search
top

Hiihtoreissussa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (119 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Aurinko pilkotti vielä puiden latvuston takana ja maalasi tykkylumet puiden oksilla vaaleanpunaisen sävyihin. Suksi luisti vielä hyvin jään päällä olevalla kovalla hangella. Hengitys kävi raskaammaksi, oli pakko pysähtyä hengähtämään. Hitsit, autolle olisi varmaan vielä yli 15km takaisin. Että pitikin kuvitella liikoja omasta kunnosta, kun lähti myötätuuleen hiihtämään. Vaikka hanki oli kova ja suksi luisti loistavasti, vei vastatuuli aloittelevan hiihtäjän voimat hetkessä. Manasin omaa tyhmyyttäni juodessani vesipullon viimeiset pisarat.

Rannan tuntumassa näkyi joku tumma hahmo olevan pilkillä. Puiden katveessa rantasaunan piipusta tuprutti savua. Ojentelin kohmeisia sormiani ja vilkaisin sykemittaria. Kello läheni kuutta ja nälkäkin vaivasi. Pilkkimies hypähti tuolistaan ja veti hyvänkokoisen kalan jäälle. Lähdin hiihtämään pilkkijää kohti.

”Iltoja” huikkasin pysähtyessäni parin metrin päähän miehestä. N. 60-vuotias, harmaalla parransängellä koristeltu mies väänsi koukun irti pienen hauen leuasta. ”Kappas, mistäs sinä siihen tupsahdit?” mies kysyi ja laski syötin takaisin veteen. ”Tuolta venesatamasta lähdin hiihtelee, vaan yllättävän kauas tuli mentyä, oli niin hyvä myötäseen hiihdellä” vastasin. Miehen vaaleansiniset silmät vaeltelivat tiukan hiihtopukuni verhoilemaa vartaloani. ”Sittenhän sinulla on vielä hyvän matkaa takaisin” mies sanoi. Katsoin menosuuntaani ja nostelin jalkojani. Perhanan maitohapot. ”Onko sinne pitkäkin matka vielä?” kysäisin. Mies rapsutti harmaata parransänkeään. ”Oisko jokunen 20 kilometriä” mies aprikoi. Hitsi, olin arvioinut matkan väärin. Tulisin olemaan niin kuollut huomenna.

”Ei sinulla sattuisi vettä olemaan, join omani jo loppuun” kysyin. ”On tuolla mökillä. Käydäänpäs hakemassa tytölle vettä” mies naurahti. Napsautin monot irti suksista ja lähdin miehen mukaan suksiani kantaen. ”Kenenkäs tyttöjä sinä olet?” mies kysyi kopsutellessaan kenkiään rappusilla. ”Komulaisen Tuijan ja Eskon, porukoilla on mökki siinä venesataman tuntumassa.” ”Niin aivan, Esko taisi olla samalla luokalla kuin minun nuorin veli, Lasse” mies muisteli ja avasi tuvan oven. ”Tuuhan tyttö peremmälle vain, voit jättää monosi siihen sohvan viereen”.

Riisuin monot ja avasin fleesen vetoketjua. Hiki oli kastellut aluspaitani, tunsin selkäni olevan täysin märkä. Mies valutti puiseen kuksaan muovikanisterista vettä ja ojensi kuksan minulle. ”Kunhan et palelluta itteäsi paluumatkalla, näyttää nuo sinun vaatteet olevan sen verran märät” mies naurahti. Huomasin puseron kostuneen myös edestä tuoden kivat hikiläikät pienten rintojeni päälle. ”En kyllä tiedä miten enää jaksan hiihtää metriäkään, jalat ovat sen verran jo maitohapoilla” totesin ja istahdin kuluneelle nahkasohvalle. Mies istahti viereeni ja nosti kätensä rennosti selkänojalle. ”Se taitais sauna olla valmis. Kelpaisko se neidille? Voit jatkaa matkaasi huomenna.” mies sanoi ja nosti pipon alta karanneen hiussuortuvani sormiinsa.

”En minä viitsi vaivaksi jäädä…” sanoin ja tuijottelin käsiäni. Mies hipaisi sormilla hikistä niskaani. ”Et sinä vaivaksi ole, yksin minä täällä muuten olisin” mies sanoi ja nousi sohvalta, käveli takan vieressä olevalle kaapille ja kumartui ottamaan pyyhkeen kaapista. ”Minulta löytyy oluttakin” mies sanoi ja ojensi punavalkoraidallista pyyhettä minulle. ”Emännän jäliltä taitaa olla muutama sidukkakin” mies jatkoi. Huomasin vihkisormuksen miehen vasemmassa nimettömässä. ”No jos minä sitten jään, kiitos” sanoin ja otin miehen ojentaman pyyhkeen sekä jenkkikaapista löytyneen siiderin.

Siirryn pukuhuoneeseen ja riisun hikiset hiihtovaatteeni naulakon alla olevalle penkille. Ripustan pyyhkeen naulaan ja pujahdan lämpimään saunaan. Nakkaan parit löylyt ja nostan jalat ylälauteelle, suljen silmät. Ensimmäinen siideri katoaa alas yllättävän nopeasti ja ajattelin käydä hakemassa pukuhuoneen pöydältä lisää. Avaan saunan oven ja meinaan saada sydänkohtauksen. Mies seisoo pukuhuoneen ovella halkoja sylissään. Nostan äkkiä kädet rintojeni peitoksi ja pujahdan saunan puolelle.

”Voi tyttönen, olen minä alastoman naisen nähnyt ennenkin” mies naurahtaa ja laskee puut telineeseen. ”Vaikka onhan siitä vuosia, kun emäntä on noin sirpsakassa kunnossa ollut” hän jatkaa hiljaa. ”Otatko sinä tämmöisen vanhan ukon lauteille kaveriksi?” mies kysyy ja alkaa riisua saappaitaan. Istun lauteilla jalat ristissä ja kädet rintojeni päällä. Tilanne käy kovin ahdistavaksi, mutta en viitsi mökin isäntää käännyttää poiskaan.

Mies astuu saunan puolelle karvainen lenkkimakkara raskaasti jalkojen välissä roikkuen. Miehen rintakarvat ovat parran lailla harmaantuneet, mutta ruumiillisen työn aikaansaamat lihakset erottuvat silti hyvin saunan hämärässä valaistuksessa. Mies nousee lauteille ja nakkaa pari kauhallista vettä kiukaalle. Joudun kumartumaan kuuman aallon iskiessä kasvoille. Tunnen miehen käden selälläni, se tekee pyörivää liikettä.

”Onhan se kiva saada noin nuoresta ja nätistä tytöstä saunakaveria tämmöiselle vanhalle ukolle” mies sanoo ja laskee kättään alemmas. En uskalla liikkua, jähmetyn. Miehen käsi laskeutuu pakaralleni ja peukalo työntyy pakaroiden väliin. Nousen äkkiä lauteilta ja poistun pukuhuoneen puolelle. Talven kylmyys iskee pukuhuoneen puolella ja nännini jähmettyvät. Isääni vanhempi mies istuu oven toisella puolella ja selvästi oli ajatellut jotain muuta tästä illasta kuin minä. Juon pari kulausta pöydällä olevasta siideristä ja palaan takaisin saunan lämpöön.

Mies on nostanut toisen jalkansa orrelle ja saunaan astuessani katseeni kiinnittyy hänen jalkojen välissä lepäävään löysään, mutta paksuun makkaraan. Kokeilen saavissa olevaa vettä, se on vähän viileää, mutta kaadan siitä kauhalla vettä niskaani. Kylmä vesi juoksee vartalollani. Mies kumartuu lähemmäs ja nostaa lauteilla olleen shampoopullon käteensä ja puristaa shampoota kädelleen. ”Istuhan tuohon sedän eteen niin pestään sinut”. Istun lamaantuneena alalauteille ja tunnen miehen käsien kosketuksen hiuksissani. Mies kaataa hellästi vettä päälleni ja katsoo kun vaahto valuu törröttävien nännieni ylitse reisilleni.

Miehen käsi kouraisee rintaani. ”Ei meidän muorilla vaan ole näin kiinteitä tisuja enää” mies naurahtaa ja puristaa nänniäni. Nousen ja palaan takaisin pukuhuoneen puolelle. Puen vielä hiestä märät vaatteet hikiselle iholleni ja palaan tuvan puolelle. Ulkona on pilkkopimeää. Hitto, mihin minä olen itseni pistänyt.

Istun takkatulen lämpöön ja alan kuivata hiuksiani pyyhkeeseen.  Menee puolisen tuntia, kun mökin ovi käy. Mies on kietonut pyyhkeen lantiolleen, hänen harmaan rintakarvansa ovat vielä saunan jäljiltä märät. ”Eihän se tyttö vain leikistä niin nokkiinsa ottannu” mies nauroi ja joi loput oluestaan. ”Missä minä voin nukkua?” kysyn ja pidän katseeni takkatulessa. Kuulen miehen asettuvan istumaan nahkasohvalle, pyyhe aukeaa hieman ja hänen hieman kovettunut kalu pilkistää pyyhkeen alta. Nielaisen ja yritän olla ajattelematta vanhan ukon seisokkia.

”Kyllä tuolla sängyssä tilaa on sinullekin” mies sanoo ja vie kätensä hyväilemään kaluaan. Hiljalleen vanha parrukin alkaa kovettua, kasvaa paksuun mittaansa. ”Minä voin hyvin nukkua siinä sohvalla” sanon vaivaantuneena. Mies nousee sohvalta ja tulee luokseni, antaa pyyhkeen tipahtaa lattialle. Hänen iso, paksu kalunsa seisoo suoraan ja tuijottaa minua. ”Pitäähän se yösija jotenkin ansaita. Ei täällä noin herkkupeppuja joka päivä käy kylässä” mies sanoo ja jatkaa kalunsa runkkausta.

”Haluat kuitenkin, senkin lutka, kyllä minä näin miten himoissasi sinä sitä saunassa katsoit” mies sanoi. Yksinäinen pisara kimalteli terskan punottavassa päässä. ”Sinä olet ymmärtänyt minut ihan väärin” sanoin ja yritin nousta tuolilta. Mies tarttui olkapäähäni ja painoi minut takaisin istumaan. Hänen karhea kätensä siveli poskeani.  Käsi nousee päälaelleni ja tarttuu kiinni pitkästä tukastani. ”Ei sitä joka päivä yhtä komeaa kyrpää pääse ihastelemaan, noh, otappa siitä nätisti kii” mies sanoi ja tukisti hiuksiani. Hän vei käteni kalulleen, nippanappa sain sormeni kiedottua sen ympärille. Aloin hitaasti runkkaamaan kalua.

Mies tukisti hiuksistani kovempaa ja painoi päätäni alemmas. ”Nyt tyttö imee sedän kyrpää… nooin, näytähän miten huora lutkuttaa sedän kyrpää…” Aloin nuolemaan paksun kalun vartta antaumuksella, puristin sormeni kalun juureen ja hieroin kielellä terskan päätä. Mies ohjasi päätäni lähemmäs ja työnsi kalunsa suuhuni, tunsin hampaiden osuvan paksuun kaluun, mutta se ei miestä hidastanut. Hän nai minua suuhuni, minun oli vaikea hengittää ja meinasin oksentaa kalun työntyessä yhä syvemmälle.

 

+++++++++++++++++++Tarinassa on kaksi eri loppua, voit valita vaihtoehdon A tai B +++++++++++++++++++

 

 

Vaihtoehto A ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tunsin kalun alkavan sykkiä suussani ja yritin lopettaa imemisen. ”Ehei” mies kuiskasi ja jatkoi naimista suuhuni. Tahmainen, kitkerän makuinen sperma syöksyi nieluuni, kun mies veti kalunsa vihdoin ulos suustani. Kalu pumppasi spermaa vielä ison annoksen naamalleni, kunnes mätkähti raskaana ja kosteana isoja kiveksiä vasten.

Mies polvistui eteeni ja toi kätensä hyväilemään rintojani paitani läpi. ”Ihanat herkut sinulla täällä, saako setä vähän maistaa” mies mutisi ja väänsi paidan läpi nöpöttävää nänniä. Voihkaisin kivusta ja nautinnosta. Miehen käsi laskeutui alemmas kylkiäni pitkin, sukelsi paidan alle ja etsi paljaan rintani. ”Oih…” mies kuiskasi ja nosti paitani pois rintojeni päältä. Pienet, terhakkaat rintani sojottivat iloisesti suoraan miestä kohti. Mies laski päänsä alemmas ja imaisi nännin suuhunsa. Sänki kutitti rintaani, kieli leikki iloisesti nännin ympärillä. ”Mmh…” hymisin ja yritin pysyä aloillani.

Miehen imiessä vuoronperään nännejäni, hänen toinen kätensä laskeutui alemmas hyväilemään reittäni. Peukalo vaelsi sisäreidelläni ja kävi välillä hipaisemassa häpyäni. Pian mies alkoi riisua housujani, nostit peppuani hieman, että housut lähtivät helpommin jalasta. Sormi työntyi häpyhuulieni kosteaan väliin. ”Aah… Olet ihanan kiimainen huora” mies kuiskasi korvaani ja suuteli kaulaani. Sormi pyöri varmoin liikkein klitoriksen päällä, tunsin nesteen valuvan miehen kädelle.

Mies veti minua itseään kohti, tuolin reunalle ja kumartui suutelemaan karvatuppoa häpykummullani. ”Ihana… kiimapillu…” mies huohotti häpyäni vasten. Mies suuteli häpyhuuliani, työnsi kielensä syvemmälle pilluun, sänki kutitti. Kieli kauhoi hunajaa, kunnes saapui turvonneelle klitorikselle aloittaen pyörivän liikkeen. Huohotin kiimasta, kuin merkistä miehen sormi alkoi hitaasti työntyä märän pilluni sisään. Tunnustellen keskisormi sai kaverikseen nimettömän ja mies alkoi hitaasti, mutta varmoin ottein työnnellä sormia sisääni. Tunsin orgasmin lähestyvän, mies aisti tämän myös ja nopeutti sormiensa liikettä. Kieli teki pienempää, kovempaa liikettä klitoriksen päällä. Pilluni alkoi supistella miehen sormien ympärillä ja jalkani tärisivät nautinnon aallonharjalla. ”Mmmh… juuri noin…” mies kuiskasi pilluuni ja jatkoi yhä sormillaan pumppaamista. Hunajaa valui valtoimenaan miehen sormille.

Mies nousi seisomaan, huomasin kalun alkaneen jäykistyä uudelleen. ”Mene sängylle” mies komensi ja alkoi runkkaamaan raskasta kaluaan. Päätä huimaten ja jalkoja heikottaen siirryin makuualkovin kapealle sängylle. ”Käy kontallesi” mies käski huohottaen. Asetuin kontalleen sängylle, tunsin sängyn niiaavan miehen tullessa taakseni. Miehen käsi löysi rintani ja aloitti nännillä leikittelyn. Toinen käsi hiveli pakaroitani liukuen alemmas kosteille häpyhuulille. Kalun pää hipaisi märkää pilluani ja alkoi hitaasti työntymään märkään reikään. ”Sinulla on… uskomattoman… ihana pillu” mies kuiski korvaani kalun venyttäessä tietä syvemmälle pilluuni. Käsi kouraisi kovasti rintaani, kunnes siirtyi pitämään kiinni lanteistani. Varmoin ottein mies alkoi naida minua, työntyen yhä uudestaan syvemmälle sisääni, vetäytyen lähes kokonaan ulos ja nopeasti takaisin sisään, pohjaan asti.

Huohotimme yhdessä kiimasta ja nautinnosta. Miehen kalu tuntui niin hyvälle, että tunsin pian saavani uuden orgasmin. Vein käteni klitorikselle ja aloitin sen hyväilyn. Ei mennyt kauaa, kun orgasmin aalto pyyhki jälleen kehoni ylitse, mies tarttui minua hiuksista ja aloitti nopeamman pumppauksen. Kalu sykkien mies ampui lastinsa sisääni, ulos vetäytyessään sängylle valui kasa sekä hunajaa, että spermaa. Mies rojahti kaikkensa antaneena sängylle, käsi harmaiden rintakarvojen päälle asettuen. Makasin hetken mahallani miehen vieressä. Sulkeutuneet silmät ja raskas hengitys kertoivat miehen nukahtaneen.

Vietin loppuyöni sohvalla ja aamun valjetessa puin loputkin vaatteeni hiljaa ja lähdin vähin äänin hiihtämään. Vaikka keli ja sukset olivat täydelliset, olivat työntöni melko lyhyitä…

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vaihtoehto B ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Mies veti kalunsa ulos suustani, sylkivana jäi roikkumaan huulieni ja terskan välille. ”Nouse ylös” mies käski ja veti hiuksistani. Seurasin miestä sohvan luo, hän painoi minut sohvan käsinojaa vasten, pääni alas, peppuni jäi kuin tarjottimella pystyyn. Miehen kädet hieroivat housujen läpi reisiäni, hän riisui hitaasti hiihtohousuni. Housut putosivat lattialle ja miehen peukalo hieroi häpyäni pikkuhousujen läpi. ”Täällähän ollaan ihan kiimasta märkänä” mies totesi ja sujautti peukalon housujen alle. Se tutki märkää häpyäni, kunnes alkoi pyörivin liikkein hieroa klitorista.

”Pikku huora on ihan märkänä… Haluaako huora sedän kyrpää?” mies kysyi ja alkoi hitaasti riisua pikkuhousujani. Hän tukisti hiuksiani ja löi pyllylle. ”Vastaa” hän komensi. ”H- haluan” kuiskasin. Miehen peukalo vaelsi märkää vakoa klitorikselta pillun suulle, sormi sukelsi ahnaasti pillun sisään. ”Mmh.. olet niin ihanan märkänä” mies kuiskasi ja painoi toisen sormen myös sisääni. Sormet työntyivät rajusti yhä uudestaan märkään pilluuni, kunnes mies levitti toisella kädellä pakaroitani. ”Mikäs ruusunnuppu se täällä on…” mies naurahti ja hieroi pillunesteestä märällä sormella peppuaukkoani. ”Ei, älä…” kuiskasin, kun tunsin sormen työntyvän hitaasti peppuuni.

Mies jatkoi rajuja työntöjä sormellaan pepussani kun tunsin peniksen tylpän, kovan pään häpyhuulillani. Mies tukisti minua jälleen ja työntyi yhdellä rajulla työnnöllä pilluuni. Huusin kivusta, mies vain nauroi ja alkoi pumpata paksua parrua sisääni. ”Mmh! Sedän pikku huora, pikku kiimapillu…” mies mutisi työntyessään yhä rajummin sisääni. Pitkän hiihtoreissun jälkeen ja alkoholin ansiosta rakkoni oli täynnä, en ollut käynyt vielä pissalla mökille päästyäni. Mies painoi minua sohvan käsinojaa vasten ja tunsin paineen kasvavan rakossani.

”Lopeta…” kuiskasin hädissäni ja yritin rimpuilla irti miehen otteesta, mutta sain vastaukseksi vain yhä kovempaa panemista ja mies painoi kätensä niskaani ja puristi kovempaa. ”Älä liiku” mies murahti ja painoi kalunsa yhä uudestaan pillun pohjaan asti, vatsanpohjassa ja rakossani vihlaisi. ”Lopeta, mun on pakko päästä vessaan” sanoin. Mies vetäytyi maiskahtaen ulos pillustani. Hän alkoi sovittaa sitä peppuaukkoani vasten. Hitaasti paksu kalu alkoi työntyä tiukkaan pyllyreikääni, se sattui enemmän kuin tuntui hyvältä. ”Aih, lopeta, ihan… oikeasti…” voihkin kivunaallon levitessä pyllystäni. Jokainen sisääntyöntyvä sentti poltti ja venytti pyllyäni.

”Mmh, sua ei ole varmaan naitu perseeseen ennen, olet niin ihanan tiukka” mies huohotti niskaani. Kyyneleet valuivat poskelleni. Saatuaan koko kalun sisäänsä, mies alkoi vetääntyä hitaasti ulos. Sisääntyöntö oli äskeisempää rajumpi ja vaativampi. Itkin vuolaammin ja anelin miestä lopettamaan. ”Ihan… kohta…” mies huohotti, työnnöt kävivät yhä kovemmiksi ja ote hiuksista tiukentui. Vatsani pusertui yhä uudestaan käsinojan ja miehen painon alla, kunnes en enää kestänyt. Lämmin pissa lähti valumaan reittäni pitkin kastellen jaloissani olevat hiihtohousuni.

Miehen karvaiset pallit ja reidet kastuivat myös, mies löi minua avokämmenellä pakaralle. Kipu ei tuntunut missään verrattuna pyllyssäni roihuavaan kipuun. ”Eikö äitis opettanut sinulle mitään käytöstapoja” mies murahti ja veti kakan peitossa olevan kalunsa ulos pepustani. Tunsin peppuni supistuvan kiinni, kipu heijastui edelleen suolessani. Tunsin märän ja lämpimän roiskahduksen pakaroillani, alaselälläni. Mies ampui lastinsa päälleni. Ote hiuksistani heltisi. Mies noukki lattialla olevan pyyhkeen ja poistui saunan puolelle. Jäin makaamaan käsinojan päälle. En tiedä pystyisinkö kävelemään hetkeen. Kyyneleet valuivat poskiani pitkin ja purin rystysiäni.

Vihdoin sain itseni ylös sohvalta ja noukittua likaiset housut jalkaani. Pyyhin kyyneleet poskiltani ja kävin makaamaan sohvalle. Suljin silmät ja yritin olla ajattelematta tykyttävää peppuani. Mies tuli pukeutuneena takaisin mökkiin, sammutti valot ja kömpi makuualkoviin.

Aamun valostuessa ja miehen vielä sikeästi nukkuessa, puin loputkin vaatteeni hiljaa ja lähdin vähin äänin hiihtämään. Vaikka keli ja sukset olivat täydelliset, olivat työntöni melko lyhyitä… En varmaan tulisi istumaan vielä hetkeen…

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

2 kommenttia viestissä: “Hiihtoreissussa”

  1. jasser says:

    b-osa parempi

  2. Kuumies says:

    Hauska idea tuo kaksi eri loppua! Vielä jos olisi saanut etukäteen kuvailua, miten ne eroavat niin olisi ollut helpompi valita.

    Häiritsi, kun aikamuoto vaihteli edestakaisin koko jutun ajan. Vähän huolellisempi kirjoittaminen olisi tehnyt mukavamman luettavan.

Kommentoi

top