search
top

Levotonta Unelmointia

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Taas sama uni…

Tartun puiseen kahvaan ja avaan lasisen, huuruisen oven jota pitkin valuu pisaroita. Sisältä huokuu päälleni höyryä ja kostea, kuuma tuulahdus. Astun sisään. En näe pitkälle, tunnen lämpimän, märän ilmamassan. Olen saunassa. Ympärilläni kuulen kuinka höyry lisääntyy, jossain liikkuu ja kuiskii ihmisiä. Hitaasti kävelen eteenpäin, paksu ja pehmeä puuvillapyyhe putoaa lanteiltani. Seison alastomana, hoikka vartaloni kosteuden keskellä, märkä kalpea iho kiiltelee. Tunnen kuinka joku hipaisee pyöreää peppuani. Näen höyryn takaa jonkun astelevan takanani ja työntää jalallaan kylpypyyhkeen syrjään. Jatkan hitaasti haparoiden eteenpäin. Kuulen läheneviä, hitaita askelia takaani, sivuillani. Jälleen lisää höyryä…

Eteeni ilmestyy saunaan tarkoitettu nojatuoli ja pitkähkö saunapenkki. Askeleet ympärilläni voimistuvat, istuudun penkille. Odotan… Pian höyry hetkeksi laskeutuu ja näen kuinka minua piirittää monta isoa, lihaksikasta miestä elimet suonikkaina jäykkänä. Kaikkien silmät kiinni minussa, osa kaluaan hyväillen. Jään katsomaan edessäni seisovaa miestä silmiin, kuuluu ääni ja paksu höyry nousee jälleen peittäen näkyvyyden. Ehdin nähdä kuinka hän lähtee minua kohti. Pian eteeni höyrystä ilmestyy iso, kostea kyrpä. Käsi laskeutuu olkapäälleni, liukuu hitaasti niskalle ja ohjaa lähemmäs kasvojeni edessä seisovaa kalua. Painan huulet terskalle ja elin alkaa liukua suuhuni. Tunnen suonet huulillani, tunnen kuinka se sykkii vahvana, alan imeä ja maistella. Penkin viereen astelee useampi mies minun ahmiessa kyrpää ahneella suullani. Kuuluu kuinka lutkutan. Kaksi miehistä asettuu munaansa imettävän viereen ja kohottaa toisen jalkansa penkille, kalut pystyssä nytkähdellen. Samaan aikaan he tarttuvat käsiini ja ohjaa haaroihinsa. Jatkan kiivasta imemistä alkaen runkata ja hyväillä kyrpää molemmissa käsissäni. Höyryn hieman laskeutuessa katselen kuinka istun mieslauman keskellä kämmenet ja suu kalua täynnä, yhdestä paikasta sellainen vielä puuttui.

Joku tarttui minuun takaa kainaloiden alta. Kyrpä luiskahti imustani ja katselin kuinka minut aseteltiin penkille selälleen makaamaan. Lisää höyryä… Ehdin nähdä kalujen kerääntyvän ympärilleni, yksi miehistä istui penkin päähän hajareisin ja asettui vasten peppuani pakaroideni alta minuun kiinni tarttuen. Tunsin miten hänen lämmin elimensä liukui pitkin ihoani aina vakooni, jääden painamaan pyllyaukolleni. Takaani minuun tarttunut nojasi nyt polvensa pääni viereen ja laskeutui, jälleen paksua kyrpää tuotiin eteeni. Otin munan suuhuni, kiiman vallassa imin sykkivää kalua ja käsin hapuilin höyryn keskeltä lisää elimiä. Koskettelin sokeana, löysin. Tunnustelin, hyväilin, runkkasin samalla ahneesti imien. Jalkovälissäni mies asetteli terskaansa ja alkoi hitaasti painaa vasten kiihkeänä odottavaa reikääni… Tunsin paineen ja peppu antoi hitaasti periksi, penis työntyi tiukkaan pyllyyni. Täytettyäni minut hän alkoi naida. Vartaloni hitaasti keinahdellen työntöjen voimasta otin molempiin aukkoihin miestä.

Tämä jatkui hetken ja tovin kuluttua alkoi molemmat minua käyttävistä äännellä voimakkaasti, runkkaamani kalut vetäytyivät. Samassa tunsin kuinka kalu työnnettiin syvälle sisääni ja sykkivä elin alkoi pursuta paksua spermaa peppuni syvyyksiin. Myös suussani sykki. Voimakkaasti nykivä kalu pumppasi kuumaa, suolaista lastia. Ehdin saada sitä suuhuni kunnes mies veti kyrvän ulos alkaen runkkaamaan villisti, loput nesteet roiskui kasvoilleni. Pyllyyni purkautunut mies liukui anuksestani, makasin peppu ja kasvot spermattuina penkillä.

Seuraavien vuoro… Edelliset kävelivät höyryyn kadoten ja lisää asteli tilalle. Minut nostettiin pystyyn ja osoitettiin kävelemään tuolille. Tuoli oli matala ja siinä istui valmiina joku. Kenenkään puhumatta kaksi muuta ohjaili minua istumaan syliin. Nousin ratsaille. Pepustani valui edellisen miehen nesteet kun pakaroihini omistavasti tartuttiin jo uudelleen. Minua kourittiin. Nielussani tunsin vielä valuvan siemenet kun viereen asteli jälleen suutani odottavia kaluja.

Allani istuva mies tarttui lanteistani ja asetti elimensä nussitulle reiälle. Hän painoi minua alas ja lantiotaan työntäen nosti itse vastaan, muna upposi käytettyyn ja spermaiseen pyllyyn helposti. Kiimassa aloin oitis ratsastaa lihaksikkaan miehen isolla kyrvällä. Kuului tuhma litinä kun liukas peppuni pumppasi elintä sisäänsä. Vieressä seisova mies tarttui kaluunsa ja käänsi päätäni. Hän kaapi kyrvällään kasvoiltani valuvaa spermaa ja upposi sitten suuhuni. Nielin ja putsasin hänet jonka jälkeen aloin imeä. Allani tahtova uros käytti pyllyäni kiihkeästi. Peppuni venyi ja täyttyi uudelleen ja uudelleen hänen miehisyydestään, voihkin itseäni tarjoillen. Pakaroitani puristellen ja läpsien mies nussi persettäni.

Höyry alkoi jälleen haihtua. Imussani oleva mies viittoili muita meidän ympärille ja vetäytyi ahneesta suustani. Jäin katselemaan kuinka joukko miehiä kerääntyi runkkaamaan kalujaan aivan minun lähelle. Nussin pyllyäni edelleen allani olevan uroon elimellä. Nyt! Kuulin jonkun sanoneen ja jokainen miehistä alkoi voihkia äänekkäästi. Kyrpä pepussani laukesi voimakkaasti ja ympärilläni monta kalua sykki ja roiski minut täyteen spermaa. Istuin sisälläni pumppaavan kalun kokonaan peppuuni, avasin suuni ja huohotin voihkien spermasateessa. Rakastin sitä. Paksua, kuumaa valkoista siementä roiskui ja valui vartalollani ja täytti pienen pyllyni. Se valui suuhuni, hitaasti ihollani, vikisin kiiman vallassa. Höyry alkoi lisääntyä ja pian en nähnyt eteeni…

Kuulin kuinka kello soi. Heräsin vartaloni kiivaasti värähdellen ja sydämen lyödessä rinnassa kuin ulos pyrkien. Makasin sängylläni alastomana, väsyneenä… Tajusin kaiken olleen unta. Poskeni punoittivat, hengitys tasaantui hitaasti. Uni oli ilmeisesti todella miellyttävä, ainakin päätellen sotkusta minkä olin saanut aikaan lakanoihini.

2 kommenttia viestissä: “Levotonta Unelmointia”

  1. Madclown says:

    Upeeta
    Jatkoa?

  2. Budovir says:

    Ihana uni! Näkisinpä tollasia 🙂

Kommentoi

top