search
top

Isän tyttö

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (171 votes, average: 2.12 out of 5)
Loading...

Perustuu tekstiin joka liikkui 90-luvulla bbs maailmassa. Alkuperäinen tekijä tuntematon.

 

Kun oli 12 äitini sai uuden työpaikan missä hän joutui matkustelemaan paljon enemmän kuin ennen. Olin siis ainoanan lapsena yksin kotona paljon isäni kanssa. Tapahtumat alkoivat oikeastaan siitä kun äiti parin ekan matkan jälkeen joutui olemaan myös välillä viikonloppuisin poissa.

Oli lauantai ilta kun Istuin omassa huoneessani ja luin jotain keskustelufoorumia. Isä koputti ovea ja tuli huoneeseen ja kysyi laitetaanko sauna päälle. Vastasin myöntävästi ja hän sanoi että voisin mennä ensin. En ollut muutamaan kuukauteen saunonut vanhempien kanssa sen jälkeen kun kuukautiset olivat alkaneet ja rinnat alkaneet kehittymään.

Sähkösauna lämpeni nopeasti ja puolen tunnin päästä isä tuli sanomaan että voisin mennä. Otin vaihtovaatteet mukaan ja menin alas, riisuuduin, kävin suihkussa ja menin lauteille istumaan ja heitin pienet löylyt.

En tiedä kauan olin istunut lauteilla kun kuulin suihkun käyvän ja hetken päästä isäni astui sisään saunaan. Hämmästyin ja yritin käsillä suojella rintojani ja laitoin jalat ristiin. Isä vaan nauroi että minusta on tulossa iso tyttö ja istui löhelleni. Hän kyseli poikaystävistä ja yritin vastailla jotain ja hän vaa nauroi vieressäni ja laittoi käden reidelleni. 

Huomasin että hänen peniksensä alkoi nykyiä ja kasvamaan kunnnes se seisoi suoraan eteenpäin. Yritin päästä pois mutta hän esti minut ja työnsi minut takas istumaan lauteille. Väksin hän otti käteni ja vei sen voimalla penikselleen ja pakotti sen ympärille. Hän alkoi liikuttaa käsiämme ja yritin puristaa niin paljon kun pystyin että häneen sattuisi mutta hän vain nauroi. Kyyneleet valui poskiani pitkin ja häpesin. Hänen hengityksensä muuttui raskaammaksi ja hän tuijotti rintojani ja harrojenväliäni. Hetken päästä hän huohotti ja päästi sen jälkeen karjasun. Peniksestä pursui suihkuja valkoista joka lensi lauteille ja saunan lattialle. Hän rentoutui, päästi otteen kädestä ja päästi minut pois lauteilta. Juoksin itkien huoneeseni ja laitoin oven kiinni ja istahdin sängylle. 

Hetken päästä kuulin miten ovi aukesi ja isä tuli sisään viinipullon kanssa. Hän istui vierelleni ja laittoi käden ympärilleni ja alkoi puhumaan pehmeällö äänellä ja jotenkin rentouduin tapahtumista huolimatta. Hän kaatoi meille lasilliset ja juotiin viini vaikka se mielestäni maistuikin pahalle. Olin muutaman lasillisen jälkeen humalassa ja rojahdin isääni kohti joka otti minut syliin ja istuttiin hetken hiljaa. 

Isä nousi ylös ja otti minut kantoon ja kantoi minut makuuhuoneeseen ja laittoi minut sängylle. Hän riisui itsensä ja hänen peniksensä oli taas kasvanut isoksi ja kovaksi. Hän levitti jalkojani oikein leveälle niin että hän näki kaiken ja tuli sitten päälleni makamaan. Kaikki oli kuin usvassa. Tunsin hänen kovan peniksensä vatsaani vasten. Hän nosti hieman asentoaan ja tunsin hänen peniksensä häpyhuulillani. Sitten tuli valtava kipu kun hän työntyi sisääni samalla kun hän murahti nautinnosta. Huusin kivusta ja kyyneleet valui poskillani. Hän pyyhki ne pois ja sanoi tekevänsä minulle hyvää.

Hän aloitti rytmikkään liikkumisen sisällöni ja sänky natisi allamme hänen pitkien työntäjen tahdissa. Yritin levittää jalkojani mahdollisimman leveäksi että ei olisi sattunut niin paljon. Ei kestänyt kauan kun hänen työntönsä lyhenivät ja nopeutuivat hänen hengityksensä muuttuessa raskaammaksi. Muutaman nopean työnnän jälkeen hän huohotti kunnolla ja hänen naamansa muuttui irvistykseksi ja tunsin miten hän painoi peniksensö pohjaan ja jotain ryöpsähti sisääni samaa tahtia kun hänen peniksensö sykki sisälläni. Hän jäi makaamaan päälleni. Suuteli minua ja kehui minun olleen hyvä tyttö. Olin kuin usvassa. Tunsin miten hänen penis sisälläni pieneni. 

Isä jatkoi puhumista ja silitteli hiuksiani ja suuteli minua. Hetken päästä hänen peniksensä alkoi kasvamaan sisälläni uudestaan kunnes se täytti minut uudestaan. Kuin toistona edellisestä hän otti minut uudestaan, kipu ei enää ollut niin iso. Hänen tultuaan toisen kerran sisääni hän nousu pois päältäni ja ulos valui harmaan valkoista nestettä minusta jonka hän pyyhki pois kosteuspyyhkeellä jonka jälkeen hän pyyhki oman peniksensä. Hän kantoi minut takaisin omaan sänkyyni jossa nukahdin alapääni kipeänä. 

Seuraavana päivänä ajeltiin päivystävään apteekkiin missä hän osti minulle jälkiehkäisypillerin jonka hän pakotti nielemään kotona. 

Joka kerta kun äiti oli poissa tiesin mitä odottaa kun makasin omassa sängyssäni iltaisin. Oven narinan ja isän alastoman hahmon penis kivikovana kävellen hitaasti kohti sänkyäni. 

 

5 kommenttia viestissä: “Isän tyttö”

 1. Saarna says:

  Hankkikaa pliis apua. Vaikka ette ikinä toteuttaisi näitä teidän fantasioita niin jotakin sairasta nämä voivat rohkaista. Miks maailma on niin sairas

  • ari says:

   Tiedän että ajatteleminen ei ole vahvuutesi, mutta jos siihen ryhdyt, niin tutki asiaa siltä kannalta että kaikki mitä ihminen tekee on normaalia.

 2. Sampsa says:

  Hyi saatana ootte sairaita kaikki, hankkikaa apua

 3. jalmari says:

  Hauska tarina. Toivottavasti tarina kehittyy eteenpäin. Jos jotain uskaltaisin sanoa, niin ehkä tytön eroottiset ja seksuaaliset murrosiän ristiriitaiset ja hämmentävät tuntemukset voisi liittää mukaan.

 4. Jussi says:

  Jotenkin kiihottava tarina, mutta kuitenkin täysin sairasta.

Kommentoi

top