search
top

Herkkä hetki nunnan kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 2.22 out of 5)
Loading...

En ollut tajunnut että Suomessakin on nunnia ennen kuin lähdimme luokkaretkelle Lintulan luostariin. Se oli aika outo kohde sinänsä, mutta luokanvalvojamme ja monien vanhemmat olivat kiihkouskovaisia, joten juttu oli saatu ajettua läpi. Itseäni tämä ei häirinnyt niin paljon kuin olisi voinut luulla. Nunnat olivat aina olleet mielestäni oudon kiinnostavia.

Vain yksi nunnista oli nuorempi, eikä hänkään nyt kovin nuori ollut vaan ehkä 30-vuotias. Kasvojen pisamat tosin saivat hänet oudolla tavalla näyttämään nuoremmalta. Päätinkin kertoa asiani hänelle kun hyvä tilaisuus koittaisi.

Sellainen lopulta tulikin, kun muut lähtivät tutkimaan läheistä luontoa. Itse jättäydyin ensin joukon taakse ja sitten häivyin kokonaan. Ei minuun kukaan koskaan muutenkaan kiinnittänyt huomiota.

Pisamakasvoinen nunna onneksi olikin tavoitettavissa. Hän näytti ihmettelevän miksi olin täällä muiden lähdettyä.

Sanoin: ”Haluaisin tunnustaa yhden asian”.

Sisar vaikutti mietteliäältä ja kurtisti kulmiaan. ”Emme me yleensä tee sellaista täällä,” hän sanoi. Olisi pitänyt arvata että ei tämä toimisi niin kuin TV:ssä.

”Tämä on todella tärkeää,” sanoin.

Sisar mietti jälleen hetken, ehkä odottaen jumalallista johdatusta. Sitten hän sanoi: ”Tule tänne” ja ohjasi minut erääseen huoneeseen.

Kyseessä näytti olevan jonkinlainen ikonivarasto. Huone oli pieni, mutta seinät olivat täynnä pyhimysten kuvia, ja niitä oli lisää hyllyillä aseteltuna pienempään tilaan.

”Kerrohan mistä on kyse,” nunna sanoi ymmärtäväisellä äänellä.

”Nyt on niin, että… kröh, khöh…” Tämä ei tainnutkaan olla niin helppoa kuin olin kuvitellut nyt kun oltiin tositilanteessa.

”Kerro vain, poika. Ei tässä mitään. Herra ymmärtää kyllä,” sisar sanoi.

”Niin siis tota… Nunnat on tosi ihania ja haluaisin että ottaisit suihin,” sanoin ja purin heti huultani. Tämä ei varsinaisesti vaikuttanut enää hyvältä idealta.

”Vai niin,” sisar sanoi ja katseli minua. Olisin halunnut kääntyä pois, mutta se ei jostain syystä onnistunut. Hän astui lähemmäs ja katsoi minua edelleen silmiin. ”Tehdään sitten niin,” hän sanoi, ja tuntui että olin vaarassa pyörtyä.

Sisar alkoi riisua vaatteitaan ja itse tein samoin sanomatta mitään. Tämä tuntui todella surrealistiselta tilanteelta.

Sisar oli riisunut kaiken. Hänen olkapäissäänkin oli pisamia. Hiukset oli leikattu käytännöllisen lyhyiksi, mutta jalkojen välissä oli pörröinen pusikko. Hänen rintansa olivat todella kauniit, mitä ei olisi voinut arvata kaikkien peittävien vaatekappaleiden alta.

Nojasin seinään ainoassa kohdassa, jossa ikonit eivät peittäneet sitä, ja annoin hänen laskeutua polvilleen. Olin aivan kivikova jo katsottuani hänen riisuutumistaan, ja hellät suukot suonikkaalle varrelle vain vahvistivat asiaa. En tiedä, oliko hän tehnyt tällaista ennenkin elämänvalinnastaan huolimatta, mutta tunteiden ohjaamana hän suoriutui niin hyvin että olin seota totaalisesti.

Huokaisin syvään kun nunnan lämpimät huulet lopulta luiskahtivat kovan siittimeni ympärille ja alkoivat liikkua ylös ja alas. Käteni oli hänen pisamaisella olkapäällään, jotta pystyisin tuntemaan hänet lähelläni. Seinillä olevat pyhimysten kuvat seurasivat herkkää hetkeämme ymmärtäväisesti, ja itse Neitsyt Maaria tarjosi johdatusta tyttärelleen, jonka pää liikkui rytmikkäästi edessäni.

Koska sisaren hiukset olivat lyhyet eikä hänellä luonnollisestikaan ollut lainkaan meikkiä, kasvot eivät kiinnittäneet samalla tavalla huomiota kuin naisissa yleensä, mutta pomppivat rinnat ja karvainen vittu olivat ihania. Ei olisi voinut arvata, että hän näytti tältä kaapunsa alla. Huulet myös kiinnittivät huomioni ymmärrettävistä syistä. Ne olivat paksut ja somasti töröllään, varsinkin nyt kovaa siitintä imiessä. Hän katseli minua silmät suurina kun ne liukuivat rytmikkäästi ylös ja alas kyrvän vartta pitkin.

Huokailin ja silittelin sisaren niskaa kun kivekseni alkoivat kiristyä. Koska hän kosketteli niitä sormillaan, hänkin saattoi vaistota hetken koittavan aivan pian. Hän nopeutti tahtia ja piti rytmin yllä samalla kun hän tuijotti minua kunnes painava sykäys sai varpaani kipristymään.

”M-m-mm-m!” sisar sanoi kun hänen suunsa roiskahti täyteen lämpöä kiveksistäni. Hänen silmänsä tuijottivat minua valtavina kun hän tajusi joutuvansa käytännön syistä nielemään. Ei täällä voinut mitään sylkeä mihinkään. Ilmeestä päätellen hän ei tainnut pitää sperman valahtamisesta kurkusta alas, mutta valitettavasti kassini tyhjenivät pitkinä voimakkaina sykäyksinä enkä voinut muuta kuin silitellä hänen hiuksiaan hellästi kun hänen päänsä jatkoi rytmikästä pomppimista vaikka siemensyöksyjen paino sai posket pullistumaan. Hänen herkät sormensa silittivät sykkiviä kiveksiäni ja hellät huulet jatkoivat siittimen pumppaamista loppuun asti. Hän halusi myötätuntoisesti varmistaa, että aivan koko lasti oli varmasti mennyt alas.

Lopuksi hän suukotteli kiveksiäni kiitokseksi, joten ehkä hän osasi kuitenkin arvostaa lämmintä lahjaani. Hän halasi minua vyötärön ympäri, ja tunsin hänen söpöt rintansa jalkojani vasten. Tuntui hyvältä olla hetken aikaa lähekkäin. Kaikki kuitenkin loppuu ajallaan. Puimme vaatteet päälle, ja sisarta oli taas vaikea ajatella samana ihmisenä joka oli äsken ollut polvillaan lattialla.

”Kiitos.” En keksinyt mitä muutakaan sanoisin.

”Aamen,” sisar sanoi ja teki ristinmerkin kiitoksena pyhimyksille, jotka olivat ohjanneet häntä.

Bussimme lähtiessä näin vielä saman nunnan pihalla muiden joukossa. Kassit oli nielty tyhjiksi ja olo oli nyt hyvä. Kiitin kerrankin Herraa mielessäni tästä mukavasta päivästä.

Kommentoi

top