search
top

Valokuvauksen salat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (65 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Valokuvauksen salat on Sanna Sydänmaa -sarjan toinen osa.

 

Luku 1

Sanna kierähtää sängyssä toiselle kyljelleen kun hänet herättää tammikuisena perjantai aamuna yöpöydällä makaava Philipsin herätyskello. Hän raottaa oikeaa silmäänsä, 06.50 näyttää näyttö. Sanna kiroaa pari kertaa kun hän tajuaa heräävänsä päivänä, jonka hän on saanut kinuamalla pomolta vapaaksi. Hän napauttaa kelloa hiljentääkseen sen ja kierähtää selälleen. Hän laittaa silmät kiinni ja huokaisee syvään. Sanna vain rentoutuu lämpimän peiton alla mustissa alusvaatteissaan. Huoneessa vallitsee mukava hiljaisuus. Loistavaa kun ei ole kiire minnekään.

Sanna on juuri nukahtamaisillaan kun hän havahtuu yöpöydällä rentoutuvan OnePlussan tärinään. Uneliaisuudesta huolimatta hän nappaa puhelimen ja tarkistaa sen. Ninalta on tullut viesti. Sannan mielenkiinto herää, koska hän ja Nina eivät ole pariin viikkoon olleet missään tekemisissä.

-’’Moi Sanna! Haluutko tulla käymään? Olisi melko ainutlaatuinen tilaisuus!’’ Lukee puhelimen näytöllä kun Sanna yrittää tavata viestiä silmät unesta vielä sekaisin. Sanna vastaa lyhyesti, että voi tulla tänään käymään kun on vapaa. Sanna asettaa puhelimen takaisin pöydälle ja alkaa kömpimään sängylle istumaan. Minuutin siinä hengähdettyään hän suuntaa kohti kylpyhuonetta. Sanna nojautuu käsienpesualtaaseen ja katsoo itseään peilistä. Meikittömänäkin hän näyttää kauniilta. Hän avaa rintaliivien hakasen, pudottaa pikkuhousut nilkkoihin. Sanna näkee vartalonsa juuri ja juuri peilistä. Kaunis nainen tuijottaa häntä takaisin.

Sanna käy nopeasti suihkussa. Hän käyttää kunnolla shampoota, joka verhoaa hänen nänninsä ja napansa liukkaaseen shampooseen. Hän antaa veden virrata kaulalta tissien kautta alavatsalle ja häpykummulle. Hän suihkuttaa pakaroidensa väliin mukavan lämmintä vettä.

Sanna sammuttaa suihkun ja ottaa pyyhkeen. Hän alkaa kuivaamaan itseään ja kietoutuu punaisin sydämin kuvioituun pyyhkeeseen. Hän astelee makuuhuoneen vaatekaapille, ottaa hyllyltä vaaleansiniset stringit ja rintaliivit. Hän katselee itseään makuuhuoneen ovessa sijaitsevasta isosta peilistä ja pukee alusvaatteet ylleen. Rintaliivit korostavat seksikkäästi upeita tissejä. Jalkaansa hän nappaa kaapista tiukat valkoiset farkut, jotka myötäilevät hänen pakaroitaan upeasti ja näyttävästi. Paidaksi saa kelvata hieman kulunut musta pitkahihainen, jossa on käden kuva peukalo ylöspäin tsempin merkiksi. Kylpyhuoneessa hän meikkaa itsensä kauniiksi ja kampaa pitkät hiuksensa. Peilin edessä seisoessaan Sannalla tulee mieleen hänen, Ninan ja Jukan kolmen kimppakiva. Kuinka hänen sydämensä sykki raivoisasti kiimasta sinä yönä. Sen hän haluaisi kokea vielä uudelleen.

Luku 2

Sanna istahtaa autonsa rattiin ja käynnistää. Lämmitys täysille, ulkona -12. Hän suuntaa kohti Ninaa. Matkalla hän yllättyy itsekin, miten paljon miettii sitä yötä noin puoli vuotta sitten. Toista samanlaista hän ei ole kokenut kenenkään kanssa. Vaikka Sanna on nuori ja seksikäs nainen niin hän sai miestä viimeksi kolmisen kuukautta sitten. Sanna oli loka-marraskuun vaihteessa kaupassa tavalliseen tapaan varastossa lajittelemassa ja purkamassa edellisen päivän kuormaa kun tuttu kuski toi vielä viikon viimeisen kuorman. Sanna oli katsellut tätä nuorta kuskia sillä silmällä jo useamman kerran. Jokin hänessä kiihotti Sannaa. Sannan työtahti hidastui hänet nähtyään. Hän ei voinut olla vilkuilematta.

Kuski tuli yllättäen Sannan luokse kysymään kannettavaan laitteeseensa allekirjoitusta kun juuri sillä hetkellä ei muista ollut näköpiirissä. Sannan syke alkoi kohota. Sanna antoi tyypille kauneimman hymynsä minkä ikinä voisi.

-’’Tuliko pussit tyhjiksi ja lastit ulos?’’ Sanna räjäyttää hennolla äänellä selvän vihjeen miehelle ja sutaisee nopean allekirjoituksen. Miehen kasvoille kohoaa hymy selvän flirtin vastaanottamiseksi. Sanna vilkaisee taakseen. Ei vieläkään ketään näköpiirissä. Sanna alkaa hivellä tyypin vasenta käsivartta samalla tarkistaen nimettömän. Ei sormusta. Se antoi Sannalle kuin luvan käydä kiinni.

-’’Haluisitko pitää hauskaa?’’ Sanna tulee aivan kiihkosta jähmettyneen tyypin luo ja kuiskaa tämän korvaan.

Mies laskee sanaakaan sanomatta laitteen käsistään jonkin laatikon päälle. Hän nappaa Sannaa vasemmasta kädestä ja lähtee vetämään tätä kohti kuorma-auton tavaratilaa. Sanna on niin kiimassa ja syke lyö ettei hän välitä vaikka joku näkisi heidät nyt. Mies kuitenkin laskee auton nosto-oven melkein kokonaan alas, jättäen sen kuitenkin valon takia raolleen. Tavaratilassa odottaa maanantaita varten pari isohkoa laatikkopinoa. Sanna suutelee kiimassa. Mies nojautuu seinään ja Sanna kyykistyy hänen eteensä. Mies avaa housunsa ja laskee niitä hieman. Sannan kasvojen edessä on veltto kalu. Heidän hengityksensä höyryävät, sillä onhan ulkona pakkasta. Kiima vie kuitenkin voiton. He eivät välitä kylmästä. Sanna ottaa velton terskan suuhunsa ja alkaa imemään. Mies ottaa tukea vieressään olevasta laatikosta ja huoahtaa hyvästä tunteesta. Sanna vie velton kalunsa kokonaan suuhunsa. Hän tuntee, kuinka kielensä päällä kalu alkaa jäykistymään kuitenkin todella nopeasti. Hän aloittaa suullaan kalun vartta hyväilevän nopean liikkeen. Sanna tuntee kuinka hänen nänninsä kovettuvat kiimasta ja kylmästä.

Sanna lutkuttaa kalua ja mies voihkii. Kalu sykkii hänen punaisten huultensa välissä kuin olisi jo valmis syöksemään lastin kielelle.

-’’Voiks mä ottaa sut takaa?’’ Kuuluu Sannan korvissa äkisti.

-’’Joo mut onhan sulla kumi’’ Sanna kysyy vielä ollen kyykyssä.

Mies tokaisee myöntävään sävyyn ja kumartuu hieman yltääkseen housuntaskussa olevalle lompakolle. Hän kaivaa lompakosta kondomia kauhealla kiireellä. Hän laittaa lompakon takaisin taskuun, avaa repäisemällä kumin ja rullaa sen kalun päälle. Sanna hyökkää miehen huulille ja suutelee ronskisti. Sitten Sanna kääntyy selin mieheen ja nostaa takkiaan ylöspäin. Hän avaa työhousujensa pienen napin ja vetoketjun. Hän laskee mustat housunsa melkein polvitaipeesee asti. Sanna nojautuu edessään olevalle pahvilaatikko tornille ja pyllistää miestä kohti. Mies vetäisee mustat pitsireunaiset alushousut alas housuille asti. Sanna sulkee silmänsä kun hän tuntee kylmien mutta liukkaiden sormien vaeltavan hänen valkovälissä. Sormi liukuu puoliksi sisään kiimasta liukkaaseen vakoon.

Mies nostaa Sannan takkia hieman ylemmäs jotta näkisi lantion ja pakarat kunnolla. Sanna nojaa kyynärpäillään pahvilaatikkoon kun mies alkaa työntymään sisään. Sannan kehossa vallistee kiiman myrsky kun kova kalu pääsee tunkeutumaan hänen tiukkaan onkaloonsa. Sannan on pakko päästää voihkaisuja, hän ei voi sille mitään, niin loistavalta se tuntuu. Sanna kuulee takaansa kiihtyneen hengityksen ja nautinnon äänet. Kylmät väreet vaeltavat kehossa kun kämmenet ottavat hänen lantiostaan tiukan otteen kun mies nai häntä. Sanna tuntee oikeaa jalkaansa vasten kun hänen puhelimensa tärisee viestin merkiksi.

Mutta se Sannaa nyt kiinnosta. Hän nauttii täysillä kylmässä tavaratilassa jäykästä kalusta sisällään. Sanna kuulee miehen kiihkon kiihtyvän. Samalla kiihtyy kalun liike hänen sisällään. Sanna aavistaa, että mies ei kestä enää hänen upeaa pilluaan. Sanna pyllistää entistä enemmän miestä kohden, jotta tämä pääsee syvemmälle pilluun. Sanna vilkaisee oikean olkansa yli kun mies tarttuu häntä hiuksista, vetää rajuhkosti taaksepäin pakottaen Sannan katsomaan ylöspäin. Mies hymähtelee nopein äänin. Sannan alapäässä sykkii kovaa. Hän tietää että mies ampui lastin hänen sisäänsä. Kämmenet puristavat tiukasti lantiosta. Tunne on kylmä mutta niin kiihottava. Mies jää paikoilleen kalu pillussa sisällä kun hän päästää hiuksista otteen. Sanna keskittyy jälkitunnelmaan ja siirtää katseensa pahvilaatikkoon hetkeksi. Mies vetäytyy Sannasta ulos ja kiittelee voihkien. Mies antaa suukon hänen oikealle pakaralleen, ottaa kondomin pois ja nostaa housut ylös.

-’’Sä olitkin yllättävän tiukka… Huh huh…’’ Siinä kaikki mitä mies saa suustaan ulos sillä hetkellä. Sanna nousee ylös, nostaa alushousut ja housut ylös ja kääntyy mieheen. Sanna vilkaisee kondomia jonka pää on täynnä spermaa ja hymyilee.

-’’Mä olin niin tän tarpeessa’’ Sanna sanoo miehelle ja antaa suukon poskelle. Sanna menee auton ovelle ja nostaa sen varovasti ylös. Varastotilaan on tullut pari työtoveria takaisin. Sanna ja mies tulevat autosta ulos ja jatkavat omia töitään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mies lähtee kuorma-autolla pois ja Sanna siirtyy henkilökunnan tiloihin vessaan. WC-pöntöllä istuessaan hän miettii, että koskahan mies tulee uudelleen autollaan. No nyt on kulunut jo kolmisen kuukautta eikä miestä ole enää näkynyt.

Luku 3

Sanna havahtuu tähän hetkeen. Hän huomaa sykkeensä olevan kiihdyksisssä kiihottumisesta. Hän puristaa rattia pystyset valkoisina ja hengittää syvään. Puhelin antaa äänimerkin penkillä viestin merkiksi. Sanna nappaa puhelimen ja lukee viestin, jossa Nina sanoo odottavansa häntä kahvi valmiina.

Sanna painaa ovikelloa. Häntä omalla tyylillään arveluttaa vaikka onhan hän viettänyt kiihkeän yön elämänsä ensimmäistä kertaa naisen kanssa. Sitten ovi avautuu ja Nina avaa oven iloisella eleellään. Sanna tervehtii häntä iloisen jännittyneenä ja astuu asuntoon sisään. He astelevat suoraan keittiöön, jossa pöydälle on katettu mustat kahvikupit.

-’’Mites sulla on menny? Mitään erikoista?’’ Kysyy Sanna Ninalta kun hän istuu pöydän ääreen. Nina ottaa oman kuppinsa tiskipöydän reunalta. Sanna huomaa katsovansa Ninan peppua. Äkkiä hän siirtää katseensa ettei Nina huomaa. Sannaa käy kateeksi tuo täydelliseltä näyttävä peppu tiukkojen farkkujen alla.

-’’Mä oon alottanu ihan tosissaan valokuvaamisen. Sen takia mä oikeestaan sulle soitinkin. Mä haluaisin sut mun ekaks malliks.’’ Sannalla on mennä kahvi väärään kurkkuun. Hän rökäisee selvittääkseen kurkkuaan ja katsoo kysyvästi huvittuneena Ninaa.

-’’Joo joo, oikeesti! Kyllähän mä näin sillon yöllä sun potentiaalin, sun eroottisella latauksella olevan vartalon.’’ Nina paasaa innostuneena. Hän nousee heti pöydästä ja kaivaa esiin keittiön seinää vasten lattialla nojaavasta repusta järjestelmäkameran. Hän käynnistää sen ja näyttää kuvia Sannalle. Sanna ottaa kameran omiin käsiinsä ja katsoo hämmästyessään kun hän näkee eroottisimman kuvan Ninasta ikinä. Hänen silmänsä lasittuvat kameran näyttöön. Syke alkaa nousta kiinnostuksen johdosta. Sanna havahtuu kun Nina vie kameran hänen käsistään.

-’’Mehän voitas lähtee mun vuokraamalle studiolle! Se on tässä kilometrin päässä.’’ Nina jatkaa innosta puhkuen. Sanna hymyilee epäröivästi ja hörppää hieman jo viilentynyttä kahvia. Nina käy laittamassa jo takkia päälleen. Sannan tekee kaikesta huolimatta mieli lähteä mukaan. Hän nousee pöydästä ja laittaa myös takin päälleen. Nina laittaa kameran reppuun ja ottaa sen mukaan. He lähtevät Ninan pakettiautolla, jossa on tavaratilassa erilaisia kuvaukseen liittyviä varusteita. Sanna on jännityksestä hiljaa kun he joutuvat pysähtymään ainoaan liikennevaloon matkalla. Tämä kaikki on uutta Sannalle. Ei hän ole ennen ollut kuvattavana kuin peruskoulussa.

-’’Missä Jukka muuten on?’’ Sanna kysyy äkisti rikkoen hiljaisuuden autossa. Sanna huomaa heti, että hän osui johonkin sellaiseen mihin ei olisi pitänyt. Nina kääntää autoa äkisti ja sanoo, että perillä ollaan. Sanna ei kysy asiaa toistamiseen. Hän kääntää katseensa ulos ikkunasta ja näkee auton edessä olevan pienen varastomaisen rakennuksen.

-’’Otetaan pari valoa takaa ja mennään sisään.’’ Nina sanoo kun hän sammuttaa auton. He nousevat autosta. Sanna nappaa takaa yhden ison salaman taustakartongin. Nina ei edelleenkään sano mitään vaan he kävelevät kohti ovea. Nina avaa oven ja menee studioon sisään. Sanna seuraa kiltisti perässä ja katsoo ympärilleen. Lämmin ja yllättävän valoisa tila avautuu hänen eteensä. Nina alkaa heti asettelemaan salamaa paikoilleen napattuaan sen Sannalta.

-’’Täähän on tosi hieno paikka.’’ Sanna kehuu. ’’Sori jos sanoin jotain pahasti, en tarkottanu’’ Sanna jatkaa nolostuneella äänellä. Nina kävelee Sannan luo. ’’Kuule kaunotar, unohda. Tehdään susta maailman kaunein nainen.’’ Nina hehkuttaa ja antaa kauniin hymyn. Sanna riisuu takkinsa ja kenkänsä. Valkoisen ison kankaan edessä on valkoinen kahden istuttava sohva. Sanna kävelee seisomaan sohvan eteen. Valot lämmittävät ja hieman häikäisevät.

-’’Käy siihen sohvalle makaamaan ja nosta toineen jalka sohvalle.’’ Nina ohjeistaa kameran takaa. Sanna tekee työtä käskettyään. Hän katsoo kameraan ja yrittää hymyillä kauniisti. Nina räpsii muutaman kuvan. Hän vaihtaa kameran paikkaa ja tulee lähemmäs. Hän suuntaa kameran Sannan kasvoihin mutta pysähtyy.

-’’Mitä jos mentäisiin kiinnostavampaan suuntaan?’’ Nina sanoo jämptisti. ’’Ota vaatteita pois, haluan nähdä sun upean vartalon.’’ Nina jatkaa. Sanna miettii hetken ja alkaa riisumaan paitaansa. Hänen hiukset menevät sekaisin kun pitkähihainen paita lentää sohvan eteen lattialle. Sanna huomaa hieman estojensa kadonneen vaikka pitäisi olla toisin. Hän nojautuu sohvalla eteenpäin, yrittäen paljastaa tissejään kameralle. Nina räpsii ja säätää kameraa minkä ehtii. Sanna kääntää päätään pois yrittäen näyttää seksikkäältä ja ottaa vakavan ilmeen.

-’’Oijoi! Just noin!’’ Nina huutaa innoissaan kameran takaa. Sanna nousee seisomaan, riisuu housunsa ja paljastaa itsensä lähes alastomana. Nina tuo kameraa lähemmäs ja ottaa pari kuvaa Sannan lantiosta pikkuhousut päällään. Sanna tuntee, kuinka hän alkaa kostua ajatuksesta, että saisi ottaa Ninan hyväilyynsä. Niinpä hän ei voi enää hillitä itseään. Hän nappaa Ninan kädestä reippaasti kiinni ja vetää hänet sohvalle. Nina putoaa puoliksi makuuasentoon katsoen hämmästyneen kiimaisena Sannaa. Sanna riisuu alushousunsa ja näyttäytyy Ninalle alastomana. Sanna seisoo tarmokkaasti ja siirtää katseensa syvälle silmiin kun Nina katsoo häntä takaisin. Sannan suonissa kohisee. Hän siirtyy Ninan päälle ja tuntee, kuinka heidän tissinsä koskettavat. Sanna siirtää Nina hiuksia pois silmien tieltä ja alkaa suudella kiimassa. Nina vastaa tähän voimakkaasti. Heidän kiiltävät punaiset huulet liimaantuvat toisiinsa samalla kielenkärjen tökkien toisen kieltä.

Sanna siirtää oikean kätensä Ninan paidan alle ja hapuilee tissiä. Hänen sormensa koskettavat kiinteää tissiä, jossa nänni nöpöttää kiihottuneena. Nina nousee hieman sohvalta ja riisuu nopeasti paitansa. Käsien ollessa ylhäällä Sanna vie äkkiä kätensä hänen taakseen ja avaa rintaliivin. Nina heittää rintaliivin lattialle. Sanna ei aikaile vaan hyökkää imemään nänniä. Nina tuhahtelee kiimasta kun Sanna nuolee tissiä. Samassa Sanna tuntee alavatsallaan sormien hentoa kosketusta. Nina kurkottaa kohti jalkoväliä, etsien märkää vakoa.

Sanna siirtää itseään ylemmäs, jotta käsi ulottuisi jalkoväliin. Sanna nojautuu Nina kaulaa vasten kun hän tuntee lämpimien sormien vaeltavan pitkin vakoa. Sanna huokailee nautinnon tunteesta suoraan Ninan korvaan ja on tuntevinaan tämän sykkeen kaulalla. Äkkiä Sanna tuntee sormen tunkeutuneen hänen sisälleen. Hän näykkää edessään olevasta korvalehdestä hampaillaan kiinni ja puree hennosti. Nina kiihdyttää sormellaan vauhtia. Keskisormi työntyy sisään uudelleen ja uudelleen antaen voihkivalle Sannalle nautintoa.

Sanna makaa Nina päällä nauttien samalla vieden oikean kätensä Nina kaulalle ja kuristaen tätä hennosti. Hän tuntee kiihkeän sykkeen kämmentänsä vasten. Nina ei voi olla kiihkosta voihkimatta. Nina pysäyttää sormensa liikkeen. Sanna nousee hänen päältään ja alkaa avaamaan Nina farkkuja. Nina nostaa lantiotaan, jotta farkut lentävät pois hänen jalastaan. Farkkujen alla hänellä on punaiset alushousut, jotka Sanna riisuu hetkessä pois. Nina levittää jalkansa antautuakseen Sannalle hoideltavaksi. Sannan on polvillaan sohvan edessä kun hän kumartuu jalkoväliin. Häpykummulla on hento kiitorata, jota Sanna aloittaa suutelemalla. Sanna tuo kielensä ulos ja alkaa nuolemaan tuota märkää vakoa. Nina nostaa jalkansa hänen selkänsä päälle ja keksittyy nuolemiseen. Sanna lipittää kieltään nopeaan tahtiin välillä työntäen sitä syvemmälle vakoon.

Sanna ottaa avuksi sormensa ja työntää sitä sisään samalla nuolten. Nopea liike vie Nina tunteen pilviin. Hän tarraa käsillään Sannaa hiuksista ja voihkii laukeavansa. Nina jalat putoavat pois selän päältä kun hän alkaa orgasmin myrskyissä tärisemään kiljahdellen. Sanna antaa nautinnon jatkua jatkaen nuolemista. Nina kiemurtelee sohvalla orgasmin orjuuttaen hänen vartaloaan. Sitten Nina nousee istumaan, tarraa Sannaa olkapäistä kiinni ja työntää lattialle kumoon. Nina levittää käsin Sannan jalat leveilleen ja siirtyy itsekin jalat leveillään tämän jalkojen väliin. Nina alkaa nytkyttämään itseään Sannaa vasten. Heidän pillunsa kohtaavat toisensa, antaen koskettavan hieronnan.

Sanna makaa selällään kuin orja ja keskittyy jalkovälissä tuntemaansa kiusoittelevaan kiihotukseen. Hänen mieleensä tulee heidän kolmen kiva sillon yöllä. Kuinka Jukka työntyi häneen sisään ja nai häntä niin että hän ei ole ennen sitä kokenut. Sanna katsoo Ninaa, kuinka hänen tissinsä elävät liikkeiden tahdissa.

Sanna alkaa tuntea kutittavan hyvänolon tunteen alapäässään. Hänen silmissä sumenee hieman ja hän näkee samaan aikaan Ninan rakastelemassa häntä kuin Jukan työntymässä häneen uudelleen ja uudelleen. Tuo sekoittuva mielikuvainen harha saa hänet melkein räjähtämään. Sanna voihkii lujaa orgasmin antaen hänelle ultimaattisen tunteen. Sanna sätkii lattialla kuin kala kuivalla maalla. Hänen kehonsa antautuu jokaiselle teolle ja tunteelle. Nina nappaa hänestä äkisti kiinni ja kääntää vatsalleen makaamaan. Sanna heittäytyy huohottelevana ympäri ja tuntee, kuinka Nina tulee hänen päälleen makaamaan. Nina hieroo lantiotaan Sannan pakaroita vasten. Sanna makaa alla vasen poski lattiassa kiinni. Tuntuu ihanalta pakaroissa. Nina siirtää Sannan hiuksia sivuun ja suutelee kaulaa ja niskaa. Sannan rintakehä pumppaa lattiaa vasten.

Nina läimäyttää vielä hennon läpsäisyn pakaralle ja siirtyy lattialle makaamaan selälleen Sannan viereen.

-’’Vau! Se oli huikeeta!’’ Nina sanoo energisenä ja tyydytettynä hymy punertavilla kasvoillaan.

Sanna ottaa lattiasta tukea ja kampeaa itseään ympäri selälleen. Syvä huokaus.

-’’Se oli upeeta.’’ Sanna saa sanottua. Sanna suutelee vielä Ninaa.

Sitten naisten huomio kiinnittyy taputuksien ääniin.

-’’Upeeta naiset, upeeta!’’ Jukka astelee esiin kulman takaa. ’’Se oli upeeta katseltavaa! Jukka kommentoi selvästi kalu kovana katsellen naisia. Naiset säikähtävät ja Sanna tajuaa, ettei Ninakaan tiennyt tästä. Sanna yrittää peitellä tissejään ja jalkoväliään mutta turhaan.

-’’Mitä sä täällä teet?! Mee sen huoras luokse panemaan sitä!’’ Ninan ääni muuttuu täysin. Sanna katsoo ensin tuimalla katseella Jukkaa, sitten Ninaa. Nyt selvisi, miksi kysymykseni autossa osui arkaan paikkaan. Jukka pettää Ninaa.

-’’Siis petäksä sä Ninaa?! Kuinka sä voit kun sulla on noin ihana nainen?’’ Sanna sanoo syvästi ihmetellen.

-’’Turpa kiinni lutka! Tää ei kuulu sulle mitenkään!’’ Jukka huutaa takaisin. Nina nousee seisomaan ja lähestyy Jukkaa huutaen. Nina näpäyttää Jukkaa otsalle. Jukka hermostuu ja tilanne kärjistyy. Hän läimäyttää Ninaa poskelle niin että tämä kaatuu nojalleen sohvan selkänojaa vasten. Jukka pudottaa housunsa alas ja siirtyy nopeasti Nina taakse. Nina ei ehdi nousta vaan Jukka painaa häntä sohvaa vasten. Kaikki käy nopeasti. Jukka vetää esinahan taakse ja työntyy Ninan pilluun sisään väkisin. Nina kiljuu ja käskee lopettamaan mutta paljon vahvempi Jukka painaa häntä alas. Sanna juoksee kovaa käskien lopettamaan mutta tönäisee tämän lattialle kovaa. Jukka paukuttaa itseään Ninaa vasten. Nina ähkii ja yrittää eleillään työntää Jukan pois.

Jukka tarraa lantiosta kiinni ja panee kovempaa. Tilanne kiihottaa häntä niin että yhtäkkiä hän pysähtyy työntyen syvälle. Murahtelusta päätellen Sanna arvasi, että hän laukesi Ninan sisään. Sekunnit kuluvat hitaasti. Nina on paikoillaan kun Jukka vetäytyy hänestä ulos ja tyytyväisenä runkkaa. Jalat leveillään Nina nojaa edelleen sohvaan. Hänen pillusta tulee spermatippa ulos tippuen lattialle. Jukka nostaa housut ylös ja lähtee tyytyväisenä pois.

Sanna ryntää Nina luo, joka nappaa lattialta alushousut ja pukee ne päälleen. Nina istahtaa sohvalle. Sanna ryntää istumaan sohvalle hänen viereen lohduttamaan.

-’’Miten ihmeessä tähän on tultu? Viimeks kun nähtiin niin kaikki oli hyvin.’’ Sanna ihmettelee kauhuissaan. Hän ojentaa noukkimansa paidan kyyneleen pudottavalle Ninalle ja halaa tätä. Sanna ei tiedä mitä sanoa. Hän ei olisi ikinä osannut kuvitella joutuvansa tällaiseen tilanteeseen. Sannan tekisi mieli kysellä yksityiskohtia mutta antaa asian olla.

-’’Täytyy soittaa poliisille.’’ Sanna sanoo rohkeasti. Nina pyyhkii kämmenellään poskellaan vierivän kyyneleen.

-’’Ei.’’ Nina sanoo takaisin ja pukee vaatteen hitaasti päälleen. Sanna ei sano hetkeen mitään ja pukee myös. Nina pakkaa kameran reppuun ja on lähdössä.

-’’Mitä me nyt tehdään?’’ Sanna kysyy.

-’’Kostetaan. Ja sä autat mua siinä’’ Nina sanoo kun he lähtevät studiolta ja sammuttavat valot perässään.

3 kommenttia viestissä: “Valokuvauksen salat”

  1. Fruor says:

    Tökkivä kirjoitustyyli ja raskas lukea. Vähennä nimien ja hän sanan käyttöä. Lupaava kertomus kuitenkin.

  2. Jussi says:

    Tämä oli hyvä tarina ja kiihottava.Jatka vaan tarinaa, mutta oikolue se ennen julkaisua ettei tule kirjoitusvirheitä kuten tässä pari oli.

  3. Kaitsu says:

    Hyvää kerrontaa,lisää tällaista!

Kommentoi

top