search
top

Saunavuoro äidin kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (118 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...

Kuudes novellini, olkaa hyvät.

Vanhempani erosivat minun ollessa pieni. Olin asunut äitini kanssa, joka kasvatti minut yksinhuoltajana. Hän oli välittävä ja hyvä äiti, ja antoi minulle kaiken rakkautensa. En muista lapsuudessani nähneen hänellä yhtään miesystäviä, en tietenkään osannut kiinnittää siihen huomiota ja muutenkin vietin jotkin viikonloput mummolassa. Kasvettuani aloin yhdistää mummolavierailuni tekosyiksi äidin miesseikkailuille. Äitini oli sen verran kuuma pakkaus, että oli mahdotonta, että hän olisi ollut selibaatissa niin pitkään.
Pienenä poikana olin usein nähnyt äitini alasti käydessämme saunassa. Muistan joskus 5 vanhana ihmetelleeni, miksi äidillä on tukkaa jalkovälissä ja miksi se on eri väistä, kuin hänen päässään hulmunneet vaaleat kutrit. Äiti oli silloin kertonut, että ajan mittaan minunkin pippelini ympärille kasvaisi karvaa. Hän oli myös kohottanut molemmin käsin uhkean pyöreitä rintojaan ja kertonut, että niistä minä olin imenyt maitoa pienenä. Olin sillä kerralla saanut koskea niihin ja muistan, miten ne tuntuivat hassuilta.
Vartuttuani saunakerrat vähenivät ja lopulta olimme tottuneet käymään saunassa eri aikoihin. Olin 14 ja koulussa seksistä puhuminen oli lähes päivittäistä jätkien keskuudessa. Kuulin monesti äitiäni kehuttavan. Hänellä oli upeat vaaleat hiukset, upean pyöreät c- kupin rinnat, sekä uhkea perse, jossa kuitenkin oli joidenkin mielestä parantamisen varaa. Usein tunsin oloni silloin kiusaantuneeksi, puhuttiinhan sentään minun äidistäni. Kerran käytävällä he keskustelivat taas äidistäni ja eräs jätkistä esitti näyttävästi, miten upeaa olisi, jos äitini olisi polvillaan hänen edessään ja imisi hänen kulliaan napittaen ruskeilla silmillään. Silloin ärähdin ja isokokoisena kaverina riepottelin häntä ja löin hänelle puukäden. Sen jälkeen ei äidistäni enää minun kuullen puhuttu.
Asuimme äidin kanssa saunallisessa kolmiossa, jossa meillä kummallakin oli omat huoneet. Oman huoneeni ovelta oli näkymä äidin huoneeseen siellä olleen peilin kautta. En ollut aikoihin nähnyt äitiäni alasti, mutta eräänä iltana satuin vilkaisemaan juuri sillä hetkellä, kun hän oli vaihtamassa vaatteita ylleen. Lumouduin näkemästäni, tajusin ettei ollut ihme että luokan jätkät jaksoivat puhua äidistäni. Ehdin kääntyä pois ennen, kuin äiti hoksasi minun katsovan häntä.
Äiti alkoi esiintyä seksiunissani yhä useammin. Joskus runkatessanikin ajattelin häntä, vaikka se tuntuikin väärältä. Joskus viikonloppuisin hänellä oli alkanut käydä yöllisiä vieraita, etenkin juhlien jälkeen. Heräsin aina kolinaan ja jouduin kuuntelemaan paneskelua viereisestä huoneesta. Yleensä vedin itsekin käteen silloin ja sain siten kovimmat orgasmit koskaan.

Ollessani 17 tapahtui jotain odottamatonta. Oli tavallinen lauantai ja istuin saunassa. Lämmitimme saunaa yleensä vain kerran viikossa ja kävimme siellä vuoron perään sähkön säästämiseksi. Yllättäen äiti tuli pesuhuoneen ovelle ja koputti oveen. Avasin sen alastomana ja äiti vähän säpsähti sitä. Hänellä oli yllättäen tullut menoa ja hän halusi päästä käymään suihkussa. Päästin hänet sisään ja menin takaisin saunaan.
Saunan lauteilta oli estoton näkymä suihkuun. En voinut olla katsomatta, miten saippua valui pitkin äitini jumalaista vartaloa pitkin. Sileät pyöreät tissit isoine vaaleine nännipihoineen olivat esillä hänen pestessään tukkaansa. Niiden välissä tosiaan oli kyrvänmentävä rako, kuten luokkakaverit olivat sanoneet.
Jalkoväli oli ajettu paljaaksi ja näin pienet somat häpyhuulet. Otin ajatuksissani kullistani kiinni ja tein muutaman runkkausliikkeen, olin varomaton ja juuri sillä hetkellä äiti oli avannut silmänsä ja näki puuhani. Hän ei sanonut mitään, minä liikuin lauteilla pois näkymättömiin ja odotin äidin poistumista.
Tilannetta seuranneet päivät olivat olleet kiusallisia, en uskaltanut katsoa äitiäni ollenkaan ja välttelin häntä parhaani mukaan. Vasta seuraavana lauantaina hän lopulta päätti rikkoa jään ja kysyi, oliko tytöt alkaneet jo kiinnostaa minua. Vastasin värisevin äänin, että kyllä. Olinhan monesti käynyt muka kaverin luona yökylässä, vaikka oikeasti olinkin mennyt tyttöjä tapaamaan. Äiti sanoi, että se oli hyvä ja muistutti minua käyttämään kondomia heidän kanssaan.
Pääsin livahtamaan keskustelusta tokaisemalla, että sauna oli valmis. Katosin oitis pesuhuoneeseen. Istuin jo löylyissä, kun äiti tuli jälleen sisään. Menin oitis piiloon aivan kiinni takaseinään, en halunnut saman enää toistuvan. Äiti kuitenkin tuli ihan saunaan asti ja istui vireeni. Hän sanoi, ettemme olleet saunoneet yhdessä pitkään aikaan, joten nyt hän halusi tehdä niin.
Istuimme hiljaa, katsoin kiuasta ja takaseinää, en vahingossakaan halunnut vilkaista äitiini, jottei kullini alkaisi seistä. Tunsin pienen paineen silti kasvavan alapäässäni. Äiti alkoi kuitenkin juttelemaan minulle ja minun oli pakko välistä vilkaista häntä. Hän ei ujostellut yhtään, vaan istui selkä suorana niin, ett hänen rintansa olivat antavasti esillä ja oikein odottivat tarttumista niihin. Alaspäin en edes harkinnut katsovani, sillä jouduin jo nyt puristamaan jalkojani yhteen.
”Saat sinä katsoa, jos haluat. Ei sinun tarvitse häpeillä, tiedän että kyrpäsi seisoo.” Äiti tokaisi lämpimällä äänellä. Katsoin äitiini, joka oli ottanut käsillään kiinni rinnoistaan ja esitteli niitä minulle. Kullini loikkasi oitis esiin piilostaan.
”Onpa se komea, moni mies olisi kateellinen tuosta.” Äiti hämmästeli eikä irrottanut katsettaan vehkeestäni. Hän puri alahuultaan tiukasti ja sanoi sitten. ”Tiedäthän, että äiti rakastaa sinua?”
Nyökkäsin. Hän kumartui eteenpäin antamaan suukon suulleni ja tarttui kyrpääni kiinni ja runkkasi sitä pari kertaa. Hän lopetti yllättäen ja veti itsensä pois. ”Anteeksi, äiti on vähän kiimainen. En ole saanut miestä hetkeen.” Sydämeni hakkasi pajavasaran lailla ja olin pyörtyä tunteiden pauhatessa päässäni. Häpeä, syyllisyys, kiima, kaikki samaan aikaan saivat henkeni salpautumaan. Sillä hetkellä villin vaistoni heräsi ja kurotin suutelemaan äitiäni takaisin ja tartuin hänen tissiinsä. Otin sen kunnolla käteeni ja nappasin nännin suuhuni ja imin sitä antaumuksella, mikä sai äidin voihkimaan ääneen.
Irtaannuimme toisistamme ja katsoimme toisiamme syvälle silmiin, tämä jäisi meidän väliseksemme. Sanaakaan sanomatta tartuin molemmin käsin hänen rintoihinsa ja aloin työntää kulliani niiden väliin. Äiti voihki kovaa ja ihmetteli, miten ihanan kiimainen olin. Samalla hän koitti nostaa rintojaan ylemmäs voidakseen samalla nuolla terskani kärkeä, joka oli touhutipoista märkänä. Välillä äiti tarttui kullistani kiinni ja imi sitä voimakkaasti ja lutkutti samalla esinahkaa edestakaisin. Minun oli pakko jarrutella häntä, sillä olin lähellä laukeamista, kun hän katsoi silmät kiimasta leiskuen minua silmiin ruskeilla nappisilmillään.
Äiti kaatui selälleen ja levitti haaransa auki. Onkalo, josta olin aikoinani tullut tähän maailmaan aukeni edessäni karvattomana ja kosteana. Pistävä haju nousi nenääni ja se sai kullini sykkimään entistäkin kovemmin.
”Äidillä on pillerit, laita se jo sisälleeh.” Hän huohotti silmät kiinni. Asettelin vehjettä litimärille häpyhuulille ja luiskahdin äitini sisään. Äiti parkaisi nautinnosta ja hänen selkänsä taittui notkolle. Nousin kunnolla hänen ylleen ja hän laittoi kätensä lantiolleni. Aloin työnnellä rauhallisesti ja äiti puristi minua itseään vasten ja nuoli korvaani.
”Äiti pitää vähän rajummasta, kulta.” Hän huohotti.
Annoin äidille intohimoisen suukon ja kiihdytin tahtiani, minkä lantiostani sain irti. Kyrpäni päässä kihelmöi niin, että kehoni väreili nautinnosta. Jouduin useampaan otteeseen hidastamaan, sillä tunsin olevani tuloillani, mitä en vielä halunnut. Äiti painoi jalkojaan tiiviimmin yhteen ja hänenkin kehonsa alkoi väristä. Hänen vikinänsä voimistui ja tunsin hänen kynsiensä uppoavan selkääni.
”Älä lopetaaah.” Hän kiljaisi niin, että korviani vihlaisi, mutta jatkoin mielipuolisen lujaa työntöäni äitini voihkiessa taukoamatta allani.
Äidin silmät menivät kiinni ja hänen suu loksahti auki ja hän meni aivan sanattomaksi. Hänen koko kehonsa värisi, kuin kouristuksen saaneena, kun hän lopulta sai parkaistua valtavan orgasmin saaneena. Lopetin työnnön jättäen kullini äidin sisälle ja tunsin, miten vagina sykki sen ympärillä. Äiti tasasi hengitystään ja suuteli minua pari kertaa haroen hiuksiani huohottaen kuuluvasti. ”Olet ihana äidin kulta.”
Nousimme ylös ja menimme suihkuun. Äiti laittoi veden valumaan ja laskeutui polvilleen alas imemään kulliani. Hän oli kuin pornotähti, nuollen terskaa ja vartta. Imien voimakkaasti sylkeä säästämättä. Kehoni jäykistyi hänen ottaessa kivekseni suuhunsa ja vetäen sitä hieman ja päästäen sen taas irti. Hän veti kielellään välilihasta aina terskan nuppiin asti. Loppusilauksen teki hänen kiimainen ja intohimoinen ääntelynsä. Hän todella halusi tehdä tämän, hän halusi minua.
Ei kestänyt kauaakaan, kun aloin olla tuloillani. Tartuin kiinni omasta kullistani ja runkkasin voimakkaasti äidin odottaessa suu auki ja puhuen minulle tuhmia ja voihkien kiimaisesti. ”Juuri noin kulta, aah. Haluan spermasi suuhuni, anna minun maistaa mälliäsi, mmhm, aaah.” Lasti lähti liikkeelle voimakkaan orgasmin saattelemana, kullini supisteli niin voimakkaasti, että olin menettää tasapainoni. Spermat lensivät pitkin äidin kasvoja, hiuksia sekä rintoja. Osan äiti onnistui saamaan suuhunsakin ja loput hän keräisi sormenpäähänsä ja imi ne puhtaaksi.
Äiti nousi ja antoi minulle suukon. ”Se oli ihanaa, olet selvästi ollut jo työn kanssa. Jos sinua ei haittaa, voisin harkita sinun kanssasi useamminkin saunassa.”

Löysin itseni äidin kanssa saunasta vielä usein. Välillä hän jopa pyysi minua viereensä nukkumaan illaksi. Äiti opetti minulle paljon seksistä ja myöhemmin jopa peppuseksin saloja, mutta se onkin jo aivan toinen tarina. 😉

Toivottavasti tykkäsitte tarinasta, arvostelkaa ja kommentoikaa.

2 kommenttia viestissä: “Saunavuoro äidin kanssa”

  1. fucker says:

    ihan ok

Kommentoi

top