search
top

Se on työtä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (80 votes, average: 2.65 out of 5)
Loading...

Suoraa jatkoa tarinalle “Se on vain työtä”. Tarina ehkä aukeaa paremmin ykkösosan lukemalla:
http://www.seksinovellit.com/2019/02/05/se-on-vain-tyota/

”Miks sun nyt täytyy mennä sen vanhan papparaisen luokse? Vittu soita sille ja sano et tuut joku toinen päivä!” Joosen ääni nousi melkein falsettiin, kun se suuttui. Ite se oli päättänyt anoa lomaa perjantaille kertomatta mulle mitään. Luulin muutenkin, että intissä ei paljon vapaita pidetty ensimmäisinä viikkoina. Mutta niin oli Joose paukannut ”iloiseksi” yllätykseksi mun oven taakse torstai-iltana juuri kun mun piti lähteä Matin luokse. Tai no olihan se iloinen yllätys, mut ei just nyt.

”Hei kulta…” sanoin ja otin suloisimman koiranpentuilmeeni, ”mä korvaan tän sulle jotenkin illalla, mut on ihan pakko mennä duuniin…”

Joose leppyi yhtä nopeesti kuin kiihtyi.

”Tuutko si saunaan mun kaa?” se kysyi. Nyökkäsin ja hymyilin.

Lähdin Matin luo. Päättäväisenä. Olimme nähneet siivouksen ja pyykkäyksen merkeissä maanantaina. Se oli mennyt hyvin. Emme olleet puhuneet mitään edellisestä tai tulevasta torstaista. Nyt hoitaisin homman kuin ammattilainen, tää on jo tuttua.

Moikkasin Mattia iloisesti ovella. Yritin olla rento, mutta sisällä kihelmöi. Pelotti, että reagoisin samalla tavalla kuin viimeksi. Ei. Tiesin, että reagoisin niin. Odotin hänen riisumistaan ja alastonta vanhaa ruumista. Hyi saatana. Yritin psyykata itseäni ja töniä mielen kihelmöintiä kauemmas.

Sitten tuttu kaava. Kylppäriin ja vaatteet pois. Katsoin seiniä, mutta mielessä poltti ajatus Matista ilman vaatteita.

”Mitä mietit?” Matti kysyi.

”Miten niin?” vastasin ehkä turhankin äkäisesti. Tajusin, ettemme olleet sanoneet sanaakaan tervehtimisen jälkeen.

”Onko tämä sinulle kiusallista? Me voimme kyllä lopettaa, jos…”

”Ei!” keskeytin Matin ja katson häntä syvälle silmiin. Siinä hän seisoi alasti edessäni. Enkä voinut sille mitään, mutta silmäni kävivät hänen haarovälissään. Se tapahtui todella nopeasti, mutta tiesin, että hän ehti sen huomata. Hänhän katsoi minua kohti. Ei vittu kun olin tyhmä. Onneksi Matti oli kuin mitään ei olisi tapahtunut ja hymyili.

”No, hyvä on sitten.”

Astelin hänen perässään suihkuun ja otin suihkupään. Väänsin veden ensin sopivalle ja sitten vetäsin nupista. Tietenkin vesi lensi suoraan päälleni.

”Ei vit…” sain nielaistua lopun. Vaatteeni olivat ihan märät.

Matti hymyili rauhoittavasti ja totesi:

”Älähän hätäile, sitä sattuu.”

Sammutin suihkun ja peräännyin. Näin, että Mattia huvitti koko tilanne, mutta hän yritti kaikin tavoin peittää sen.

”Nyt sinun täytyykin sitten tulla suihkuun minun kanssani.” Matti heitti leppoisalla äänellä.

”Siis mitä?” katsoin Mattia niin vihaisesti kuin osasin.

”Älä huoli. Minä olen tässä kuitenkin ihan alasti. Ota paita ja housut pois, laitetaan ne suihkun jälkeen kuivuriin.” hän sanoi.

Epäröin hetken, mutta sitten vedin paidan pois päältäni ja riisuin housuni. Käännyin takaisin kohti suihkua ja huomasin, että Matti tuijotti minua. Saatanan vanha pervo!

”Anteeksi…” Matti sanoi ja näytti häpeävän. ”Vartalosi vain jotenkin… se on lumoava. Eihän haittaa, että sanon sen?”

Naurahdin hermostuneesti. ”Ei tietenkään”, yritin sanoa, mutta suuni oli niin kuiva, ettei sanoistani varmaan saanut mitään selvää. Olin ihan sairaan kiihottunut. Yritin peittää kaiken haukkumalla mielessäni Mattia pervoksi hyväksi käyttäjäksi. Aloin jo aavistaa, ettei tämä ole enää mitään normaalia pesettämistä, mutta koitin esittää edelleen mukana. Mitä muuta olisin voinut tehdä? Olisin voinut rynnätä ulos. Matti ei olisi seurannut minua, hänhän oli ilman vaatteita. Olisin voinut pukea päälleni ja sanoa, että nyt peseydytään. Olisin voinut tehdä vaikka mitä. Mutta minä en halunnut tehdä. Halusin nähdä mihin tämä johtaa. Halusin, että Matti katselisi minua. Halusin vielä koskea hänen vanhaan kulliinsa.

Varovasti kuljin suihkuun. Otin suihkupään ja tällä kertaa tähtäsin poispäin itsestäni. Mitään sanomatta kastelin Matin, joka vilkuili koko ajan rintojani, kunnes vesisuihku pakotti hänet katsomaan pois. Saippuoin hänen vartalonsa hitaasti ja sitten jynssäsin hänen ihoaan pesusienellä. Huuhtelin saippuat pois. Matti kääntyi kohti minua ja tiesin, että nyt on aika. Tartuin taas hänen kulliinsa. Tällä kertaa se oli jo valmiiksi kovettumassa. Jännä, miten sitä ei ulkoapäin huomannut. Varovasti vedin esinahkaa taakse. Terska kurkisti sen alta punaisen ja apean näköisenä. Katsoin Mattia. Hän tuijotti minua syvälle silmiin. Ja suuteli.

Se tuntui ihanalta. Veri syöksyi varpaisiin, vatsassa lehahteli perhosia. Vaikka se oli vain pikku pusu, hänen huulensa minun huuliani vasten. Ei kieltä. Ohikiitävän hetken olin seitsemännessä taivaassa. Matti irrottautui minusta. Sanaakaan sanomatta hän pujotti rintaliivini pois rintojen päältä. Tissini heilahtivat esiin. Matti katsoi niitä, Tunsin itseni sillä hetkellä kovin kauniiksi ja halutuksi. Tajusin, että tämän täytyi olla aivan erityinen hetki myös Matille. Hänen kätensä vaeltelivat rinnoillani ja hän puristeli niitä hellästi. Olin äärimmilleni kiihottunut. Se hetki oli aivan täydellinen. Jännitystä, kiihottumista, jotain kiellettyä. Katsoin Mattia. Mietin kuumeisesti kehtaisinko vain heittäytyä polvilleni ja ottaa hänen kullinsa suuhuni. Vaikka kaikki oli edennyt näin pitkälle ja Matin aloitteesta, epäröin silti. Pelkäsin rikkovani tämän hetken, tekeväni jotain väärin. Onneksi Matti jatkoi. Hän kumartui rintojani kohden ja nuolaisi nänniäni. Huokasin. Tämä oli ihaninta ikinä.

Mutta sitten. Puhelimeni päästi kammottavan soittoäänensä ilmoille. Tuo hetki särkyi ja palasin tähän maailmaan. Käännyin ja kaivoin puhelimen housujen taskusta. Joose. Vastasin.

”Kulta, millon sä tulet?”

”Öö… tota… ei mee enää kauaa.”

”Okei, pidä kiirettä.”

”Joo joo. Pidän.”

Tällä välin Matti oli tullut suihkusta ja ottanut itse pyyhkeensä.

”Sinun pitää varmaan nyt mennä.” Hän sanoi rauhallisesti ja hymyili.

”Joo…” vastasin. Sydän tykytteli vieläkin, mutta tiesin että äskeinen hetki oli jo mennyt ohitse.

Vedin vaatteet päälleni. Ne olivat vieläkin aivan märät, mutta onneksi ilta oli lämmin. Joose odotteli jo meillä.

”Mitä sulle on sattunut?” se kysyi.

”Äh… pieni vahinko vaan hanan kanssa.” vastasin.

”Mennäänkö nyt saunaan?” se kysyi.

”Joo mennään vaan.”

3 kommenttia viestissä: “Se on työtä”

 1. Boii says:

  Jos jaksat, novellit voisivat olla pidempiäkin. Nämä kahden kohtauksen mittaiset on minuutissa ahmittu. Plussaa kuitenkin selvästi keskivertoa paremmasta kieliopista!

  • minime says:

   Kiitos. Otan tämän huomioon seuraavassa osassa!

   • tepa says:

    Oishan Joose odottanut vähän aikaa , mut seuraavalla kerralla sulla on aikaa.. Kiva taaskin ja tietysti aihe vois olla välillä joku toinenkin’

Kommentoi

top