search
top

Sytytä tuleen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (47 votes, average: 2.74 out of 5)
Loading...

Sinä astut sisään ovesta ja minä odotan sinua jo. Sinä olet kertonut etukäteen, miten minun pitää odottaa: paljaana, kilttinä, nöyränä, valmiina. Valmiina Herralle, valmiina sinulle.

Siinä minä istun, makuuhuoneen sängyn reunalla jalat ristissä. Sinä pysähdyt oviaukolle katselemaan minua, olet tyytyväinen siihen, mitä näet. Näet, että odotan, odotan paljon. Vähän liiankin paljon kiltiksi huoratytöksi. Minun ei sopisi nauttia tilanteesta liikaa.

Katseesi kiertää kehollani ja pysähtyy rinnoilleni. Juoksutan kättäni rintani kaarella, silittelen jo kovettunutta nänniäni. En saisi tehdä niin, sillä vain sinä saat koskea ihoani, sinä omistat sen. Sinä omistat kehoni ja päätät jokaisesta kosketuksestani.

Käteni juoksee alaspäin vatsalleni, navalleni. Tiedän käteni liikkeen suututtavan sinut kohta. Nojaudun taaksepäin ja avaan jalkani rististä. Tarjoan sinulle esteettömän näkymän kiimaiseen teinivittuun. Annat minun sormieni eksyä herkkään, haluat nähdä, olisinko niin tottelematon. Kyllä minä olen ja puren huultani, etten päästäisi huokausta. Sormeni pyörittelevät klitorista, näet, kuinka alan hengittää raskaammin.

Silloin sinä päätät lopettaa leikin, ja minä näytän muka surulliselta. Minä haluan sinun ottavan minut hallintaasi. Minä hypin ihan vähän nenillesi, jotta rankaisisit pikkulutkaasi ihan vähän armottomammin. Sitä minä haluan, ja katsos, saan tahtoni läpi.

Sinä käsket minut seisomaan. Taivutat käteni selkäni taakse ja lukitset ne käsiraudoilla. Tuhmien tyttöjen kädet lukitaan pois käytöstä. Käsket minut polvilleen ja avaat housusi. Otan kyrpäsi suuhuni, sinä käsket minun imeä tehokkaammin, ottamaan syvemmälle, vaikka alan kakoa. Sinä et välitä, vaikka haluaisin tauon, haluaisin vetää välillä henkeä. Sinä päätät kaiken, yritän muistaa. Läpsit minua välillä kasvoihin ja maskarani leviää poskilleni.

Sitten vihdoin käsket lopettaa ja ehdin hengähtää. Nostat minut pystyyn ja menet istumaan sängyn reunalle. Käsket minut poikittain vatsallani syliisi, tiedän, että ansaitsen raippaa. Daddyn kuuluukin rangaista ja laittaa minut anomaan armoa. Kädessäsi on lyhyt, musta ratsupiiska. Käsket minut laskemaan iskuja, ja pysymään paikoillaan. Narttu ottaa ihan kiltisti rangaistuksen ja nyökkään. Olen ymmärtänyt.

”Yksi.”

”Kaksih..”

”Kolme ai vittu” Kivahdan ja olen pyörähtää rajusti. Sinä olet voimakas, olen helppo ja pieni käsitellä, etkä anna minun karata sylistäsi. Lyöt napakasti uudestaan, sanon vaikeasti neljä.

”Viisi”

”Ai saatana, en mä kestä enempää”, anelen jo kuudennen iskun jälkeen. Sinä et ota kuuleviin korviisi, vaan jatkat kymmeneen asti. Toteat perseeni näyttävän nyt siltä, miltä kuritetun teinin perseen kuuluukin näyttää. Nyyhkytän vähän, sinä silittelet lohdutellen pakaroitani. Sitten sormesi eksyy vitulleni ja huomaamattani avaan jalkojani. Tiedän, että olen kaikesta huolimatta märkä. Tiedän, etten saisi olla. Kunnollinen orja ei kiihotu rangaistuksesta.

Sinä upotat sormesi vittuuni ja älähdän.

”Tiedäthän, ettei tämä ole sopivaa, sinua on rangaistava uudestaan”, kysyt ja nyökkään. Käsket minut makaamaan selälleni sängylle, kiinnität käteni sängynpäätyyn. Jalkani sidot haralleen jalkopäätyyn niin, että pilluni on sinulle tarjolla. Hivelet raipalla vatsaani, rintojani, nännejäni. Sitten raippa eksyy sisäreisieni väliin ja yritän vaistomaisesti sulkea jalkani.

”Pillulle raippa tekee vielä enemmän kipeää, tiedän”, on sinun vuorosi olla muka pahoillaan. Ja isket ensimmäisen kerran, toisen, kolmannen. Kiemurtelen, mutten pääse mihinkään. Olen siinä, sinun armoillasi, sidottuna. Hymyilet, kun yritän päästä karkuun. Näpäytät muutaman kerran rinnoilleni myös. Kehoni on täynnä punoittavia ruoskan jälkiä ja olet jälleen kerran tyytyväinen näkemääsi.

Sitten sinä riisut loputkin vaatteesi ja tulet köytetyn, hennon vartaloni ylle. Puristat poskiani ja laitat kaksi sormeasi suuhuni. Käsket minun nuolla niitä kunnolla, maistan omat kiimanesteeni ja irvistän. Sinä huomaat nyrpistelevän ilmeeni ja viet kätesi kurkulleni. Painat minua tyynyä vasten.

”Kai sä ymmärrät, orja, että sun tulee kiittää mua eli Herraasi, ihan kaikesta, eikä näyttää tuollaista nyrpeää naamaa?”

”Kyllä, Herra, kiitos, Herra”, kähisen ja haluaisin sinut jo sisääni. Tunnen, kuinka vittuni sykkii kiihottuneena tilanteesta, epätoivoni on kohta käsinkosketeltavaa. Mutta lutka ei saa pyytää mitään, ei vaatia mitään, ellei Herra käske tehdä niin, joten pysyn hiljaa. Imen sormiasi kiltisti vielä hetken aikaa, kunnes sinäkään et enää kestä.

Irrotat nopeasti jalkani sängynpäädystä, jotta saat niitä vielä enemmän auki. Pyydän varovasti, että tulisit sisääni ensin hitaasti, jotta ehtisin rentouttaa alavatsani lihakset. Silloin työntösi eivät sattuisi aluksi niin paljon. Arvatenkin vain naurahdat pyynnölleni ja alan vikistä hiljaa. Edellisestä kerrasta on aikaa ja teinipilluni on uskomattoman kireä sinun kyrpäsi ympärillä.

”Sattuu, pliis hidasta vähän. Ai vittu nyt!” Yritän kiemurrella ja hidastaa työntöjäsi refleksinä, helpottaakseni painetta pillussani. Sinä kyllästyt nopeasti vastusteluuni ja laitat sille lopun. Olet minua voimakkaampi ja lihaksikkaampi, en pysty tehdä paljonkaan. Peität kädelläsi suuni, valituksestani tulee pelkkää hiljaista muminaa ja inahtelua.

”Huora, musta tuntuu aivan hyvältä nyt nussii sua just näin, eikä mua paljon kiinnosta, sattuuko tää sua. Itseasiassa, se jopa kiihottaa. Mutta toi pyristely on kyllä uskomattoman ärsyttävää, joten lopeta heti tai saat lisää raippaa”, hän toteaa rauhallisella äänellä. Hänen itsevarma, toteava äänensä saa minut kiihottumaan edelleen ja kiihotus vittuni joustamaan paremmin. Tieto siitä, ettei minulla ole muuta vaihtoehtoa, kuin maata nussittavana, saa minut sekoamaan. Olen täysin alistettuna, nöyränä ja hän lykkii itseään sisässäni oman mielensä mukaan. Hän saa minut syttymään sillä tavalla tuleen. Alan lähestyä kaiken huippua, alan voihkia nautinnosta.

Herrani keskeyttää hetkeksi ja kysyy, nautinko minä. Nyökkään ja myönnän lähestyväni orgasmia. Hän hymyilee ja tiedän, mitä hymy tarkoittaa.

”Sinulla ei ole tänään lupaa tulla.” Voihkaisen ja kyyneleet kihoavat silmiini. Katson sinua ylöspäin jumaloiden, olen sulaa vahaa ja valmis tekemään mitä vain saadakseni lisää ja lisää nautintoa.

”Ole kiltti”, kuiskaan. Sinä kuristat kaulaani taas, tiedät, että se kiihottaa minua lisää.

”En ole kiltti. Tänään on sellainen päivä, että minä käytän kehoasi tyydyttääkseni vain itseni ja sinä saat olla pieni, kiimainen, panoleluni, ilman lupaa omaan nautintoon. Ilman vastaväitteitä.”  Nussit minua sanojesi päälle lujempaa ja tiedän, että minun on toteltava sinua. Kuiskaat korvaani, kerro minulle, kuka sinä olet.

”Mä olen sun lutkas, sun huoras, sun omaisuutta. Sä olet mun Herrani.”

”Niin olet, mun teinihuora.” Sitten sinä laukeat pilluuni ja jätät minut vajaaksi. En ehtinyt laueta ja turhautumiseni paistaa läpi. Sinä vetäydyt minusta ulos, pyyhit spermaa tisseihini ja suukotat poskeani.

”Kiltti tyttö, ehkä säkin saat jotain seuraavalla kerralla. Ehkä. Mutta siihen asti ne kädet pysyy sitten poissa sieltä pillusta, eikös niin?”

Kiehnään itku kurkussa kylkeäsi vasten ja vittuni tykyttää edelleen halusta saada kosketusta.

”Kyllä Herra” tyydyn kuitenkin nyökkäämään.

Yksi kommentti viestissä: “Sytytä tuleen”

  1. Ville says:

    Kaverin vaimo on Minua 17vuotta nuorempi. Me tavataan usein hotellissa, tai luonani. Kaunis uranainen haluaa vaihtelua arkeensa, säännöllisiin työkuvioihin ja hellään perhe-elämäänsä. Tarinassa oli teinilutka, Mulla on tuhma ja varattu uranarttu!

Kommentoi

top