search
top

Syntymäpäivä Slave Expossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 2.90 out of 5)
Loading...

Käännöstarina, käännetty tekijän luvalla. Alkuperäinen tarina, Slave Expo: Birthday valitettavasti poistunut netistä.

“Kerrohan, miten haluaisit viettää syntymäpäivää, prinsessani?”

Becca katsoi isäänsä pöydän yli. Isä hymyili takaisin, nautiskellen aamiaisvohveliaan. He olivat tehneet niitä suuren pinon tytön syntymäpäivän kunniaksi. Becca kyllä tiesi hyvin mitä tahtoi tehdä 18-vuotispäivänään, mutta joutui silti nielaisemaan sanoessaan sen.

“Tahtoisin käydä Slave Expossa”, hän sanoi, hyvillään siitä, että onnistui pitämään äänensä tasaisena.
Tyttö odotti isän synkkenevän tai kieltävän heti, mutta tämä näytti sen sijaan mietteliäältä.
“Mietinkin koska kysyisit”, isä vastasi, saaden tytön suun loksahtamaan auki. “Niin, et kai luullut että kiinnostuksesi niitä kohtaan olisi jäänyt minulta täysin huomaamatta, kultamuru?”

Becca ravisti päätään. “Tiesin vain että äiti ei pitänyt siitä paikasta, niin…”

“Ajattelit etten hyväksyisi? Sanotaan että äitisi ja minä emme aina olleet samaa mieltä kaikesta. Ja, niin paljon kuin häntä kaipaankin, hän on ollut poissa jo kolme vuotta. Meidän täytyy jatkaa elämäämme.”

Becca nyökkäsi. Äidin kuolema syöpään oli ollut raskas kokemus, ja vaikutti olleen sitäkin musertavampaa isälle, joka ei vieläkään ollut kunnolla toipunut menetyksestä. Yksinäisyyden vaikutus näkyi hänessä selvästi, ja hän tuntui selviävän päivistä vain tyttärensä seuran avulla. Becca oli huolissaan miten isä pärjäisi kun hän lähtisi opiskelemaan.

“Eli, sovitaan että tulen hakemaan sinut koulupäivän jälkeen ja mennään yhdessä messuhallille Slave Expoon?” isä tiivisti.
“Sovittu”, Becca virnisti.

—-

Beccan koulupäivä ei koskaan ollut tuntunut yhtä loputtomalta, eikä asiaa auttanut yhtään kun Josh tuli juttelemaan hänelle ruokatunnilla.
“Hei, Becky”, poika sanoi pirteästi.

Becca kurtisti kulmiaan. Hän ja Josh olivat lapsuudesta asti olleet naapureita ja käytännössä kasvaneet yhdessä, ollen erottamattomia koko ala-asteen. Mutta sen jälkeen Becca oli menettänyt kiinnostuksensa lapsuuden Star Wars- ja animejuttuihin, tai ainakaan hän ei halunnut näyttää sitä julkisesti. Josh puolestaan oli innostunut niistä entistäkin enemmän, ja herätti siksi Beccalla aina kiusalliset muistot lapsuuden nörttimäisistä harrastuksista. Joskus tyttö saattoi vieläkin katsella piirrettyjä kotona, mutta koulussa hän ei halunnut kenenkään tietävän asiasta.

Lisäksi Josh oli ainoa joka vielä käytti hänestä lapsellista lempinimeä Becky, hän itse oli ollut Becca jo seitsemänneltä luokalta asti. Sekin oli tytölle kiusallinen muistutus vanhoista ajoista.

“Heippa, Josh”, hän mutisi vastaukseksi.
“Paljon onnea”, Josh sanoi iloisesti, välittämättä tytön vihamielisestä asenteesta. “Tässä on sinulle lahja.”
Poika istui tyttöä vastapäätä ja työnsi tälle hutiloidun käärön. Becca katsoi häntä ihmetellen.
“Etkö avaa sitä?”
Becca repäisi vastahakoisesti sanomalehtikääreen auki. Sisältä paljastui kirkasvärinen rannekoru, juuri samanlainen kuin hänen suosikkisarjansa soturiprinsessoilla. Halpa muovikopio toki, mutta sai silti Beccan nielaisemaan.

“Pidätkö siitä?” Josh kysyi.
Becca olisi kyllä pitänyt, mutta ei pystynyt sanomaan niin. Sivusilmällä hän huomasi Lydian ja kavereidensa olevan juuri tulossa paikalle, eikä todellakaan halunnut heidän näkevät häntä tällaisen kanssa.

Tyttö selvitti kurkkuaan hiukan. “En, Josh. En ole enää kahdeksanvuotias, en tarvitse mitään typerää muoviranneketta.”
Joshin ilme synkistyi. “Etkö todellakaan, Becky?”
Hän työnsi paketin takaisin yrittäen piilottaa vastahakoisuutensa niin hyvin kuin mahdollista. “En.”
Josh laittoi korun taskuunsa ja nousi. “Hyvä on. Hyvää syntymäpäivää joka tapauksessa.”
“Kiitos”, Becca vastasi ja huokaisi helpotuksesta pojan kääntyessä pois.
Lydia istahti Joshin vapauttamalle tuolille. “Mitä asiaa hänellä oli?”
“Ei mitään”, Becca vastasi. “Pelkkä typerä väärinkäsitys.”

Kuten sovittu, isä tuli hakemaan hänet koulun päätyttyä ja he ajoivat yhdessä suoraan messuille.

Messuhalli teki välittömästi lähtemättömän vaikutuksen tyttöön. Jo sisään astuessa eteisaulaan saattoi joka puolella nähdä alastomia lutkatyttöjä, joko menossa myytäviksi huutokaupassa tai liekaketjussa arastellen seuraamassa tuoreita omistajiaan. Sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä olivat myös luvattomien sisäänpyrkijöiden häpeäpaalut. Orjamessuille oli ehdottoman tiukka 21 vuoden ikäraja ilman saattajaa tuleville tytöille. Säännön rikkomisesta kiinni jääneet riisuttiin alasti ja lukittiin rangaistuksena kiinni näihin telineisiin messuvieraiden vapaasti käytettäviksi. Myöhemmin tottelemattomat lutkat huutokaupattiin messuvieraille orjatytöiksi muiden ohessa.

Beccan ranneke suojaisi häntä samalta, mutta hänen täytyisi pysyä isänsä seurassa.

Becca otti isäänsä kädestä ja he alkoivat yhdessä kierrellä katselemassa messujen antia. Lukemattomissa kojuissa myytiin ja esiteltiin kuritusvälineitä ja muita lisävarusteita lutkatyttöjen käsittelyyn. Becca katseli lumoutuneena erilaisia piiskoja, kahleita, häkkejä ja nipistimiä. Sekä tietysti erikoisvalmisteisia lutkatyttöjen kaulapantoja, joiden toimintamekanismeista liikkui paljon huhuja tyttöjen keskuudessa. Tyttö mietti väkisinkin joutuisiko hänkin joskus käyttämään sellaista.

Toisissa kojuissa oli lutkatyttöjä ripustettuna ranteistaan lavalle yleisön puristeltaviksi, laitettuna sormettamaan itseään juuri orgasmin rajalle kerran toisensa jälkeen, tai muuten vain alastomina näytteille. Yksi ryhmä suunnilleen Beccan ikäisiä nuoria orjatyttöjä talutettiin jonossa yleisön läpi kohti huutokauppa-aluetta, tietysti alastomina ja täysin suojattomina yleisön käpälöinnille.

Lutkatyttöjen kohtelu sai Beccan omankin alapään valumaan kosteutta, ja tytön piti aina välillä yrittää helpottaa sen piinaa edes hiukan.

Heidän jonkin aikaa kierreltyään isä vei Beccan syömään pieneen kahvilaan lähelle huutokauppa-aluetta. He nauttivat kumpikin katkarapupihvin lohkoperunoilla, samalla katsellen alastomia tarjoilijoita ja lutkatyttöjen myyntiä halukkaille ostajille. Ruokajuomaksi oli saatavilla tuoretta maitoa suoraan kahvilan seinustalle kahlituilta lehmitytöiltä lypsettynä.

“No, mitä olet pitänyt messuista tähän saakka, pikkuinen?” Beccan isä kysyi.
“Pitää vähän sulatella”, Becca vastasi. “Mutta ihastuttava paikka joka tapauksessa!”
“Todellakin.”
“Oletko sinä koskaan ajatellut hankkia orjatyttöä, isä?” Becca kysyi, ihmetellen mikä sai hänet kysymään.
“Aina joskus”, isä vastasi. “Mutta äitisi ei pitänyt ajatuksesta ja rakastin häntä niin paljon etten olisi voinut. Ja sen jälkeen on täytynyt pitää huolta sinusta.”
“Ei enää kovin kauan”, Becca sanoi hellästi.
“Niin, varmaankin”, isä pohdiskeli.

Aterian jälkeen isä saattoi Beccan pelikojuille ja jätti hänet tutustumaan peleihin. Tytön ranneke pitäisi huolta ettei hän päätyisi kaulapantaan alaikäisyytensä vuoksi, kunhan hän ei lähtisi pelialueelta ilman isänsä seuraa.

“Nyt varovasti, kultaseni”, isä sanoi. “Tiedän kyllä että haluat kokeilla pelejä, mutta yritä silti välttyä päätymästä pantaan.”
Becca hymyili heikosti. “Ja jos päädyn?”
“No, minä rakastan sinua joka tapauksessa”, isä vastasi hymyillen. “Mutta pidä edes huoli siitä ettei kukaan itseään täynnä oleva älypää saa sinua omakseen.”
Becca nauroi. “Selvä juttu, isi.”

Becca ei ollut varma halusiko hän pelata mitään, mutta pelejä oli mukava katsoakin. Häntä kiihotti aivan tarpeeksi katsella kuinka jotkut uskaliaat tytöt eivät onnistuneet pidättelemään vapauden vievää orgasmiaan dildopeleissä, tai kuinka toiset tytöt ensin kahlittiin avuttomaksi ja sitten raiskattiin seksiorjuuteensa heidän saatuaan kohtalokkaan osuman jousiammuntaradalla. Tyttö ei taaskaan voinut olla miettimättä millaista olisi itsekin olla heidän joukossaan. Ajatus toisaalta kiihotti, toisaalta pelotti.

Vielä katsellessaan pelejä hän törmäsi äkkiä Lydiaan.
“Kas, Becca”, Lydia sanoi teeskennellyn ilahtuneesti. “En tiennyt että sinäkin olisit täällä.”
Lydia oli yksi koulun suosituimpia tyttöjä, vaikka olikin lähinnä itsetietoinen narttu, eikä Becca halunnut riidellä hänen kanssaan julkisesti.
“Olen täällä viettämässä syntymäpäivää.”
“Todellako?” Lydia kysyi. “Sitähän täytyy juhlia, vaikka kokeilemalla jotakin peliä.”
“En ajatellut pelata tänään.”
“Mutta täytyyhän sinun kokeilla”, Lydia totesi. “Ellet sitten pelkää liikaa?”

Pelkonsa myöntäminen Lydialle olisi ollut sama kuin paljaan käsivarren työntäminen kalkkarokäärmeen purtavaksi. “En tietenkään pelkää”, Becca tuhahti.
“Eli kokeilet peliä?”
“Saat valita pelin, niin minä kokeilen.”
“Loistavaa! Kävisikö vaikka tämä?”

Becca värähti hiukan kun hän näki pelin jota Lydia tarkoitti. Alastomat tytöt seisoivat rivissä kädet sidottuina pään päälle. Jokaisella oli ripustettu nänneihin ja klitorikseen pienet kellot nipistinrenkaiden varaan. Kilpailijat heittelivät tyttöjä pehmopalloilla yrittäen saada kellot kilahtamaan, voittaakseen pieniä palkintoja. Jos kilpailija sai heitettyä yhden tai useamman renkaan kokonaan irti, hän voitti tytön omakseen.

“Sopii kyllä”, Becca sanoi teeskennellyn itsevarmasti. “Tuletko sinäkin?”
“Minä pelaan sitten seuraavaksi”, Lydia vastasi, tuskin peitellen ivallisuuttaan.

Becca asettui jonoon ja päätyi pian juttelemaan toisen vapaaehtoisen, 21-vuotiaan oikeustieteen opiskelijan Stephanien kanssa, joka oli tullut messuille poikakaverinsa kanssa. Juttelun myötä jono lyheni nopeasti ja pian he päätyivät kojun taakse. Molemmat riisuivat vaattensa ja laskostivat ne siistiin pinoon. Tyttö mietti väkisinkin, pääsisikö pukemaan niitä enää takaisin.

Riisuuduttuaan tytöt astuivat sisään kojuun. Kojun kolme omaa lutkatyttöä roikkuivat jo rivissä paikoillaan, kiinteät renkaat kiinni tisseissään ja pimpeissään. Beccan kädet sidottiin tytön vatsapuolelle ja ripustettiin sitten koukkuun hänen päänsä päälle, jättäen tytön roikkumaan varpailleen. Sitten kojun avustaja otti esiin pienet nipistinrenkaat. Becca nielaisi hermostuneesti nähdessään ne.

“Ole paikallasi, tyttö”, mies sanoi. “En halua tehdä tätä useampaan kertaan.”

Tyttö vinkaisi kivusta kun ensimmäinen nipistin tuntui litistävän hänen nänninsä, mutta onnistui pysymään liikkumatta. Toinen oli melkein yhtä paha, ja tytön tavallistakin herkempään klitorikseen asetettava nipistin sai hänet melkein pyörtymään. Tyttö onnistui kuitenkin pysymään ryhdikkäänä. Sitten työntekijä ripusti jokaiseen renkaaseen pienen kellon, ja Becca jähmettyi paikalleen pelätessään pudottavansa ne pelkästään liikkumalla ja päätyvänsä samantien loppuiäkseen kaulapantaan.

“Älä pelkää, ne ovat paremmin kiinni kuin luuletkaan”, mies nauroi siirtyessään rengastamaan Stephanieta.

Becca katseli kilpailijoita. Suurin osa oli virnuilevia nuoria miehiä, kuten tavallista. Tyttö tunnisti Stephanien poikakaverin, joka seisoi vastapäätä tätä, heitellen huolettomasti palloa kädestä toiseen. Vastapäätä Beccaa itseään, Lydia hymyili julmasti, pallo valmiina kummassakin kädessään.

Becca päätti olla pelkäämättä ja näytti Lydialle kieltään. Tyttö sävähti, siristi silmiään ja valmistautui heittämään palloa.

Kojun pitäjä kumautti gongia pelin alkamisen merkiksi ja pallot alkoivat lennellä melkein samantien. Becca vinkaisi pallojen osuessa hänen vatsaansa ja tisseihinsä, saaden nipistimet heilumaan ikävästi. Mies oli kuitenkin puhunut totta tiukujen suhteen, ne eivät kilisisi tai varsinkaan tipahtaisi kuin suorasta osumasta. Lydia murahti ja jatkoi heittämistä.

Vaikka Lydian sihti ei ollut kovin kummoinen, Becca kiemurteli silti pian ahdistuneesti. Pallojen väistely sai hänen herkille paikoilleen kiinnitetyt nipistimet vaihtamaan asentoaan ja hieromaan niitä ihanasti. Tytön jo valmiiksi kiihottunut paljas alapää valui pian valtoimenaan kosteuttaan, mutta helpotusta kiimaan ei käsistä kahlittuna ollut näköpiirissä.

Tytön vieressä Stephanie kiljaisi pallon osuessa suoraan pimpilleen, saaden kellon kilahtamaan äänekkäästi. Pian toinen ja kolmas pallo osuivat samaan paikkaan. Tyttö vapisi hallitsemattomasti, klitoriksen hieromisen kiihottaessa häntä kohti orgasmia. Neljäs osuma sai tytön laukeamaan huutaen ja lyyhistymään rennoksi, samalla pudottaen kellon hänen pimppirenkaastaan. Tiuku helähti lattialla uuden lutkatytön kunniaksi. Stephanie ei enää pukisi vaatteitaan.

Sitten Becca kirkaisi itsekin, Lydian heiton osuessa suoraan hänen klitorikselleen. Kello kilahti äänekkäästi, samalla kun Becca itse laukesi räjähtäen herkistyneen nypynsä saamasta osumasta. Tyttö onnistui kuitenkin säilyttämään tasapainonsa eikä kello pudonnut renkaasta. Lydia ärähti harmista gongin kumahtaessa samassa uudelleen pelin loppumisen merkiksi.

Becca hymyili surullisesti kun Stephanie irroitettiin koukusta ja annettiin poikaystävälleen, joka lukitsi kaulapannan tytön kaulaan ja lähti samantien viemään tätä liekaketjussa kohti kahletelineitä. Stephanie kokisi pian ensimmäisen orjapanonsa. Kummallista kyllä, tyttö ei näyttänyt lainkaan harmistuneelta vaan melkein säteili tyytyväisyyttä.

Sitten Beccakin irroitettiin koukusta ja päästettiin pukeutumaan. Tytön käytyä pukeutumassa hän palasi kilpakumppaninsa luo, joka seisoskeli kojun vierellä suuri nallekarhu sylissään.
“Hyvä heitto se viimeinen”, Becca sanoi, saaden Lydian tuhahtamaan.
“Niin”, hän jatkoi, “Minne sinä ajattelit mennä pelaamaan?”
Lydia jähmettyi paikalleen. Hän ei ollut odottanut Beccan tulevan kojulta vapaana takaisin vaatimaan vedosta kiinni pitämistä. Mutta nyt hän ei enää pystynyt perääntymään.
“Tuonne”, Lydia totesi epäröimättä. “Merenneitoaltaalle.”

Merenneitoaltaat eivät olleet juuri muuttuneet ajasta ennen nykyisiä orjalakeja, paitsi että täällä kaikki pudotettavat uhrit olivat tietysti alastomia tyttöjä. Ja, mikäli heidät onnistuttiin pudottamaan telineeltä altaaseen, onnistunut heittäjä sai pannoittaa tytön välittömästi omakseen.

Lydia riisuutui lähes teatraalisesti ennen kuin kiipesi lyhyet portaat ja istahti telineelle. Tyttö poseerasi itsevarmasti esitellen hyvinmuodostuneita rintojaan, melkein kuin yllyttäen yleisöä yrittämään voittaa hänet.

Tytön varmuus väheni hiukan kun hän näki haastajansa. Luke oli ensimmäisen vuoden yliopisto-opiskelija, joka oli ollut syöttäjänä lukioiden mestaruuden voittaneessa baseball-joukkueessa ja saanut sittemmin suorituksestaan urheilustipendin. Tyttö sai kuitenkin pian palautettua uhmakkuutensa ja katsoi Lukea haastavasti.

Lukella oli käytössä kolme palloa ennen kuin Lydia saisi kiivetä alas. Ensimmäinen meni ylhäältä ohi ja Lydia nauroi.
“Eka huti”, tyttö sanoi kehräten.
Luke ei välittänyt hänestä vaan heitti toisen pallon. Se osui tömähtäen juuri maalitaulun alapuolelle.
“Oi voi”, Lydia kiusoitteli.
“Piti vähän testata etäisyyttä”, Luke napautti, samalla viskaten kolmannen pallon.
“Kuvitteletko tosiaan…” tyttö aloitti, mutta lause jäi kesken telineen pettäessä hänen altaan. Tyttö kirkaisi ja putosi loiskahtaen altaaseen.

Tyttö nousi pintaan pärskien ja vihaisena kuin uitettu kissatyttö. Ennen kuin hän ehti ajatellakaan kiipeämistä ylös altaasta, Luke otti tukevan otteen tytön alastomasta vartalosta ja kiskaisi hänet ylös. Lydia haukkoi vielä henkeä pojan jo lukitessa hänelle tuoreen kaulapannan ja kahlitessa hänen kätensä rautoihin selän taakse.

Lydia ei ehtinyt edes kiukustua, kun Luke heitti kahlitun orjansa vatsalleen läheiselle pöydälle, tissit vasten pöytälevyä ja jalat ilmassa roikkuen. Tyttö pystyi vain vinkumaan uuden isäntänsä ottaessa jäykän mulkkunsa esiin ja työntäessä sen suoraan orjan litimärkään pilluun.

Becca katseli pelonsekaisen kiihkon vallassa kuinka Lydia vikisi isäntänsä työntöjen tahtiin, edelleen vettä valuen, mutta myös pimppi tippuen toisenlaista kosteutta. Ei kulunut kauankaan ennen kuin tyttö alkoi vinkua yhä enemmän nautinnosta, vastentahtoisuus hukkuneena orjan ensimmäiseen lutkaorgasmiin, kaulapannan ja isännän otteiden pakottaessa hänen mielensä hyväksymään asemansa panoleluna. Luken lopulta tyhjennettyä lastinsa orjansa pilluun, tyttö katseli häntä alistuneen kunnioittavasti, koppavuus vaihtuneena haluun miellyttää isäntää. Luke laittoi tytön kaulapantaan kiinni hihnan ja taputteli hänet vielä pyyhkeellä kuivaksi, ennen kuin lähti johdattamaan orjaansa tämän uuteen lutkanelämään.
Lydia ei vilkaissutkaan vapaita entisiä ystäviään, hän oli nyt orjatyttö.

Becca yritti vakuuttaa itsensä ettei halunnut pelata enää, mutta hänen katseltuaan Lydian orjaraiskausta, tytön omakin pimppi oli taas alkanut vuotaa kosteuttaan pikkuhousuihin. Pallonheittokojussa saatu orgasmi oli jo ehtinyt haihtua jonnekin kaukaiseen menneisyyteen.

Tyttö pysähtyi katselemaan vasarapeliä. Se oli samanlainen kuin vanha huvipuistopeli, pienellä nerokkaalla muutoksella. Kilpailijat yrittivät edelleenkin lyödä raskaalla vasaralla maalia mahdollisimman kovaa, mutta tavoite ei enää ollut kilauttaa kelloa. Sen sijaan lyönnin voima sääteli vapaaehtoiseksi tarjoutuneen tytön sisään asetettua dildoa. Liian hiljainen lyönti, niin tyttö lähinnä saisi mukavan värinän pimppiinsä ja kävelisi pois vapaana ja palkinnon kanssa. Voimakkaampi lyönti, niin dildo pakottaisi tytön laukeamaan ja kilpailija saisi viedä uuden lutkatytön liekaketjussa mukanaan.

Becca katseli kuinka noin viisi tyttöä vuorollaan ottivat dildon pimppiinsä. Heidän ei tarvinnut tässä pelissä ottaa edes hameitaan pois, tyttö riisuttiin vain jos hän saisi kaulapannan. Yksikään tytöistä ei joutunut pantaan, vasara oli yllättävän raskas liian itsevarmojen kilpailijoiden käsiin.
Tyttö päätti kokeilla vielä tätä lajia ennen kuin etsisi isänsä ja lähtisi hänen kanssaan kotiin. Hän astui esiin ja seisoi pian kiinni laitteessa metallidildo sisällä pimpissään, sen heikosti värisevä pää ihanasti juuri G-pistettään vasten.

Tyttö silmäili yleisöä nähdäkseen kuka tahtoisi heilauttaa vasaraa hänelle ja yllätyksekseen näki Joshin astuvan esiin.

“Josh?”
“Terve, Becky”, Josh vastasi. “Kivaa nähdä sinua täällä.”
“Aiotko sinä yrittää, Josh?” Becky kysyi, yrittäen olla kuulostamatta liian epäilevältä.
Josh naurahti ja riisui takkinsa, paljastaen solakan mutta silminnähden lihaksikkaan ylävartalonsa.
“Tiesitkö että olen käynyt punttisalilla viimeiset kolme vuotta?”
Becca nielaisi hermostuneesti ja avasi suunsa vastatakseen, mutta Josh nosti jo vasaran yllättävän kevyesti ja humautti sen samantien alas.

Becca ei hetkeen tajunnut mitä tapahtui. Tullessaan tajuihinsa hän tajusi kirkuvansa nautinnosta, dildon tarjoillessa hänelle voimakkaampia tuntemuksia kuin mikään koskaan ennen. Järisyttävä orgasmi vei tytöltä kirjaimellisesti jalat alta ja hän romahti dildo sisällään polvilleen, kauttaaltaan täristen.

Tytön vielä hapuillessa takaisin maailmaan, Josh nosti hänet vaivattomasti jaloilleen ja alkoi riisua häntä kuin nukkea. Pian tyttö oli alasti ja yritti punastellen peitellä itseään, mutta Josh vei vastustamattomasti hänen kätensä selän taakse ja lukitsi ne teräksisiin käsirautoihin, jättäen tytön pienet mutta sievät rinnat ja kiihotuksesta turvonneen, kosteutta valuvan pillun täysin avoimeksi uuden herransa himokkaalle katseelle.
Sitten Josh veti epäröimättä esiin orjapannan ja lukitsi sen tytön sievän kaulan ympärille.

Becca vinkaisi tilanteen alkaessa selkeytyä hänelle kokonaisuudessaan. Hän oli nyt kahlittu lutkatyttö, orja, miesten panolelu… nimenomaan Joshin panolelu. Josh olisi hänen isäntänsä tästä eteenpäin ja hän itse orja. Tyttö uikutti häpeästä ja yllättävästä himontunteesta.

Josh asetti liekaketjun kiinni hänen pantaansa – tytön oli vieläkin hankala hyväksyä että hänellä oli nyt tosiaan kaulapanta, että hän oli nyt orja – ja lähti viemään tyttöä matalalle pöydälle vasarapelin lähelle. Hän heitti tytön selälleen viileälle metallialustalle ja pakotti tämän jalat haaralleen.
“Olen jo pitkään halunnut tehdä tämän, senkin pikkulutka”, Josh sanoi yllättävän hellästi. Sitten hän työnsi kalunsa sisään tytön kiimaiseen orjanpimppiin.

Joshin sanat saattoivat olla hellät, mutta hänen otteensa eivät olleet. Hän alkoi nussia orjaansa villillä eläimellisellä kiihkolla, pakottaen tytön ottamaan sisäänsä jokaisen sentin kalustaan, työntyen kerta kerralta kovemmin orjansa himokkaaseen pimppiin. Tyttö huusi pian kiimasta saadessaan voimistetun orgasmin kerta toisensa jälkeen, hänen mielensä alkaessa taipua orjan asemaan, palvelemisen ja alistumisen halun ottaessa hänestä vallan.

Tyttö tuli vielä viimeisen kerran Joshin työntäessä kalunsa hänen pimppinsä pohjalle ja purkaessa siemenensä syvälle hänen sisäänsä. Hän jäi pöydälle makaamaan huohottaen Joshin vetäytyessä ulos ja pyyhkiessään kalunsa tytön reiteen.

“Tunnuit hyvältä, orjatyttö”, Josh sanoi. Becca tunsi punastuvansa mielihyvästä.
“Nyt, orjatyttö tarvitsee uuden nimen”, Josh totesi. Becca katsoi häntä säikähtäen ja mietti millaisen nimen hän saisi halveksutttuaan Joshia niin pitkään. Panopillu? Spermalutka? Tyttö oli kuullut lukemattomia halventavia orjatyttönimiä, mutta ei koskaan ajatellut että hänenkin osakseen tulisi sellainen. Joshilla ei olisi mitään syytä olla nöyryyttämättä häntä kunnolla.

“Minusta tuntuu että nimeksesi sopisi Becky”, Josh sanoi. Becky melkein itki ilosta ja helpotuksesta. Josh olisi hyvä isäntä hänelle.
“Kiitos, isäntä”, tyttö sanoi onnellisena. “Tämän orjan nimi on Becky.”
“Orjatyttö tietysti on alasti enimmän aikaa, mutta tämä kuuluu Beckylle”, Josh sanoi, vetäen taskustaan soturiprinsessan rannekorun ja kiinnittäen sen tytön ranteeseen, juuri rautaisen kahleen yläpuolelle. Becky ei voinut enää pidätellä kyyneliä.
“Kiitos, isäntä”, hän niiskutti. “Becky pitää siitä.”
Josh hymyili ja veti väsyneen orjan jaloilleen. “Tiedän”, hän sanoi.

Josh alkoi johdattaa orjatyttöään pois kojulta, kun hän äkkiä pysähtyi. Becky nosti katseensa ja näki isänsä lähestyvän. Isän perässä liekaketjussa oli alaston tyttö, joka punastellen seurasi uutta isäntäänsä.
“Isi?” Becky sanoi varovasti.
“Hei kultamuru”, isä sanoi. “Nähtävästi päädyit sitten kuitenkin kaulapantaan. Josh, täytyy sanoa että en olisi voinut toivoa parempaa isäntää tytölleni. Pidät hänestä varmasti hyvää huolta.”
“Kiitos, herra”, Josh nyökkäsi.
“Nyt olen sitäkin tyytyväisempi että voitin Tiffanyn ampumaradalla”, Beckyn isä jatkoi. “Talo ei tunnu lainkaan niin tyhjältä oman lutkatytön kanssa, ainakaan sen jälkeen kun laitan hänet pyöräyttämään pari pienokaista kohdussaan.”
Tiffany värähti kahleissaan mutta hymyili silti leveästi ajatukselle lapsista uuden isäntänsä kanssa.
“Niin, olemme edelleen naapureita, niin emmeköhän näe vielä toistekin, pikkuiset”, mies jatkoi. “Tulehan, Tiff, aion nussia orjanpilluasi vielä monta kertaa tänään.”

Becky katseli kuinka hänen isänsä johdatti ujostelevaa orjalutkaansa poispäin ja ajatteli että isä oli vihdoin pääsemässä uuden elämän alkuun. Tyttö hymyili.
“Tosiaan, Becky, minäkin voisin nussia sinua vielä kun ilta on nuori, joten lähdetään”, Josh sanoi.
“Kyllä, isäntä”, Becky sanoi, tuntien sydämensä hypähtävän ilosta.
“Ja Becky…”
“Niin, isäntä?”
“Hyvää syntymäpäivää.”

6 kommenttia viestissä: “Syntymäpäivä Slave Expossa”

 1. Nyymi says:

  Lisää tätä! Tää on edelleen paras tarina täällä!

 2. Slavemaster says:

  Alkuperäinen tarina löytyy näemmä taas netistä 🙂 https://collaredslutgirls.bdsmlr.com/post/48606126

 3. Kommentoija says:

  Varmaankin paras tarina täällä, tulen aina kun runkkaan tälle. Kiitos kun jaksoit suomentaa, käännä ihmeessä lisääkin.

 4. EnricoGucci says:

  Loistava tarina! Alkuperäinen kirjoittaja ei varmaan panisi pahakseen vaikka joku kirjoittais lisääkin…

  • Slavemaster says:

   Kirjoittajan kadonneessa tumblr-blogissa oli huomattavasti enemmänkin samanaiheisia tarinoita, olen harkinnut että voisi kääntää lisääkin jos tulee positiivista kiinnostusta.

Kommentoi

top