search
top

Äidin oppitunnit jatkuvat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (74 votes, average: 2.93 out of 5)
Loading...

Viikko oli kulunut todella hitaasti. Odotin vain, että viikonloppukin menisi nopeasti ohi ja saapuisi seuraava kouluviikko ja lyhyt koulupäivä. Tuolloin oli äiti luvannut jatkaa meidän yhteisiä salaisia leikkejä. Viikolla oli saunassa käyty ja isän ollessa vilvottelemassa äiskä oli levitellyt pilluaan ylälauteilla minun ollessa alalauteilla. Härnäystä oli muutenkin jatkunut koko viikon.

Lauantaiaamuna äiti tuli herättämään.

“Hei, herääppäs jo. Kello on jo yli yhdeksän.”

Unisena mutisin jotain ja halusin jatkaa uniani.

“Tuu aamupalalle. Laitoin vähän leipää ja mehua. Isäs muuten lähti mökille puuhommiin.. Ja siskoshan on siellä kaverillaan yökylässä..”

Räpsäytin silmät auki. Ei äiti koskaan ollut aamupalaa tehnyt valmiiksi ja vinkki muun perheen poissaolosta saattoi tarkoittaa yhtä asiaa..

Äiti oli vielä pitkässä yöpaidassa ja itsekin olin pyjama päällä. Seurasin äiskää alakertaan ja keittiössä oli toden totta aamupalaa. Voileipä lautasella ja keltaista mehua lasissa. Haukkasin leipää ja vilkuilin hymyilevää äitiäni. Olin kulauttamassa mehua suuhuni, kun huomasin ettei juoma tosiaan ollutkaan mitään karviaismehua.

“Ajattelin tarjota sulle ihan tuoretta juotavaa. Kai se vielä maistuu sulle?”

Nyökkäsin äidille ja hörppäsin lasista lämmintä pissiä. Vaalean keltainen virtsa oli ilmeisesti äidin aamupissaa. Voimakasta ja väkevää. Kulautin lasillisen kuitenkin kurkustani alas irvistellen. Samalla pieni pippelini alkoi jöpöttää pyjaman pöksyissäni.

“Hyvä poika. Hyvinhän se meni vaikka vähän väkevää olikin. Itsekin sitä tuossa maistoin ja se sai mullekin pimppiin hyvän tunteen vähän niinkuin sullakin näköjään pippelissä.”

– Kiitti äiti. Saanks mä vähä lisää pissiä?

Ojensin lasia äitiä kohti, johon hän vastasi:

“Noh noh, ei kuule makeaa mahan täydeltä. Aattelin, että nyt kun talo on tyhjänä koko päivän niin voitais kokeilla jatkaa leikkiä. Eiks vaan?”

Nyökkäsin äidilleni ja lähdin seuraamaan häntä kädestä pitäen vanhempieni makuuhuoneeseen. Äiti istahti vuoteen reunalle ja nosti yöpaidan helmaa. Samalla hän nosti toisen jalkansa sängylle jolloin näkymä pillulle aukesi. Äidillä ei ollut pikkuhousuja jalassa ja karvainen pillu levittyi taas edessäni. Turpeat häpyhuulet töröttivät karvoituksen seasta ja kiiltelivät märkyydestä. Kiimalimaa oli myös äidin sisäreisissä ja karvoituskin oli kostunut limasta. Äiti veti yöpaitansa kokonaan pois paljasten isot roikkuvat tissinsä, joiden nännit törröttivät kovana.

“Tuu säkin tänne sängylle ja heitä pyjama pois. Tuu tähän viereen vaan niin tehään taas hyvää.”

Riisuin pyjamani ja heittäydyin sängylle äiskän viereen. Äiti veti minut lähemmäksi ja aloitti suutelun. Suutelimme yhä kiihkeämmin ja mukailin äidin suun liikkeitä. Äiti työnsi kielen suuhuni johon vastasin itsekin kielellä. Hiljalleen äiti siirsi kätensä pippelilleni ja alkoi vetelemään hellästi esinahkaa edestakaisin. Se oli jo huomattavasti väljempi kuin edellisellä kerralla eikä enää aiheuttanut kipua. Jonkin aikaa suudeltuamme ja äidin vatkatessa kivikovana törröttävää kikkeliäni, hän työnsi minut selälleen ja pyörähti itse päälleni. Karvainen vittu oli naamastani vain muutaman sentin päässä, kun äiti imaisi pippelini suuhunsa. Kokonaanhan se äidin suuhun upposi, kun oli kuitenkin vielä kooltaan ihan pikkupojan pili. Märkä lupsutus vain kuului, kun äiti imi kaluani. Itse upotin naamani ja kieleni äidin märkään mättääseen. Levitin karvoja sekä häpyhuulia erilleen ja aloin nuolemaan tuota nestettä valuvaa punaista revaa. Paksua kirkasta limaa valui pillusta naamalleni ja suuhuni. Nielin sitä, sillä pidin sen mausta. Puristin sormillani klitorista esille hupustaan, aivan kuten äiti oli neuvonut ja lirputin kieleni kärjellä tuota turpoavaa nupukkaa. Kauaa en ehtinyt äidin pillun kanssa puuhata ja nauttia, kun äiti alkoi tärisemään päälläni.

“Mmmh, joo. Nuole noin Mikko. Nuole äiskän pillua.”

Pillureikä alkoi supistella ja äiti ynisi ja voihki. Äidin jalat jännittyivät ja orgasmin jälkeen ne vain antoivat periksi. Äiti lysähti raukeana päälleni ja pillu painui kiinni kasvoihini. Jos joku paikka naamassani oli ollut kuiva aiemmin, enää ei sitä pelkoa ollut. Äidin nesteet olivat levinneet ympäri naamaani ja valuivat kaulalle asti. Vaikka nautinkin äiskän pillusta ja koko meidän leikistä, oli alla vähän epämukava olla, kun Paula makasi koko painollaan päälläni. Olinhan kuitenkin vasta ala-asteelainen pikkupoika ja äiti oli rehevä ihka oikea nainen, eikä mikään anoreksinen malli. Äiti pyörähti päältäni sivuun.

“Voi kauhee anteeksi, kun meinasit jäädä ihan mun reisien puristuksiin. Musta tuntu orkku vaan niin hyvälle et koko vartalo ihan lamaantui.”

– Ei se mitään äiti. Mä tykkään kun sä nautit ja saan leikkiä sun pillulla.

“Tiiätkö nyt pääset leikkimään pimpsalla ihan kunnolla. Nuolemisen osaat jo aika hyvin, mut kyllä sun täytyy oppia nussimaankin. Oot sitten ihan mestari tyydyttämään sun tyttöystävät joskus vanhempana.”

– Emmä haluis tyttöystäviä, kun onhan mulla sut äiti.

“Voi kuule ei me tätä ikuisesti voida jatkaa. Ja sitäpaitsi tuolla on niin ihania tyttöjä odottamassa ihanien pimppien kanssa, että ei äiskän pillu oo enää mitään niitten rinnalla.”

– Mut sun pillu on paras..

“Höpöhöpö, et vielä vaan tiedä muista. Mut nyt opetellaan. Tuleppas pippelis kans mun pillulle niin aloitetaan.”

Siirryin äidin jalkoväliin polvillani, pippelin törröttäessä kohti karvapöheikköä. Äiti makasi edessäni selällään tissit roikkuen sivuille. Märän pillukarvoituksen seasta valui lakanoille kiimalimaa. Äiti hieroi tissejään ja puristeli sormillaan nännejä, jotka nöpöttivät kovina ja punaisina. Äiti nosti vähän yläkroppaansa ja nousi toisen kyynärän varaan. Toisella kädellä hän kurotti lantiolleni ja veti minua häntä kohden.

“Tonne noin. Laitetaan kato pippeli mun pilluun”

– Tälleenkö iskäkin laittaa?

“Laittaa juu. Sillä onkin niin paksu kulli, että se on venyttänyt mun vittua oikein kunnolla.

Huokailin hiljaa kun työnsin sentti sentiltä pilini äitiin. Rako oli niin liukas ja lämmin ja pienelle kyrvän alulleni väljä, joten kiihottavin osa oli itse tilanne. Äiti opastamassa poikaansa panemaan kädestä pitäen.

“Just tuolleen. Sit vaan alat liikuttelemaan lantiota edestakaisin. Kyllä tää on niin rietasta että.. Sulla on vielä aika pieni pippeli, mutta se kasvaa kyllä. Sitten on hyvä levittää ja kyntää äidin vittua. Ja muiden tyttöjen pikku pimppejä kans.”

Märkiä maiskahteluja vain kuului kun työntelin kaluani äidin karvaiseen tuheroon. Litinän lomassa äiti huokaili hiljaa.

“Uuuh. Oijoihhh. Uuuhh. Oma poika panee äidin pillua.”

Enää äiti ei pitänyt lantiostani, vaan siirsi kätensä pimpalle. Sormi alkoi pyöriä klitoriksella ja välillä veen muodossa etu- ja keskisormi puristi pippelin varttani. Jotenkin luonnollisesti kiihdytin tahtiani työnnöissä ja äitikin räpläsi klitoristaan yhä raivokkaammin. Pillun litinä ja äidin huokailut saivat aikaan taas sen jännän kihelmöinnin pippelissä. Äiti huomasi, että aloin jännittymään ja painoin silmäni kiinni.

“Joo, anna orkun tulla. Se tuntuu pippelissä hyvälle. Laukea vaan äiskän pilluun.”

Jähmetyin paikalleni kesken työntöjen. Kihelmöinti ja väristykset pippelissä tuli todella voimakkaina. Siemennestettä minulta ei vielä tullut, mutta upean raukean olon saavutin. Samaan aikaan äidin selkä nousi kaarelle ja jalat jännittyivät. Äiti laukesi toistamiseen.

Lupsautin pippelini ulos äidin pillusta. Niin kiihottava oppitunti oli, että se seisoi kovana edelleen.

“Huh se oli makoisaa. Sitten kun sulta alkaa spermaa tuleemaan, niin meijän täytyy alkaa varoa etten mä tuu raskaaks. Mutta kyllä mä sun spermat haluan. Voi että tästä tulee hyvä kulli.”

Äiti jatkoi pippelini hyväilyä, joka oli kauttaaltaan äidin kiimanesteiden liukastama.

– Eihän äiti Mirja tai iskä tuu viel kotiin?

” Ei ne varmaan vielä moneen tuntiin. Meillä on tässä hyvää aikaa käydä näitä oppeja vielä uudestaan läpi. Mut mitäs sanot mennää mennäänkö nkö suihkuun?”

– Joo ja mun pitäs pissata.

“No mä arvasin. Niin on kuule mullakin rakko täynnä, joten voi olla et päästänkin kunnon kuset suihkussa.”

– Voitaskohan me leikkiä vähän pissalla… ?

Äiti vinkkasi minulle vain silmää vastaukseksi ja lähdimme kohti kylpyhuonetta…

6 kommenttia viestissä: “Äidin oppitunnit jatkuvat”

 1. Jesse34 says:

  Lisää kiitos!

 2. OG says:

  >>Voihan saatana,kaikenlaissii perkoja niitä ja on,että oikeen äippaa,sylettää ajatellaki,ei ees alkannu tojottamaan,ei inseksi innosta!!!!!!karvas pettymys!!>>

  Näit otsikon ja silti luit? Ei “kiinnosta”, heh-heh.

 3. Vanha aatami says:

  Mielenkiintoinen juttu. Tuli mieleen omasta lapsuudesta tällainen heräämistarina. Olin vanhin poika, ja me lapset nukuttiin vintissä. Kesä oli, ja isä maalasi alakerran lattioita. Siksi äidille oli myös pedattu nukkumapaikka ylös meidän lasten huoneeseen. Isä nukkui alakerrassa jossain tilapäissängyssä hänkin.

  Olin nukahtanut, mutta heräsin, kun isä kuiskutteli äidin korvaan. Kovasti teki jotakin mieli, mutta äiti ei ollut kiinnostunut. Sitä jatkui vähän aikaa, ja äiti kuiskasi, että hyvä on sitten. Hän nousi, ja silmät sirrillä näin, että hänellä oli lyhyt, juuri ja juuri reisille ulottuva yöpaita. Ja että hän ovelta käännähti takaisin ja katsoi suoraan minuun, ei kuitenkaan huomannut, että minulla oli silmät varmaan puoliksi auki. Hän kumartui ja otti tyynynsä alta nipun paperiliinoja mukaansa.

  Jäin silmät auki tuijottamaan kattoa. Sen verran jo tiesin mistä oli kyse. Isä oli tullut pyytämään äitiä naimaan. Ja äiti oli lähtenyt mukaan, joten kohta siellä kivitetään sokkelia, kuten isot pojat sanoivat. Ja että se ilmeisen sottuista puuhaa, joten sen jälkeen pillu pyyhitään niistä sukulimoista, jotka mies on sinne suihkuttanut. Siihen äiti tarvitsi niitä paperinenäliinoja. En tiedä kuinka kauan olin valveilla, mutta äiti tuli, veti peiton korvilleen ja oli saman tien unessa. Se oli ehkä ensimmäinen kerta kun tajusin seksin ihanuuden.

 4. anon says:

  Toivottavasti tulee jatkoa!

 5. Vuoniluopa says:

  Voihan saatana,kaikenlaissii perkoja niitä ja on,että oikeen äippaa,sylettää ajatellaki,ei ees alkannu tojottamaan,ei inseksi innosta!!!!!!karvas pettymys!!

 6. Runkki says:

  Ai miten mukavaa kun äidin pissareikä kiinnostaa muitakin pikkupoikia. Lisää jatkoa vain!

Kommentoi

top