search
top

Milla ja Mikko

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 2.34 out of 5)
Loading...

Milla tuli kotiin. Ulkona oli hieno syksyinen ilma. Pieni pakkanen oli laskenut hennon kuuran nurmikolle. Ihmiset oliat kaivaneet jo talvivaatteita esiin.

-hei MIkko Milla hihkaisi ovelta. Miten sun päivä on mennyt?

-tenttiin lukiessa vastasin

-mä kävin hieman ostoksilla. Mun piti hankkia hieman lämmintä vaatetta talveksi Milla sanoi roikottaen kahta isoa kassia.

Katsoin hieman harmistuneena noita kasseja. Rahat oli tiukassa ja Milla oli ostanu taas jotain hömppää. Milla oli kyllä ihan järkevä ostoksissaan ja olihan hän tehnyt paljon iltatöitä opiskelun lomassa.

-mitä sä ostit? kysyin.

-mä voin pitää sulle oman muotiesityksen illalla Milla sanoi hymyillen.

Hymähdin ja jatkoin lukemista.

Milla puuhasi keittiössä ja laittoi meile maukasta pastaa. Syötyämme jatkoin vielä lukemistä ja Milla tiskaili ja järjesteli huushollin kuntoon. Illan pimetessä hän sytytti useita kynttilöitä olohuoneeseen. Kohta Milla sanoi menevänsä kylpyyn. Murahdin ymmärtämisen merkiksi ja keskityin harjoituslaskuihin.

Havahduin unestani kun kuulin kylppärin oven aukeavan ja Milla tuli ulos sieltä uusi silkkinen sähkönsininen puolireiteen ulottuva kylpytakki päällään. Hän näytti niin kauniilta!

-eiköhän sunkin ole aika panna kirjat pois ja mennä suihkuun hän sanoi naurahtaen unisile kasvoilleni.

-joo… mumisin vielä hieman puoliunessa ja painelin suihkuun napattuani pyyhkeen makkarista.

Lotrasin suihkussa hyvän tovin ja tunsin virkistyneeni pienistä unista ja suihkusta. Lopetin suihkun ja kuivailin itseni. Pistin pyyhkeen lanteille ja menin olohuoneeseen. Milla seisoi ikkunan ääressä kylpytakissa. Vaaleat pitkät hiukset laskeutuivat nätisti olkapäille ja kesän jäljiltä ruskettuneet reidet hohtivat kynttilänvalossa sukeltaen kylpytakin uumeniin. Huomasin kuinka nännit nöpöttivät silkkisen kankaan läpi.

-istu kultsi siihen sohvalle. Et saa nousta siitä ennekuin annan luvan…. Milla sanoi

Istahdin alas pyyhe lantiolla ja asettauduin mukavaan asentoon kulmaukseen hieman ihmetellen Millan sanoja.

Milla veti hitaaasti olkkarin verhot ikkunan eteen ja kääntyi sitten minuun päin. Hän seisoi edessäni nännit nöpöttäen kylpytakissa. Sähkön sininen takki hohti kilpaa Millan ihon kanssa kynttilän loisteessa. Kasvot olivat todella kauniit somien hymykuoppien ilmestyessä hänen hymyillessä minulle. Milla tarttui silkkiseen vyön solmuun. Hitaasti hän veti sen auki ja vyö tipahti lattialle hänen ympärille. Takki aukeni hieman. Hitaasti hän riisui takin ja heitti sen tuolille. Nännit nöpöttivat isoissa ryhdikkäissä rinnoissa terhakkaasti joko kylmästä tai kiihkosta. Milla seisoi paikoillaan jalat vierekkäin hämärässä levollisesti. Hän liikahti hieman niin ett jalat erkanivat toisistaan ja takana oleva kynttilän valo heijasti valonsa suoraan Millan häpyyn.

Milla oli ajanut itsensä posliiniksi! Koskaan aikaisemmin hän ei ollut suostunut tekemään niin pyynnötäni huolimatta. Minulla nousi seisokki välittömästi pyyhkeen alla ja liikahdin levottomasti sohvalla.

ei saa nousta sieltä ennenkuin annan luvan Milla muistutti.

voisin esitellä nyt sinulle mitä ostin kaupungilta hän sanoi hymyillen.

Milla kääntyi selin minuun päin ja kumartui ottamaan kassista jotain. Pyöreä peppu edessäni posliiniksi ajeltu häpy pilkistäen reisien välistä hän kaiveli kassia hartaasti. Hitaasti hän nousi seisomaan ja kääntyi minuun päin roikottaen kädessään hienoa sukkanauhaliiviä. Ilman sanoja Milla puki sen hitaasi lanteilleen. Liivi oli hieman korkeampaa mallia ja se nousi melkein kapealla uumalla melkein napaan asti. Sukkanauhat jäivät roikkumaan lanteilat odottamaan jotain mitä niihin kiinnitettäisiin.

Milla kääntyi taas minuun päin ja kumartui kaivelemaan kasseja hitaasti. Hetken kuluttua hän nousuí taas ylös kädessään jotain vaaleata ja pehmeää. Milla avasi mytyn ja piti kädessään todella pitkiä reispituisia sukkia. Hän otti toisen ja aloitti vetämään sitä jalkaansa. Huomasin että se oli pehmeämpi kuin normaalisti. Milla veti sen ylös asti ja kiinnitti yläpään sukkanauhaan. Nyt tajusin että ne olivat jotain erittäin hienoa willaneulosta. Angoraa. Hän veti myös toisen sukan jalkaansa ja kiinnitti myös sen. Kynttilän valossa näkyi sukkien pörröisyys. Millan posliini pimppi jalkojen välissä oli auennut hieman. Huomasin klitan tulleen hieman ulos.

Taas hän kääntyi pylly minuun päin ja pyllisti penkomaan kasseja. Noustuaan ylös oli hänellä kädessään ihanat vaaleat push up liivit. Hitaasi hän alkoi pujottamaan niitä olkapaäille ja kiinnittämäään hakasia takaa. Saatuaan hakaset kiinni hän asetti liivit rintojensa alle ja nosti rintansa niiden kuppeihin. Nyt minun pyyhkeen alla alkoi ola todella ahdasta. Kulini nytkyi sydämenlyöntien tahdissa edestakaisin.

Milla seisoi levolliseti edessäni. Upeat rinnat liiveissä jotka jättivät nännit nöpöttämään terhakaasti ulkopuolelle. Hitaasti Milla otti nännit sormenpäidensä väliin ja puristi niitä hieman. Huomasin kuinka Millan huulet raottuivat hieman hänen huokaistessan….

Show jatkui. seuraavaksi hän otti esiin upeat rintskoihin sopivat pikkarit. Hitaasti Milla veti ne jalkaansa ja asettteli huolellisesti paikoilleen. Lopuksi hän työnsi kätensä pikkareihin ja työnsi selvästi sormensa pilluunsa. Hitaasti hän veti kätensä pois ja keskisormi oli selvästi märkä. Mila astahti kohti minua ja työnsi sormen huulteni väliin. Ihana pillunesteen maku levisi suuhuni. Nuolin hitaasti sormen puhtaaksi. Nousin parempaan asentoon suudellakseni Milaa, mutta hän työnsi minut takaisin sohvalle.

Milla otti kassista taas kassista pehmeän mytyn. Hitaasti hän tuli luokseni ja toi sen kasvoilleni pyyhkäisten sillä poskeani rauhallisesti. Puhtaan villan tuoksu tuli nenääni. Milla raotti pyyhettäni ja hiveli sillä muutaman kerran kulliani. Tunsin käsittämättömän pehmeyden terskassani. Olin ihan räjähtämispisteessä.

Milla peruutti kauemmas ja avasi mytyn. Toiset sukat! Hitaasti hän veti nuo pehmeät harmahtavat sukat jalkaansa. Ne ylettyivät hieman polvien yläpuolelle. Sukan varret jäivät hieman ryppyyn polven yläpuolelta. Millan asetellessa sukkia huomasin pikkareiden kostuneen hävyn kohdalta. Kostea läiskä oli jo aika iso.

Kassista ilmestyi taas pörröinen vaate. Hitaasti Milla avasi sen laskoksilta ja aloitti vtämään sitä päänsä yli. Helmenharmaa pörröinen angorapusero! Selvästi pusero oli aika tiukka. Milla veti hitaasti päänäs sen korkean kauluksen läpi. Vedettyään helman alas huomasin sen todella istuvan vartalonmyötäisesti hänelle. Korkea kaulus ulottui leiúkaan asti. Nännit nöpöttivät suloisesti paidan neuloksen alla. Milla asetteli vielä rintojaan paremmin paidan alla. Ne näyttivät todella ihanilta tuon pehmoisen tiukan neuleen alla.

Kassista ilmestyi vielä puseron kanssa samantyylinen polvipituinen hame. Milla astui hameen sisään ja veti sen hitaasti ylöspäin. Ennen häpyään hän lopetti nostamisen ja hieroi pimppiä hitaasti housun päältä. Huomasin kuinka hän hieman värähti koskiessaan pyhimpäänsä. Sormet tulivat kosteiksi vaikka oli hieronut housun päältä. Hitasti Milla nuoli sormensa ja nosti hameen ylös asti. Kassista ilmestyi vielä ihanat kynsikkäät jotka hän veti käteensä. Milla avasi tuolilla olleen laatikon ja otti sieltä pohjepituiset Ugg saappaat. Villasukkien verhoamat jalat sujahtivat saappaisiin ja Milla käänsi hieman vartta yläosastaan niin, että turkis tuli esiin.

-Pidätkö…mun talvivaateista…? Milla kysyi seisoen edessäni kuin malli

-Joooh… kuiskasin. Kaluni oli aivan kovana ja kiimalimaa oli pyyhkeessä paljon. Nousin sohvalta seisomaan..

-en antanut sulle lupaa nousta Milla sanoi terävästi Istu alas!

Kalu sykkien istuin takaisin sohvalle. Milla otti tuolin ja asetti sen eteeni ja istuutui sille kasvot minuun päin. Hitaasti hän levitti haarojaan ja nosti hameen lanteilleen. Hitaasti käsi vaelsi pikkareiden päälle ja aloitti kevyen hieronnan. Näin kuinka sormet kostuivat hänen mehuistaan ja pikkarin kangas painui häpyhuulten väliin. Hitaasti Milla nosti takamustaan tuolilta ja ujutti pikarit pois jalastaan heittäen ne minulle. Haistoin huumaavan pillun mehujen tuoksun. Milla istuutui takaisin tuolille ja näin kuinka hänen kosteus levisi istuimelle. Hitaasti Milla aloitti klittansa pyörittelyn sorman päällään ja kuulin kuinka hänen hengitys tiheni hiljaiseksi huohotukseksi. Milla levitti jalkojaan leveämmälle ja siirsi itsensä tuolin reinalle. Hitaasti sormet alkoivat työntyä pillun uumeniin. Kynsikkään reuna saavutti klitan nupun ja näin kuinka karhea villa hankasi sitä. Millan käsi teki jo nopeaa liikettä vitussa upoten aina syvemmälle. Huohotus kiihtyi jo äänekkääksi.

Äkkiä hän lopetti ja istui hetken haarat levällään ja tuolin istuin oli märkänä mehuista. Milla veti hitaasit kätensä pois pillusta pienen maiskahduksen saattelemana. Hän nousi ylös ja kumartui äkkiä kohti penistäni. Nopeasti hän upotti sen syvälle nieluunsa muutaman kerran. Angorapuseron kaulus hiveli ihanasti pallejani.

-Aaaahhhhh pääsi suustani. Olin todella kiihoittunut ja penis oli kuin tulessa.

Milla vetytyi kuitenkin takaisin ja otti kassistaan jotain. Paksu ja pitkähkö tekokyrpä jonka saa imukupilla kiinni. Milla veti eteeni matalan sohvapöydän ja asetti tekopeniksen pöydän kulmalle, jossa se heilui raskaasti. Kassin kätköistä tuli vaseliinipurkki, jonka sisällöllä Milla rasvasi tekokyrvän. Milla peruutti kyrvän päälle takaperin hame lantiolla ja asetti peniksen anusreiälle valmiiksi. Hitaasti hän aloitti laskeutumisen sitä kohti. Kyrvän pää tavoitti tiukan anuksen ja aloitti auraamisen hänen sisään. Paksu sauva levitti reikää äärimmilleen. Milla joutui nostamaan itseään muutaman keran tottuakseen sen paksuuteen. Vääjäämättömästi se aurasi kuitenkin tiensä perille asti.

Milla istui nyt tuon kyrvän päällä haarat levällään. Perse oli täynnä tuota kyrpää ja vittu oli riettaasti avoimena pöydän kulmalla. Pöydälle oli muodostunut kostea läikkä. Villainen hame lantiolla ja hänen pitkät sääret verhoiltuna noihin ihaniin sukkiin ja ugg saappaisiin. Nännit paistoivat terhakkaasti angorapuseron läpi.

-Mikko nyt on sinun vuorosi, sanoi Milla ja laskeutui selälleen pöydälle haarat levällään.

Vittu avautui kutsuvasti. Heitin pyyhkeen pikavauhtia sohvalle ja vetelin kulliani muutaman kerran käden sotkeutuessa kiimalimaan. Asetin terskani Millan vitun huulile ja aloitin hitaan työntämisen sisään. Millalta pääsi pitkä voihkasu. Tekokyrpä perseessä teki vitusta vieläkin tiukemman.
Milla nosti jalkansa ja laittoi nuo ihanat villasukien verhoamat säärensä ristiin selkäni taakse vetäen minua niillä lähemmäksi.

-nyt, Mikko, nai kovaa….

Kommentoi

top