search
top

Pikkujoulukimppa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (223 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...

Nostin käteni ylös ja pyöritin lanteitani kuin John Travolta ikään, itsevarmuudella jonka vain alkoholi voi meille tavallisille kansalaisille tuoda. Hämärässä huoneessa ja tanssimusiikin pauheessa tunnelma oli kuin yökerhossa. Selväpäisen sivustakatsojan silmin tilanne olisi varmasti ollut toinen. Keski-ikää lähentyvä, hiuksistaan harventunut ja hiukan vatsakumpua kerännyt toimistorotta tuskin olisi käynyt Travoltasta tai hitusen nuhjaantunut toimiston taukohuone yökerhosta. Tällaisia sivustakatsojia ei onneksi ollut paikalla, sillä kaikki olivat mukavassa humalassa.

Olimme viettäneet noin 30 hengen porukalla insinööritoimiston pikkujouluja. Juhlapaikkana toimi meille vuokrattu ravintolatila, jossa ilta oli mennyt rattoisasti syöden, juoden ja seurustellen. Pakollisista johdon juhlapuheistakin oli selvitty. Virkeimmät olivat siirtyneet virallisen osuuden jälkeen takaisin toimistolle jatkoille. Vaikka taukotila ei ihan yökerholle vetänytkään vertoja, niin juomaa ja musiikkia oli eikä tässä vaiheessa iltaa muuta kaivattukaan. Ajantaju oli tässä vaiheessa jo pettänyt, mutta kello lienee ollut kahden maissa ja meitä oli jäljellä seitsemän miestä ja porukan ainoa nainen, Anna. Vaikka Anna asuikin avopuolisonsa kanssa, olin luonnollisesti kiinnittänyt huomiota hänen iloiseen ja ystävälliseen olemukseensa. Ainakin itse pidin häntä viehättävänä naisena. Annan kasvot olivat klassisen kauniit ja melko pitkät tummanruskeat hiukset laskeutuivat hänen olkapäilleen. Leveä lantio, melko paksut reidet ja maltillisen kokoiset rinnat antoivat hänen n. 165 senttiä pitkälle vartalolleen päärynän muodon. Olimme kaikki kolmissakymmenissä lukuun ottamatta firman ylimpään johtoon kuuluvaa Jania, joka oli lähemmäs viisikymppinen.

Heiluimme kaikki “tanssilattialla” enemmän tai vähemmän elegantisti. Anna oli luonnollisesti huomion keskipisteenä ja varmasti kaikki meistä vilkuilivat sivusilmällä hänen musiikin tahdissa liikkuvaa vartaloaan. Minua lukuun ottamatta kaikki paikallaolijat olivat vakiintuneessa parisuhteessa, joten tuskin kukaan elätteli toiveita sen läheisemmästä kanssakäymisestä. Tokihan jokainen mies käyttää silti pienessä humalassa tilaisuuden ihailla naiskauneutta kun sellaista on tarjolla. Ilta oli jatkunut tanssin merkeissä mielestäni jo varsin pitkään ilman sen kummempia tapahtumia, kunnes Antti Tuiskun soidessa Anna horjahti liian nopean käännöksen seurauksena vieressä seissyttä Esaa vasten niin, että hänen toinen rintansa painautui Esan rintakehää vasten. Refleksinomaisesti Esa vei kätensä Annan lantion ympärille ja muutaman sekunnin viiveellä, ikään kuin automaattisesti, käsi liukui Annan takapuolen päälle. Esan hämmentyneestä virneestä päätellen tilanne tuli hänellekin yllätyksenä. Kun Anna ei reagoinut tähän mitenkään, Esan ote tiukentui ja hän veti Annan lantion tiiviimmin itseään vasten. Pienen hetken, kuin lupaa pyytäen, hän katsoi Annaa silmiin ennen kuin suuteli tätä, vieden samalla toisen kätensä Annan rinnalle. Vaikutti siltä, että Esa ei säästellyt kielen käytössä ja kädet puristelivat koko ajan rohkeammin takapuolta ja rintaa. Minä ja muutama muu miehistä oli pysähtynyt tuijottamaan tapahtumia.

Ilmeisesti alkoholin ja Annan vastalauseiden puutteen rohkaisemana Esa avasi napin Annan paidasta ja ujutti kätensä paidan sisään päästäkseen työstämään rintaa paremmin. Tuntuma ei kuitenkaan vaikuttanut tyydyttävän Esaa, sillä hetken kuluttua hän alkoi napittaa Annan paitaa kokonaan auki ja riisui sen, paljastaen Annan mustat rintaliivit. Hyvin vaivattoman oloisesti Esa napsautti liivien hakasen auki ja pudotti rintaliivit lattialle, paljastaen Annan rinnat. Minun on valitettavasti myönnettävä, että selvästi yli kolmenkympin iästä huolimatta kokemukseni naisten kanssa on varsin vähäistä. Niinpä Annan rintojen paljastuminen lähes kirjaimellisesti pudotti leukani lattialle. Vaikka rinnat eivät vaatetettuna olleet erityisemmin kiinnittäneet huomiotani, niin paljaaltaan ne vaikuttivat kympin arvoisilta. Eivät liian isot, mutta eivät myöskään teinitytön kumpareet, vaan aikuisen naisen pyöreät, pehmeät tissit, jotka kutsuivat koskettamaan. Jos joku huoneessa olija ei ollut aiemmin huomannut mitä on tapahtumassa, niin viimeistään tässä vaiheessa tanssi oli lakannut ja kaikki tuijottivat herkeämättä toisiinsa imetynyttä paria. Esa oli täydessä työn touhussa ja tapahtumat etenivät nopeasti. Toinen käsi oli ehtinyt jo avaamaan housujen napin ja työntymään tutkimusretkelle Annan jalkojen väliin kun taas toinen käsi leipoi rintaa samalla kun huulet olivat hakeutuneet toisen nännin ympärille. Annan jalkoväliä roplatessaan Esa ujutti samalla ensin Annan farkut pois ja sitten myös mustat alushousut, paljastaen Annan siistityltä vaikuttavan karvakolmion ja jättäen hänet kokonaan alasti sukkia lukuun ottamatta. Esa työnsi Annan lantiosta muutaman askeleen taaksepäin vasten ruokapöytää ja puolittain itse ja puolittain Esan avustamana Anna nousi pöydälle istumaan. Kuumeisen kiireen vallassa Esa pudotti myös omat housunsa ja paljasti kyrpänsä, joka vähemmän yllättäen ponnahti ylös täydessä seisokissa, pää kosteana kiillellen. Sen enempää aikailematta Esa levitti Annan jalat, vei kalunsa pään häpyhuulille ja hetken oikeaa kohtaa etsittyään työntyi sisään yhdellä sulavalla liikkeellä, saaden Annan ulvahtamaan.

Jos yleisö jollain tavalla häiritsi paria, eivät he osoittaneet sitä millään lailla. Näiden muutamien minuuttien aikana kaikki vaikuttivat seuranneen tapahtuneita hämmentyneen lamaantuneina. Tämä loppui viimeistään Esan päästyä asiaan ja huomasin sekä Villen että Antin paljastaneen oman kalunsa ja olin havaitsevinani Jounin etumuksessa selvän pullistuman. Myös oma kankeni sojotti kipeästi housujen suojissa, mutta en kehdannut vielä ottaa sitä esiin. Ainoa, jota näkymä ei vaikuttanut miellyttävän oli Mikko, jonka huomasin silmäkulmastani poistuvan huoneesta eikä häntä enää illan aikana näkynyt. Ilmeisesti tietoisuus raskaana olevasta kihlatusta painoi mielessä liikaa, että hän olisi jäänyt katsomaan miten tapahtumat etenevät. Minulle tämä oli samantekevää, nyt oli tärkeämpääkin ajateltavaa. Esa oli erottunut tanssilattialla muita luontevammalla liikehdinnällään ja rytmikkäästi hänen lantionsa liikkui myös Annan jalkojen välissä. Esa työnteli pitkiä työntöjä turhia kiirehtimättä, vetäen seipäänsä lähes kokonaan ulos ja työntäen sen taas pohjaan, välillä suudellen Annan kaulaa ja kasvoja. Annalla ei vaikuttanut olevan käsittelystä mitään valittamista, hän piti silmänsä lähes koko ajan kiinni, vetäen Esaa itseään vasten ja huokaillen nautinnollisen oloisesti. Itse olin siirtynyt parin sivulle niin, että näin penetraation mahdollisimman selvästi ja Annan nesteistä kiiltelevän sauvan työskentely oli uskomattoman kiihottavaa. Hitaasti runkkaillut Antti siirtyi parin toiselle puolelle ja työnsi toisen kätensä parin väliin rintaa leipomaan ja hyväili toisella Annan selkää. Ehkä reilut viisi minuuttia jyystettyään Esa rupesi kiihdyttämään tahtia ja lyhentämään työntöjään. Hetken kuluttua hän painautui tukahdutettujen voihkaisujen saattelemana tiiviisti kiinni Annaan eikä ollut vaikea arvata mitä juuri tapahtui. Hetken hengitystään tasattuaan Esa vetäytyi Annan sisältä, kulli kiimanesteistä ja spermasta kiillellen.

Antti ei tässä kohtaa aikaillut vaan otti välittömästi Esan paikan Annan jalkojen välissä ja työnsi kyrpänsä taatusti riittävän märkään pesään, työntäen samalla Annan selälleen pöydälle ja nostaen hänen jalkansa olkapäilleen. Ville näki tilaisuutensa tulleen ja meni pöydän sivulle tarjoamaan puolikovaa kaluaan imettäväksi, minkä Anna hetken aikailtuaan tekikin. Antin tyyli oli hyvin erilainen, hän tikkasi kovaa vauhtia lyhyellä työnnöllä. Annalla vaikutti olevan vaikeuksia pitää kovassa kyydissä Villen kalua suussaan, mutta enimmät ääntelyt suussa oleva kyrpä silti esti. Kun molemmat miehet vielä olivat ottaneet rinnan vaivattavaksi, niin kyyti oli varmasti sellaista mihin tämä tyttö ei ollut tottunut. Kovin kauaa Antti ei kuitenkaan tätä vauhtia kestänyt vaan varsin pian painautui mahdollisimman syvälle äänekkäästi urahdellen. Vaikutti selvältä, että tänä iltana jokainen mies halusi toimittaa siemenensä mahdollisimman syvälle Annan kohdun syvyyksiin, kuin alkukantaisen vaiston ohjaamana.

Antin irroittautuessa saaliistaan myös Ville veti kullinsa Annan suusta, ilmeisenä aikomuksenaan siirtyä seuraavaksi pukille. Hän pysähtyi kuitenkin heti niille sijoilleen hölmistyneen näköisenä, tajuttuaan Janin pudottaneen housunsa ja olevan jo valmiina seivästämään yhteisen naisemme seuraavaksi. Suoraan hän ei kuitenkaan työntynyt sisään vaan jäi ikään kuin kiusoittelemaan Annaa, hivelemällä terskallaan tämän häpyhuulia. Tässä kohtaa keksin huikata “Olis tuossa toi sohvakin”. Ajatus joka ei nähtävästi ollut aiemmin ehtinyt tulla kenenkään mieleen. Jani ei vastannut mitään, mutta ilmeisesti piti ajatuksesta, koska auttoi Annaa nousemaan kädestä pitäen pöydältä ja johdatti tämän sohvaa kohti. Sohvalle ei mahtunut makaamaan ihan täydessä mitassa ja Janilla oli vaikeuksia löytää hyvää asentoa, kunnes Antti keksi asettaa sohvatyynyn käsinojaa vasten niin, että Anna pystyi nojaamaan selkänsä sitä vasten kohtalaisen mukavasti. Näin Jani pääsi tunkeutumaan tämän viattomana pitämäni tytön pilluun perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa. Villekin oli tyytynyt tilanteeseen ja toi jälleen kyrpänsä Annan huulille, tällä kertaa ottaen samalla molemmin käsin Annan päästä kiinni, varmasti hallitakseen tilannetta paremmin, aloittaen samalla varovaisen suunainnin. Näin Anna oli jälleen miesten varrastamana. Näin tilanne jatkui jonkin aikaa, kunnes Villen kestävyys alkoi hiljalleen loppumaan ja orgasmin lähestyessä hän vaikutti unohtavan varovaisuuden tiukentaen otettaan ja nopeuttaen tahtiaan. Muutaman nopean työnnön jälkeen hän pakotti kalunsa mahdollisimman syvälle Annan suuhun ja jähmettyi paikoilleen. Anna yritti työntää Villeä lantiosta kauemmas toisella kädellään ja ilmeestä päätellen kokemus ei ollut mieluisa, mällien roiskuessa kovalla paineella kurkkuun. Villen vedettyä kalunsa ulos Anna köhi hetken. Jos hän olisi halunnut sanoa jotain miehen tempusta, ei hän ainakaan saanut sanoja ulos, sillä Jani aloitti samalla loppukirin ja Anna ei vaikuttanut voivan olla voihkimatta lähes taukoamatta. Kohta Janikin ruiski siittiönsä pillun uumeniin. Itse olin tällä välin lopulta riisunut housuni kun tunsin kaluni valuttavan nesteitään vuolaasti ja halusin pitää bokserini edes suunnilleen puhtaina. Katselin jälleen aitiopaikalta kun pillusta valui nesteitä sohvalle Janin elimen vetäytyessä. Siinä olisi jollain maanantaiaamuna ihmettelemistä, mutta se olisi sen ajan murhe.

Olin itse edelleen tilanteesta hämilläni, mutta kyrpäni kertoi sitäkin selvemmin mitä on tehtävä. Istuuduin sohvalle Annan viereen ja hän veti jalkansa koukkuun, jotta mahduin. En voinut olla tuijottamatta jalkojen välissä näkyvää pillua. “Saanko minäkin?” oli varmasti tässä tilanteessa idioottimainen kysymys, mutta Anna ei sitä näyttänyt, vaan nyökkäsi lähes huomaamattomasti. Taputin reittäni ja hän ymmärsi toiveeni, kivuten syliini kasvot minuun päin. Kivikovana seisovaa munaani ei ollut lainkaan vaikea ohjata puhkinaituun vittuun. Kosteuden tunne oli uskomaton ja vaikka en sitä tuntenutkaan, sekä Annan omat nesteet että muidet miesten mällit lähtivät varmasti valumaan kaluani pitkin alaspäin. Anna alkoi hiljakseen keinutella lantiotaan, vatkaten kaluani sisällään ja yritin päästä rytmiin tekemällä pieniä vastatyöntöjä. Pillu tuntui kuin suonsilmäkkeeltä, joka imi minua sisäänsä. Tiesin, että tapahtumia katsoessa herkistynyt kaluni ei tulisi tätä menoa kauaa kestämään, mutta tunne vei minut mukanaan niin ettei sitä juuri ehtinyt ajatella. Katsoin Annaa silmiin ja suutelin häntä suulle, hänen vastatessa suudelmaan. Hetkeä olisi voinut luulla romanttiseksi ellei viisi himokasta miestä olisi seisonut vieressä katsomassa touhujamme, mutta emme kiinnittäneet heihin huomiota. Jotta saisin kokemuksesta kaiken irti, riisuin vielä paitani ja vedin Annan ylävartalon kiinni itseeni, hänen pehmeiden rintojensa painautuessa minua vasten. Annan keinuessa minua vasten en millään olisi halunnut luopua tästä hetkestä, mutta valitettavasti kaluni oli jo valmis siittämään naaraan. Muutamien työntöjen ajan onnistuin pidättelemään laukeamista, mutta väistämättömän tapahtuessa tein voimakkaan vastatyönnön ja annoin sykkivän elimeni tehdä tehtävänsä. Huokaisin raskaasti, samalla kun tunsin kaluni työntävän spermapulsseja ylös virtsaputkea pitkin, suoraan kohteeseen. Tässä asennossa olimme hetken, hengitystämme tasaten kunnes Anna nousi ylös, valuttaen spermaklimpin reidelleni ja rojahti viereeni istumaan.

Havaintokykyni hiljalleen palaillessa huomasin Jounin seisovan sohvan vieressä ja niin seisoi hänen kyrpänsäkin. Kun kaikki muut olivat jo yhtyneet Annaan, ei ollut mikään ihme, että myös Jouni halusi osansa. Äskeisen jälkeen olisin halunnut julistaa Annan omakseni, mutta eipä se ollut minun päätettävissäni. Niinpä nousin sohvalta vastahakoisesti tehdäkseni Jounille tilaa. Hänellä oli kuitenkin erilaiset suunnitelmat ja hän ojensi kätensä Annalle, joka odottavan näköisenä tarttui siihen. Jouni veti Annan ylös sohvalta, pyöräytti hänet ympäri ja pitäen käsiään hänen lanteillaan, ohjasi takaapäin Annan takaisin pöydän ääreen. Pöydän edessä hän painoi Annaa selästä ja tarkoituksen ymmärtäen tämä laski paljaan ylävartalonsa pöydälle. “Levitä vähän jalkoja” Jouni vielä ohjeisti ja sen enempää odottelematta työntyi takaapäin sisään. Katselin kun Jounin kalu veti jokaisella ulostyönnöllä meidän spermojamme ulos pillusta ja valutti niitä sekä lattialle että Annan reisille. Meidän kaikkien muiden kalut olivat edelleen vähintään puolikovina ja panetus oli kova. Ensimmäisenä oloaan päätti helpottaa Antti, joka siirtyi pöydän toiselle puolelle ja työnsi munansa Annan suuhun. Jälleen varrastettu tyttö ei voinut kuin ottaa miehen molempiin päihinsä. Muutaman minuutin jälkeen Ville kyllästyi odottamaan ja puolittain käskien sanoi “Päästä muutkin”. Antti teki suosiolla tilaa vaikkei ollut vielä lauennut ja Ville otti hänen paikkansa. Jonoon liittyi myös Jani ja hetken kuluttua minäkin. Ville luovutti hetken nautittuaan paikan Janille ja hän puolestaan minulle. Yllätyin työntäessäni kullini Annan suuhun. Odotin passiivista suihinottoa, mutta Anna teki selvästi parhaansa. Tunsin kielen hivelevän kaluni alapintaa ja ihanien huulien puristavan vartta kun Anna pyrki ottamaan parruni mahdollisimman syvälle vaikka Jounin työnnöt häiritsivätkin suoritusta. Tätä menoa en juuri lauenneenakaan kauaa kestäisi, joten vetäydyin itsekin ja päästin Antin takaisin vuoroon. Antti lykki itsekin aktiivisesti ja muutaman minuutin jälkeen valutti spermansa Annan kurkkuun. Ville täytti jälleen tyhjän paikan. Seuraavaksi laukeamisvuorossa oli Jouni, joka tarrasi Annaa lantiosta ja junttasi voimalla viimeisen työnnön perille ja jäi voipuneena Annan selän päälle makaamaan. Ville ei ollut vieläkään päässyt nauttimaan pillusta, joten nyt hän oli valppaana, vetäisi kalunsa ulos ja siirtyi turhia aikailematta peräpäähän. Jouni ymmärsi vinkin ja vetäytyi naisesta ja Ville tökkäsi kalunsa perille sellaisella voimalla, että Anna ulvahti äänekkäästi. Rynkytys oli melkoinen kun Ville alkoi purkaa kiimaansa tähän naaraaseen, enkä voinut edes kuvitella saavansa suihinottoa tässä vauhdissa. Niinpä jäin seuraamaan vierestä kun Ville paineli menemään, Annan voihkiessa katkonaisesti. Sen verran edellinen laukeaminen vaikutti, että pano kesti varmaan lähemmäs kymmenen minuuttia ennen kuin Ville lopulta laski lastinsa sisään. Kuin pornofilmeissä ikään hän veti kalunsa lähes kokonaan ulos ja kuorrutti häpyhuulten välin liisterillään, hänen pitkän ja ohuen kalunsa sykkiessä näkyvästi sen työntäessä siemeniä sisään.

Muut miehistä olivat jo istuutuneet kokoamaan itseään, mutta itse olin seurannut toimitusta kanki kovana ja jouduin nyt päättämään kumpaan päähän halusin purkaa itseni. Vaikka suihinotto oli ollut nautinnollinen, pillu on kuitenkin mielestäni se oikea reikä kun tilaisuus tarjoutuu. Niinpä pyysin Annaa kääntymään selälleen ja asetuin hänen jalkojensa väliin ja työnnyin vittuun, joka oli mikäli mahdollista, vielä entistäkin kosteampi. Aloitin rauhallisen työntelyn ja katselin kun kaluni kirnusi Villen spermoja ulos pillusta. Samalla puristelin noita ihania rintoja ja hivelin kovana nöpöttäviä nännejä. Rauhallisessa tahdissa kestävyyteni oli huomattavasti parempi ja ikään kuin transsissa jatkoin panoa omasta mielestäni pitkältä tuntuvan ajan, kunnes lopulta tunsin nivusissani tutun tunteen ja työnnyin jälleen mahdollisimman syvälle Annaan, ja annoin siemennesteeni virrata sisään. Tunsin itseni rättiväsyneeksi ja nojauduin Annan päälle, hänen toista rintaansa suukotellen. Lopuksi annoin hänelle vielä pitkän kielisuudelman ennen kuin nousin ylös.

Miehet olivat antaneet kaikkensa eikä kukaan ollut selvästikään kykenevä jatkamaan, joten Anna korjasi vaateensa mukaansa ja katosi vessaan, varmaankin siistimään jalkoväliään. Pukeuduin itsekin hetken kuluttua ja siirryin aulaan odottelemaan. Annan tullessa vessasta kysyin halusiko hän jakaa taksin, asuimmehan samalla suunnalla. Hymyillen Anna myöntyi ja koukkasimme ensin viemässä Annan kotiin miehensä luokse, ja itse jatkoin matkaani kotiin. Kaaduin kotona sänkyyni lähestulkoon saman tien ja nukahdin heti, nähden kenties elämäni kosteimmat unet.

2 kommenttia viestissä: “Pikkujoulukimppa”

  1. Eräs Anna... says:

    Aika kiva! 🙂

Kommentoi

top