search
top

Nuoret mökkinaapurit 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (86 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Viime kerralla Tero päätyi vahingossa katsomaan mökkinaapurinsa Tuulin masturbointia tämän ikkunan takaa. Seuraavana päivänä hän kertoi Tuulille mitä oli nähnyt. Ensijärkytyksen jälkeen pari sopi tapaavansa illalla rantasaunalla, jotta Tuuli voisi puolestaan katsella Teron itsetyydytystä.

Tero avasi huoneensa ikkunan niin hiljaa kun suinkin pystyi ja ujuttautui raosta ulos pihalle. Tätä vaikeutti hänen kivikovana seisova kikkelinsä, jota piti ohjailla että se ei olisi jäänyt ikkunankarmiin kanittamaan. Tämä ei ollut sinänsä uutta, sillä Tero oli käyttänyt hyvin paljon aikaa erektionsa peittelemiseen sinä päivänä. Aina kun hän ajatteli illan tapaamista Tuulin kanssa, veri syöksyi alapäähän ja kikkeli ponnahti pystyyn. Ei ollut väliä oliko hän pihalla, kantamassa polttopuita vai ruokapöydässä keskustelemassa vanhempiensa kanssa. Pieninkin ajatus Tuulista sai kangen välittömästi kovaksi.

Kaikkein vaikeinta oli iltainen saunassakäynti. Tero harkitsi jo teeskentelevänsä olevansa kipeänä välttääkseen vanhempien kanssa alastomana olemisen. Käteen vetäminen ei tullut mieleenkään, sillä hän halusi säilyttää kaiken iltaan, ja kikkeli seisoisi kuitenkin taas kovana alle vartissa laukeamisen jälkeen. Kuitenkin kävi niin että saunomisen valmistelu sai ajatukset pois illasta ja seisokki vaipui pois. Tero kuitenkin saunoi nopeasti, peseytyi ja lähti pukuhuoneen suuntaan. Samalla hän alkoi ajatella Tuulia, mikä sai kikkelin liikkeelle. Hätääntyneenä Tero kietaisi pyyhkeen lanteilleen ja asetteli kalunsa niin ettei pullotus näkynyt pyyhkeessä. Samalla hetkellä äiti asteli suihkusta pukuhuoneeseen. Tero huokaisi helpotuksesta. Mikäli äiti olisi tullut sekuntiakaan aikasemmin niin hän olisi päässyt selittämään äidilleen miksi hänen peniksensä sojotti kohti kattoa.

“Pelastus viime hetkellä”, hän totesi hiipiessään metsäkaistaleen läpi Tuulin perheen rantasaunalle. Mitä lähemmäs hän pääsi sitä enemmän kiihotus ja innostus muuttuivat jännitykseksi, jopa hieman kauhuksi. Entä jos Tuuli ei olekaan siellä? Entä jos hän onkin kertonut vanhemmilleen, jotka odottavat häntä rankaistakseen häntä ja kertoakseen Teron vanhemmille? Lopulta hän astui rantasaunan kuistille. Kesä oli vasta aluillaan, ja yöt olivat varsin pimeitä. Talon edessä oleva pihavalo loisti kelmeänä ja valaisi pihan lisäksi saunan eteistä. Tero keräsi kaiken rohkeutensa, avasi saunan oven ja astui sisään. Hämärässä hän ei nähnyt mitään ja lähti vaihtomaisesti hapuilemaan valokatkaisijaa.

“Älä sytytä valoja.”

Tuulin kuiskaava ääni kuului jostain saunamökin pimennosta.

“Täällä ei pitäisi olla ketään. Porukat saattaa tulla katsomaan jos valot on päällä.”

Tuuli asteli pimeästä nurkasta huoneen keskelle, johon pihavalon keila kantoi. Tero astui myös lähemmäs, mutta kumpikaan ei uskaltanut mennä lähemmäs. He seisoivat parin metrin päässä toisistaan sanomatta mitään katsellen vain toisiaan. Kumpikin oli pukeutunut mökkipyjamiin. Tuulilla oli sama mintunvihreä yöpaita, jota hän oli käyttänyt edellisyönä masturboidessaan. Terolla oli löysä paita ja pyjamahousut. Hän ei itse jännitykseltään sitä tajunnut, mutta erektio oli pingottanut housujen etumuksen äärimmilleen. Pian Tuuli havaitsi tämän, vei kädet kasvoilleen ja heti voimakkaasti henkeä.

“Mikä tuli?”

“Ei mikään. Mä vaan … huomasin että sä tulit todella varustautuneena.”, Tuuli sanoi ja osoitti kädellään kohti Teron haaroja.

“Ai, sorisori” Tero vastasi ja peitti pullotuksensa käsillään. Mokoma erektio ei suostunut taipumaan piiloon sitten mitenkään.

Tuuli otti pari rivakkaa askelta ja laittoi kätensä Teron olalle. “Ei mitään hätää”, hän sanoi, katsoi Teroa suoraan silmiin ja jatkoi: “Sitä vartenhan me täällä ollaan”. Nuoret naapurukset jäivät katsomaan toisiaan, kumpikaan ei uskaltanut sanoa mitään. Lopulta Tero pakotti suunsa auki.

“Tuota … mitä sä nyt haluaisit nähdä?”

“Mä en ole koskaan nähnyt penistä luonnossa. Aloitetaan vaikka siitä, ota vaatteet pois.”

Tuulin pimppi oli ollut kiimassa jo pidemmän aikaa, mutta kun Tero otti pyjamapaitansa pois, se rupesi suorastaan kihelmöimään. Hän oli nähnyt Teron alasti koko elämänsä ajan, mutta tässä kerrassa oli jotain erilaista. Tero oli perinteinen hoikka teinipoika, urheilu ei häntä oikein kiinnostanut. Tuuli ei kaivannut lihaksia tai pituutta, juuri nyt tämä alaston yläruumis oli kiihottavinta, mitä hän tiesi.

Yläruumiin jälkeen oli vuorossa alaruumis. Tero tarttui housunkaulukseen ja veti housut kokonaan pois jalasta ja työnsi ne sivuun. Kääntäessään katseensa takaisin eteenpäin hän näki Tuulin katseen liimautuneen tiukasti hänen kikkeliinsä. Tero oli vielä kasvuiässä, kuten oli hänen peniksensäkin. Se oli vain noin 10 senttiä pitkä ja vain pari senttiä paksu. Se seisoi loivassa kulmassa sojoittan suoraan kohti Tuulin kasvoja.

“Voitko kääntyä vähän?” Tero teki työtä käskettyä.

Tuuli näki nyt erektion sivulta. Hän suorastaan ahmi tuota ihanaa elintä silmillään. Kaikki siinä tuntui kiehtovalta ja vähän kielletyltä: punainen pää, jäntevä varsi ja juuressa roikkuvat kivekset. Aina välillä penis nytkähteli Teron muuttaessa asentoaan ja sekin tuntui jännittävältä. Kihelmöinti pimpissä kasvoi koko ajan.

“No, näytäs nyt miten tuota käytetään.”

Tero tarttui oikealla kädellään kikkelistään ja veti esinahkansa kokonaan taakse. Tuuli voihkaisi kevyesti huomaamattaan. Tero veteli esinahkaansa hitaasti eteen ja taakse muutaman kerran. Kiihkosta innostuneena Tuuli kumartui nähdäkseen toimituksen lähempää. Tero yritti kurkkia pyjaman kaula-aukosta sisään nähdäkseen Tuulin tissit, mutta aukko oli sen verran kapea että se ei onnistunut. Pyllykään ei näkynyt, koska yöasun helma ylettyi melkein lattiaan asti.

“Tuuli?”

“Niin”

“Voisitko sä ottaa kanssa tuon yöpuvun pois?”

Tuuli mietti, mutta vain hetken. “Olisi se varmaan reilua.”, hän totesi ja tarttui yöpukunsa vyötäisistä kiinni ja veti sen pois päältään. Teron käsi pysähtyi ja hän jäi katsomaan alastonta ystäväänsä. Hän tajusi että vaikka oli nähnyt Tuulin pimpin auki levitettynä hän ei ollut koskaan nähnyt hänen tissejään. Ne olivat juuri ja juuri A-kupin kokoiset, mutta todella kauniit. Nännit sojottivat ylväinä eteenpäin pienistä kummuistaan. Lantio oli myös alkanut saada naisellisia muotoja. Tero halusi nähdä myös ihanan pyllyn suoraan edestä.

“Voitko sä nyt vähän kääntyä?”

Tuuli pyörähti hitaasti täyden ympyrän. Tämän aikana Tero yritti nähdä hänestä kaiken mahdollisen: pyllyn muodot, ihanat huulet, palmikolle laitetun tukan. Tuuli tunsi ahneen katseen alastomalla vartalollaan ja huomasi yllättäen nauttivansa siitä.

“Wow, sä olet todella kaunis.”

“Kiitos”, Tuuli totesi hämillään ja vastasi: “Oot säkin tosi komea. Etenkin sun kulli on ihana. Jatka vaan mitä olit tekemässä.”

Vain muutaman vedon jälkeen kikkelin kihelmöinti kertoi Terolle, että hän oli lähellä laukeamista, joten hän hidasti tahtiaan.

“Tero?”

“Niin?”

“Saanko mä koskea siihen?”

“Juu.”

Tero päästi kivistävän kikkelinsä irti. Tuuli astui lähemmäs ja otti Teron miehuuden käteensä. Sormenpäät koskivat kiveksiin ja itse erektio lepäsi Tuulin kämmenellä. Hän puristeli ja hieroi sitä kevyesti.

“Ahhh”. Tämä oli ensimmäinen kerta kun kukaan muu koski Teron erektioon ja se tuntui ihanalta. Tuulin pehmeän käden sively tuntui paljon paremmalta kuin oma. Tilanne oli äärimmäisen kiihottava etenkin kun hänellä oli silmiensä edessä paitsi Tuulin ihanat kasvot, myös hänen orastavat tissinsä.

“Tuuli? Saanko mä koskea …” hän sanoi nyökäten kohti rintoja.

“Mmm-mmm” kuului vastaus. Samoin tein Teron kädet olivat Tuulin rinnoilla tutkimassa ja kokeilemassa. Vasta eilen koko viikonloppu vaikutti tylsältä kevätsiivoukselta, mutta nyt hän oli hyväilemässä lapsuuden ystävänsä ihania tissejä samalla kuin kikkeliä runkkasi ihanaisen pehmeä käsi. Tämä oli liikaa ja Tero laukesi voimakkaammin kuin hän oli ikinä tullut. Tuntui kuin sperma olisi ottanut vauhtia kantapäistä asti kun se purkautui Teron kikkelistä ilmaan.

Tuuli seisoi Teron edessä, joten suurin osa spermasta tuli hänen päälleen. Sitä tuli paljon ja sitä tuli korkealle. Koko Tuulin rintamus oli suorastaan peitetty spermalla aika navasta kaulaan saakka. Teron koko päivän kestänyt kiihotustila purkautui kerralla, mikä sai hänet voihkimaan äänekkäästi. Viimeisten spermapurkausten päätyttyä hän rojahti istumaan takanaan olevalle penkille huohottaen äänekkäästi. Tuuli ei tiennyt mitä tehdä, joten hän jäi seisomaan paikalleen spermat rintamuksillaan.

Vedettyään hieman henkeä Tero pystyi taas toimimaan ja käänsi katseensa Tuuliin.

“Voi ei, tulinko mä sun päälle?”

“Ei mitään hätää” Tuuli sanoi ja laski kätensä Teron olkapäälle. “Tää oli kiihottavaa. Sä tulit tosi kovaa.”

Hän piti hetken taukoa ja jatkoi sitten.

“Mä käyn järvessä huuhtomassa itseni. Toi viemäri vetää tosi huonosti, sinne niitä ei voi laittaa. Lepää vähän, mä tuun ihan kohta takaisin.”

Päästyään ulos saunamökistä Tuuli käveli lyhyet portaat alas järven rantaan. Sitten hän kääntyi katsomaan takaisin ettei kukaan vaan ollut katselemassa, edes Tero. Todettuaan olevansa yksin hän otti sormellaan hieman spermaa rintojensa välistä ja laittoi sen suuhunsa. Suolainen maku oli yllättävä mutta ei ollenkaan paha. Tästä voisi hyvinkin oppia tykkäämään.

Sperman maun haihtuessa suusta hän kahlasi polviaan myöten järveen ja huuhtoi itsensä puhtaaksi. Peseytymisen jälkeen hän katseli hiljaiselle järvelle. Ilma oli koleaa ja järven vesi suorastaan kylmää, mutta Tuuli ei niistä välittänyt sillä hänen pillunsa kipunoi kuumana kuin ahjo. Hän kääntyi ja lähti päättäväisesti kävelemään takaisin kohti saunamökkiä.

3 kommenttia viestissä: “Nuoret mökkinaapurit 2”

  1. Hillevi says:

    Hnghh! Tosi hyvä! Sopivan kutkuttavan hitaasti etenee. Jatkoa pls.

  2. Anonyymi #2 says:

    Loistavaa tekstiä jälleen, jatkoa odotellessa! 😏

  3. klojohj says:

    Täydellistä! jatkoa kiitos!!

Kommentoi

top