search
top

Orjatytön likainen rangaistus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

VAROITUS: Tarina sisältää huomattavassa määrin sitä itseään. Ei kannata lukea jos ei nauti aiheesta.

– Orja, olet taas ollut kuriton. Vaikka aloittelija oletkin, sinun tulisi jo vähitellen oppia orjan perustavat.

Milli kuunteli herransa saarnaa polvillaan pää painuksissa. Hän kyllä yritti parhaansa, mutta kun herra ei ymmärtänyt pienintäkään leikkiä. Ehkä hän vain oli luonnostaan ilkikurinen.

– Tällä kertaa saat sellaisen rangaistuksen jota et heti unohdakaan.

Herra otti tyttöä liekaketjusta ja nykäisi hänet liikkeelle. Tyttö seurasi sipsuttaen, yrittäen olla kompastumatta nilkkarautoihinsa. Toki hän voisi taas teeskennellä kompastumista kuten kerran aiemminkin, mutta herra voisi alkaa epäillä. Ehkä nyt oli parempi olla kiltisti.

Mies vei tytön “kuritushuoneeseen”. Vaikka Milli oli ollut orjana vasta pari viikkoa, tämä huone oli käynyt pelottavan tutuksi.

Herra otti alas seinää vasten nostetun muovisen ammeen ja käski tytön käydä siihen polvilleen. Milli totteli välittömästi, vastaanhangoittelu vain pahentaisi rangaistusta. Herra lukitsi tytön nilkkakahleet ja käsiraudat yhteen lyhyellä ketjulla.

Tyttö katseli ammetta ihmeissään, olisiko edessä jonkinlainen vesikidutus?

– Ota tämä pilleri niin rangaistuksesi helpottuu hiukan.

Milli nuolaisi kiltisti pillerin herransa kädestä. Herra vaikutti jo valmiiksi kiukkuiselta, hän ei tahtonut suututtaa tätä enempää. Herra antoi tytölle kulauksen vettä auttaakseen tätä nielemään pillerin, ja jäi sitten silittelemään tytön hiuksia ja olkapäitä. Milli katseli herraansa arasti.

– Herra, mikä se rangaistus on?
– Sanohan, tyttöseni, onko sinulla koskaan ollut kakkimistautia? herra kysyi virnistäen.
– Mikä se on?

Herra vilkaisi kelloaan.
– Hm. Pillerin pitäisi vaikuttaa parin minuutin sisällä.

Milli katsoi herraansa säikähtäneenä. Mitä tämä oli hänelle syöttänyt?
– Miten se vaikuttaa, herra?
– Huomaat kyllä pian.

Samassa tytön vatsa alkoi tuntua oudolta. Johtuiko tämä siitä pilleristä vai pelosta?

– Herra, mikä se pilleri oli? tyttö kysyi kauhuissaan.

Tytön vatsaa alkoi pakottaa yhä pahemmin. Hänen oli pian pakko päästää varovainen pieru olonsa helpottamiseksi. Tyttö vilkaisi punastuen herraansa, oliko tämä huomannut?

Milliä alkoi kakattaa.
– Herra…
– Mitä, tyttöseni? Isäntä kysyi näennäisen lempeään tyyliinsä, silitellen orjansa tummia hiuksia.
– Pääsisinkö vessaan? Minua kakattaa.
– Tiedän, isäntä totesi julmasti hymyillen.

Milli katsoi ihmeissään herraa. Pääsisikö hän vessaan vai ei?
Sitten kysymys kävi tarpeettomaksi, kun hän tajusi jo kakkaavansa pikkuhousuihinsa. Tyttö ei todellakaan olisi kehdannut kakata herransa nähden, mutta hän ei vain pystynyt pidättelemään.

– H-herra, ä-älkää katsoko, tyttö aneli, yrittäen kääntää päänsä poispäin. Isäntä ei kuitenkaan piitannut tytön anelusta vaan päinvastoin vilkuili orjansa pyllyä kiinnostuneena.

Ikään kuin lisänöyryytyksenä tytön kakka oli valtavan kokoinen pötkö, jota ei todellakaan voinut olla huomaamatta. Milli oli huokaista helpotuksesta sen tultua ulos, kun hän tajusi olevansa jo työntämässä toista.

– Kakkimistauti on tauti jonka olen itse kehittänyt orjatyttöjen nöyryyttämiseen. Tytöt ovat yleensä hyvin nöyrinä koettuaan sen.

Tyttö katsoi miestä kauhistuneena. Toinen kakka putosi hänen pikkuhousuihinsa, ja kolmas oli jo tulossa perään.

– Tauti saa nimensä mukaisesti tytön kakkimaan hallitsemattomasti, herra jatkoi selostustaan virnistäen.
– Se on vähän kuin vastakkainen ummetukselle.
– Halkean kohta häpeästä, herra, Milli parahti.
– Niin taitavat haljeta pian pikkuhoususikin jos jatkat tuohon tahtiin, herra naurahti vilkaisten orjansa takapuolta.

Milliä ei naurattanut. Tyttö yritti tempoa kahleita joilla hänet oli sidottu. Turhaan, ne eivät hievahtaneetkaan. Samaan aikaan hänen kakkimisensa tuntui vain kiihtyvän. Kolmannen kakan jälkeen tuli pikatahtiin neljäs, viides… tyttö putosi pian laskuista. Miten hän pystyi kakkaamaan tähän tahtiin, eikö hänen peppunsa tyhjentynyt tai jotakin?

Herra virnisti kuin olisi arvannut tytön kysymyksen.
– Kakkimistauti ei edes vaadi että tytön vatsassa olisi mitään ulostettavaa. Se melkein vaikuttaisi rikkovan luonnonlakeja, tekevän kakkaa tyhjästä tai jotakin.

Milli alkoi hätääntyä. Miten isäntä pystyi suhtautumaan noin tyynesti?

– Herra, miten pitkään tätä vielä jatkuu?
– Kakkimistaudin kestoon vaikuttaa moni tekijä. Sinun tapauksessasi, sillä annostuksella minkä annoin, uskoisin että noin kolme tuntia.
– Kolme tuntia? tyttö parkaisi kauhistuneena.
– Sen verran pieni annos. Suurempi voisi saada sinut istumaan pöntöllä viikon.

Pieni annos? Kolme tuntia kakkaa tällaiseen tahtiin? Orjatyttö katsoi herraansa yrittäen päättää, saattoiko tämä olla tosissaan.

– Tauti on vaaraton, mutta saattaa tuntua kiusalliselta. Varsinkin jos se iskee väärään aikaan, herra totesi häijysti virnistäen.

Milli värähti. Tällä taudilla herra voisi laittaa hänet kakkaamaan housuihinsa vaikka keskellä katua. Hän kuolisi häpeästä jo ajatuksestakin.

– Armoa, herra. Orjatyttö lupaa olla kiltisti.
– Tiedän. Orjatytöt aina lupaavat kaikenlaista kun rangaistus uhkaa, herra totesi sadistisesti hymyillen, tavalla joka ei todellakaan helpottanut tytön ahdistusta.

Tytön pikkuhousut alkoivat kiristää yhä pahemmin täyttyessään kakasta kuin ruskea ilmapallo. Sitten ne äkkiä napsahtivat halki ja putosivat sisältöineen ammeeseen hänen kahlituille jaloilleen. Milli ei voinut uskoa, hän oli parissa minuutissa kakannut pikkuhousunsa rikki. Ja kakkaa tuli aina vain lisää.

Herra irroitti vielä tytön rintaliivit ja alkoi puristella tämän rintoja. Milli tunsi itsensä suojattomammaksi kuin koskaan.

– Minun pitää käydä asioilla. Mieti sinä sillä välin vaikka orjatytön käytöstapoja.
– Mutta herra… Milli aloitti, mutta vaikeni herran vilkaistessa terävästi. Tyttö katseli hiljaisena kun isäntä käänsi selkänsä ja käveli ulos huoneesta.

Jäätyään yksin tytöllä ei ollut juuri muuta tekemistä kuin istua kahleissa aloillaan ja kakkia ammeeseen jaloilleen. Hän kokeili vielä kahleidensa pitävyyttä, mutta ne eivät antaneet myöten. Kakkaaminen jatkui tasaisena, luonnottoman yksitoikkoisena virtana, kikkare toisensa jälkeen, ilman että hänen olisi tarvinnut ponnistella mitenkään. Tyttö yritti pidätellä tai päkistää, vaikuttaa siihen edes jotenkin, mutta ilman mitään erityisempää vaikutusta. Hän ei oikeasti hallinnut peppuaan lainkaan.

Tyttö pakottautui vilkaisemaan ammeen pohjalle. Paria ensimmäistä lukuunottamatta hänen kakkansa olivat kaikki melkein samanlaisia lyhyitä, kovia pötköjä. Mistä ne oikein tulivat? Mitä hänen vartalossaan oikein tapahtui?

Herran vihdoin tullessa takaisin ammeen pohja oli jo lähes kokonaan kakan peitossa.

– Tervehdys, kakkatyttö, herra virnisti silitellen orjatartaan.
– Miltä rangaistus tuntuu?
– Herra, ettekö saisi tätä loppumaan? Tämä on niin noloa, tyttö aneli lähes itkien, taas yhden kakan tullessa ulos.
– Toki saisin, herra vastasi.
– Tukeva anaalitulppa pysäyttäisi kakkimisen helposti, mutta epäilen ettet nauttisi sen sivuvaikutuksista.
– Mistä sivuvaikutuksista? tyttö kysyi varovasti. Voisiko mikään olla pahempaa kuin tämä nöyryytys?
– No, vatsasi saattaisi mennä sekaisin ja kakkitauti alkaisi uudestaan alusta tulpan poistuttua. Haluatko kokeilla?

Tyttö tunsi kiukun läikähdyksen. Ei hän halunnut aloittaa tätä alusta vaan lopettaa sen.
– En halua, herra, hän vastasi kiukkuaan pidätellen.
– No, sitten orjan ei varmaan auta kuin kakata loppuun, herra virnisti. Milli voihkaisi ajatuksesta.

Kakattuaan jo useamman tunnin Milli alkoi epäillä loppuisiko tauti koskaan. Hänen takapuolensa oli jo lähes tunnoton ja polvensa väsyneet paikallaan olosta.

Lopulta, nöyryytetyn tytön hautauduttua kikkareisiin jo melkein vyötäröään myöten, kakkaaminen alkoi asettua ja tyrehtyi sitten kokonaan. Milli huokaisi varovasti helpotuksesta. Tytön vatsa tuntui vielä hiukan sekaiselta, mutta hän ei uskaltanut helpottaa oloaan. Nyt kun tyttö vihdoinkin pystyi taas hallitsemaan peräsuoltaan, hän ei halunnut vahingossaan kakkimisen alkavan uudestaan.

Vatsan sekaisuus tuntui vain pahenevan. Ei kai tauti ollut alkamassa taas, herrahan oli sanonut sen loppuvan jos hän vain antaisi kakan tulla. Vai kuuluiko vatsakipu siihen muuten vain? Milli toivoi herran tulevan pian että voisi kysyä.

Tuskallisen ajan päästä herra tuli lopulta katsomaan kuritettavaa tyttöään. Milli oli taipunut vatsakivusta melkein kaksinkerroin.
– Kakkiminen näyttää loppuneen. Kakkasitko jo jälkeiset?
– Mitkä, herra? tyttö kysyi, kyyneleet silmissä kivusta.
– Kakkimistauti jatkaa kertymistään peräsuoleen aktiivisen vaiheen päätyttyä. Se pitää kakata ulos, muuten tauti ei lähde vaan voi alkaa uudestaan. Enkö maininnut? herra virnisti.

Tyttö katsoi herraansa kauhistuneena. Ei, hän ei ollut kuullut tätä aiemmin.

– Parempi kakata kun vielä ehdit.

Milli ei todellakaan halunnut taudin uusiutuvan enää. Tuskasta huolimatta tyttö ojentautui heti suoraksi ja alkoi päästää “jälkeisiä”. Tytön väsynyt anus joutui vielä kerran venymään äärimmilleen, kun hän kakkasi ulos melkein oman ranteensa paksuisen ja puolen metrin mittaisen mustanruskean kakan.

Ponnistettuaan jättipötkön ulos tytön vatsakin vihdoin rauhoittui. Milli huokaisi helpottuneena. Toivottavasti herra ei määräisi hänelle enää yhtään enempää rangaistuksia, tässä olisi tarpeeksi hetkeen.

– Katso nyt minkä sotkun teit, tyttö, isäntä nauroi rapsuttaen tyttöä kuin koiraa.
– Pitäisikö sinulle laittaa vaippa ensi kerralla?

Milli punastui häpeästä ja pidätetystä kiukusta.

– Anteeksi, herra. Päästättekö katuvan orjatytön nyt irti? Milli kysyi pää painuksissa, purren kieltään ettei sanoisi mitään vahingossa. Isäntä virnisti sadistisesti, saaden tytön värähtämään.
– Olkaa kiltti? tyttö pyysi ääni vapisten, yrittäen näyttää mahdollisimman surkealta.

Herra ei valitettavasti ollut myötätuntoisella tuulella.
– En vielä, orja, mies totesi. Hän otti vyöltään teippirullan ja pakotti Millin vaitonaiseksi suuteipillä.
– Ensin pääset kylpyyn.

Milli katsoi herraansa hämmentyneenä. Kylpyhän olisi parasta mitä hän saattoi tämän ulosteissa istumisen jälkeen toivoa.

Vastaus tuli liiankin pian. Herra irroitti tytön ranteet ammeen reunoista, mutta jätti ne kahleisiin selän taakse. Sitten hän otti käsiinsä kumihansikkaat ja työnsi tytön hellästi mutta vastaansanomattomasti vatsalleen kakkaan, alkaen naureskellen hieroa tytön omaa ulostetta tämän vartalolle.

Sitten tyttö tunsi lämpimän nestesuihkun valuvan päälleen. Oman kakkansa lisäksi hän joutuisi kylpemään myös herran virtsassa. Tyttö rimpuili ponnettomasti ammeen pohjalla, onnistuen lähinnä sotkemaan itsensä vielä pahemmin.

Herran virtsattua rakkonsa tyhjäksi hän jatkoi orjatytön nöyryyttämistä muovailemalla tälle kylpytarpeista kakkaiset rintaliivit ja pikkuhousut.

– Nyt on kakkaiselle orjalle sopiva asustus, herra nauroi. Milli uikutti ja pudisteli voimattomasti päätään. Isäntä hieroi kakkaa tytön poskille ja työnsi jotakin pikkuhousujen läpi hänen pimppiinsä.

“Kylvetettyään” orjaansa tarpeeksi herra kumosi ammeen sisällön tyttöineen lattialle muoviselle alustalle, ja samantien sulki alustan tiiviillä vetoketjulla ikään kuin makuupussiksi tytön ympärille. Voimaton tyttö ei ehtinyt edes älähtää.

– Kuten sanoin, orja, tästä tulee rangaistus jota et heti unohda. Saat viettää yön sellaisena kakkapakettina kuten kaltaisellesi kakkatytölle sopii.

Isäntä muotoili pussin muutamalla hihnalla paketiksi ja ripusti sen katosta roikkuvaan koukkuun, tönäisten sitten tytön keinumaan ketjun varassa. Samassa tyttö tunsi jonkin alkavan väristä vasten pimppiään ja klitoristaan, juuri tavalla joka sai hänet kiimaiseksi.

Herra taputteli tytön kakkaista pyllyä muovikuoren päältä, värisijän nostaessa tahtia automaattisen ohjelman mukaisesti. Milli hengitti katkonaisesti ja rimpuili. Miten se saattoi tuntua niin ihanalta? Tällaisessa tilanteessa jossa ei ollut kerta kaikkiaan mitään kiihottavaa.

Laite kiihdytti tahtia juuri sopivasti. Milli ei pian kestänyt enää vaan antoi periksi nautinnolle. Tyttö sulki silmänsä ja antoi ihanan värisevän tunteen levitä koko vartaloonsa. Orgasmi sai tytön vinkumaan suuteippinsä takana ja kiemurtelemaan likaisessa säkissään. Isäntä tönäisi hänet taas keinumaan.

– Toivottavasti nautintosi ei käynnistänyt kakkimista uudelleen, herra virnisti tytön toivuttua.
– Sillä on joskus sellainen vaikutus.

Millin hyvä olo katkesi samantien. Hän tuijotti isäntää järkyttyneenä. Samassa tyttö tunsikin jo alkaneensa kakata.

– Hyvää yötä, kakkatyttö, herra hymyili ja kääntyi lähteäkseen.

Milli katsoi voimattomana kuinka herra lähti ovesta ja sammutti valot mennessään. Pieni kyynel vierähti hänen likaiselle poskelleen. Saattoiko yleensä niin lempeä herra todella jättää hänet näin?

Värisijä alkoi taas kiihottaa tytön pimppiä, samalla kun taas uusi kakka alkoi työntyä ulos hänen pyllystään. Tästä tulisi pitkä ja tuskainen yö.

4 kommenttia viestissä: “Orjatytön likainen rangaistus”

 1. Insinööri says:

  Jos tuollainen pilleri olisi oikeasti olemassa, sen avulla voisi tuottaa loputtomiin ilmaista sähköä.

  Rakennettaisiin maailmanpyörän tapainen herkästi laakeroitu laite, johon olisi kiinnitetty suuri joukko orjatyttöjä. Tytöille annettaisiin pillerit. Pyörän toisella puolella kakan annettaisiin pudota maahan, mutta toisella se kerääntyisi joka tytön takapuoleen kiinnitettyyn ämpäriin.

  Hyvin pian pyörä olisi toiselta puolelta painavampi ja alkaisi pyöriä. Kakalla lastattujen ämpärien tullessa alimmilleen ne tyhjenisivät ja siirtyisivät irti tytöstä. Sitten tytöt nousisivat pyörän kevyttä sivua ylös ja huipulla ämpäri alkaisi taas kerätä kakkaa varmistaen siten, että toinen puoli pyörää pysyy painavampana kuin toinen.

  Pyörän keskiöön olisi liitetty generaattori.

  • Slavemaster says:

   En usko että tuolla tavalla tuotettu sähkö olisi ilmaista tai edes kustannustehokasta. Orjatytöt pitää kuitenkin ruokkia, pestä välillä ja muuten pitää kunnossa, muuten generaattori lakkaa pyörimästä jo pian.

   Parempi tapa voisi olla viedä joukko orjatyttöjä jonkun korkean rakennuksen ylimpään kerrokseen, kiinnittää kaikille letkut pyllyihin ja asettaa poistoputkeen turbiinigeneraattori. Tytöt voisivat samalla tienata ylläpitonsa ja vähän ylimääräistäkin toimimalla bordelliorjina.

 2. Diffu says:

  Tämä tuntuu tutulta,luulen että olen lukenut tämän jo ainakin vuosi sitten?

  • Slavemaster says:

   Kyllä, tämä on uusintajulkaisu tarinasta joka katosi sivuston resetoinnin yhteydessä.

Kommentoi

top