search
top

TREENIN JÄLKEEN

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (55 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...

Treenin jälkeen

– Haluaisitko kokeilla seksiä mun kanssa? kuulin vieressäni seisovan ja itseään suihkun jälkeen kuivaavan kaverin kysyvän minulta.

Olimme kahdestaan punttisalin pukuhuoneessa. Olin juuri siemaissut suuni täyteen banaaninmakuista palautusjuomaa. Hämmästyin niin, että juoma meni osittain väärään kurkkuun ja aiheutti niin voimakkaan yskimiskohtauksen, että jouduin sieppaamaan pyyhkeeni käteen, johon osa juomasta lensi suustani. Samalla kelasin mielessäni, miten tähän on jouduttu.

Näin tämä alkoi.

Kolmisen viikkoa sitten salille ilmestyi uusi treenikaveri. Istuin polkemassa kuntopyörää, kun edessäni olevaan soutulaitteeseen istuutui määrätietoisesti alle kolmekymppinen kaveri olkapäät paljastava paita ja treenisortsit yllään.

Hän alkoi vetää soutulaitetta huomattavan voimakkaan nopeilla liikkeillä. Tällöin hyvin treenatut paljaat olkapään, kaulan ja käsien lihakset tulivat hyvin esiin. Todella mukavan näköistä katsella. Aivoni rekisteröivät, että kaverilla oli vaaleahkot hiukset ja säärissä samanvärinen karvapeite.

Soudettuaan viitisen minuutti kaveri hypähti pois laitteesta ja kääntyi ottamaan takanaan olevan juomapulloin. Hänellä oli leuassaan hyvin trimmattu pienehkö vaalea parta, suora nenä ja sinisenvihreät silmät. Ilme oli vakavan määrätietoinen, Mukavan energinen ilmestys kerta kaikkiaan.

-Anteeksi, onko tässä kerroksessa vessaa? hän kysyi yllättäen minulta.

-Joo, on tuolla eteisessä, sanoin ja jatkoin polkemista samalla hymyillen. Tuntuipa mukavalta, että tämä symppiskundi huomasi minut.

Itse treenien aikana en paljon nähnyt tätä kaveria, koska itse tein jalkoja ja hän näkyi olevan enemmän käsi- ja rintalaitteissa.

Palasin salin pukuhuoneeseen jalat treenin ja venyttelyn jälkeen herkkinä. Viereisen pukukopin luokse ilmestyi suihkunraikkaana tämä uusi kaveri pyyhe lanteen ympäri kiedottuna, hiukset märkinä. Itse riisuin vaatteitani, koska olin myös menossa suihkuun. Kaveri tempaisi pyyhkeen lanteiltaan ja ryhtyi kuivaamaan hiuksiaan, jolloin koko hyvin treenattu kroppa paljastui. Vaalea karvoitusta säärissä ja reisissä, samanväristä häpykarvaa ja ohut napaa kohti vievä karvavana, lihaksikas vatsa ja rinta. Esinahka peitti terhakkaan ja terskaa kohti tasaisesti levenevän keskikokoisen kalun. Se roikkui mukavasti pullottavien kivesten päällä.

-Löysitkö vessan? kysyin ja katsahdin samalla häntä silmiin.

-Kiitti vaan. Löysin. Olen täällä salilla eka kertaa, joten paikat vähän hakuisessa, hän totesi vakaisalla äänellään.

-Tervetuloa tänne! Tämä on mukava paikka. Hyvä varustus ja rento tunnelma, sanoin ja astelin kohti suihkua vikaisten kaveria vielä takamukseen. Kiinteät, sileät, karvattomat pakarat loistivat kutsuvina.

Otin pikasuihkun ja tultuani pukukopille huomasin, että kaveri oli vielä kuivaamassa vaaleahkoa tukkaansa hiustenkuivaajalla. Ryhdyin itsekin kuivaushommiin. Näin, että treenikaveri pakkasi tavaransa kassiinsa ja oli poistumassa.

-Morjensta vaan! Palataan, hän huikkasi ja häipyi määrätietoisin askelin pukuhuoneesta. Olipa mukavan tuntuinen kaveri, totesin itsekseni ja nautiskelin fyysisen ja psyykkisen mielihyvän tunteesta.

Seuraavat viikot

Minulla oli seuraavalla viikolla töissä suhteellisen kiirettä. Ehdin käydä treeneissä vain kerran viikolla ja sitten lauantaiaamulla. Tällöin salille tuli samalla ovenavauksella se uusi tyyppi, jonka olin tavannut viikkoa aiemmin. Melkoinen yhteensattuma. Juttelimme vaatteita vaihtaessamme salin hinnoista ja maksutavoista. Paljastui, että hänellä oli yliopiston treenipassi, jolla sai alennusta.

Minä tein selkää ja uusi tyyppi näkyi pumppaavan jalkoja. Suihkuun satuimme sitten yhtä aikaa. Tällöin saatoin syrjäsilmällä tarkkailla hänen ulkonäköään yksityiskohtaisemmin. Treenattu ja jäntevä kroppa. Kovasta harjoittelusta kertoivat alavatsasta kohti reisiä laskeutuvat ja selvästi erottuvat verisuonet.

-Hei, lainaatko suihkusaippuaa? hän kysyi yhtäkkiä.

-Joo, ota vaan, sanoin ja ojensin pullon.

Hän lopetti suihkuttelun minua ennen ja kun palasin pukukopeille, hänellä oli jo vihertävät Under Armour-alkkarit yllään. Edessä mukava pullotus. Pakarat sekä niiden välinen vako erottuivat selvästi.

-Morjesta vaan ja kiitti vielä suihkugeelistä! kuulin hänen sanovan ulos mennessään.

Seuraavalla viikolla ehdin onneksi käydä salilla jopa kolme kertaa. Se uusi tuttavuus ei tosin sattunut sinne yhtä aikaa. Mutta lauantaiaamulla hän tuli kuten viikkoa aiemminkin täsmälleen samanaikaisesti kanssani.

Ennen harjoittelua vaihdoimme muutaman sanan. Tällä kertaa teimme samoja käsiliikeitä, jolloin pystyin seuraamaan hänen ohjelmaansa tarkemmin. Nopeita lyhyitä sarjoja aika kovilla painoilla. Huomasin myös, että hän vilkuili minun tekemisiäni ja vuorottelimme laitteissa.

Ja sitten treenin ja suihkun jälkeen tuo järisyttävä kysymys.

– Haluaisitko kokeilla seksiä mun kanssa?

Kasvoni muuttuivat yskimiskohtauksen jälkeen varmaan yhtä punaiseksi kuin keitetty rapu. Mutta oli kysyjän kasvotkin tulipunaiset ja katse harhaili eri suuntiin.

Juuri silloin pukkariin tuli nuori kaveri ja hän ryhtyi vaihtamaan treenikamppeet ylleen. Minulle jäi sopivasti aikaa prosessoida tuota yllätyksellistä, mutta niin suoraa kysymystä sekä omia ajatuksiani,

Olin palannut Vaasasta Ouluun kahdeksan opiskelu- ja työvuoden jälkeen. Paluu kotikaupunkiin oli helppo, kun firma oli laajentanut toimintaansa sinne. Suhteeni tyttöystäväni kanssa oli Vaasassa päättynyt. Miessuhteeni olivat myös jonkinlaisessa solmussa. Itse asiassa minulla oli kova kaipuu saada tuntea toisen ihmisen lämmin keho ja saada muutakin seksiä kuin oma käsi, pornovideot ja seksifantasiat.

Mutta, mutta. Kestääkö kantti spontaania seksiä melkeinpä tuntemattoman miehen kanssa? En edes tiennyt kaverin nimeä.

Pukuhuoneeseen tullut nuori kaveri sai puettua treenikamppeet ylleen ja jätti meidät kahdestaan. Silloin kuulin itseni vielä melkeinpä puolipaniikissa ja sataprosenttisesti yllätettynä sanovan.

-Joo, voisihan sitä kokeilla.

-Okei. Asun tuossa kilomerin päässä. Oot ilmeisesti autolla? Mennäänkö sillä?

-Sopii, sanoin, mutta en uskaltanut katsoa kaveria silmiin.

 

Tunnelma sähköistyy.

-Tuomo, sanoi kaveri ja ojensi kätensä päästyämme autooni.

-Juha, vastasin.

-Minne ajetaan? kysyin lyhyesti ja vieläkin melkoisen hämmentyneenä.

Tuomo neuvoi reitin ja sain auton parkkiin talon viereen. Emme juuri jutelleet automatkan aikana. Kumpikin varmaan vielä ihmeissään ja ehkä hieman jo seksuaalisesti kiihottuneina asioiden saamasta käänteestä.

Tuomo asui viidennessä kerroksessa ja pääsimme hississä toistemme lähietäisyyteen. Uskalsimme jo katsoa toisiamme silmiin ja kummaltakin löytyi jo hymynpoikanen.

Pääsimme sisään asuntoon ja päällysvaatteet ja kengät jäivät eteiseen.

-Otatko vaikka appelsiinimehua?

-Kyllä, kiitos!

Katselimme toisiamme jännittyneinä ja siemailimme mehua. Mietin jo, pitäisikö minun tehdä aloite. Silloin Tuomo laski juomalasinsa pöydälle ja astui luokseni.

-Rentoudu, kuulin hänen sanovan,

Siinä samassa pääni oli Tuomon kämmenten välissä. Peukalot sivelivät kasvojani ja poskipäitäni. Yhtäkkiä hän ryhtyi sormellaan seuraamaan huulieni linjaa. Tuomo työnsi hellästi etusormensa avonaiseen suuhuni ja painoi sen kieltäni vasten, jolloin aloin hyväillä sormea kielelläni.

-Voisitko jo pussata mua? kysyin hieman malttamattomana.

Silloin tunsin, miten minua suudeltiin nenänpäähän, kulmakarvoille ja otsalle. Korvalehteni otettiin hampaitten väliin ja sitä purtiin sietämättömän kevyen eroottisesti. Olin niin herkkänä, että tunsin, että olin vaarassa pudota polvilleni. Tuomo ujutti kuitenkin kätensä paitani alle, ryhtyi hyväilemään selkääni ja piti minusta lujasti kiinni.

Minä puolestani tartuin häntä lanteilta ja vedin kiinni itseäni vasten. Kehomme puristuivat tiukasti toisiinsa.

-Melkoisen kovaa tavaraa sulla on housuissa, Tuomo totesi vakavan asiallisesti.

Minulla seisoi nimittäin jo täysillä.

-Sama ongelma tuntuu vaivaavan suakin.

Hankasimme lanteitamme toisiaan vasten. Se tuntui uskomattoman hyvältä. Elimeni pyrki epätoivoisesti vapautumaan housujen kahleista. Niin kovana se oli.

Keskityin kuitenkin siihen tunteeseen, että saan pitkästä aikaa olla tiukasti kiinni toisen miehen hyvin treenatussa kropassa sekä tuntea sen lämmön ja voiman.

-Ja nyt rentoutetaan sun seksipyllyä, totesin ja hivutin vasemman käteni Tuomon pakaroille ja aloin puristella niitä. Oikealla kädellä ryhdyin hieromaan kollareitten päältä hänen selvästi kovana jököttävää jäntevää erektiotaan. Pulssini sykki voimalla. Tuomon kurkusta pääsi ulos hienoista huohotusta. Minulla ainakin oli kiimaisen autuas olo.

Tuomo hieroi nenäänsä ja huuliaan kaulaani vasten. Hänen pienoinen leukapartansa lähetti kroppaani kuin heikkoja sähköimpulsseja, kun se hankasi parransänkeäni.

Tuomo kohotti päätään ja katsoimme toisiamme silmiin. Kummallakin oli kiimaisen hämmentynyt katse.

Sitten hän kumartui, jos vielä mahdollista, lähemmäksi minua ja huulemme kohtasivat. Siitä tuli pitkä hellä suudelma. Partakarvamme hankautuivat vasten toisiaan ja leikittelimme kielillämme. Tuomo otti kevyesti hampaillaan kiinni alahuulestani ja veti sitä kohti itseään. Se tuntui minusta jotenkin brutaalin sensitiiviseltä. Samoin teki pari vuotta sitten nuori rakastajani Antti, suunnilleen Tuomon ikäinen.

-Vaatetta vähemmäksi. Tuomo sanoi ja veti ripeällä otteellaan t-paitansa päänsä yli ja heitti sen pöydän päälle.

-Sopii. Tässähän tuli jo kuuma, sanoin.

-Oon jo kiimoissani odotellut, että pääsen käpistelemään sun karvaista rintaa ja tissejä.

-No, anna palaa, vastasin käheästi.

Tuomo alkoi hyväillä vatsaani, rintaani ja kiihkon koventamia ja herkkiä nännejäni. Hän nuolaisi niitä ja näykkäisi sitten kumpaakin kevyesti hampaillaan. Äännähdin mielihyvästä.

-Hei, minäkin haluan nuolla sua ja tuota sun munista nousevaa karvavanaa, sanoin ja lankesin polvilleni.

Painoin suuni vasten jäntevän lihaksikasta alavatsaa ja kieleni lähti seuraamaan vaaleaa karvapolkua kohti napaa. Tuomon vatsalihakset jännittyivät selvästi ja suusta pääsi raskas huokaus, kun pyörittelin kielen päätäni hänen navassaan.

Tuomo liikahti eteenpäin ja naamani oli tiukasti kiinni hänen kovana sojottavassa elimessään. Vain housut erottivat kasvoni ja suuni niistä.

-Mä otan sun vehkeet suuhuni, sanoin ja tartuin hänen housuihinsa saadakseni kalun vapaaksi.

-Odota nyt vähän. Tuomo tarttui kiinni kollareihinsa ja veti tiukalla otteella nilkkoihin, myös alushousunsa. Ja siinä se oli. Ylöspäin sojottava kova stondis.

Otin oikealla kädelläni kiinni Tuomon kalusta. Esinahka oli vetäytynyt hieman taaksepäin ja limasta kiiltävä terskan pää näkyi selvästi ja vaosta pursusi kirkasta nestettä. Painoin pääni kiinni kaluun ja ujutin kielen esinahkan sisään. Pyörittelin sitten kieltäni terskan ympärillä hellästi. Tuomo puhkui ja ähkyi.

-Voi, jumatsu, ihanaa. Ä-äh, mutta lopeta. En halua tulla vielä. Nouse!

Ponnahdin jaloilleni ja nielaisin nopeasti Tuomon limat sisääni. Onneksi saatoin huuhdella suuni mehulla, jota oli vielä lasissa.

Tuomo tarttui farkkujeni vyöhön ja hän onnistui parilla liikkeellään saamaan vyön auki ja vetäisemään housuni nilkkoihin.

Katsoimme toisiamme intensiivisesti kiihkon vallassa. Tuomo painautui minua vasten. Kivikovat varustuksemme osuivat yhteen. Tuomo asetti kullini omansa päälle ja ryhtyi runkkaamaan kalujamme kourassaan. Suupielestäni valui sylkeä, mutta niin työnsi kalunikin alapäässä nestettä ulos itsestään, kun kaverin käden liike nopeutui.

-Perkele, oon niin herkkänä, että mällit tulee. Lopeta. Mennään sänkyyn jatkamaan, sain sanottua.

-Sopii.

 

Ja kliimaksi ja purkaus tulevat.

Tempaisimme kumpikin housut nilkoistamme lattialle. Minut työnnettiin rajulla otteella sänkyyn ja Tuomo heittäytyi viereeni. Pian makasimme vuoteessa kietoutuneina toisiimme. Tuomon oikea jalka työntyi jakojeni väliin. Märät kalumme ja munamme hieroutuivat välissämme toisiaan vastaan. Tajusin, että tällaista läheisyyttä olin kaivannut.

-Saatana, että tuntuu mahtavalta, Tuomo kuiskasi korvaani. Hän iski suunsa huulilleni. Siitä tuli aika pitkä pusu ja hengitimme ja ähkyimme samaan tahtiin toistemme suuhun.

Tuomo irrottautui syleilystämme ja heittäytyi jalkoihin. Toivoin, että hän alkaisi rakastella minua ja suudella ja nuolla jalkojani. Sen hän tekikin.

Hän lähti kieli ja huulet märkinä nuolemaan sääriäni ja niitten karvoja. Tuntui, kuin hän olisi halunnut ottaa suuhunsa jokaisen punaruskean karvani. Hytkyin nautinnosta, kun sisäreisiäni pussailtiin ja näykittiin hellästi hampailla.

-Ei kai satu? hän kysyi, kun oli puraissut reidestäni melkoisen lujasti.

-Sattuu, mutta anna mennä, sain huohotettua.

Ja Tuomo antoi palaa. Kumpikin sisäreiteni sai rajun käsittelyn. Sitten tunsi, kuinka häpykarvojani hierottiin nenällä ja lyhyellä leukaparralla. Häpykarvoista käsittely jatkoi muurahaispolkua pitkin rinnoille. Nännejä muokattiin kielellä, huulilla ja hampailla.

-Kädet ylös! kuulin komennon.

Nostin käteni, mutta en antautumisen merkiksi.

Tuomo ryntäsi kiivaasti pää edellään oikeaan kainalooni. Otti karvat suuhunsa, nuoli niitä ja hankasi leukansa partakarvoilla kainalokuoppiani. Tunsin karvojen pistokset varpaissa asti. Olin suoraan sanoen kuin seitsemännessä taivaassa.

– Miltä siellä tuoksuu ja maistuu? sain sentään kysyttyä

– Mieheltä ja kiimalta.

Yläkroppani käsittely loppui. Tuomo alkoi nuolla sykähtelevää elintäni ja kohta hänen kielensä kärki hyväili terskan päätä. Kun kieli siirtyi kikkelin reikään ja sen herkälle alapinnalle, inisin nautinnosta ja kaluni jäykistyi kovaksi kuin rautakanki.

Sitten Tuomo nielaisi sen kokonaan suuhunsa ja ryhtyi imemään kiihkeästi. Samalla hän tarttui kiveksiini ja hyväili niitä kourallaan ja veti sitten sormillaan kumpaakin kivespussia vuorotellen alaspäin. En voinut muuta kuin huohottaa tämän melkeinpä kestämättömän nautinnon valtaamana. Vatsalihakseni jännittyivät, orgasmi oli lähellä.

-Hellitä vähän. Haluan vielä nauttia, sain soperrettua suustani.

Silloin hän hyppäsi pois päätäni ja taikoi yöpöydän laatikosta esiin pienen juoksevan ihoöljypullon ja suihkutti nestettä ensin runsaasti minun varustukselleni ja mahalleni. Sitten omilleen.

Kohta kummankin öljyiset kalut olivat Tuomon kourassa tiukassa otteessa. Hän päästi ne kuitenkin vapaaksi ja painautui tiiviisti kroppaani vasten ottaen pääni käsiensä väliin sekä aloitti hurjan suuleikin. Kielemme hakkasivat ja pyörivät toisiaan vasten. Kuola valui kummankin suupielestä.

Tuomo alkoi nylkyttää vartaloaan omaani vasten. Kiedoin jalkani Tuomon vyötärön ympäri ja työnsin paljaita lanteitani tiukasti hänen lanteisiinsa.

Liukkaitten elinten hankaus toisiaan vastaan tuntui sietämättömän nautinnolliselta. Kiihdytimme kuitenkin vauhtia. Puristin kourillani tiukasti Tuomon pakaroita ja liukas etusormeni työntyi pakaroitten väliseen vakoon. Aloin hieroa pyörivin liikkein anusta ja sen ryppyreikää.

Liukkaat kehomme hankautuivat yhä voimakkaammin toisiaan vasten. Silloin Tuomo kahmaisi kalumme jälleen kouraansa ja hankasi niitä hurjasti toisiaan vasten.

Vapina valtasi kehoni päästä jalkoihin ja yritin pitkittää laukeamista, jotta saatoin nauttia kauemmin tästä rakkauden hetkestä. Tuomokin alkoi vääntelehtiä ja huohottaa äänekkäämmin päälläni ja hänen lihaksensa jännittyvät äärimmilleen. Hänen kätensä puristautui yhä voimakkaammin elintemme ympärille ja hankaaminen ja runkkaaminen kiihtyi.

Mutta orgasmi lähti nousemaan jaloistani. Nautinto sai kivekset puristautumaan kalun juureen. Sinne ja kiveksiin pakkautui mieletön paine.

Koko kehoni jäykistyi kuin yhdeksi spermaa syökseväksi lihakseksi. Olin yhtä laukeavaa penistä koko mies ja purkaus tuli tulivuoren voimalla. Spermaa syöksyi sykäyksittäin vatsalleni ja rinnalleni.

Tuomo huusi voimakkaasti. Hänen selkänsä jännittyi kaarelle ja liemet purkautuivat voimalla päälleni sekoittuen omaani.

Olin vielä täysin suuren nautinnon vallassa ja kroppani tärisi. Tuomon jännitys laukesi ja hän putosi voimalla päälleni silmät kiinni painettuina. Hänen päänsä painautui kaulalleni ja hän puri kevyesti ihoani solisluun päältä.

Siinä sitten hengitimme syvin vedoin tajuamatta ympäröivästä maailmasta mitään. Puolijäykät kalumme omissa liemissään toisissaan kiinni. Mikä nautinnon hetki!

 

Ja sitten jälkifiilistely.

Tunsin, kuinka spermavanat alkoivat hiljalleen valua vatsaltani lanteilleni ja kohti sänkyä. Tuomo kykeni kuitenkin jo toimimaan. Hän otti yöpöydältä nenäliinan ja ryhtyi kuivaamaan liemiä omansa ja minun vatsani ja rintani päältä.

-Haluatko maistaa, hän sanoi yhtäkkiä ja työnsi spermaisen nenäliinan huulilleni.

-Hyi, saatana, heitä se helevettiin, ärähdin, vaikka itse asiassa olisin voinut maustaakin nenäliinaa ja sen nestettä.

– No, mikä nyt? Olihan mun mulkkukin sun suussa.

– Joo, joo. Kiitos vaan! Se oli mahtavaa, sanoin.

Makasimme vuoteessa kylki kyljessä, kalu vinosti yläreiden päällä. Kummallakin esinahka oli vetäytynyt taakse ja terskat loistivat tummanpunaisina kaikkensa antaneina kovan pumppauksen jälkeen.

-Tuomo, mulle tämä seksisessio on aika kova juttu.

– Niin on osittain mullekin, vaikka olin jo aamulla päättänyt, että isken sut, jos ilmestyt salille. Ajoitin tulonikin sinne sun oletetun aikataulun mukaan.

– Mitä? Aikamoista suunnitelmallisuuta ja rohkeutta. Mutta ihastuinkin sun määrätietoisiin otteisiin silloin muutama viikko sitten, totesin puolestani.

-Luulin jo, että mulla ei ollut mitään vaikutusta sinuun.

-Väärin luultu. Kun tulit voimalla istumaan soutulaitteeseen eteeni, en irrottanut katsettani sinusta. Mitkä lihakset ja mikä voima ja määrätietoisuus otteissa!

-Muistan, kun kyselin sulta, missä vessa on. Yritin tehdä vaikutuksen.

-No, teit takuulla vaikutuksen. Ja silloin eka kerralla ihastuin suoraan sanoen eniten sun söpöihin pakaroihin ja herkän poikamaisen näköisiin munakarvoihin. Teki mieli tutkia sormilla sun persevakoa ja sivellä sun karvoja kalun päältä, sanoin ja työnsin käteni Tuomon takamuksen alle ja puristelin lihaksia.

-Entä itse? Miksi sinä innostuit minusta? jatkoin vielä.

– Voi helevetti soikoon. Tuollainen komea uros vielä viitsii kysyä. Sinähän säteilet karismaa ja voimaa. Ja oot niin pirun seksikäskin.

-No, niin oot sinäkin. Lihaksikas karju ja onhan sulla herkän näköiset häpykarvat. Nyt ne vaan on jossakin spermaöljysotkussa.

– Pilkkaatko? Ei mulla valitettavasti kyllä ole punertavia karvoja eikä ruusunpunaisia tissejä täällä rintakarvoissa, Tuomo sanoi ja pussasi kumpaakin nänniäni.

-Ja tuo sun tummanpunainen karvainen muurahaispolku munista kohti napaa ja rintaa sai mun alapäässä liikettä aikaa, kun sen suihkussa näin, hän jatkoi.

Hämmästyin Tuomon sanoista hieman, sillä minuun aiemmin ihastunut Antti kehui samoja puolia kropassani.

-Joopa, joo, mutta oliko tämä nyt tässä? kysyin ja otin Tuomoa kädestä kiinni. Sormemme kietoutuivat yhteen.

-Ei taatusti ollut. Tähän hommaan on satsattu niin paljon suunnittelu- ja toteutusaikaa, että tuotosta pitää tulla enemmän, vastasi Tuomo salamannopeasti ja puristi voimalla sormiani.

-Ootko opiskellut taloutta, kun noin puhut? kysyin.

-Tuotantotalouden diplomityötä viimeistelen yliopistolle. Mikä heppu sinä muuten olet?

– En mikään heppu suorastaan. Sales manager nykyisin. Valmistuin Vaasan yliopiston kauppakorkeasta.

– No, vähän samoja asioita ollaan opiskeltu. Ja meillä on tänä iltana muuten ensitreffit, Tuomo täräytti.

– Ensitreffit meilläkö? Hyvä tietää, ettei aivan yllätyksenä tule. Sinä se vetelet mutkat suoriksi näissä ihmissuhteissa ja viet minua kuin pässiä narussa, totesin hieman sarkastisesti. No mikä juttu se tämä sessio sitten oli?

– Tämä oli ensitreffien esileikki ja mutkat suoriksi on hyvä periaate. Ja voitpa vielä joskus päästä sormeilemaan lisää mun takareikää ja herkkiä munakarvoja, Tuomo sanoi aivan pokkana ja sieppasi kännykkänsä yöpöydältä,

-Kyllä ensivaikutelma petti pahasti, kun luulin sinua vähäpuheiseksi ärjyksi, mutta sinähän olet varsinainen sanaseppo, naureskelin.

– Mikä sun puhelinnumero on? Soitan sulle illemmalla ensitreffeistä. Mulla alkaa parin tunnin päästä sählyharkat. Meillä on puulaakijoukkue yliopistolla.

– Pelaako muuan Antti ja Ville samassa joukkueessa? minulla välähti yhtäkkiä.

– Joo, kovia sällejä. Mistä sinä ne tunnet?

– No, kerron sitten niillä ensitreffeillä.

Tuomo naputteli numeroni kännykkäänsä ja soitti mulle hälärin. Otin pikasuihkun. Halasin ja pussasin Tuomoa hyvästiksi. Kotiin ajelin lievästi sanottuna sekavassa mielentilassa. Mihin liemeen, Juha, olet nyt sotkeutumassa? tuumailin itsekseni.

 

 

2 kommenttia viestissä: “TREENIN JÄLKEEN”

  1. Samuli says:

    Hieno juttu. Kiitos. Alkoi tuntua housuissa kovalta.

  2. Joonas says:

    Hieno tarina ja kiihottavasti kirjoitettu. Toivottavasti saamme vielä lukea, mitä heidän ensitreffeillaan tapahtui. Juttu antoi kivan seisokin mulle.

    Kiitos

Kommentoi

top