joukkueessa, vastasin.
 • Olisi pitänyt arvata. Homppeleita koko porukka!
 • Eli täydellinen joukkue sulle.
 • Haista sinä, sanonko mitä? Juha naurahti.

Mieli teki hypätä pöydän yli Juhan syliin. Niin hyvä tunnelma välillämme vallitsi.

Syötyämme pitsat menimme lähellä olevaan baariin. Joimme siellä yhdet gintonicit. Halusin kovasti lähteä toista kertaa sinä päivänä rakastelemaan. Aistin myös Juhan käytöksestä, että hänellä oli samat fiilikset. Juhan kämppä oli suhteellisen lähellä baaria, joten suuntasimme sinne.

 

Ja lemmenleikit alkavat.

Tultuamme Juhan mukavan oloiseen kämppään emme turhaan viivytelleet. Juha otti nyt puolestaan pääni käsiensä väliin ja ryhtyi suutelemaan ohimoitani, otsaani, kulmakarvojani ja nenääni. Sitten vaivumme kiihkeään kielisuudelmaan.

 • Yläruumis paljaaksi, käskytin.
 • Sinä myös!

Oli pakko päästä hyväilemään Juhan karvaista rintaa ja tissejä. Myös alapään karvavana ja seksikäs navan ympäristö vetivät puoleensa.

Painaudumme lujasti toisiamme vastaan. Pujotin käteni Juhan ympäri ja ryhdyin kiihkeästi sivelemään häntä molemmin käsin selästä. Iho tuntui käsieni alla lämpimän sileältä. Hän vastasi samalla tavalla. Oli olo, että me molemmat halusimme ikään kuin sulautua toistemme kehoon. Olisin voinut olla vasten Juhan lämmintä rintaa, vaikka kuinka kauan tahansa.

Hankasin leuallani hänen parransängen peittämää kaulaansa ja kohta Juhan nännit olivat huulieni ja hampaitteni välissä kiihkeässä käsittelyssä. Lantiomme olivat myös tiiviisti painautuneet toisiaan vasten. Kummallakin oli täysi seisokki. Juha ähkyi ja puhkui hieman.

 • Voi perkele, sua poika!

Hätkähdin ja koko kroppani läpi kulki lämmin aalto. Sillä siinä se tuli. Ärjyn suomalaismiehen tunnustus, että tykkää toisesta. Kannatti ottaa riski ja olla röyhkeän uskalias. Suunta oli oikea.

Metallin kilinä vyösoljen avautuessa on oikeastaan seksikäs ääni, sillä se enteilee, että housut ovat pian lattialla ja erektiossa olevat vehkeet pääsevät ulos housuista. Näin kävi meillekin. Paljaat kalumme iskeytyivät koko pituudeltaan toisiaan vasten. Juha tarttui kaluuni.

Hän veti varoen esinahkani taaksepäin niin, että terska paljastui ja ryhtyi pyörittämään peukaloaan sen ympärillä. Peukalo pyöri liukkaasti, sillä terskan pienestä vaosta pursusi kiimalimaa.

Voi jumatsu, että tuntuu hyvältä, voihkin mielessäni, kun Juha laskeutui polvilleen ja alkoi helliä kielen kärjellään herkkää punertavaa terskaa. Hän yritti työntää kielensä terskan pienestä vaosta sisään. Sitten kielen kärki laskeutui hitaasti jäntevänä kohti kalun tyveä kostuttaen sitä samalla.

Päästyään munakarvoille asti Juha otti kaluni käteensä ja imaisi sen siinä samassa suuhunsa. Elimeni sai kiivasta käsittelyä. Sitä pyöritettiin suussa oikeasta poskesta vasempaan. Koko kroppani ikään kuin säkenöi ja siemensyöksy ei ollut kaukana.

 • Hellitä vähän. Mulla tulee kohta. Mennään tuonne sänkyyn, sain mumistua.
 • Okei, mutta näitä sun neitseellisen poikamaisia munakarvoja vielä kyllä käpistelen.
 • Voi, saatana, lopeta tuo pilkkaaminen. Hyvä kai se on puhua, kun on itse tuollainen karvainen ärjy.
 • Joo, joo. Mitäs esittelit suihkussa tätä muurahaispolkua ja näitä herkkiä nättejä karvojasi. Ja noita sileän seksikkäitä perseposkiasi. Nehän vetää miehen kuin miehen heikoksi.

Juha painoi nenänsä häpykarvoihini ja nuoleskeli ja pyöritteli kielellään munakarvojani. Sitten hän alkoi nuolla ja pussailla ohutta napaa kohti nousevaa karvapolkua. Samalla hän kiersi kätensä lanteitteni ympäri. Voimakkaat sormet ryhtyivät puristelemaan pakaroitani ja kohta pari sormea liukui vakooni ja ne alkoivat leikkinsä siellä. Mahtava tunne.

Minuun iski pakkomielle. Oli saatava maistella Juhan kiveksiä.

 • Nouse ylös. Haluan nuolla sun munia.
 • No, ala hommiin, hän totesi käheästi.

Minä polvistuin nyt puolestani hänen eteensä ja painoin nenäni vasten Juhan nivuksia ja alapään varustuksia. Siellä tuoksui hieman kitkerä miehisten hajujen parfyymi. Kivekset riippuivat mukavasti, vasen puoli oikeaa alempana. Kattoa kohti jököttävä kalu oli vetänyt niitä tosin mukanaan hiukan ylöspäin. Juha oli ajellut onneksi pallit sileiksi.

Leikittelin ensi kielelläni niin, että nostelin vuorotellen kumpaakin kivestä ylöspäin. Raskailta tuntuivat ja siemennestettä oli jälleen kertynyt ihan mukavasti, vaikka edellisestä purkauksesta oli kulunut vain kymmenisen tuntia. Käteni olivat lujasti kiinni Juhan pakaroissa. Niissä on vain ohutta hentoa karvaa.

Otin sitten oikean puolen kiveksen suuhuni. Tunnistelin sitä varovasti. Siellä kellui luumunmuotoinen pallero nesteessä. Vedin sitä varovasti huulillani itseeni päin ja hyväilin samalla sitä kielellä. Saman tein myös vasemmalle luumulle. Juha hengitteli raskaasti ja tarrasi sormillaan voimakkaasti kiinni päästäni ja hiuksistani.

Varoin tarkasti, että en hampailla vahingossakaan satuttaisi Juhaa. Mutta kun tiesin, että ne miehen munat eivät kuitenkaan rikkoudu, osasin toimia oikein. Juhan liikkeistä ja hengityksestä tajusin, että homma on mulla hoidossa ja kaveri nauttii täysillä. Niin nautin minäkin.

 • Hei, poika, älä vain pure mun munia muusiksi niin kuin poromiehet tekee poroille, kuulin Juhan sopertavan kiihkossaan.

Koska Juhan kalleudet täyttivät suuni, en pystynyt kuin mumisemaan jotakin vastaukseksi.

Päästin syljen kostuttamat kivekset ulos suustani. Juha tarttui minua voimalla kainaloista ja veti mukanaan makuuhuoneeseen.

 

Ja toiminta kiihtyy.

Hetkessä istuimme alastomina sängyllä toistemme sylissä. Kiedoin käteni Juhan käsivarsien alta hänen alaselälleen. Hänen vasen kätensä oli niskani ympärillä ja oikea käsi meni vasemman käsivarteni yli kohti pakaraa. Suutelimme kiihkon valtaamina.

 • Haluan, että panet minua, henkäisin kiihkeästi Juhan suuhun.
 • Oletko ihan varma? Eihän me vielä tiedetty edes toistemme nimiä aamulla salilla.
 • En ole pitkään aikaan ollut mistään niin varma kuin siitä, että haluan sut nyt sisääni.
 • Mutta, mutta, edetäänkö me nyt vähän liian kiivaasti?
 • Me edetään juuri niin kuin tässä ja nyt tulee edetä. Minä tykkään susta, jumalauta, helevetisti ja haluan sut.
 • No, kiva kuulla, että enpä olisi vielä aamulla uskonut, että meikä on tänään jo toista kertaa lähes tuntemattoman kundin kanssa lempimässä. Ja kyllä tuo alapään tyyppi jäykistelee siihen malliin, että reikään pitäs päästä.
 • Usko jo viimein sitä alapään tyyppiä. Mä räjähdän kohta.

Irrottauduimme syleilystä. Pian Juha makasi päälläni. Hänen peniksensä painautui kivikovana vasten vatsaani ja vasten omaa elintäni. Mikä mahtava tunne. Munakarvani kastuivat kummankin terskasta pursuavasta kiimaliemestä. Ryhdyimme hankaamaan lantioitamme ja elimiämme toisiaan vastaan aivan kuin aamupäivällä. Luonnollista liukastetta oli riittämiin ja sitä erittyi koko ajan lisää.

Minä kiedoin nyt jalkani Juhan lantioitten ympäri. Vedin Juhan mukaani, kun käsillä itseäni ponnistaen hinasin kroppaani vasten sängyn päätyä. Kohta olin puoli-istuvassa asennossa. Juha nousi polvilleen, otti lujasti kiinni reisistäni ja levitti jalkani niin, että aukkoni paljastui.

 • Sullahan on mukavasti vaaleaa karvaa täällä, hän jostakin syystä sanoi kuiskaten.
 • Niin taitaa olla. Ei sitä itse tule katsottua.
 • Sano, jos tuntuu pahalta. Työnnän sormeni sinne, jooko?
 • Joo, joo, anna mennä, vastasin odottavasti.

Tunsin, kuinka sormi leikitteli ensin reiälläni ja sen karvoilla. Sitten se työntyi äkkiä syvemmälle sisääni.

 • Nyt sattuu hiukan. Onko sulla liukkaria?
 • Joo, on kylppärissä.

Juha hyppäsi vuoteesta ja palasi sininen tuubi ja kortsupaketti kädessään. Hän liukasti sormensa ja työnsi yllättäen reikääni nyt kaksi sormea. Ne menivät liukkaan helposti sisään. Juha ryhtyi sormillaan hitaasti levittämään ja muokkaamaan aukkoani.

Se tuntui samalla sekä hiukan kivuliaalta että kiihottavan hyvältä. Edellinen poikaystäväni Matti oli erityisen taitava reiän muokkaaja ennen yhdyntää. Mutta kävi se homma Juhaltakin.

 • Tule jo, sanoin ja tartuin tiukalla otteella kiinni kovasta kalustani ja aloin runkata itseäni.
 • Malta nyt. Rullaan ensin kumin päälle.

Juhan erektiossa oleva kalu näytti mukavan kokoiselta. Esinahka oli vetäytynyt terskan yltä ja terska hehkui punaisena yltä päältä kiimalimassa. Kohta saisin sen sisääni.

Juha pursotti runsaasti liukastetta kalulleen. Sitten tunsin, kuinka tuubin suusta levitettiin ainetta reikääni.

Juha oli polvillaan edessäni kalu kohti kattoa. Sitten hän laskeutui hieman alaspäin ja otti käsillään tukea vuoteesta. Kiedoin jalkani Juhan lantioitten ympäri. Ja Juha rusautti yhdellä survaisulla kullin reiästäni sisään. Hänen silmänsä laajenivat nautinnosta. Samalla hän ähkäisi ja alkoi pumpata kalullaan minua ja pyöritteli samalla lanteitaan.

Täytyy myöntää, että Juhan äkkisurvaisu tuntui melkoisen rajulta. Se sattui hieman ja vingahdin kivusta, kun terskan kohdalta paksumpi kalu ohitti sulkijalihaksen. Mutta tätä olin halunnut ja pyytänyt.

Olin ihan kiimoissani. Suoleni oli nielaissut Juhan kullin sisäänsä. Muistelin, miten hyvältä minusta oli tuntunut, kun kaluni oli liukunut edestakaisin ex-poikaystäväni Matin tiukassa pyllyssä lihasten puristamana. Oli tunne, että olin uponnut liukkaan ja elintä koko ajan tiukassa otteessa pitävän ja hierovan lihasmassan sisään.

Kun on antavana osapuolena, niin on mukavan täyteläinen olo. Juha oli kokonaan sisälläni. Kivekset iskeytyivät aukkoani ja välilihaani vasten. Päähän ei mahtunut muuta ajatusta kuin, että olimme yhtä lihaa ja leijuimme kuin ilmassa kiihottaen liikkeillämme toisiamme yhä suurempaan nautintoon.

Vinguimme ja ähkimme. Juha iski hurmioituneena huulensa huulilleni ja työnsi kielensä suuhuni. Keinuimme tasaisesti Juhan määrätessä vauhdin. Kuola valui suupielistäni. Aloin hikoilla ja hikipisarat valuivat otsaani ja ohimoitani pitkin. Juhakin kasvoilta valui hiki. Hän oli sulkenut silmänsä ja kasvoilta loisti suuri nautinto.

Juha huusi yllättäen jumalautaa, nousi kaarelle ja sitten kuului voimakas karjaisu. Hän laukaisi spermansa voimakkaalla paineella sisääni.

Minä puolestani vatkasin hurjalla tempolla kivikovaa elintäni. Ja purkaus lähestyi vääjäämättä. Varpaistani ja jaloistani lähti tulemaan melkein kestämättömän hyvän onnen tunne. Se siirtyi koko kehooni.

Tunsin melkeinpä sietämätöntä kipua niin, kuin jokin estäisi spermaa syöksymästä siemenjohtimista ulos. Ja sitten tuntui, että kaluni räjähti tuhansiksi paloiksi ja spermat syöksyivät sadan kilometrin vauhdilla päälläni tärisevän Juhan rinnoille ja vatsalle. Vapisin ja kiemurtelin jumalaisen nautinnon vallassa.

 

Ja sitten suurta hellyyttä.

Rakkaussession jälkeen on täynnä hellyyttä toista kohtaan. On saanut nautintoa toiselta ihmiseltä, antanut sitä itsekin, avautunut toiselle fyysisesti ja henkisesti. Ollut yhtä lihaa tämän kanssa. Äänikin muuttuu matalammaksi ja hellemmäksi.

 • Aikamoisen rajun villiä menoa vai mitä? kysyin Juhalta matalalla ja hellyyttä huokuvalla äänellä.
 • Uskomattoman hyvää seksiä sun kanssa, Tuomo. Täydellistä.
 • Mutta Juha, tätähän tulee vielä paljon lisää. Siihen varaudu, vastasin hellästi ja sivelin hänen hiuksiaan.

Juha makasi vielä päälläni. Hänen hikinen päänsä oli rintaani vasten. Hyväilimme hitaasti toisiamme ja tasasimme hengitystä orgasmin jälkeisessä tilassa.

Hänen kalunsa oli vielä sisälläni ja toivoin, että hän ei heti vetäytyisi ulos. Väistämätön pehmeneminen oli kuitenkin edessä. Juha kellahti vierelleni ja makasimme kylki kyljessä. Olimme aivan hiljaa. Kumpikin kelasi omia mietteitään ja ajatuksiaan.

Juha tarttui kaluunsa ja vetäisi rajulla otteella kortsun sormiensa väliin.

 • Katso, poika, mitä teit. Lypsit munani tyhjiksi. Haluatko urheilusuorituksen jälkeen proteiinipaukun? hän kysyi ja heilutteli siemennesteen täyttämää kortsua nenäni edessä.
 • Kunnon suomalaiskarjun aitoa siementä ja proteiinia näkyy olevan. Tekisi lihaskasvulle, etenkin alapään lihaksille, varmasti hyvää. Mutta jätetään toiseen kertaan.
 • Ota, ota! Voi olla ainutkertainen tilaisuus.
 • Ei varmasti ole. Takaan, että saan vielä sun protskuja maistella, vastasin ja vedin Juhan hellään pusuun.

Sitten hän hypähti viereltäni lattialle ja otti kumin mukaansa ja palasi käsissään kivennäisvesipullo ja viltti. Sen hän heitti päälleni ja kohta makasimme ääneti peiton alla juoden kivennäisvettä. Se tuli kyllä tarpeeseen.

 • Miten tämä homma jatkuu? Juha kysyi vakavana.
 • Mun täytyy sanoa, että olen täysin lätkässä sinuun. Kun näin muutama viikko sitten sut eka kertaa, niin ajatus oli ennen kaikkea päästä sänkyyn tuollaisen komean miehen kanssa.
 • Kyllähän mulla oli myös lähinnä ulkonäköön ja seksiin liittyviä ajatuksia aluksi sun suhteen. Pussitkin sattuivat olemaan aika täynnä siemeniä, kun en ollut päässyt niitä viljelemään kenenkään pyllyyn tai pilluun, Juha totesi vakavana.
 • No, nyt on ainakin se ongelma ratkaistu, sanoin ja yritin keventää tunnelmaa.
 • Tämä päivä on kyllä ollut aikamoista tunteitten kuohuntaa, ainakin mun pääkopassa. Tajuatko, Tuomo, miten paljon tänään on itse asiassa tapahtunut?
 • Kyllä tajuan. Tämä on niitä päiviä, joista voi sanoa, että eipä ole eletty turhaan. Olen nyt täysin varma, että tämä meidän homma on sataprosenttisen oikea homma ainakin mun kannalta.
 • Eipä ole mullakaan ollut monta näin hurjaa päivää. Seksi meiltä sujuu, mutta eihän se pelkästään pitkälle riitä, jos ei ole muuta ja mitään panokaveri- tai fuckbuddyhommaan en ryhdy, Juha jatkoi vakavana.
 • En minäkään mitään sellaista halua. Haluan, että meillä tulee kunnon suhde. Matin kanssa oli niin, että sillä oli ikään kuin aina ovi auki entisen tyttöystävänsä suuntaan ja se vaikutti kaikkeen. Seksi sujui paremmin kuin hyvin, mutta tuo tyttöystäväjuttu häiritsi koko ajan.

Juha kertoi sitten minulle entisestä Vaasan tyttöystävästään. Se suhde oli katkennut, kun tyttö oli löytänyt toisen kundin. Sitten kuulin selostuksen Juhan ja Antin kiihkeästä, mutta lyhyehköstä seksisuhteesta. Kuulin myös, että hänellä oli ollut myös muutaman muun leidin kanssa säpinää.

Minä puolestani selostin, että minulla oli ollut pari suhdetta naisten kanssa, mutta eihän se homma toiminut, kun olen kuitenkin aina ollut enemmän kiinnostunut kundeista. Ei niitäkään ole kyllä ollut kuin pari-kolme Matin lisäksi.

 • Tämä homma vaikuttaa, kuule, nyt siltä, että meidänhän on ryhdyttävä kunnon suhteeseen, totesin.
 • Joo, onhan tämä aivan uskomatonta, että yhdessä päivässä kaksi kundia löytää tällä tasolla toisensa. Mutta eihän me ihan poikasia olla. Sinäkin alat olla puolessa välissä kolmeakymppiä ja minulle raja tulee vastaan ensi vuonna, Juha sanoi.
 • Joten, joten eli me ollaan suhteellisen järkeviä näitten asioitten suhteen. Eiköhän aleta poikaystäviksi, kunnon boyfriendeiksi vai mitä? kysyin.
 • No, oliko tuo vähän niin kuin kosinta? Jos kyllä, niin aletaan vaan, Juha vastasi ja pussasi minua hellästi.
 • Ja kun nyt olet mun boyfriendi, niin jäät yöksi tänne. Silloinpa nähdään huomenaamulla, miltä Tuomo-pojasta tuntuu herätä Juhan kainalosta.
 • Joo, jään tietysti, miten muuten, mutta yhdellä ehdolla, vastasin.
 • No mikä se on?
 • Että sulla on mulle hammasharja.
 • Hammasharjoissa löytyy. Mulla on sähköhammasharja ja siihen on niitä harjaosia useita käyttämättöminä.
 • On mulla toinenkin ehto. Tuut huomenna katsomaan meidän matsia.
 • Vain niin, mutta onko se ihan viisasta, kun sitä on kertynyt painolastia sulla ja mulla teidän joukkueen muutaman pelaajan suhteen?
 • Viisasta on. Siinäpähän kaikki näkevät ja tästä ei tule mitään salasuhdetta. Ja jäät näyttävästi odottamaan mua matsin jälkeen. Salillakin alamme käydä yhdessä, totesin.
 • Mitäpä, poika, tuohon voisi muuta virkata kuin, että sopii. Sähän kuitenkin tarttet penkissä varmistajan, kun luulet itsestäsi liikoja, Juha vastasi hymyillen.

Sieppasin hänet lujasti tiukkaan syleilyyn. Silloin tunsin, että jokin painoi reittäni.

 • Hei, seksipeto, sullahan seisoo! huudahdin ja tartuin Juhan kovaan kaluun.
 • No, niin seisoo sullakin!

On tämä kaiken kaikkiaan uskomaton juttu, jouduin myöntämään mielessäni.

 

 

 

 

2 kommenttia viestissä: “Treenin jälkeen 2”

 1. Samuli says:

  Kiva kertomus, laita vähän tunnelmia ja muuta sekaan, niin kyllä se siintä lähtee sitten, meinaa se kertomus.

 2. Puu says:

  Hyvää kerrontaa! Ehkä välillä vähän hätäistä, mutta eiköhän se siitä kun vaan kirjoittelet lisää.

Kommentoi

top