search
top

Tiina ja äiti mökillä Osa1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (63 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Jatkoa ensimmäiseen tarinaan.

 

Tiina ja äiti ovat jatkaneet leikkejään salaa isältä jo monia viikkoja. Tiinalla alko kesäloma ja äitiki on ollu jo lomalla viikon verran.

Äiti herää aamulla ja katsoo kelloa, kello on 10 joten isä on jo ollu tovin töissä. Äiti päättää nousta sängystä ylös ja lähtee katsomaa onko Tiina jo herännyt, Tiinan huoneeseen päästyään äiti huomaa että Tiina vielä nukkuu. Äiti siirtyy Tiinan viereen sängylle ja siirtää peittoa Tiinan päältä ja alkaa kädellä hyväilee Tiinan kylkeä siirtäen kättä kokoajan alemmaksi kunnes päästyään Tiinan reittä peittämiä shortsien päälle ja työntää käden shortsien sisään samalla suukotellen Tiinan kaulaa ja sormilla alkaa hyväilee pillua hellästi. Tiina huokaisee ja hieman liikahtaa mutta on vielä unessa joten äiti hyväilee vähän voimakkaammin ja Tiinan pillu alkaa kostumaan. Tiina alkaa heräämään ja on vielä hieman uninen.

-Oi äiti tämäpä on ihana herätys, mumisee Tiina unisena.

Äiti suukottelee Tiinan kaulaa ja hieroo kahella sormella klittaa. Tiina kääntyy selälleen ja kietoo käden äidin selän taakse ja vetää häntä lähemmäksi ja alkaa suutelee. Äiti vastaa suuteluun ja siirtyy suutelee kans Tiinan rintoja ja alkaa nostaa toppia ylemmäksi. Tiina nostaa hieman itseä ja riisuu topin pois ja äiti alkaa imemään nännejä ja samalla alkaa keskisormella sormettaa, Tiina alkaa voihkimaan äidin käsittelyssä ja laskee shortsit pois jaloistaan. Äiti imee nännejä ja alkaa siirtyy alemmaksi suukotellen kunnes pääsee jalkoväliin ja alkaa suukotelee sisäreisii ja nuolasee pillua välilihalta alavatsalle asti, Tiina huokasee ja lantio liikahtaa. Äiti työntää keskisormen takas pillun sisään ja alkaa tutkii pillun sopukoita samalla kielellä härnäten klittaa ja välillä imasten klittaa, Tiina huokailee, voihkii ja lantio alkaa vatkaamaan äidin tahissa. Äiti nopeuttaa nuolemista ja klitan imemistä, työntää nimettömän keskisormen seuraksi sisään ja alkaa sormettaa nopeuttaen tahtia, Tiinan voihkinta, huokailu ja lantion liikkeet alkaa voimistuu. Tiina tuntee että orkku alkaa olee ihan lähellä kunnes tuntee lämpimän aallon lävistävän koko kehonsa ja selkä vääntyy kaarelle. Orkun ohi mentäessä Tiina tarttuu äitiä kainaloista ja nostaa ylemmäksi päälle ja aloittaa himokkaan suutelun, Tiinan kädet vaeltaa äitin selkää pitkin alemmaksi kunnes pääsevät pakaroille joita alkaa puristelee.

-Äiti se tuntu tosi hyvälle, Tiina sano suutelun lomassa.

-Halusin herättää sut ihanalla tavalla ja mulla on sulle yllätys vielä, vastasi äiti.

-Pue päälle ja pakkaa vähän vaatteita nii lähetään mökille laittaa pihaan kuntoon ja samalla voidaan rauhassa kahestaan olla, isä tulee vasta parin päivän päästä nii keretään hyvin touhuilee, sanoo äiti ja alkaa nousta Tiinan päältä.

Tiina nousee ja alkaa pukemaan vaatteita päälle.

-Sekö se yllätys on että lähetään kahestaan mökille, kysyy Tiina

-Ei ole näät sen yllätyksen sitten mökillä, vastasi äiti vinkaten silmää

Tiinan ja äidin pakattua he lähtevät autolla ajamaan mökkiä kohti. Äiti oli pukenu lyhyen kesämekon päälle ja Tiinalla oli minishortsit ja toppi päällä, autossa Tiina katso äitin kesämekon peittämiä rintoja himokaasti, äiti huomaa Tiinan katseet ja hymyilee samalla siirtäen Tiinan käden kesämekon alle, Tiina yllättyy kuinka äidillä ei ollut kesämekon alla alusvaatteita ja alkaa himokkaasti hieroo äidin pillua. Auto heilahtaa tiellä samalla kun äiti alkaa kiihottuu entisestään Tiinan kosketuksesta. Tiinan sormet eksyy hieman äidin pyllylle ja tuntee siellä buttplugin ja yllättyy.

-Ootko äiti ostanu anaalitapin, en tienytkää että tykkäät sellasesta, Tiina sanoo yllättyneenä

-Joo tykkään tosi paljon siitä, vastaa äiti

-Mut millon sä oot tuon tapin ostanu en oo ikinä tuota nähny kun oon käyny tutkimassa teiän huoneesta että löytyskö sieltä mitään jännää, Kysy Tiina

-Viime viikolla vasta ostin tämän ja tämä on yksi niistä monesta muusta minkä oon ostanu meille, sanoo äiti

-Sekö se oli se yllätys että oot ostannu meille leluja, huudahtaa Tiina

Äiti ei vastaa mitään vaa koittaa keskittyy tiehen samalla kun Tiina hyväilee äidin pillua.

-Hillistehä itseä eihän tämä auto meinaa tielä pysyä kun tuntuu niin hyvältä, sanoo äiti

Samalla siirtäen Tiinan käden pois haaroistaan, Tiina katsoo äitiään ja alkaa imee sormiaan puhtaaksi äidin pillumehuista.

-Ei enää pitkä matka ole koita vielä hetki oottaa, sanoo äiti

Perille päästyään he purkavat autosta tavarat mökkiin, mökissä Tiina työntää äidin seinää vasten ja alkaa himokkaasti suutelee ja samalla puristaen äidin tissiä. Äiti vastaa suuteluun ja alkaa puristelee Tiinan pakaroita. Äiti nostaa Tiinan topin pois ja työntää tiinan sohvalle samalla riisuen kesämekkoaan yltään ja Tiina riisuu shortsit pois itseltään, molemmat ovat alasti ja äiti siirtyy sohvalle ja alkaa suutelee Tiinaa vetäen itsensä päälle. Tiina kaatuu äidin päälle ja samalla käsi siirtyy äidin haaraväliin ja alkaa hieroo äidin pillua. Äiti huokailee ja lantio keinuu Tiinan käden liikkeiten tahissa.

-Tuossa laukussa on ne lelut tuo se laukku tähän lähemmäksi nii voidaan heti kokeila muutamia, sanoo äiti

Tiina hakee laukun sohvan viereen ja nostaa sieltä vibran, toisen buttplugin, strap-on:nin ja liukkaria. Tiina ottaa vibran käteen ja imee sitä katsoen äitiä samalla äiti vetää Tiinaa takasin sohvalle. Tiina päästessään takas sohvalle pistää vibran päälle ja alkaa sillä hieroo äidin sisäreisii siirtyen äidin pillulle, äiti huokaisee vibran koskettaessa klittaa. Tiina rohkaistuu ja alkaa vibralla hieroo ja painelee pillua välillä työntäen vibran sisälle ja liikkuttaen edestakas, äidin pillu alkaa olemaan märkä ja äitin lantio alkaa vatkaa sivuille, ylös ja alas samalla äitin huokailu muuttuu voihkinnaksi. Tiina siirtyy nuolee pillua ja samalla vibralla hieroo klittaa, äiti tuntee että orkku on jo lähellä kunnes selkä vääntyy isolle kaarelle ja suusta pääsee äänekäs voihkasu, keho alkaa tärisee ja pillusta valuu nestettä välilihaa pitkin pepulle ja pepussa olevalle tapille. Tiina lopettaa nuolemisen ja siirtää vibran pois ja nousee suutelee äitiä.

Hetken suukotellen ja äidin toivutessa orkustaan kääntää Tiinan selälleen sohvalle ja alkaa imemään Tiinan nännejä samalla hieroen Tiinan pillua, suukotellen äiti siirtyy alemaksi kohta Tiinan haaraväliä.

-Nyt saat tuntea miten ihanalta tuo vibra oikein tuntuu, sanoo äiti

Äiti ottaa vibran ja alkaa sillä hieroo Tiinan pillua, Tiina alkaa huokailee samalla kun äiti hieroo vibralla. Äiti levittää Tiinan pillulta nesteitä pyllylle ja painelee sormella peppureikää kunnes upottaa keskisormen sisään, Tiinan huokailu muuttuu voihkinnaksi. Äiti liikuttaa sormea pepussa samalla kun vibralla hieroo pillua, kunnes ottaa sormen pois pepusta ja kurottaa ottaa buttplugia ja levittelee siihen Tiinan pillunestettä, liukastettuaan tapin äiti alkaa painaa sitä rauhallisesti Tiinan peppureikää vasten. Tiina tuntee olevansa taivaassa kun äiti liikuttelee tappia peppureiällä ja samalla hieroen vibralla pillua. Äiti painaa tapin kokonaan sisään ja alkaa nuolee Tiinan pillua samalla hieroen vibralla sitä. Tiinan voihkinta voimistuu ja samalla lantio alkaa vatkaa hullunlaila edestakas, Tiinan keho alkaa tärisee ja selkä vääntyy isolle kaarelle, Tiinan suusta pääsee voimakas voihkasu ja pillusta suihkuaa nestettä äidin kasvoille.

Tiinan orkku loputtua äiti lopettaa vibralla hieromisen ja nousee pois Tiinan jalkojen välistä, Pyyhkii kasvojaan kesämekkoon.

-Wau se tuntu aivan uskomattomalta, sano Tiina haukkoessa henkeään

-Siltä se kuulostiki ja näytti, vastasi äiti

-Ja samalla kastelit minut, ootappa kun ilta tulee niin kosto elää, naurahtaa äiti katsoessa Tiinaa

Tiina nousee istuu sohvalle ja suutelee äitiä.

-Mennäänkö järveen uimaan ja peseytyy, kysyi Tiina

-Mennään vaa, tuun perässä etin eka meille pyyhkeet laukusta, vastasi äiti

Tiina lähtee alasti kävelee kohti rantaa, samalla äiti katsoo upeeta tytärtää ja jää tuijottaa Tiinan kiinteitä pakaroita ajatellen kuinka upeat pari päivää heille on tulossa.

Jatkuu….

4 kommenttia viestissä: “Tiina ja äiti mökillä Osa1”

 1. Kaitsu says:

  Tarinan juoni kiihottaa mutta kerronta pitää olla parempaa.

 2. Joo o says:

  Joo en voi sanoa muutaku et aihe oli ihan jees ja näi mut kerronta kusi. Hyvin paljon kirjotusvirheitä ja tekstin lukeminen tuntui raskaalta koska hoettiin koko ajan tiina teki, tiina sanoi, äiti sanoi, äiti teki sitä ja tätä, sitten Tiina teki tuota ja tuota.

 3. Jussi says:

  Tarina oli kiihottava, mutta kerronta oli sekavaa ja hätäistä.

 4. ynnämämuut says:

  Aihe 5 kerronta – 0 .Voitavaton!!!!!!!!

Kommentoi

top