search
top

Auki unohtunut ovi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (120 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...

Olen parikymppinen nuori nainen. Pitkän päivän jälkeen tulin kotiin ja asetuin sänkyyn makoilemaan. Aloin sitten miettiä yhtä työkaveriani ja hieroin samalla itseäni. Päätin aloittaa masturbaation. Otin pienen pinkin anustappini ja työnsin sen anukseeni. Aloitin hieromaan vulvaani aluksi käsin, mutta sitten otin rakkaan, lasisen dildoni käyttöön. Kostuin alta aikayksikön, anustappi tuntui taivaalliselta kireässä anuksessani. Riisuin kaikki vaatteeni, otin ison, tehokkaan vibraattorini ja aloin leikkiä sillä, samalla hieroen toista rintaani. Nännini oli aivan kivikova!

Olin saamassa ensimmäistä orkkuani, ja silmät avatessani näen naapurin, noin 40-vuotiaan miehen katsovan minua suu auki, oli tullut katsomaan onko joku hätänä, sillä ovi oli auki ja voihkintaa kuului käytävään asti. Näin kuinka hänen peniksensä oli pullistunut tiukoissa farkuissa. Hän oli juuri nähnyt kuinka saavutin yhden vahvimmista orkuistani. Muutuin aivan punaiseksi häpeästä. Luulin että naapuri lähti, mutta hän kävi vain laittamassa oven kiinni. Palatessaan hän oli riisunut vaatteensa ja hetken päästä tuijotinkin hänen 24 senttistä kaluaan, jonka kärjestä roikkui touhutippa. Kävin niin kuumana, että en voinut vastustaa ottaa häneltä suihin. En ollut ikinä ottanut niin isoa kalua suuhun. Naapuri silitti samalla hiuksiani, kun lutkutin hänen kaluaan. Hän myös kertoi, että oli katsellut minua myös aikaisemmin ja oli ihastunut minuun. Hän kehui suihinottotaitojani, olin kuulemma paljon parempi, kuin hänen vaimonsa. Heillä oli olematon seksielämä. Kostuin entistä enemmän lutkuttaessani hänen kaluaan. Naapuri huomasi, kuinka kiihottunut olin. Hän käski minua makaamaan. Hän levitti haarani ja alkoi nuolla todella märkää vulvaani. Nesteeni olivat levinneet ympäri peittoani. Naapuri nuoli minua todella taitavasti, levitti häpyhuuliani ja työnsi kielensä syvälle naiseuteeni.

Nesteeni lopulta purkautuivat hänen suuhunsa saadessani uuden orkun. Tästä mies vaan innostui entistä enemmän. Hän nousi lopulta, naama märkänä mehuistani ja alkoi suudella minua. Maistoin samalla omia kiimamehujani, tästä kiihotuin lisää. Mies kertoi, ettei koskaan ollut maistanut yhtä kiimaista pikkupillua, että olin todella kiimainen. Minua jälleen nolotti, mutta mies sanoi rakastavansa kiimaani. Hän jälleen levitti haarani, ja työnsi kalunsa, ilman kortsua syvälle sisääni. En ollut koskaan tuntenut mitään yhtä suurta sisälläni. Hän alkoi panna minua lähetyssaarnaajassa. Hänen valtava kalunsa hieroi G-pistettäni ja tunsin jälleen, kuinka kolmas orkkuni oli tuloillaan. Mies tunsi vaginani supistelevan ja ei pystynyt pidättelemään laukeamistaan. Tunsin kuinka hänen kuuma spermansa täytti vaginani. Mies kuitenkin jatkoi pumppaamista, samalla kun hänen spermansa valuivat ulos pillustani. Mies lopetti lopulta, mutta piti penistään yhä sisälläni ja suuteli minua kiihkeästi. Luulin seksikertamme olevan ohi, mutta tunsin hänen peniksensä kovettuvan uudelleen. Hän suorastaan työnsi kalunsa suuhuni ja maistoin hänen spermansa ja omat nesteeni. Kiihotuin tästä jälleen. Mies silitti jälleen minua ja puhui, kuinka hyvä ja kiimainen huora olin. En kuitenkaan loukkaantunut tästä, sillä kävin edelleen hyvin kiimaisena. Mies käski minua menemään kontilleni ja huomasi lopulta anustapin anuksessani. Mies kertoi, että hänen vaimonsa ei koskaan pitänyt anustappia, ja että nyt vaihdetaan anustappi oikeaan kaluun. Hän huomasi liukkarin yöpöydällä, ja kaatoi sitä reilusti anukseeni, ja työnsi valtavan kalunsa sisääni. Tunsin aluksi kipua, mikä lopulta muuttui nautinnoksi. Mies otti lantiostani kiinni ja alkoi panna minua kuin halpaa huoraa. Tunsin kuinka hänen valtava kalunsa pumppasi tiukkaa anustani, tuntui että kohta repeän. Olin saamassa jälleen uutta orkkua, ja en voinut pidätellä voihkimistani. Mies kiihottui tästä ja tunsin hänen kalunsa sykkivän sisälläni. Lopulta hän laukesi syvälle sisääni. Spermaa tuli valtavasti siitä huolimatta, vaikka oli lauennut jo aikaisemmin. Mies kehui minua lopuksi paljon ja tahtoi joskus ottaa uusiksi. Pilluni ja anukseni olivat aivan spermaiset, ja peittoni oli aivan märkänä hiestä, mehuistani ja spermasta. Sessiomme kesti lähes puolitoista tuntia ja olin saanut ainakin 5 orkkua. Hän vihjasi, kuinka hänen vaimonsa on lähdössä työmatkalle, ja kutsui minut mökilleen. Vastasin myöntävästi. Mies keräsi vaatteensa ja meni kotiinsa. Makoilin vielä jonkin aikaa sängyllä ja nautin sperman tunteesta sisälläni. Onneksi minulla oli ehkäisy kunnossa. Lopulta menin suihkuun.

2 kommenttia viestissä: “Auki unohtunut ovi”

  1. Björn Thunder says:

    Kuka 20v käyttää sanaa “vulva”, vai käyttääkö sitä ylipäänsä kukaan :D? No näköjään käyttää.

Kommentoi

top