search
top

Myymälävarkaat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (154 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...

Vielä bussipysäkillä maistoin siemennesteen happaman aromin suussani. Olin juonut pullollisen kivennäisvettä, mutta sitkeä maku viipyili katumuksen lailla huulillani. Karla oli lähtenyt himaansa sanaakaan sanomatta. Tunne kusetetuksi tulemisesta oli varmasti yhtäläinen.

 

Bussissa menin aivan perälle istumaan ja sain onneksi rauhallisen nurkkauksen. Ensimmäisenä kaivoin kännykän esiin ja avasin tallentamani videon. Kaikki pyöri uudelleen ja yhtä karmeana. Mieluummin tuijotin ulos. Vaaleanvihreät puut, auringon valaisemat talot ja koko kesä kulki nopeutettuna ikkunoiden ohitse. Tuoksui hiekan pöly ja viileä meri. Oli kesäkuun alku, koulu ei ollut vielä päättynyt. Kesän ensimmäisissä lämpimissä päivissä tuntui toivo pitkästä lomasta ja vapaudesta.

 

Äsken vielä kaikki toivo oli tuntunut menetetyltä.

 

 

Se oli niin lähellä. Vaikka ei olisi pitänyt ryhtyä siihen ollenkaan. Karla raotti laukkua ja kääntyi meikkien puoleen, kun minä siirryin eteen maskiksi. Sydän hypähteli kurkussa. Jokainen ohikulkija katsoi minun läpi ja skannasi koko vartalon silmiensä ultravalolla. Se kesti liian pitkään, tuumin kun olin selaavinani puhelinta. ”Okei. Nyt mennään. Ihan iisisti”, Karla kähisi ja yritti tapailla huulilleen hymyntapaista. Jännitys kihelmöi kehoa neulan pistoina ja poskia punotti. Onnistumisen tunne alkoi valloittaa kehoa jokaisella askeleella kohti tavaratalon ovea. Pelko vaihtui riemuksi ja jonkin kielletyn rikkomiseksi, kun Push-kyltti jo näkyi. Kolme askelta ja out.

 

Mies ilmestyi eteemme aivan tyhjästä, kahden rekin välistä. Hänellä oli kauluspaita, kravatti ja suorat housut. Olisi voinut näyttää tavalliselta asiakkaalta ilman virallista ilmettä ja lausetta: ”olkaa hyvä ja seuratkaa”. Karla jäi seisomaan suu auki ja ruskeat silmät pyöreinä, minä mietin vaihtoehtoa puikata miehen käden alta ovelle. ”Teitä epäillään myymälävarkaudesta. Olkaa hyvä ja seuratkaa”, mies vaati napakammin ja näytti kädellä suuntaa.

 

Maailma romahti totaalisesti. Vaaterekit, kyltit ja alelaarit muuttuivat sumuiseksi massaksi ympärillä. Kävelimme miehen perässä ja kaikki asiakkaat vilkuilivat – tai siltä ainakin tuntui. Häpeä laittoi matelemaan entistä matalampana ja pakotti yrittämään laattojen saumoihin piiloon. Näin selkeästi vain Karlan kiiltävän mustan ja sileän, perseelle roikkuvan tukan. Äänet tulivat kaikuna vuosien takaa. Älä varasta, oli mummo sanonut aina. Mies kokeili yhtä ovea, mutta se oli lukossa. Hän vilkaisi hätäisesti ympärilleen, ennen kun sai viereisen oven auki.

 

Kulissit romahtivat viimeistään, kun mies johdatti meidät varastohuoneeseen. Purin huultani ja yritin estellä silmiin nousevia kyyneliä. Karla näytti uhmakkaammalta, ei hänen ilmekään värähtänyt. Huone oli sotkuinen: tyhjiä laatikoita, hyllyittäin vaatteita ja henkareita, varashälyttimiä ja rekkejä, vanha työpöytä sekä tuoli. Kun joudun vankilaan, niin se on kolkompi paikka, aprikoin itkua teetellen.

 

”Katsokaa”, mies nosti älypuhelimen silmiemme eteen. Videokuva oli tuttua. Karla livautti muutamassa eri paikassa meikkejä, voiteita ja alennuspikkuhousuja suureen laukkuunsa, ja minä seisoin edessä näkösuojana. Ei filmiä tarvinnut pitkään toistella. ”Tiedätte mitä tämä tarkoittaa. Meillä on nollatoleranssi”, mies sanoi virallisesti ja muuttui tylymmäksi. Hän tempaisi laukkuni ja tutki sen ylimalkaisesti, nostellen tavaroita ylös ja laittaen ne takaisin. Tamponipaketin kohdalla hän virnisti oudosti. Ei minulta tietenkään mitään löytynyt, ellei tamponien aiheuttamaa häpeää lasketa.

 

”Ja sinä sitten”, mies murahti ja kaatoi rumasti Karlan koko feikki-Vuiskan sisällön lattialle. Karla vinkaisi surkeasti, mutta nosti nopeasti leukaansa ylöspäin. Lattia oli täynnä varastettua tavaraa. ”Selvä peli. Odottakaa tässä”, mies häipyi huoneesta hetkeksi.

 

”Vitun myymäläkyttä!” Karla sihautti hampaidensa välistä.

 

”Tää oli ihan vitun pask…paska idea”, nyyhkytin katuvana.

 

”Älä ala poraamaan. Sä olit ihan kybällä messissä”.

 

Myymäläetsivä palasi huolestuneen näköisenä ja raapii päätään. ”Poliisit ovat tulossa. Niillä kestää. Joku tilanne päällä”. Niin tietenkin, poliisit. Tämä nöyryytys tulisi porukoiden tietoon, pääsisin rikosrekisteriin ja sossun asiakkaaksi. Pelot välähtelivät kauhukuvina lasiaisissani. ”Onko lisää tavaraa vaatteissa?” Mies kysyi. Hän oli nelikymppinen, siilitukkainen ja aavistuksen karskin näköinen. Silmät tuijottivat jäänharmaina pistävästi. Puistin heti päätäni, mutta Karla mutisi jotain vitun kyylästä.

 

”Jaha”, tutkitaan sitten. Ennen kuin ehdin edes säpsähtää, alkoi mies taputella käsillään kehoani. Vaistomaisesti ja pelosta siirsin jalat erilleen toisista, kuten poliisisarjoissa tehtiin. Myymäläetsivän karheat kädet tunnustelivat sääristä ylöspäin, kokeilivat paljaat reidet ja menivät hameen alle. Kylmät väreet kulkivat selkärankaa ja ihokarvat nousivat pystyyn. Sormenpäät hipaisivat pikkuhousujani. Mies katsoi minua silmiini ja jatkoi tunnustellen topin ylimalkaisesti. Silmät pysähtyivät hetkeksi pieniin, sojottaviin tisseihin.

 

”Sitten sähikäinen”, mies tarttui Karlaa olkapäästä, käänsi seinää vasten ja siirsi polvillaan rajusti haarat auki. ”Älä koske muhun hei!” Karla äksyili, mutta mies kävi jo vartaloa läpi. Karla oli pidempi ja muodokkaampi kuin minä. Hänessä oli äidin puolelta geenejä Väli-Amerikan kahvimaasta, joten kehokin oli aavistuksen ruskettunut ja reitevä. Kuppikoko oli kahta kirjainta suurempi kuin minulla. Myös temperamentti oli vähintään kahta kuppia suurempi kuin minulla, arkajalalla. Etsivä kopeloi farkkushortsit perusteellisesti, kosketteli lämpimiä sisäreisiä ja sitten kävi rintoihin kiinni.

 

”Sulla ei oo mitään oikeuksii mulkku!” Karla kääntyi sormeaan heristellen ja yritti potkaista miestä. ”Vain kytät voi tehdä etsinnän”.

 

”Riisukaa sitten vaatteet. Heti”, mies nosti peukalot vyönsä alle ja istahti pöydän kulmalle. ”Mä epäilen, että teillä on kätkettynä varastettua tavaraa vaatteiden sisälle. Olkaa hyvä ja riisukaa”. Katsoimme Karlan kanssa toisiamme silmiin. ”Nyt on vielä mahdollisuus arvioida niitä lieventäviä asianhaaroja”, pitkä ja lihaksikas mies totesi ja antoi katseensa pudota Karlan teinitytön kehoa pitkin alas.

 

Päätös syntyi sanattomasta sopimuksesta. Aloin hitaasti vetää paitaa pään kautta pois ja pudottaa hametta. Punainen tukka meni sekaisin siinä, mutta sillä ei ollut mitään väliä. Alusvaatteiden kohdalla emmin. Vaikka varastohuoneessa oli kuumaa ja tunkkaista, minun kävi vilu. Karla toimi mekaanisesti ja päättäväisesti. Hän napsautti edestä kermanväristen liivien hakaset auki, ravisteli liivit lattialle ja potki pikkuhousut jalastaan. ”Nyt hyvä?” Hän murahti. En uskaltanut katsoa Karlaa, minulla oli täysi työ saada vapisevin sormin omat rintaliivit pois ja hankkiutua eroon pikkuhousuista.

 

Mies tuijotti meitä pitkään ja arvioiden. Tunsin itseni Karlan rinnalla kalpeaksi kalkkunaksi. Minulla oli tötterömäiset pienet rinnat ja sellaiset nisät, että ne veivät koko tilan nännipihoilta. Vadelmanuppi, olivat pojat huudelleet liikuntatunnin jälkeen. Ilmeisesti Karla seisoi ronskimmin, häpy edessä. Havaitsin sivusilmällä tummia ja paksuja pillukiharoita. Itse pitelin kämmentä häpykukkulan peittona.

 

”Tehän tiedätte mitä tästä seuraa. Jälki rekisteriin, sakot ja ilmoitus lastensuojeluun. Ikuinen häpeä”, myymäläetsivä aloitti ja nuolaisi huuliaan. ”Poliiseilla kestää. Ehkä tätä voidaan vielä sovitella”, mies ponnahti ylös ja kosketti hiuksiani. Kahden sormen luonnonkampa kulki tyvestä latvoihin punaisella tukalla. Pidättelin hengitystä. Mies taas hengitti kiihkeästi ja tuoksui kahville. ”Te olette fiksuja gimmoja. Miksi pilata tulevaisuus?” Mies sipaisi poskeani.

 

”Mitä sä selität?” Karla edelleen raivosi. Mies keskittyi minuun, tuijotti läheltä silmiini ja puristi rintaani. Ahnas koura tuntui lihaksissa saakka, kun se hamusi pientä rintaa otteeseensa ja venytti nänniä sormiensa välissä. En uskaltanut vastustaa samalla voimalla kuin Karla. Siinä missä hän piti meteliä, minä käänsin kasvoni pois. ”Voin vielä soittaa poliiseille ja perua kaiken. Mutta se on teistä kiinni. Tuossa lattialla on tavaraa ainakin kolmensadan edestä. Te voitte korvata sen…tavallanne”, mies kääntyi Karlan puoleen ja yritti sipaista tämän vähän pyöreää vatsarengasta. ”Näpit irti!” Karla väisti ja huitaisi kädellään, mutta ohi.

 

Myymäläetsivä nappasi tyttöä ranteesta kiinni ja astui lähemmäksi. Hänen iso kouransa laskeutui kevyesti Karlan kiharaisen häpykummun päälle. ”Tämä on viimeinen sauma. Korvausmenettely tai matka Pasilaan”. Karlan silmät muljahtivat ympäri kuin Lottopallot ja suusta pääsi voihkaisu. Miehen iso sormi oli työntynyt sisälle pilluun ja kaivoi sitä. ”Soita sit, saatana, niille kytille, sika”, Karla nielaisi raskaasti ja hänen pillunsa maiskahti imeväisesti.

 

Mies naurahteli, valitsi numeron ja kääntyi sormeaan nuuhkien. Uskalsin vasta nyt vilkaista ystävääni, jonka ilme oli vihaa ja rautaa. ”Aivan…kyllä…tämä oli väärä hälytys…anteeksi vain”, mies lopetti puhelun ja avasi suorien housujensa vetoketjun. Mies tuntui hyräilevän hyväntuulisena kaivaessaan mulkkunsa esille. Se oli tavattoman ruma ja paksu. Melkein tummanpuhuva. Juuressa kasvoi paljon karvoja ja varressa kulki muhkuraisia suonia. Myymäläetsivä heilutti kaluaan ja puhui minulle. ”Punapää istuu sitten tähän tuolille”, hän veti konttorituolin eteensä.

 

Nirsoillen ja kauhuissani istahdin tuolille polvet yhdessä ja katsoin miehen tuoksuvaa mulkkua silmästä silmään. Terska oli suppilomainen ja tummanpunainen, niljakas. ”Ja tämän käsi tulee tähän”, mies tarttui Karlan ranteeseen ja ohjasi näppärästi tämän sormet varren tyveen kuin nokkahuilulle. ”Mä en oo kyl varastanut mitään”, yritin hangata vastaan. ”Ohjaa kärki kaveris huulille”, mies komensi Karlaa.  Karla vilkaisi sellaisella ilmeellä kuin pahoillaan oleva voi. ”Suukku auki. Ja ala nuolla sitä”. Miehen silmät olivat ehdottomat.

 

Räpsäytin silmäripset kiinni ja nuolaisin hennosti kielen päällä terskaa. Se oli kuuma ja sykkivä. Ei maistunut hyvälle. Pyörittelin kieltä hitaasti elimen hatun ympärillä tunnustellen muotoja. Se vaikutti joka puolelta vastenmieliseltä. ”Avaa silmät”, mies käski. Tiirasin alaviistosta myymäläetsivän himokkaita kasvoja ja jatkoin peniksen nuolemista. ”Hiero sitä reikää”, sain pyynnön. Se laajeni ja supisteli, siemenrako. ”Just noin. Työnnä kieltä sinne…ah”, mies nautti. Maistoin lievän pissan, mutta jatkoin reiän härnäämistä. Pisara pulpahti pinnalle.

 

”Nyt sitten alat imeä kuin kunnon nainen”, myymäläetsivä päätti. Oliko minulla vaihtoehtoja? Ei juuri. Avasin huulet, työnsin suutani eteenpäin ja ryhdyin kostein haukuin imemään kyrpää. Varsi oli aivan kivikova ja kaukana sileästä. ”Runkkaa sitä esinahkaa”, myymäläetsivä murahti Karlalle. Huomasin, että mitä enemmän laskin sylkeäni munan päälle, ei se tuntunut enää niin pahalta. Imaisut pitenivät ja suihinotosta alkoi kuulua makeita lurpsahduksia.

 

Pyörittelin päätäni ja hamusin munaa yhä syvemmälle. Annoin kalun painua poskeeni, kohti kitalakea ja sitten kurkkuun. Päästin sen niin pitkälle, että Karlan sormet osuivat huuliini ja minun piti yökätä. ”Oih. Oikein hyvä. Sitten vielä kerta haukku oikein syvälle”, mies maanitteli. Imaisin kalun niin pitkälle, että se oli kokonaan kurkussa. Paine kasautui nenääni ja suuhuni, olin tukehtua lihapalasta ja omasta syljestäni. Oli pakko yökätä ja yskiä.

 

Mies hehkui tyytyväisenä ja vilkaisi nopeasti kelloaan, kuin hänellä olisi hoppu. ”Sitten tää tummasilmä asettuu nojaamaan pöytää vasten ja torttu tiskiin”. Näytin varmaan todella sotkuiselta meikit valuneina, silmät kosteina ja suupielet kuolassa. Silti tunsin jotain vahingoniloa, että tulisi Karlan vuoro. Minähän olin pelkkä taustakuori hänelle. ”Luuletko tosiaan että annan sulle pildeä”, Karla sihisi. ”En luule”, mies näytti kädellä paikkaa pöydältä. ”Voin soittaa yhä poliiseille”.

 

Vetkutellen ja mutisten Karla asettui pöytää vasten, mutta se ei kelvannut etsivälle. ”Nouse siihen pöydälle polvillesi, jalat yhdessä”. Karla huokaisi, kiipesi pöydälle ja notkisti selkäänsä. Iso takapuoli oli maitokahvinvärinen ja herkullisen pyöreä. Häpyvako erottui salmiakin mallisina, huulet muuta ihoa tummempana. ”Sit tosiaan et työnnä sitä saastaista tappias muhun ilman kortsua”, Karla loi mieheen murhaavan katseen, vaikka ääni oli jo alistunut. Myymäläetsivä ei ollut kuullakseenkaan, vaan uitti sormeaan teinipiirakassa. Se litisi märkänä. Hyvin sormi upposi ja kelpasi rassata reikää.

 

Mies nuolaisi sormeaan irstaasti. ”Punahilkka voisi sitten vähän nuolla reikää”. Olin aivan järkyttynyt. Pitäisikö minun nuolla toisen tytön pimppiä?! Ja vieläpä ystäväni. ”En mä haluu”, juttelin jalkaterilleni. ”Olisit miettiny silloin, kun syyllistyit rikokseen”, mies sanoi ja levitti Karlan pyllyposkia. Pillun tuoksu oli voimakas ja suolainen, jopa väkevä. Se suorastaan pöllähti ilmoille kesäpäivän raskaana. Työnsin kasvojani lähemmäksi ja olin jo tavoittamassa turvonneet häpyhuulet, kun kuulin sanat: ”ei sitä, vaan pyllyä”.

 

Ajatus oli vielä absurdimpi, mutta mahdotonta siitä oli perääntyä. Karlan pieni anus tykytti sydämen lailla, siinä oli juovia ja viivoja. Musta aukko pullistui ulospäin ja vetäytyi sisään. Hipaisin hiljaa maistaen vahvemman, kirpeän teinitytön pyllyn. Se ei ollut paha, mutta ei hyväkään. Minusta tuntui, että pyllyreikä vastasi värähtämällä. Kuin olisin jotain elävää eläintä nuollut. Mutta sama toimi siihenkin, kuin myymäläetsivän kaluun: liukaste vei maut pois ja nuoleminen oli lopulta konemaista. Kieli liikkui pakaroiden välistä alas pitkälle kohti pillua ja taas ylös.

 

”Riittää jo, pikku perseennuolija”, mies naurahti ja ilmestyi Karlan taakse päivävoidepurkki kädessä. Karla oli pöllinyt sen hetkeä aiemmin. Bobbi Brownilla oli hintaa yli satanen, joten miehen sormenpäissä oli rasvaa ainakin kahdenkympin edestä. Hän voiteli sillä turpeaa kulliaan ja Karlan pyllyreikää. Tyttö kavahti viileää kosketusta, mutta vielä enemmän kyrvän ilmestymistä reiälle. Terska käväisi pikkaisen sisässä, mutta nuori tiukka anus pullautti sen heti pois ja torjui tylysti. ”Et saatana laita sinne…” Karla päästi ilmaa hampaidensa välistä. Mies kuitenkin työnsi uudestaan puolet tatista pyllyvakoon ja antoi sen tottua kuumaan paikkaan. ”Älä supistele vastaan. Rentoudu. Muuten sattuu kahta kauheammin”, myymäläetsivä lohdutti tai pelotteli.

 

Karla haukkoi henkeä, puri hammasta yhteen ja näytti jähmettyvän patsaaksi pöydän päälle. Työntö ja veto kerrallaan mies alkoi nussia. Aluksi se oli verkkaista. Kalu käväisi sisässä, kolo katosi syvälle ja ulos tullessa se pullistui punertavana ulos.  Myymäläetsivä hölläsi solmiotaan ja nopeutti tahtiaan. Kaikesta näki, että hän oli treenannut skrode mies. Vasemman nimettömässä oli sormus. Myymäläetsivän paksu kyrpä pumppasi Karlan peppua ja tämän pakarat tutisivat vastaan tehden hyllyvää hypnoottista liikettä.

 

”Ai että”, mies nautti, siirsi vaaleansinistä kauluspaitaa tieltään ja suorastaan seivästi kyrvällään. Välillä hän piti kankeaan pohjassa ja teki kirnuavaa liikettä. Sitten hän vetäisi peniksen lähes kokonaan pois, kastoi nopeasti sisään ja veti taas vapauteen. ”Nyt…kannattaa…harkita…sitä…varkaan…uraa”, etsivä maiskautti sana kerrallaan ja punainen solmio leikitteli pitkin Karlan hikistä uumaa.

 

Kesken pyllypanon mies huomasi lattialle pudottamani älypuhelimen ja nyökkäsi sitä kohti. ”Kuvaa. Kuvaa tästä, kun mä nussin tätä pientä myymälävarasta perseeseen”. Kädet vapisten painoin punaista kosketuspainiketta ja yritin sohia kameralla sinne väliin. Karlan pyöreä perse, häpykarvat ja rasvattu perse näkyivät ruudulla. Sitten vieraan kulli, joka souti jo nopeammin. Mies kähmi ja lääppi pyllyposkia, piteli kiinni Karlan lantiosta ja nylkytti. En ollut varma itkikö Karla, mutta ainakin hän ynähteli siihen malliin, ettei paksu hanko täytynyt tuntua kivalta takapuolessa.

 

Miehen paita oli kainaloista kostea ja hänen partaveden ja hien sekainen hajumaailma valloitti pienen takahuoneen. Pieni oli Karlankin takahuone, mutta kalu teki lähes varrenpituisia syöksyjä sinne. Mustasta tukasta kiinni pidellen mies nai rytmikkäästi tyttöä ja minä toimin sen kaiken silminnäkijänä. Rikos ja rangaistus, ajattelin.

 

”Käänny. Levitä nuo paksut jalat ja ota nilkoista kiinni”, myymäläetsivä ohjeisti myymälävarasta. Ahdistavaa hämmennystä nieleskellen Karla liikkui vaikeasti, kävi selälleen ja otti itseään nilkoista kiinni. Perse näytti kieltämättä puhki naidulta. Mutta se ei riittänyt, vaan mies jatkoi teiniperseen rassaamista kalullaan ja Karla parkaisi jokaisella syvällä pistolla. Hänen suuret rintansa keinuivat, tutisivat ja plotsahtelivat. Nännipihat olivat isot ja mustat, paistetut kananmunat. Pigmentti oli keskipaahtoinen. Nyt myös pillukähärä paljastui kaikessa tiheydessään ja tummuudessaan.

 

”Mukavat pienet tissit”, mies kehui kartioitani ja väänteli niitä, niin että kuvaaminen häiriintyi. Sitten hän tarttui Karlan isoihin patoihin, rutisti ne kouriinsa ja aloitti julmetun loppukirin. Hän ähki ja örisi, nussi säälimättä koko aisansa koolla ja pumppasi lantiollaan. Hiki helmeili myymäläetsivän otsalla. Vaikka toivoin, että kaikki olisi nopeasti ohi, tuntui paneminen vain jatkuvan ja jatkuvan. Karla ei jaksanut kannatella jalkojaan, vaan ne heiluivat hallitsemattomina. Kun olin jo heittää toivoni, mylväisi myymäläetsivä karskisti, veti kyrpänsä ulos ja antoi siemennesteen roiskahtaa Karlan pillukarvoille. Elimestä pulpahteli uusia paksuja klunsseja, enkä hahmottanut mikä oli päivävoidetta ja mikä spermaa. Paljon maitokastiketta kuitenkin tuli.

 

”Sitten alkaa apulaisen duuni. Nyt nuolet ja maistele liemet”, mies jatkoi piinaansa. Asia ei ollut uusi, mutta olosuhde oli. Muutama kundi oli jo lauennut suuhuni – osa ilman lupaa ja osa pitkän maanittelun jälkeen -, mutta nyt paksu vaahto oli Karlan pimpin päällä. Tyttö oli helpottanut irvokkaan näytelmän loppumisesta, eikä kiinnittänyt juuri huomiota kun aloin nuolla liukasta spermaa. Nielaisin aina suullisen jälkeen ja yritin ajatella mukavia asioita. Karlan karheita karvoja tarttui mukaan, ja pillun kosteutta. Nuolin kummun kiiltäväksi ja nielin kaiken kuuliaisena, katuvana. Karlan peppu tuijotti minua antautuneena, silmä raollaan.

 

”Okei. Tämä oli tässä”, mies sulki vetoketjun ja kiristi kravatin. ”Mä ummistan nyt silmäni ja katoan hetkeksi huoneesta. Kun olen palannut, te olette poissa. Menikö jakeluun?” Myymäläetsivä linjasi ja käveli pois seksinsakeasta varastohuoneesta katsomatta taakseen.

 

Olimme enemmän kuin tyytyväisiä tämän kauhean kesäpäivän päätöksestä. Puimme nopeasti alusvaatteita ja varmaan molemmat ajatteli kiitollisina, että pääsimme ilman rikosrekisteriä. Tosin sovinnon hinta oli ollut ankara. Karlan pylly olisi kenties kipeä päiväkausia ja minä en varmaan saisi väkevän siemennesteen makua edes suolahapolla suustani. ”Pystytsä käveleen?” Kysyin hiljaa, kun Karla lähti ontumaan pikkushortseissaan. ”Pidä turpas kiinni”, Karla ärähti. Jätimme jälkeen seksinhuuruisen huoneen ja todennäköisesti myös orastavan uran myymälävarkaina.

 

”Mitäs tytöt siellä harhailee?” Kireään jakkupukuun sonnustautunut myyjätäti kysyi, kun astuimme tavaratalon puolelle. ”Se on henkilökunnan aluetta. Sinne ei saa mennä ilman myyjien lupaa”.

 

”No kun tuota…siis oli yks case ja teidän myymäläetsivä…” yritin kakistella.

 

”Mikä ihmeen myymäläetsivä? Ei meillä ole sellaista!” Nainen naurahti ja vilkaisi meitä päästä varpaisiin.

 

7 kommenttia viestissä: “Myymälävarkaat”

 1. Vierailija says:

  Tykkään mielettömästi sun tyylistä kirjottaa. Oon lukenu varmaan kaikki sun novellit ja ne on sellasia, joiden pariin voi palata uudelleen ja uudelleen. Kiitos!

 2. Boii says:

  Enemmän kuvailua ja rauhallisempaa etenemistä kaipaisi tarina. Tosi hyvää kerrontaa, mutta jäi vähän pinnalliseksi. Kerro enemmän hahmoista, miljööstä yms. Itselleni jäi myös epäselväksi miksi tytöt suostuivat seksiin, vaihtoehtona olisi ollut pienet sakot ja sen tietää jokainen näppistelijä.

 3. Kuupa says:

  Hyvää kerrontaa ja mielenkiintoinen lähtökohta. Vähän epäuskottavaa, että noin pienestä suostuisivat kaikkeen tuohon. Jatko-osaan voisi laittaa teinitytön ja hänen äitinsä tai tätinsä. Teinitytön laukusta löytyy huumeita ja häntä uhkaa 30 vuoden vankila jossain ulkomailla karuissa oloissa. Vanhempi nainen ylipuhuu teinin pervoiluihin mukaan, että hän välttäisi vankilan. Useampi mies ja mahdollisesti sukulaistenkin välistä.

  • Boccaccio says:

   Jos nyt sattuis käymään niin, että tää saavuttais jonku huippusuosion, niin voin kirjoittaa vaikka juuri tuollaisen jatko-osan.

 4. geo345 says:

  Hyvä tarina, toivottavasti teinikaksikko joutuu pulaan toistekin.

 5. MadClown says:

  Hyvä tarina, hyvää kerrontaa

Kommentoi

top