search
top

Yö mökillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (100 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

Tämä kertomus ei ole porno eikä lopulta kovin romanttinenkaan. Se on kuitenkin tarina siitä, kuinka minä menetin neitsyyteni, ja se oli erittäin hyvä ja nautinnollinen ekakerta. Jäi niin sanotusti hyvät fiilikset. Vähän jopa ihastuin siihen poikaan. Tarina on pääpiirteissään tosi. Mitä silloin tarkalleen sanottiin, en muista, joten kerron tarinani aika ylimalkaisesti, mutta parempaan en pysty. Tahdon kuitenkin jakaa kokemukseni.

Nimeni on Jenna. Olen 16-vuotias. Tuona kesänä olin päässyt yläkoulusta ihan mukavin arvosanoin. Syksyllä jatkaisin lukiossa. Tuttu tyttöporukka oli tulossa samaan lukioon, joka sijaitsi vastapäätä yläastetta. Elämäni siis oli monella muullakin tavalla muutosvaiheessa, mutta ei kuitenkaan liikaa. Kai minun pitää kertoa jotain ulkonäöstänikin. Minulla on vaaleahkot hiukset, sellaiset hiekan väriset kuten useimmilla suomalaisilla. Ne yltävät yläselkään ja ovat usein auki. Aamuisin niissä on kova harjaaminen, mutta hiuksia harjatessa sitä vähän niin kuin rauhoittuu ennen koulupäivää. En ole mikään missilaiha mutten läskikään, olen siis aika normivartaloinen. Kuppikokoni on C ja pyllyäkin vähän löytyy. Aknekin oli helpottanut, kun terveydenhoitaja vuosi sitten tuputti minulle e-pillerit. En siis ole koulun kaunotar mutten ulkonäköni takia kiusattukaan.

Parhaat ystäväni ovat Tuuli ja Oona. Tuulilla on poikaystävä, vuotta vanhempi Mikko. He ovat olleet yhdessä kasiluokalta, siis kohta kaksi vuotta. Oonallakin on ollut pari lyhytaikaista poikaystävää. Minä olin porukan ainoa neitsyt. En tarkoita, että se olisi minua hirveästi haitannut. Koko elämä on edessä.

Tuulin porukoilla on mökki, sellainen pieni kesäpaikka vajaa sadan kilometrin päässä kaupungista. Pihapiiriin kuuluu tupa, sauna ja pikkuinen vierasmökki pihalla. Tapasimme kolmistaan käydä siellä aina muutaman kerran kesässä saunomassa ja uimassa. Joskus Mikkokin oli ollut mukana, Tuuli ja Mikko kun ovat yhä niin erottamattomat. Tällä kertaa Tuuli kuitenkin ehdotti, että Mikko toisi muutamia omia kavereitaan. Hän kun kuulemma ei aina tiedä miten meidän juttuihin suhtautuisi. En kovinkaan hyvin tuntenut Mikon kavereita. He olivat vanhempia, lukiolaisia, ja en kauheasti ollut muutenkaan hengannut poikien kanssa. Mutta niin siis päätettiin, että mukaan tulisivat myös Ossi, joka oli Mikon jonkinlainen bestis, sekä Juhana, jota en ollut koskaan tavannut, joku uudempi tuttavuus lukiosta arvatenkin.

Tuulin äiti heitti meidät mökille, ja lupasi tulla seuraavana päivänä hakemaan. – Älkää sitten juoko, vaikka ne pojat tarjoaisivatkin, hän varoitteli. – Ja pitäkää hauskaa. Sellaista äitien normaalia ohjeistusta. Pojat tulisivat omalla autolla. Juhana oli juuri ehtinyt täyttää 18 ja saanut isin auton lainaan. Siksi kai hänet oli mökille otettukin. Pojat toivat mukanaan myös pizzat. Olin tilannut vegetarianan, ja ilmeisesti kylän karvakäden mielestä tonnikala on kasvis. Ihan hyvää se silti oli. Pizzojen kyytipoikana Tuuli ja Oona joivat siiderit ja Mikko ja Ossi oluet. Nekin ilmestyivät auton takapaksista. Juhana kai ajatteli, että kuskia vielä saatettaisiin tarvita. Jo tässä vaiheessa aloin ounastella, että minä taitaisin jäädä ainoaksi, joka noudattaisi Tuulin äidin neuvoja. En minä mikään raittiusintoilija ole, en vain ole oppinut juomaan. Minulta vaan taitaisi jäädä toinen neuvo noudattamatta, jos muut pitäisivät hauskaa kännissä keskenään.

Pizza-aterian jälkeen Oona ja Ossi lähtivät soutelemaan lähisaareen. Lähtiessään he katsoivat toisiaan hivenen liian pitkään. Mikko ja Juhana lähtivät lämmittämään saunaa ja minä ja Tuuli laiturille ottamaan aurinkoa.

– Oonalla on taas meno päällä, Tuuli totesi jäätyämme kahden. – Mitäs tykkäät Mikon kavereista?
Enpä ollut hirveästi heidän kanssaan ehtinyt keskustella. Oona oli valloittanut Ossin, ja muut olivat vain kuunnelleen, kun Mikko kertoi miten hän olisi kyllä saanut hankittua kaljaa ilman Juhanaakin.
– Onks noi susta komeita? Tuuli jatkoi kiusaten.
– No ei tod! vastasin, vaikka todellisuudessa kaikki pojista olivat ihan komeita. Ossi oli ainoa, joka oli onnistunut kasvattamaan kunnon parran. Hän näytti muutenkin ikäistään aikuisemmalta. Ymmärrän mikä Oonaa kiehtoi. Mikolla sen sijaan oli amisviikset, joita Tuuli säännöllisesti yritti hirttää, mutta Mikko pysyi omassa lookissaan. Mikko oli kuitenkin oikein mukava poika, vaikka välillä innostuikin saarnaamaan. Juhana oli hoikka ja pitkä, varmaan lähemmäs 190 senttiä. Hän ei edes yrittänyt kasvattaa partaa. Auringossa oli kiva loikoa ja arvostella herrojen ulkonäköä.

Saunan kuistilla tajusin, että saunaan oli tarkoitus mennä sekaporukalla. Jokaisella aiemmista kerroista Mikko oli saunonut joko yksin tai Tuulin kanssa. Onneksi meillä tytöillä oli vielä bikinit päällä. Pojat sen sijaan tulivat saunaan munasillaan. En tietenkään voinut olla tarkkailematta sivusilmällä heidän varustuksiaan. Mikko istui aika rennosti. Ossi sen sijaan istui jalka toisen päällä ja koetti selvästi piilotella puoliseisokkia. Oona oli ilmeisesti saanut flirttailullaan halutunlaista tulosta aikaan. Juhana istui, valitettavasti, lauteen kauimmaisessa päässä, joten en nähnyt alas asti, mutta yläkroppa ainakin oli komea, vaikkei lihaksia tai rintakarvoja liiemmin ollutkaan. Pohdintani keskeytyivät kuitenkin, kun Tuuli päätti lähteä uimaan ja me muut seurasimme.

Kun tulimme takaisin saumaan, Mikko kävi hakemassa mökin pakastimesta kossupullon. – Vähän viilennystä kansalle, hän tokaisi. Siinä saunapullo sitten kierrätti bakteereja Mikon, Tuulin, Oonan ja Ossin välillä. Itse on ainakaan väkeviä halunnut ottaa, ja Juhanakin kai vielä harkitsi autoilua jonnekin.

Kun kukaan ei jaksanut enää uida tai saunoa, siirryimme nuotiopaikalle, ja Mikko ja Juhana kasasivat tulet. Siinä paisteltiin makkaroita, maisseja ja kesäkurpitsoita ja puheltiin niitä näitä. Mikko ja Ossi olivat lähdössä loppukesästä Tampereelle Blockfestiin, ja Oona tinkasi itseään mukaan. Mikko selitti jokaisen bändin kohdalla, kuinka se oli ihan paska, mutta silti hän tiesi kertoa siitä ihan kaiken. Mahdollisesti Blockfestin artistit sisältävä soittolista soi Mikon matkakajareista. Tuuli tanssi nuotiopiirin ympäri. Menen hetkeksi mukaan mutta kappaleet olivat vaikeasti tanssittavia, eikä muu porukka innostunut. Pian palasin notskille ja jätin Tuulin tanssimaan yksin. Porukka alkoi olla jo aika huppelissa. Juhana sen sijaan ei näyttänyt olevan viinamäen miehiä.

Jossain vaiheessa O&O lähtivät kävelemään mökille päin yhdessä jollekin hihitellen. Mikko havahtui bändiesitelmästään, muisti että saunan pelti oli yhä auki ja lähti laittamaan sitä kiinni, vaikka oli lämmin kesäyö eikä saunakamarissa varmasti tulisi kylmä. – No itikoita en ainakaan haluu sisään, hän huusi selkänsä taakse. Tuulikin pian väsyi yksintanssiinsa ja lähti nukkumaan.

Niin me sitten jäätiin Juhanan kanssa kahden notskille. Mikko oli höpöttänyt bändeistään koko illan, eikä meistä kumpikaan ollut puhunut oikeastaan mitään, jonkin joojoo-kommentin Mikon monologin väliin mutissut.

– Mitäs sulle kuuluu, Juhana kysyi. – Onko ollu kiva ilta. Kevyt sarkastinen hymy.
– Ihan jees, vastasin naurahtaen. – Meijän kavereilla sen sijaan tuntuu olevan hauskaa. Eks säkään oo juonu mitään.
– En mä juo, Juhana sanoi ja katsoi järvelle. Oli sen verran pimeää, ettei mahdollisia sorsia näkynyt. – Mulla on vähä sukurasitetta. Mutsi osaa olla rasittava kännissä. Paljo rasittavampi kun Mikko.
– Joo ymmärrän, minä vastasin, vaikken totta puhuen ymmärtänytkään.
–Mä käyn tälläsissä tapahtumissa aika harvoin, Juhana tunnusti.

Siitä juttelu lähti soljumaan omalla painollaan. Huomasin, että olin koko illan odottanut, että saisin oikeasti jutella jonkun kanssa, niin kuin yleensä Oonan ja Tuulin kanssa mökillä. Nyt heillä oli vain muuta puuhaa. Puhuttiin Juhanan kanssa kavereista – kuinka ihania ja ärsyttäviä ne osaa yhtä aikaa olla. Puhuttiin koulusta, siitä kuinka paljon vaikeampaa matematiikka on lukiossa kuin yläasteella. Juhana kysyi myös, seurustelenko, ja vastasin etten ole koskaan seurustellut. Juhana kertoi, että oli seurustellut koko lukio ajan yhden Sinin kanssa, mutta eronnut yllättäen keväällä. Ihan asiallisissa väleissä he olivat entisen tyttöystävän kanssa, mutta silti vähän välttivät toistensa seuraa. Se ei ollut mikään avautuminen, ihan vaan keskustelua elämästä. Juhanan kanssa oli helppo puhua. Ehkä siksi ettei hän itse kertoi asioistaan niin avoimesti.

Tiuku kävi jo neljättä pikkutuntia, kun minua alkoi lopulta haukottaa, ja haukottelu tarttui Juhanaan tavattoman nopeasti. Niin mä sitten nousin ja aloin kävellä vierasmökille, jonne olin leiriytynyt jo päivällä.
– Mulle sitten jäikin autossa nukkuminen, Juhana totesi. – Enhän mä tajunnu viedä mun kamoja saunalle päivällä, ja nyt Tuuli ja Mikko on siellä varmaan niin, ettei sinne edes voi mennä.
Olen nukkunut autossa vain joillain pitkillä automatkoilla, ja siellä herätessä on aina selkä jumissa.
– Mun mökissä on kyl laveri kahelle, sanoin hetken mielijohteesta. Tai ei se ehkä ollut niin mielijohdekaan. Olinhan suunnitellut meneväni nukkumaan jo paljon aiemmin, mutta jotenkin en ollut halunnut jättää Juhanan seuraa.
Juhana mietti hetken. – No jos se ei tosiaan haittaa sua, hän sanoi epävarmasti ja lähti hakemaan makuualustaansa autosta. Itse menin rantaan vielä vähän pesulle. Yöpaidan vaihdoin kuistilla. Se on niin pitkä, että ylettää polviin.

Vasta mökissä tajusin, että olin kutsunut viereeni miehen. Juhana makasi jo laverin etureunalla. Hänellä oli pelkät bokserit jalassa. Katselin hänen alastonta yläruumistaan. Muutamilla harvoilla rintakarvoilla olisi kiva leikkiä. Juhana ei varsinaisesti ollut lihaksikas, mutta lihakset erottuivat silti hoikasta vatsasta. Kömpiessäni hänen ylitseen tunsin mahanpohjassa pientä pistelyä.
Hetken katselin matalan mökin kattoon miettien mitä tehdä seuraavaksi. Kääntyisinkö seinää vasten ja yrittäisin nukkua, mistä ei varmasti tulisi mitään, vai pitäisikö minun sanoa jotain? Tunsin Juhanan käden laskeutuvan kevyesti omalleni. En vastustellut. Tiesin että en kääntyisi seinää kohti. Sen sijaan kurotuin häntä kohti ja suutelin häntä kevyesti. Juhana vastasi siihen intohimoisemmin. Olin kyllä pussannut parin pojan kanssa, mutta tämä oli erilaista. Tämä ei ollut oot kiva mut ei -pusu.

Juhana laittoi kätensä varovasti rinnalleni ja hieroi sitä kevyesti yöpaidan läpi. Kosketus ei ollut vahva, tuskin edes tuntuva, mutta nännini olivat silti vähän kovina. Viivytellen Juhana irtautui suudelmasta ja alkoi napittaa auki yöpaitaa, jonka olin vasta hetki sitten mökin ulkopuolella pukenut. Vähän minua jännitti, mitä hän tykkäisi rinnoistani, joita en ollut pojille kummemmin näytellyt. Kun rintani vapautuivat hänen katseelleen, tunsin pienen nykäyksen siellä, missä hänen lantionsa nojasi reittäni vasten. Juhana nautti näkemästään! Nännini olivat jo ihan pystyssä.

Hän alkoi näykkiä nöpöttäviä nännejäni, välillä vähän kipeästikin. Mutta se sai minut vain haluamaan enemmän. Hitaasti Juhana siirtyi suutelemaan alempaa – ja alempaa. Kiihotukseni oli jo kauan sitten siirtynyt vatsanpohjasta pilluun. Tulin tietoiseksi siitä, miten märkä olin. Yksin leikkiessäni olisin jo tässä vaiheessa ollut sormettamassa kohti huippua, mutta Juhanalla ei ollut kiirettä. Se sekä kiihotti että ärsytti minua äärimmilleni.

Juhana läpikostuneet veti pikkupöksyni alas ja alkoi hitaan kiihottavaan tapaansa silitellä häpykunmpuani. Välillä hän maistoi vähän. Onneksi olin sheivannut aamulla posliiniksi ajatellen, että mentäisiin tyttöjen kanssa saunaan. Viimeinkin hän siirtyi suutelemaan häpyhuuliani. Huokasin odotukseni täyttymisestä, kun kielenkärki lopulta kosketti klitoristani. Samalla Juhana työnsi sormensa emättimeeni ja alkoi etsiä herkintä kohtaa. Hyvin pian aloin ynistä, mistä hän kai tiesi, että sormetti juuri oikein. Silloin sain myös tuntea hänen kielensä klitorikseni ympäri pyörivät liikkeet. Juhana tiesi mitä teki. Sen jälkeen en enää ajatellut mitään, en sitä kuinka komea Juhana on, en sitä kuinka olin ensi kertaa päästänyt miehen koskemaan pilluuni. Silloin orgasmi tuli, erityisesti yrittämättä tai odottamatta mutta kuitenkin varmana, kokonaisvaltaisena ja kiusaavan hitaan kiihottamisen jälkeen voimalla.

Kun tulin taas tähän maailmaan, huomasin Juhanan katsovan minua silmiin hyvin läheltä silmät hymyillen. – Sä olet kaunis, hän kuiskasi.
– Mä olen vielä neitsyt, sanoin vähän nolosti.
Juhana ei häkeltynyt. – Haluutsä? hän kuiskasi. En osannut sanoa mitään. Nytkö se siis tapahtuisi? Totta kai se tapahtuisi. Juhana oli ihanin mies, mitä saatoin toivoa ja pilluni suorastaan huusi häntä sisäänsä. Vastaukseksi vedin hänet uuteen suudelmaan ja aloin repiä hänen boksereitaan pois. Se ei ollut ihan helppoa katsomatta, ja hänen sojottava peniksensä jäi kiinni bokserin kuminauhaan. Otin ensimmäistä kertaa elämässäni kiinni miehen peniksestä saadakseni sen vapautettua. Se tuntui kädessäni valtavalta ja lämpimältä, yhtä aikaa kovalta ja pehmeältä.
Juhana irrottautui suudelmasta, joka oli askarointini takia jo muutenkin laantunut. – Tota mä en ajatellu, et pääsisin, tai siis mulla ei oo kortsuja, hän tunnusti.
En minäkään ollut ajatellut mitään sellaista kotoa lähtiessäni. Ei minulla edes koskaan ollut ollut kondomeita. Sitten tajusin, ja taisin samalla huokaista ilosta. – Tota, terkkari tuputti mulle e-pillerit akneen. Ja jos sulla ei oo ollu kun yks. Niin että jos haluut niin me ehkä voitas.

Juhana suuteli minua vielä kerran, kävi päälleni ja asetteli terskansa häpyhuulteni väliin. – Viimeinen mahku perääntyä, hän sanoi leikkisästi. En enää pystynyt edes vastaamaan vaan vedin hänen lantiotaan itseäni kohti. Ja niin hänen peniksensä liukui kiimasta märkään emättimeeni. Hetken tuntui todella tiukalta, melkein kuin gynekologin tarkastuksessa. Tunne kuitenkin katosi niin äkkiä kuin oli alkanutkin. Sitten alkoi tuntua hyvältä, aikuiselta. Ritarillisesti Juhana odotti reaktiotani. Sitten hän alkoi liikuttaa itseään, ensin hitaasti sitten nopeammin. Välillä hän pikemminkin pyöritteli häpyluutaan emättimeni suun ympäri kuin pumppasi sisään. Katsoin häntä silmiin ja olin onnellinen. Tahti kiihtyi koko ajan. Koitin pysyä tahdissa ja ottaa vastaan hänen liikkeensä. Aloin oikeasti nauttia. Minulle oli kerrottu, että eka kerta sattuu, että tulee verta. Mitään sellaista ei tapahtunut – ehkä itsetyydytysharrastukseni ansiosta. Juhana kiihdytti tahtiaan, ja silloin hänen peniksensä alkoi sykkiä sisässäni. Se tuntui hyvältä. Mies laukesi minuun.

Juhanan pumppaustahti hiljeni ja lopulta loppui kokonaan. Hän tuli tajuihinsa ja veti siittimensä ulos. Se oli jo nuupahtanut huomattavasti. Tuntui hassulta, kosteammalta kuin yleensä orgasmin jälkeen. Sperma ja pillumehu olivat sekoittuneet ja tekivät alapään tahmeaksi. Tuntui vähän pervolta mutta ei liikaa.
Juhana kierähti viereeni, tuli aivan lähelle, laittoi käden ylitseni ja otti minut kainaloon. Tunsin, kuinka hän suuteli niskaani. – Kaduttaako? En osannut tulkita oliko hänen äänessään leikkisyyttä vai vakavuutta.
– Sä olit paras ekakerta, minkä mä oisin voinu toivoo, sanoin, eikä se ollut vale.

Siinä me makoilimme, seksistä raukeina. En ollut enää neitsyt. Ei tuntunut miltään ja silti tosi hyvältä. Uni ei kuitenkaan tullut. Tajusin kaipaavani lisää. Rohkaistuin ja kosketin hänen penistään selkäni takana. Se ei ollut aivan pehmeä mutta ei erektiossakaan. Käännyin ja katsoin sitä ensimmäisen kerran kunnolla. Nyt se oli vähemmän mahtipontinen kuin edellisen kerran sitä koskettaessani.

Aloin vedellä esinahkaa edestakaisin niin kuin olin kuullut miehiä runkattavan. Penis selvästi piti siitä ja alkoi kasvaa mittaa ja paksuutta. Juhana kääntyi selälleen niin, että sain tilaa hyväillä häntä. Ajatus tuon yhä limaisen elimen ottamisesta suuhun yhtä aikaa ällötti ja kiihotti minua. Sitten vain tein sen ja otin sen huulteni väliin. Minulla ei ollut haljuakaan, mitä sillä oli tarkoitus tehdä. Lähinnä vain maiskuttelin sitä ja tunnustelin kielelläni. Se maistui saippualta. Siltä kai sperma maistuu, ei varsinaisesti pahalta mutta oudolta. Lopulta kyllästyin munan lutkuttamiseen, kun selvästi tein jotain väärin. Kohottauduin ja vilkaisin Juhanaan. Hän nyökkäsi kannustaen, mutta mihin?

Hänen peniksensä oli minun osaamattomassa käsittelyssänikin noussut tanaan. Se oli komea kanki. Kiipesin hänen päälleen ja ohjasin peniksen edellisestä märkään pilluuni. Vaikkei suihin otto oikein sujunut, niin ehkä olisin luontainen cowgirl. Aloin pomppia peniksen päällä niin, kuin olen nähnyt pornoleffoissa tehtävän, joo olen katsonut muutamia. Pääni melkein osui pikku mökin kattoon. Juhana ojensi kätensä ja kouri rintojani. Sitten hän kuitenkin kevyesti veti ylävartaloani itseään kohti ja suuteli minua. Samalla liikuin eteen ja taakse hänen päällään. Kun löysin oikean kulman, samassa kulmassa käytän dildoa, alkoi tuntua hyvältä. Lisäsin tahtia ja huomasin huohottavani. Juhana puristeli pakaroitani, mutta en antanut sen ohjata menoa. Tunsin, että olin ratsastamassa kohti huippua. Ja minä tulin. Pilluni alkoi supistella peniksen ympärillä. Juhanan takia koetin jatkaa, mutta tahtini vain hidastui. Lopulta vain huohotin hänen päällään penis yhä sisässäni.

Minun vähän toivuttuani käännyimme ympäri ja Juhana työntyi minuun vielä. Jo toisen kerran sinä yönä, ja elämässäni, tunsin kuinka penis ruiski spermat sisuksiini. Toisen varvin jälkeen olimme molemmat tyydytetyt. Kääriydyimme lusikkaan, ja pian ainakin minä olin unten mailla.

Herätessäni aurinko paistoi jo kasvoilleni vierasmökin pikku ikkunasta. Juhana nukkui edelleen reunalaverilla alastomana. Kurkistin peiton alle, ja hänen peniksensä oli jälleen aamuseisokissa. Kumarruin jo sitä kohti herättääkseni miehen suihin otolla. Sitten mieleeni kuitenkin tuli, että yöllä tapahtuneesta huolimatta se olisi tavallaan raiskaus enkä ollut edes hyvä ottamaan suihin. Siihen rohkeuteni sitten menikin. Pillustani oli yön aikana sittenkin vuotanut sperman lisäksi vähän verta, mutta molemmat olivat jo kuivuneet. Kiipesin varovasti Juhanan yli ja menin aamu-uinnille.

Koko aamupäivän välttelimme joutumasta kahden. Aamu oli todellakin tuonut häveliäisyyden. Puolen päivän jälkeen pojat ajoivat pois. Meidän odottaessamme Tuulin äitiä tytöt totta kai kyselivät mitä vierasmökissä oli tapahtunut ja miltä oli tuntunut. Myönsin että en ollut enää neitsyt ja se oli ihan jees. Eivät Tuuli ja Oona sitä myöntäneet, mutta olivat taitaneet tahallaan järjestää reissulle minullekin sopivaa seuraa. En osaa olla heille vihainen.

Juhanalta ei ole tullut viestiä myöhemminkään. Monta kertaa minulla on ollut Whatsapp-viesti kirjoitettuna, että haluaisiko hän vielä joskus nähdä, mutta en ole koskaan lähettänyt sitä. Aina kun olin painamassa viestin liikkeelle, mieleeni tuli, että Juhanan ja hänen eksänsä erosta oli vain muutamia viikkoja, eikä Juhana varmasti vielä halunnut uutta tyttöystävää. Vaikka nyt on jo kulunut liian pitkään aloitteen tekemiseen, muistan silti, miltä Juhanan käsi tuntui ympärilläni, kieli tuntui klitoriksellani tai penis sisälläni sinä yönä. Enkä haluakaan unohtaa.

Yksi kommentti viestissä: “Yö mökillä”

  1. :) says:

    Hyvä kirjoitus! 🙂

Kommentoi

top