search
top

Viaton Saara, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

Huomaan kuinka Saaran nännit erottuvat hänen toppaamattomista rintsikoistaan, hän on selvästi kiihottunut tilanteesta. Tajuan, että minun kuuluu tehdä aloite, olenhan kohta aikuinen mies. Käteni vaeltaa Saaran paljaalla vartalolla ja hakeutuu kohti hänen rintojaan. Hänen ihonsa on pehmeä ja virheetön. Käteni löytyävät viimeinkin Saaran rinnat, hyväilen hänen rintojaan rintsikoiden läpi. Suutelen Saaraa ja käteni hakeutuvat Saaran selkäpuolelle, kun etsin rintsikoiden hakasia. En ole aiemmin itse irroittanut rintaliivejä, joten vekslaan jonkin aikaa, kunnes hakaset viimein irtoavat. Hyväilen Saaran selkää ja lopulta nostan hänen rintsikkansa pois. Saara katkaisee hiljaisuuden:

 • Älä katso niitä (Saara laittaa kätensä rintojensa eteen)
 • Äläs nyt, tiedän että sua haluttaa
 • Mua nolottaa
 • Ei tarvi nolostua, sulla on söpöt rinnat
 • Eikä oo!
 • On sulla, anna mun kattoo niitä.

 

Tartun hellästi Saaran käteen ja siirrän sen pois rintojen edestä. Saaran pinkit nännit nöpöttävät söpösti ulospäin. Katselen noita upeita nännejä ja huomaan Saaran poskien olevan aivan punaiset. Katselen tuota upeaa, yläosatonta 13-vuotiasta, olen varmasti ensimmäinen joka näkee hänet täysin yläosattomana. Suutelen Saaraa sohvalla ja kaadan hänet selälleen. Suutelemme pitkään toisiamme sohvalla, kunnes siirrän sormeni Saaran nänneille ja alan hieroa tätä.Tunnen, kuinka nännit turpoavat kosketuksestani. Saara alkaa hengittää nopeampaa. Saara sanoo ujosti:

 • Tuntuu hyvältää…
 • Arvaa mikä muu tuntuisi hyvältä?
 • Kerroh
 • Tää (alan suudella Saaran nännejä)

 

Saaran nännit maistuvat hyviltä ja hänen ihonsa tuoksuu vaniljalta. Suutelen vuorotellen hänen molempia nännejään, ja hieroin sormellani toista. Tunnen kuinka jäykkä kaluni levittää touhutippoja boksereihini, kohta on pakko saada lauettua. Nousen sohvalta ja otan Saaran kädestä kiinni:

 • Mennää
 • Mihi?
 • Mun huoneeseen

Saara nousee ylös sohvalta ja jätämme riisutut vaatteemme sohvalle. Istumme sängyn reunalle ja jatkan Saaran suutelua, samalla hieroen tämän alavatsaa ja hivutan kättäni hitaasti kohti Saaran häpyaluetta. Saara huomaa missä käteni on ja tarttuu siihen, siirtäen sen kauemmas.

 • En oo vielä valmis tähän
 • Mut rakastan sua
 • Mua pelottaa
 • Lupaan olla hellä
 • Silti…
 • Mä niin haluun sua
 • Mäkin haluun sua, mut…

 

Avaan jo Saaran housujen vetoketjua ja huomaan hänen pikkuhousunsa. Vain tuo ohut kangas erottaa minut tuosta pikkupillusta. Sydämeni hakkaa kovempaa kuin koskaan aikaisemmin. Saara on lähes lamaantunut tilanteesta. Alan vetää Saaran farkkuja pois tämän jaloista, jolloin erotan paremmin Saaran häpykummun. Huomaan, että hänen pikkuhousunsa ovat märät, ja erotankin pilluviivan Saaran pikkuhousujen läpi. Näky saa minut kiihottumaan ja riisun nopeasti farkkuni ja bokserini. Saara näkee jäykän siittimeni ja säikähtää:

 • En mä haluu!
 • Mut mä haluun!
 • En oo valmis… En mä haluu… (Saara alkaa itkemään)

 

Käännän pääni pettyneenä ja laitan bokserini jalkaan. Saara pyytää anteeksi ja pukee farkkunsa. Saara kävelee ovelle ja sanoo itkuisana ”katotaanko se Titanic loppuun”, laitan farkut jalkaani ja sanon ”okei”. Saara menee edeltä olohuoneeseen ja laittaa rintsikkansa ja t-paitansa päälle. Laitan myös oman paitani päälle ja istumme sohvalle,laitan Titanicin pyörimään. Romanttisissa kohdissa Saara tulee yhä lähelleni, mutta meillä on hieman kiristynyt tunnelma. Mietin päässäni kuinka lähellä olin, mutta en pilaa tätä suhdetta etenemällä liian nopeaa. Leffan lopussa suutelemme toisiamme ja katsomme vielä jonkin aikaa telkkaria, kunnes kello on jo lähes neljän. Halaamme ja suutelemme pitkään, kunnes Saara menee ulos odottamaan isäänsä.

 

Saaran lähdettyä tunnen yhä paineen palleissani ja minun on pakko mennä runkkaamaan. Mietin runkatessani tuota näkyä Saaran pikkuhousuista ja tämän nännejä. Laukean lähes heti ja spermaa tulee normaalia enemmän. Hetken päästä myös vanhempani tulevat kotiin. Loppupäivä menee nopeasti ja illalla Saara aloittaa viestittelyn:

 • Ethän oo pettyny muhun?
 • En oo, tiiän että eka kerta voi pelottaa (oikeasti oon pettyny)
 • Kiitti kun ymmärrät, haluun yhä olla sun kaa, sun kaa on kivaa
 • Niin on sunki kaa, näytit niin hyvältä
 • Titanic oli kyllä hyvä, kannatti kattoo
 • Niimpä, romanttinen

 

Saara kertoo menevänsä nukkumaan. Menen itsekin hetken päästä sänkyyn ja nukahdan. Näen jälleen unta Saarasta. Jälleen uni päätyy siihen kun riisun Saaran pikkuhousut. Herään kalu kovana ja on pakko runkata peittoni alla. Laukean alta aikayksikön ja sperma leviää päälleni ja lakanoille. Vien lakanani pesuun ja menen suihkuun. Palatessani huomaan puhelimessani viestin, kuvaviestin. Se on Saaralta.

 

Jatkuu…

Kommentoi

top