search
top

Pikkulutkan päiväkirja 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (117 votes, average: 3.19 out of 5)
Loading...

Soitin herrani ovikelloa sydän takoen. Olin ollut tuhma lutka. En ollut ehtinyt vastaamaan viesteihin tai soittoihin. Olin aloittanut harjoitteluni asianajotoimistossa ja olin viimeistellyt samalla pro gradu työtäni. Nielaisin. Mikäköhän mahtoi olla rangaistukseni?

Herrani avasi oven viileä ilme kasvoillaan. Purin huultani ja astuin kynnyksen yli. Herra sulki oven perässäni. Tunsin hänen huumaavaan partaveden tuoksunsa. Katsoin häntä varovasti ripsieni lomasta. Marko maiskautti suutaan tyytymättömän näköisenä. Hänellä oli yllään siisti valkoinen t-paita ja treenatut vanhemman miehen käsivarret näyttivät vahvoilta ja vaativilta. Loin katseeni maahan sydän takoen.

– Polvillesi, Marko komensi.

Aloin kiertämään paksua kaulahuivia pääni ympäriltä, mutta Marko keskeytti sen.

– Polvillesi, hän käski vaativasti uudelleen.

Kumarruin siinä eteisessä nelinkontin hänen jalkojensa juureen edelleen kengät jalassa ja siisti villakangastakki ja paksu kaulahuivi ylläni. Marko käski minua notkistamaan selkääni ja pyllistämään itseään kohti. Tein työtä käskettyä. Marko avasi tiukkojen mustien farkkujeni napin ja vetoketjun ja laski farkkuni polvitaipeisiin vetäen mustat pitsiset stringini mukana. Häpeä kuumotti kasvojani. Siinä olin kontallani edelleen paksut ulkovaatteet päällä, ainoastaan pylly paljastettuna.

Marko levitti pakaroitani ja napautti sormenpäällään peppureikääni. Punastuin ja kiima ja häpeä huuhtoi yltäni.

– Tuhma lutka. Ei ole tainnut paljon mennä perille opit. Sua täytyy selkeesti vielä kouluttaa ja häpäistä, että ymmärrät paikkasi. Herran viesteihin ei olla vastaamatta.
– A-anteeksi, änkytin, kun Marko jatkoi märällä sormellaan peppureikäni kiusoittelua.
– Sulle laitetaan nyt heti anaalitappi paikoilleen. Jotta muistat paikkasi peppulutkana.
– Nyt hetikö? Tässä eteisessä?

Tuijotin lattiaa avuttomana siinä pyllistäessäni herralle. Oloni oli tukala paksuissa ulkovaatteissa. Tunsin kuinka Marko levitti lisää liukastetta peppureiälleni. Painoin silmäni kiinni ja yritin rentoutua tuntiessani ohuen anaalitapin pään peppureiälläni.

– Nyt lutka pyytää saada tapin peppuunsa, Marko komensi. Poskiani kuumotti ja änkytin, että lutka tahtoo tapin pyllyynsä. Marko naurahti tyytyväisenä ja alkoi hitaasti työntämään tappia pieneen oikeustieteilijän peppuuni. Tappi solahti peppuuni ja Marko taputti tappia hellästi kädellään.
– Nyt lutka katsot tänne, hän komensi.

Käänsin kasvoni kohti häntä ja näin Markon ison hahmon ylläni pitelemässä puhelinta. Marko nappasi minusta virnistäen kuvan. Kiihotuin lisää ja häpesin entistä enemmän. Kuva minusta kauniista oikeustieteilijä typykästä kalliissa vaatteissani, avuttomana pylly pystyssä ja tappi peppureiässä.

– Nyt lutka saa riisua loput vaatteet.

Nousin vaivalloisesti ylös lattialta ja kiedoin kaulahuivin ympäriltäni ja otin takin päältäni. Farkkuni olivat edelleen polvitaipeissani. Marko otti takkini minulta ja kumartui ohitseni laittamaan sen henkariin. Hän tuli lähelleni ja hetkeksi hän vaihtoi pois herran roolista ja katsoi minua hellästi.
– Onhan tämä leikki ok? hän kysyi huolehtivasti.
– Joo, ihanaa, hymyilin punastuen. Marko nyökkäsi tyytyväisenä ja suuteli minua nopeasti suulle. Tunsin lämmön ja kiintymyksen läpättävän rinnassani. Oma ihana herrani.

Marko silitti päätäni ja katsoi minua hellästi.
– Tänään me jatketaan tytön koulutusta peppulutkaksi. Onko selvä?
Nyökkäsin posket punoittaen. Märkä pimppini tykytti ja tunsin tapin venyttävän pientä lutkan peppuani ihanasti.

Marko silitti hiuksiani, tukisti sitten kevyesti ja lähti taluttamaan minua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuone oli avara ja tyylikäs. Toisella laidalla oli suuri amme. Marmoritason päälle oli aseteltu kaksi imukuppi dildoa, joista toinen oli pienempi mutta toinen melko suuri ja ihonvärinen.

Marko käski minun riisuutua alasti ja tein työtä käskettyä. Marko ohjasi pikkulutkansa käymään nelinkontin ammeeseen. Tottelin kiltisti. Sisälläni oleva kiimalutka oli jo herännyt. Marko riisui itsensä boksereilleen ja näin hänen etumuksensa pullottavan ihanasti. Saisinpa tuon jätti kullin jo suuhuni, ajattelin. Marko huomasi katseeni ja katsoi minua säälivän huvittuneena.

– Ai kullia se haluaa heti suuhun? Marko kysyi.
– Tsot, tsot, tuhma lutka. Ensin pikkulutkan pimppi ja peppu valmistellaan herran käytettäväksi. Nyt, notkista selkää ja esittele millaisia herkkureikiä pikku tytöltä löytyy.

Notkistin selkääni ammeessa ja toisella kädellä levitin pakaroitani, jotta herrani näkisi mahdollisimman tarkasti tapin ja peppureikäni ja kiimapilluni. Marko kyykistyi viereeni, läpsäytti tyytyväisenä minua pakaralle ja otti tapista kiinni ja laittoi toisen käden hiuksilleen. Tunsin painetta pyllyssäni, kun Marko alkoi hitaasti vetämään tappia ulos pepustani. Sulkijalihaksen annettua periksi tappi luiskahti ja ulos ja sen mukana hieman ilmaa. Kuullessani pierun äänen kasvoni lehahtivat punaisiksi. Marko nauroi tyytyväisenä.

– Vai sellanen lutka, Marko hymyili pierulle ja työnsin tapin takaisin pyllyyni. Voihkaisin häpeästä ja kiimasta, kun Marko paineli tappia edestakaisin pyllyyni. Pilluni sykki ja valui ja kaipasi Markon kosketusta.

Marko otti tapin kokonaan sisältäni ja suihkuhanan käteensä.
– Onhan lutka puhdistanut jo kotona pikku peppureiän herraa varten?
– On, se on puhdas, änkytin.
– No, tarkistetaanpas, Marko hymyili ja alkoi juoksuttamaan lämpöistä vettä auenneeseen peppureikääni. Tunne oli erikoinen ja ihana ja tilanne sai kiimani kasvamaan.

Marko sulki hanan ja painoi sormellaan peppureikääni, jotta vesi ei olisi päässyt ulos. Sitten hän otti jälleen saman tapin ja työnsi sen jo hieman löystyneeseen peppureikääni.

– Nyt lutka pitää veden sisällään, eikö? Marko kysyi kiusoittelevasti ja työnteli tappia pienessä kiimaisessa peppureiässäni. Tunsin veden paineen ja tapin ja purin hammasta, etten olisi lirauttanut vettä ulos pyllystäni.
– Ei saa, herra, älkää, kohta tulee, vaikeroin.

Marko nauroi tyytyväisenä ja kiihdytti tapin työntelyä lutkan peppuuni. Marko silitti päätäni ja kehui ja kannusti miten hienosti pikku lutka yritti.
– A a anteeksi herra, nyt tulee, vaikeroin kun en enää pystynyt pitämään vettä pyllyssäni vaan sitä ruiskahti muutama tippa ulos vedetylle tapille ja Markon kädellä.
– Ai ai, lutka epäonnistui, Marko torui ja läppäsi minua pyllylle. Kiljahdin lyöntiä ja häpeä kuumotti kasvojani. Marko laittoi uudestaan tappia pyllyyni ja tunsin jälleen olevani ihanan täynnä tapin ja veden tuoman paineen vuoksi.
– Kokeillaas vielä, nyt et ruiski sieltä pepusta enää yhtään vettä, onko selvä?

Mumisin posket punaisina ja purin huultani yrittäessäni pidätellä. Paine kasvoi koko ajan suuremmaksi kun herra työnteli edestakaisin lelua peppuuni. Pieni kiimapilluni valui jo reisilleni asti.

– En kohta enää pysty, herra, huohotin paineen kasvaessa ja siinä samassa, kun Marko veti tapin pyllystäni vettä suihkusi tällä kertaa suuremmalla voimalla ja se kasteli Markon käden ja altaan seinämää. Huohotin täristen ja Marko nauroi minulle lempeästi.

Marko käänsi kasvoni häntä kohti ja suuteli minua suulle lempeästi.
– Hienosti peppulutka yritti. Nyt saat suihkia loput vedet ulos pepusta ja näyttää herralle kuinka hieno suihkulähde sä osaatkaan olla.
– Onko mun pakko? Se on noloa… mutisin suudelmien lomassa.

Marko työnsi tapin vaativasti uudelleen peppuuni ja alkoi lykkimään sitä kovempaa.
– Ah älkää herra, tai tulee… vikisin ja samassa en enää sietänyt painetta vaan pepustani suihkusi vettä samaan aikaan kun sinne työnnettiin lelua. Tunsin veden valuvan reisiäni pitkin.
– Hyvä tyttö, oikeen hyvä tyttö, Marko puheli lempeästi samaan aikaan kun loput vedestä valuivat ulos pikku peppureiästäni. Marko pisti nyt tällä kertaa sormensa peppuuni ja pilkkasi lempeästi, että lutkallahan on jo peppu ihan löystynyt, juuri niin kuin tuollaisilla peppulutkilla kuuluukin.

Marko nousi kyykystä, otti pienemmän imukuppi dildon ja kiinnitti sen ammeen seinään. Tärisin kiimasta ammeessa ja halusin lisää täytettä peppuuni. En kestänyt olla ilman nyt kun olin saanut tuntea tapin sisälläni.

– Nyt hyvä tyttö peruuttaa peppureikänsä tuohon dildoon, Marko ohjeisti ja käännyin katsomaan olkani ylitse violettia dildoa, joka oli kiinnitetty ammeen seinään. Hieman liukastellen peruutin ja sain kuin sainkin Markon avustamana peppureikäni imukuppidildon kohdalle. Kuuliaisesti ja Markon levittäessä pakaroitani painoin itseäni vasten dildoa, joka täytti ihanasti ahnaan peppureikäni. Marko kehui minua ja silitteli päätäni tyytyväisenä.

– Nyt tyttö näyttää miten se panee ahnaalla peppureiällään imukuppidildoa, kun herra katselee ja runkkaa.

Aloin tehdä työtä käskettyä ja puskin kiinteää pyöreää pyllyäni dildoa vasten kiimaisena. Ai että miten hävetti. Sivusilmällä näin miten Marko ujutti bokserinsa pois jalastaan paljastaen ison aikuisen miehen kullinsa. Näky sai minut kiihdyttämään tahtia. Marko runkkasi rauhallisesti ja toi sitten ihanan kullinsa huulieni eteen.

– Nyt pikku tyttö ottaa herran kullin suuhunsa, Marko puheli silitellen päätäni. Avasin suuni kuuliaisesti ja otin kullin suuhuni. Aloin lutkuttaa sitä ahnaasti samalla kun työntelin peppuani dildoa vasten. Marko ähkäisi mielihyvästä ja työnteli lantiotaan rauhallisesti suutani vasten. Oli ihanaa olla siinä molemmat reiät täytettyinä.

Marko veti välillä kullinsa ulos suustani painaakseen sen kohta uudelleen syvemmälle.

– Ihana pikku kullinlutkuttaja, hyvä tyttö, Marko kuiskaili ja tunsin hänen kullinsa jäykistyvän entisestään. Kiihdytin tahtia pillu ja peppureikä sykkien ja katsoin häntä silmiin ammeesta.

Marko käski minun lopettaa imemisen ja pysymään aloillani suu auki. Marko piti kulliaan suussani ja runkkasi hitaasti.

– Herran täytyy nyt tyhjentää nyt pallit pikkulutkan suuhun ennen kuin me voidaan jatkaa leikkejä. Koko viikkoon en oo päässyt purkamaan niin runkkaan nyt pikkulutkan suuhun päivän ensimmäisen satsin, onko selvä?

Katsoin herraani suurilla silmilläni, häpeä ja kiima kasvoillani ja suu täynnä kullia. Nyökkäsin ja puristin kevyesti huulillani kullia, kun Marko runkkasi kiihtyvällä tahdilla. Liikuttelin vaivihikaa hieman peppuani dildoa vasten. Markon huohotus kiihtyi ja hän tukisti kevyesti hiuksiani.

– Noniin, nyt herra tyhjentää pikkulutkan suuhun ensimmäisen lastin, Marko huoahti juuri ennen kuin tunsin kullin jäykistyvän suussani ja alkavan sykähdellä lastiaan pieneen ahtaaseen suuhun. Katsoin Marko tyytyväisenä ison kullin nytkähdellessä suussani ja sperman täyttäessä suutani. Hymyilin tyytyväisenä, kun spermaa valui suupielestäni. Marko huoahti silmät ummessa, avasi ne ja silitti päätäni edelleen pidellen kullia suussaan. Marko työnteli sitä muutaman kerran saaden sperman valumaan entisestään suupielestäni. Sitten Marko veti kyrvän suustani ja suutelin terskan päätä kiitollisena.

Marko kyykistyi viereeni ja otti sormellaan suupieleeni valunutta spermaa ja pisti sen takaisin suuhuni. Nielaisin suussani olevan lämpimän ihanan mällin tyytyväisenä ja imin kuuliaisesti sormen puhtaaksi.
– Just noin, hyvä tyttö, Marko nyökkäili tyytyväisenä.
– Nyt me voidaankin sitten aloittaa kunnolla leikit, kun pahimmat paineet on purettu.

Haluatteko kuulla jatkoa siitä millaisiksi pikku kiimalutkan ja herran leikit yltyivät?

7 kommenttia viestissä: “Pikkulutkan päiväkirja 1”

 1. Kiss says:

  Just tätä mä haluun. Mahtavaa, lisää tätä!

 2. Slavekitty says:

  Mainio tarina! Selkeästi etenevä ja mukavaa luettavaa. Kirjoitustyyli todella kiva lukemisen kannalta, virheetöntä ja sujuvaa tekstiä kaikin puolin. Voisin jopa sanoa, että näin useamman vuoden kokemukselma kuulunee tällä sivustolla lukemieni novellien parhaimmistoon. Selvästi panostettu sekä tarinaan että kirjoittamiseen.

  Ja tämän tylsän novellianalyysi osion jälkeen mainitsen vielä, että ainakin tämän tytön housut valahtivat kosteiksi lukiessa. Toivottavasti Isäntäni huomaa sen niin saan minäkin asiaan kuuluvan rangaistuksen 😉

  Yksi sana: jatka!

 3. Jussi says:

  Kiihottavaa kerrontaa tässä tarinassa, jatka ihmeessä tarinaa!

 4. Suts says:

  Lisää!

 5. Madclown says:

  Todellakin. Hyvää settiä

 6. Slavemaster says:

  Mm, jatko olisi erittäin mukava ajatus näin ihanalle alulle.

  P.s. Tarinan tagit olisi hyvä erottaa pilkuilla toisistaan, auttaisi moderaattorin työtä.

 7. Pifk says:

  Mielellään lukisin jatkoa jos se herralle sopii.

Kommentoi

top