search
top

Vaimon ryhmäpano seksiklubilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (62 votes, average: 3.08 out of 5)
Loading...

 

Olemme 40+ maailmaa nähnyt ’uuspari’, molemmat työelämässäkin ihan menestyneinä voimme aina silloin tällöin nautiskella milloin missäkin pikku reissuillamme. Yleensä keskitymme enimmäkseen nautiskeluun, hauskanpitoon ja stressin purkuun reissuillamme – välillä lähtee kunnolla laukallekin.

Hanna on minua muutaman vuoden nuorempi, todellinen namusaalis kenen tahansa miehen mielestä. Ahkera salitreeni ja muu liikunta on muokannut vaimostani erittäin upeavartaloisen namupepun. Hanna tykkää myös laittautua kauniiksi ja pitää olemuksestaan erittäin hyvää huolta, enkä todellakaan löydä tästä mitään valittamista…päinvastoin nautin kauniin vaimoni katselusta ja ihailen Hanaa välillä salaa. Tietysti olen huomannut, kuinka miesten päät kääntyvät ja silmät seuraavat seksikästä vaimoani – missä vain liikummekin.

Itse olen myös liikunnan pauloissa ollut koko ikäni ja onnistunut välttämään liikakilot. Ahkeran, koko aikuisiän kuntosalitreenin vuoksi vartaloni on ehkä huomattavan lihaksikas verrattuna normivartaloiseen mieheen. Olen myös olemukseltani ja ajatusmaailmaltani enemmän ’äijä’ kuin herkkis kotimies. Hanna väittää, että joku nainen olisi joskus minuakin katsonut liikkuessamme – en usko.

Hanna on saanut minut uskaltamaan kertoman omista haaveistani seksin suhteen ja mikä saa syttymään, kiihottumaan. Upea vaimoni on myös kertonut mikä saa hänet syttymään. Hanna siis  tietää, että oma fetissini liittyy ryhmäseksiin…vieläpä siten, että haluaisin nähdä ja tuntea kuinka oma vaimoni kiihottuu ollessaan useamman miehen himon kohteena. Ajatuskin sellaisesta sessiosta saa kaluni kovettumaan hetkessä… Hanna tietää tämän ja saa aiheesta sopivasti vihjaillen kaluuni eloa vaikka kesken ruoanlaiton.

 

Itse olen huomannut, että Hanna nauttii hieman alisteisesta roolista sängyssä ja kovistakin otteista naidessamme. Hanna tykkää usein siitä, että otan hänet rajusti ja käytän hyväkseni kun tekee mieli. Lisäksi olen huomannut hänen reaktioistaan ns. gang-bang pornoa katsellessamme, että useamman miehen yhdistelmä yhtä naista hoitelemassa on vaimoni mieleen ja saa hänet todella villiksi…. Tiedän siis, että hänkin haaveilee useammasta miehestä kimpussaan

 

  • – – – – — – – – – – – –   – – – –

 

Tällä kerralla nautiskelureissullame Amsterdamiin olin selvitellyt ja etsinyt hyvämaineisen seksiklubin, johon sovimme menevämme illalla vaimoni kanssa.

 

Aluksi nautiskelimme päivästä ostoskaduilla ja välidrinkeillä aina kun siltä tuntui. Flirttailimme toisillemme ja tunnelma oli todella hyvä, molemmat selvästi latasivat lämpöä Iltaa varten… hankimme sitä ja tätä… ja jopa toiveestani jostain kaupasta Hannalle hieman rekvisiittaa minua kiihottavista alusvaatteista ja stay-upeista. Vaimoni hyrräsi mukana ja kiusoitteli minua keimaillen….hän tietää mistä narusta vetää.

 

Illan tullen nautimme vielä hyvät lähtödrinkit hotellimme loungessa ja keskustelimme hieman mitä tuleman pitäisi.

 

Hanna oli pukeutunut ohueen mekkoon ja mielikseni stay-up sukkiin, hänen kiiltävät mustat hiukset olivat paksulla poninhännällä ja tumma meikki todella seksikäs. Parfyymi oli huurmaava.

Huh mikä näky, ajattelin olevani maailman onnekkain mies!!!

 

Loungebaarissa olevat miehet eivät saaneet silmiään irti tyrmäävän kuumasta vaimostani, kun hän käveli luokseni ja huomasin äijien vaimojen sähäkät katseet Hannan suuntaan. Lopulta lasimme olivat tyhjänä ja päätimme rohkeasti lähteä eteenpäin. Taksimatka oli lyhyt ja juttelimme lähinnä siitä, minneköhän olemme menossa. Hanna suuteli minua ja sanoi luottavansa minuun täysillä, sanoi että nyt on minun iltani…

 

Saavuimme siis paikalle ja sisäänmenomuodollisuuksien jälkeen suuntasimme varsin tasokkaan oloisen yökerho/seksiklubin baaria kohti. Aluksi saimme nopean ’perehdytyksen’ paikkaan ja sääntöihin, joissa korostettiin ettei kenenkään turvallisuutta tai ketään loukkaavaa toimintaa sallita lainkaan. Lisäksi meille tehtiin selväksi, ettei asiasta edes varoiteta – jos sen suuntaista toimintaa on jonkun asiakkaan puolesta nähtävissä, hänet poistetaan tiloista välittömästi. Meistä molemmista tämä kaikki kuulosti oikein hyvältä.

 

Tilasimme ensimmäiset drinkit baaritiskillä ja silmäilimme siinä ympärillemme. Paikka oli melko täynnä. Pariskuntia oli ehkä puolet ja loput miehiä. Hulautimme ensimmäisten juomat melko nopeasti hermostuksissamme ja tilasinkin kohta meille koko pullon kuohuvaa. Siirryimme samalla istumaan lähellä olevaan looshiin ja jatkoimme jutusteluamme.

 

Tunnelma paikassa oli erittäin hyvä, eroottinen musiikki ja himmeä valaistus sai meidät molemmat rentoutumaan kunnolla. Kohta ehdotin Hannalle, että kävisimme katsastamassa paikan muutkin kaksi kerrosta.

 

Vaimoni halusi ensin käydä naistenhuoneessa ja kysyi vielä onko ok jos käy pikatupakalla tupakoinnille varatussa huoneessa… Vastasin, että tietty kaikki on ok, mutta pikkarit pitää jättää ensin minulle…ja rintaliivit tuoda naistenhuoneessa käynnin jälkeen pöytään – sen jälkeen tupakkahuone on ok. Hanna katsoi silmiini hetken ja yllätti täysin sanoessaan: selvä. Hän nousi seisomaan, pujotti mekkonsa alta pienen pienet stringinsä ja heitti ne eteen pöydälle. Sitten hän kääntyi ja lähti kohti naistenhuonetta. Pikkuhousujen heittäminen pöydälle ei jäänyt huomiotta ja näin kuinka baaristiskiltä muutama mies katsoi suoraan minuun hymyillen.

 

Kun vaimoni tuli takaisin kohti looshiamme, meinasin pudottaa silmät päästäni… Maailman seksikkäin nainen käveli kohti minua ohuessa mekossaan rinnat kävelyn tahtiin vapaasti keinahdellen, Hannan nännit erottuivat hiemani kankaan läpi ja kasvoilla oli ilkikurinen hymy. Hän

pysähtyi luokseni, sulloi rintaliivinsä käteeni ja sanoi: itsepähän rakas pyysit… kääntyi ja sanoi käyvänsä savuilla. Hanna tiesi tarkalleen, kuinka minua kiihottaa nähdä hänen kauniit rintansa ohuen kankaan läpi. Nainen leikki tulella.

 

Vaimoni mennessä tupakointihuoneeseen kirjaimellisesti kaikki baarissa istuneet miehet katselivat himoiten hänen menoaan. Luulen hänen aistineen tuon ja jotenkin se upea takamus keinui käynnin tahdissa hieman lisää.

 

Ennen kuin ehdin enempää seuraamaan Hanna menoa, baarissa lähellämme istunut mies tuli esittäytymään minulle. Hän kertoi olevansa Chris. Hän oli huoliteltu, ehkä hieman meitä molempia nuorempi mies.  Uusi tuttavuus kehui Hannan olemuksen maasta taivaaseen – Chris sanoi vaimoni olevan todella seksikäs namupala…tietysti myöntelin ja kerroin jo tietäväni kaiken tuon. Juttelimme hetken ja hän kertoi parin ystävänsä kanssa kiinnittäneen meihin huomion jo heti tullessamme. Chris osoitti ystäviään, jotka istuskelivat baarissa; Alex oli hieman vanhempi herrasmies pienellä ’daddy-vatsalla’ varustettuna ja Don hieman hintelämpi ’tavistyyppi’.

 

Kohta Hanna palasi kohti pöytäämme ja katseeni kiinnittyi hänen vartalonsa liikkeeseen, ne ohuen mekon alla vapaana heilahtelevat upeat rinnat ja se maailman seksikkäin lantion liike. Chris käänsi päänsä katseeni suuntaan ja sanoi vaimoni olevan ’frieking hot piece of work’… Kaikki muutkin miehet baarissa katselivat silmät kiiluen kuinka Hanna käveli pöytäämme. Mennessään takaisin ystäviensä luokse Chris esittäytyi vaimolleni ja kertoi kuinka upea nainen hän on.

 

Päätimme Hannan kanssa tsekkailla hieman paikkoja ja lähdimme liikkeelle. Clubilla oli useita pienempiä huoneita, tanssilattioita ja pari baaria. Sitten toisessa kerroksessa oli ns play-area, joka oli varattu seksille. Toisissa huoneissa oli koko seinän ikkunat, toisissa huoneissa tirkistelyaukkoja ja jotkin huoneet olivat ovella suljettavia. Paikan tiukkoihin sääntöihin kuului, ettei ’play arean’ huoneisiin saa mennä ilman eri kutsua, jos siellä on jo joku.

 

Kiertelimme paikkoja ja hämyisillä käytävillä tuli vastaan kaikenlaista. Eroottinen musiikki loi hyvän tunnelman ja koko paikka tuntui ajoittain surrealistiselta. Sitten saavuimme suuren huoneen äärelle, jossa touhusi selvästi aviopari ja heidän seuralaisenaan muutama mies. Jäimme seuraamaan toimintaa uteliaina. Parin nainen oli erittäin hyvävartaloinen ja seksikäs. Hän oli side silmillään ja kahlittuna käsistään seinällä oleviin koukkuihin. Miehet koskettelivat ja hyväilivät naista estoitta joka puolelta, erityisesti naisen paljaat rinnat saivat huomiota

 

Nainen oli riisuttu, lukuun ottamatta mustia pikkuhousuja, myös huoneessa olevat miehet olivat alastomina ja kaikilla näytti olevan kalut pystyssä. Seinään kahlittu nainen sai todellakin miesten huomion – kädet hyväilivät häntä ahneesti joka puolelta, kielet seikkailivat naisen rinnoilla ja viimein joku riisui viimeisenkin vaatekappaleen. Yksi miehistä astui kalu huojahdellen naisen eteen ja painoi polvellaan tämän jalat erilleen. Sitten hän sanoi jotain sivulla seuranneelle miehelle ja tämä tuli lähemmäksi…ilmeisesti tämä oli kahleissa olevan naisen mies. Kalumies sanoi nyt jotain aviomiehelle uudelleen, mies otti kiinni vieraan kalusta ja ohjasi sen vaimonsa pillulle. Nainen kahleissa näytti olevan aivan ekstaasissa ja samassa mies painoi kalunsa naisen sisään, muun joukon käsien yhä vaellellessa pitkin avuttoman naisen vartaloa…

 

Katselimme aktia lisääntyvän yleisön kanssa seinässä olevan suuren aukon läpi. Huomasin Hannan seuraavan touhua keskittyneenä ja hän hengitti normaalia kiivaammin… Vaimoni mekon läpi piirtyivät hänen vapaana olevat upeat rinnat ja nyt nännit nöpöttivät täysillä. Hanna oli selvästi kiihottunut näytelmästä edessämme. Suutelimme hieman ja Hanna antoi käsieni valella vartalollaan katse tiukasti huoneen tapahtumissa. Tunsin, kuinka vaimoni hieroi tunnustellen kovana seisovaa kaluani housujeni päältä. Sitten hän suuteli minua kevyesti kaulalle ja kysyi hiljaisella äänellä kiihottaako näkymä. Nyökkäsin ja painoin hänen kättään kovemmin kaluani vasten. Huomasin samalla, että myös Chris ystävineen oli tullut tapahtumaa seuraavaan joukkoon. He asettuivat aivan taaksemme ja nyökkäsin moikatakseni häntä.

 

Nyt huoneessa oleva nainen oli vapautettu kahleista ja talutettiin kohti sänkyä. Käsiä ja kaluja oli hänen ympärillään ja seuraava mies oli jo asettautumassa astumaan naisen. Naisen voihkeesta kuuli selvästi, kuinka hän nautti kaikesta ja tahtoi lisää. Joku isokaluinen mies käänsi naisen nyt kontilleen ja ryhtyi asettelemaan jättikulliaan naisen kiiltelevälle pillulle. Nainen puski takapuoltaan kohti aisaa selvästi haluten sen sisäänsä ja sai samalla huulilleen toisen kovana seisovan kullin.

 

Hanna katseli toimitusta lasittunein katsein selvästi kiihottuneena. Suutelin vaimoni kaulaa, niskaa, huulia ja samalla hyväilin hänen rintojaan jo melko rohkeasti. Hanna kuiski kuinka hyväilyni tuntuvat hyvälle. Sivusilmällä näin, että Chris seurasi touhuani mielenkiinnolla. Hän veti minut lähelleen ja kysyi lupaa, saisiko vaimoani koskettaa. Olin hetken hiljaa ja Hanna kysyi mitä hän sanoi – vastasin, että Chris haluaisi ystävineen kosketella sinua.

 

Jatkoimme hetken panonäytelmän katselemista edessämme ja sitten Hanna kysyi mitä olin vastannut. Vastasin etten vielä oikein mitään – olisiko se sinulle ok? Hanna vastasi hiljaisella äänellä silmät yhä huoneessa olevan naisen nautintoa seuraten: ’no ei se varmaan olisi hirveän vaarallista, jos joku saisi vähän täällä mua kosketella…jos kerran hirveästi haluaa…ja olethan sä mun turvana’ Ja jatkoi sitten puoliksi mutisten: ’mutta mä oon sun nainen, päätä sä, tää on sun ilta’. Suutelimme hetken intohimoisemmin kuin aiemmin ja Hanna suorastaan vapisi kiihkoissaan.

 

Nyökkäsin Chrisille ok:n merkiksi ja hän ystävineen astuivat lähemmäksi meitä. Olin Hannan sivulla ja kiinni hänen kyljessään. Hyväilin hiljalleen hänen rintaansa mekon päältä ja suutelin kaulaa. Chris oli Hannan takana ja asetti varovaisesti kätensä vaimoni selkään, ryhtyen hiljalleen liu’uttamaan sitä kohti peppua. Toinen Chrisin ystävistä oli nyt Hannan toisella puolen ja huomasin hänen kätensä puristelemassa vaimoni toista rintaa. Hanna tapitti eteenpäin silmät puoliummessa ja hänen hengitys oli nyt kiihtynyt. Hän oli kuin transsissa ja seisoi nyt vain kosketeltavana tekemättä mitään, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Chris painautui nyt jo rohkeammin vasten Hannan vartaloa ja huomasin myös toisenkin hänen ystävistään hiljalleen hyväilemässä vaimoani.

 

Kysyin Hannalta, onko kaikki ok ja hän vastasi suutelemalla minua suulle. Huomasin tyhjän huoneen lähellämme ja johdatin Hannan kädestä pitäen sinne. Vinkkasin uusille tuttavillemme, että voisimme jatkaa hieman sivummalla ja on ok jos he tulevat huoneeseen mukaan. Hanna oli edelleen kuin transsissa ja seisoimme keskellä huonetta. Chris tuli vaimoni taakse ja suuteli tämän niskaa. Itse suutelin Hannaa samalla intohimoisesti suulle ja hyväilin hänen vartaloaan samalla. Tanakampi Chrisin ystävistä hiveli nyt rohkeasti Hannan sääriä ja reisiä mekon alta. Hintelämpi kaveri suuteli Hannan kaulaa toiselta sivulta ja hieroi lantiotaan vaimoni reiteen. Hanna tuntui nauttivan täysillä ja huomasin että hän oli nyt aivan täydessä kiimassa himokkaiden miesten keskellä.

 

Olin itsekin niin kiihoittunut kaikesta, että kaluni seisoi kuin toteemipaalu enkä enää välittänyt muusta kuin vaimoni ja omasta nautinnostani. Hanna hieroi kivikovaa kaluani ja kuiskasi minulle: ’pitäiskö sun rakas ottaa housut pois mä haluun tän esiin’.

 

Astuin hieman sivummalle riisuakseni housuni ja samalla katselin, kuinka uudet tuttavamme käsittelivät Hannaa jo täysin estoitta. Huoneessa olevien miesten himo oli käsin kosketeltavissa, he janosivat vaimoani ja housujen pullotuksesta päätellen jokaisella seisoi jo täysillä.

 

Chris katsoi jälleen minua kysyvästi, kun näki minun riisuutuvan. Huikkasin hänelle ’Just go ahead…if you like. Sen sanottuani, Chris riisui ripeästi omat vaatteensa ja päästi kovana seisovan paksun kalunsa vapaaksi. Hanna oli nyt Alexin ja Donin ympäröimänä ja miehet riisuivat häneltä mekon pois. Vaimoni oli todella kuuman näköinen yllään enää pelkät stay-upit ja kengät.

 

Siirryin oma kaluni vaappuen vaimoni eteen ja painauduin suudellen hänen vartaloaan vasten. Kesken suudelman Hanna nytkähti ja ynähti hieman  – ja pyöritti kieltään yhä intohimoisemmin suussani.  Ymmärsin jonkun hivelevän vaimoni pillua ja samalla Alex kuiskasi vaimoni olevan litimärkänä, aivan valmiina…Nyt oli jo muutkin miehet saaneet vaatteensa pois ja Hannaa ympäröi neljä kivikovaa kalua, käsien yhä vaellellessa hänen paljaalla vartalollaan.

 

Huoneessa oli suuri L-muotoinen sohvan ja sängyn yhdistelmä. Kysyin Hannalta onko kaikki ok… hän voihkaisi korvaani ’jooh…’  jatkoin sanoen, että hetken kuluttua olet meidän neljän miehen panoleluna… onko se yhä ok?… Hanna huohoti silmät suljettuna korvaani taas… ’joohh jos sä haluat rakas’…

 

Astuin hieman sivummalle ja muut miehet huoneessa ympäröivät vaimoni. Katselin kiihkon lisääntyessä, kuinka uusien tuttaviemme kädet hyväilivät ja puristelivat hänen vartaloaan joka puolelta.

 

Sitten vanhin miehistä, Alex otti Hannaa kädestä kiinni taluttaen hänet lähes kovakouraisesti kohti sohvaa. Hanna oli kuin automaattiohjauksessa ja myötäili kaikessa erittäin kiihottuneena mukana – sellaisessa kiimassa en ollut häntä vielä koskaan saanut nähdä.

 

Miehistä hoikin, Don, istahti sohvan kulmaan ja Alex ohjasi vaimoni sohvalle kontalleen….kasvot kohti Donia… Hanna tiesi heti mitä miehet halusivat – ja upotti Donin kovana seisovan kalun suuhunsa samalla oikein tarjoten pystyssä olevaa takapuoltaan.

 

Hanna oli siis asettunut polvilleen sohvalle ylävartalon ollessa Donin sylissä. Donin nauttiessaan vaimoni suusta katselin sivusta kun vanhin miehistä asettui hänen taakseen astuakseen tyrkyllä olevan pillun. Alexin paksu kalu näytti olevan räjähdyspisteessä ja silmät kiiluivat himosta vaimooni. Hän vilkaisi minuun ja kun en vastustellut, hän painoi kursailematta kalunsa Hannan litimärkään pilluun. Saman tien Hanna voihkaisi ja työnsi peppuaan Alexin kullia vasten. Mies otti vaimoani lanteilta kiinni ja antoi mennä oikein kunnolla. Alex murisi minua katsoen, kuinka hyvältä vaimoni pillu tuntuu ja miten seksikkäältä Hannan peppu näyttää… Hanna tuntui tykkäävän käsittelystään ja antoi sen kuulua. Samalla Chris hieroi ja puristeli vaimoni rintoja toisella puolella sohvaa, kun itse vain katselin näytelmää äärimmäisen kiihottuneena sivusta.

 

Hanna huohotti, uikutti ja välillä vikisi Alexin työntöjen ja Donin sekä Chrisin käsien hyväilyistä. Hän puuskutti suuntaani katsoen: ’kulta mä rakastan sua…’

 

Näky oli suoraan fantasioistani: kuin rivo pornoleffa jossa vaimoni on pääosassa, mutta sata kertaa parempi. Hanna oli edessäni kolmen miehen keskellä kuin panolelu, johon vieraat tyydyttivät himojaan estoitta halujensa mukaan. Kysyin vaimoltani ’miltä tuntuu…onko kiva olla siinä nussittavana…narttuna’ Hanna huohotti vastauksen ’jooh on….hyvältä tuntuuh….aahhh….

 

Don hieroi Hannan rintoja, runkkaillen välillä omaa kaluaan ja veti vaimoni pitkään suudelmaan. Chris hieroi toisella kädellään Hannan klitorista ja tiesin ettei vaimoni kauaa kolmen miehen yhtäaikaista käsittelyä kestä. Hanna antoi mennä ja nautti nyt ihan täysillä välittämättä muusta maailmasta enää lainkaan. Hanna voihki ja uikutti yhä äänekkäämmin. Sitten hän hautasi kasvonsa Donin kaulaan ja voihkaisi äänekkäästi vartalo täristen… Hanna laukesi todella voimakkaasti ja voihki selkä notkolla nytkähdellen. Homma oli Alexille liikaa ja mies laukesi murahdellen syvälle vaimoni pilluun.

 

Alex vetäytyi sivummalle ja nyt oli Chrisin vuoro panna vaimoani. Hän siirtyi iso ja paksu kalunsa ylöspäin sojottaen vaimoni taakse. Hanna oli jo toipunut aiemmasta orgasmistaan ja oli halukkaana ottamaan suuren kalun sisäänsä. Chris työntyi nauttien vaimooni ja Hannan ilmeestä päätellen uusi kalu näytti tuntuvan entistä paremmalta.

 

Nyt nousin itsekin seisomaan sohvalle ja tarjosin vuorostani oman kalun Hannan suuhun. Hanna vilkaisi minua silmiin ja otti minut suuhunsa Chrisin naidessa häntä takaa melko ronskein ottein. Don edelleen runkkaili kaluaan ja suuteli vaimoni kaulaa samalla kun Hanna antoi minun nauttia suustaan.

 

Yhtäkkiä tunsin jotain outoa kalullani. Katsoin alaspäin ja näin kuinka Don nuoli kaluni vartta samalla kun kaluni pää oli vaimoni samettisessa suussa. Hätkähdin ja vetäydyin taakse päin, enkä tiennyt miten suhtautua. Hanna katsoi ylöspäin silmiini ja työnsi lantiotani takapuolestani eteenpäin sanoen samalla: ’nauti vaan rakas, laita silmät kiinni ja anna mennä nyt vaan…’ Olin hieman häkeltynyt.

 

(Joskus jotain pornoa Hannan kanssa katsellessamme oli ruudulle putkahtanut  2 miestä ja 1 nainen ’kolmenkimppa’,  jossa lopulta toinen mies oli nautiskellut naisen ja miehen yhtäaikaisesta suihinotosta… Tiedän, että Hanna tietää kuinka tuollainen kiihottaa minua – vaikka yritän sitä peitellä… Vaimoni välillä asiasta yrittää vihjaillakin, mutta ohitan kommentit aina jotenkin….)

 

Mutta nyt annoin mennä. Hanna ohjasi kaluni nyt Donin suuntaan ja työnsi edelleen lantiotani eteenpäin. Hetken tunsin molempien kielten seikkailevan kalullani ja sitten Don otti kaluni suuhunsa Nautin siis aivan täysillä ja  Hannan kehoituksesta toisen miehen suusta.  Vaimoni katseli lähietäisyydeltä toisen miehen suuri kalu sisällään selvästi kiihottuneena.

 

Don ei selvästikään ollut ensimmäistä kertaa asialla ja huomasin nauttivani hänen suustaan ihan täysillä. Olin todella kiihottunut tästä kaikesta ja tämä käänne vain lisäsi kiellettävyydellään kiihkoani….

 

Samalla Hannan kiihtyneestä voihkeesta ymmärsin hänen nauttivan sydämensä kyllyydestä Chrisin kalusta sisällään. Vaimoni ääntelystä kuulin, että hän on taas matkalla huipulle. Chris käänsi hänet selälleen ja tällä kerralla Hanna suorastaan veti tuon ison kullin takaisin sisäänsä. Vaimoni oli muissa maailmoissa ja oikein tarjosi itseään naitavaksi, en ole ikinä nähnyt häntä niin sekaisin kiimasta  – Chris ei tarvinnut lisää kehotuksia vaan otti allaan olevan naisen ihan omien halujensa mukaan. Hannan hamusi huulillaan miehen kaulaa ja huulia.

 

Olin itse aivan mielettömän kiihottuneessa tilassa, kun katselin kuinka hän antautui täysillä himoilleen. Antoi päällään olevalle miehelle nautintoa ja otti omansa. Hannan jalat olivat nyt tiukasti Chrisin ympärillä ja hän veti miehen syvään suudelmaan…kesken suudelman Hanna laukesi uudelleen Chrisin yhä jatkaessa panoaan. Itse en voinut enää antaa Donin koskea kaluuni – olisin lauennut hetkessä.

 

Sitten Chris sanoi myös olevansa lähellä ja haluavansa laueta vaimooni takaapäin. Hanna kääntyi kuuliaisesti ja tarjosi miehelle mitä hän halusi. Chris painoi kalunsa vaimoni pilluun ja antoi mennä todella, hän otti Hannan hiuspehkosta kiinni ja nussi kunnolla. Don tahtoi laueta suuhun ja Hanna otti hänen kalunsa huuliensa väliin. Siinä oma panonarttuni oli miesten välissä nussittavana ja antoi heidän nauttia itsestään… Kauaa ei kestänyt kun Chris karjaisi ja alkoi pumppaamaan lastiaan vaimooni…samalla Don ähkäisi ja purkautui vaimoni suuhun. Osa Donin spermasta roiskui Hannan kasvoille ja kaulalle…

 

Molemmat miehet nousivat ja ryhtyivät keräilemään vaimoani kehuen kamojaan. Sanoimme nauttineemme puolin ja toisin, sitten lyhyiden kiittelyiden jälkeen näytin tuttavillemme, että poistuisivat.

 

Miesten mentyä Hanna suuteli minua pitkään ja hymyillen kysyi minulta miten saisi hoidella oman miehensä. Sanoin, että haluan nauttia hänestä loppuun saakka vasta hotellilla. Hanna tiesi fetissini ja ymmärsi hyvin mitä haluan. Puimme päälle ja siirryimme huoneen ulkopuolella yleisönä toimineen miesvoittoisen joukkion läpi baarin puolelle tilamaan taksia.

 

Paikan chief soitti taksin ja kaatoi meille drinkit. Hän totesi juomien olevan talon piikkiin, sillä harvoin osuu samalle illalle kaksi paikan maineelle noin hyvää toimintaa… viitaten ilmeisesti siihen sessioon josta omammekin sai alkunsa. Hörpimme Hannan kanssa toisillemme hymyillen juomia ja vaimoni kertoi minun olevan täysin hullu mies…

 

Taksi tuli ja hotelliin päästyämme olin jälleen nousevan kiiman otteessa. Kaluni seisoi kuin rautakanki odottaen purkautumista. Hanna heitti mekon päältään ja kävi alastomana sängylle viittilöiden minut viereensä.

 

Vaimoni hiveli vartaloani joka puolelta, suuteli kaulaani ja veti minut lopulta kuumaan suudelmaan. Hän avasi reitensä ja ohjasi minut jalkojensa väliin. Hyväilin Hannan raukeaa vartaloa ja olin aivan hulluna kiihkosta. Vaimoni veti minua ylöspäin ja tunsin kuinka kaluni kosketti kevyesti pillun huulia, päässäni pyöri ja humisi puhdas kiima. Hannan pillu valui äskeisten tuttaviemme spermaa ja kun kaluni liukui hitaasti Hannan sisälle, hän voihkaisi korvaani kuinka tuntuu hyvälle… Hanna jatkoi kuiskaten ’ ota oma naisesi rakas, ota mut itsellesi…’ Nain kiihtyvällä tahdilla liukasta vaimoani vieraan sperman litistessä joka työnnöllä. Huippuni lähestyi vääjäämättä ja Hanna lisäsi nautintoani sanomalla korvaani ’anna mennä rakas, nauti, anna mennä’. Ja minä annoin – laukesin hetken päästä sellaisella voimalla, että ajattelin Hannan menevän sängystä läpi. Lastini oli iso ja sitä tuli ja tuli…

 

Kun nautiskeluhetkemme oli ohi, nousi vaimoni kohta istumaan ja lähti naureskellen kylpyhuoneeseen. Takaisin tullessaan hän hymyillen sanoi, ettei varmaan ole koskaan ollut yhtä täynnä tavaraa.

 

Vedin hänet lähelleni ja kiitin sydämeni pohjasta, kun hän oli suostunut toteuttamaan itseäni pitkään poltelleen kummallisen fantasiani – vaikka ei varmaan ollut ihan helppoa. Hanna vastasi suudelmalla ja sano: rakas, ei tää oo niin vakavaa eikä kestä kiittää – sä oot mun rakas mies ja haluan sulle hyvää…ja ehkä mäkin vähän tosta nautin’. ’ Ja sä varmaan sit vuorostasi teet jotain mun mieliksi, jos jotain toivon’.

 

Kävimme pesulla ja lähdimme päät pyörällä naureskellen nauttimaan vielä jonkun yömyssyn, iltaa tapahtumista jutellen…

3 kommenttia viestissä: “Vaimon ryhmäpano seksiklubilla”

  1. vuonisluopa says:

    Huh mikä maatuska,tuollaviisiin vaan nussitaan,voisin tietysti itekkin,mistähän tänne korpeen hannan löytäs,voisin panna suhtkovaa,täytyy nyt laskee maiti lapin kansan liitteelle.Hannalle pusuja.!!

  2. Erkki 32 v says:

    Tällaisen suomalaispariskunnan tapasin nelisen vuotta sitten, yliopistokurssilla Lappeenrannassa. Heillä oli ilmoitus deittipalstalla ja jo samalla viikolla istuin heidän olohuoneensa sohvalla. Kymmenen vuotta naimisissa ollut aviopari, ei lapsia. Tunti siitä, ja olimme rouvan kanssa sängyssä, ilkialastomina. Sitä ennen oli asia tehty selväksi. Rouva rakastaa miehiä, harrastaa herkkiä, intiimejä juttuja miehensä luvalla. Rouva oli kauniskasvoinen, muodokas, voisi sanoa pulska, isotissinen. Aviomiehen askartelun ääniä kuului keittiöstä, astioiden kilahtelua, kun hämärässä makuuhuoneessa tutkin, hyväilin ja ihailin hänen vaimonsa pillua. Se oli luonnollisen karvainen, turpea ja liukas, ja sitä oli paljon naitu. Se kiihotti ja myös arvelutti, sillä rouva sanoi, ettei tykkää kondomista. Että miehen pitää tuntea olevansa naisen kanssa, ja nainenkin halua kokea luonnollisen siemensyöksyn mieheltä. Olihan siinä riskinsä, mutta siinä vaiheessa ei sitä ajattele. Niinpä paljaaltaan varovasti ujuttauduin sisään. Niin vankkaa, herkkää erektiota en muista ehkä koskaan saaneen. Se johtui aviomiehestä keittiössä, että hän tiesi mitä tapahtuu. Se johtui myös niistä muista miehistä samassa tilanteessa, himokkaine kyrpineen, pallit täynnä sukusiementä. Rouva alkoi voihkia, kun työntelin voimakkaammin, ja tajusin, että makuuhuoneen avoimeksi jätetyllä ovella joku, että meitä katseltiin. Rouvakin huomasi miehensä ja aivan villiintyi. Ai-jai-jai-jai! Ihaanaa!Oi-joi-joi! Silloin alkoi lentää siementä aviopilluun, joka supisteli omassa lujassa orgasmissaan. Tämä palasi taas mieleen tuosta kiihottavasta tarinastasi.

  3. McDonald says:

    Oli aika kiva stoori, tykkään myös nähdä naiseni tilanteissa 🙂

Kommentoi

top