search
top

Iso kaluni ja Erja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (167 votes, average: 3.08 out of 5)
Loading...

Nuoruudessani sain erään Erjan kanssa kokea mukavan, hiljalleen kehittyvän romanssin.

Tutustuin Erjaan 18-vuotiaana, ylioppilaskesänä. Hän oli luokkakaverini Jarin pikkusisko. Hän oli tuolloin vasta 14-vuotias, eikä meillä juuri yhteistä ollut. Heti ei onneksi tapahtunutkaan mitään.

Olimme illanistujaisissa kaverini Markun mökillä. Paikalla oli nuorisoa kylältä. Jari oli huolinut Erjan mukaan, tyttö taisi olla ensimmäisissä nuorten bileissään.

Musiikki soi, tupakka kärysi. Markku rähjäsi tupakoitsijoita kuistille polttamaan. Olikohan ollut sittenkään kovin hyvä idea ottaa porukka perheen mökille iltaa istumaan. Eivät ne tosin olleet mitkään örvellysbileet, mutta tottakai ilmassa oli kaljan vahvistamaa elämänriemua.

Ilta eteni minun kannaltani mukavasti. Istuimme 14-vuotiaan Erjan kanssa puolisylikkäin sohvalla. Tunnustelin hiljaa lantiota, se oli jo mukavasti naisellistunut vuoden mittaan. Sivelin paidanhelman alta vilkkuvaa kylkeä. ”Älä.. kutittaa..”, Erja huitoi kättäni pois.

Pakarat tuntuivat mukavalta jalallani. Sivelin vaaleita hiuksia ajatuksissani. Ei Erja pistänyt sitä pahakseen. Hän jutteli samalla joidenkin kavereidensa kanssa. Minun lääppimiseni eivät ilmeisesti häirinneet, päinvastoin hän painautui hieman syvemmälle syliini.

Menimme kohta kuistille, käsikkäin. Ajattelin, että voisin suudella Erjaa, koska uskoin hänen kaipaavan sitä.

Sitten Jari tuli juttelemaan. ”Matti, mulla on asiaa”, luokkakaverini sanoi.
Menimme sivummalle. Jari meni suoraan asiaan. ”Näpit irti mun siskosta!”. Teeskentelin hämmentynyttä, mutta tietysti ymmärsin yskän. Kyllä Jari oli nähnyt lämmittelyni. ”Sä et koske Erjaan! Ok!?”.

”Okei, okei..”. Päätin, että annan Erjan olla. Jostain syystä se oli suojelevan isoveli-Jarin vakaa kanta, enkä lähtenyt sitä kyseenalaistamaan. Poikaporukassa meillä oli jonkinlainen kunniakoodisto, ja omaan siskoonsa oli jokaisella kaverilla aina jonkinlainen sananvalta. Kai se liittyi siihen, että seurustelut kaverin siskojen kanssa sekoittivat aina poikien omaa sosiaalista kuviota, jolle piti olla lojaali.

Erja katsoi minuun kun ohitin hänet kuistilla ja tuntui ymmärtävän, mitä oli tapahtunut. Varmaan myöhemmin naputti isoveljelle, että ei sotkeentuisi hänen asioihinsa.

Ei Jari toisaalta ihan aiheetta touhujani rajoitellut. Jo tuolloin 18-vuotiaana oli kookas kullini ehtinyt heilahdella melko monen neidon ilona, ja siihen mennessä olin pannut jo pariakymmentä tyttöä. Tosin uskoisin, että vasta 14-vuotiaan Erjan kanssa tuskin olisi vielä siinä mitään kovin kiihkeää tapahtunut.

Kului kolme vuotta ja tapasimme aina välillä Erjan kanssa milloin missäkin. Lukiot ja armeijat tuli käytyä, porukka alkoi hajaantua.

Erja oli T-kaupassa töissä. Menin kyllä aina samalle kassalle ja vaihdoimme jonkun ajatuksen. Minusta tuntui aina, että meidän välillämme oli säilynyt jokin omituinen yhteys. Vaalea Erja taisi pitää minusta, enkä laittanut havaintoa pahakseni.

Kerran kävimme Markun kanssa T-kaupassa, Erjan kassan kautta jälleen. ”On sillä isot munkit…” , Markku sanoi kun pääsimme autolle. Ynähdin jotain vastaukseksi kaverin havaintoon. Minusta oli kiusallista, kun joku puki sanoiksi sen, minkä itsekin kyllä olin pannut merkille: Erjan rinnat olivat kasvaneet todella kookkaiksi, ja pystyin vaivoin olemaan tuijottelematta niitä kassalla. ”Sillä on kuulemma E-kuppiset hinkit”, Markku vielä jatkoi pullaa syöden. No, kiva tietää.

Olin kotikylällämme enää satunnaisesti, opiskelut ja työt vetivät isompaa kaupunkia kohti.

Sitten eräänä kesäiltana 21-vuotiaana olin kylällä oliivinvihreän Datsun 100A:ni kanssa. Olin sen hankkinut isän kanssa puoliksi, mutta minun käytössäni se riisikuppi koko ajan oli. Datsun 100A:sta varmaan koko nimitys on keksitty.

Kesäyön kääntyessä aamuyön puolelle suuntasin kotia päin, ja Erja parin kaverin kanssa tuli kysymään kyytiä. Erjalla oli sen ajan muodin mukaisesti farkkuasu, ja alla punainen poolo. Hän oli ottanut punertavan hiusvärin, enkä ensin meinannut tunnistaa häntä, sen verran oli tyttö taas kasvanut ja naisellistunut. Hän oli nyt 17-vuotias, aloittamassa lukion kolmatta luokkaa.

Kaverit jäivät kyydistä soratien varteen parinkymmenen kilometrin päässä. Silloin elettiin paljon isompien matkojen päässä, nykyisin tuntuu, ettei maaseudun tiloilla enää asu nuorisoa. Niin pientä keskusta ei olekaan, etteikö se paisuisi vähän syrjempää muuttavista. Sorateiden varsilla alaikäraja pyörii viisissäkymmenissä.

No, hieman yllättäen olimmekin nyt Erjan kanssa kahdestaan. Ounastelin, että minulla saattaisi olla saumat ainakin hyvään juttutuokioon, muita toiveita en uskaltanut asettaa, kun en tiennyt Erjan parisuhdetilanteestakaan mitään.

Datsun 100A:sta puhuttaessa aina luullaan, että sen takapenkki oli jokin suuri teinilemmen näyttämö. Tuskinpa, ei siellä mahtunut mitään tekemään. Ainoan panon, joka liittyi Datsuniin, sain hoidettua erään tummatukkaisen Jaanan kanssa, joka erään kyydin merkeissä alkoi hivellä reittäni ja räpytellä silmiään.
Ajoin syrjäiselle metsäautotielle ja levitin viltin konepellille, ja sehän oli mukavan lämmin paikka tytölle mennä selälleen. Naida nylkytin kohta housut nilkoissa menemään kun pupu konsanaan, tytön jalat linkussa hartioitteni päällä. Hieman siinä hyttyset takapuolta pistelivät, mutta nannaahan se oli kassit tyhjentää iltarallin päätteeksi halukkaaseen pilluun. “Kyllä sulla on iso kyrpä…”, tyttö kiitteli.

”Mennäänkö katsomaan Markun mökkiä?..”, ehdotin Erjalle viitaten paikkaan jossa kosketimme toisiamme ensimmäisen kerran muutama vuosi aiemmin. Ounastelin ääneen, että Markku saattaisi olla siellä, vaikka tiesin hyvin, ettei olisi. Perhe oli Ruotsissa sinä kesänä monta viikkoa ja mökki olisi tyhjillään.

Erja kannatti ajatusta. Pian Datsun ryömi kapeaa hiekkatietä kohti järven rantaa. Mökki seisoi tummana kesäyössä. Ketään ei ollut paikalla. ”Mennään vaikka tuonne rantaan katsomaan maisemia”, ehdottelin. Erja nyökkäili ja oli juonessa mukana. Hän tuntui viihtyvän kanssani.

Juttelimme laiturilla kesän kuulumiset, T-kaupan ihmissuhdekiemurat ja minä omat syksyn suunnitelmani. Kyllä meillä tuntui jokin kipinä ja yhteys olevan.
Rannalla oli iso kivi jonka kylkeen pysähdyin nojaamaan, ja sain vedettyä Erjan lähemmäs itseäni. ”Kaunista..”, hän sanoi katsoen aamuyön auringonnousua järvenselällä, ja painautui samalla minua vasten tiiviimmin. Painoin kasvoni hänen niskaansa ja haistoin raikkaalta tuoksuvia hiuksia. Käteni kiedoin tiukemmin hänen ympärilleen. ”Niin on…”, sanoin.

Kuljimme käsikkäin kohti aittaa, jonka avainpiilon tiesin. Laskin käteni Erjan lanteille, joka oli pyöristynyt sekin mukavasti. Avonaisen farkkutakin kätköistä, punaisen poolopaidan verhoamana työntyivät esiin Erjan isot rinnat. Tuskastelin mielessäni, että minulla ei ollut tähän tyttöön lupa koskea, vaikka mieli teki kovasti. Hänellä oli kaunis, mietteliäs katse.

Pääsimme aittaan ”Hrr.. on vähän kylmä..”, Erja sanoi vilutellen ja istahtaen sängylle. Aitassa oli pieni kamina, jota aloin ährätä tulille. Toivoin todella, että saisin piipun vetämään heti, ettei romanttinen hetki menisi pilalle savutuksen vuoksi. Onnekseni puut olivat kuivia ja ilma kulki hyvin. Aitan täytti kohta mukava tulipesän ritinä ja liekit lepattivat heittäen valoja ja varjoja seinille.

Mietin kuumeisesti, miten pitäisi edetä. Takaraivostani eivät olleet kadonneet Jarin sanat, ”Erjaan et koske!”. Toisaalta olihan siitä jo aikaa. Tuskin mikään lukiokavereiden lojaalisuus oli enää voimassa. Ajatus oli silti rajoitteena, ja olin aina ajatellut, ettei Erja voisi koskaan olla minun heilani. Lisäksi hän oli vasta 17-vuotias. Alitajuisesti ajattelin, että minun ei pitäisi koskea häneen, ainakaan ennen tytön täysi-ikäisyyttä.

Makasimme kohta punkassa vierekkäin. Erja oli painautuneena kainalooni, ja katseli kaminan liekkejä, jotka heijastuivat kauniista sinisistä silmistä.
Sitten hän viekotteli minua viattomasti riisumalla farkkutakkinsa, ”no nyt alkaa jo tarkenemaan!..”. Alla oli se punainen tiukahko poolo, joka teki oikeutta Erjan isoille tisseille. En voinut katsoa niitä suoraan, silmät olisivat pudonneet päästä.

Hän tuli taas viereeni, ja mietin, että ei hyvää päivää, tässä makaa herkkupala kainalossani, nyt antaa lukioaikaisten lupausten olla. Käteni hakeutui taas hieman hivelemään hänen kylkiään ja vatsaansa. Suukotin ensin varovasti ohimolle, mutta kohta huulemme jo kohtasivat ja aloimme suudella.

Kohta sitten paijailin Erjan isoja rintoja varovasti paidan päältä. Hän suuteli kiihkeämmin, hyväksyi etenemiseni. Painoin miehukseni hänen takapuoltaan vasten, ja hän varmasti tunsi orastavan seisokkini.

Suutelua jatkui hetken, ja se muuttui koko ajan kiihkeämmäksi. Käteni vaivasivat rintoja jo melko kovaa, ”Enhän ole.. liian kovakourainen..”, varmistelin. ”Et ole.. ihanalta tuntuu!..”

Sitten Erja teki jotain, minkä muistan yhtenä eroottisimmista hetkistä nuoruudestani. Hän nousi hymyillen punkasta, ja riisui kohta piinallisen hitaasti paitansa ja rintaliivinsä minua samalla hymyillen silmiin katsoen. Isot rinnat heilahtivat paljaina siinä minun katsoessani, rätisevän takan antaessa hämyistä valoaan aittaan. ”Erja.. oikeasti.. sulla on kyllä uskomattomat rinnat!..”, kuulin huulieni välistä sopertuvan. Sitten hän tuli hajareisin syliini, ja sain upottaa kasvoni E-kuppisten tissien väliin, ja alkaa suudella nännejä.
Erja kohahteli ja silitteli tukkaani. Hän tiesi rintojensa tuottavan minulle suurta nautintoa. Hän teki jo reisillään hiljaista naimaliikettä, ja tunnusteli pillullaan kullia, joka alkoi puristaa täysmitoissa farkkujeni sisällä.

”On jo tarpeeksi lämmin.. oh.. voi ottaa vaatetta pois.. oh..”, Erja höpötteli seuraten minua nautiskelemassa hänen rinnoistaan. Urahdin jotain vastaukseksi. Tyytyväisempi en olisi voinut olla.

Ropelsimme kohta housutkin pois. Kaluni heilahti esiin ylväänä. Tykkäsin tehdä niin, että nainen näki ensin vain hämmentävän kookkaan teltan, jonka kulli teki löysiin boksereihin. Sitten kalsarit pois, ja 24-senttinen ja paksuimmasta kohdasta ympärysmitaltaan 17-senttinen mela sai heilahtaa esiin oikein kunnolla. Siinä vaiheessa yleensä naiselta pääsi innostunut huokaisu, niin nytkin. ”Voi Matti.. ihan hirveän iso kalu!..”

Olimme vielä hetken kyljellään, hyväilin kyrvällä kultani vakoa. Suutelimme ja kiehnäsimme. Kädet kävivät, ja puristelin Erjan rintoja kuunnellen hänen huohotustaan. Meno oli kiihkeää, ja oli mukavaa saada vuosien jälkeen tällainen palkinto.

Erja kokeili ja hyväili varttani, katseli sitä kiihottuneena. ”… Mäpä tiesin, että sulla on mahtava kulli!..”, hän kujeili samalla suudellen. Olin vähän hämilläni mutta tyytyväinen. Jos toivoin jonkun kuulleen mörssäristäni, niin Erjan todellakin. Hän kertoi, että velipoika Jari oli kertonut jo silloin vuosia sitten, että olisin niin sanotusti nopea liikkeissäni. ”Ja Jari kertoi, että sulla on isompi kulli mitä kellään.. uskon todellakin!..”

Taas tuli vertailua – minun edukseni, vaikka en nyt olisi niin välittänyt sitä tietoa kuullakaan. Erjalla oli Jyväskylässä poikaystävä Jarmo, joka oli armeijassa. ”Kyllä sun kulli on ihan.. erilainen.. siis todella paljon kookkaampi..”.

Hän silitteli ja hyväili täysmittaan vatsaani vasten nousevaa jörssiäni. ”Voi että tätä mahtavuutta..”, hän naureskeli.

Tunnustelin tyttöäni suudellen. Lämpöä ja kosteutta tuntui olevan riittävästi. Ei kun tyttö selälleen, mietin.

Hän levitti jalkansa, pillumätäs oli siinä miehen edessä levällään. Nuoren tytön liha kiilteli valmiina, ja aloin asetella pamppuani porteille. Tunkkasin pian pari tanakampaa työntöä, saadakseni paksun tatin painumaan soppeen sisälle. Tiukkaa teki ja tyttö allani parahteli, mutta siihen olin joutunut totuttautumaan. Tiesin, että kun pari-kolme senttiä saadaan sisälle, siitä alkaa taivas tytöllekin.

Niin nytkin. Hieman intensiivisempi painallus, ja oltiin jo hyvin sisällä. Sitten vaan varovasti nytkyttelin lantiolla menemään, ja vain seurailin, kun Erjan onni kasvoi kasvamistaan. Tytön vaikertava ääni voimistui työntö työnnöltä. ”oooo… oooo!.. Ooooh!.. OOOOOOOOHH!!..”. Naurahtelin siinä tuntien itseni tosisonniksi, kun saattelin tyttöni kunnon ilotulitukseen. Hän huusi ja vaikeroi selkä kaarella, isot tissit ihanasti rintakehääni vasten pusertuen.

Yksi sana: nautinto. Sen olin jo siihen mennessä oppinut: naiselle täytyy tuottaa punkassa nautintoa, ja se on miehelle kunnian hetki, kun nainen vaikeroi lauetessaan. ”Olipa nautinto!”, oli huokaisu, jonka kuulin riittävän usein, kun hengitystä tasailtiin mukavan luvattoman lemmenhetken päätteeksi eri naisten kanssa.

Nyt olen jo seniorisarjassa, ja tahti on vakiintuneella miehellä hiipunut, mutta kaiken kaikkiaan olen saanut kunnian panna noin neljää sataa naista. Kookkaalla meisselillä on ollut varmasti osansa jatkumossa, mutta keskeistä on ollut hiljainen maine miehekkäänä nautinnon antajana.

Erjan hengitys alkoi tasaantua, ja hän suukotti minua onnellisena. Nytkyttelin kullia vielä maltilla pillussa, minun aikani koittaisi kohta.

Nostin kohta Erjan jalat hartioitteni päälle ja painuin lapsentekopenkki-asentoon. Kondomia ei sillä kertaa ollut mukana, tosin olin alkanut kärsiä siitä, että ainakin sen aikaiset välineet olivat heikkoa tekoa, ja kumit napsahtivat helposti puhki, ainakin minun välinettäni verhoamassa.

Kulli painui nyt hyvin sisälle hunajarasiaan, ja aloin panna voimakkaammin. Tyttö allani nytkyi ja hän selvästi souteli takapuolellaan mukana työnnöissä. Missä lie taitojaan hankkinut, vai oliko Reginaa lukenut. Hyvin Erja kuitenkin 17-vuotiaaksi tytöksi nai.

Erjan kasvoilla oli kiihkeä ja nauttiva ilme. Oli mukava seurata, kun aina panotyönnöllä isot tissit heilahtivat. Nostin kohta tytön jalkaterät toisella kädellä kattoa kohti, toisen käpälän annoin levätä lantiolla. Painoin menemään paististani nauttien. Mukavalta kuulosti Erjankin elämä. Hän kannusti ja kehui otteitani. ”Hyvä rakas!.. Ihana Matti.. ihanalta tuntuu-uu-uu…”

Kamina vaimeni, siihen olisi pitänyt puita jo lisäillä. Minä panin toisella tavalla pökköä pesään vielä hetken ajan.

Viimeiseksi painoin takaapäin. Erja oli kontillaan punkassa. Siinä mukavasti reiteni läiskyivät hänen takapuoltaan vasten ja litinä kävi, kun pamppu painoi viimeisiään sylinterissä. Isot tissit heiluivat ja läiskyivät nekin. Erja piti ulisevaa ääntä.
Kasseissa alkoi kihelmöidä ja kanuuna paisui vielä laukeamista ennakoiden. Kohta huudahtelin kun mahlat sykähtelivät, minun vielä heilutellessani tyttöä varteni ympärillä.

En jaksanut vauva-asioita miettiä kun huuma oli huipussaan, mutta tietysti vannottelin Erjaa hakemaan jälkiehkäisyn. Asiasta oli yksimielisyys, ei Erjaakaan huvittanut alkaa teiniäidiksi.

Se kerta jäi meidän ainoaksemme. Erja jatkoi elämää poikaystävänsä kanssa, meni jo parin vuoden päästä naimisiin. Emme juuri enää tavanneet, mutta tietysti mukava muisto hänestä on lämmittänyt läpi elämän.

Erityisesti lämmittää Erjan jutustelu rakastelun jälkeen, kun jäähdyttelimme punkassa viltin alla. Hän kertoi toivoneensakin, että pääsisi kanssani sänkyyn joskus. Hän oli kuullut ”Matin isosta”, ja halusi kokea sen.
Hän olisi jo ensitapaamisellamme 14-vuotiaana ollut valmis vaikka ensimmäiseen kertaansa minun kanssani. Meitä hymyilytti, ettei meikäläisen mörssäri varmaan olisi siihen pikkuiseen pilluun edes mahtunut. Totesin, että kannatti meikäläisenkin odotella hetki, kun sai sitten tätä isotissistä kaunotarta.

4 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Erja”

 1. Anonyymi says:

  Mua kiihottaa kuulla poikaystävien (sen, kenen kanssa on) tarinoita heidän nuoruudestaan. On pantu poliisin tytärtä auton takaosassa, kun isäukko oli ehdottomasti kieltänyt viettämästä aikaa kyseisen pojan kanssa. Samalla kaveri pani toista tyttöä ulkona vasten takakonttia ja siitä vietiin poliisin tytär spermat valuen kotiin.

  Toinen kertoi ahdistavankin rehellisesti omista muutamista kokemuksistaan ennen minua.

  Ja nykyinen on aivan älyttömän hyvä tyyppi ja etsinkin tarinoita, joista hän tulee mieleen. Vanhempi mies, joka 13-vuotiaana aloitti panemisen. Ollut merillä, ajaa moottoripyörällä, paljon kokenut ja nähnyt. Elänyt jännittävää ja rikasta elämää. Nyt lähenee kuuttakymppiä ja itse olen häntä 30 vuotta nuorempi. Älyttömän pantava mies, kun on kiltti ja huomaavainen mutta ei mikään patalappu! Mutta hän ei ruukaa puhua muista ihmisistä, vaikka mielelläni kuulisin tarinoita.

  Että kirjoittakaa ihmeessä omia (nuoruusvuosien) tositarinoitanne! Niitä on paljon mukavampaa lukea. Vanhoista ajoista on myös hienoa kuulla. Miten silloin ollaan kohdattu ja yhdytty.

 2. Raimo ja Liisa says:

  Upealta tuntuu lukea, kun naiset isosta kullistasi nauttivat. Hienosti osaat myös kertoa.

  Sinulla on Matti mahtava kalu, ja satojen naisten kanssa olet sitä saanut käyttää. Se on oikein! Jos on tuollainen mahtikulli, sitä on mahdollisimman monen naisen saatava – näin sanoo vaimokin. Kerro lisää näitä kokemuksiasi!

 3. Karhuvaari says:

  Todella viihdyttävää luettavaa. Sai se minut jossain kohti nauramaankin, niin vertauskuvallisesti oli poraamista kuvattu.
  Mukavasti rakennettu pohjatarina luo tunnesiteen hahmoihin ja siten myös rakentaa ja intensifoi halua päästä “kokemaan” akti. En ole ikinä kuullut ketään vertaavan emätintä hunajarasiaan. Vertaus on todella kiihottava.

 4. Aatu says:

  Mmm.. mukava tarina! Hyvää kerrontaa ja tunnelmallinen miljöökuvaus. Pääsin kyytiin.

  Kivasti kuvailet, kuinka nautit isoista rinnoista. Erjalla oli varmaan myös mukavan muhkea takapuoli.
  Kiihottavaa ja kiinnostavaa lukea, miten naiset ovat isoon meisseliisi suhtautuneet, ja pantaviksesi päätyneet.
  Oli tarinat totta tai ei, anna tulla lisää vaan!

Kommentoi

top