search
top

Isosena rippileirillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (103 votes, average: 2.92 out of 5)
Loading...

Makasin sängyllä muiden isosten touhutessa ulkona rippileiriläisten kanssa. Aamulla alkaneet krampit eivät ottaneet loppuakseen useista särkylääkkeistä huolimatta. Kuukautiset olivatkin juuri sitä, mitä vielä tälle leiriviikolle kaipasin.

Vaimea kitaran soitto kantautui seinän läpi. Mikko, reilu neljänkymmenen oleva, partasuinen nuoriso-ohjaajamme majoittui seinän toisella puolella. Eikö Mikon pitänyt olla järjestämässä iltapäivän tunteja? Nousin sängyltä ja puin ylisuuren villapaidan topin ja legginssien kaveriksi ja lähdin hipsimään Mikon huoneen ovelle. Huoneen ovi oli hieman raollaan ja kitaran ääni kuului jo paremmin. Kädessäni ollut puhelin päästi merkkiäänen ja kitaransoitto lakkasi. Lähdin äkkiä kävelemään takaisin huoneeseeni. ”Ai Maija, etkö sinä olekaan muiden kanssa pihalla?” Mikko huikkasi huoneensa ovelta. Käännyin kantapäilläni ja läväytin Mikolle aurinkoisen hymyni. Mikon tummanruskeat silmät katsoivat minuun. ”Minulla oli vähän huono-olo, niin jäin sisälle” vastasin ja näytin etusormilla huoneeni suuntaan. ”Tästä menenkin…” mutisin ja olin jatkavinani matkaa. ”Eikun tuu ihmeessä peremmälle” Mikko sanoi ja avasi huoneensa ovea isommalle.

”Ei mun ollu tarkotus mitään salakuunnella tai silleen…” sanoin astuessani Mikon huoneeseen. Huoneessa oli kaksi kapeaa sänkyä, toinen oli siististi pedattu ja avonainen matkalaukku oli asetettu sen päälle. Toisen sängyn päiväpeitto oli taiteltuna siistiin pinoon työpöydälle, täkki oli aseteltu kuitenkin täsmällisesti sängylle. Kitara nojasi yksinäiseen jakkaraan ja huoneessa tuoksui Mikon käyttämä partavesi, tumma ja mausteinen.

”Mä en tienny, et sä soitat” sanoin ja osoitin kitaraa. ”Kunhan vähän näpyttelen omaksi iloksi” Mikko vastasi. ”Soitatko sinä mitään?” mies jatkoi. ”Ei, emmä osaa” sanoin ja näpyttelin kitaran kieliä. Mikko otti kitaran ja ojensi sitä minulle. ”Mä voin näyttää, istu alas” hän sanoi ja näytti kädellä tuolia. ”No ei, enhän mä…” vastustelin, mutta asetuin silti tuolille ja otin Mikon ojentaman kitaran. Mies näytti minulle pari helpolta vaikuttavaa nuottia, mutta sain aikaan vain kärsivää vinguntaa. ”Kato ny, enhän mä mitään osaa” sanoin ja olin lopettavinani. ”Ei, elä luovuta vielä. Annahan kun näytän…” Mikko sanoi ja kiersi taakseni.

Mikko ohjasi kädellään sormiani kitaran kielillä, tunsin karhean parran kutittavan poskeani ja haistoin partaveden vahvemmin. Saimme yhdessä edes jotenkin etäisesti musiikilta kuulostavaa aikaiseksi ja hihkuin innoissani. ”Noniin, nyt sä voit soittaa mulle jotain oikeeta musaa” sanoin ja ojensin kitaran takaisin Mikolle. Mies meni istumaan sängylle ja aloitti soittamisen. Jäin tuijottamaan lumoutuneena miehen soittoa. Isot sormet hyppivät taitavasti kieleltä toiselle. Tiukassa t-paidassa ja kulutetuissa housuissa Mikko oli ikäisekseen hyvännäköinen. Tumma tukka oli edelleen paksu ja sidottu lyhyelle ponihännälle niskaan. Parta kasvoi tuuheana ja peitti leukapielet. Mies katsoi tummilla silmillään minuun ja hymyili.

 

+++++++++++++++++++Tarinassa on kaksi eri loppua, voit valita vaihtoehdon A: Maija tarvitsee kipulääkettä tai B Mikko ei voi pidätellä halujaan (sis. mm. peppuseksiä) +++++++++++++++++++

 

Vaihtoehto A ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

”Mä olen ihan heikkona miehiin, jotka soittaa kitaraa” sanoin ja sain punan nousemaan Mikon kasvoille. Miehen hymyillessä silmäkulmiin ilmaantuivat iän ja naurun tuomat rypyt. Kävelin Mikon luo sängylle ja hivelin kitaran pitkää kaulaa. ”Sulla on hyvin miehiset kädet” sanoin ja kosketin Mikon isoja käsiä. Mies hätkähti kosketustani. ”Tiiätsä, mulla on ihan hirveet kuukautiskivut, nii mä oon lukenu, et seksi auttais niihin” sanoin viattomasti sormieni vaellellessa kitaran kaulaa ylös alas. Katsoin ripsieni lomasta kuinka puna nousi entisestään Mikon punaisille poskille. ”Niin, aivan” mies kakisteli kurkkuaan. ”Minulla on kyllä Buranaa, jos tarvitset” Mikko sanoi ja yritti nousta sängyltä. Painoin kuitenkin polveni miehen jalkojen väliin ja siirsin kitaran pois. Kumarruin miehen puoleen ja nuolaisin hänen korvanlehteään. ”Mä oon jo kokeillu sitä, eikä se auttanu. Mä haluan jotain muuta” kuiskasin ja laskin käden Mikon rintakehälle. Kovat rintalihakset nytkähtelivät kosketuksestani. ”Maija, mitä sinä…” Mikko sanoi ja laski kätensä lantiolleni. ”Shhh…” nostin etusormen Mikon huulille ja vein toisen käteni Mikon farkuille, pullistuneen kalun päälle. ”Pitäähän sinun auttaa tyttöä hädässä” kuiskasin ja aloin hieroa kalua yhä kovemmin.

Mikko huokaisi nautinnosta, kallisti päätään ja sulki silmänsä. ”Mmh… Maija, et sinä voi… En minä voi…” Mikko mumisi nautinnon keskellä. ”Sinulla on jotain, mitä minä tarvitsen” sanoin ja aloin avata farkkujen sepalusta. Vapautin Mikon peniksen, se sojotti suoraan ylöspäin terskan pää punaisena loistaen. Asetuin polvilleni Mikon eteen ja yritin muistella netistä lukemiani ohjeita kuinka miehen kalua tulisi nuolla. Olin vielä neitsyt, enkä ollut aikaisemmin nähnyt kalua erektiossa. Mikon lyhyehkö, mutta paksu penis sykki edessäni ja vaati huomiotani. Se oli oikeastaan ihan kivan näköinen. Kiedoin sormeni kalun ympärille ja aloin runkata sitä ylös alas.

”Aah… Maija… ei…” Mikko huokaili ja keinutti lantiotaan työntöjäni vasten. Kiiltävä pisara ilmaantui peniksen päähän ja kumarruin nuolaisemaan sen pois. Mikon nautinnollinen hyminä täytti huoneen, joten jatkoin peniksen hellää ja uteliasta nuolemista. Se maistui suolaiselle, mutta ei kovin pahalle. Kalu sykki yhä kiivaammin käsissäni, yritin ottaa kalun suuhuni, mutta se oli liian paksu, leukani tuntuivat venyvän ääriasentoon. Mikon käsi eksyi hiuksiini ja mies painoi hellästi päätäni alemmas. Jatkoin kalun nuolemista ja runkkaamista Mikon voihkiessa nautinnosta.

Mikko nosti päätäni ja toi kätensä kaulani sivuille, peukalot hieroivat poskiani. Mies kumartui antamaan minulle suudelman, kieli vaelsi määrätietoisesti suussani. Paksu parta kutitti ja raapi naamaani. Nousin ja riisuin villapaidan. Valkoisen topin alla minulla ei ollut rintaliivejä, joten pienet rintani paistoivat paidan läpi. Mikon katse lukkiutui kiinteisiin rintoihini, kun riisuin topin. Vaaleanpunaiset pienet nännit törröttivät hieman ylöspäin. Tulin lähemmäs ja riisuin legginssit sekä pikkuhousuni. Verta oli valunut vähän terveyssiteelle, mutta Mikko ei sitä huomannut. Miehen katse lukkiutui pilluuni, jota verhosi hento karvapeite.

Autoin Mikkoa riisumaan housujaan alemmas ja työnsin miehen selälleen sängylle. Nousin hänen päälleen hajareisin ja suutelin uudestaan. Miehen käsi vaelteli paljaalla selälläni alemmas, puristi hennosti kiinteää pakaraani. Peniksen pää hipaisi häpyäni. Katsoin jännittyneenä Mikon reaktiota, kun vein käteni hänen kalulleen ja etsin peniksen päällä tutkiskellen märän pillunreikäni. ”Autathan sä tyttöä hädässä” kuiskasin ja Mikko nyökkäsi hitaasti, silmät kiinni. ”Mä en ole tehnyt tätä sit aikaisemmin…” sanoin ja Mikon silmät aukesivat isoksi. ”Oot sä neitsyt?” Mikko kysyi ja voihkaisi hiljaa, kun nyökkäsin. ”Voi Maija…” Mikon kuiskasi ja silitti rintaani.

Aloin hitaasti istumaan Mikon kalun päälle. Verestä märkä pilluni oli sopivan liukas, mutta siitä huolimatta minun piti edetä hitaasti. Mikon paksu kalu upposi sentti sentiltä tiukkaan pilluuni. Venyvä tunne pillussani tuntui aluksi kipeältä, mutta mitä enemmän Mikko sisääni työntyi, sitä paremmalta se tuntui. Pakaroideni osuessa Mikon reisiä vasten, mies toi kätensä lanteilleni. Hitaasti käsillään hän ohjasi minut liikkeelle; hitaasti ylöspäin ja taas alas. Jokaisen pumppauksen jälkeen kalu alkoi tuntua entistä ihanammalle ja aloin liikkua yhä nopeammin Mikon antaessa rytmiä käsillään.

Kuukautisveri toimi hyvänä liukasteena ja ratsastin litisten menemään Mikolla. Miehen isot kädet puristivat pakaroitani. Mikko katsoi tutkiskellen kasvojani, pieniä rintoja, jotka hytkyivät seksi tahdissa. Mikko toi kätensä hieromaan rintaani, pieni rintani katosi kokonaan miehen ison kouran sisään. Peukalo liikkui hellästi nännin reunoilla ympyrää piirrellen. Mikko nousi istuvampaan asentoon ja kumartui nuolemaan nänniäni.

Lämmin, märkä kieli jatkoi ympyrän piirtelyä nännin päällä, voihkin mielihyvästä. Miehen toinen käsi lepäsi alaselkäni päällä ja laskeutui siitä pakaralleni, peukalo hiveli hellästi pakaroiden välistä aluetta. Tunsin Mikon jännittyvät ja mies sulki silmänsä. Hän toi kummatkin kätensä tiukoille pakaroilleni ja ohjasi minua ratsastamaan taas kovempaa. Kalu kävi aina pillun suulla juuri ja juuri, kunnes sukelsi taas nautinnollisen hitaasti sisääni. Pilluni päästi ihania maiskahduksia miehen työntyessä yhä uudestaan ja uudestaan sisääni.

Kalu alkoi sykkiä sisälläni ja Mikko alkoi keinuttaa kovemmin lantiotaan minua vasten. Jähmetyin paikoilleni ja annoin miehen työntyä sisääni omaan tahtiinsa. Tunsin sperman lämpimän ruiskauksen sisälläni. Pian Mikko rauhoittui ja tunsin kalun valahtavan ulos pillusta. Mikko hieroi peukalollaan punaisia poskiani, pyyhkäisi hellästi alahuultani. ”Auttoiko?” Mikko kysyi huultani hivellen. ”Mmh… auttoi” kuiskasin ja annoin miehelle hennon suudelman.

Nousin Mikon päältä pukemaan vaatteitani. Mikon alavatsa, vielä hieman turvoksissa oleva kalu sekä yläreidet olivat paikoitellen veren peitossa. Myös omat reiteni ja pakarani olivat verestä punaiset. Tunsin pientä häpeää yrittäessäni pukea housuja jalkaani. En arvannut seksin olevan niin likaista puuhaa. Mikko tuli luokseni ja antoi minulle suudelman. ”Älä huoli, olen minä harrastanut seksiä ennenkin naisen kanssa kuukautisten aikaan” mies lohdutti ja asteli vessaan, peseytymään arvatenkin.

Pujahdin tyttöjen puoleen vessaan ja pesin itseni käsisuihkun avulla. Vaatteet vaihdettuani liityin muiden isosten joukkoon suunnittelemaan illan ohjelmaa. Loppuleirin ajan vaihdoimme Mikon kanssa pitkiä katseita.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vaihtoehto B: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mies meni istumaan sängylle ja aloitti soittamisen. Jäin tuijottamaan lumoutuneena miehen soittoa. Isot sormet hyppivät taitavasti kieleltä toiselle. Tiukassa t-paidassa ja kulutetuissa housuissa Mikko oli ihmeen hyvännäköinen, ikäisekseen. Tumma tukka oli edelleen paksu ja sidottu lyhyelle ponihännälle niskaan. Parta kasvoi tuuheana ja peitti leukapielet. Mies katsoi tummilla silmillään minuun ja hymyili.

”Mun pitääkin tästä mennä…” sanoin ja lähdin kävelemään ulos huoneesta. Mikko lopetti soittamisen ja kuulin, kun kitara laskettiin sängylle. Yritin avata huoneen ovea, mutta se oli lukossa. ”Hei, miks tää on lukossa?” kysyin, ja huomasin miehen ilmaantuneen taakseni. Tunsin Mikon hengityksen niskassani ja mies laski kätensä lantiolleni. Jähmetyin, enkä uskaltanut kääntyä. Mies kumartui haistelemaan niskaani, hengityksen ilmavirta kutitti ihoani. Käsi pujahti villapaidan alle ja lähti hitaasti nousemaan ylöspäin. Mikko kouraisi rintaani päättäväisesti ja löysi nöpöttävän nännini, minkä hän puristi hellästi etusormen ja peukalon väliin. ”Mikko… mitä sä teet?” kysyin, mutta en uskaltanut vieläkään liikkua. Säteilevä tunne rinnassani tuntui hyvältä, kiihottavalta. Mies tuli minua lähemmäs, hänen lantionsa painautui peppuani vasten. Tunsin jotain kovaa pullottavan Mikon farkkujen läpi ja painautuvan kovana peppuani vasten. ”Susta on tulossa oikein kaunis nainen, Maija” Mikko kuiskasi jatkaen rintani hyväilyä.

Kallistin päätäni sivulle ja Mikko painoi parta ihoani kutitellen suudelman niskaani. ”Oot varmaan huomannut kuinka miehet katsoo sun perääsi. Sä oot lumoava…” Mikko jatkoi kuiskuttelua. ”Mikko, sun pitää lopettaa” sanoin, mutta samalla hieroin pientä peppuani Mikon kovaa kalua vasten. Tunsin kiihottuvani äärimmilleen tilanteesta. Miehen iso käsi leipoi rintaani ja huulet vaeltelivat niskallani. Mikko toi toisen kätensä housujeni vyötärölle ja alkoi hitaasti laskea legginssejä alemmas. Tiukat housut valahtivat nilkkoihin. Miehen käsi hyväili pakaraani, siirtyi hitaasti etupuolelle ja etusormi sukelsi hitaasti pikkuhousujeni sisään. Mies hymisi hiljaa tuntiessaan hennon karvoituksen häpykummullani. ”Mulla on menkat” kuiskasi hieman nolona. Mikko painoi kasvonsa hiuksiini. ”Ei se haittaa.  Se kertoo vain, että olet nainen” mies sanoi ja laski kättänsä alemmas.

Sormi hyväili häpyhuuliani, löysi niiden välisen vaon ja alkoi hitaasti työntyä vakoa pitkin alemmas, sisemmälle. ”Avaa hieman jalkojasi” Mikko kuiskasi ja tottelin. Sormi löysi pian klitoriksen ja alkoi kevyesti painellen piirtää pientä ympyrää sen päällä. Voihkaisin nautinnosta ja painon peppuani yhä enemmän Mikkoa vasten. Mies pyöritti sormeaan klitoriksen päällä ja sai sähköisen nautinnon leviämään ympäri kehoani. Samalla hän hitaasti hieroi kaluaan peppuani vasten. ”Mä haluan maistaa sua. Maija, saanko?” mies kuiskasi korvaani ja alkoi hitaasti riisua pikkuhousujani. Nyökkäsin empien.

Mikko otti minua käsistä kiinni, nosti käteni pääni yläpuolelle ovea vasten, paino ylävartaloani lähemmäs ovea. Peppuani hän siirsi kauemmas ovesta ja levitti jalkojani. ”Sä oot niin ihana…” Mikko kuiskasi kumartuessa taakseni. Miehen sormet vaelsivat pakaroillani, kunnes peukalot hipaisivat hellästi peppuani. Mies levitti hitaasti ja hellästi pakaroitani. Tunsin hengityksen paljaalla ihollani, miehen nenä kosketti hennosti peppuani. Kylmä ja märkä kieli hipaisi kysyen peppureikääni. Mies odotti hetken ja nuolaisi uudestaan, nyt hieman enemmän kieltään käyttäen. ”Saanko jatkaa, Maija?” Mikko kysyi ja hieroi nyt peukalollaan märkää peppureikääni. ”Saat” kuiskasin silmät kiinni. Tilanne oli outo ja kiihottava samaan aikaan. Mikko jatkoi peppuni nuolemista ja tunsin kiihottuvani entisestään. Hymisin nautinnollisesti ovea vasten.

Pian Mikon toinen käsi laskeutui jalkojeni väliin ja sormi alkoi hyväillä häpyhuuliani. Hitaasti sormi sukelsi märkien huulien väliin ja jatkoi klitoriksen hyväilyä. Mikko lopetti peppuni nuolemisen ja nousi taas seisomaan. Sormi klitorista painellen mies toi toisen kätensä etusormen huulilleni. Imaisin sormen suuhuni ja leikin sillä kielelläni. Mies liikutti sormea edes takaisin suussani, kunnes polvistui taas taakseni. Omasta syljestäni märkä sormi alkoi hellästi pyöriä peppureikäni ympärillä. Paine klitoriksella kasvoi ja tunsin koko kehoni olevan kiihkon vallassa. Sormi alkoi hitaasti työntymään peppuuni, ensimmäiset sentit tuntuivat ikävältä, mutta sen jälkeen nautinto valtasi minut. Miehen sormi liikkui suolessani ja samalla toisella kädellä klitoristani härnäten sain järkyttävän orgasmin. Tunsin peppuni sykkivän Mikon sormen ympärillä ja polveni meinasivat pettää allani.

Pian huomasin makaavani selälleen ilman villapaitaani Mikon sängyllä. Mies seisoi sängyn vieressä ja availi farkkujensa vetoketjua. Farkut valahtivat boksereiden kanssa lattialle, mies potkaisi housut kauemmas. Miehen punoittava kalu sojotti hieman ylöspäin, sen pää kiilteli ja näytti isolle. Tutkailin Mikon kalua lumoutuneena. Olin neitsyt, enkä ollut nähnyt aikuisen miehen kalua koskaan oikeasti. Netistä löytämäni valokuvat eivät vastanneet todellisuutta lainkaan. ”Maija, oletko sinä neitsyt?” Mikko kysyi huomatessaan katseeni. Nyökkäsin ja mies tuli päälleni, kalu hipaisi alavatsaani. Mikko suuteli minua suoraan suulle ja venytti toppini kaula-aukkoa paljastaen pienet rintani. Mies suuteli rintojani vuorotellen, leikki kielellään nänneilläni.

Miehen käsi vaelteli takareidelläni, levitti sitä hieman, teki saman toiselle jalalleni, avaten jalkani leveämmälle. Hitaasti mies ohjasi kovan kalunsa häpyhuulieni väliin, suoraan pillunreiälleni. Vähitellen miehen kalu alkoi työntyä märkään pilluuni. Yritin rentoutua ja nauttia venyttävästä tunteesta. Sattui hieman, mutta päällimmäisenä tunteena oli äärimmäisen kiihottunut ja nautinnollinen olo. Purin alahuultani Mikon työntyessä yhä syvemmälle, hitaasti ja tutkiskellen. Mies kumartui taas nuolemaan nännejäni.

Mikko lopetti kalunsa työntämisen sisääni, ja lähtikin hitaasti vetämään sitä ulospäin. Juuri suuaukolle päästyään mies vaihtoi taas suuntaa. Kalun lähtiessä uppoamaan takaisin pilluni sisälle, tuntui taivaalliselta. Varovaisesti Mikko antoi pilluni tottua kalunsa venyttävään tunteeseen pillussani. Jokaisella työnnöllä hän lisäsi vauhtia ja tuntui työntyvän yhä syvemmälle sisääni. Voihkin nautinnosta ja se näytti kiihottavan Mikkoa entisestään. Mies alkoi naida minua entistä nopeammin, rajummin ja tunsin pienen vihlaisun aina miehen työntyessä kokonaan sisääni.

Mikko veti kovana seisovan ja verestä märän kalunsa ulos pillustani. Voihkaisin ja katsoin kysyvästi miehen tummiin silmiin. ”Nosta peppuasi” mies sanoi ja sujautti tyynyn alaselkäni alle. Mikko nosti vuoronperään jalkani hänen hartioitaan vasten ja toi sormensa taas imeskeltäväksi suuhuni. Otin paksun sormen suuhuni, imin sitä katsekontakti edelleen miehen silmissä. Mikko toi suussani olleen sormensa pepulleni ja työnsi sen hitaasti peppuni sisään. Sormi liikkui ympyrää sisälläni. Tunsin lähestyvän orgasmin nautinnollisen jännityksen kehossani. Miehen sormi liukui ulos pepustani ja kalu alkoi tutkiskellen työntyä sisääni. ”Sano jos sattuu” Mikko sanoi työntyessään yhä syvemmälle. Yritin rentoutua, miehen paksu kalu tuntui hieman epämukavalta, mutta se ei sattunut kovinkaan paljoa.

Kalun upotessa nautinnollisen hitaasti peppuuni, mies alkoi jälleen hieroa klitoristani. Päättäväinen, pyörivät liike klitoriksen päällä kasvatti lähestyvän orgasmin sähköistä tunnetta pillussani. Mikko varmaan tunsi kehoni jännittyvän ja alkoi naida nopeammin peppuani. Pari rajua työntöä peppuuni ja laukesin koko kehoani vavahtelevaan orgasmiin. Mies nai peppuani rajummin orgasmin aallolla vavahdellessani. Tunsin kalun sykkivän sisälläni ja pian jotain lämmintä syöksyi sisääni. Mikko painoi kalunsa vielä pari kertaa nautinnollisesti syvälle peppuuni, ennen kuin vetäytyi ulos minusta.

Mies haki vaatekaapin oven päällä kuivumassa olleen pyyhkeen ja pyyhki peppuni spermastaan ja kuukautisverestäni puhtaaksi. ”Se oli ihanaa” kuiskasin orgasmin ja peppunainnin jälkeisessä raukeassa olotilassa. Mies tuli vierelleni kyljelleen makaamaan ja suuteli minua suoraan suulle. ”Sinä olet ihana” Mikko kuiskasi suudelmien lomassa.

Makoilin hetken Mikon vieressä, kunnes kuulin muiden isosten ilmaantuvan alakertaan. Puin vaatteeni nopeasti ja palasin huoneeseeni. Vaihdoin puhtaat vaatteen ylleni ja liityin muiden isosten joukkoon alakerran keittiöön suunnittelemaan illan ohjelmaa.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Kommentoi

top