search
top

Emma & Arttu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (118 votes, average: 2.58 out of 5)
Loading...

Tositapahtumiin perustuva, naisen näkökulmasta kirjoitettu pieni tarina. Joitain yksityiskohtia muutettu tarinan sujuvuuden lisäämiseksi. Nauttikaa!

’’Mitä mieltä sä Emma olisit, jos mentäis sun luo?’’

Katsot mua silmiin pöydän toiselta puolelta ja mun sydän jättää lyönnin väliin. Nyökkään varovasti ja vastaan ujosti ’’joo’’ vaikka tätä kysymystä oon ottanut viimesen puolen tunnin ajan, siis siitä asti kun saatiin kahvikupit nenän eteen ja istuttiin alas.

Alat pukemaan takkia ylle ja seuraan esimerkkiä. Hiljaisuuden vallitessa kävelen ulos ja seuraat perässä käsi mun vyötäröllä.

’’Mikä sun auto on?’’ kysyn ja vastaat painamalla auton kaukosäätimestä ovien avausnappia ja läheisen mersun valot vilkahtavat merkiksi. Vilkaisen sua ja lähden kiertämään auton toiselle puolelle repsikan paikalle. Istut viereen ja laitat turvavyön kiinni.

’’Minne ajetaan?’’ kysyt.

’’Pihasta vasemmalle ja niistä seuraavista valoista vasemmalle, eka talo oikeella’’, vastaan jännittyneellä ja hiljaisella äänellä, jota en tunnista. Lähdet ajamaan ohjeiden mukaan, ja parin minuutin päästä ollaan jo mun kotipihassa. Parkkeeraat auton ja edelleen hiljaisuuden vallassa nousen autosta ja odotan, että saat ovet lukittua.

’’Se on toi B-talo’’ sanon ja lähden kävelemään kohti rapun ovea kaivellen samalla avainnippua takin taskusta. Mun kädet tärisee niin paljon, että on vaikeuksia sovittaa avainta lukkoon, mutta lopulta saan oven auki ja pidän sitä sulle auki välttäen silmiin katsomista. Mahassa kiertää ja päässä pyörii, mietin miten ihmeessä oon ajautunut tähän tilanteeseen, vaikka tiedän sen täysin hyvin.

Kaikki alkoi, kun törmäsin sattumalta iskuri -nimiseen sivustoon, jossa etsittiin seksiseuraa. Selasin sivuja uteliaana, mutta jännittyneenä ja useita kertoja olin laittamassa ilmoitusta palstalle, mutta jänistin aina. Lopulta päädyin laittamaan ilmoituksen.

’’Olen nuori, 21 vuotias nainen ja etsin uusia kokemuksia seksin saralla. Toivon, että olet turvallinen ja luotettava, minua vanhempi, hellä, ja jaksat neuvoa ja opettaa koska olen vielä suhteellisen kokematon.

Etsin ensisijaisesti friends with benefits – tyyppistä suhdetta. ’’

Viestejä tuli varmaan satoja, ja sinun oli yksi niistä. Jokin siinä kiinnosti minua, ja päädyimme juttelemaan kik:n puolelle. Olet minua melkein 20 vuotta vanhempi sinkkumies. Aika nopeasti puheet kääntyvät seksiin ja mieltymyksiin ja kerrot minulle kuinka olet kotonasi kulli housunlahkeessa kivikovana samalla kun sanoitat sitä, kuinka huulet hipois mun niskaa, kädet ois rinnoilla ja pian myös alushousujen sisällä. Lopulta uskaltauduin sopimaan tapaamiseen yhdelle sunnuntai-iltapäivälle, ja sovittiin että nähdään läheisessä kahvilassa ensin, jotta saan todeta sun olevan täysjärkinen tyyppi.

Kyseisenä päivänä kävin varmaan kolme kertaa suihkussa ja ravasin vaan ympyrää asunnossa odotellessani että laitat viestin monelta ehdit paikalle. Kun viesti lopulta tuli, oli mulla niin huono olo, että teki mieli perua koko juttu.

Vihdoin kello tulee kymmentä vaille, ja heitän takin niskaan ja lähden kävelemään kohti kahvilaa sydän jyskyttäen rinnassa tuhatta ja sataa. Näen että kahvilan ovella seisoo mies, joka vastaa kuvausta. Katson häntä silmiin kävellessäni ja muutama metri ennen kohtaamista huikkaan ’’Sä oot varmaan Arttu?’’

Sä nyökkäät ja vastaat joo ja ojennat kädet halaukseen. Vastaan siihen varovasti.

Mennään ovesta sisälle jutustellen jotain epäoleellista ja tilataan kahvit. Kun istutaan pöydässä, en oikein jaksa keskittyä jutteluun vaikka näennäisesti vastaankin järkevästi. Mietin kokoajan sitä, että kohta mä vien ton miehen mun kotiin ja se tekee mulle kaikki ne asiat, mistä se on mulle viesteillä kertonut. Tunnen kuinka mun alapäähän virtaa veri ja sykähtelee odottavasti.

Ja niin me ollaankin mun rapussa. Lähden nousemaan portaita ylös sun edellä, edelleen avainnippu kädessä. Kumpikaan meistä ei puhu mitään. Avaan kämpän oven ja riisun takin.

’’Kiva kämppä’’ toteat ja myöntelen mumisemalla jotain kivasta sijainnista ja kohtuullisesta vuokrasta. Lopulta otat askeleen mua kohti ja vedät mua vyötäröltä lähemmäs.

’’Mua jännittää ihan hirveesti’’, kuiskaan ja hymyilet hyväntahtoisesti ja kerrot ettei mun tarvitse muuta kun rentoutua ja antaa mennä. Otat multa silmälasit pois ja suutelet varovasti. Vastaan suudelmaan ja vien kädet varovasti sun vyötärölle. Vetäydyt suudelmasta ja pyyhkäiset hiukset pois mun kaulalta, ja viet sun huulet mun korvan juureen. Etenet varovasti alaspäin kaulalla, jälkiä jättämättä. Mun koko kehossa menee kylmät väreet, ja suusta pääsee värisevä huokaus.

Otat mun paidan helmasta kiinni ja nostat sitä kysyvästi. Nostan kädet antaen luvan ja otat paidan multa pois. Riisut multa myös topin ja huokaat ihailevasti, kun näet mun pitsirintaliiveihin verhoillut tissit. Avaat oman paitasi napit ja vedät sen pois päältä. En voi vastustaa kiusausta, vaan hipaisen sormenpäillä sun vatsalihaksia, jotka erottuvat selvästi. Päästän hermostuneen hihityksen, ja kysyt mikä on niin hauskaa. Pudistan päätä ja sanon, ettei mikään. Siispä viet kädet housujen vyötärönauhalle ja vedät ne alas kyykistyen samalla itse. Sun pää on mun alushousujen kohdalla ja mun vatsanpohjaa kouraisee jännityksestä ja himosta. Varovasti, niin varovasti otat niiden mustasta pitsireunuksesta kiinni ja vedät ne alas. Astun ulos alushousuista, ja nouset ylös liu’uttaen sormenpäitä pitkin mun jalkojen ulkosyrjää kevyesti ja antaen kevyitä suudelmia vatsalle, kyljille, rintojen alaosaa, rintakehälle ja lopulta suulle.

Otat mun hartioista kiinni ja kevyesti ohjaat mut kääntymään selin suhun. Viet kädet mun rinnoille ja puristat niitä kevyesti. Painaudut mua vasten ja tunnen farkkujenkin läpi, kuinka sun housuissa pullottaa. Vasen käsi puristuu kevyesti mun rinnan ympärille samalla, kun oikean käden etusormi pyörittää kevyesti kivikovaa nänniä. En pysty olemaan hiljaa, vaan mun suusta kuuluu hiljainen ’’mmmmm…’’

Tunnen kun vetäydyt musta irti ja kuulen, kuinka avaat vyönsoljen, napin, vetoketjun ja pudotat farkut nilkkoihin. Käännyn mitään sanomatta ympäri ja katson alas, ja näen valtavan pullotuksen sun boksereissa. En pysty estämään sitä, että mun huulille nousee leveä hymy. En irrota katsetta, kun sä vedät bokseritkin pois ja vedän terävästi henkeä, kun näen mitä sieltä ilmestyy. Kivikovana seisova, paksu ja pitkä kaunis penis. Yhtäkkiä mua alkaa jännittää ja vien kädet mun kasvoille ja suusta pääsee hermostunut tyrskähdys. Otat mun käsistä hellästi kiinni ja vedät ne pois mun kasvoilta. Katson edelleen alas, joten viet sormen mun leuan alle ja nostat kevyesti mun päätä ja pakotat mut katsomaan mua silmiin.

’’Kaikki hyvin?’’ kysyt hiukan huolestuneella äänellä.

’’Toi ei vaan ikinä tuu mahtuun mun sisään’’, sanon hermostuneesti.

’’Tulee tulee, mennääs tonne makuuhuonetta kohti’’ sanot hymyä sun äänessä, kun punastun ja välttelen taas sun katsetta.

Ohjaat mua kohti sänkyä kalu kiinni mun perseessä, kädet vyötäröllä ja huulet olkapäällä. Heitän peiton sivuun ja asetun sängylle selälleni, ja tuut kyljellään mun viereen. Sun käsi lähtee tekemään tutkimusmatkaa mun vatsalla, rinnoilla, kaulalla ja siitä taas alaspäin kohti mun märkää pillua. Kun sun käsi vihdoin koskettaa mun häpykumpua, mun suusta pääsee tahaton huokaus ja lantio nousee vaistomaisesti ylöspäin, anoen sua jo koskemaan mua.

Suutelet mua kiihkeästi samalla kun sun käsi liukuu mun häpyhuulten väliin klitorikselle ja mun on pakko keskeyttää suutelu, koska en pysty keskittymään siihen. Hierot kevyesti mun klitorista ja kiemurtelen sun kosketuksen alla.

’’Saanko mä nuolla sua?’’ kuiskaat ja ehdin vain nyökätä vastaukseksi kun oot jo kääntynyt niin, että sun kasvot on mun pillun kohdalla. Otat kevyesti mua polvitaipeesta kiinni ja avaat mun jalkoja, jotta pääset puhaltamaan kevyesti mun häpykummulla kasvaviin karvoihin. Mietin ohimennen, olisko sittenkin pitänyt sheivata täysin posliiniksi mutta se ajatus kaikkoaa mun päästä noin puolessa sekunnissa, kun tunnen sun kielen mun klitoriksella. Alat nuolla mua hitaasti ja työnnät varovasti yhden sormen mun sisään ja pumppaat sitä hetken edes takaisin. Tunnen, kuinka nautinto alkaa pakkautua mun klitoriksen taakse ja hengitys kiihtyä. Lisäät toisen sormen mun sisälle ja alat koukistella nii g-pisteen kohdalla. Mun hengitys on todella pinnallista ja katkonaista, ja tunnen kun mun lihakset alkaa supistella sun sormien ympärillä.

’’Aaaaaaah!’’ kuuluu mun suusta kun mun koho keho sätkii orgasmin voimasta.

Kun supistukset alkaa laantua, nouset suutelemaan mua ja maistan omat makuni susta. Levitän mun jalkoja ja tunnen, kuinka sun terska on mun huulilla. Nostan mun lantiota vain aavistuksen, ja tunnen kuinka terska työntyy mun sisään. Irvistän, koska se sattuu hiukan ja kysyt saatko jatkaa. Nyökkään ja kohotan päätä suudellakseni sua samalla, kun alat hitaasti tehdä edestakaista liikettä mun sisällä. Pidän silmiä kiinni ja mun suusta kuuluu matalaa muminaa, kun keskityn siihen kuinka hyvältä tuntuu kun sun iso kalu venyttää mua.

’’Sä oot ihan jumalattoman tiukka, mä meinaan tulla jo’’ sä kuiskaat samalla kun näykit mun korvannipukkaa. Hymyilen ja avaan mun silmät ja katson sua suoraan silmiin, kun sun liike kiihtyy. Pysähdyt hetkeksi ja käytän tilaisuuden hyväksi ja nostan jalat sun olkapäille. Otat mun nilkoista kiinni ja jatkat taas hitaaammin sun kalun upottamista mun tiukkaan pilluun. Tiedän, että tässä asennossa se tuntuu vieläkin tiukemmalta ja virnistän kun näen kuinka vaikeeta sun on olla vaan raivopanematta mua ja tulla lujaa mun sisälle.

Vetäydyt musta ulos ja inahdan pettyneesti.

’’Mee kontilles’’ sanot äänessä uus, hiukan käskevä sävy. Tottelen nopeesti ja tarjoan mun persettä sulle selkä notkolla. Asetat käden mun pakaralle ja työnnyt hitaasti takaisin mun sisään. Mun suusta pääsee pitkä ’’aaaaah’’ kun täytät taas mut äärimmilleen. Juuri kun ehdin ajatella, että mikset liiku, sun käsi irtoaa mun pakaralta ja kuulen läiskäyksen, ennen kuin tunnen sen. Koko kehossa sävähtää ja parahdan hiukan.

’’Sä oot oottanu tätä koko viikon Emma, etkö ookkin’’ sä sanot paksulla, himon kyllästämällä äänellä. Tunnen toisen läpsäyksen, hiukan edellistä kovemman ja ohikiitävän hetken ajan ajattelen kuinka huomenna töissä voi olla vaikea istua koko päivä. Palautat mut kuitenkin nopeasti takaisin tähän hetkeen kun hivelet sormenpäillä mun selkärankaa ylösäpäin, kunnes saavutat niskan ja ranskanletillä olevat hiukset. Otat tukevasti letin juuresta kiinni ja pakotat mun päätä ylöspäin vetämällä siitä.

’’Mun kalu oli kova kokoajan siellä kahvilassa, kun näin kuinka sä vilkuilit mua etkä keskittynyt yhtään’’

Taas läimäys ja ote hiuksista tiukkenee ja tikkaat mua lyhyillä työnnöillä takaapäin.

’’Sä oot niin siveä, mutta oikeesti kaipaat sun sisälle isoa munaa, eikö niin’’

Mumisen jotain epäselvää kun sun tahti kiristyy ja päästät yllättäen irti mun letistä ja mun pää retkahtaa alas. Tunnen taas läpsäyksen mun perseellä.

Pysäytät liikkeen ja jään odottamaan hengitys pinnallisena otsa patjaa vasten, mitä seuraavaksi tapahtuu. Teet pari pitkää, hidasta työntöä edestakaisin niin, että sun kulli melkein luiskahtaa ulos mun sisältä ja viet toisen käden mun klitorikselle ja alat melkein väkivalloin hieroa sitä pyörivällä liikkeellä.

Tunnen kuinka nautinto alkaa taas kasvaa mun sisällä. Pysyt paikallasi kulli mun sisällä ja jatkat puhetta siitä, kuinka oot oottanu koko viikon sitä että pääset painamaan kalun mun tiukkaan märkään pilluun ja kuinka tiukka mä oon, samalla kun hierot mun klitorista niin kovaa et mun suusta pääsee vaan katkeamatonta vaikerrusta. Vihdoin teet pari lyhyttä työntöä, jotka työntää mut reunan yli ja saa mut supistelemaan ja huutamaan nautinnosta muutaman sekunnin ajan. Vielä orgasmin riepotellessa mun kehoa sä alat työnnellä kalua mun sisällä nopeasti ja pidät mua lähes kovakouraisesti vyötäröltä kiinni, kunnes yhtäkkiä pysähdyt ja alat urahdella kovaan ääneen. Tunnen, kuinka sun kalu sykkii lämmintä siemennestettä mun sisälle. Vetäydyt ulos ja rojahdan sänkyyn ja käännyn selälleni. Tuut mun viereen ja vedät mut lähemmäs ja suutelet mua. Mun sisältä valuu omia kiimalimoja sekä sun spermaa, mutta en pysty liikkumaan koska mun keho on nautinnosta raukea. Vetäydyt suudelmasta ja katsot mua silmiin.

’’Oli kiva kun sain tulla käymään sun luona Emma’’, sanot ja hymyilet sipaisten letiltä irronneen hiussuortuvan mun kasvoilta korvan taakse.

3 kommenttia viestissä: “Emma & Arttu”

 1. anja says:

  Tosi hyva juttu kunnon naimista,saisipa itsekin elan puutteessa

 2. Arto says:

  Tykkään tositarinoista, kaipaisin mielellään jatkoa, vaikka oli ensimmäinen mutta tuskin viimeinen kerta. Hyvin kerrottu.

 3. Vesseli says:

  Kahvilatapaaminen sai näemmä
  täydellisen päätöksen 🙂

Kommentoi

top