search
top

Rakastan tytärpuoltani

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (147 votes, average: 2.52 out of 5)
Loading...

Minulla oli ilo katsoa tytärpuoleni kasvamista aikuiseksi. Jo 12 vuotiaana hänellä oli naiselliset pyöreät rinnat.

Himoni kasvoi ja minulla oli vaikeuksia pitää näppini erossa Jennasta. Tunsin valtavaa syyllisyyttä tunnustaessani tunteeni itselleni; olen pedofiili.

 

Jenna vilautteli minulle milloin pakaraa, rintoja jne. Kun hän tuli humalassa kotiin ja nukahti sohvalle, en pystynyt hillitsemään itseäni vaan koskettelin hänen rintojaan ja peppuvakoa kiimassani.

 

Aika kului ja tytärpuoli muutti omaan asuntoon. Menin sovitusti auttamaan häntä töitteni jälkeen kerrattain. Jenna tuli kylpytakissa ja kosteilla hiuksilla avaamaan minulle oven. Kylpytakki oli huolimattomasti hänen vyötäröllään ja reittä näkyi hieman liikaa isäpuolelle.

 

Tämä näky ajoi minut järjiltäni, vedin oven kiinni ja painauduin vasten 19-vuotiasta tyttöäni. Kiedoin käteni Jennan ympärille ja suutelin häntä vaativasti hieroen kieltäni Jennan kieltä vasten.

 

Tunsin Jennan sulavan käsissäni ja laittavan kätensä niskalleni. Jenna oli kiimassa ja halusi minua. Riisuin hänen kylpytakkinsa ja pakotin hänet alasti eteeni.

 

Hänen ihanat alastomat rintansa veivät minut ekstaasiin ja ryntäsin imemään hänen kovettuvaa nänniään, samalla laskin käteni hänen jalkoväliinsä ja upotin sormeni ihanan tiukkaan teinin pilluun.

 

Nousin suutelemaan Jennaa, kyrpäni oli kivikova ja Jennan pimppi liukas, otin hänet syliini ja asettelin paljaan kaluni hänen vulvaansa. Voihkin onnesta painaessani kyrpäni syvälle hänen pilluunsa. Raiskaa mua isi hän kuiski, nussi spermat mun pilluun Juha!

 

Rakastan sua Jenna, oon aina rakastanu sua. Katsoin hänen silmiinsä ja puhuin sydämestäni. Hetkessä tunsin orgasmin tulevan ja kyrpäni alkoi pumppaamaan spermaa tytärpuoleni sisään. Halusin sua jo kun olit 12 vuotias, isi haluaa nussia sua joka päivä.

 

Makoilin pitkään huohottaen Jennan rintojen päällä, annoin kaluni veltostua hänen sisällään rauhallisesti. Nousin uudestaan katsomaan häntä silmiin ja sanoin; rakastan sua niin paljon kulta.

 

Vaimoni kanssa suhde viileni samaan tahtiin kun tyttöni kanssa lähennyimme.

Yksi kommentti viestissä: “Rakastan tytärpuoltani”

  1. Jussi says:

    Idea hyvä mutta kirjoitus hätäinen ja lyhyt!

Kommentoi

top