search
top

Ihana Emilia, Osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (95 votes, average: 3.08 out of 5)
Loading...

Kakkososa, tää on pelkkää seksin ilotulitusta

Vetäessä kaluni ulos Emilian pillusta, jään katsomaan kuinka spermani valuu hitaasti ulos hänen reiästään. Häpyhuulet supistelevat hengityksen tahdissa ja spermaa valuu pulsseina ulos. Emilian pikkupillu oli kuin taideteos, täydellinen ja kaunis. Ja minä olin ensimmäisenä sen sisällä, kokemassa tuon ihmeen. Nostan katsettani ja näen Pekan laukeamaisillaan Emilian suuhun. Hetken päästä näenkin poikani euforisen ilmeen, kun hän laukeaa Emilian suuhun. Hänen ottaessaan kalunsa ulos,spermaa leviää Emilian kasvoille. Emilia nielee osan spermasta, hän tuntuu nukahtaneen uudestaan. Otan puhelimeni ja näpsin pari kuvaa Emiliasta, hänen spermaisesta hävystään ja kasvoista. Totean Pekalle, että annetaan tämän nyt nukkua, sillä alkaa olla jo myöhä. Mieleen tulee kuitenkin ajatus, jos Emilia vaikka syyttää meitä raiskauksesta, jos hän muistaa jotain tästä yöstä. Pyyhimme ylimääräiset spermat pois ja laitamme Emilialle pikkuhousut jalkaan. Jätämme Emilian nukkumaan makuuhuoneeseeni ja menen sohvalle nukkumaan, kun taas Pekka menee omaan huoneeseensa.

Aamulla herätessäni kuulen ääntä Pekan huoneesta. Avatessani oven näen Pekan panevan Emiliaa takaapäin. Pekan kädet pitävät kiinni Emilian muodokkaasta lantiosta ja Emilian valtavat rinnat heiluvat panemisen tahdissa. Laitan oven kiinni, mutta hetken päästä Emilia huutaa kovaa ”Tuu takas!”. Menen takaisin huoneeseen, ja näen Emilian kävelevän lähemmäs. Hän laskee bokserini alas ja ottaa kyrpäni suuhunsa. Hän alkaa lutkuttaa sitä kuin vanha tekijä. Tunne hänen kielensä liikkeet kaluni ympärillä. Mietin jo, että taisin herättää tän tytön sisäisen huoran. Pekka katsoo vierestä, kun Emilia on kaluni kimpussa. Pekka kertoo, että Emilia oli tullut aikaisin aamusta hänen huoneeseensa ja kömpinyt viereen, alastomana, sanomatta sanaakaan. Hetken päästä Emilia oli ollut jo hänen kyrpänsä kimpussa. Näin Emilian kasvoista, että hän oli todella kiimainen, posket punottivat reilusti. Emilian lutkuttaessa kaluani, kuulen seksikkäitä slurps-ääniä. Sanon Emilialle ”sinähän kiimainen horo olet”, johon Emilia vastaa ”mmmm” samalla imien kaluani. Emilian lopettaessa kaluni imemisen, ehtotan jos horo tahtoisi ratsastaa. Emilia vastaa seksikkäästi ”Joo”.

Asetun Pekan sängylle makaamaan, Emilia ohjaa kaluni sisäänsä ja tunnen taas tuon ihanan tiukan pillun, joka on aivan litimärkä. Emilia alkaa ratsastaa minulla, aluksi hieman epävarmasti, mutta lopulta sujuvasti. Hänen ratsastaessaan kalullani, hieroin noita upeita rintoja. Nuo rinnat tuntuvat pehmeiltä käsissä, ja hänen ihonsa on kuin silkkiä. Pienet, pinkit nännit ovat turvonneet selvästi. Alan hiplailemaan hänen nännejään, lopulta jopa näykin niitä. Tämä kiihottaa selvästi Emiliaa. Emilia kumartuu alemmas ja tunnen hänen rintansa itseäni vasten. Emilia alkaa suudella minua intohimoisesti. Pekka katselee, kuinka Emilia ratsastaa kalullani, hän ottaa myös muutamia kuvia salaa. Pekka huomaa Emilian kiihottavan, tiukan persereiän. Hän asettuu Emilian taakse ja työntää jäykän siittimensä Emilian peppuun. Emilia huutaa kovaa samalla kun Pekan siitin työntyy sisään. Tuon nuoren tytön sisällä on nyt kaksi kalua, jotka vuorotellen pumppaavat Emilian emätintä ja persettä. Kuiskaan Emilian korvaan ”Miltä tuntuu olla panolelu, pikkuhoro?” Emilia ei pysty vastaamaan tähän mitään, sillä hän on saavuttamassa kliimaksia. Toistan saman kysymyksen kovempaa, johon Emilia vastaa ”Rakastan olla teidän panolelu, rakastan saada kyrpää kaikkiin reikiin”. Emilia voihkii kovaäänisesti ja tunnen hänen pillunsa jälleen supistelevan. Nopeutamme Pekan kanssa tahtia. Panemme Emiliaa niin kovaa kuin pystymme. Pekka huutaa ”Laukean kohta!”, johon Emilia vastaa ”Kovempaa!!!! Kovempaa!!!” Tunnen että laukean itsekin kohta. Emilia huutaa ”Lauetkaa sisääni!!!” Hänen pillunsa supistelee enemmän kuin koskaan ja suorastaan lypsää spermojani ulos. Laukeamme molemmat syvälle Emilian sisään ja Emilia kaatuu sängylle kyljellään. Katsomme kuinka sperma valuu peitolle hänen molemmista rei’stään. Emilia jää huohottamaan sängylle euforisena, useiden orgasmien jälkeen. Hänen naamansa on aivan tulipunainen, hänen ihonsa hikinen Katselemme Pekan kanssa tuota näkyä tyytyväisenä. Emilia tyydyttäisi meidät vielä monta kertaa. Katson Emilian persettä ja huomaan sen olevan Pekan kalun jäljiltä vielä apposen auki ja otan kuvan muistoksi. Huomaamme Emilian nukkuvan ja päätämme jättää hänet sänkyyn. Katsomme vielä kuinka sperma valuu hänen sisältään lakanoille ja suljemme oven. Emilia nukkuu rauhallisesti muutaman tunnin, kunnes herää ja suuntaa suihkuun. Suihkusta tultuaan Emilia kiittää hyvistä bileistä ja lähtee kotiinsa.

Kommentoi

top