search
top

Viaton Saara, osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (83 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Avaan sydän tykyttäen viestin. Katselen kuvaa jonkin aikaa, kunnes tajuan sen olevan kuva Saaran pikkuhousujen peittämästä hävystä. Ja sormi ujuttautumassa housujen sisälle. Lähetän Saaralle viestin ”huomenta rakas, sinähän tuhman kuvan lähetit”. Menee tunteja ennen kuin saan vastauksen ”Huomenta muru, kiva kun tykkäsit, ajattelin lohduttaa sua jotenkin”. Jos en olisi aiemmin runkannut, olisin runkannut tälle kuvalle. Kyselen Saaralta, milloin olisi mahdollisuus nähdä, mutta Saara ei osaa sanoa. Kerron ikävöiväni häntä kovasti. Päivät kuluvat, ja illat aina viestittelemme niitä näitä. Helpotan oloani runkkaamalla Saaran kuville, sekä näen usein unta hänestä. Eräänä aamuna hän lähettää viestin:

 • Moikka rakas, mulla ois ehdotus…
 • Kerro toki?
 • Mitä jos pyydän taas isääni viemään mut kaverilleni?
 • Pyydä vaa, sama aika?
 • Kokeillaan…

Odotan koko aamun vastausta, kunnes se viimein saapuu. Saara kertoo että huomenna hän tulisi taas samaa aikaa. En malta odottaa huomista. Mietin jo miten pääsisin viimeinkin näkemään Saaran pillun, ja panemaan tätä. Mietin taas sitä näkyä, kun Saaran häpy oli suoraan edessäni, kosteana, odottamassa vain minua. Minun on jälleen pakko mennä runkkaamaan

 

Seuraavana päivänä Saaran isä tuo hänen jälleen kotiini. Saaralla on jälleen samat vaatteet päällä kuin viimeksi. Hänen kävellessä kohti oveani, ihailen hänen peppuaan ikkunasta. Saara koputtaa oveen ja avaan oven hänelle. Hän on laittanut pihalla ollessaan huulipunaa, ja näyttää suorastaan tyrmäävältä. Hän ottaa käsistäni kiinni ja suutelee minua. Halaamme pitkään ja sanon:

 • Minulla oli tosi ikävä sinua
 • Ja mäkin ikävöin sua
 • Mikä leffa katsotaan tänään?
 • Menen valitsemaan

Katselen kuinka Saara jälleen pyllistelee minua kohti.Tunnen kaluni heräävän. Saara selaa leffoja jonkin aikaa, muttei tunne löytävän mitään mielenkiintoista. Kerron Saaralle, että huoneessani on lisää leffoja ja otan Saaran kädestä kiinni ja vien hänet huoneeseeni. Osoitan kaappia, jossa pidän leffojani. Saara avaa kaapin ja huomaa kortsupaketit ja punastuu. Lähestyn Saaraa takaa päin ja halaan häntä, suudellen hänen niskaansa. Saara selvästi nauttii tästä. Hänen hengityksensä kiihtyy jälleen. Riisun paitani Saaran takana ja siirrän käteni hänen rinnoilleen ja jatkan Saaran niskan suutelua. Hän tuoksuu jälleen vaniljalta.

 • Tuoksut todella hyvältä rakas
 • Kiitos
 • Saanko nostaa sun paidan
 • Saat

Nostan hitaasti Saaran paidan ja huomaan hänen rintsikoidensa hakaset edessäni. Kysymättä Saaralta avaan nekin, jolloin hän tarttuu vaistomaisesti kiinni rintsikoistaan. Siirrän hänen kätensä ja riisun hänen rintsikkansa. Hän on jälleen yläosattomana edessäni. Olen edelleen hänen selän takanaan ja siirrän käteni hänen rinnoilleen ja alan hieromaan hänen nännejään. Ne kovettuvat nopeasti hieroessani niitä, hänellä on selvästi herkät nännit. Saara sanoo vapisevalla äänellä:

 • Tuntuu ihanalle
 • Itse olet ihana, haluun sua
 • Mäkin haluun sua

Tämän kuullessani kaluni kovettui hetkessä, tunsin kuinka veri kiersi siittimessäni. Riisuin farkkuni ja Saara huomasi pullotuksen boksereissani. Hän meni aivan punaiseksi nähtyään tämän. Kaadan Saaran sängylle ja avaan hänen farkkujensa vetoketjua, hänen katsoessaan pullotusta boksereissani. Saara on jälleen aivan lamaantunut jännityksestä. Sanon Saaralle:

 • Ota rennosti vaan, rakastan sua ja en vois ikinä satuttaa sua
 • Yritän (Saaran hengitys nopeutuu)
 • Tää on siis sun eka kerta?
 • Kyllä…
 • Ootko valmis?
 • Ehkä… juu… (Saara sanoo epävarmasti)

 

Riisun Saaran farkut kokoaan ja näen jälleen Saaran pikkuhousut, tällä kertaa vaaleanpunaiset. Ne ovat lähes läpinäkyvät ja huomaan kostean kohdan hänen häpynsä kohdalla. Erotan jälleen pillun viivana pikkuhousujen läpi. Sydämeni hakkaa tuhatta ja sataa tarttuessani hänen pikkuhousuistaan kiinni ja vetäessäni niitä pois. Pian erotankin jo vaaleat, lyhyet häpykarvat hänen pillunsa yläpuolella, muuten se näyttää melko karvattomalta. Näen jo koko pikkupillun edessäni vetäessäni hänen pikkuhousunsa toiseen nilkkaansa. Erotan hänen pienet, somat häpyhuulensa, jotka jo kiiltävät kosteudesta. Työnnän etusormeni Saaran sisään hitaasti, jolloin Saara voihkaisee, hän on aivan märkänä sisältä. Levitän hänen häpyhuuliaan ja nuuhkaisen hänen pilluaan, se tuoksuu hennosti virtsalle sekä vaniljalle. Työnnön kieleni hänen sisäänsä, jolloin maistan hänen makean kiimamehunsa. Kuulen kuinka Saara voihkii nuollessani tämän häpyä. En pysty enää pidättelemään. Riisun bokserini ja asetan kortsun paikalleen. Saara katsoo minua jännittyneenä, kun asettelen kyrpääni hänen pilluunsa. Alan hitaasti työntyä hänen sisäänsä. Emilia valittaa tuskaisena:

 • Sattuu… Sattuu…
 • Rentoudu vaan, olen varovainen
 • Ei niin nopeaa… Hidasta.
 • Sori… Tuntuu vaan niin hyvältä
 • Ei se mahdu, ei se mahdu…
 • Rentoudu vaan, mahtuu se, oot vaan tiukka.
 • Ei mahdu, se on liian iso, liian iso!
 • Oon jo melkein kokonaan sun sisällä…

Saara vääntelehtii tuskaisena, samalla kun hitaasti työnnän itseäni tämän sisään. Kullini uppoaa Saaran ihanan tiukkaan neitsytpilluun milli kerrallaan. Onneksi kortsu hieman puuduttaa kaluani, muuten olisin jo lauennut tuohon tiukkaan pikkupilluun. Pääsin viimeinkin pohjaan asti, tunnen kuinka Saaran emätin supistelee kaluni ympärillä. Saaran kipu tuntuu hellittävän:

 • Aaaah, aaaah, tuntuu hyvältä… hmhhh, hmmmh… (Saara ääntelee kiimaisena)
 • Sun pillu se vasta hyvältä tuntuukin! Oot niin tiukka! Rakastan sun neitsytpillua!

 

Alan nopeuttamaan tempoani, välillä tarkastaen että kortsu on ehjä. Huomaan kortsun olevan hieman verinen mutta ehjä. Työnnyt takaisin Saaran sisään. Joka työnnöllä Saara ääntelee seksikkäästi ”hhmmmmhhmm!” Tunnen jo että laukean kohta, joten nopeutan tahtia entisestään. Katselen samalla Saaraan kasvoja, hänen nauttiessaan kalustani sisällänsä. Huomaan Saaran tärisevän allani, hän on saavuttamassa kliimaksiaan. Samalla hetkellä laukean kortsun sisään ja vetäisen kaluni ulos. Saara katsoo kortsua hengästyneenä

 • Kestiköh se?
 • Ehjä on
 • Hyväh…

 

Katselen kuinka Saara huohottaa sängyllä ja näen kuinka hänen häpyhuulensa edelleen supistelevat. Hän on edelleen aivan punainen ja hikinen. Totean Saaralle:

 • Miltä tuntuu, olet nyt nainen, etkä enää neitsyt
 • Aluksi sattui, mutta sitten tuntui hyvältä
 • Mitä sun isä sanois jos tietäis tästä?
 • Se varmaan tappais sut, haha (Saara nauraa)
 • Onneks käytettiin kumia
 • Mennäänkö suihkuun? Oon aivan hikinen.
 • Mennään vaan.

Lähdemme kävelemään kohti kylpyhuonetta. Saara tarttuu kädestäni tiukasti ja sanoo: ”rakastan sua”. Vastaan Saaralle: ”Ja mä sua”. Menemme yhdessä suihkuun ja annan Saaralle äidin suihkusaippuan. Saara alkaa pestä itseään ja katselen, kuinka hän hieroo itseään saippualla. Kiihtotun tästä näystä ja tunnen kuinka kaluni alkaa jälleen kovettua. Saippua tuoksuu ylang-ylangille, joka on mielestäni yksi seksikkäimmistä tuoksuista. Saara huomaa kaluni kovettuvan:

 • Se on taas kovettunu
 • Tiiän, oot niin seksikäs
 • Kiitos, oot säkin

Saara alkaa hieromaan kaluani pienillä käsillään. Suihkusaippua liukastaa hänen kättään. Sanon Saaralle ”älä lopeta”. Saara jatkaa kaluni hieromista ja suljen suihkun. Saaran hellät kädet kalullani tuntuvat todella kiihottavilta hänen runkatessa minua. Hän vain nopeuttaa tahtiaan:

 • Tuntuu hyvältä, jatka jatka
 • Tuntuuko tää (Saaran toinen käsi hieroo kassejani)
 • Tuntuu! Laukean kohta.

 

Saara nopeuttaa tahtia entisestään. Hänen kätensä liikuttavat esinahkaani ylös ja alas, toinen käsi tiukasti palleissani. Hetken päästä laukeankin Saaran rinnoille, osa spermasta jää Saaran käsille. Saara toteaa sen olevan limaista. Katselen kuinka sperma valuu pitkin Saaran rintoja ja vatsaa:

 • Nyt sun pitää peseytyä uudestaan
 • Ei haittaa, sä voit pestä mut
 • Tottakai

Kaadan suihkusaippuaa käsilleni ja alan saippuoida Saaran kehoa. Hieroessani Saaran rintoja pyörivin liikkein, hän punastuu jälleen. Käteni vaeltaa Saaran vatsaa pitkin alaspäin ja kohta tunnenkin hänen häpynsä. Sormeni työntyvät Saaran sisään, jolloin hän voihkaisee hieman. Saara ottaa kädestäni kiinni ja sanoo ”sieltä ei tarvi pestä”. Laitan lisää saippuaa käsilleni ja alan hieromaan Saaran peppua, joka on ihanan timmi. Saara sanoo olevansa puhdas ja hän poistuu suihkusta. Pesen vielä itseni ja kävelemme pyyhkeet päällä huoneeseeni. Säikähdän kun katson kelloa, se on jo melkein neljä! Saaraa tultaisiin hakemaan ihan kohta ja hänen hiuksensa ovat aivan märät. Haen äitini hiustenkuivaajan ja Saara alkaa kuivata hiuksiaan. Hän kerkeää juuri ja juuri kuivata hiuksensa, kun hänen isänsä on jo odottamassa autossa. Saara suutelee minua pikaisesti ja juoksee autolle.

 

Jatkuu?

2 kommenttia viestissä: “Viaton Saara, osa 3”

 1. Hmm says:

  Sulla vaihtu kesken tekstin Emilia tonne…?

Kommentoi

top