search
top

Herrani tähden

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (64 votes, average: 2.38 out of 5)
Loading...

Olen odottanut sinun tuloasi kiihkeästi. Tiedän sinun olevan väsynyt töiden jälkeen. Laitan kaiken valmiiksi, cabernet on sopivasti temperoitunut ja sikarisi on leikattu. Asetan ne pöydälle odottamaan ja sytytän tulen takkaan. Et ole julma, olet ankara ja siksi sinua niin paljon rakastan.

Katselen varovasti kun istut nojatuolissa. Siemaiset viiniä ja imaiset sikarista. Tulipää hehkuu ja suljet silmäsi. Annat savun purkautua keuhkoistasi ja alat katsella minua uteliaasti. Olen sinun ja vain sinun. Häpeillen tunnustan mielessäni nauttivani katseistasi vartalollani. Polvillani olen edessäsi, ranteet nätisti selän takana sidottuina samoin nilkat sievästi ristissä. Korsetti saa rintani tulemaan kuin tarjolle ja tunnen itseni tyrkyksi. Otat lisää viiniä ja maistelet sitä suussasi. Oi Herrani kauanko minun pitää vielä odottaa.

Lasket viinilasin vieressäsi olevalle pöydälle. Katsot minua hymähtäen kuin koiranpentua Imaiset sikaristasi, savupilvi leijailee sieraimiini ja minua yskittää. Se näyttää huvittavan sinua. Kuinka odotankaan sitä hetkeä jolloin, tulipään hehku sammuu ja sikari rutistuu tuhkakuppiin. Viimein se koittaa. Venyttelet raukeasti ja löysäät kravattiasi.

Yhdellä nopealla liikeellä irrotat vyösi ja katsot minua tiukasti silmiin. Painan katseeni nopeasti maahan. Tiedän mitä on tulossa. Selkäni jännittyy kaarelle odotetusta kivusta. Juuri kun ajattelen ettei iskua tulekaan, tunnen nahkaisen vyösi pakaroillani. Kirahdan ja samassa hetkessä häpeän. Katsot minua toruvasti. –Anteeksi Herra. Mutisen hiljaa, tuskin huuliani liikuttaen. Ja taas, tunnen miten vyö pureutuu takamukseeni jättäen jälkeensä punaiset juovat. Isku iskulta lämmin kuumotus alkaa muuttua nautinnoksi. Vedet nousevat silmiini ja mietin mielessäni etten kestä enempää kun nahkainen rangaistukseni osuu läiskähtäen viimeisen kerran.

Otat minut syliisi ja kannat vuoteeseen. Sidot silmäni ja tunnen vain kihelmöivän poltteen ihollani. Nipistelet nännejäni ja tunnen valuvani, häpeän. Samassa tunnen jotakin huuliani vasten ja avaa halukkaasti suuni. Tärisen kiimasta kun asetat suukapulan paikoilleen. Koitan nieleskellä, muttei se auta, kuola valuu pitkin leukaani kun käännät minut vatsalleni.

Hivelet selkääni hellästi ja rentoudun. Sävähdän kun jotakin tulikuumaa tippuu iholleni. Steariinia. Tippa tipalta kiihotun enemmän ja kipu sekoittuu nautintoon kun saan ajatuksen siitä, että olen vain ja ainoastaan sinun ja vain sinun tarpeitasi varten.

Avaat nilkkojeni siteet ja otat suukapulan pois. Käännät minut selälleni ja tulet lähelleni. Olet niin kova. Nuolen ensin varovasti, kunnes otat tiukan otteen tukastani ja käännät päätäni taaksepäin. Käytät minua säälimättä kunnes, jossain vaiheessa saat tarpeeksesi. Riuhtaiset siteen pois silmiltäni ja tulet taakseni. Tunkeudut minuun yhdellä työnnöllä ja en voi olla voihkaisematta. En enää ymmärrä muusta maailmasta, täytät minut kokonaan, tunnen vain vahvan vartalosi. Otat hiuksistani kiinni ja voimalla runnot viimeiset työnnöt. Murahtaen purkaudut ja vajoat hikisenä päälleni.

Jokainen lihakseni on väsynyt, enkä jaksa liikkua. Pyyhkäiset hiukset kasvoiltani ja suutelet hellästi. Makaat vieressäni ja katselemme toisiamme silmiin. Silittelet selkääni ja kyyneleeni alkavat valua. En edes tiedä miksi. Sanaakaan sanomatta vedät peiton päälleni ja sammutat valot kävellessäsi pois. Vaivun uneen ja herään vasta kun silität hiuksiani. Käsket minut suihkuun. Veden huuhdottua kirvelevät pakarani kietoudun pehmeään pyyhkeeeen ja tulen viereesi sohvalle. Kurotat jotain takaasi pöydältä. Avaat rasian ja nostat hiukseni ylös. Tunnen viileän ketjun kaulallani. Suukotat niskaani ja kerrot korvaani, kuinka olet tehnyt minusta oman lelusi. Painaudun sinua vasten ja olen onnellinen.

 

Yksi kommentti viestissä: “Herrani tähden”

  1. Blini says:

    Onpa upea “lelu” jollain 🙂

Kommentoi

top