search
top

Isin pikku kiimapillu osa 6

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 2.79 out of 5)
Loading...

Aamuni alkoi oikein mieluisasti maaten kahden alastoman miehen kanssa. Isini kullia imin innokkaana ja runkkasin vasemmalla kädelläni Pappani ihanaa paksua kullia. Vaihtelin vähänväliä kulleja suuhuni ja joka kerta kun jompikumpi oli lähellä laukeamista puristin kullia voimakkaasti saaden heidät joka kerta oikein lähelle mutta silti kiusoittelevasti sain pidettyä heitä laukeamasta. Janosin kullia sisääni ja ehdotinkin että olisiko Isini halunnut naida minua samalla kun ottaisin suihin Papaltani.

Pappani ei pistänyt vastaan ollenkaan vaan käski poikaansa menemään naiman kiimaista tytärtään ja pikkasen äkkiä. Isini kiimainen kulli painautui nyt syvälle kurkkuuni hänen kiveksiään myöten ja tunsin kuinka Isini kulli sykäytti kiimalimojaan kurkkuuni. Maistellen makeita nesteitä suussani ja kurkussani antoi minulle kiihkeyttä yli rajojeni. Otin kullin suustani ja tunsin Isini kiirehtivän nopeasti taakseni jossa kiimainen pilluni suorastaan vuoti kiimaista mahlaansa. Tunsin kiimaiset mahlani valuvan pitkin reisiäni.

Isini tarttui pepustani kiinni ja puristi pakaroitani voimakkaasti, hieroen kiimaista kulliaan rei’illäni vuorotellen, miettien kumpaa reikää hän haluaisikaan tänään. Pappani siirtyi muitta mutkitta eteeni ja otti samantien takaraivostani kiinni, painaen rajusti päätäni hänen kiimatipoista märälle kullilleen. Isini läpsäytteli pakaroitani voimakkaasti avokämmenellään ja sanoi;

Oijoi näyttääpä tyttö nyt niin hyvältä ja katsoppas kuinka kiimainen pillu täällä onkaan? Jos pitäisin pari sormee tänne sun pilluus ja kokeilen kuinka kiimasena ootkaan.”

Samassa kolmen sormen veroisesti tunsin Isini voimakkaasti runkkaavan pilluani, suorastaan lypsäen, voimakkain ottein. Imin Pappani kiimaista kullia kiihkeän rajusti. Pappani nai suutani melkein yhtä rajusti kuin aina ennenkin, Isini lypsäessä sormillaan minua. Isini lypsi pilluani niin rajusti että laukesin yllättäen voimakkaasti. Puristaen imaisin Pappani kullin syvälle suuhuni ja inisien, ähkien ja vinkuen laukesin. Koko vartaloni värisi ja nytkähtelin voimakkaasti ja kontroimattomasti kulli edelleen syvällä kurkussani. Isini painoi orgasmini aikana kullinsa syvälle pilluuni ja aloitti samantien raivokkaan naimisen. Saaden minut aivan suorastaan huutamaan kiimasta ja nautinnosta. Yritin voihkia ja vikistä mutta Pappani piti minua voimakkaasti paikallani ja nai suutani voimakkain ottein.

Minua naitiin nyt rytmikkäin ottein edestä ja takaa. Isini nai pilluani voimalla ja armotta, samalla minä imin ja yritin rentouttaa kurkkuani paksulle kullille joka hakkasi kitalakeani voimalla. Pappani pian karjahti ja laukesi pitkillä ruiskauksilla suuni. Suuni täyttyi nopeasti ja minut ”pakotettiin” nielemään kaikki tuo ihana makean suolainen sperma. Spermaa ruiskusi tasaisesti ja kiimaisen paljon. Niinkin paljon että melkein jouduin pitämään kättäni alla etten olisi tiputtanut suupielistäni pursuavaa mälliä lakanoillemme. Samalla Isini huhki ja paukutti niin rajusti kuin aina ennenkin, aivan kiimasta sekaisena. Orgasmini jälkeinen tiukka, sykkivä ja lypsävä pilluni suorastaan janosi spermaa sisälleen. Orgasmistani ei ollut kuin minuutteja kun tunsin toisen kerran saavani orgasmin. Nielin kiimaisena spermoja ja nuolin samalla terskaa kunnes tunsin voimakkaan räjäyksen joka räjäytti pulssin pillustani aivoihini saakka ja jälleen inisin, kiljahdin ja huusin orgasmistani. Tälläkertaa päästin kiihkeän voihkauksen suustani samalla kun suustani purkahti Pappani spermoja pitkin rinojani ja nänneilleni. Isini otti voimakkaan otteen hiuksistani ja veti niistä selkäni aivan notkolleen. Taipuvaisena ja kiimasta sekaisena nautin suunnattomasti rajuista otteista.

Pappani katseli meidän kiihkeyttä, kulli sykkien puolikovana. Isini kiihkeyden tuntiessani antauduin hänen haluilleen täysin. Polveni tärisivät ja koko vartaloni väreili samalla kun kiihkeä voihkintani jatkuivat rajuotteisen takomisen ohella. Isini ei antanut hetkeäkään armoa, vaan jatkoi kiimansa voimin rajummin ja rajummin.

Tunsin jokaisen voimakkaan työnnön ja samalla voimakkaan läpsäyksen Isini massiivista kiveksistä Isini kivekset suorastaan hakkasivat välilihaani ja pakaroitani kiimalimojeni kanssa. Pilluni sykki jokaisen työnnön ja vedon myötä mahlojani ulos liukastaen Isini takomista entistä enemmän. Isini huohotti ja murahteli naidessaan minua. Rintani heiluivat ja antoivat hien sekä kiihkon voimasta kiihkeän äänen jokaisella työnnöllä. Pappani naurahdellen siirtyi sängyltä nojatuolille istumaan ja katseli minua kiihkein silmin sanoen;

Tälläisessähän vanhakin nuortuu kun nuori pari nai noin rajusti ja mikäs pojalle on tullu ku et oo lauennu vieläkään?”

Isini läpsäytti pakaraani ja käänsi minut nopeasti selälleni sängyn laidalle. Hän veti kullinsa ulos ja veti minut sängynlaidalle painaen minut selälleni. Itse en ollut tarpeeksi nopea niin Isini pakottaen käänsi minut sängylle sai kiihkoni jälleen huippuunsa. Rajut otteet ja raju naiminen oli todella ylllättävää mutta todella kiihottavaakin. Isini tuli päälleni ja painoi jälleen kullinsa sisälleni jatkaen voimakasta naimistaan. Välillä Isini piti rinnoistani kiinni, puristaen nännejäni ja muhkeita rintojani. Voihkin ja inisin tuntien kuinka orgasmini vain sulavasti valui keholleni jälleen kerran. En uskonut saavani jatkuvasti näin nopeasti orgasmeja, mutta uskoin sen johtuvan näin yllättävästä ja rajusta naimisesta jota Isini tarjoili minulle heti aamusta. Voimani ja ääneni alkoivat ehtymään jo pikkuhiljaa ja en voinut edes kuvitella mitä tapahtuisi kun orgasmini veisi minut mukanaan. Isini karvainen jalka nousi vierelleni ja samassa tunsin Isini puskevan kullillaan ja lanteillaan oman lantioni ylemmäs, saaden minut nojaamaan niskani ja hartioideni päälle. Rytmikäs, raju naiminen jatkui ja tunsin Isini kullin paisuvan, antaen minulle merkin siitä että hän oli luultavammin lähellä laukeamista. Isini villi katse silmissään sai minutkin aivan hulluksi kiihkosta. Tartuin voimakkaasti kiinni Isini pohkeista ja upotin kynteni hänen ihoonsa näyttäen kuinka paljon nautinkaan hänen voimakkaasta ja miehisestä takomisesta.

Piakkoin Isini alkoi haukkomaan henkeään ja yritti kiihdyttää tahtiaan entisestään, painaen kulliaan niin syvälle kuin vain sai. Pilluni huusi melkein armoa nyt, orgasmiani ei voinut enää mikään pidätellä. Tunsin jälleen laukeamiseni lähestyvän ja toivoin sen tulevan samaan aikaan kuin Isilläni. Isini piteli reisiäni levällään ja ähki menemään niin rajusti kuin aina ennenkin juuri ennen hänen laukeamistaan. Isini painautui koko mitaltaan sisääni ja aloitti hitaan mutta silti rajun nykimisen hieroen pilluani sisältä käsin terskallaan ja paksulla varrellaan. Orgasmini viimein vain purskahti pintaan jolloin lypsin äänekkäästi pillullani Isini kullia, voimalla ja kiihkolla, saaden Isini viimeinkin laukeamaan sisälleni. Syvälle sisääni.

Pienen hetken Isini sykki spermaansa sisääni ja yritti pidättelllä hengitystään, välillä haukkoen äänekkäästi henkeä. Tunsin kullin sisälläni vetäytyvän ja rentoutuvan täysin. Pilluni sykki ja hengitykseni rohisi hieman, mutta viimeinkin sain Isini laukeamaan ja rentoutumaan. Isini vetäytyi sperman ja kiimalimojen peittämän kosketusherkän kullinsa kanssa päältäni ja auttoi minut makoilemaan hänen kainaloonsa. Pappani katseli meitä ja sanoi;

Nonni viimeinkin aattelin jo että pitääkö tulla avittamaan ku poika ei laukee millään ilveellä.”

Isini huokaili ja hengitti raskaasti sanoen;


”Kyllähän tuo uus luontaislääke auttaa nähtävästi aika hyvinkin jaksaa naida oikeen kunnolla ja ei varmaan Isin pikku kiimapillukaan ollu tyytymätön?”

Vastailin käheällä äänelläni vain nyökkien ja näyttäen että olin oikein yllättyneen iloinen ja tyydyttynyt. Isini hieroi vatsaani ja kysyi;

Onkos täällä kaikki viellä hyvin? Ettei tullu kovin isoja hymykuoppia tehtyä?”

Naurahtaen sopersin;

Ei siellä viel kunnolla oo saatu kehitykseen hymykuoppia mut veikkaan et tulee maailman komein poika.”

Makoilimme pitkään kuhertelimme kuin rakastavaiset, välillä Isini hieroi klitoristani ja hyväili suullaan rintojani antaen minulle hellin ottein orgasmeja. Saataen minut eufooriaan vierellään.

Nousimme vasta illalla myöhään sängyltä ja menimme peseytymään, Isini tuli perässäni melkein nuoren ja rakastuneen miehen ilmeen kanssa. Hän hymäili ja lauleskeli iloisesti ja vapautuneesti. Kyselin ja ihmettelin hänen reaktiotaan ja hyväntuulisuuttaan. Isini vain hymyillen tanssahteli, pyörrittäen muhkeaa peppuaan ympäriinsä sanoen;

Miks en saisi olla hyväntuulinen? Olenhan minä suhteessa maailman kauneimman ja kiihkeimmän naisen kanssa. Miks ei mentäis vaik naimisiin? Sit voitas vaan kasvattaa meidän poikamme yhdessä tietty pappasikin olisi paljon kasvatuksessa omasta tahdostaan riippuen tietty mutta silti. Miten ois ostetaanko talo järven rannalta?”

Pysähdyin hetkeksi. Suorastaan jähmetyin täysin paikalleni kun kuulin Isini sanovan avioliitto, kosintako? Kylmät väreet kiitivät pitkin selkääni pitkin, en ollu ikinä ajatellutkaan haluavani naimisiin siis kenenkään kanssa. Olen aina ollut sitä mieltä ettei avioliitot kestä pidemmänpäälle ollenkaan. Pudistin päätäni ja tunsin Isini läpsäytyksen pepullani, hänen irstaanihana hymynsä sai minut jälleen hurmauksen valtaan. Pyysin Isiäni kiusoitellen pesemään selkäni ja muutenkin auttamaan minua peseytymään perinpohjaisesti koska tunsin ilmiselvästi että jotain oli valunut pitkin reisiäni ja jalkapöydälleni.

Asetuin suihkun tuolille istumaan ja levitin haarani Isilleni joka saippuoi onnellisen oloisesti pesusientämme. Hetken aikaa hän levitti saippuaa sienelle ja kääntyi minua kohden, jolloin hänen hymynsä hieman hyytyi nähdessään minun karvattoman ja hyvin nussitun näköiset häpyhuulet, hiukan turvonneena ja märkänä. Isini tuli haaroihini ja aloitti pesemään jalkojani hitaasti samalla katsellen suoraan rintojani joiden nännit kovettuivat samantien kun Isini kosketti jalkojani Pilluni alkoi jälleen sykkimään kiihkosta ja himo alkoivat nousemaan jälleen kerran.

Isini pesi jalkani ja reiteni ilman minkäänlaista pientäkään häivähdystä seksuaaliseen suuntaan. Sitten hän pesi selkäni ja osan hiuksistani kuiskaten korvaani;

Peseydyppäs nyt niin päästään syömään viellä ennen ku mennään takas makkariin kuhertelemaan.”

Isini peseytyi edessäni kuin esitellen varustustaan ja muotojaan minulle. Odottelin rauhallisesti välillä huokaillen ja miettien miten haluaisin saada lisää eufoorista tunnelmaa lisättyä. Mietin tosin missäköhän Pappani oli? Hän ei yleensä ole ollut mikään hiljaisin mies maailmassa mutta nyt hän on oikeasti hiljaa jossain. Kysyin Isiltäni oliko hän nähnyt Pappaa missään? Ja Isini vain pudisti päätään sanoen;

Eiköhän se vanha kiimanen pukki oo täs jossai lähellä varmaan kuvaamas meidän suihkuhetkeä toivoen että tulisin vaan ja nuolisin sut orgasmiin. Ku tiedän et sul on viel mun mällit sisälläs ja toisekseen tuunkin nuolee sua ku päästään suihkusta.”

Isini sanoi menevänsä hakemaan olutta ja katsomaan missähän Pappa pyörii, etten menettäisi uniani hänen takiaan. Katselin haikeana Isini perään ja aloitin peseytymiseni, pesin pilluni puhtaaksi ja yritin samalla ehkä hieman päästää ulos mällejä jotka selvästikkin tuntuivat edelleen liikkuvan sisälläni pilluni seinämien mukaisesti, tunsin sen niin selvänä ja paksuina pallukoina sisälläni. En oikein voinut tarkalleen kuvailla asiaa mutta siltä se vähän tuntui. Levittelin pilluni huulia ja sormillani yritin tunnustella kuin avuton ensikertalainen. Turhaan yritin tuumasin kovalla äänellä ja samassa Pappani sanoi;

Jahas sitä vaa sormitellaan täällä kun muuten ei munaa saa? No kuuleppas anna ku mää sormitan sua niin et huudat hoosiannaa pikku kiimapillu!”

Pappani tuli pyyhe päällä luokseni ja tipautti sen itsevarmasti lattialle, samantien aloittaen kiihkeän sormettamiseni. Pappani kiihkeät sormet hieroivat klitoristani, häpyhuuliani ja myös puskivat sisälleni. Huokasin vingahtavasti ja otin kiinni voimakkaasti Pappani olkapäästä. Kuulin pappani murahtelevasti hierovan pilluani ja tunsin kuinka hänen otteensa vaan kiihtyi entisestään. Tunsin reittäni vasten Pappani kullin, joka jo sykki kiihkosta. Isini kolisteli pukuhuoneessa ja avasi oven juuri kun olin huudahtamassa pyytäen Pappaani naimaan minua takaapäin. Isini avasi oven ja asteli rehvakkaan oloisesti sisälle. Pappani jatkoi kiihkeästi pilluni hieromista ja sanoi;

Nyt tyttö saat antaa välillä Papalleskin tota suloista pilluas, nyt on mun vuoroni antaa kyytiä meidän pikku kiimapillulle.”

Isini katseli meitä hetken aikaa ja näytti vain että piti ovea auki niin saisimme mennä parempaan paikkaan naimaan aivomme pellolle. Pappani sulki vesihanan ja talutti minut nopeasti hänen perässään olkkariin, jossa oli jo leviteltynä vaatteita ja pari patjaa. Pappani kulli ei koko pienen matkan ajan ollenkaan laskenut ja hänen otteensa ei hellittänyt ennen kuin hän sai minut kontilleni patjan päälle. Suorastaan pakonomaisesti pakotettuna menin patjalle polvilleni ja tunsin Pappani ottavan kunnollisen asennon takanani. Samassa pilluuni painautui kivikova ja paksu terska joka puskien levitti häpyhuuliani kullillaan. Pappani painautui rajusti koko mitaltaan sisääni, samalla aloittaen raivokkaan naimisen. Rintani heiluivat ja Pappani muristen nai pilluani takaapäin. Armottomalla voimallaan ja miehisellä olemuksellaan hän sai kiimani nousemaan taivaisiin saakka ja suustani pääsi vain kiihkeitä voihkintoja sekä iniseviä äänähdyksiä.

Rajut otteet lantiostani painoivat tuntuvasti ja Pappani ei antanut minun hetkeäkään epäillä hänen mahtiaan talossa. Rajut otteet naimisessa olivat todella Pappani parhaimmat piirteet, sisältäen voimakkaan itsetunnon ja vahvan kullin joka tekee kenestä vaan kullinhimoisen lutkansa. Pappani voihkaisi muutamia voimakkaita kertoja samalla huudahdellen;

Aaah.. Ota sitä kullia saatanan kiimanen pikku lutka! Aijai purista sitä kullia sun pillullas, lypsä sitä!!! Lypsä!! Just noin!! Tuntuu varmasti hyvältä saada iäkkäämpää ukkoa välillä sisäänsä. Aijai ota, ota, ota mun mällit sisääs saatanan huora!!”

Voihkin kiihkeästi tuntien jokaisen sanan iskevän juuri sinne kiihkon hermooni. Tiesin että jokaisella voimakkaalla sanalla jolla minua nimitettiin aktimme aikana oli vain kiihkon puhetta, eikä Pappani oikeasti sitä tarkoittanut. Mutta en voinut kieltääkkään ettenkö olisi kullinhimoinen lutka joka haluaa koko ajan ja parhaimmillaan pelkästään seksiä, ei rakkautta.

Pappani puski tiensä syvälle sisääni ja laukesi karjuen kovaäänisesti;

Saaatanan huoooaarra!!”

Voimakas huudahdus sai minutkin laukeamaan samaan aikaan, minun huutaen;

Ihanaa!! Oon sun kiimanen narttus! Anna mun tuntee sun mällit mun sisälläni!”

Hetken mielijohteesta huudahdettuani noin en voinut itsekkään sitä uskoa ennen kuin orgasmini laantui ja valahdin kyljelleni patjalle katselemaan Pappaani joka hengitti raskaasti. Hajareisin seisoen nyt edessäni, hänen kullinsa sykki spermaa voimakkaina ruiskahduksilla pienen väliajankin jälkeen. Pappani hiestä märkänä katseli minua hetken aikaa ja asteli raskaasti hengittäen sohvalle istumaan.

Hetken hiljaisuus ja voimakas hengitysten ääni laskettui normaaliksi Isini toi Papalleni oluen ja kysyi;

Noh miltä nyt tuntu antaa viimeinkin sen oikean miehen puhua sisältäs? Sanoit vaimolleskin aina noin ku naitte ja varsinkin mun vaimolle ku sitä viimeinkin sait naida?”

Pappani vain naurahti sanoen;

Oon kuule sitä aatellu mutta nyt ku oon vähä konjakkia siemaillu täs ja miettiny asioita uudelleen niin aattelin kokeilla ja kato ny tota kiimakissaa tossa patjalla. Eihän tolle nyt voi mitenkään olla sanomatta et mitä se oikeesti on. Me täs vaa naidaa joka päivä aivan tajuttomasti ja sä vaan siin tuut ku ritari konsonaan pyöritteleen sen toiveita avioliitosta tai jostain. Sä unohdat aina et tää on sun tyttös jolla vaan on nii perkeleen hyvä maku miesten kulleihin. Jos aattelet oikeesti niiku ihminen niin jos et anna sille munaa niin se kyl hakee sitä muualta aivan varmasti. Tommone kiimapillu ei oo normaali vaan nymfomaanikkoha se on. Kaikki kelpaa ja nyt viel paksunakin, mut kummalle se sit oikeesti on? Haluisin vaan tietää ku mietin tos just et ohan sitä varmaan testattu jos en väärin muista mut mietippä jos se onkin sun mitäs sit?”

Huokailin ja hihittelin vain yksikseni kuin olisin humaltunut pelkästä naimisen ilosta, pilluni tuntui hieman aralta ja spermasta niin märältä että olisin varmasti voinut olla valmiina naimiselle. En siltikään kieltänyt halujani vaan ajattelin etten varmaan voisi vetää itseäni aivan piippuun, koska onhan minulla pientä elämää kasvamassa sisälläni.

Säpsähdin kun kuulin Isäni mainitsevan avioliiton jälleen kerran ja ryhdyin varsinaisesti kunnolla kuuntelemaan Isini ja Pappani riitelyä:

Pappani; ”Etkö sä nyt vaan älyä tätä hommaa kuinka järjetön tää oikeesti on? Säkö oot se joka kasvattaa tyttäres pojan joka on myös sun? Ei silti oon nussinu kaikkee mikä liikkuu elämäni aikana ja se on mun ongelmani. Mut silti tiedätkö ollenkaan kui tyhmältä toi vaikuttaa?”

Isini; ” Mitä helvettiä sä hyökkäät mun kimppuuni siit asiasta ethän säkää ollu ikinä mun elämäs sillo ku mä olin nuori. Ja silloin harvoin ku olit siin elämässä mukana niin mitä sä teit? Toit jotai random ämmiä mun huoneeseen humalas et saisin tehtyy mitä? Ai nii joo sanoithan sä et nai poikani, nai nii saat jotain elämälläs aikaseks. Ethän sä ees tienny et olin jo suhtees ja naimassa aina kun vaan mun tyttöni äidille sopi, ku seki asu viel porukoillaa sillo. Ai niin joo tiesithän sää siit ku sähä olitkin käyny nussimas mun tulevaa vaimoo saatana baarin vessas ku se odotti mun tytärtäni ja olin ite yötäpäivää töis.”

Pappani; ”Niimpä mitä seki kullihimone eukko oikeen sit mulle flirttaili ja sano joka kerta et haluis vaa tuntee kullia sisällään ku et suostunu sillo koskeekkaan siihen. Et älä siin ala yhtään vittuileen mulle siit asiasta et oot noi vitun tyhmä ja ahdasmielinen mies.”

Tämän lauseen jälkeen Isini tuhahteli parikertaan ja lähti makuuhuoneeseemme. Pappani katseli minua ja sanoi;

Eiköhän sunkin pitäis mennä vaan pukeutuun ja mee vaik jonnekki muualle, haluun olla vaan yksin. Tääl kämpäs ei tarvii kenenkää muun olla just täl hetkellä. Itekki meen vähäks aikaa jonkun luokse.”

Katselin hölmistyneenä Pappaani joka ilmiselvästi pidätteli tunteitaan. Nousin patjalta ylös hieman hoiperrellen ja hämmentyneenä. Hoipertelin makuuhuonetta kohden ja säikähdin kun ovi avautui voimalla ja paukahti seinää vasten. Isini tuli täysin vaatteet päällä ja laukun kanssa sanoen;

Isi lähtee nyt jonnekkin muaalle, mä en enää jaksa katella tota yhtä varsinkaan ku se on juonu. Nyt vaan tarviin olla ittekseni ja vien auton mennessäni nii toi vanha juoppo ei saa mitään sil aikaseks.”

Sen jälkeen mitä Isini oli sanonut hän vain tönäistäen olkapäätäni lähti ovet paukkuen ulos talostamme. Samassa sisältäni iskeytyi ajatus että olinko minä se jonka takia elämäni miehet vain lähtivät?

Menin makuuhuoneeseen ja puin päälleni ottaen samalla reppuuni vaatteita ja lähdin pikinmiten kävellen lähimmälle ystävälleni joka oli Pekka. Pekka oli pitkään ollut se jolle uskouduin melkein kaikesta mitä elämässäni oli tapahtunut ja hän tiesi minun ja Isini suhteesta kaiken. Pekka myös omalta osaltaan oli täysin hetero mutta tietenkin välillä hän mietti miltä tuntuisi saada oikeaa miestä jotta hän voisi sanoa olevansa oikeasti vain hetero. Pekka asui 3 kilometrin päässä, suht lähellä keskustaa ja Pekan ikä oli 26. Harvemmin edes muistin että joskus koulu aikoina olin paljon Pekan kanssa tekemisissä ja ehkä olin hieman ihastunutkin häneen koska hän oli aina se johon voisin luottaa aiivan kaikessa. Pekka puolestaan ei ikinä ollut tuntuvasti kiinnostunut minusta vaikka hilluin alasti hänen luonaan ja nukuin hänen kanssaankin.

Ilmoitin Pekalle tulostani ja olinkin jo hyvin puolessa välin tulossa sinnepäin. Pekka kyseli mitä hän saisi laittaa minulle kun tulisin ja olisinko hänen luonaan kuinka pitkään? Vastasin vain että varmasti muutaman päivän ja laittaisi vain kahvia valumaan. Pekalta tuli vain viestinä ”ok.”

Tyypillisesti Pekka oli huolissaan minusta koska hän välitti ystävistään todella paljon suorastaan ihailevan paljon. Kaksi kilometriä takanani kiiluttelin eteenpäin gps:n mukaisesti. En ikinä muistanut Pekan osoitetta vaikka olin käynyt siellä aika useinkin joskus. Mielessäni ajattelin miksi nyt ihan yks kaks miehet vaan alkoivat riidellä ja johtuko tälläinen äkkinäinen kiihtyminen minusta? Vai oliko raskauteni suorastaan vain julmaa pilaa heille? Voisiko se vain olla että olenkin ollut tosiaankin vain tyhmä, kullinjanoinen huora?

Samassa kuulin Pekan huutavan minua ja säpsähdin samantien ajatuksistani katsahtaen Pekan leveää hymyä ja iloista elämänasennetta. Jotenkin helpotuin kun pääsin Pekan luokse ja sain oikeen herrasmies käsittelyn hetikin. Minulle avattiin ovet ja pyydettiin istumaan niin että minulle tarjoiltiin kahvi suoraan eteeni. Pekka istuutui pöydän toiselle puolen ja aloitti kyselemään vointiani ja kuulumisiani.

Kerroin kaiken alusta alkaen mitä oli tänään tapahtunut ja miten kaikki oli mennyt ja sen että olin raskaana jommalle kummalle miehelle. Olin erittäin epävarmassa asemassa tällä hetkellä ja päässäni pyöri myös ajatelma abortista. Miksipäs ei jokaisella naisella asemassani varmasti olisi samat ajatukset mielessään. Olin tietty äkkipikainen ihmisluonne vähän niiku jokainen suvussani oleva.

Pekka yritti kaikkensa että piristäisi minua ja pyytikin minua tulemaan hänen kanssaan käymään hänen entisellä työpaikkallaan hoitamassa parit paperiasiat kuntoon ja samalla voisin ottaa jotain alkoholitonta drinkkiä Pekan kanssa. Pekka ei ollut täysin alkoton ihminen mutta todella harvoin hän edes joi yhtäkään olutta tai siideriä. Pekka oli ainoa miespuolinen ystävä johon voisin oikeasti luottaa ja olla vaikka alasti hänen kanssaan ilman pelkoa siitä että tilanne menisi seksuaaliseksi ja lopulta päättyisi surullisen kuuluisasti. Pekalla ei tällä hetkellä ollut tyttöystävää tai naisystävää mutta hän ei myöskään piilotellut halujaan ollenkaan sanoen suoraan mitä halusi ja keltä. Vaikka hänellä olikin paljon seksuaalisia kontakteja niin silti Pekka pysyi samanlaisena hyvän tahdon ihmisenä kuin aina ennenkin.

Huokaisin kuuluvasti ja tämän Pekka huomasi samantien kysyen;

Oletko kunnossa? Olet ollut jotenkin vain erillaisempi kuin ennen. Tietenkin olet raskaana ja hormonit hyrrää ja sit toi kamala draama just hetki sit kotonakin niin ei mikään ihme jos oot maassa.”

Pekka tuli taakseni ja hieroi harteitani voimakkailla käsillään. Se tuntui niin taivaalliselta vain tuntea voimakkaat mutta lempeät kädet kehollani. Se tuntui aivan kuin Isini olisi nyt tässä.

Pekka hieroi harteitani ja huokaili hieman samalla kuin minäkin, vastailimme huokauksillamme toisillemme. Pieni hetki oli miedän välillämme kun ihomme koskettivat toisiaan ja molemmat hengitimme samalla tahdilla ja kiihkeydellä. Piakkoin Pekka röhäisi ja kysyi että lähdemmekö me nyt liikenteeseen? Vastasin naurahtaen;

Mikäs siinnä? Saat tarjota mulle tällä kertaa sit siel sun entisellä työpaikallas”

Pekka naurahti hieman hermostuneen oloisena ja nyökkäsi vain vastauksena. Pekka otti nahkatakkinsa mukaan ja autonsa avaimet. Piakkoin lähdimme ovesta ja jälleen herrasmiehenä Pekka availi ovet minulle ja talutti minut autolleen. Pekka oli nähtävästi päivittänyt vanhasta kopperostaan ihan upouuteen Dacia Loganiin. En ollut aijemmin kuullutkaan koko merkistä ja Pekan selostuksesta päätellen auto oli juuri sopiva hänen tarpeilleen. Olihan autossa mukavat istuimet ja ilmastointikin löytyi. Auto tuntui mukavan rennolta mutta vakaalta, vähän niinkuin Pekka itsekkin. Mietinkin paljon millaista olisi ollut jos olisin menettänyt neitsyyteni Pekalle, joka ei millään tasolla halunnut antaa itsestään huonoa mainetta, mutta ei myöskään koskaan kieltänyt asiaa että oli ollut ihastunut tai rakastunutkin minuun tai muihin ihmisiin ystäväpiirissämme.

Myös Pekka sanoi mitä omituisemman asian mitä en ikinä olisi kuvitellut kuulevani keltään ja se oli;

Olen ylpeä siitä että uskalsit löytää rakkauden ja varmasti Isäsikin oli todella mahtava valinta neitsyyden menetykselle. Oon vaan nii ylpee susta et uskallat ja oot oma ittes häpeilemättä mitään.”

Siitä nyt on pitkä aika kun viimeksi hän on noin sanonut, mutta tiesin että hän tarkoitti sitä puhtaasti sydämmestään. Pekka oli ensimmäinen ystäväni joka oli oikeasti onnellinen siitä että olin raskaana ja hyvillä mielin hyvässä suhteessa. Pekka ajoi rauhallisesti niin kuin aina ja minä sain vain nauttia periaatteellisesta silmänruoasta. Olihan Pekka kieltämättä komea nuori mies kaikilta osin, hänellä oli paksu punertava parta, tummat lyhyet hiukset ja vähän sellainen ”isi”-vatsa jos niin voisi sanoa. Tietenkin hän oli kuin apina konsonaan eli erittäin karvainen keskivartalo ja oletettavasti myöskin alapäästä löytyi karvaa saman verosesti. Pekka kävi usein salilla ja hänen tavoitteena olikin päästä hänen ”isi”-vartalostaan eroon ja korvata se lihaksilla joita naiset kuulemma ihannoivat. Pekka oli ajatuksissaan kun olimme ajelleet noin 15 kilometrin veroisesti. Hän säpsähti jälleen todellisuuteen kun kysyin häneltä;

Pekka onks sul kui monta naista kierroksessa tällä hetkellä? Ja miks oot ainoo mies joka ei uskaltautunut sanoon mulle et mitkä sun tunteet oli sillo ollu?”

Pekka hymähti ja kysyi;

Miks haluut tietää? Eikös herrasmiehet oo just niit jotka ei kersku asioilla ja yrittää pitää naisen tyytyväisenä keinolla millä hyvänsä?”

Minä;

Tottakai, mutta siis en tiiä mul on nykyään vaa menny vähä lujaa. Oon siis ihan hirvee nymfomaani vissiinkin. Opin sen tänään ku Isi ja Pappa riiteli jostain vissiin musta… Sorry oon vähä itkune ku mietin koko hommaa..”

Pekka;

Noh noh noh äläs nyt. Jos oot nymfo niin en mäkään oo mikään nunna jos siit lähetään, vai luulekko et oon ollu täysin selibaatissa siit asti ku aloit touhuun Isäs kanssa jotain? Mäkin tartten hei tyydytystä aina välillä, eikä se väärin oo ollenkaan, päinvastoin se on vaa hyvä et nainen on kiihkee ja rakastaa saada oikeen kunnolla kyytiä.”

Samassa tunsin Pekan käden hierovan reittäni. Pekan huomatessa mitä hän oli tekemässä hän korjaili ajoasentoaan ja murahti hieman pahoitellen tapahtunutta sekä lupaili ettei tule toistumaan.

Naurahdin ja kerroin ettei se haitannut minua lainkaan, se vain tuntui minusta jotenkin todella erikoiselta kun se ei ollut Isini käsi joka hieraisi reittäni, vaan hyvän ystäväni Pekan. Pekka ajoi meidät läheiseen parkkihalliin ja etsi juurikin omituisen suojaisen paikan. Pekka nousi autosta ja auttoi minut jälleen autostaan ulos. Pekka lukitsi avaimellaan ovet ja kääntyi minua päin hieman vahingossa tönäistäen minua jotta horjahdin melkein autoa vasten. Pekka nopeilla reflekseillään kuitenkin otti minut käsillään kiinni ja painoi minut autoa vasten. Kasvoni olivat vain senttien päässä hänen kasvoiltaan. Pieni säikähdys sai tunteeni kohahtamaan todenteolla.

Pekka pysyi hetken aikaa vain paikallaan katsoen silmiini ja huuliani, aivan kuin tämä uusi hetkemme olisi jotenkin seksuaalisesti latautunut. Sydämeni hakkasi hurjana ja poskeni tuntuivat siltä kuin ne holottaisi punaista väriä enemmän kuin mikään tai kukaan ikinä. Pekka puolestaan tuijotti minua hiljaisena, mutta nopeasti auttoi minut jälleen jaloilleni pyydellen anteeksi tapahtunutta ja lupaili ettei tarkoittanut sillä mitään. Kävelimme kädet molemmilla sumpussa hallin hissille, painoin nappia hiukan huvittuneena. Pekka puolestaan tuntui olevan jotenkin kiusaantunut joten päätin olla se rohkeampi osapuoli tässä tilanteessa;

Okei kuules nyt me ollaan hyviä ystäviä ja ei meillä oo salaisuuksia toisiltamme ja voit sanoo kyl suoraan jos on jotain en tuu todellakaan pahastuun asiasta jos sul on tunteita mua kohtaa tai mitään sellasta muistat vaan et voit muhun luottaa ja kertoo vaa rohk..”

Samassa Pekka suuteli minua kiihkeydellään, tulisuudellaan ja voimakkuudellaan. En jostain syystä laittanut ollenkaan vastaan, vaan hämmentyneenä vain seisoin paikallani ja tutkin tunteitani, samaalla kun omalta osaltanikin nautin suudelmastamme.

Pekka irtaantui minusta heti kun hissin ovi avautui ja veti minut nopeasti hissiin, painaen minut hissin seinää vasten. Pekka painoi hissin nappia ja tuli nopeasti takaisin suutelemaan minua, pitäen kasvoistani kiinni hellästi ja ihanasti. En ollenkaan pidätellyt itseäni vaan vastailin suudelmiin kiihkeänä ja kiihkoisena. Annoin Pekan tietää olevani kiihkeänä hänelle enkä jostain syystä peitellyt sitä nyt ollenkaan.

Pekka nosti jalkani hänen kainaloonsa ja hieroi voimakkain ottein reittäni ja yritti siirtyä paitani alle saaden tuntea voimakkaissa kourissaan rintani. Onneksemme hissin ovi aukesi ja irtauduimme toisistamme nopeasti, minä pyyhkien suutani ja Pekka siistien paitaansa. Pekka asteli nopeasti ison salin poikki baaritiskin taakse ja kasasi paperit kasaan nopeasti, yrittäen keskittyä kokonaan vain niihin. Minä puolestani kävelin varovaisesti katsellen ympärilleni millainen paikka oli kyseessä ja huomasin biljardipöydän himmeästi valaistussa nurkassa. Kävelin suoraan sinne ja otin samantien kepin käteeni, katsellen että täällä onkin pelattu jotain hetki sitten. Kello löi humahtaen 23.00 ja säpsähdinkin, hieman pelästyen, voimakkaan kuuloista kelloa.

Pekka ahersi papereiden parissa ja minä vain pelasin biljardia kaikessa rauhassa odotellessani. Päässäni ei pyörinyt mitään tällä hetkellä ja ihmettelinkin sitä suuresti, koska yleensä murehtisin kaikesta ja olisin hermoheikkona huolestuneisuudesta, mutta nyt jotenkin tunsin oloni vain turvalliseksi ja rauhalliseksi kaikesta huolimatta. Pääsin lyömään viimeisenkin pallon pussiin kunnes kuulin rauhallisen miehen äänen takanani kysyvän;

Ootko aina noin seksikkäänä kun pelaat biljardia? Koska jos oot niin mä niin otan sut itelleni ja en näytä kellekkään kuinka seksikäs kissa mun tiimis ois.”

Naurahdin ja katsahdin taakseni huomatakseni Pekan, joka seisoi T-paita päällä ja hänen seksikkäimmät mustat farkut jalassa nojaten seinään. Pekka tuli nopeasti luokseni ja tällä kertaa itsevarmasti nojautui minua vasten. Nyt haistoin kunnolla hänen miehekkään partavetensä, huokaisin kiihkoisesti Pekan läsnäolosta ja kieltämättä olin heikkona hänen itsevarmuudelleen. Ihan kuin Pekasta olisi kuoriutunut miehekäs ja järjettömän seksikäs mies heti suutelumme jälkeen. Pekka kumartui hieman koska hän oli minua päätä pidempi ja muutenkin pidin pitkistä miehistä. Hän suuteli minua hellästi huulilleni pariin otteeseen jättäen pallon minulle. Jokainen suudelmamme oli hellä mutta täynnä raakaa seksuaalista energiaa. Pekka meinasi nojautua takasinpäin mutta vedin hänet nopeasti luokseni ja suutelin hänen huuliaan nyt oikein kunnolla. Suudelmissamme kielemme hieroivat toisiaan todella kiihkeästi. Halusin vain repiä Pekan vaatteet pois siinä ja heti, mutta sen sijaan tunsin Pekan nostavan minut biljardipöydälle ja tällä kertaa hänen kätensä vain ujuttautui nopeasti paitani alle ja hieroi rintsikoideni päältä rintojani vuorotellen. Samalla Pekka siirtyi suutelemaan kaulaani ja painoi meidät pöydälle makoilemaan päällekkäin. Pekka veti kollarini nopeasti jalastani pois ja hieraisi pilluani tunnustellen kuinka reagoisin hänen kosketukseensa. Piakkoin Pekkakin huomasi etten pistänyt lainkaan pahakseni hänen miehekästä lähentelyään ja himokkaita otteitaan.

Piakkoin kuulimme jonkun tömistelevän toimiston ovella ja Pekka nosti minut äkkiä pois pöydältä antaen minulle housuni takaisin ja käskien minun pukeutua nopeasti. Puin vaatteeni silleen ettei se näyttäisi mitenkään siltä että olisimme tehneetkään ikinä mitään täälä. Meteli loppui ja hiljaisin äänin menimme takaisin hissiin. Hississä huokaisimme molemmat helpotuksesta ja purskahdimme nauramaan. Nauroimme molemmat suunnattomasti tapahtuneelle ja odottelimme hitaan hissin pääsyä takaisin halliin.

Hissin ovet avautuivat jälleen ja suuntasimme kohti Pekan autoa. Pekka puristi peppuani ja sanoi;

Ota kii jos saat!”

Pekan nopea juoksujalka tulikin tarpeeseen ja hän pinkaisi kuin jänis konsonaan hissiltä. Katselin mihin suuntaan hän oikein juoksi ja ampaisin itsekkin perään. Juoksimme pitkän aikaa jahdaten toisiamme ja naurumme kantautui kaikuvana koko halliin. Piakkoin Pekka antoi minun ottaa hänet kiinni ja olimmekin sopivasti hänen autollaan. Pekka otti minut syliinsä ja kiepautti minut konepellille, nauroimme ja hyväilimme toisiamme. Pekka kumartui suutelemaan huuliani jälleen, jolloin tunsin hänen ihanan olemuksensa, kuten myös hänen voimakkaan miehisyytensä hieroimassa polveani.

En varsinaisesti ollut ikinä nähnyt Pekkaa alasti. Hän oli aina yleensä aamusta jo laittanut jonkinlaiset bokserit jalkaansa tai nukkunut ne päällä koko yön. Mutta olen kerran kuullut kun hän on runkannut vessassa ja se vasta kuullostikin kiihkoiselta.

Pekka suuteli kaulaani kiihkoisesti ja hieroi samalla lanteillaan omiani vasten, saaden minut voihkaisemaan hieman, minun tuntiessani hänen voimakkaan pullotuksen housujeni lävitse. Voihkahtelin jokaisella työnnöllä ja suudelmalla. Pekka oli aivan kiihkonsa vallassa mutta yritti silti nousta päältäni jälleen kerran. Ihan kuin hän vain kiusoittelisi minua jokaisella kerralla.

Pekka nousi päältäni nopeasti ja nosti minutkin ylös, mutta tällä kertaa hän suuteli minua kunnolla, niin etten kerinnyt sanoa yhtään mitään ja puristi rinnoistani molemmilla käsillään. Tämä sai minut suorastaan huokaisemaan kovaan ääneen ja tunsin kuinka kovettuneet nännini hieroivat todella kiihkeästi rintikoideni seinämiä. Sain sanottua Pekalle;

Nyt lopetat tollaasen kiusoittelun! Jos meinaat et nussitaan ku eläimet nii mennää ees autoon, tääl on liikaa katsojia ja toisekseen… ”

Otin ja hieroin Pekan etumusta ja yllätyin varustuksesta kädelläni.

”…mä haluun imee sut loppuun saakka nii et varmasti anelet laukeemistas, oon vaan nii hyvä.”

Pekka huokaisi ja otti kädestäni kiinni suudellen minua. Pariin otteeseen kuulin Pekan turhautuneen tuumauksen;

Noh kai pitää sit mennä ton paikallisen pizzeerian kautta et saadaan jotain ruoakaakin, koska tätä sä et tiiäkkään. Elikkäs heti kun oon lauennu nii mun on pakko saada syötyä, oon vaa nii omituinen.”

Huomasin että se oikea Pekka alkaa pikku hiljaa sieltä kaiken alta rakoilemaan. Pekka on juuri sellainen mies joka yrittää olla sivistynyt mutta oikeasti hän on vain järjettömän pervo, kiimainen ja erinomaisen huumorin omaava mies.

Istuuduimme autoon ja ajoimme nopeasti pizzeeriaan jossa Pekan hyvä tuttu teki meille ilmaiseksi ja nopeasti pizzat mukaan. Pekka ajoi melkein reilusti yli nopeuksien, kuin kiireellä olisi päästävä housuihini. Nauroimme vanhoille muistoillemme ja kyselin paljon jostain syystä meistä ja meidän väleistämme, johon Pekka vastaili rehellisemmin kuin aijemmin. Nyt hänellä ei ollut enää salattavaa ja kertoikin että oli monesti runkkaillut kuvilleni ja ehkä joskus myönnettävästi varastanut alusvaatteitani nuuhkittavakseen. Yllätyin hänen tunnustuksestaan ja kerroin itsekkin joskus ehkä tylsistyneenä ajatellut Pekkaa ja Isiäni naivan minua samassa sängyssä mutta harvemmin enää sen jälkeen kun suhteeni alkoi kehittymään Isäni kanssa.

Pekka nauroi ajatuksilleni, johon vain hymähdin huvittuneen turhautuneen oloisesti. Pekan käsi pysyi voimakkaanoloisesti ja itsevarmasti reidelläni. Pizzat tuoksuivat niin hyvälle takapenkiltä että vatsassani alkoi kuulumaan kurnauksia ja muistinkin etten ollut muuta nauttinut tänään kuin vain Pappani makeita tuotoksia. Pekka hieroi nyt vatsaani samalla ajaessaan ja hymyili suloisesti.

Sydäntäni lämmitti hänen läheisyytensä ja ymmärtäväisyytensä kaikkeen mitä on elämässäni meneillään nyt, mutta Pekka sai minut aivan unohtamaan kaikki murheeni. Pekka ajoi meidät kämpälleen ja riensimme kuumat pizzat sylissämme ovesta sisälle ja keittiöön. Keittiössä aloin availemaan omaa pizzaani mutta minut keskeytettiin Pekan toimesta, Pekka tuli nopeasti taakseni ja kierräytti minut ympäri painaen minut voimakkaasti häntä vasten. Suutelimme kiihkeästi ja nyt vasta Pekka uskaltautui kunnolla kouria vartaloani ja myös hellin ottein hän uskaltautui ottaa paitani kokonaan pois. Suutelimme kiihkeästi ja unohdin täysin nälän tunteeni ja keskityin vain tähän hetkeen.

Pekka otti oman paitansa pois paljastaen rintakarvoituksensa minulle, se oli tuuhea ja tumma, ja paksu kerros karvaa oli kyllä havaittavissa hänen rintakehällään. Piakkoin aloin availemaan kiireen vilkkaa Pekan farkkuja ja vedin ne nopeasti hänen jalastaan sukkien kera ja saman kohtalon minäkin sain kokea. Pekka heitti vaatteeni keittiön pöydän ylitse nurkkaan ja katseli minua hetken aikaa ihailevin katsein, minun yrittäen peitellä hieman mahaani, mutta Pekka otti käteni hellästi pois mahaltani ja sanoi;

Ei sun tartte mun seuras häpeillä mitään, sä oot edelleenkin kaunein nainen ja tuut aina oleen ja mikä on kauneinta maailmassa? No tietty se että olet nainen joka tuo uutta elämää maailmaamme. Sä olet kaunis ja tuut aina oleen, ihan sama mitä sun vartalollas ois, mä en siit välitä, mä nään sut edelleenkin yhtä kauniina ku sillo ku näin sut ekan kerran ja rakastuin suhun.”

Nielaisin kovaäänisesti ja tunsin silmäni vesittyvän, pienen itkun myötä. Kukaan ei koskaan ollut sanonut mitään noin romanttista minulle ja oikeasti tarkoittanut sitä. Kyynelehdin hieman mutta piakkoin Pekan lämmin ja läheisyyttä kaipaava syli sai minut rauhoittumaan kuin salaman iskusta.

Pekka tuumasi pienen hiljaisuuden jälkeen;

En oikeesti ois halunnukkaa sunkans varsinkaan harrastaa seksiä, halusin vaa nähä sut alasti viimeinkin ja runkata sit sille näylle myöhemmin tänään.”

Tuon kommentin myötä nauroimme molemmat ja halasimme vain tiukasti toisiamme aivan kuin emme olisi nähneet toisiamme ikuisuuteen. Rauhallisen hetken rikkoi vatsan murina mutta tällä kertaa se kuului Pekalta. Pekka huokaisi ja vitsikkäästi tuumasi että;

Noh kai me sit syödään ja mennään ’nukkumaan’?”

Nyökkäilin vain ja istahdin keittiön pöydän äärelle availemaan pizzalaatikkoani. Pekka tarjoili minulle Pepsiä ruoan kanssa ja istahti boksereillaan vastapäätä minua. Syödessämme katselimme koko ajan toisiamme kiihkein silmin ja ihailimme ilmiselvästi toisiamme. Pekka sai ensimmäisenä syötyä ja sanoi lähtevänsä suihkuun jotta saisi paremmin nukuttua, vaikka ilmiselvä seksuaalinen vireys pysyi edelleenkin ilmassa. Pekka asteli olohuoneen ovenrakoon ja riisui bokserinsa samalla kun oli selin minua kohden ja katsahti minua, jolloin näytin vain ”ok” merkkiä sormillani ja ihailin mahtavaa näkyä. En tiedä mikä siinä on mutta Pekan peppu vain on täydellinen kaikilta osin, siinnä vain on sitä jotain. Yritin syödä nopeasti jotta pääsisin yllättämään Pekan suihkusta mutta Pekka olikin nopeampi kuin luulin, ja juuri ennenkuin sain viimeisen palan syötyä Pekka asteli alastomana keittiön poikki näyttäen ympärileikattua ja puolikovaa kulliaan minulle kuin kutsuvana.

Riisuin rintsikkani ja pistin ne vain pöydälle seuraten Pekkaa joka näytti kutsuvasti menevän kohti makuuhuonetta. Piakkoin muistin etten juurikaan ole peseytynyt samalla tavalla kuin Pekka. Hän varmasti vain pesi kulkusensa ja tuli sitten esittelemään sitä, aivan varmasti, mutta miten kerkiäisin käymään äkkiä suihkussa ja pesaista hampaitani? Saatikka sitten harjata hiuksiani ja valmistautua vähän tulevaan aktiimme?

Pysähtyneenä mietin vain paikallani kaikkea mahdollista kunnes Pekka ilmaantui kuin tyhjästä taakseni ja nosti minut syliinsä kuin en painaisi mitään. Pekka talutti minut sylissään sängylle ja kumartui, laittaen minut samenttisille lakanoille. Viininpunaista ja violettia näkyi vain petivaatteissa olevan väreinä. Pekka asettui vierelleni ja kaivoi yöpöydältään kortsuja esille.

Hymähdin ja sanoin;


”Hei mä oon jo paksuna et sä voi enempää puskee mitään lisää tänne.”

Pekka nauroi kova äänisesti sanoen;

Ei ku nii joo sorry oon vähä hölmönä ku en oo tottunu tälläseen et mul on kisumirri joka on jo paksuna. Siis ei millää pahalla tietenkään. Siispä mikään ei tuu oleen välillämme estelemässä vai mitä kisumirri?”

Vastasin vain nyökyttelevästi ja odottelin mitä voisin tehdä koska minua jostain syystä jännitti aivan järjettömästi aivan kuin netsyttä ekana kertana. Pekka huomasi tämän nopeasti ja ryhtyi tuumasta toimeen. Pekka aloitti kutittelulla ja hauskanpidolla. Nauroin holtittomasti samalla kun Pekan sormet kutittelivat minua kainaloista, jaloista ja välillä häpyhuuliltanikin. Pekka tiesi kyllä miten saada minut rentoutumaan ja se oli kyllä parhaiten huumorin kautta. Pekan nauru oli jotain siis vain jotain mitä en voinut kuvailla ollenkaan, jotain niin kaunista. Ei, ehkä komeaa ennemmin.

Hän osasi odottaa mutta myös osasi olla intohimoisesti mukana, juuri täydellinen mies. Olenko ihastunut vai rakastunut?

Huokailimme ja hengitimme hitaasti katsoen toisiamme halukkain silmin. Pekka nyökkäsi sanoen kehonsa kielellä mitä meinasi ensimmäisenä kokeilla tehdä minulle, ja mitään hätää ei olisi minnekkään, vaan voisimme ottaa ihan vain oman aikamme ja tutustua toisiimme paremmin ajan kanssa. Pekka hiveli rintojani ja kouraisi ne voimakkaasti käsiinsä, saaden minut värähtelemään nautinnosta. Samalla hänen sormensa hieroivat kovettuneita nännejäni hitaasti pyöritellen, sormillaan Pekka sai minut aivan hurmioonsa. Nännini olivat todella herkillä ja arvelinkin sen johtuvan raskaudesta, mutta myöskin todellisen kiihottumisen takia. Ensimmäinen ”vieraamman” miehen kanssa rakastelu, tai naiminen oli tuloillaan.

Pekka kumartui nuolemaan ja hellästi näykkimään nännejäni, kokeillen mitkä olivat rajani. Hengitin raskaasti ja hieroin samalla hänen hiuksiaan, voi kuinka tummat ja tuuheat olivat hänen hiuksensa. Annoin tavallaan merkkiä hänelle että pidin hänen hellyydestään ja hellästä lähestymistavastaan. Pekka otti nännini kokonaan suuhunsa ja pyöritteli kieltään kiivaan oloisena vuorotellen nänneilläni. Aloin voihkimaan hiljalleen ja olemaan hieman levotonkin, himoni alkoivat kohoamaan ja levoton mieleni alkoi käymään jo tuskaisemmaksi. Villi puoleni alkoi pulputa esille pikku hiljaa vaikka yritin pitää sen piilossa, vielä ennenkuin olisi hyvä aika näyttää miltä villikissa näyttää oikeasti sängyssä. Pekka nousi polvilleen ja lopetti samalla rintojeni hyväilyn. Hänen kätensä siirtyivät hellästi hierovana hieromaan reisiäni ja piakkoin Pekka siirtyikin haarojeni väliin polvilleen. Hitaasti Pekka levitti haarani samalla hieroen reisiäni ja jalkojani. Pekka nosti vasenta jalkaani hieroen jalkaterääni ja jalkapohjiani voimakkain ottein saaden minut entisestään nauttimaan ja huohottamaan. Uudenlaista nautintoa mihin en ollut tottunut ja yllätyin kuinka paljon nautintoa voisinkaan saada tuollaisella hellyyden osoituksella.

Pekka tiesi kyllä mitä tehdä ja hän olikin tarkoin suunnitellut ja harjoitellut vissiinkin kaikki naisen kiihotuksen salat, ja minä puolestani odottelin kärsimättömänä milloin pääsen antamaan Pekalle nautintoa kaikilla mahdollisilla konsteilla mitä olen oppinut kahdelta mieheltä. Pekka siirtyi suudelmillaan pitkin jalkaani, kohti häpyäni. Nojauduin taaksepäin ja valmistauduin tuntemaan nuo kiihkeät huulet häpyhuulillani ja klitoriksellani. Tunsin Pekan hengityksen lähestyvän ja lähestyvän, ajattelin mielessäni että kohta saan tuntea Pekan suun pillullani viimeinkin. Pekka lopetti juuri ennen kuin olin huokaisemassa nautinnosta jo valmiiksi ja laski jalkani takaisin sängylle. Avasin silmäni ja huomasin kuinka Pekka tulikin nopeasti päälleni ja levitin automaattisesti haarani hänelle melkein anoen Pekkaa naimaan minua. Pilluni sykki kiimasta ja kiihkosta, halusta saada tuota kivikovaa kullia sisäänsä ja lypsää kulli aivan täysin sisälleen, saada tuntea voimakkaat työnnöt, purkaukset ja sykkeet.

Pekka asettui päälleni ja tunsin hänen koko vartalonsa lämmön päälläni, hänen kullinsa sykki kiimaisena ja innokkaana, se halusi ilmiselvästi päästä nauttimaan märästä pillustani joka sykki varmasti yhden aikaisesti Pekan kullin kanssa. Pekan lantio hieroi rakastelun omaisesti omaani vasten kiusoitellen samalla saaden minut suorastaan turhautumaan odotteluun. Päätin ottaa ohjat käsiini ja tartuin Pekan selästä kiinni jaloillani, painaen Pekan kullin viimeinkin sisälleni. Pekka laittoikin yllättäen vastaan ja hengästyneenä sanoi;

Oot vissii vähän malttamaton nainen? No hyvä on rakastellaan sitten kun oot nii hätähousu.”

Tunsin Pekan voimakkaat kädet vapauttavan jalkani hänen selästään ja samassa Pekka asetteli kullinsa pilluni huulille, painautuen samantien hitaasti sisälleni. Voihkahdin nyt oikein kuuluvasti ja silmäni pyörähtivät samantien ylös. Samalla kun availin suutani hengittäen raskaasti, huudahdin hieman kun tunsin hänen koko kullinsa sykkivänä sisälläni ja hänen kätensä voimakkaasti vetäen lakanoita nyrkkiinsä. Pekka aloitti voimakkaat työnnöt samantien ja kuulin kuinka ihanasti Pekka voihki päälläni, kanssani yhden aikaisesti ja voimakkaasti. Me molemmat voihkimme kuuluvasti ja suorastaan kiihkoisemmin kuin olisin ikinä voinut kuvitellakkaan. Pekan hellät mutta rajut otteet olivat ihanaa vaihtelua normaaliin elämääni. Me rakastelimme.

################################################################################################################################################################

Ensimmäinen kerta kun tunsin miltä tuntui oikeasti rakastella miehen kanssa joka vain oli elämässäni aina, mutta nyt huomaan hänet kokonaan ja tunnen kuinka hitaasti ja varmasti rakastelumme etenee. Voihkin ja raavin kiihkosta Pekan selkää ja hänen käsivarsiaan, tunnen kuinka orgasmini vain jokaisella voimakkaalla työnnöllä kasvaa kasvamistaan, Pekan kulli tuntui niin hyvältä. Huohottaen yritin soipertaa Pekalle jotain mutta se sekaantui vain voihkintani sekaan;

Oi Pekhna…. Aaah… Aaah… Shun ihana ihan aaahhiiiaahhaaa….”

Pekka puolestaan sai sanottua paljonkin aina välillä;

Voi jumalauta ahhh…. Sun pillus tuntuu niin hyvältä, märältä, tiukalta aijaijaijai…. Oijoijoijoiii kun sun pillus puristaa mun kullia…”

Pekka nousi hieman ja kiristi tahtiaan saaden minut huudahtelemaan nautinnosta ja suorastaan huutamaan välillä suunnattomasti. Pekka sai viimeinkin tietää millainen olen sängyssä, eli erittäin äänekäs ja kiimainen. Pekka yritti päästä kovempaan tahtiin mutta levoton vartaloni oli saamassa orgasmia, ja minun yrittäessä löytää täydellistä asentoa Pekka ei saanut haluamaansa asentoa aikaseksi naidessaan minua edestäpäin. Aloin huohottaen kertomaan olevani todella lähellä laukeamistani mutta Pekan kunto ei meinannut oikein tuntuvasti riittää ja hän kehottikin minua tulemaan hänen päälleen. Tartuin kiimasta sekaisena Pekan voimakkaista harteista kiinni ja pyöräytin pienen ongelman kanssa meidät toisin päin niin että kulli pysyi kireessä ja kiimaisessa pillussani koko ajan. Viimeinkin sain ottaa ohjat käsiini. Aloin ratsastamaan Pekan kullilla rajusti, suorastaan nain rajusti mutta hellästi hänen kullillaan. Pekka alkoi samantien voihkimaan kovemmin ja möreämmin. Pekka hoki minun rajussa otteessani;

Just noin… Just noin…. Nai kulta nai mua oikein kunnolla just hnooiiiinn….”

Tunsin orgasmini saapuvan nyt kovemmin ja kovemmin, halusin laueata niin kovaa. En ollut varma oliko Pekka lähellä mutta hän ainakin hiljeni hetkeksi pidättäen hengitystään välillä ilmiselvänä merkkinä laukeamisesta, mutta en tuntenut että sisälleni olisi räjähtänyt kullista mitään. Jatkoin armotta ratsastusta ja näytin kuinka kiimainen nainen lanteillaan saa nautintoa aikaiseksi. Olin nyt todella lähellä laukeamistani, käskytin Pekkaa tarttumaan nänneistäni kiinni ja nipistäen niitä niin kovaa kuin jaksoi koska olin niin lähellä ja tarvitsin lisämaustetta saadakseni orgasmin. Pekka teki työtä käskettyä ja yritti tärisevin käsin puristella rintojani ja samalla nännejäni kunnes.

Laukesimme molemmat, tunsin kuinka pilluni suorastaan tuntui räjähtävän kiihkosta, eufooriasta, ja erotiikasta. Vartaloni väreili rajusti ja selkäni taivutteli minua holtittomasti minun pidättäen hengitystäni ja yrittäen sanoa jotain, mutta täysin turhaan en saanut yhtäkään ääntä tulemaan ulos suustani vain tärinää ja rajua puristusta Pekan olkapäille. Pekka puolestaan puristi rajusti rintojani ja nännejäni pidättäen hengitystään ja kiristellen lihaksiaan. Olimme molemmat hiljaa yrittäen haukkoa henkeämme raskaasti ja tunteella. Pekka vapautti nännini ja rintani otteesaan ja siirsi ne peppuni päälle lepäämään, Pekan kulli vain sykki sisälläni ja pysyi täydessä mitassaan ilman minkäänlaista ajatelmaakaan siitä että voisi siirtyä lepotilaan, mihin normaalisti olin tottunut.

Piakkoin availin silmiäni ja katsoi allani makaavaa urosta joka hymyili niin leveästi kuin aurinko konsonaan. Sain viimeinkin sanottua jotain ja sanomiseni tulikin hieman tökerön kuuloisesti ulos suustani;

Sorry olinko mä liian raju? Olisitko sä halunnu olla se mies joka vaan nai naista? Ja anteeks viel kaikesta oon vähä hurjana ku laukeen, plus miks sun kullis seisoo edelleen mun sisälläni ja ooh oijoi aih aih Pekka aah ahh aaah….”

Pekka aloitti painelemaan kulliaan uudestaan sisälleni ja hieroi nyt sormillaan klitoristani sanoen;

Kulta oot täydellinen ja haluun et tunnet sen mitä mä vain voin tarjota sulle joten nyt jatka vain ratsastusta prinsessani.”

Aloitin hitaan ratsastukseni. Edelleen tiukasti klitoristani hieromassa olevat Pekan sormet saivat minut aivan kiiman partaalle. Olin juuri hetki sitten lauennut niin suuri todennäköisyyshän oli että saisin toisen orgasmini nopeammin nyt ja varmemmin kun hetki sitten. Lantioni alkoi jälleen lypsävin tavoin naimaan Pekan kullia aivan kuin kehoni vain ottaisi vallan ja aivoni vain pimenisivät täysin. Järki pimenee ja keho vain hallitsee.

Pekka voihkien sai sanottua toiveitaan mutta en kuullut mitään vaan jatkoin rajun rakkauden näyttämistä. Jälleen sain Pekan voihkimaan ja keskittymään vain rinnoilleni jotka suorastaan huutivat Pekan kosketusta, yllättäen Pekka laukesi sisääni uudelleen, mutta tällä kertaa hän huudahti todella rajunomaisesti kipristellen varpaitaan ja pitäen lanteistani kiinni, painaen minut niin että hän saisi kullinsa painatettua niin syvälle kuin kullinsa vartta vain riitti. Tunsin hänen kiveksensä vetäytyvän jokasella purkauksessa lähemmäs kullin vartta ja se tuntuikin ihanalta.

Tiesin Pekan saavan juuri sitä mitä janosi ja niin myös minäkin. Pysähdyin hetkeksi paikalleni ja annoin pilluni lypsää kullia rajusti ja vapain ottein. Pekka voihki ja yritti sanoa että hänen kullinsa olisi herkillä mutten kuunnellut, vaan hieroin pilluni seinämillä ja lantionpohjanlihaksilla voimakkaasti hänen kulliaan.

Pekka lopulta käski minut pois päältään ja hänen kainaloonsa. Ärhäkkä käskytys kävi, jolloin vain nousin Pekan kullilta hieman, mutta viellä imaisin loputkin mällit pilluuni. Hitain naintiottein ”yritin” päästä kullilta. Vaikka se varmasti tuntuikin hyvältä, näin kyllä Pekan naamalta että kohta hän ottaisi minut väkisin pois päältään. Nousien otin kullin sisältäni ja hieroin sitä hitaasti kädelläni ennen kuin pyörähdin Pekan kainaloon.

Kysyin Pekalta nyt kun molemmat olimme lauenneet että;

Miksi sanoit mua kullaksi? Tai prinsessaksi? Ja oliko tuo nyt niin kivaa saada hirvee moodkilleri päälle?”

Pekka vain naurahti ja sanoi;

Etkö sää oo mun kultani? Ja toisekseen ei makeaa mahantäydeltä eiku oho sul on jo. Noh mutta ei silti oon vaa nyt herkillä, et sorry oon vähä töykee, mut saanko anteeks?”

Vastasin vain;

No rakas, eiköhän jotain voida keksii et saat anteeks.”

Pekka otti minut voimakkaaseen syleilyynsä, suuteli minua otsalleni ja puristeli rintojani vuorotellen sanoen;

Eiköhän nyt aleta nukkuun. Mul ois huomen kiireinen päivä ja sit noh, eikös odottavan tai tulevan äidinkin pitäis levätä välillä? Rankka päivä ja näin?”

Hymyillen nautin vähän viattomin ilmein Pekan kädestä joka hieroi nännejäni samalla kun puristeli rintojani. Nukahdimme sylikkäin pienen kuhertelun jälkeen.

Heräsin aamulla yllättäen siihen kun kännykkäni surisi taskussani kiivaan oloisesti. Nousin hiljaa ylös ja katsahdin ympärilleni ihmetellen missä oikeastaan olinkaan? Piakkoin muistin edellisen päivän ja huokaisin. Nopeasti otin kännykkäni housujeni taskusta ja katsoin siinä olleet viestit ja puhelut lävitse;

Isi; 35 puhelua ja 15 viestiä.

Pappa; 20 puhelua ja 20 viestiä.

Viesteissä he kyselivät vuorotellen missä olin ja olenko kunnossa, mutta lähinnä kävi ilmi etteivät he vieläkään halunneet nähdä vaan kertoivat että yrittävät ensin parantaa omia suhteitaan ja sitten vasta katsoa mihinpäin menisin raskauteni kanssa. Hymähdin vain vihaisesti ja päätin samantien että kokeilen huvikseni elää ”parisuhde”-elämää Pekan kanssa tai jotain sellaista.

Katselin ympärilleni ja en huomannut Pekkaa missään. Hän oli kyllä erittäin äänettömästi päässyt lähtemään viereltäni. Huomasin myös että vaatteeni olivat hienosti laitettu jakkaralle, puin päälleni ja laitoin rintsikkani sängylle koska mitä vapaampi olo sen parempi. Onhan Pekka nähnyt minut alasti jo monesti ja naineetkin eilen niin en näkisi sitä epäsopivana olla vaikka alastikkin. Pistin toppini päälle ja housuni takaisin jalkaani. Raotin makkarin ovea ja hiivin hiljaa katsomaan missä Pekka oikein mahtoi olla, kuulin Pekan äänen keittiöstä ja menin katsomaan kelle hän puhui.

Keittiössä oli kaksi naista ja Pekka, katselin heitä hieman mustasukkaisesti ja kuuntelin vierestä mitä he puhuivat. Kuulin vain jotain seksistä ja seksikkäistä puvuista ja se tekikin minusta entisestään mustasukkaisemman. Menin tuohtuneena keittiöön ja kysyin että mikä tämä homma oikein nyt olikaan? Johon Pekka naurahtaen vastasi;

Ai kulta on hereillä! Hyvä vain tuleppas tänne mun kainaloon.”

Menin tuhahtellen Pekan kainaloon ja katselin kahta lyhythiuksista ja isotissistä naista edessämme. Pekka selosti että he olivat hänen asiakkaitaan olleet joskus ja he ovat avoin lesbopari ja ovat täällä sitä varten että Pekka oli ostanut heiltä uusia vaatteita minulle, jotta voisin nauttia vähän vapaamasta elämästä ja olla paljon seksikkäämpikin samalla. Ignoorasin suurimmat asiat ja keskitin vain mustasukkaisuuteni kahteen naiseen edessäni.

Pekka lähti toisen naisen kanssa hakemaan tavaroita heidän autostaan ja jätti minut toisen lesbonaisen kanssa yrittämään jonkinlaista keskustelun aihetta perustamaan.

Nainen edessäni esittäyi Mariaksi ja kertoi heidän menneisyydestään;

Meillä ja Pekalla on jokseenkin tunnettu menneisyys. Hän yritti minua ensin mutta kun sanoin hänelle olevani suhteessa Lisan kanssa niin teimme yhteisen sovinnon jossa hän osti naisilleen vaatteita mitkä kiihottivat häntä suuresti ja naiset jotka olivat hänen kanssaan parisuhteessa yleensä joko olivat täysin hänen orjiaan tai muuten vaan tykkäsivät vähän niiku roolileikeistä tiedätkös? Mutta niin tässä on korttimme ja voit aina ottaa yhteyttä myös ei työasioissa. Ja ei hätää en ole iskemässä sinua kunhan vain sanon että noin seksikäs nainen olisi kyllä kiva lisä meille vanhoille.”

Pian Pekka ja Lisa tulivat ovesta ennenkuin kerkesin mitään sanomaan takaisin Marialle ja katsoin kuinka Pekka voimakkailla käsillään kantoi isoa laatikkoa jossa luki kyljessä ”Sexy Kitten”. Pian Pekka auttoi Lisan kantamuksissa ja sanoi samalla minulle että keittäisin kahvia nuorelle parille, tein työtä käskettyä ja samalla kun valmistelin kahvia Lisa tuli taakseni ja kuiskasi korvaani;

Heippa vain sullekkin. Mä saan esittää sulle meidän vaatteita ja sovitella sun kanssas niit makkaris sillä välin ku Pekka ja Maria puolestaan tekee diiliä toisesta jutusta. Niin mitäs sanoisit jos mentäis nyt samantien ettei häiritä heitä?”

Minulle tuli samantien jokseenkin pornahtava olotila ja poskeni räjähtivät punaisiksi. En kyllä omasta mielestäni pitänyt naisista silleen juurikaan mutta olen aina välillä miettinyt miltä toisen naisen pillu maistuisi oikein konkreettisesti. Laitoin kahvin keittymään ja Lisa otti kädestäni kiinni vieden minut suoraan makkariin, johon laatikoita oli kerätty läjäpäin. Pekka vain vilkaisi perääni ja huudahti;

Älkää sitten liiaksi naiko sänkyä puhki, mäki haluun osani siitä naisesta vielä!”

Lisa vain nauroi mennessämme makkariin ja sulki oven perässämme huokaisten hieman. Minä seisoin jännittyneenä sängyn vierellä ja katselin hiukan hermostuneen oloisesti laatikoita. Lisa hiipi luokseni ja kun käännyin hän seisoi edessäni tuijottaen suoaraan silmiini ja tokaisi;

Sul on muuten pirullisen kauniit silmät.”

Samassa Lisa suuteli minua huulilleni intohimoisen suudelman. Suudelma kesti muutaman sekunnin ja piakkoin Lisa irrottautui minusta sanoen;

Noin se on nyt pois alta niin sunkaan ei tartte jännittää mun seuras enää.”

Katselin Lisaa ihmeissäni mutta huomasin myöskin että jännitykseni oli ollut aivan turhaa, myöskään en ajatellut varsinaisesti harrastavani omasta halusta seksiä välttämättä Lisan kanssa mutta kokemushan sekin olisi ollut. Lisa alkoi ottamaan seksikkäitä vaatteita laatikoista ja mumisi itsekseen jotain, mutta en kuullut ikinä että mitä hän oikein mumisi. Piakkoin kuulin makkarin ovelta äänen jonka olisin voinut vannoa olevan naisen huokaus ja ei mikä tahansa huokaus vaan seksin aikana tuleva syvällinen ja kiihottunut huokaus. Yritin mennä katsomaan mistä tuo ääni tulikaan kunnes huomasin Lisan seisovan takanani sanoen;

Sähän et mee sinne.”

Katsoin Lisaa epäilevästi ja kysyvästi samaan aikaan, kunnes Lisa aloitti;

Pekka on ainoo täs lähellä joka on terveestä suvusta ja muutenkin terve mies joten me halutaan saada lapsia ja ollaan sovittu ettei Pekan tartte olla sen elämäs yhtään sen enempää kuin vaan tän siemennyksen. Maria halus saada sen luonnollisesti eikä vaan jotain ruikkimalla sisään vaan ihan kirjaimellisesti aidon seksin kautta. Itse en lämmennyt ajatukselle yhtään että Pekka saisi naida tyttökaveriani ja yritinkin protestoida asiaa, mutta kun Maria päättää jotain niin hän ei siitä hevillä luovu, joka kerta saan kuulla niitten naivan ilman tuloksia. Vaikka välillä tuntuukin silt että niil on joku suhde mun seläntakana, taikka täs tapaukses iha mun silmien alla ja oon vaa sinisilmääsesti kattomas vierestä. Huoh….”

Istahdin sängylle kun kuuntelin Lisaa ja hänen huoliaan, samalla Lisakin tuli vierelleni ja nojautui makoilemaan laatikoiden väliin. Lopetettuaan syvään huokaukseen jokin sisälläni sanoi että Lisa tarvitsisi olla nyt jonkin asteisessa halauksessa ja kouraisin Lisan kainalooni, tuli kieltämättä hieman äijämäinen olotila mutta ymmärsin kyllä hänen tilanteensa. Lisan kädet kietoutuivat lantioni ympärille nopeasti ja kuuntelimme kuinka Maria ja Pekka voihkivat vuoronperään samalla kun ruoakapöytä kitisi. Hieroin kuin ajatuksesta Lisan hiuksia jotka tuntuivat niin silkkiseltä etten voinut edes kuvitella omienikaan tuntuvan tältä, poskeni tuntuivat punoittavan entisestään ja tuntuivat siltä että sulaisivat kohta puoliinsa kokonaan jos punoitus ja kuumotus ei loppuisi ollenkaan. Lisan käden peukalo hieroi paitani lävitse rintaani. Huomattuani tämän nousin nopeasti sängyltä ja avasin makkarin oven, jolloin näin Pekan ja Marian naivan tosiaankin pöytää vasten.

Otin nopeasti laukkuni ja lähdin ovesta melkein juoksuaskelia myöten Pekan pihapiiristä. En ajatellut sen kummemmin minne olin menossa vaan jatkoin matkaani kovalla vauhdilla suoraan vain. Painelin hiukan liiankin tunteikkaana ja miettien vain kuinka tyhmä voisinkaan olla? Luottaa mieheen tai yleensä miehiin voisin näin yleisesti sanoa. Jälleen puhelimeni meni aivan sekaisin viesteistä ja puheluista, mutta tälläkertaa vain Isini oli soittanut kerran. Ihmettelin tätä todenteolla mutta puolestaan olimmehan me ”eronneet.” Aika kovissakin riidoissa joskus ja silti olimme palanneet yhteen. Ehkä tämä on vain välivaihde meidän elämässämme? Vai oliko tämä vain sellainen vaihde jossa minä karkaan kotoa ja kaverieni luota aloittaakseni itsenäisen elämän?

Turhuuksieni huipulla ja ajatuksissani olin jo kävellyt useamman kilometrin ja päätynyt Marin ja Lassen ovelle. Mari tuli ovelle pyyhe päällään ja kysyi;

Ai mitäs sä täällä teet? Me oltiin just Lassen kans käyty saunas ja nyt vaan yritettäisiin viettää romanttista iltamaa, mut haluuks tulla sisälle ja ootks yksin liikentees?”

Pudistin päätäni ja sanoin vain;

Tää on kreiseintä mitä ikinä mulle on käyny ja toisekseen onks teil mitää ruoakaa mul on kiljuva nälkä.”

Mari naurahtaen talutti minut sisälle jossa huomasin Lassen jo retevästi olevan kuin kotonaan ja istui haarat levällään sohvalla täydessä mitassaan kysyen;

Marii tuutko ottaa vähä kiimasta kulliaa? Ai oho! Sorry mää laitan jotain päälleni jos ei haittaa vai haluutko ihailla tiukkaa ja timmiä miestä?”

Lasse nauroi kuin olisi humaltunut. Sanoin vain että hän on kotonaan niinkuin haluaa ja ei oo eka kerta kun nään alastoman miehen, eikä varmasti oo viimeinenkään. Mari otti piakkoi pyyhkeensä pois sanoen;

Noh kaikkihan tääl on nähny mut jo alasti niin miks peittelisin yhtään sen enempää itteeni. Tässä teille pervoille jotain katseltavaa!”

Lassen kulli sykähteli kiimalimojaan jo pitkin terskaa ja kullinvartta, minä puolestani istahdin keittiöön ja katselin kun Mari toi heiluvien rintojensa kanssa minulle kahvia, leipää, kurkkua ja voita sanoen;

Täs ois nää ja jos ei haittaa niin itsepalvelu koska toi mies ei osaa oottaa ollenkaan. Käyn vaa äkkii hoitamas meidän jutun loppuun niin tuun sit tähä sun kanssas ja jos häirihtee niin voit mennä mun huoneeseen siel on pöydät ja kaikki.”

Pudistin jälleen päätäni suuni jo täynnä leipää. Mari hyppäsi nopeasti sohvalle ja asettui samantien ratsaille Lassen päälle, piakkoin kuulin kuinka Marin pillu litisi hänen kiimaisuudestaan ja Lassen kulli upposi suorastaan kuin taikaiskusta Marin sisälle. He aloittivat kiimaisen naimisen samantien ja Lassen äänestä päätellen hän nautti enemmän kuin tarpeeksi. Lasse voihki ja murahteli samalla kun Mari puolestaan suorastaa imetti nännejään Lassella. Näky oli kyllä kiihkeän kiimainen, tunsin oman pilluni kostuvan samantien ja haluni alkoivat nousta suorastaan taivaisiin saakka. Ilman minkäänlaista ajatusta vasen käteni oli ujuttautunut housuihini ja hieroi pilluni kiihkeitä huulia ja klitorista. Inisin suu täynnä ja katselin hypnoottisesti Marin ja Lassen touhuilua. Huomasin että Mari otti kädellään kiinni Lassen kullista aivan varresta ja ratsasti posket punoittaen hänen päällään. Mutta hän ei runkannut Lassea vaan piteli voimakkaan oloisesti tyvestä kiinni, samalla huohottaen ja voihkien sanoi;

Ei vielä khulta eii vielhä…. Aijai aijai ihanaaa!! Anna mulle sun kivikovaa kyrpääs kulta!! Anna mun tuntee sut sykkivän kiihmm…kiihmaisena mun sisälläni anna pliis mulle sun kyrpääs…”

Piakkoin tämän jälkeen Lasse otti kiinni Marista ja kiepautti tämän selälleen sohvalle levittäen melkein väkivalloin tämän haarat ja painautui takaisin litisevään pilluun. Lasse aloitti samantien rajuotteisen takomisen, jolloin Mari tuntuvasti laukesi erittäin nopeasti huudahtaen;

Isi!! Ihanaa!!! Nai mun pilhh!!!!”

Mari täristen laukesi edessäni ja hänen silmänsä vetivät samantien niin ylös että vain valkoista näkyi hänen silmissään, samalla hänen selkänsä taipui notkeasti notkolleen, Marin puristaessa sohvatyynyjä vimmatun lailla. Tätä näkyä katsellessa melkein tukehduin leipääni ja kahviini kun itsekkin laukesin, aivan omin pienin sormieni hitain liikkein. Huohottaen päästin pienen mutta tuntuvasti kuuluvan inahduksen ja polveni napsahtivat yhteen. Samalla heiluttelin peppuani edestakaisin ja tunsin kuinka orgasmini kuohahti pillustani kohti päätäni, voimakkailla sykähdyksillä. Nieltyäni leivän palaset inahtelin sanoen;

Isi, voi isi ihanaa.”

Melkein kuiskaten mutta silti hieman ehkä jopa kuuluvastikkin. Hetkeksi vaivui omiin ajatuksiini mutta piakkoin heräsin kun kuulin Lassen huudahtavan;

Voi vittuuuu!!! Aaaaahhh!!!”

Samassa katseeni käännähti Lasseen ja Mariin sohvalla ja huomasin kuinka mälliä tursusi ulos Lassen kookkaasta kullista pitkin Marin rintoja ja hänen vatsaansa. Mälliä suorastaan lensi yli sohvan ja melkein jaloilleni saakka vaikka en ollutkaan kauhean pitkällä niin silti tuntui että Lassella oli kyllä voimakkaammat laukeamiset kuin harvalla muulla miehellä. Mari kikatteli ja hieroi mälliä rinnoilleen ja vatsalleen. Lassekin naurhadellen hieroi terskansa päätä Marin pillun huulille ja painoi hiukan sitä sisään muristellen ja huohottaen sanoen;

Voi vittu kulta sun pillushan imee mua sisäänsä. Pitäiskö mun antaa sun lypsää mult loputkin?”

Mari vain nauraen sanoi;

Kuuleppas nyt, mun ehkäsy pillerit tulee ens viikol nii sit saat taas laueata mun sisälleni.”

Lasse;

Mut… Mut… Eikös ees vähä sais painaa sisään? Edes terskan verran?”

Mari;

No et kyllä paina mitään sisälle! Perkeleen mies nyt loppuu tollaanen!”

Huohotin hiljaa itsekseni ja yritin kerätä itseäni takaisin normaaliksi, mutta tuntuvasti orgasmini oli todella raju, koska tunsin nilkoissani vieläkin lievää heikkoutta. Lasse kumartui suutelemaan Maria kiihkeästi ja samalla hieroi Marin pillua sormillaan upottaen ainakin muutaman sormen veroisesti pilluun saaden Marin jälleen vikisemään kiihkeästi. Tunsin jälleen pillussani lievää märkyyttä ja haluni vain nousivat jälleen jokaisen villin inahduksen myötä. Lasse keskitti sormiinsa kaiken huomionsa ja minä sain vain nauttia esityksestä. Lasse puhui hieman tuhmia saaden Marin suorastaan anelemaan orgasmiaan häneltä;

Tykkääkös pikku Mariseni kun isukki vähän sormettaa näin ja näin? Tykkäätkö kun hidastan tälleen just sopivasti tahtia? Vai tykkäätkö oikeen rajusta niiku näin!”

Mari vain voihki kiimaisemmin kuin aikaisemmin ja huudahteli kiimasta ja Lassen varmista otteista. Pilluni sykki kosteuttaan kun kuulin Marin vingahtelevan ja huohottavan, suorastaan vaativan jonkun nuolemaan ja sormettamaan häntä. Ajattelin nyt mielessäni kuinka voisinkaan vain mennä mukaan ja ottaa kullia sisälleni niin lujaa kuin Lasse vain halusi sitä antaa. Onneksi järkeni esti minua menemästä heidän väliinsä ja sormeni kyllä hoitivat pahimmat kiimaisuuteni puolestani. Kehoni oikein väreili jokaisella kiimaisella sormieni hierovilla liikkeillä, antaen minulle suoranaista oman kehoni koulutusta, mikä tuntuu parhaimmalta ja mikä ei. Vaikka aiemmin olinkin saanut hyvän käsitteen Isini kanssa mistä pidin ja mistä en. Voi että pilluni olikin märkänä ja kiimaisena tunsin klitoriksenikin olevan paisunut oikein kunnolla. Jokainen hipaisu siihen tuntui juurikin siltä että meinasin laueta melkein samantien. Olin niin kauan ollut ilman kunnollista ja rajua isiäni etten kyennyt pidättelemään himojani ollenkaan vaan kumarruin niin että rintani hieroivat pöydän kantta ja sormetin itseäni oikein kunnolla, sormillani hieroin klitoristani vimmatusti. Kuvittelin Isini olevan hieromassa sitä terskallaan ja välillä sormillaan ehkä jopa kielelläänkin. Voihkin ja huohotin nyt pöytää vasten tuntien kuinka orgasmini alkoi lähestymään koko ajan vain lähemmäs ja lähemmäs. Tartuin pöydästä kiinni ja päästin voimakkaan huudahtuksen laueten ruoakapöytää vasten.

Hoin hiljaa; ”Isi voi ihanaaa, Isi tuo oli aiivan mahtaa rakastan sinua.”

Hetken aikaa orgasmistani olin aivan tokkuraisena ja kun muistin missä oikeasti olinkaan, kuulin kuinka kahvimukiini lorisi kahvia ja pienesti kuiskuttelevat äänet sanoivat;

Pitäiskö meidän antaa sen olla tossa niin pitkään et se herää vai pitäiskö vähän alkaa kovemmalla äänellä puhumaan?”

Nostin hitaasti päätäni ja katselin Lassea ja Maria pöydän toisella puolen, pyytelin nöyrästi anteeksi jos olin ollut tahditon tai oikeastaan todella törkeä vieras ja että voin kyllä etsiä toisenkin paikan jos olen loukannut jotenkin heidän touhujaan. Samassa Mari nopeasti nousi penkiltä ja tuli halaamaan minua alastomana, levittäen Lassen mällitahroja paidalleni ja housuilleni. Mari tokaisi vain;

Voi kulta et sää mitään väärää tehnyt kyl me ymmärretään paremmin ku hyvin tollaasta ja kieltämättä sä olit todella kuumaa kamaa kun näin sut hierovan ittees noin kiimassa, et jos vain haluut niin kyl meil on leluja ja tietty kyl meki autetaan sua siin hommas. Lasse kyl tos jo suunnitteli et oltais oltu vähän hurjia ja nuoltu sen edessä ja ehkä vähä jotain muutaki mut sanoin ettet varmaan lämpee naisiin niin paljoo kuin minä tyylillä. Hästäg kokemusta on siitäkin ja voin sanoo et antoisa kokemus oli ihan.”

Mari irtautui minusta ja käski minut riisuutumaan alastomaksi jotta saisin vaatteeni pesuun ja toiseksi he ovat nudisteja nykyään niin vaatteet on niin turhauduttavia täällä ollessa. Hymähdin vain hieman hermoheikosti mutta riisuuduin rohkeasti alastomaksi. Annoin vaatteet Lasselle joka riensi pesuhuoneeseen laittamaan pyykkikonetta päälle. Jäin Marin kanssa kaksin ja kyselin mitä mieltä oikeasti Lasse oli siitä kun noh olin vähän kiihkeänä kun katselin heidän touhujaan?

Mari naurahtaen tokaisi;

Lasse tykkäs sun energioistas ja just siit et uskalsit niiku esittäytyä kiimojes voimin hänellekkin et varmaan osasyynä sen voimakkaaseen laukeemiseen olit sinä, ja jos näin tyttöjen kesken oon mäki aika onnellinen et oot noin vapautunu mun seuras tai okei meidän seuras.”

Kyselin Marin ja Lassen normaalista elämästä ja oliko Mari ikinä ollut raskaana Lasselle? Vastaukset olivat raskauteen kieltäviä mutta silti he aikovat yrittää kun Mari on lähelle 30 ikää niin sitten kuulemma nainen olisi kypsemmillään saada lapsia. Lasse puolestaan kuulelma ei haluaisi mitään muutakuin nuorta pillua kullinsa ympärille.

Lasse piakkoin tuli pesuhuoneesta ja pyysi minua hiukan sivummalle keskustelemaan muutamasta asiasta. Mari tuli perässä hetken aikaa mutta erkaannuimme kun Mari meni suihkuun ja minä puolestani menin Lassen perässä vieras huoneen sängylle istumaan Lassen kanssa. Lasse kertoi minulle;

Okei nyt ku ollaan kaksin niin sun Isäs on tos naapuris sit ja oon sen kans jutellu eilen just et mitä on tekeillä ja näin, mut sit sano että voin olla sun puolesta yhteydes jos nii haluat. Jos siis ilmaannut tänne tai jotain et käviskös jos laittasin sille viestii et oot tääl? Mut tietty sanoisin ettet haluu sitä viel nähä vai haluatko?”

Hymähtäen sanoin vain;

Se ei todellakaan oo musta kii haluuks se nähä mut vai ei ja toisekseen se ite sano haluuvansa olla hetken aikaa yksin ja myös et ei jaksa kahtoo mua enää tai jotain sellasta.”

Lasse otti kännykkänsä käteensä ja naputteli viestin jossa luki;


”Tyttös on täällä ja turvassa et tuu kahteleen joskus ku jaksat tai haluat.”

Hyväksyin täysin mitä Lasse oli kirjoittanut ja annoin luvan lähettää viestin eteenpäin. Lasse laittoi kännykkänsä hyllylle heti lähetettyään viestin ja kysyi;

Haluisiks sä et hieroisin sun harteita ja selkää?”

Omituinen pyyntö sai minut hämilleen ja yllättyneenä vastasin; ”No mikäs siinnä jos haluut”

Menimme takaisin olkkariin ja asetuin hiukan mälliselle sohvalle makuulleni ja Lasse tuli hajareisin päälleni, olin vatsallani ja tunsin vain puoliksi kovan kullin hierovan peppuani, inahdin hieman ja puristin pakaroitani yhteen. Lasse huomasi tämän ja sanoi;

Hei ei sun tartte yhtää jännittää en oo painamas sua takaapäin, sain jo tarpeeks ku toi villikissa sai mut laukeen joten rentouduppas nyt. Mut ei silti, sul on aika timmi beba.”

Tunsin piakkoin Lassen kädet selkäni päällä ja hän hieroikin taitavasti selkääni ja harteitani, hän levitti laventelin tuoksuista hieronta öljyä päälleni ja hieroi hitaasti, mutta voimakkaasti harteitani, niskaani ja selkääni. Se tuntui kuin puhtaalta taivaalta ja olin todella kateellinen Marille että millainen mies oli Lasse, joka huolehti vieraistaankin näin hyvin. Isini puolestaan olisi vain vetänyt saunakaljat naamariin ja puhunut härskejä kaikille niin kauan että olisi hoksannut minun katselevan paheksuvasti häntä ja tullut sitten kanssani makkariin.

Mari oli todella onnekas kyllä, vaikken itsekkään valittanut olihan minullakin oma Isini joka osasi kyllä naida kuin eläin ja olla välillä ainakin hauska ja rakastava. Ajatukseni hänestä olivat tällä hetkellä sekä surulliset että vihaisetkin. Olin jotenkin alkanut vihaamaan jopa miehiä heti Pekan törkeyden jälkeen ja enemmänkin kunnioittamaan itseäni ja naisia enemmän. En siltikkään vaihtaisi kyrpää pilluun vaikka niin olisi varmasti mahdollistakin. Mari tuli suihkun raikkaana olkkariin ja kysyi;

Jahas täälläkö jo naidaan? Ja mua ei ootettu ees mukaan, johan on törkeetä. Jos olisit halunnu Lasse niin olisin antanu persettä ei sun tartte heti olla naimas muita naisia täs talos ku oon suihkus.”

Lasse vain tokaisi Marille takaisin nihkeän oloisena;

Etkös sää kieltäny mua etten sais laueta sun sisääs? No ainakin täs talos olis yks jonka sisään voisin painaa ja laueta vai mitä sexy beba?”

Ja samassa Lasse läpsäisi öljyisellä kädellään peppuani. Hymähdin vain hermostuneesti ja käskin olla lopettamatta ja tarkensin viellä että hierontaa. Mari ja Lasse nauroivat toisilleen luottavaisina ja vastarakastuneiden oloisesti, Mari tuli kuivattelemaan hiuksiaan sohvanlaidalle ja suuteli Lassea kiihkeästi hänen huulilleen. Tunsin sykähdyksiä Lassen kullissa ja yritin vaihtaa asentoa niin että kulli olisi vain hieronut reisieni ulkosyrjää mutta se valahtikin suoraan pakaroideni väliin ja pökkäisi hieman märkiä pilluni huulia. Samassa Lasse lopetti suutelun ja katsahti minua sanoen;

Hui kun on kiimanen kisumirri tässä mun allani! Mari kokeile kui märkänä tää on täs mun allani.”

Samassa tunsin kaksi hentoa sormea painautuvan pilluni huulilta sisälleni jolloin päästin kiimaisen voihkahduksen. Kuulin Marin sanovan;

Ohhoh ompas tämä tyttö kyllä märkänä vieläkin, ei ihme että sun Isäs on aina ku riutunu ku nähdään teidät. Sähän oot kiimasempi ku minä, tai ainakin melkein olihan tää jo kuudes kerta ku naitiin Lassen kanssa tänää mut silti.”

Lasse nousi päältäni ja nosti itsevarmana pyllyäni ylemmäs niin että olin nyt polvillani ja pyllistin suoraan Marille ja Lasselle. Karvattomat ja kiimasta turvonneet häpyhuuleni oikein varmasti loistivat kiimalimojeni myötä heille, Mari käski Lassea siirtymään pois ja siirtymään vaikka eteeni katselemaan meitä. Mari tuli lähelleni ja kuiskasi korvaani;

Sä oot oikeesti todella kiimassa ja sä tarttet oikeesti vähän helpotusta, mä voin olla sulle tosi hellä ja kuunnella sua, et jos et haluu niin voidaan jättää tää tähän ja Lassekin sen ymmärtää. Mut jos haluut et jatkan niin hymähdä vaan, muuten sun vaan tarttee laskettua takas makuulles ymmärrätkö?”

Mietin hetken aivan paniikissa mitä tekisin ja mitä haluni käskivät minun tehdä.

Vastaus kaikkeen oli erittäin yksinkertainen. Himoni, hormoonitoimintani ja kaikki koko maailma käski minua olemaan avoin ja kokeilemaan uusia asioita.

Hymähdin vain ja painoi peppuani taaksepäin, olin kontillani ja tarjoilin kiimaista pilluani Marille joka halusi että koen hänen kanssaan ensimmäiset orgasmini naisen kanssa. Mari asettui alastomana taakseni ja sanoi;

Nyt Lasse katsoppas kuinka tyttös hoitelee toisen naisen.”

Lasse levitti haarojaan ja katseli meitä kiihkoisin silmin, huomasin vain hänen kullinsa sykkivän jo kiihkosta ja kiimasta kun olin kontillani noin puolen metrin päässä hänen kullistaan. Livoin kieltäni himoiten kullia suuhuni ja pilluuni. Olin niin kiimassa ja olin samalla niin jännittyneenä etten älynnyt mitään vaan annoin kiimani puhua puolestani. Annoin itseni aivan vapaasti tuntea luotettavat kädet pillullani, samoten kuin mitkä tahansa muutkin ruumiinosat.

Mari kumartui pillulleni ja nuolaisi sitä hitaasti, klitorikseltani aina peppureiälleni saakka, maistaen kiimastaiset, himokkaat ja todella kovalla kyrvän kaipuulla tuotetut mehuni. Marin nuolaistua hän sanoi;

Vautsi! Lasse tää tyttöhän maistuu aivan mahtavalta! Siis hänen lemmen mahlansa maistuvat aivan ihanan makeilta ja samaan aikaan todella kiimaisilta mmhhff…. Omassa pillussanikin tuntuu aivan ku nielen näitä mahloja, niin aivan törkeen hyvältä. Oikeen lisää sitä kiimaa ihan tajuttomasti. Mmmmhhffff….. Uuhh… kyllä munkin pilluni kaipais nuolettajaa..”

Mari alkoi hieromaan rintojaan ja puristelemaan nännejään samalla kun nieli kiimaisia nesteitäni ja minä puolestani katselin vain rintojeni välistä että Mari oli nojautunut taaksepäin hieromaan itseään ja unohtanut minut täysin välistä ja Lassekin alkanut runkkailemaan silmät ummessa. Päätin ottaa ohjat käsiini kun kiimani ei yhdestä nuolaisusta oikein laannu mitenkään ja käännyin nopeasti vetäen Marin jaloista hänet selälleen alleni. Marin inahduksen perusteella hän tykkäsi todella paljon kuinka kovakourainen toinen nainen voisi olla häntä kohtaan. Asetuin Marin päälle nyt niin että sain pilluni painettua suoraan hänen suulleen ja melkein pakottamalla saada hänet nuolemaan märkää pilluani. Minä puolestani kumarruin ja aloin hitaasti sormeilemaan Marin pillua, katselin kuinka ihanasti se sykki jokaista kosketustani vasten ja huomasin hänen häpyhuuliensa turvonneen oikein kunnolla ja hänen klitoriksensa. Varsinkin en ollut aijemmin nähnytkään noin paisunutta klitorista joka vain törrötti suoraan minua päin, aivan kuin janosi samanlaista kosketusta mitä Mari antoi minulle parhaillaan.

Mari nuoli ja imi häpyhuuliani, se tuntui taivaanomaiselta, melkein orgasmimaiselta. Tunsin Marin kädet pepullani hän levitti pakaroitani ja puristi niitä saaden tiukemman otteen minusta. Samalla kiimaisena naisena nuoli pilluani, hieman kielellään samalla nuoli pilluni reikää pyöritellen kieltään, välillä runkkaus liikkein ja välillä sormillaan saaden minut voihkimaan, ulvomaan ja huudahtelemaan nautinnosta. Yritin silti pitää kaikesta kiinni ja yritin suullani tehdä niin paljon hyvää mitä Mari teki minulle sormillaan ja suullaan, välillä pyörittelin kieltäni Marin turvonneilla häpyhuulilla ja välillä imaisin klitoriksen suuhuni saaden hänet lamaantumaan täysin nautinnosta ja kiihkosta. Sormillani levittelin Marin häpyhuulia ja painoin kahta sormeani hänen kiimaiseen pilluunsa tuntien kuinka hän suorastaan runkkasi pillullaan kiimaisesti sormiani. Painoin pilluani Marin suulle entistä enemmän näyttäen että olen todella lähellä tulemistani, olin aivan huipussani. Mari painoi suunsa kiinni pilluuni ja imi sitä oikein kunnolla hieroen kielellään klitoristani vimmatusti. Ulvoen laukesin Marin suuhun.

Mari jatkoi koko orgasmini ajan vimmatunmaista nuolemista ja imemistä ottaen vastaan kiimaiset huutoni ja ulvomiseni, tärisin ja inisin kiimaisesti hänen päällään. Puristin sohvaa voimakkaasti huutaen;

Ihanaa!!! Aaaaiii viiittuuuuu kun tuntuuu niin hyvältäää!!! Ooouuuhhhh aaaahhh!!”

Orgasmini tuntui kestävän ikuisuuden ja voimani alkoivat jo hiljalleen ehtymään, mutta tunsin Marin jatkavan koko ajan kovemmin ja kovemmin. Yritin mennä takaisin Marin pillulle mutta en kyennyt saamaan itseäni kontroimaan omaa kehoani tarpeeksi ja vain täristen annoin itseni nauttia pilluni kautta suunnattomalla tavalla. Tunsin pillunesteiden vain syöksyvän ulos pillustani Marin kiimaiseen suuhun. Lopulta käteni pettivät altani ja rojahdin nauttimaan Marin pillulle jossa aloitin suullani täristen nuolemaan ja kielelläni penetroitumaan hänen pilluunsa. Halusin antaa samanlaista kyytiä Marille. Nuolin ja imin hänen pilluaan niin voimakkaasti kuin jaksoin ja kykenin, välillä vain huudahdellen ja välillä nuolien. Mari alkoi piakkoin itsekkin liikahtelemaan kontroloimattomasti ja silloin tiesin hänen olevan todella lähellä. Keskitin kaiken huomioni hänen klitorikselleen ja sain toisen käten hieromaan hänen häpyhuuliaan kiivaasti. Tunsin olevani lähellä jälleen kerran.

Jatkoimme hetken aikaa kunnes laukesimme molemmat yhdenaikaisesti ja päästimme yhdenaikaset ulvomiset suistamme, jotka olivat toistemme pillulla ottamassa vastaan toistemme kiimaiset lemmenmahlamme. Molemmat nytkähtelimme orgasmistamme ja mourusimme suumme täynnä toistemme mahloja ja pilluja.

Mourisimme ja kehräsimme toistemme nautinnosta, kiimasta, läheisyydestä ja yhtenäisyydestä hetken aikaa. Nousin piakkoin orgasmini loputtua pois Marin päältä ja asetuin hänen vierelleen makoilemaan ja rauhoittumaan. Mari nuoli sormiaan ja otti minut kainaloonsa sanoen;

Voi vittu kun oli kiimasta ja ihanaa! Harvemmin saa naista joka oikeesti tietää mistä mä tykkään! Aijai ihanaa oli kyllä ja hei tuus tänne.”

Samassa Mari nosti leukaani ja suuteli minua kiihkeästi puristaen rintaani ja hieroen nänniäni samalla kosteilla sormillaan. Hymähdin hieman mutta suljin silmäni ja suutelin kielisuudelmilla Maria. Huulemme erkanivat ja olimme lähekkäin vain me kaksi. En ollut aijemmin tuntenut mitään tälläistä mutta se tuntui taivaallisen hyvältä ja oikealta minulle. Piakkoin Mari huomautti että;

Hei mutta missäs Lasse on? Tykkäsköhän se esityksestämme?”

Lasse seisoi vieressämme hiljaa ja kulli aivan tajuttomassa seisokissaan jolloin kuulin hänen sanovan;

Voi vittu nyt likat saatte kyllä kyytiä tollaanen show sai mut aivan kiimasta sekaisin.”

Lasse veti nopeasti minut Marin kainalosta lattialle ja levitti haarojani tullen samalla päälleni ja painoi kivikovan kullinsa sisääni, voihkaisi ja aloitti samantien taivaanomaisen takomisen. Lasse nai pilluani rajusti ja armotta. Tunsin kullin sisälläni painautuen todella syvälle ja ihanasti hieroen minun jokaista pilluni sopukkaa kuin maailman omistaja. Lassen voimakkaat kädet ottivat nilkoistani kiinni ja nostivat ne hänen harteilleen nopeasti samalla hän veti minut kunnolla alleen ja jatkoi rajua takomistaan. Saaden pilluni mehut suorastaan tirskuamaan ulos pillustani ja hänen kullinsa ympäriltä. Lasse nojautui entisestään päälleni ja antoi koko lantionsa vain hakkaamalla hakata omiani vasten, saaden minut jälleen kerran voihkimaan ja ulvomaan nautinnosta. Mari vain katseli meitä vierestä ja katseli kuinka kiimassa Lasse kävi minuun. Katselin Lassea kiihkoisin silmin ja annoin itseni rentoutua niin että hän pääsi syvemmälle ja syvemmälle sisääni mutta silti yritin välillä puristaa hänen kulliaan lantionpohjanlihaksillani jotta hänkin nauttisi naisesta allansa oikein luvan perästä.

Piakkoin Lasse painautui syvälle sisälleni ja nosti minua hiukan saaden itsensä kyykkyasentoon ja minä olin osaksi vain hänen kullinsa varassa. Huudahdin nautinnosta kuinka kulli vain painautui suoraan ylöspäin, nojauduin nyt yläselkäni varaan ja minua alettiin nyt naimaan oikein todenteolla ja voimalla jota en ollut hetkiin kokenut. Lassen voimakkaat työnnöt saivat minut aivan hurmioon, en osannut odottaakkaan keltään muulta mieheltä tälläistä staminaa ja kiimaa varsinkaan. Viimeisin mies jolla oli tälläinen stamina oli Isini. Lasse paukutteli menemään voimalla ja armotta. Tunsin ja kuulin kuinka hänen lihaksikas vartalonsa hakkasi märkää pilluani ja reisiäni vasten aivan kiimasta kankeana. Lasse alkoi kiristämään entisestään tahtiaan ja huohotti kiihkoisasti katsahtaen minua allaan, näin vain hänen silmistään raivokkaan kiiman joka olisi purkautumassa minä hetkenä tahansa. Tunsin Lassen kädet puristavan reisiäni ja hänen voimakkaat irsvistävät huudahduksensa saivat minut aivan hurmioonsa, pilluani koeteltiin nyt oikein kunnolla paksulla parrulla. Lasse painoi nyt kullinsa niin syvälle kuin pystyi ja päästi kovaäänisesti mällinsä sisälleni. Tunsin pitkiä ja voimakkaita ruiskahduksia syvälle pilluni uumeniin täyttäen minut täysin siltä. Harvemmin näin paljon olen saanut kerralla sisälleni mälliä yhteltä mieheltä. Lasse todenteolla oli ollut kiimainen ja oli todellakin käynyt kuumana minuun jo pitkään. Lassen kulli sykki sisälläni edelleen kovana ja kiimaisen mahtavana. Lasse laski minut takasin lattialle ja asettui päälleni tehden edelleen pieniä sykähdyttäviä nainti liikkeitään, hänen kullistaan syöksähti välillä lisää kuumaa spermaa sisälleni.

Pienesti hengästyneenä hän vain pyyhki hikeään otsaltaan ja katseli onnellisena minua sanoen;


”Tuntupa hyvältä saada laueta sisälle ja oikein syvälle viellä mmhh… tunnekko sä kuinka mun kullini kiittelee sua?”

Huohottaen nyökkäilin vain ja hymyillen huokailin jokaisesta puskevasta liikkeestä. Kiedoin jalkani nyt Lassen selkään ja pyysin jatkaman hiukan tiheämmin jos minäkin saisin orgasmin vielä kerran?

Lasse hymyillen kiristi tahtiaan ja huokaili kiihkoisesti, minun tuntien hänen kullinsa paisuvan jälleen täyteen mittaansa sisälläni. Lasse aloitti jälleen kiihkoisen naimiseni mutta tällä kertaa hän oli huomaavaisempi ja keskitti kaikki huomionsa minuun, hän yritti selvästikkin saada minut laukeamaan. Voihkaisin kun tunsin terskan pään osuvan syvällä sisälläni olevaan varsinaiseen g-pisteeseeni, sitä käy harvaseltaan mutta nyt Lassen kanssa se tuntui joka kerta ihanammalta ja täyteläisemmältä. Spermat sisälläni auttoivat meitä molempia nauttimaan kiimaisen tiukoista ja kiihkoisista hetkistä. Lasse painautui sisälleni ja osui jälleen kerran g-pisteeseeni jolloin päästin jälleen kovan huudahduksen johon Lasse vastasi;

Nyt löysin sen sulta! Ootas vaan nii mä nain sun pääs aivan tyhjäks!”

Lasse otti paremman asennon ja asettui polviensa varaan, jolloin hän aloitti pitkin vedoin mutta rajuin työnnöin naimaan pilluani. Tunsin hänet nyt täysin vain hakkaavan g-pistettäni kuin eläin, raavin Lassen selkää vimmatusti huudahdellen ja voihkien hänen allaan ja hänen voimakkaassa käsittelyssään. Lasse ähisi, murisi ja voihki päälläni.

Tunsin olevani todella lähellä ja piakkoin laukesin suorastaan räjähtävän nopeasti hänen asentonsa vaihtumisen jälkeen. Lasse tunsi varmasti kullissaan ja kehollaan kuinka puristin hänet päälleni ja kynsilläni raavin hänen selkäänsä. Lasse painoi kulliaan hittaasti sisälleni ja antoi minun nauttia orgasmistani kaikessa rauhassa, mutta ei lopettanut ollenkkaan missän vaiheessa kesken vaan antoi minun viimeinkin tuntea hitaan mutta raskaan orgasmini. Orgasmini alkoi laantumaan ja pillussani tuntui olevan hiukan herkillä paikat useamman orgasmin jälkeen, pyysinkin Lassea irtautumaan minusta hitaasti mutta varmasti jotta saisin hetken aikaa hengähtää kaikessa rauhassa. Lasse hymyillen irtaantui minusta ja nousi päältäni pussaten minua poskilleni ja myös kiihkeän suudelman suulleni sanoen;

Voidaan joskus toistekkin näin tehdä.”

Mari auttoi minut ylös lattialta ja pyysi minua sohvalle makoilemaan hänen kanssaan. Menin muitta mutkitta makoilemaan sohvalle ja rentoutumaan kiihkeyteni rauettua. Tunsin piakkoin että Lassen mällit alkoivat liukumaan sisältäni ja pyysin paperia jotta en tahrisi liikaa sohvaa, mutta yllätyksekseni Mari kumartui pillulleni ja imaisi pilluni huulet suuhunsa, hieroen ja kaivellen kaikki Lassen mällit pillustani hänen suuhunsa. Mari maiskutellen nuoli ja maisteli tuotoksiamme ja sanoi;

Aijai ku maistukin hyvältä, nam nam suorastaan makealta kermalta voisiko näin sanoa? Noh miltä tuntu saada naista ja miestä melkein samaan aikaan?”

Hoipersin suustani joitain sanoja;

Mishä te ootte ollu koko mun elämäni? Ja kyllä vain ootte saanu mut kyl nii taas huh huh en oo hetkiin ollu näi sekasin sorry.”

Mari;

No vittu sun naapurissas! Olisit vaa tunnu nuoleskeen mua tai Lassee nii olisit saanu pillua ja kullia nii perkeleesti.”

Nauroimme vain tyhmille jutuillemme ja makoilimme sylikkäin Marin kanssa. Lasse keitteli kahvia ja teki onnessaan voileipiä meille tytöille valmiiksi. Lasse tarjoili kahvia meille ja teetä itselleen, söimme ja joimme naurahdellen toistemme raukeille kasvoille ja silmille. Ilta alkoi hämärtyä ja Mari jo tohkeissaan näyti minulle missä tulisin nukkumaan heidän kanssaan. Sain kuulelma olla kirjaimellisesti heidän välissään jotta aamulla olisi helppo, jos mieli tekisi, niin jatkaa mihin tänään lopetettiin. Asetuin sängylle makoilemaan ja nukahdin melkein samantien täyteen uneen, olin yllättävän väsynyt vaikken sitä itse niinkään huomannut.

Aamu sarasti ja Lassen ääni kantautui keittiöstä, availin silmiäni hitaasti ja mietin hetken missä olinkaan? Jälleen Lassen ääni kuului keittiöstä kuuluvampana, mietin hetken mitä hän sanoi mutta sitten aloin kuuntelemaan tarkemmin ja kuulin Marin voihkivan kiihkoisesti. Piakkoin avattuani silmäni kuulin kuinka Lasse ja Mari molemmat laukesivat ja huudahtivat yhdenaikasessa duetossa. Nousin ylös ja kävelin olkkariin unisena ja hieman viellä heikottaen. Lasse asteli keittiöstä spermaisella kullillaan sanoen;

Huomenta!! Arvaa kelle tuli tänää pillerit?!”

Mari konttasi hitaasti keittiöstä pillustaan valuen spermaa sanoen;

Arvaa kuka on saanu pilluunsa täydeltä munaa tänään? Ja huomenta vaan sullekki!”

Naurahdin hieman ja sain piakkoin kahvikupposen lämmintä ja mustaa kahvia eteeni. Lasse oli onnessaan kun sai tytärtään naida loppuun saakka nyt oikein luvan perästä ja ilman pelkoa raskaudesta. Join kahvia ja rentouduin kaikessa rauhassa, alastomana istahdin sohvalle jossa olin kokenut niin paljon lyhyessä ajassa, nostin jalkani pöydälle ja otin kunnollisen asennon. Piakkoin Mari tuli viereeni innoissaan ja kertoi kuinka heidän aamu olikaan mennyt. Mari lähti kertomaan;

Okei aamusta herättiin siihen ku mulle tuli reseptien uusinta viesti ja sit lääkärin hyväksyntä jatkaa muutama kuukauden ajan. Lasse oli jo melkein viides sekunnis valmiiks jo autos ja mä vaan heitin topin ja minihameen päälleni. Sit ku sain pillerit niin eihä mul mitää vettä ollu nii improvisoitiin vähä ja sain kyl nieltyä sen mutta tarttin vähä muutaki nieltävää joten runkkasin Lassen autossa siin apteekin parkkiksella ja hetku se laukes nii pilleri suuhun ja imee loppuunsaakka. Apteekkari vaa katto meit ikkunasta vähä silleen niiku kiinnostuksella mut silti paheksuen.”

Vastasin Marille;

Voi ny vittu Mari ihanko oikeesti? Ja sit ku tulitte takas tänne nii naitte? Huh huh hirvee panokone toi Lasse kyllä on.”

Marin kanssa kikattelimme ja nauroimme erillaisille muillekkin seikkailuillemme. Lasse tuli onnellisen hämmästyneenä kyselemään mikä niin naurattaa meitä, Mari vain veti Lassen hänen kädestään sohvalle hänen vierelleen ja suuteli tätä kiihkeästi. Lasse asetti kuppinsa pöydälle ja otti käteensä Marin vasemman rinnan ja hieroi sitä puristellen voimakkaanoloisesti. Minä join vain kahviani punastellen vieressä, kun sain kuppini juotua tyhjäksi laitoi kupin pöydälle ja aloin näpräämään kännykkääni. Lasse painautui Marin päälle ja hitaasti ujutteli kulliaan Marin pilluun jälleen kerran. ”He naivat kuin puput” ajattelin hiljaa mielessäni, ei silti, nyt kun kahvin olin saanut juotua niin alkoi omatkin himoni jylläämään oikein huolella. Kännykkääni oli nähtävästi ladattu yön aikana tai aamusta kun näytti täynnä olevan, kiittelinkin mielessäni Maria tästä ja katsoin viestini lävitse ja huomasin Isini olleen laitellut viestiä jossa hän kertoilee ummet ja lammet kaikkea mitä oli tehnyt tähän mennessä ja että kaipaili minua todella paljon.

Kerroin avoimesti Isilleni mitä oli tapahtunut ja mitä täällä ollessa olin kokenut, en odottanut hänen vastaavan mitään positiivista koska Isini on tunnetusti yksi mustasukkaisemmista miehistä jotka voivat oikeasti räjähtää vain milloin ja missä vain. Mutta yllätävästi pienen hiljaisuuden jälkeen viestinä tuli vain;

Ookkei no kiva kuulla että olit kuitenkin saanu, kun täällä puolestaan on aika kuivaa kautta ollu vaikka tuossa tuo yksi pyöriikin.”

Viestitin takaisin että;

Jaa siellä vaan jonkun entisen panon luona vaan seksin toivossako?”

Isini;

No ei nyt ihan et täässä vaan tuo naapurin rouvaa auttamassa ja ihan vaan pomon tytär kyseessä hän on itse naimisissa oleva neitokainen jolla on kolme lasta et ei täs suutelua pidemmälle olla päästy kokonaisuudessaan.”

Minä;

Vai niin että suudeltu on joo joo…. No kerro nyt onks se parempi suutelee ku minä tai heruttaako se sulle koko ajan?”

Isini;

Eeei se nyt niin. Oon auttanu sitä vaan pihahommis ei muut ollakkaan tehty ja tietty saunottu ollaan, monesti.”

Minä;

Nii et saunaskaan ette oo käsihommia tehny?”

Isini;

No ei se oikeen onnistu ku sil on aina joku pyyhe tai sit se vaa haluu et hieron sen harteita vaan.”

Minä;

No sul on ollu sit rankkaa ku pusuttelua vaan ja puuttees oloo.”

Pieni ilkikurisuus kuohuaa naamallani, kun kirjoittelen Isilleni.

Isini;

Noh mitäs sinä olet nii vihaisena mulle kun täällä päässä on kassit aivan tursuavan täynnä ja sit vaa viestittelet ilkikurisia mulle?”

Minä;

En mää oo enää nii vihane ja toisekseen eihä siit oo ku muutama päivä ku ollaa naitu viimeks että jos et pärjää viikkoakaan tai ees sitä muutamaa päivää ilman pillua nii ei oo mun ongelmani ja toisekseen saisit kyl vähä miettii miks mut pistettii omast kämpäst pihalle. Et jos haluut oikeesti mut takas nii saat kuule miettii tarkkaan miten aijot suostutella mut takasin. Muuten jään näitten kiimaisten luo naimaan loppu ajaks.”

Isini;

No justihinsa! Etkö välittäis antaa ees vähä isukilles pilluus? Voisin laukoo oikeen kunnol sun sisääs ja naida sua niin et neki kalpenis.. Reilua tollaane touhu kyl…”

Laitoi puhelimeni pöydälle ja katselin Marin voihkintaa kiihkeänä vierestä. He olivat siirtyneet anaaliin ja Lassen kassit hakkasivat villisti Marin pillua samalla kun Lassen kivikova kulli teki työtään Marin tiukassa pepussa. Kuuntelin ja katselin kuinka Mari inisi ja voihki rajussa nainnissa, Lassen voimakkaat kädet pidellen Maria paikallaan käsistään. Lasse näytti kiimansa parhaat puolet juuri silmieni edessä, nännini kovettuivat ja pilluni alkoi kostumaan entisestään. Hieroin klitoristani oikealla kädelläni ja vasemmalla puristelin rintojani vuorotellen. Nipistin voimakkaasti nänniäni ja vingahdin hieman nautinnosta mutta onneksi he eivät kuulleet minua, halusin vain katsoa ja olla hengessä mukana tälläkertaa.

Puhelimeni alkoi surajamaan vimmatusti ja huomasin että Isini soittaa minulle. Yritin ignoorata hänet mutta kärsimättömästi puhelimeni piraji ja Isini yritti saada minua kiinni. Lopulta en enää jaksanut kuunnella ja vastasin puhelimeen äreästi kysyen;

Mitä nyt taas on asiaa? Tääl on parempaakin tekemistä ku kuunnella sun ruikutustas.”

Isini;

Tuu takapihalle oon siel oottamas sua nii jutellaa asiat selviks.”

Katsoin ikkunasta ulos ja huomasin Isini olevan pusikon reunalla, suljin puhelun ja painelin takapihalle alastomana. Pilluni tuntui suorastaan sykkivän kiimaista mahlaansa reisilleni ja kuulin takapihallakin kuinka Lassen murinat ja Marin kiihkeät voihkinnat kantautuivat korviini tuottaen lisää kiihottuneisuuttani. Käveltyäni hetken aikaa Isini tuli pusikoiden lävitse ja asteli lähelleni, katselin Isiäni päästä varpaisiin ja kysyin;

Niin? Mitä sul olikaan asiaa?”

Isini katseli minua hämmästyneen oloisesti ja pysytteli hiljaa hetken aikaa, aloin olemaan vähän häiriintynyt asiasta että hän ei sanonut mitään vaan seisoskeli katsellen minua. Piakkoin Isini otti asteleen eteenpäin oikealla jalallaan ja polvitui kunnolla eteeni, kaivaen taskustaan pienen laatikon. Hämmennyin suuresti ja otin askeleen taaksepäin katsoen Isiäni kauhistuneen yllättävänä. En oikein osannut mitenkään varautua tälläiseen tai mitään ajattelin vain että olisimme riidelleet lisää tai jotain. Nyt edessäni on mies joka tarjoaa minulle pientä laatikkoa ja on polvistuneena edessäni. Isini painoi leukansa rintaansa vasten ja avasi laation kädessään josta paljastui timanttinen sormus joka koreili auringossa oikein kirkkaasti. Mykistyin täysin ja kaikki äänet ympärillämme vaikeni samantien, Isini melkein itki kun hän kysyi minulta;

Tuletko, hyväksytkö, haluatko, tahdotko minut miehekses nyt ja aina?”

Katselin kuinka Isini kyyneleet valuivat hänen poskiltaan paidalleen ja nurmikolle, hänen kätensä tärisivät hänen yrittäessään pitää asentoaan yllä ja samoten tunteitaan piilossa minulta.

Mykistyneenä ja silmäni täysin ammollaan entiennyt miten reagoida ilmiselvään kosintaan. Pitkän hiljaisuuden ja Isini surkuttelun jälkeen sain viimeinkin sanottua värisevällä äänelläni;

Tahdon.”

Isini purkahti itkuun ja kumartui kokonaan nurmikolle, näky sai minutkin kyynelehtimään ja tulin nopeasti Isini luokse, menin hänen päälleen ja yhdessä itkimme onnesta. Isini rauhoittui hetken päästä ja nousi istumaan sanoen vitsikkäästi värisevällä äänellään;

Kaippa sitä pitää sit soittaa pastorille et valmitautuu muutamas viikos tekeen hommansa.”

Naurahdin ja sanoin vain että;

Eikös meidän pitäis olla kihloissa joku puol vuotta ennen ku naimisiin mentäis? Ja toisekseen en haluis olla ilonpilaajana mut eihän me voida mennä naimisiin ku sähä oot mun kirjaimellisesti ja biologisestikkin oleva isäni.”

Isini vain naurahtaen sanoi;

Mitä se estää? Laki? Joo ehkä mut sähän oot paksuna muutenkin ja ollaa naitu niin raa’asti ettei mikään sitä enää estäis. Ja toisekseen oon jo varannu vanhan koulukaverin kautta et se pappi kyl vihkii meidät kirkos jos haluut ja oikeen virallisesti voidaan mennä naimisiin.”

Katselin hetken aikaa vain maata allani miettien mitä oli juuri tapahtunut, Isini oli kosinut minua? Miksi? Miten? Suuria kysymyksiä ja vielä hyvien ystävieni takapihalla?

Mari ja Lasse tuntuvasti vieläkin päästelivät menemään ja huudahduksista päätellen taisi Mari saada rajun aktin aikana räjähtävän orgasminsa. Isini naurahtaen katsoi ikkunaa jossa Lassen peppu vilkkui vähän väliä ja Marin jalat näkyivät hänen harteillaan. Isini kysyi minulta;

Noh mites on sujunu? Onks noi kaks kiimasta antanu sulle yhtään omaa aikaa? Ja varmasti oot saanu jo tällepäivälle tarpeekses munaa kun Lasse nyt oikeen luvan kanssa tuntuvasti nai menemään kaikkea mikä liikkuu kämpässään.”

Vastasin katsellen Isiniäni;

Noh kyllä munaa oon saanu mut ei ne kyl nii paljoo anna mulle ku sinä aina oot antanu, et ennen ku tulit pihalle niin olin meinannu liittyy toho aktiin tuolla sisällä et turhaan oon ollu näin märkänä ku nyt. Vai oliks sul niit paineita viel purettavaks?”

Isini vastasi;

Kuules tyttöseni sä oot ainoo joka saa mut laukeen niin etten kykene ees kunnol käveleen ku ollaa naitu tai ehkäpä nyt ja tulevaisuudessa rakasteltu?”

Minä;

Nii eikös sitä muiden kanssa naida ja meidän välillä vain rakastellaan?”

Isini tarttui takaraivostani kiinni ja painoi huulensa omiani vasten kouraisten samalla rintani käteensä, suutelimme kiihkeästi ja Isini hieroi rintaani voimakkaalla kädellään. Inahtelin vähän väliä Isini kiihkeisiin hieronta liikkeisiin, aloin janoamaan hänen voimakasta kulliaan joka tuntuvasti sykki reittäni vasten haluten pikaisesti huomiotani. Isilläni oli päällään mustat farkut joista pullotti voimakkaan oloisesti kiimainen ja paineissa oleva kulli. Suutelumme jatkui hetken aikaa ja tunsimme molemmat kuinka kiihkomme nousi entisestään, halumme saada repiä vaatteet pois ja naida nurmikolla olivat järjettömän suuret. Isini lopetti suuteluni ja tarttui nyt minun käsivarsistani kiinni vetäen minut ohitseen ja vatsalleni nurmikolle, hän nosti nopeasti peppuani ja kuulin hänen vetävän vetoketjunsa farkuistaan alas ja kaivaen salamannopeasti kullinsa esille. Tunsin samantien kuinka rohkeana Isini painoi kulliaan häpyhuuliltani suoraan sisääni levittäen niitä oikein kunnolla mahtavan paksulla kullillaan. Isini painoi kullinsa koko mittaansa myöten sisääni ja ryhtyi lantiollaan takomaan minua rajusti takaapäin. Tunsin jokaisen työnnön ja vedon hierovan pilluni sisäisiä seinämiä, voihkin kiimaisesti ja anoin Isiäni naimaan minua rajummin ja tyhjentämään kiimansa sisälleni tyttärensä kiimaiseen pilluun. Isini läimäytteli lanteillaan kiihkeästi pakaroitani ja nai pilluani kaikilla voimillaan. Isini voihki kiihkeästi ja minä melkein ulvomalla tein tunnetilani hänellekkin selväksi, en kyennyt sanomaan mitään kun pilluni tuntui melkein räjähtävän nautinnosta ja kullin koosta. Isilläni oli ylivoimaisesti kiihkein, kookkain ja paksuin kulli mitä olin koskaan saanut sisääni jos ei lasketa tietenkin Pappani kullia, hänellä on kyllä perheemme kookkain.

Tunsin Isini kullin sykkivän jokaisella voimakkaalla työnnöllä ja vedolla, Isini kiima todella näkyi hänen voihkinnassaan ja voimakkaissa otteissaan. Kerroin Isilleni voihkiessani olevani todella lähellä tulemistani;

Isi voi Isini!! Mä tuun ihan koht jatka!! Jatka kovemmin anna mulle sun kiimasta mulkkuas!!”

Isini;

Voi luoja!! Mä tuun!! Mä tuuuun!!!”

Minä;

Anna mun tuntee sut syvällä mun sisälläni!! Anna mulle siemenes!! Oii Isi!!!!”

Laukesin huohotukseni, kiljahdukseni ja kiimaisen voihkintani myötä todella rajusti, tunsin koko vartaloni vain nytkähtelevän ja pilluni räjähtävän nautinnosta. Isini kulli painautui syvälle sisääni ja päästi voimakkaissa sykkeissään kiihkeän kuumat lastinsa sisääni. Kaksi kovaa sykähdystä alkuun tunsin Isini kullin sykkivän sisälläni, sykkivä kulli pumppasi sisälleni yllättävän paljon spermaa ja tunsin koko pilluni täyttyvän orgasmini jatkuessa kokonaan. Isini tärisi ja huohotti päälläni pitäen voimakkaassa otteessaan minua pararoistani kiinni. Isini pidätteli hetken hengitystään ja teki pari naintiliikettä päästäen uuden karjahduksen joka sisälsi uuden orgasmin ja loputkin hänen kiimaisista spermoistaan. Yllätyin kun orgasmini jatkui vielä hetken aikaa ja Isini oli saanut uuden orgasminsa näin lyhyessä ajassa. Spermaa sykki sisälleni uskomattomia määriä ja tunsin osan jo pursuavan ulos kullin vartta pitkin kiveksille jotka liikkuivat välilihaani vasten. Isini sykki kiimaisesti sisälläni ja pidätteli vähän väliä hengitystään jäykistellen lihaksiaan ja sykkien sisälläni. Isini alkoi hengittämään raskaasti mutta piti edelleen minua voimakkaasti paikallani nojaten minua vasten, tunsin Isini kullin sykkivänä ja pikku hiljaa vetäytyvän sisältäni ottaen samalla osan kuumasta spermastaan mukanaan. Hitaasti Isini vetäytyi minusta ja sykkivän orgasmisesta pillustani.

Isini nojautui kunnolla taaksepäin melkein rojahtaen nurmikolle selälleen, minä puolestani vain nojauduin vatsalleni ja tunsin kuinka pilluni sykki ja tursusi ulos spermaista pillumehua. Makasimme hetken aikaa erillämme ja Isini hengitti raskaasti hiestä märkänä, piakkoin kuulin Marin äänen joka kysyi;

Ootteko saanu jo purettua toistenne kiiman? Tääl ois kahvia ja pullaa tarjolla raskaan työn raatajille.”

Iloinen ääni kantautui korviini kuuluvasti ja pyörähdin selälleni makoilemaan, aurinko hieman vielä lämmitti ihoani. Isini puolestaan nousi kuin vieteri konsonaan ylös ja pisti kullinsa takaisin housuihinsa nopeasti ja vaivattomasti. Isini tuli luokseni ja auttoi minut ylös syleilyynsä. Isini piti minua tiukasti syleilyssään ja kuiskasi;

Tiedätkö että tulevalla vaimolla pitää olla sormus sormessaan ennen ku mennään sisälle.”

Hymyillen noukin sormuslaatikon maasta ja pistin timanttisen sormuksen vasempaan nimettömääni hymähtäen. Isini otti minusta kiinni ja nosti vaivattomasti minut syliinsä ja kantoi minut sisälle sanoen;

Vähän pitää harjotella ettei oo ihan rapakunnossa kun se päivä koittaa vai mitä?”

Naurahdin vain iloisesti ja pyysin että minut kannettaisiin pöytään saakka jossa kuumat kahvikupit jo höyrysivät ja pullatarjotin koreili. Isini laski minut tuolille istumaan ja istahti vierelleni ottaen samalla kädestäni kiinni. Isini hymyili kuin aurinko ja minä puolestani hieman yrittäen hymyä vaikka pilluni tuntui hieman aralta istua kovalla penkillä. Mari huomasi samantien sormuksen ja tokaisi Lasselle;


”Millois musta tehrään kunnon vaimoke?”

Lassen punastunut ilme kertoi kaiken ja hän vain köhisi hieman kaataen kahvia itselleen ja tyttärelleen. Lasse kysyi luontaisesti;

Milloin pidätte häät? Ja onks meidät kutsuttu? Tietty varmaan ootte jo paikankin valinnu ja silleen? Entäs pastorin paikkaa onko jo täytetty tiiän muutaman hyvän.”


Mietin että kuinka onnekas voikaan olla kun on tälläisiä ihmisiä ympärillään, he eivät ollenkaan kyselleet mitään negatiivista tai mitään vaan tukivat kaikin tavoin minua ja Isiäni. Joimme kahvit ja kerroimme mitä tiesimme, Mari oli ensimmäinen vaihtoehtoni auttamaan häiden valmisteluissa ja Isini kertoikin että ennen kuin lapsi pujahtaa maailmaan niin olemme naimisissa. Isini ja Lasse lähtivät piakkoin kahvien jälkeen shoppailemaan pukuja ja minä puolestani jäin Marin seuraksi hetkeksi aikaa.

Iltamme kyllä kuumentui entisestään ennenkuin miehemme pääsivät kotiin asti.

Jatkuu….

2 kommenttia viestissä: “Isin pikku kiimapillu osa 6”

  1. Tuntematon says:

    Lisää ehdottomasti lisää 👍😘

  2. Minä says:

    Koska lisää? Aivan mahtava tarina jatka entiseen malliin. Lasse voisi myös kosia Maria 😉

Kommentoi

top