search
top

Luontokuvausta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (191 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

*Tätä poistunutta novellia oli toivottu*

 

”Sulla on itikka perseessä”, kuulin miehen karhean äänen takaani. Pysähdyin mättäälle ja yritin huitoa kädelläni. Tunsin ilkeän piston kyllä pakarassani, mutta en löytänyt verenimijää. Petteri saapasteli kaukana reppu selässään, käännellen päätään kuin huuhkaja ja vainuten luonnon merkkejä. Alkuyön korpi oli tummanvihreä ja hiljainen, lämmin. Lintu huusi kuusen nokassa ja heilutti pyrstöään. ”Korppi”, Masa tiesi ja läppäsi lujasti takamukselleni. Auh! Mies hieroi hyttysen niin littanaksi hamettani vasten, että se varmasti kuoli. Hän teki sitä tarpeettoman pitkään: paineli pakaraani ja hypisteli sormillaan. ”Kyllä se varmasti tokeni”, kommentoin miehen leipälapion kaartaessa kohti pakaroideni väliä. ”Kohta ollaan muuten perillä”, Masa näytti kädellä horisonttiin. Katsoin ukkoa vihaisesti, mutta en kehdannut alkaa kiukuttelemaan keskellä erämaata.

 

Petteri oli talvella hurahtanut luontokuvaukseen. Ensin hän oli kuvannut kännykällä puluja puistossa, sitten tarpeet olivat kasvaneet. Oli pitänyt hankkia järjestelmäkamera ja isompia eläimiä, laajempia maisemia ja kirkkaimpia värejä. Karhusta oli tullut hänelle pakkomielle. Hän halusi nähdä mesikämmenen ja ikuistaa sen. Nyt sitä oltiin tässä, heinäkuisessa Kainuun korvessa. Opas oli löytynyt netin kautta, joku paikallinen erämies. Miehen siis tämän Masan luo oli pitänyt ajaa päätieltä kymmeniä kilometrejä. Hänen luotaan olimme tulleet miehen pienessä maastoautossa vielä saman mokoman, sitten oli siirrytty jalkapatikkaan. Olimme todellakin keskellä middle of nowhere, enkä pitänyt tilanteesta. Kaikki mokoman karhun vuoksi!

 

Kiersimme jonossa pientä suolampea ympäri kumisaappaat lotisten. Minun kamppeeni eivät soveltuneet metsäolosuhteisiin: lyhyt keveä kesähame, toppi ja vaaleanpunaiset kumpparit olivat kaupunkilaisen naisen valinta metsään. Petterillä oli kamppeetkin viimeisen päälle, kaikki uutta ja kallista. ”Kyttäyspaikka on tuolla”, Masa sanoi hiljaa ja pysähtyi vierelleni. Hän oli yli viidenkymmenen, vatsakas ja lyhyt. Pienet kalat loiskivat lammella ja vesikirput tekivät akrobaattisia temppujaan lumpeilla. Aurinko oli juuri laskenut, kohta tulisi hämärin hetki. Kieltämättä maisema oli karuudessaan kaunis. Metsän raja näytti suurelta haitarilta ja kivilohkareet koskettimilta. Olin hämmästynyt luonnon rajattomuuden äärellä.

 

Kyttäyskämppä ei ollut mikään huvila. Maja se oli paremminkin tai oikeastaan torni tuuheiden kuusten katveessa. Se oli tehty tummasta laudasta ja naamioitu oksilla ja maastokuvioisella verkolla. Huomasin tönön vasta, kun olimme aivan vieressä ja Masa avasi oven, kuin Liisa puunrungosta käytävän Ihmemaahan. ”Tervetuloa Pisaan”. Ummehtunut laho haju löi heti kasvoille ja minua alkoi etoa. ”Mahtava! Noiden naamioverkkojen takaa tätä ei juurikaan nähnyt”, Petteri hihkui ja työntyi sisään. En nähnyt paikan hohtoa, kuten poikaystäväni. Hain valokatkaisijaa. ”Täällä ei kuule, nuppu, ole sähköjä”, Masan koura painui omalleni ja kylmät väreet kulkivat selkäuumassani. ”Ollaan kynttilän valossa ja nautitaan toistemme ruumiinlämmöistä”, ukko naurahti ja veti oven kiinni perässään. Haka helähti sijoilleen. ”Kauanko täällä pitää olla?” Kuiskin epätoivoisesti poikaystävälleni. ”Vaikka koko yö”, Petteri touhotti ja rupesi purkamaan reppuaan. Ei helvetti.

 

Torni oli ahdas – ehkä kolme kertaa kolme metriä – ja karu. Pelkkää lautaa ja muutama taso, kapea ikkuna-aukko lammelle ja kynttilän pätkä viinipullossa. Luonnonvalolla oli tultava toiveen. Nurkasta meni kuitenkin hatarat rappuset ylös, sillä tornissa oli korkeutta. Masa selosti, että toisesta kerroksesta oli myös luukku ulos. Majaa oli käytetty aiemmin petojahdissa ja ylhäältä oli kuulemma mahtava ampumasektori. Sieltä oli kaadettu kettuja ja teeriä. Petteri halusi ehdottomasti nähdä yläkerran. Puhalsin ja katselin hämärässä kynsiäni. ”Ja rouva kanssa”, Masa kehotti ja otti tikapuista kiinni. ”Ei nuo kahta kestä”, kitisin kun Petteri paineli yläilmoihin. ”Minä kappaan kiinni jos putoat”, Masa jatkoi rehentelyään. Pakko kai se oli.

 

Kiipesin Petterin perässä yläilmoihin. Ullakko oli niin korkea, että siellä mies mahtui melkein seisomaan suorassa. Petteri pysähtyi kuitenkin yläaskelmalle ja huokaili. ”Mieletön paikka! Täällä on pahkasta veistetty istuin ja ampumateline.” Kurkin tilaan rappusilta. Seinille oli ripustettu kuvottavia lintujen päitä ja eläimien sarvia, joku hökötys ja luontokuvia. ”Kokeile sitä tuolia. Siihen on tehty kiskot”, Masa huusi Petterille. Tämä alkoi heti rynkyttää tuolia ja tiirailla käsi ojossa ulos lammelle, kuin muka aikoisi ampua. Vähäinen mielenkiintoni lopahti ja jäin seisomaan kahden kerroksen väliin. ”Miltä siellä näyttää?” Masa huhuili tikkaita kannatellen. Myöntelin ylhäällä olevan pimeää ja koitin pitää kiinni hameeni helmasta. Turhaa se oli, koska ukolla oli esteetön näkymä vaaleille pohkeilleni ja reisilleni. Olin ollut hölmö. Nyt en päässyt ylös, enkä alas, roikuin aukon suulla tarakka pystyssä.

 

”Hyvältä näyttää ainakin täältä”, Masa sanoi niin hiljaa, ettei Petteri kuullut. ”Älä nyt vilkuile”, naurahdin kireästi alaspäin. Mokoma pukki! Hän oli ajanut minut ansaan ja pääsi katsomaan pyllyäni kaikessa rauhassa. ”Minkä minä tässä voin. Putoat, jos en pidä kiinni. Nyt ainakin putoat syliin”, mies velmuili. Petteri sanoi, että pää osuu hirteen ja laskeutui hieman. Jouduin perääntymään muutaman puolan alaspäin. Tunsin miten Masan kädet alkoivat hyväillä pohkeitani. Vilkaisin tuimasti alaspäin, missä mies tuijotti silmät killittäen. ”Anna olla”, heilautin saapastani kevyesti, mutta sormet olivat uudelleen kimpussani.  Piti laskeutua uusi askelma alas. Ahneet sormet alkoivat hieroa hameen alta reisiäni. ”Masa, lopeta”, kuiskin alaspäin.  Käsi innostui siitä lisää ja kosketti pikkuhousujani. Kiemurtelin kuin pissahädässä. ”Tänne voidaan tulla vaikka lomalle”, Petteri hihkui pikkulapsen innolla, melkein kolmekymppinen mies jo.

 

Sormet raottivat pikkupöksyjäni ja painelivat häpykumpuani. Huokailin hiljaa ja purin hampaitani yhteen. Sormi hakeutui häpyhuulten viivaa pitkin ylös ja löysi klitoriksen. Jännitys kiemurteli vartalooni kuin taipuisa kyy, jonka olimme nähneet kivisellä polulla. Minun olisi pitänyt nousta ylös tai laskeutua alas, mutta jämähdin siihen, ja klitoriskieleni alkoi paisua Masan sormenpään alla. Otin kiinni kakkoskerroksen reunasta ja tuijotin Petterin saappaita. Pieni, heiluva liike alkoi kiusata pilluani. Jäin hyvän olon vangiksi. Yritin ajatella eräoppaan leveitä, punaisia kasvoja ja vetää jalkani kiinni, mutta aikeet jäivät vain ajatuksen tasolle. Mikä minuun oikein meni, miksi suostuin siihen?! Himo nousi äkkiarvaamatta ja vei mennessään. ”Täällä on liukasta”, kuulin Masan tyytyväiset sanat ja tajusin sen itsekin.

 

En ehtinyt painaa polviani yhteen, kun miehen riuska liike kiskaisi pikkupöksyni kokonaan alas. ”Ihana pikku vittu”, kuulin Masan kommentoivan. Olin kahdenkymmenenkuuden, joten ei se oikein pieni enää ollut. Mutta jostain syystä hänen huomionsa kiihdytti minua entisestään ja nesteet lähtivät huokumaan. Ynähtelin ja yritin nyökkäillä poikaystäväni haltioituneille kommenteille. Silti sormi veti minua puoleensa ja vastasin sen liikkeisiin työntämällä peppuani alaspäin. Masan kourat tarttuivat pakaroihini ja hänen naamansa tunkeutui rajusti reisieni väliin. Olin siistinyt hävyn vaaleanruskean karvakolmion jokunen päivä sitten, joten onneksi se oli kelvollisessa kunnossa. Jouduin levittämään jalkojani, kun Masa alkoi lipoa raivoisasti pilluni ajeltuja häpyhuuliani. Absurdi tilanne ja outo asento vaikuttivat herkkään tilaani kummallisesti. Polveni alkoivat notkahdella ja lämmin olo velloa vatsani pohjalla. Tiesin orgasmin lähestyvän.  Masa mähisi, painoi kasvojaan haaroihini ja pyöritti kieltään pilluni välikössä. Hän nuoli kuin eläin, nenä syvällä hävyssä ja kieli vielä syvemmälle sisuksissani.

 

”Nyt asemiin karhua väijymään”, Petteri päätti kesken kaiken ja lähti tulemaan takaperin alas. Painoin Masan naaman irti ja peruutin uhkaavien saappaiden edessä. ”Mene, mene, mene”. Mies ei ehtinyt niin nopeasti, vaan tulimme peräkkäin, hänen naama yhä hameeni alla.  Kiinnijäämisen pelko puristi ahdistavana rintakehää, kun laskeuduimme maan kamaralle syyllisen näköisinä. ”Okei, mä viritän vehkeeni”, Petteri hymyili ja alkoi purkaa reppuaan. Kiemurtelin vaivautuneena vanhemman ukon irstaan katseen alla. Hän oli tuplasti ikäiseni, voisi olla vaikka isäni. Yhtäkkiä muistin jalkovälini ja kokeilin varmuuden vakuudeksi. Ei helvetti, tajusin pikkuhousujeni jääneen sille tielleen. Vilkaisimme hymähtäen Masan kanssa toisiamme – hänellä pilkotti mustaa silkkikangasta takataskusta.

 

Petteri sanoi, että nyt oli valmista. Hän tarkisti vielä kameran ja kiikareiden paikat, asetti reppujakkaran oikealle kohdalle ja avasi kapean ikkunaräppänän. Ulkoa tulvehti suopursun tuoksua. Jäin suosiolla reilusti hänen taakse ja nostin kädet lantiolleni. Yöstä tulisi pitkä. Kainuun korpi oli liikkumaton ja suoraan sanoen helvetin tylsä. ”Katsot koko ajan eteenpäin. Älä anna minkään häiritä huomiotasi”, Masa ohjeisti poikaystävääni ja siirtyi taakseni. Haistoin erämiehen pusakasta metsän ja lammen, puolukanvarvut. ”Kun karhu tulee, se säikähtää pienintäkin mökää”, Masa sanoi hengitys laahaten. Hän kosketti ja tuli iholle. Yritin keskittyä monotoniseen maisemaan, missä ei tapahtunut mitään. Silti Petterin kiikarit liikkuivat ja hän kuiski havaintoja: joutsen, kettu, metso. Masan ote kiertyi vatsalleni ja nousi toppiani pitkin. Sormet hakivat vatsaani, kylkiäni ja lopulta rintojani. Pimeys syveni. Nännini nöpöttivät häpyhuulien hyväilystä vielä kovina ja nousivat uudestaan pystyyn, kun Masan sormet painautuivat rintoihini.

 

Masa avasi vyönsä ja laski vihreitä sarkahousujaan. Petteri oli saanut kameran jalustimelle ja otti ensimmäisiä kuvia. Sulkijan pieni naksahdus kiihtyi poikaystäväni käännellessä kameraa horisontaalisesti. Masan kulli oli kuin mies itsekin: lyhyt ja paksu. Se seisoi pystyssä, esinahka kokonaan takana ja vaaleanpunainen terska kiiltävänä. Ukko otti kädestäni kiinni ja ohjasi sormeni suonikkaalle. Tartuin lämpimään elimeen, jossa tuntui elämän meno. Varsi oli jämerä ja juovikas, paksunahkainen. Yritin hyväillä hiljaa kalua ja vedellä esinahkaa edestakaisin. Penis oli sen kokoinen, että juuri varsi mahtui suljettuun nyrkkiini ja terska kurkisti sen yli. Kalu litisi rasvaisesti kämmentäni vasten. Masa nosti sormen huulilleen merkiksi, että nyt irtosi liikaa meteliä. Rullasin esinahkaa kahden sormen otteella, mutta äänet jatkuivat. ”Minäpä laskeudun kiireemmäksi aikaa”, Masa totesi Petterille ja päätti istahtaa lyhyelle penkinpätkälle huoneen toiseen laitaan. ”Onko tuo ahma?” Petteri mumisi ja kumartui kameraansa. Suljin napsui taas. Masa veti minua kädestä perässään, levitti jalkansa ja näytti peukulla merkkiä alemmaksi. Vilkaisin Petterin hahmoa ja puistelin päätäni. ”Se on niin tohkeissaan”, ukko kähisi ja hänen pullava kätensä painoi minua päälaesta alaspäin. ”Imaise pikkaisen”.

 

Piti toivoa, että hämärä kätkisi touhumme, ajattelin kun menin matalaan polviasentoon. Pidin kiinni peniksestä kuin mikrofonista ja ymmärsin mitä minulta odotettiin. Otin munan pään huulieni väliin, maistaakseni vain sen tympeän maun. En kuitenkaan alkanut nyrpistelemään, vaan siirsin hiuksiani sivuun ja rupesin imemään hitaasti. Kalu sykki lämpimästi ja tirskutti kiimatippoja, mutta en voinut kiinni jäämisen pelossa kostuttaa terskaa oma sylylläni. Oli lutkutettava melko kuivana. Masa rentoutui taakse nojaten ja suuri vatsa pullahti vastentahtoisesti otsaani vasten. Siinä se hyllyi, kun lutkutin munaa, nenä kiinni hänen munakarvoissaan. Mies ähki nyrkkiinsä ja piti toista kouraansa niskallani vaativasti. Pyöritin suutani lihapalaa vasten ja nostin myös pallit esille. ”Ahh”, Masa älähti, mutta nielaisi nopeasti. Pyöritin kiveksiä sormissani, nostin niitä ja otin mulkun niin syvälle kun sain. Masan käden vaativa ote niskassani kiristyi ja kivekset nousivat aivan pallien juureen. Ilmiö oli sama, kun Petterillä ennen siemensyöksyä.

 

Vedin mulkun suustani, koska en halunnut tuottaa ukolle nautintoa näin helposti. Halusin omaan kiimaani täytettä, olkoon sitten vaikka tuo äijä. Terska värisi huuliani vasten. Hymähdin hiljaa, kun huomasin miehen sätkivän nautinnon rajoilla. Nostin vuorostani sormen varoittavasti huulilleni. ”Annatko mulle sen pidemmän putken, kulta?” Petteri puhui puseroonsa. Nostin repusta zoomin ja ojensin sen poikaystävälleni. Oli niin pimeää, etten erottanut missä meni lammen ja metsän raja. Usva oli laskeutunut tienoille ja linnut haaskan kimppuun. Hyvä, että kämpässä näki edes oman kätensä puolen metrin päähän.

 

Palasin seisovan kalun luo ja levitin jalkani. Lattia narahteli viheliäisesti kiivetessäni Masan syliin, mutta Petteri ei sitä hoksannut. Masa nojasi peräseinää vasten ja näin hänen paljaan karvaisen vatsansa sekä housujen raosta sojottavan kyrpänsä. Onneksi kasvot olivat varjon pimeällä puolella, mikä loivensi omatuntoani. Hieroin miehen karvaisia isoja tissejä ja kivikovaa vatsaa. Kohoilin kalua vasten, annoin sen läpsyä häpyyn ja reisiini. Nojasin mieheen, vein huuleni hänen kasvojensa viereen ja erotin hikikarpalot otsalla. En suudellut, mutta annoin vaaleiden hiuksieni pudota hänen poskiaan vastan. Kokeilin pilluani. Se oli räjähtää kiimasta. En saattanut enää hillitä.

 

Tartuin sauvaan kuin joystickiin, painoin sen reisiäni väliin ja sisään liukkaaseen vakooni. ”Pane mua”, pyysin hiirenhiljaisella äänellä. Elin ei ollut onneksi kovin pitkä, joten se sujahti aluksi mukavasti. Mutta sitten paksuus alkoi tuntua ja lihakset supistelivat vastaan. Pidätin hengitystäni ja totuttauduin kyrpään. Ensimmäiset liikkeet olivat pakostakin rauhallisia, lähinnä sylitanssia. Masa kiskoi paitaani sen verran alas, että rintani lumpsahtivat esille. Ne olivat hiukan eripariset, hassusti roikkuvat ketunkuonot. Vaikuttivat kelpaavan, sillä Masa huokasi, tarttui tisseihini ja suuteli nännikenttiä vuorotellen. Hän kosketteli poveani hellästi, nänneiltä kainaloihin saakka. Pidin aluksi reiteni miehen reisien päällä ja kumpparit suorassa sekä hameen siveästi tapahtumien esirippuna. Katsoin taakse, mutta Petteri oli omassa maailmassaan. Keinuin lisää, päästin kalun kokonaan sisääni ja liikuin pehmeiden pallien päällä. Ne olivat melkein yhtä leveät, kuin pyllyni. Tunsin miten Masan paksu sormi alkoi hyväillä peppureikäni päältä. Se tuntui ihmeen mukavalta.

 

Jos valot olisivat olleet päällä, joku olisi voinut ajatella meidän vain istuvan sylikkäin. Tilanne olisi vaikuttanut kornilta, mutta strategiset paikat olisivat yhä pysyneet piilossa. En malttanut silti olla siveellisesti, vaan kyhnytin tapin päällä pidemmällä liikkeellä ja ynähtelin. Kalun paksuus herätti vaginassani aivan uusia herkkiä paikkoja jokaisella kosketuksella. Penkki alkoi kiikata ja valittaa. Tiputin jalkani miehen reisiltä, roikkumaan ilmaan. Siinä oli jotain pikkutyttömäistä kepeyttä, kun samalla pompin ketterästi miehen jousella, vaaleanpunaiset saappaat heilahdellen. Masa imi nännejäni niin voimakkaasti, että pelkäsin niiden ympärille ilmestyvän punaisen rinkulan. Tein yhtä ja samaa liikettä, lantiota eteen ja taakse, mutta mitään muuta en kaivannutkaan. Kielellä härnätty alapääni oli jo täysin valmis. Orgasmin pyörre alkoi kerätä voimia ja siinä unohtui, että Petteri seisoi vain muutaman metrin päässä. Masan sormi levitti peppuaukkoani ja kaivautui puoliksi sisään. ”Jatka, jatka, nyt saan”, sopersin huulet miehen puseroa vasten, tissi hänen kasvoillaan. Kiima sai minusta yliotteen ja orgasmin hetkellä upotin kynteni Masan täpötäysiin kasseihin, jotka tuntuivat täyteläisen ihanilta viljasäkeiltä. ”Voi luoja kun tulee lujaa”, tutisin ja tärisin miehen syleilyssä, huokaileva suu hänen kaulallaan ja kädet hänen torsonsa ympärillä.

 

Ajatukseni alkoivat vähitellen kirkastua. Olin hikisen ukon syleilyssä, hänen kyrpä yhä sisässäni. Voi tajuton, olin oma-aloitteisesti antanut jalkoväliä tuntemattomalle miehelle, homeisessa majassa, keskellä tyhjyyttä. Eihän tämä voinut olla edes totta! Masan kyrpä oli yhä erektiossa, mutta nousin pois sen päältä. Olin oikein pyytänyt häntä panemaan minua, työntänyt tissiä hänen suuhunsa ja ähissyt villin orgasmin vallassa. Hävetti tolkuttomasti.

 

”Tämä on mieletön elämys hei”, Petteri hihkaisi ja nousi kameran luota. Ehdin hädin tuskin pompata ylös ja oikaista hameeni, kun Petteri tuli painamaan suudelman huulilleni. Hengitykseni rahisi kuumana ja kiihkeänä, ja kädessäni oli kullin haju. Onneksi poikaystäväni oli niin haltioitunut yöllisestä korpiluonnosta, että hän puristi kämmentäni lujasti ja unohti ympäröivän maailman. Pimeässä näin vain hänen kasvonsa ääriviivat, en lainkaan silmiä. ”Eikö olekin jännittävää”, hän naurahti. ”Tosi jänskää”, kiemurtelin toivoen, ettei poikaystäväni keksi kokeilla minua hameen alta, jossa oli melko kuumat paikat. Onneksi tilanteen jännitys vei häntä mukana, eivätkä seksiasiat nousseet mieleen.

 

”Sulla varmasti puutuu jo jalat. Istu välillä”, Petteri teki itsellensä karhunpalveluksen. ”Tulehan vain tänne, tyttö”, Masa innostui ja kutsui minua karhealla äänellään. Petteri kääntyi tirkistelyreiälle ja kaivoi kiikarit kotelosta. Eipä aikaakaan, kun Masa oli vetänyt minut polvelleen penkille ja nostanut lääppivät kätensä reisilleni. Hamosen helma lähti taas nousemaan uhkaavasti ylös ja vikkelät sormet näppäilivät raukealla pillulla. ”Ole kunnolla”, sanoin ponnettomasti. ”Mulla jäi kesken”, Masa näykkäsi korvalehteäni ja hieroi pilluani. Hänen sormissaan oli luonnon voimaa, metsän taikaa. Pian litisin kuin suosilmäke. Minä en voinut himolleni mitään. ”Okei. Mutta nopeasti sitten”, kuiskin takaisin.

 

”Mahdutteko te siihen?” Petteri kysyi selin. ”Tähän polvelle mahtuu”, totesin kovan lumpion päällä ja tunsin kyllä samalla liukuvan miehen lantiota kohti. ”Jos ei vierekkäin, niin sisäkkäin”, Masa vitsaili ja Petteri purskautti pienen naurun. Voi kun tietäisi! Masa levitti pyllykannikoitani, ähelsi ja painoi kuuman kullinsa alaselkääni vasten. ”Nyt vain odotellaan sitä karhua”, Masa rykäisi ja painoi minua etukumaraan. ”Mutta hiljaa pitää olla”, Petteri melkein sähähti. Hain paikkaa satulassa, mutta Masan tarjoama suunta oli aivan väärä. ”Olemme ääneti”, mies vakavoitui ja sohi kalullaan. Yritin supista hänelle hiljaa, että ”alemma, alemma”, mutta neuvoistani huolimatta hän ohjasi sen pyllyreiälleni. ”Et todellakaan työnnä sinne”, korotin ääntäni, mutta peli oli jo hävitty. Valmiiksi paineltu takapuoleni ja nesteistäni liukas kulli olivat petollinen yhdistelmä: penis työntyi yhdellä rajulla iskulla sisälle peppureikääni, avaten sulkijalihakseni ja repien pientä suppeaa aukkoa isommaksi. Korppi rääkäisi kopin katolla.

 

”Pirun äijä”, alistuin huokaisemaan, kun ilkeä vihlaisu kulki kehoni läpi. Kulli oli yhtä aikaa pehmeä ja kova, mutta se pysyi syvällä pyllyssäni. Masa otti minua kiinni olkapäistäni ja lähti painamaan elintään ylös alas. Hän teki rykäisyt itsevarmasti, mutta hyvin voimakkaasti. ”Rauhassa”, yritin mutista hampaideni välistä ja pitää paikkani rentoina. Olin pudota kuitenkin penkiltä naimisen aikana. Siksi otin kiinni reunasta ja suljin silmäni. Masan naiminen alkoi nopeutua vähitellen ja jyystäminen muuttua liukkaammaksi. Tarkkakorvainen olisi ehkä kuullut rytmikkään lätinän ja kaksi epäselvää huohotusta. ”Sun perse on to-del-la kireä”, Masa painotti korvaani ja siirsi kätensä rinnoilleni. Hän lykki alhaalta vauhtia jo tiiviimmin.

 

”Metsän reunassa näkyy liikettä. Voisko tuo olla karhu?” Petteri aprikoi mietteissään. Masan vatsa hakkasi selkääni vasten tässä irstaassa pikajunassa, joka kiihdytti tahtia ja porasi hyllyviä pakaroitani halki. Alun kipu oli muuttunut asteittain lievemmäksi ja aloin jopa rentoutua Masan käsissä. Hänen kätensä puristelivat tissejäni intohimoisimmin ja pistävät työnnöt nopeutuivat. Hän ei kestäisi kauaa. Pyllyyn laukeamisesta tulisi sellainen sotku, jota en kyllä haluaisi. Niinpä irtauduin hänestä huohottaen ja käsimerkein pyysin Masaa nousemaan ylös. Mies ei empinyt yhtään. Itseä ajatus kalun suuhun ottamisesta ei jostain syystä enää tuntunutkaan hyvältä. Mutta mitkä olivat vaihtoehtoni?

 

Puristin penistä niin lujaa, että sen tulikuuma varsi on revetä nyrkkiini. Runkkasin hervottomasti nykivää kullia poskeani vasten, mutta tunsin Masan painostavan hengityksen pimeässä: ”ota se suuhusi”. Imaisin terskan ja lutkutin sitä huulieni välissä nopeasti, torjuen ajatuksen siitä, missä kalu oli äsken pumpannut. Poskisoitosta lähti jo sellaista ääntä, että kumma jos se hukkui taustalle. ”Hei, kato mua”, Masa ähisi. Avasin silmäni ja loin ne mieheen. Jostain syystä miehet halusivat aina tätä. ”Tulkaa katsomaan! Nyt se tulee”, Petteri tiuski ja antoi kameransa käydä. Naks, naks. Kamera kiihtyi kilpaa Petterin ja Masan kanssa.

 

Vedin kullin ulos, olin varma että kohta suihkuaa. ”Avaa suu”, Masa komensi. Raotin huuleni ja annoin vanhan pukin työntää hehkuvan terskan kieltäni vasten. Mikä ihme minua vaivasi?! En tekisi tällaista edes koskaan Petterin kanssa. ”Ny-nyt”, Masa läähätti. Ensin ei tapahtunut mitään. Lapsellisesti ajattelin, että neste oli lentänyt pääni yli tai hiuksiini. Mutta sitten spermasatsi lensi sellaisella voimalla, etten osannut varautua katapulttiin. Lämmin ensihyhmä purskahti suuhuni ja hädissäni menin nielaisemaan sen. Katkera siemenneste oli raskas ja tahmea otettava. Toisen suihkun kohdalla olin sen verran viisaampi, että maiskutin sen vain kieleni päälle ja päästin valumaan leukaani pitkin. Masa piti kalunsa juuresta kiinni, tähtäsi ja päästi mällin osumaan kuumana poskelleni. Seuraava hyppyri ryöpsähti otsaani ja lähti heti valumaan silmäkulmaani.

 

”Tattista vaan”, Masa taputti minua päälaelle, veti tyytyväisenä vyötään kiinni ja siirtyi Petterin rinnalle. Hän kuului toteavan, että on komea uroskontio. Lämmin siemenneste valui kasvojani pitkin ja suussa maistui tympeä, hapan maku. Spermaa oli päässyt roiskumaan topillenikin, eikä vaihtopaitaa tietenkään ollut mukana. Otin Petterin repusta paperia, jolla kuivasin kasvoni lemmenliemistä. Petteri sai omaa orgasmiaan kameran takana, hän ei touhuistani piitanut. Kun olin saanut itseni mielestäni niin siistiksi, kuin ilman peiliä saa, siirryin miesten rinnalle.

 

Karhu oli iso ja musta. Se vönki kankeasti suolla ja vesi lensi paksujen tassujen voimasta. ”Valo on upea”, Petteri mutisi ja kuvasi intohimoisesti. Mesikämmen hätisteli linnut haaskalta, nuuhkaisi itse läjää ja jatkoi matkaansa. Sen perä tutisi jokaisella tassuttelulla. Mietin itseäni pyöreä pylly pystyssä kahden kerroksen välissä ja yhteneväisyys pani hymyilemään. Tunsin miten spermapisara putosi leualta kaulalleni ja lähti valumaan hitaasti. Karhu katosi sinne mistä oli tullutkin, metsän hämärään.

 

Kun Petteri oli saanut purettua kuvauskalustonsa, lähdimme takaisin omia jälkiämme pitkin. Aurinko oli piipahtanut hämyssä vain hetken ja nostanut uudelleen päätään. Linnut visersivät, kaste laskeutui varpuihin ja usvaharso keinui seittinä puissa. Kävelin hiljaisena joukon keskellä ja katselin paitaani, johon oli kuivunut puolenkymmentä siemennestelaikkua. Jähmettyneen sperman kireys tuntui kasvoillani ja alapääni oli melko hellänä. Jokainen askelma piti ottaa varovaisesti, muuten pepussa tuntui aika ikävältä. Onneksi ilma pääsi kiertämään hameen alla ja tuulettamaan pimppiä. Housut olivat yhä erämiehen taskussa. Kesken ajatukseni koura läppäisi kevyesti takapuoltani ja tarttui pehmeästi, mutta vaativasti pakaraani kiinni. ”Sulla on itikka perseessä”.

 

5 kommenttia viestissä: “Luontokuvausta”

 1. Vepsu says:

  Tää ei ollu terävintä laatua. Turhan lapsellista meininkii. Pystyt parempaankii.

 2. Kallervo says:

  Itse pidän tätä aika klassikko tarinana. Huumoria, härkiä toimintaa ja lähellä todentuntuista tilannetta.
  Kiitos ja kumarrus.

 3. Asterix says:

  Heh, aika hauska 🙂
  En tiedä luontokuvaamisesta mitään!
  Mutta helteisinä kesäAamuina..,
  naapurin seksikäs & sporttinen Rouva,
  usein lenkkeilee järven takana olevalle laavulle..,
  tuo itseäni 13V nuorempi ruskettunut
  ponnarpääUpeus, nauttii täysillä miten rakastellaan
  puolipukeisina Toisemme ”hiestä nihkeiksi”..,
  koko tilanne saa otteessani voihkivan &
  tempoilevan kauniin Rouvan lähtemään
  helposti ”Kuulennolle”!!!
  Kuten itsenikin 🙂
  Ollaanhan sentään;
  Vaarallisen lähellä ulkoilureittiä..,
  vain 3km matkaa koteihimme..,
  ja se tuhmaFiilis, kun kiltti vaimo palaa
  juoksulenkiltä..,
  ja menee suihkuun ”vierasta tihkuen”..!

 4. Kimono says:

  Kiitos 🙂

Kommentoi

top