search
top

Suihkunraikkaita kaunottaria 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (73 votes, average: 2.75 out of 5)
Loading...

Tässä on vielä vähemmän totta kuin ensimmäisessä osassa. Nuorin tyttö, jonka kanssa olen puhunut seksistä oli 16, nuorin johon yhdyin oli päälle parikymmentä. Joten todellakin satu kyseessä. Yhden 16-vuotiaan kanssa oli kyllä melkoista puhelinseksiä. Kirjoitin jonkun eroottisen tarinan niin hän halusi, että laittaisin hänet siihen mukaan. “Nielen tietty” -tyylinen vastaus tuli kun kysyin, mitä hän tekisi spermalleni lauetessani hänen suuhunsa.

Jokin aika sitten sain sähköpostin, missä useita vuosia minua nuorempi nainen kirjoitti ihan suoraan pornosta. Halusin kirjoitella hänen kanssaan, mutta en kyllä arvannut, että saisin K-18 tekstiä heti kättelyyn. No se kyllä loppui siihen, että itse vastasin. Entiselle vaimolleni tapasin joskus laitella sähköpostiin alastonkuvia naisista. Samaten joillekin jätkille, jotka olivat entisiä työkavereita. Kun olin alle kymmenen olin yhdellä maatilalla, missä perheen poika näytti meille kahdelle maatilamajoituksessa olevalle pikkujätkälle sen ajan melko alkeellista tietokoneanimaatiota. Siinä mies makasi sängyssä ja päälle hyppäsi naisia. Kaikki alastomina. Sanomattakin selvää, etten alkanut kotona selostaa, millaista materiaalia siellä esiteltiin.

Palatakseni tarinaan ja jättääkseni muistelut taas toiseen otteeseen…

Käännyn katsomaan uimavalvojaa ja suutelemme kiihkeästi. “Hei. Komistus lainaapas muuten avaintani ja ota kaapista kamera. Sillä saa myös tarkkalaatuista videokuvaa ja kamera on veden ja höyrynkestävä. Tavallisessa saunassa se kestää, kunhan lämpötila ei ylitä kuuttakymmentä. Pidä siis huoli, että saunassa on pikemmin kosteaa kuin kuumaa.

Otan kameran ja menen takaisin pesutiloihin. “Hei. Tuletteko kaikki kuulolle ja laittakaa suihkut pois päältä, ettei melu häiritse. Sopiiko kaikille, että otetaan valokuvia ja videota illan kulusta?”

Tytöt ja naiset tuumivat kukin hetken. Nuorin, 11-vuotias Tiina kuiskaa: “Joo kunhan et tuu peppuun tai kasvoille. Täytyy kuitenkin peppuun saamiseen totuttautua hiljalleen. Voitaisiin aloittaa sillä, että minulle opetetaan suihinottaminen ja sitten haluan antaa sinulle lahjaksi neitsyyteni. Olisi ihanaa tulla heti raskaaksi, mutta pääasia, että niin käy ajan myötä. Kuvata siis saa kaikkea mitä tehdään.”

“Miten olisi jos tehdään oikein erityinen illan kulusta. Lähdetään porukalla kotiin, mutta katsotaan sitä ennen, että kotona on riittävästi monipuolista ruokaa meille kaikille. Ja sitten on tietysti mietittävä vahaukset, meikkaukset, kampaukset, vaatteet ja muu sellainen. Toivon, että kaikki ovat tyytyväisiä tämän ensimmäisen yön kuviin. Yhdyn teihin kaikkiin ja siemennän ensimmäisellä kerralla Tiinan. Sen jälkeen heitätte noppaa keneen työnnyn sillä hetkellä kun tunnen, että siemensyöksy on jäljellä. Katsotaan miten monta kertaa tänään jaksaa ja sitten huomenna jatketaan. Haluan rakastella teidän kaikkien kanssa ja siementää jokaisen yksitellen. Minulla on käytössä ajanpysäytin, joten joka hetki kun haluatte, pystyn pysäyttämään vanhenemisenne. Periaatteessa voisin silloinkin teitä naida, mutta haluan mieluummin kuunnella miltä teistä tuntuu ja suudella.

Voisimme käydä erotiikkaliikkeessä. Sovin omistajan kanssa juuri äsken, että tulemme paikalle parin tunnin päästä. Hän tulee koodia vastaan avaamaan oven, ettei muita pääse sisälle. Tytötkin saavat Jessican mukaan tulla, kunhan heidän äitinsä kirjoittavat lupalapun heti sisälle liikkeeseen päästyämme. Jessica on irtisanoutunut työstään ja tänään on hänen viimeinen työpäivänsä erotiikkamyymälässä. Hän toivoo, että voi liittyä seuraamme. Hänen johtajansa sanoi, että kiitoksena siitä, että Jessica aloitti heti 18-vuotisjuhliaan seuraavana päivänä ja on nyt jatkanut viisi vuotta ilman ainuttakaan työpoissaoloa ja pukeutunut joka työpäivä toinen toistaan paljastavampiin asuihin, viimeisen päivän myynnit hän saa lahjaksi, sekä itselleen kahdensadan euron edestä asioita myymälästä.

Joku voisi nyt ottaa suihin. Himottaa tosi kovasti.”

Anna, 14 vuotta säntää kärppänä paikalle. Täytyykin muistaa, että hänen siemennysvuoronsa on Tiinan jälkeen. Annan äiti Ellen opastaa ottamaan ensin kiinni kalusta, tekemään tuttavuutta. Ellen nostaa kulliani toisella kädellä ja toisella nostaa hiukan kassejani. Hän nuolee niitä. Toiset naiset huolehtivat kuvauksesta. Tiinan äiti Minttu hieroo selkääni. Hän ottaa käsiinsä saippuaa ja liu’uttaa takapuolessani hitaasti sormeaan. Toisella kädellä hän hieroo vartaloani. Essi ja Niina nostavat Tiinan ilmaan ja laittavat hänen jalkansa olkapäilleni. Nuolen neitsyen pillua.

“Jos teille sopii, niin lähdetään autoilla ja pukeudutaan kylpytakkeihin niin sovittaminen on helpompaa. Varmistin, että tytötkin voivat tulla. Ehtona on se, että kaikki äidit kirjoittavat lupalapun. Himotus Shopilla on kuitenkin pelkästään erilaisia liukuvoiteita, geelejä ja muita sadoittain erilaisia. Valikoimassa on esimerkiksi sellaista geeliä, joka lieventää kipua neitsyyden menettämisestä.

Lähdemme kauppaan. Päästyämme sisään suutelen Jessican kanssa. Viime kerrasta kun kävin nuolemassa häntä liikkeessä on kulunut jo viikko. Tuli jo ikävä. Ilahdun kovasti tietäessäni, että Jessica liittyy suurhaaremiini.

Liikkeestä löytyy vaikka mitä tupladildoista lähtien. Ostamme niitä jokusen. Onpahan sitten jotakin naisten sisällä silloin kun en itse ole. Voiteista löytyy sellaista, mikä saa kalun tärisemään vaginassa. Teho on sellainen, että herkemmin orgasmin saava alkaa muutamassa sekunnissa lennättämään kiimanesteitä. Ja runsain mitoin luvataan valuvan naisen kuin naisen. Jessica vinkkaa, että lupaus koskee myös tyttöjä ja iskee silmää. Kaappaan Jessican otteeseeni ja hieron hänen rintoihinsa öljyä. Samalla yhdyn hänen peppuunsa. Katselen kun naiset ja tytöt kokeilevat erilaisia asuja ja selailevat alastonkuvakirjoja löytääkseen kokoelmiini arvoteoksia.

Naisten ja tyttöjen tehdessä ostoksia keskityn tyhjentämään kassejani. Tämä yö on seksiä varten. Uupuneena kymmenistä laukeamisista nukahdan autoon.

Herään peiton alta alasti. Kun käyn ajattelemaan mielessä pyöriviä tapahtumia, seurauksena on jykevä stondis. Nousen istumaan ja lähden suihkuun. Käyn kirjoittamaan eroottista novellia. Epäilen nähneeni unta. Mielestäni kotonani oli iso määrä ilmapatjoja lattialla petivaatteineen ja lisäpehmusteineen. Nyt lattia on tyhjä. Keskeytän kirjoittamisen huhuillakseni, onko joku muu paikalla. Mistään ei kuulu risahdustakaan. Juuri kun tunne pelkän unen näkemisestä vahvistuu soi puhelin. Vastaan kännykkään ja tunnistan puhujan uimavalvojaksi: “Hei kulti. Maltahan odottaa pari yötä, niin tulet kokemaan elämäsi ihanimman yllätyksen. Mutta sinun täytyy elää se aika ilman seksiä. Jokaisessa huoneessa on pieniä kameroita, jotka välittävät kuvaa. Mikäli jollekin kameroista käy jotakin jää yllätys kokematta. Voit tyydyttää toki itseäsi mielin määrin. Pidä kuitenkin huoli, että joka kerran käyt suihkussa ennen, jotta siemennesteen joukkoon ei mene epäpuhtauksia. Kerää huolella siemenneste pieniin pakastusrasioihin joka kerran jälkeen.”

Ulko-ovi avautuu kun pari yötä on mennyt. Ovella ovat kerääntyneenä kaikki naiset ja tytöt, joita oli uimahallilla, myös uinninvalvoja. Lisäksi mukana on muitakin naisia ja tyttöjä. Uinninvalvoja sanoo: “Toivottavasti sinulle käy, että muutamme kaikki yhteen. Tässä on myös lastenhoitajia ja nuorimmat tyttäret, jotka olivat hoidossa. Heistä osa on vielä alle kymmenenen. Sattuivat vain sinä iltana olemaan kipeinä, niin eivät päässeet uimahallille.”

Kaikkiaan oven edessä täytyy olla pitkälle toistasataa naista ja tyttöä. Lastenhoitajia on yläkoululaisista päälle kolmikymppisiin. Joukon jatkona on jokunen todella nuorena isoäidiksi tullut. Kutsun kaikki sisään. En kyllä tiedä miten onnistumme järjestämään nukkumisen ja varmaan tavaraakin tulee lisää.
Aivan kuin arvaten ajatukseni tulee yksi tytöistä ottamaan minua kainalosta kiinni ja pyytää kumartumaan. Hän antaa pusun suulleni ja läimäyttää minua takamukselle.

Hänen äitinsä Elli-Noora sanoo: “Elina tässä vähän ujostelee sanoa sitä, että toivomme sinun muuttavan mukanamme aivan uuteen linnaan. Se on saarella, jonne täytyy mennä monet kerrat veneillä.

Tälle suurperheellemme on linnassa runsaasti kasvunvaraa. Sitä todella toivomme. Joukossamme on kätilö ja synnytyslääkäri ja linnassa on ajanmukaiset tilat synnytystä ajatellen, joten jos sinulle vain sopii, niin me kaikki haluamme aikojen saatossa saada useamman lapsen kanssasi. Toivomme myös, että raskauden kaikkina päivinä otetaan kuvia aina hedelmöittämisestä imettämiseen asti. Tarkoitus on, että rintamaitoa tulisi jatkuvasti ainakin yhdeltä tytöltä tai naiselta kerrallaan koko loppuelämäsi ajan, jotta saat sitä aina halutessasi. Linnassa on tietenkin kylpylä, oma elokuvateatteri, puutarha, kasvimaa, eläinpuisto. Riistaa on riittämiin ja sen hoito on tietysti yksi monista töistä jatkossa.”

“Tulihan tämä yllättäen. Totuttelemista riittää, mutta tietenkin suostun. Pitäisikö teitä auttaa pakkaamaan, entä minun tavarani?”
“Meidän tavaroita ei paljoa ollut. Sinun alastonvalokuvia esittelevien kirjojen kokoelmasi ja muu omaisuutesi voidaan pakata tässä ja heti. Bussien tavarasäilöissä on reilusti tilaa. Kunhan ei suurempia huonekaluja kanneta. Linnassa on jo valmiiksi antiikkisia. Stefan Soellin Waldlust, Joaquim Nabucon Braziliangels, Frank Cho’n Women… Näissähän riittää pakattavaa.”

“Joo on tullut hommattua vuosien varrella runsaasti erinäistä tavaraa, jossa on naisten ja tyttöjen kuvia”.

“Joo. Linnassa ei onneksi tule ihan heti tilanpuute vastaan. Kaikkinensa se on suurempi kuin Versailles ja Vatikaani yhteensä. Toiveena kyllä on, että kalentereita ja kirjoja olisi myös meistä. Linnassa on kunnon painolaitteet korttien, julisteiden, tarrojen, kirjojen ja vaikka minkä tekemiseen. Siten ei tarvitse miettiä, että joku ulkopuolinen näkisi jonkun kuvan.”

“Pidettäisiinkö tauko?”, sanoo Minna-Maarit kun pakkaus on jatkunut jo useamman tunnin. “Voisin tarjota sinulle James Broidi sensaatiomaisen vartalohieronnan, joka rentouttaa koko kehoa ja lisää seksuaalista energiaa. Sensuellia kokemusta varten pukeudun kolmen tyttäreni kanssa eroottisesti, ennen kuin riisuudumme alasti. Kun sinulla alkaa seistä, hieromme kukin vuorotellen eri paikoista. Hierontaan osallistuvat 10-vuotiaat kolmostyttäreni Sinikka, Elli ja Pauliina. Mutta ei siitä sen enempää. Lähtekäämme kaikki viisi suihkuun. Muut naiset ja tytöt pakkaavat tavarat valmiiksi autoihin. Sitten hekin käyvät vielä suihkussa ennen lähtöä. Postin kulku on pysäytetty, joten jos sinulla on tulossa esimerkiksi kampausjulisteita niin ne saadaan sitten linnaan. Tai oikeastaan linnasta täytyy käydä joka viikko esimerkiksi postissa. Automatkaa varten tilataan pizzeriasta monipuolinen setti erilaisia annoksia ja juotavaa. Astiat kun ovat jo pakattuja.

Menemme suihkuun. Pesen huolella tytöt ja heidän äitinsä. Sinikan, Ellin ja Pauliinan murrosikä on jo alkanut. Heidän äidillään on D-kupin rinnat luonnostaan sirossa vartalossa. Tyttöjen rinnat ovat vielä nupuillaan, mutta selvästi erottuvat. Käyn ensin vatsalleni hierottavaksi. Minna-Maarit levittää vartalolleni ja omalleen hierontageeliä ja kehottaa tyttöjä hieromaan toistensa vartaloille geeliä sillä välin kun hän aloittaa hieromiseni. Minna-Maarit liukuu vartalollaan kehoani vasten. Tunnen miten hänen rintansa painuvat selkääni vasten ja vako levittäytyy kun hän työntyy jalkaani vasten.

Saara jäi kuvaamaan koko sessiota. Alastomana tietenkin. Hänen nänninsä nöpöttävät somasti.

Jortikkani on päässyt Guinnessin ennätysten kirjaan. Oli yleisöstä aika monia yhteydenottoja naisilta ja tytöiltä sen jälkeen kun myöhäisillan erityisjaksossa penikseni mitattiin. Sovimme joukkotapaamisen tästä päivästä huomiseksi. Penikseni on levossa kolmekymmentä senttiä. Se mitattiin neljänkymmenen viiden sentin mittaiseksi. Kun yleisössä ollut rippikoulun käynyt tyttö tuli katsomaan lähempää, kun ei ollut uskoa silmiään, penis kasvoi vielä lisää. Kokonaiset 56 senttiä. Mikä erikoisinta, pystyn mielen voimalla vaikuttamaan siihen, miten paljon penis paksuuntuu ja pitkälti myös siihen, miten pitkäksi se paisuu. Kun sattuu kohdalle sellainen vastakkaisen sukupuolen edustaja, jolle täysimittainen on kertakaikkiaan liikaa, niin lasken penikselle jääkylmää vettä. Se vähän hillitsee pituutta. Nyt on kyllä tyttöjen kanssa haettava vähän enemmänkin jääkylmää vettä.

Haluan liukua kaikessa rauhassa hieronnan päätteeksi neitsytsiskoihin. Suihinotossa naisen täytyy olla melkoinen miekannielijä, että saa koko melan suuhunsa. Sanon asiasta Minna-Maaritille niin hän hakee ämpäriin jääkylmää vettä. Tytöt levittävät jalkojani. Sinikka liukuu vasemmalla jalallani, Elli oikealla ja Pauliina täyteen mittaan kasvaneen kaluni päällä. Siinä riittääkin hierottavaa. Minna-Maarit kehottaa tyttäriään nousemaan päältäni ja minua kääntymään selälleni. Tytöt asettautuvat vuorotellen kontilleen niin, että pääsen nuolemaan heitä.

Mainittuani televisio-ohjelman yhteydenotoista kuulen, että naiset ja tytöt odottavat jo linnalla. Odotellessaan he siivoavat siellä, laittelevat kukkia maljakoihin, laittavat lakanoita sänkyihin, ruokia paikoilleen.

Hieron Minna-Maaritia ja hänen tyttäriään samalla kun itse saan hierontaa.
“Oletko valmiina siementämään tyttäreni ja tekemään minut isoäidiksi sekä sen jälkeen odottavaksi äidiksi” Tietenkin olen valmis aloittamaan. Nousen ja asetan kullini jääkylmään veteen. Se kipristelee, mutta ainakin kaluni on sopivamman mittainen tytöille.

Syön ennen yhtymistä eksoottista hedelmää, joka huolehtii siitä, että siittiöntuotanto vähintään viisinkertaistuu. Jokaisella sykäyksellä tulee siis riittävästi yhden tytön siementämiseksi. Liu’un vuorotellen kaikkiin neljään. Tietenkin pyydän myös Saaran mukaan viidenneksi. Hän käy kontilleen ja nuolen häntä huolellisesti takaapäin. Sitten yhdyn. Siskokset taputtelevat rytmikkäästi toisiaan pakaroille. He levittävät niille öljyä ja hierovat. Täysi työ on siinä, että kullini pysyisi nykyisen mittaisena. Laukean kaikkien viiden sisään. He laittavat sisäänsä spermanasettimen, joka pitää huolen etteivät siittiöt ala valumaan pois ja löytävät tiensä eteenpäin.

Puemme päällemme ja lähdemme kohti linnaa. Jokaista bussia ajaa joku naisista. Minä keskityn nauttimaan matkustajien kanssa matkanteosta. Busseissa on erikoispenkkejä, joissa tytöt ja naiset voivat nostaa jalat ylös ja pääsen helpommin nuolemaan heidän vaginoitaan. Tietystikin nuorimmat ovat aina sellaisessa bussissa, jossa ei yhdytä ja nuoleskella, jotta he saavat rauhassa nukkua matkan aikana, eivätkä näe sopimattomia juttuja. Kaikilla naisilla ja tytöillä on yllään kesäiset hameet ja topit tai mekot, joten matkan aikana viihtyminen on helppoa.

2 kommenttia viestissä: “Suihkunraikkaita kaunottaria 2”

  1. Kosteus says:

    Minusta tämä oli hullunhauska ja kiihottava kun omakin ajatus lähti lentoon:)

  2. Björn Thunder says:

    Fantasiatasolla pidän näistä “alle13v”-tarinoista. Nyt kuitenkin tuntui että kirjoittaja on itse alle 13v ja se valitettavasti näkyy itse novellissa.

Kommentoi

top