search
top

Nelli, karamelli

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (134 votes, average: 2.84 out of 5)
Loading...

Marko säpsähti unestaan hereille lentokoneen pyörien osuessa kiitoradalle auringon kuumentamaan asfalttiin. Taas oli aika perinteisen, kevään Espanjan leirin, jossa hän toimi kahdeksan nuoren yleisurheilijan valmentajana ja kaitsijana. Markolle tämä vuosittainen leiri oli tärkeä, viikon mittainen irtiotto rankasta siviilityöstä.

Nelli istui lennolla Lotan vieressä. Tämä oli kaksi vuotta vanhempi, jo aikuisten kansallisen tason aitajuoksijatar, jonka juttuja kilpailumatkoista ja aiempien vuosien leireiltä Nelli kuunteli suurella mielenkiinnolla koko lentomatkan ajan. Mikä parasta, he varmasti tulisivat olemaan myös huonekaverit, sillä muut kuusi urheilijaa olivat poikia, eikä leireillä ikinä joudu samaan huoneeseen vastakkaisen sukupuolen kanssa. Nelli oli siirtynyt uuteen yleisurheiluseuraan alkuvuodesta, kun vanhan seuran treeniryhmä meni nurin useamman nuoren urheilijan lopetettua lajin harrastamisen. Nelli treenasi myös pikamatkoja, mutta parhaat kehittymisen mahdollisuudet hänellä oli pituushypyssä, jossa viime hallikaudella syntyi nuorten kotimainen kärkitulos. Hän oli odottanut ensimmäistä ulkomaan leiriään jo pitkään, kun ei se treenaaminen Suomessa talvella aina niin herkkua ole.

Marko kokosi porukan kasaan Malagan lentoasemalla ja lähti johdattamaan urheilijanuoria kohti Torremolinokseen vievää minibussia. Aiemmilta vuosilta tuttu hotelli sijaitsi noin puolen tunnin bussimatkan päässä. Nelli katseli tarkkaavaisena maisemia minibussin ikkunasta, kun taas Lotta keskittyi viestittelemään Suomeen jääneen poikaystävänsä kanssa.

Nelli oli laskenut aivan oikein ja hän tosiaan majottui Lotan kanssa samassa kahden hengen huoneessa. Laukkujen purkamisen jälkeen illalla käytiin porukalla syömässä läheisessä tapas-ravintolassa, minkä jälkeen uni maittoikin koko porukalle.

 

 

Seuraavan aamun harjoituksissa ei vastoin odotuksia himmailtu yhtään, vaan Marko päinvastoin otti heti luulot pois nuorilta urheilijoilta. Iltapäivällä ohjelmassa oli vapaaehtoinen vesipuistoreissu, johon lähes kaikki valmentajaa myöten ottivatkin osaa.

Marko istui silmät kiinni poreammeessa nauttien lämpimästä vedestä. Viereisessä altaassa äänekkäästi uimapatjojen kanssa telmivät Nelli ja Lotta kiinnittivät valmentajan huomion, ja hän alkoikin vaivihkaa seurata tyttöjen leikkejä. Lotan bikinien alaosa luiskahti vesileikeissä hieman alaspäin ja Marko ehti nähdä vilauksen lihaksikasta aitajuoksijan peppua. Tämä aiheutti poreammeessa loikoilevan valmentajan uimashortseissa välittömän reaktion, jota voimisti suora näköyhteys uimapatjalle lekottelemaan siirtyneen Nellin jalkoväliin.

Marko avasi uimashortsiensa nauhat ja veti kalunsa esille. Poreiden suojassa hän teki muutamia rauhallisia runkkausliikkeitä ja yritti tiirailla, josko Nellin bikinien märkä alaosa paljastaisi edes aavistuksen verhoamastaan sulosta. Pian ammeeseen tuli espanjalainen pariskunta ja Marko joutuikin lopettamaan irstaat puuhansa.

Illalla hotellihuoneessa Markon mietteet palasivat hetkiin vesipuistossa. Kuvankaunis blondi Lotta oli tietenkin seikkaillut hänen fantasioissaan siitä lähtien, kun vuosia sitten tuli Markon valmennukseen. Nippanappa 16-vuotiasta Nelliä hän ei kuitenkaan ollut osannut ajatella seksuaalisesti ennen äskeistä näkyä. Nukkumaan mennessään Marko sulki silmänsä ja myhäillen toivoikin näkevänsä unia tuosta seuran uudesta nuoresta, ruskeahiuksisesta pituushyppylupauksesta.

Kerrosta alempana tytöt toivottivat toisilleen hyvät yöt ja sammuttivat valot. Nelli oli kokonaisvaltaisen onnellinen päästyään mukaan tälle ihanalle leirille sekä tutustumaan paremmin rempseään, hauskaan ja jossain määrin myös ihailemaansa Lottaan.Viimeistä luokkaa käyvä Lotta oli itseoiketetusti lukion kuningatar ja Nelli oli huomannut, kuinka tuo näyttävä aitajuoksija käänsi poikien päät koulun käytäviä pitkin peppu heiluen kävellessään. Lotan seurustelusuhde paikallisen liigajoukkueen riveissä kiekkoilevan junioritähden kanssa oli yleisesti tiedossa.

Nelli pyöri pedissään eikä uni tuntunut tulevan silmään. Hän mietiskeli seuraavan päivän treenejä, kunnes havahtui viereisestä sängystä kuuluviin vienoihin voihkimisen ääniin. Nelli avasi silmänsä ja yritti samalla kuunnella tarkemmin, mitä oikein tapahtuu. Vähitellen silmät tottuivat hämärään ja hän näki Lotan makaavan selällään ja peiton heiluvan kevyesti lantion päällä. Nelli tajusi mitä Lotta oli parhaillaan tekemässä ja tunsi pulssinsa kiihtyvän. Hän kääntyi huomaamattomasti selkä Lottaan päin ja mietti hymyillen, mitähän heidän luokkansa finninaamaiset pojat antaisivat tästä hetkestä.

”Ootsä hereillä”, Lotta kysyi kuiskaten.

”…öö…joo”, Nelli vastasi yllättyneenä ja sydän rinnassa pamppaillen.

”Hei sori ihan sikana jos herätin sut…en vaan saanu unta ni ajattelin koittaa…ööö…jos tää auttais”, Lotta sanoi nolona.

”En itseasiassa ollu edes unessa vielä”, Nelli vastaa hieman jo järkytyksestä rauhottuneena.

”Mikäs sua valvottaa, poikahuolet vai?”, Lotta kysyi kujeillen.

”Haha, no ei todellakaan!”

”Onks sulla ketään poikakaveria tällä hetkellä?

”Ei oo.”

”Onks koskaan ollutkaan?”

”No ei oikeastaan”, Nelli vastaa hieman hämillään.

”Jännä homma. Oon pannut merkille, miten pojat vilkuilee sua sillä silmällä sekä koulussa että treeneissä”

Nellin pulssi tihenee taas, kun hän miettii Lotan sanoja ja sitä, että Lotta on noteerannut hänet koulussakin.

”Kai sä oot kosketellu itteäs jo?”, Lotta kysyy.

”Öö…no…joo vähän”, Nelli vastaa, ja tuntee miten puna nousee poskille.

Lotta yllättyy omaa reaktiotaan. Hän ei ole koskaan tuntenut erityistä vetoa tyttöihin, mutta nyt viereisessä sängyssä häpeilevän nolon oloisena vastaava Nelli saa Lotassa aikaan outoja väristyksiä. Hän päättä tarttua tilaisuuteen ja astelee huoneen poikki kohti Nellin sänkyä.

”Mä voisin näyttää sulle miten se kannattaa tehdä”, Lotta sanoo, ja hetimmiten änkeää itsensä saman peiton alle. Yllättynyt Nelli ei ehdi tehdä mitään, kun Lotta jo suukottaa häntä kevyesti poskelle ja alkaa hyväillä käsivartta. Lotta huomaa Nellin posken olevan aivan kuuma ja ihon kananlihalla. Nellin reaktio ja kokemattomuus yhdistettynä kiistattomaan vallan tunteeseen kiihottaa Lottaa niin valtavasti, että hän itsekin meinaa säikähtää.

Lotta hivuttaa kätensä varovasti Nellin yöpaidan alle ja alkaa hienovaraisesti hieromaan tuon nuoren pituushyppääjän pieniä urheilijan rintoja.

”Mmitä sä…”, yrittää Nelli, mutta Lotta vaientaa tämän kuiskaamalla ”Shhhh”.

Nännien kovettuminen innostaa Lottaakin siinä määrin, että hän tuntee alapäänsä taas kostuvan. Tästä huumaantuneena Lotta siirtää kätensä Nellin pikkuhousujen sisään, yli kevyen karvoituksen, lopulta löytäen klitoriksen. Tottunein liikkein Lotta hyväilee keskisormellaan Nellin klittaa ja huomaa hierottavansa hengityksen muuttuvan raskaammaksi. Lotta jatkaa pyörittelyä ja Nelli alkaa yhä selvemmin ynähtelemään nautinnosta.

Lotta siirtää kätensä hieman alaspäin ja varovasti tunnustelee Nellin pimpin muotoa, ennen kun työntää sormen sisälle. Etusormi liukuu litimärässä vaossa helposti immenkalvooon asti. Ainiin, tää mimmihän on tietty neitsyt, Lotta tajuaa. Hän miettii oman sormensa olleen hyvin todennäköisesti ensimmäinen, joka on päässyt sisälle Nellin teinipimppiin näissä merkeissä. Tämä ajatus ja tilanne saa mahlan virtaamaan pitkin Lotan etureisiä.

Kiimainen aitajuoksija ottaa sormensa ulos Nellistä ja työntää sen omaan suunsa makustellen tuon nuoremman tytön nesteitä. Nelli maistuu ehkä hieman suolaisemmalta kuin hän itse.

Lotta päättää hakea suullaan Nellin huulia ja tämä hieman epäröiden vastaakin suudelmaan. Tämän jälkeen Lotta ohjaa Nellin käden omaan jalkoväliinsä ja alkaa itse taas hyväilemään Nellin klitorista. Siinä nuo kaksi nuorta yleisurheilijaa suutelivat ja työskentelivät toistensa pimppien kimpussa.

Pian Nelli alkoi huohottamaan ja voihkimaan aina vaan voimakkaammin, eikä pystynyt enää keskittymään Lotan sormettamiseen. Lotta aisti kliimaksin olevan lähellä ja siirsi vasemman kätensä Nellin klitorikselle sormettaen samalla oikealla etusormellaan kevyesti Nelliä. Lotta tunsi sormensa ympärillä olevan pillun supistelevan ja samalla Nelli vikisi, kiemurteli ja tärisi voimakkaasti.

Tytöt makasivat minuuttikaupalla hiljaa sylikkäin ja antoivat hengitystensä tasaantua.

”Se tais olla sun elämän eka orgasmi?”, Lotta arvasi.

”Joo…”, Nelli myönsi.

”Näytit nauttivan aikalailla,” Lotta virnisti.

”Huh, en tienny edes että tollasta tunnetta on olemassa”

”Vielä paremmalta se tuntuu pojan kanssa. Mieti kun sua pannaan takaapäin ja jätkä samalla räplää klittaa. Nelli sä oot ihan uskomattoman porno mimmi. Jos mä oisin kundi ni olisin jo sun oven takana kukkapuskan kanssa”, Lotta tunnustaa.

Nelli tunsi korviensa alkavan punottaa Lotan juttuja kuunnellessa.

Lotta siirtyi vähitellen omaan sänkyynsä ja tytöt juttelivat vielä puolisen tuntia ennen nukkumaan menoa. Lotta kertoi Nellille avoimesti omasta seksielämästään ja kokemuksistaan, antaen samalla kokemattomammalle huonekaverilleen vinkkejä tulevaisuutta varten.

 

 

Herätessään Markon mielessä oli uskalias suunnitelma, joka toimiessaan tekisi hänestä erittäin onnellisen miehen.

Aamun treenien ohjelmassa oli rankkoja vetoja, jotka pusersivat mehut irti urheilijoista. Marko oli laittanut jalkaansa tiukat bokserit ja löysät shortsit, jottei Nellin näkemisestä mahdollisesti syntyvä reaktio näkyisi ulospäin.

Loppuverryttelyjen alkaessa Marko heitti reppunsa Lotan treenikassin viereen, jotta voisi vaivihkaa etsiä tyttöjen hotellihuoneen avainta. Sivutaskusta Lotan kännykän vierestä se lähes heti löytyikin. Bingo!

Iltapäivällä nuorten urheilijoiden lähdettyä ravintolaan syömään käveli Marko portaita pitkin kerrosta alemmas ja koputti varmuuden vuoksi tyttöjen oveen, odotti hetken, ja koitti avainta tyttöjen oveen. Huh, vihreä valo syttyi ja ovi aukeni.

Lotan treenikassi oli vasemman puoleisen sängyn päällä, joten ilmeisesti Nelli nukkui ikkunan vieressä. Varovasti Marko raotti Nellin matkalaukkua ja löysikin rintsikat. Marko nuuhki niitä ja tunsi etumuksensa pullistuvan. Hän jatkoi hienovaraisesti laukun penkomista ja pian löytyikin alusvaatepussi. Kiiman ja jännityksen huumaamana Marko kävi läpi Nellin puhtaita pikkuhousuja valiten summanmutikassa käteensä pienet pinkit pikkarit. Hän nuuhki niiden taivaallista tuoksua keuhkonsa täyteen. Marko tajusi, että pelatessaan korttinsa oikein, saattaisi hän myöhemmin päästä maistamaan sitä aarretta, mitä nuo pikkarit syleilevät.

Pikaisesti hän asetteli tavarat takaisiin laukkuun ja jatkoi matkaansa tyttöjen kylpyhuoneeseen silmäillen ympärilleen. Lavuaarin alta löytyi sopiva paikka, mihin pienen kameran sai hyvin kiinni. Tytöt sitä tuskin huomaavat, ja vaikka kamera löytyisikin, ei sitä pystyttäisi yhdistämään häneen.

Marko ei saanut kunnolla unta seuraavana yönä, vaan mielessä pyöri Nellin timmi pituushyppääjän peppu ja nenässä tuntui pinkkien pikkuhousujen tuoksu.

Nelli makasi sängyssään ja mietti eilistä iltaa ja yötä. Hänen mielestään Lotta oli koko päivän ollut hieman outo, ja oli jopa hukannut oman avainkorttinsa. Lisäksi tämä oli koko illan näpytellyt kännykkäänsä ilmeisesti viestitellen poikaystävälleen. Nelli mietti olevansa hieman mustasukkainen Lotasta, ja tajusi heti kuinka naurettava ajatus tuo olikaan. Lopulta Lotta heitti kännykkänsä pois ja toivotti nopeasti hyvät yöt. Nelli vastasi samoin takaisin ja mietiskeli, mitä hän oikein toivoi Lotasta.

 

 

Marko veti normaalia lyhyemmät treenit eikä oikein pystynyt keskittymään valmentamiseen. Hän yritti olla vilkuilematta nurmikentällä vatsalihaksia tekevää Nelliä, mutta havahtui monesti epäonnistuneensa tässä.

Treenien loputtua Marko käski nuoret urheilijat takaisin hotellille, suihkuun ja syömään. Reilu tunnin päästä hän näki hotellihuoneensa ikkunasta, kuinka Lotta, Nelli ja muutama pikajuoksijapoika ylitti katua matkalla läheiseen ravintolaan. Huohottaen ja pulssi kiihtyneenä Marko kiiruhti kerrosta alaspäin tyttöjen huoneeseen. Huh, ovikortti toimi edelleen! Jännityspuna poskilla hän meni kylpyhuoneeseen ja kumartui ottamaan kameran lavuaarin alta käteensä.

Paluumatkalla hotellikäytävällä Marko oli törmätä siivoojaan ja mutisi jotain epämääräistä anteeksipyynnöksi.

Päästyään omaan huoneeseensa Marko kytki kameran kiinni kannettavaan tietokoneeesen ja alkoi ladata materiaalia koneelle. Tällaista odotusta hän ei muista kokeneensa sitten lapsuusvuosien ja joulupukin tulon. Pian kaikki matsku oli koneella ja Marko alkoi kelailemaan sitä läpi. Lotta suihkutteli itseään pitkään ja jo tätä katsoessa Markon housuissa alkoa tuntua eloa. Ja sitten, bingo! Nelli tuli kylppäriin ja riisui itsensä. Tyttö oli just sellainen kun Marko oli kuvitellut. Pienet tissit, ihanan tiukka peppu ja kevyt pimppikarvoitus. Nelli suihkutteli kopissa yllättävän pitkään ja tästä tapahtumasta ei valitettavasti hyvää kuvamateriaalia tullut, kiitos höyrystyneen suihkukopin. Pian Nelli tuli ulos ja Marko terästi katsettaan videoon. Mitä ihmettä, Nelli oli nyt posliini!? Marko otti kuvankaappauksen tästä ihanaisesta näystä. Haha tämähän menee paremmin kun olin edes unelmoinut, Marko ajatteli. Nelli oli sheivannut itsensä suihkussa.

Kivi housuissa ja kiimasta sokaistuneena hän lähetti Nellille epämääräisen viestin, jossa pyysi tätä tulemaan illalla valmentajan huoneeseen keskustelemaan harjoituksista.

Nelli mietti hotellin käytävää pitkin kävellessään mitä ihmettä valmentajalla olisi hänelle asiaa. Treenit olivat hänen mielestään menneet oikein hyvin ja hän kuulisi mieluusti palautetta, semminkin kun se varmasti oli positiivista!

Nelli koputti valmentajan ovea eikä aikaakaan, kun se avattiin ja Marko pyysi Nelliä käymään peremmälle huoneeseen ja istuutumaan sohvalle. Nelli pani merkille valmentajan huoneen olevan jonkin verran hänen ja Lotan vastaavaa isompi.

”Kuinkas olet viihtynyt meidän seurassa?” valmentaja kysyi.

”Tosi hyvin! Oon kehittyny mielestäni paljon ja lisäks saanu uusia kavereita” Nelli vastasi.

”Sepäs on mukava kuulla. Sulla ei ilmeisesti oo yhtään ikävä vanhaan seuraan?”

”Ei kyllä. Oon pitäny uudenlaisista harjotuksista ja tykkään ku treenataan useemmin. Lisäks mul ei olis ollu mahollisuutta päästä leireille jos en olis siirtyny tänne. Nää leirireissut on kuitenki kaikist parasta!”

Markolle nousi pieni hymynkare kasvoille, kun hän mietti ettei voisi olla enempää samaa mieltä.

”Voitais kattoa vähän kuvamateriaalia tän viikon ajalta” Marko sanoi ja kytki kannettavan tietokoneen johdolla kiinni telkkariin.

Ensimmäisenä ruutuun lävähti takaapäin otettu kuva venytykseen kumartuneesta Nellistä. Mitä ihmettä tämä on, Nelli mietti. Tekniikkatreenit kuvataan, mutta ei ikinä lämmittelyjä.

Tytön ollessa selvästi hämillään kuvasta, Marko kysyi ”Mites sulla muuten menee? Joko on poikakaveri löytynyt?”

”Eii mulla oo vielä” Nelli vastaa ihmetellen yhä enemmän valmentajan käytöstä.

Marko painoi nappia ja telkkariin tuli kuva, missä Nelli oli alasti suihkun jälkeen. Mitä helvettiä!? Mistä valmentaja on saanu tollasen kuvan, Nelli mietti lamaantuneena.

”Sä oot sen näkönen tyttö, josta pojat varmasti tykkää” Marko totesi tyynesti.

”Mmitä…miks sulla on…mistä sä oot saanu tän” Nelli kysyy järkytystä äänessään.

”Ei se oo oleellista. Nyt kun tällanen kuva on olemassa ni mehän ei missään nimessä haluta sen joutuvan vääriin käsiin, eihän?” Marko toteaa.

”Niin…no…ei tietenkään. Miten me voidaan se varmistaa?” Nelli sopertaa.

”Ajattelin tällasta diiliä että voisin poistaa ton kuvan jos saisin tutustua suhun vähän paremmin, miltäs kuulostaa?”

Onkohan tää joku Lotan juoni, Nelli miettii. Mutta miten ihmeessä valmentaja tähän liittyy? Ja miten Lotta on ton kuvan ottanu kun molemmat kävi kylppärissä suihkussa aina yksin?

Pohdinta keskeytyy Markon istahtaessa Nellin viereen sohvalle ja asettaessa käden tytön reidelle. Nelli säpsähtää. Marko hieroo Nellin reittä ja tuntee housuissaan jäätävän pullotuksen.

Nelli ei kykene muodostamaan yhtään järkevää ajatusta ja havahtuu Markon siirryttyä hyväilemään hänen rintojaan. Nelli sulkee silmänsä ja näkee mielessään kuvan itsestään suihkukopin edessä. Ei voi olla totta, hän miettii. Valmentajalla on nyt kaikki valtit kädessään eikä auta kun totella.

Marko riisuu oman paitansa ja käskee Nellin ottamaan toppinsa pois. Alta paljastuu siniset rintsikat.

”Ota sun shortsit pois” Marko komentaa omaksuen nopeesti määräävän roolinsa.

Marko yllättyy ilosesti Nellin yhteistyökykyisyydestä, kun tyttö ei tunnu juuri vastustelevan. Nelli heittää shortsinsa lattialle ja alla on pinkit pikkarit! Wow, toteaa Marko mielessään.

Marko vinkkaa Nellin sängylle vatsalleen makaamaan, pitäen vielä visusti omat housunsa jalassa.

”Valitettavasti meillä ei oo hierojaa mukana leirillä, mutta toivottavasti mun hieronta kelpaa sulle” valmentaja naurahtaa.

Pitkin vedoin Marko alottaa hieromaan Nellin pohkeita ja reisiä, lähestyen vähitellen pakaroita.Boksereissa tuntuu sellanen pullotus, että Markon tekis mieli vähän raottaa pikkareita, ja kurkistaa minkälaiselta Nelli näyttää takaapäin. Kiusotellen itseään hän malttaa kuitenkin mielensä ja siirtyy istumaan pepun päälle. Marko jatkaa hierontaa painellen selkää samalla avaten rintsikat. Nelli huokasee syvään ja nostaa peppuaan ylös kun Marko lopulta riisuu pinkit pikkuhousut. Nelli raottaa silmiään auki ja näkee kuinka valmentaja katse täynnä himoa mittailee hänen alastonta kroppaansa.

Marko ei voi uskoa kuinka kaunis tuo näky on. Pienet, mutta jäntevät jalat, timmi pituushyppääjän peppu ja teinipimppi niin kaunis että tohtiiko tuohon edes koskea? Marko tuntee itsensä Kevin Spaceyksi elokuvassa American Beauty. Sillä erotuksella, ettei hänellä ole aikomustakaan jättää tätä hommaa kesken. Marko kostuttaa etusormensa ja varovasti työntää sen Nellin sisään. Tyttö ynähtää. Marko uittaa sormeaan pimpissä ja tuntee ettei saa työnnettyä sitä kovin pitkälle. Nelli on neitsyt!

Marko siirtyy lähemmäs tutkimaan tuota herkkua, jota hän on viimeiset päivät fantasioinut. Hän ottaa molemmin käsin kiinni Nellin pepusta ja raottaa peukaloilla kevyesti nuoren tytön huulia. Kaunis roosan värinen sisus saa Markon jättimäisen kiiman valtaan ja suorastaan pakottaa hänet työntämään kielensä sinne. Pitkin vedoin hän lipoo kielellään ja Nellin hengitys alkaa käymään raskaammaksi. Marko nauttii hetkestä eikä haluisi sen koskaan loppuvan. Parastahan on tunnetusti hekumointi ja odotus, ei välttämättä niinkään itse tapahtuma.

Lopulta Marko ei enää kestä kiusoittelua vaan riisuu itsensä, kostuttaa kalunsa pään, ja alkaa hiljalleen työntymään sisään. Nelli vaikeroi ja puree tyynyä. Hän muistaa Lotan yölliset sanat ensimmäisestä kerrasta ja kivusta.

Marko pääsee muutaman sentin sisälle, kunnes Nellin immenkalvo pysäyttää etenemisen. Marko vetää mulkkunsa takaisin ja työntää uudestaan hieman voimakkaammin. Nelli inahtaa tyyny suussaan jokaisen työnnön jälkeen, kunnes vähitellen muna uppoaa teinipimpin perukoille. Marko nostaa Nellin peppua pystyyn ja alottaa rytmikkään naimisen.

Nelli tunsi Markon pussien läpsivän kevyesti hänen klitoristaan työntöjen tahtiin. Miksei  edes tuo, ihanaa oloa Lotan käsittelyssä tuonut nappula, voinut auttaa häntä tässä hetkessä ja vaikka muuttaa alapäässä sykkivän kivun nautinnoksi? Nelli muisti Lotan vinkit epämiellyttävän seksiaktin nopeuttamiseen ja yritti jännittää lantionpohjalihaksensa saadakseen pimpistään tiukemman.

Ei saatana onko neitsytvittu tosiaan aina näin kireä, mietti Marko lykkiessään edestakas ja mittaillessaan katseellaan nuoren pituushyppääjän tahdissa heiluvaa peppua. Hän oli nuorempana kyllä korkannut lukioaikaisen tyttöystävänsä, mutta muistikuvat siitä hetkestä olivat aika erilaiset.

Marko mietti tytön kääntämistä lähetyssaarnaaja-asentoon, mutta tuli toisiin ajatuksiin nähdessään voihkivan ja tyynyä edelleen purevan Nellin. Ehkä tässä on turha kiusata tyttöä määräänsä enempää, Marko tuumi ja painoi pepun takaisin alas ja työnsi kevyesti Nellin jalkaterät kiinni pakaroihin, jotta pääsee kutsuvan teinipillun perimmäisiinkin sopukoihin käsiksi.

Marko työntyi hitaasti sisään ja tunsi kuinka Nellin tuhannet vittupoimut puristivat hänen kaluaan. Hän aloitti jyystämisen nopeuttaen vähitellen tahtia. Marko huohotti kuin viimeistä päivää ja näki suunnilleen tähtiä. Nyt se oli lähellä, hän tunsi. Markon oli tarkotus laueta Nellin pakaroille, mutta hetken ollessa käsillä, hän ei pystynytkään irrottautumaan Nellistä, vaan kenties joku alkukantainen vaisto pakotti miehen hitaasti jarruttaen ruiskimaan elämän eliksiirinsä teinipimpin perukoille.

Nelli tunsi sisällään olevan elimen veltostuvan ja sykkivän hänen sisälleen roppakaupalla lämmintä nestettä. Ei helvetti oliko sen nyt kaiken lisäks pakko laueta mun sisään! Tärkeintä kuitenkin, että kipu oli nyt ohi ja Nelli oli hoitanut oman osuutensa.

Marko makasi huohottaen vielä hetken hikisen Nellin päällä ennen kuin nousi ylös. Hän katsoi velttona sängyllä makaavaa Nelliä ja antoi kevyen suukon tuolle punoittavalle teinipepulle, joka oli hetkeä aiemmin antanut hänelle taivaallisen nautinnon. Markon mieleen palasivat leiriajan helteiset harjoitukset treenikentällä. Se, miten hän oli aina mahdollisuuden tullen hakeutunut lähelle Nelliä ja vilkuillut vaivihkaa tämän trikoopeppua. Kuluneen viikon aikana kertynyt kiima oli lopulta purkautunut innoittajansa sisään ja valui nyt kuplien ulos tuosta nuoresta ihanuudesta . Aivan, kuten oli tarkoituskin, hymyili Marko mielessään tämän tajuttuaan.

”Öö tota haluutsä käydä suihkussa” Marko kysyi ja Nelli nyökkäsi myöntävästi, lisäten:

”Ensiks varmistan vaan et poistat kaikki kuvat mitä sulla on musta.”

Markolle ei olisi tullut mieleenkään enää huijata Nelliä, vaan hän poisti kiltisti kaiken salaa kuvaamansa materiaalin. Olihan tyttö ollut kaikkea, mitä vanhempi mies vaan pystyi toivomaan. Ja enemmänkin.

Seuraavana päivänä treenikentällä Marko oli silminnähden rentoutuneen ja iloisen oloinen, minkä monet panivatkin merkille. Nelliä ei näkynyt harjoituksissa ja hän oli sanonut Lotalle jättävänsä treenit väliin edellisen päivän pituushyppyharjotteissa takapuoleen tulleen tärskyn seurauksena. Tämä olikin puoliksi totta, sillä Nellin peppu ei tosiaankaan ollut juoksukunnossa, hyvä kun istumaan pystyi.

Tämä ei kuitenkaan jää tähän. Sen oli Nelli päättänyt.

2 kommenttia viestissä: “Nelli, karamelli”

  1. Rukkari says:

    Tätä lukiessa on pakko runkata ja purkautua…tuleeko jatkoa?

  2. Jussi says:

    Kiimainen tarina tämä, himot tässä kyllä lisäänty entisestään.

Kommentoi

top