search
top

Hääpäivänä musta mielessä kaikilla mausteilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (102 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...

Novelli on julkaistu aiemmin käytöstä poistetulla sivistolla.

Vapaa perjantai, syyskuun kirkas aamuaurinko ja lämmintä luvattu parikymmentä koko viikonlopulle. Lähtökohta pitkälle mökkiviikonlopulle ja hääpäivän viettämiselle pitäisi olla kohdallaan.
Vaan ei ollut, mietin ettei hääpäivää vapaa tai aurinko pelasta, jos mies puuttuu.
Ärsytti, aikoja sitten tehdyt viikonloppusuunnitelmat olivat menneet totaalisen pieleen.
Tuijotan auton alle katoavaa tietä ja mietin, miten olimme suunnitelleet ja sopineet, että otetaan päivä vapaaksi ja ollaan kolme päivää mökillä kahdestaan ihan rauhassa. Pitkä viikonloppu, grillaaminen, sauna ja tietysti sänky on meille paras tapa viettää hääpäivää.
Ei mennyt maaliin alkuunkaan tämä suunnitelma. Tommi oli joutunut yllättäen lähtemään pitkälle työkeikalle pohjoiseen. Asiakkaalla oli joku puolen hallin kokoinen kone hajonnut oikein kunnolla. Remontista tuli pitkä, arvio kestosta oli kahdesta kolmeen viikkoa ja töitä painettiin seitsemän päivää viikossa. Kulunut kaksi viikkoa ei olisi haitannut, mutta kun selvisi että menisi kolmaskin, meni sen myötä viikonlopun suunnitelmatkin. Kun en muuta keksinyt päätin, että lähden mökille yksin. Siellä oli kuitenkin paljon kaikkea puuhaa mikä pitäisi hoitaa ennen talven tuloa.

Perillä kiersin mökin ja tarkastin ettei näy merkkejä luvattomista liikkujista. Lähialueilla moneen mökkiin on kesän aikana murtauduttu ja mietin että tämä hyöty siitä on, että mökkimme on yksi kymmenen mökin ryhmästä. Luvattomat vierailijat ovat pysyneet poissa koska mökit ovat lähekkäin ja yleensä joku on aina paikalla.
Kaikki oli kunnossa, koputin puuta ja ajattelin että toivottavasti näin jatkuukin, olisi pelottavaa olla täällä yksin, jos tietäisi että alueella liikkuisi jotain hiippareita.

Tyhjensin auton ja aloitin hommat käymällä terassille jättämäni kahden pahvilaatikon kimppuun. Laatikossa oli kaupungista tarpeettomaksi jääneitä tavaroita, josta ainakin osa oli sellaisia mitä mökillä voisi tarvita.
Toisen laatikon pohjalla oli Tommin kaverilta vuosia sitten joltain ulkomaanmatkalta tuliaiseksi tuoma puumulkku. Hymähdin ja ihmettelin mistä se oli löytynyt. Muistelin että se oli hedelmällisyyden symboli tai jotain sellaista. Tommi oli varmaan sen varastosta löytänyt ja laittanut laatikkoon. Pyörittelin mulkkua käsissäni ja mietin että mikähän idea oli laittaa se tänne tulevien tavaroiden joukkoon. Mulkku oli väriltään musta, kokoa ei ollut paljon, ehkä kymmenen senttiä. Terska oli oikeassa suhteessa kokoon nähden mutta pallit puuttuivat ja varsikin muuttui tyveä ohti paksummaksi että vehje pysyisi pystyssä. Päättelin että se oli menossa hävitettäväksi ja heitin sen laatikkoon missä oli saunassa poltettavaksi sopivaa tavaraa.
Autoa tyhjentäessäni olin huomannut tumman pakettiauton kulkevan ohi menevää tietä muutaman kerran ja nyt auto pysähtyi portillemme. Autosta nousi tummahiuksinen, hyväkroppainen arviolta kolmevitonen kaveri joka lähti tulemaan suuntaani. Katselin lähestyvää miestä ja huomioni kiinnittyi ohuisiin, hiukan liian kireisiin vaaleanruskeisiin reisitaskuhousuihin. Housujen vaaleasta väristä johtuen vasemmassa puntissa pullottava mulkku erottui vähän turhankin selvästi ja keskisauman oikealla puolella pullistelivat pallit. Hymähdin, ensin puumulkku ja sitten tämä ja tein nopean arvion miestä katsellessani, ei paha, ei mikään takametsien isomuna mutta ihan hyvä.
Puhe-etäisyydelle päästyään mies pahoitteli häiriötä ja kysyi, ”tiedätkö mikä mökeistä on Jokisen”.
Tunnen alueen asukkaat ja vastasin, ” ei näiden omistajista kyllä ketään Jokista ole”.
Minun on vaikea pitää katsettani miehen kasvoissa ja vilkuilin toistuvasti tämän jalkoväliin puhuessamme mistä Jokista kannattaisi etsiä.

Mies totesi lopuksi, ”kai sitä on jatkettava etsimistä, mutta kiitos vinkeistä”, ja lähti autolleen.

Istun takaisin terassille, huokaisin ja mietin että, ei ollut ensimmäinen kerta tällä viikolla, kun tuijotan jonkun tuntemattoman vehkeitä. Liikutan ähkäisten takapuoltani, kun korjasin asentoani. Miehen kanssa juttelu ja puntissa pullottava mulkku saavat aikaan tunteet, että tissit haluavat ulos liiveistä. Farkkujen keskisaumakin tuntui kiristävän ja painuvan liian syvälle jalkoväliini. Huokaisin taas levotonta ja turhautunutta oloani, ajattelin että, kaksi viikkoa erossa ja on se aika kuukaudesta, kun seksi maittaisi, vaikka joka päivä. Jostain syystä näin oli ollut aina, suunnilleen viikon jakso kuukaudesta jolloin aktiivisuuteni seksin suhteen oli korkeammalla. Tuntui ettei koko viikolla ollut mielessä muuta liikkunutkaan kuin paneminen. Nukkuminenkin oli ollut pelkkää pyörimistä ja unetkin välillä melkoista irstailua. Osaltaan siihen vaikutti, että emme ole aiemmin olleet näin pitkään erossa, ikäväkin vaivasi ja välillä tuntui, että räjähdän puutteessani.
Mutisin ajatuksilleni itseironisesti, ”tässä sitä istutaan, valmiina hääyön uusintaan, yksin”.

Tummat ajatukseni katkaisee puhelin, vastaan, “Heidi”.

Puhelimesta kuuluu kysymys, ”ette satu mökille viikonloppuna tulemaan”.
Kysyjä on Mari, kun vastasin vikaisin samalla heidän mökilleen mikä vaikutti tyhjältä. ”Olen täällä jo, tosin yksin”, vastaan ja kerron Tommin työmatkasta.
Mari kertoo, että ovat tulossa ja että Pasi on lähdössä muutaman mökkiläisen kanssa yöksi kalaan johonkin saareen ja kysyi, ”lähtisitkö illalla paikalliseen baariin”.
Kiljahdan vastaukseksi, ”yes, varmasti lähden, aivan loistavaa”.

”No hyvä, tänä vuonna ei olla vielä baarireissua tehtykään”, Mari vastasi ja jatkoi, ”voidaan pitää mökkikauden päättäjäiset ja saa tanssia”.

Puhelun päätyttyä muistelin hymyillen aikaisempia baarireissuaja ja sitä että Marin kanssa on ollut poikkeuksetta hauskaa.

Marin soiton myötä sain sopivasti muuta ajateltavaa ja päivä kului monenlaista hommaa tehdessä, saunan laitoin lämpiämään jo iltapäivästä. Kun päivän viimeinen homma, ruohonleikkuu oli hoidettu, oli sauna sopivasti lämmin.
Riisuin makuuhuoneessa vaatteeni ja katselin itseäni isosta peilistä. Olin onnistunut pudottamaan painoani vuodessa yli kymmenen kiloa ja peilin katselusta oli tullut tapa. Kääntyilin peilin edessä ja olin näkemääni melko tyytyväinen. Ei peilissä mikään viimeisen päälle tiukka Fitness-pimu ollut, mutta aika tiukkaan treenannut reilu kolmenkymppinen kuitenkin. Vatsa ei pahemmin pömpöttänyt, mitä nyt pieni pyöreä kumpu eikä vyötäröä enää kiertänyt rasvarengas. Tissini ovat aina olleet melko suuret ja vaikka laihtumisen myötä nekin olivat hiukan pienentyneet ei niitä vielä pieniksi voinut sanoa. Katselin ja nostelin tissejä, jotka niiden raskaudesta huolimatta, olivat ryhdissään ja koskettelusta innostuneet nännit sojottivat urheasti suoraan eteenpäin.
Liikuttelin tyytyväisenä lantioni, suurin osa lähteneistä kiloista oli ollut vyötäröllä ja takapuolessa. Takapuoli oli silti kropassani se mihin en ollut tyytyväinen. Mielestäni se oli vieläkin turhan iso. Pakarat olivat treenaamisen myötä pienentyneet, pyöristyneet ja varsinkin kiinteytyneet mutta jotenkin en vain osannut olla tyytyväinen. Tommi sanookin, että minulla on ihan hyvä pylly, ja irvisteli, että laihtumisen myötä minulle on kehittynyt paha perseneuroosi.

Taas ajatukseni katkaisee puhelin, vilkaisin näyttöä ja vastasin, ”hei mies”

”Hei vaimo, mitä teet”? Kuului puhelimesta.

”Ajoin äsken nurtsin, nyt seison hikisenä ilman vaatteita saunaan menossa”, vastasin.

Tommi ähkäisi puhelimeen ja vastasi hiljaisemmalla äänellä, ”ai hikisenä ja alasti, voisin tulla,,,”.

“Lopeta”, huokaisin vastaukseksi ja sanoin tuskaisesti, “on kauhea ikävä ja panettaa muutenkin ihan pirusti”.

Käteni liikkui kuin itsestään jalkojen väliin vaalean ruskean karvakolmion yli pillunhuulien väliin ja huuliltani pääsee hiljainen ähkäisy.

”Voit olla ihan varma, että sama tauti on täälläkin”, kuului puhelimesta.

Kuvittelin Tommin isoa paksua kullia ja ähkäisin huultani purren ”nyt lopetat”.
Jatkoin toiveikkaana samalla kun pakotin käteni pois, ”etkö pääsisi edes päiväksi, eihän sieltä ole kuin reilu kolmen tunnin matka, on hääpäiväkin”.

Tommi vastasi, ”hommat ovat hyvällä mallilla mutta on niitä jäljelläkin, voin tsekata mutta ei voi luvata. Tänäänkin menee myöhään, sorry mutta täytyy varmaan juhlia hääpäivää vasta viikon päästä”.
Huokaisin pettyneenä ja Tommi sanoi aihetta vaihtaen, ”näin eilen yhden kaupan ikkunassa sellaisen jutun minkä joskus meinasit ostaa ja kävin ostamassa sen. Saat sen vaikka hääpäivälahjaksi”.

Tuntui mukavalta kuulla lahjasta, vaikka olimmekin sopineet, ettei mitään ostettaisi.
Kysyin, ”mitä ostit”?

”Sitten näet”, Tommi hymähti ja sanoi, ”ei varamaan mikään perinteinen hääpäivälahja, mutta kuitenkin jotain sellaista mitä joskus katselit”.

Naurahdin ja vastasin, ”no se on kyllä aika pitkä lista”.
Juttelimme vielä hetken ja kerroin mitä meinaan viikonloppuna tehdä ja senkin että olimme Marin kanssa lähdössä baariin.

Marilla istutun parituntisen jälkeen kylille päästyämme kuljimme keskustan läpi ja ohitimme ainoan grillin. Grilliä oli pitänyt jo vuosia turkkilainen mies ja eväät, varsinkin kebab, oli parasta mitä olen syönyt. Mausteet mitä turkkilainen käytti, olivat erikoisia ja tämä osasi maustamisen.
Grillin edessä oli neljä miestä kadulla olevan pöydän ääressä syömässä. Huomioni kiinnittyi pöydän vieressä seisovaan kebabia syövään pitkään mustaan mieheen. Toki tämä erottui värinsä ja pituutensa takia mutta miehen piirteissä oli jotain, miksi tätä katsoin varmaan liiankin pitkään.
Kun katseemme kohtasivat, käänsin katseeni hetkeksi muualle ja kun katsoin uudelleen, tuijotti mies minua ruskeilla silmillään suoraan silmiin leveästi hymyillen.
Normaalisti jättäisin tällaisen tuijotuksen huomiotta, mutta jostain syystä nyt vastasin hymyyn ja tuijotin takaisin. Miehen katse vaikutti oudosti ja alavatsaani kouraisi. Johtui varmaan valkoviinistä, mutta kun kuljimme ryhmän ohi en tietenkään voinut kävellä normaalisti ja pakko oli vilkaista taakseni. Mies katsoi perääni ja katseemme kohtasivat uudelleen sekunnin murto-osaksi. Käänsin katseeni nopeasti eteenpäin ja ajattelin että, yritä käyttäytyä ja hymähdin että kaikkea se miehen puute teettää.

Mari yskäisi vieressäni leveästi virnuillen ja sanoi, “onko viikonloppuleskellä musta mielessä”.

Naurahdin ja vastasin, “no ei todellakaan”.

“Älä nyt”, Mari jatkoi, “varmaan tuollainen ylhäältä ja alhaalta vaalea kelpaisi. Väitättäkö ettei kiinnostaisi tietää miltä tuntuisi, kun iso musta mulkun jötikkä pöllyttäisi vaaleaa pöheikköäsi oikein kunnolla. “.

“No tietenkin sitä kaikkea mieleen tulee mutta ne kokeiluajat jo mennyt, meiltä molemmilta”, vastasin nauraen.

“Totta, mutta olisi silti mukava nähdä, ovatko ne sellaisia isomulkkuja ja panokoneita, kun puhutaan”, Mari sanoi vielä.

Hymähdin mutta en vastannut mitään.

Keskustan ainoa ravintola missä oli elävää musiikkia, oli melkein täynnä. Livemusiikki pauhasi ja tassilattia pullisteli. Pääsimme pöytään istumaan hetken odottelun jälkeen ja ennen ensimmäisten juomien tulemista olimme molemmat olleet jo tanssimassa.
Ensimmäisen valkoviinin ja muutaman tanssikerran jälkeen tunsin, kun joku koski olkapäähäni. Käännyin katsomaan ja yllätyin kun koskettaja oli musta mies grillin edestä.
Mies kysyi huonolla suomella, lähtisinkö tanssimaan. Nyökkäsin lähteväni, tartuin ojennettuun käteen ja suuntasimme tanssilattialle ohi virnistelevän Marin.
Tanssilattialle selvisi heti, että mies osasi todella tanssia. Juttelimme englanniksi mitä mies osasi hyvin, vaikka kertoikin kotikielensä olevan ranska. Selvisi että miehen nimi oli Razil ja oli kotoisin Tunisiasta. Suomessa kertoi olleensa kahdeksan kuukautta. Oli täällä maatilalla, vuoden opintomatkalla tutustumassa maanviljelyyn. Kerroin asuvani muualla ja olevani mökillä jolloin mies kysyi missä päin mökkimme oli. Kun kerroin, tunsi mies jo paikkakunnan hyvin koska tiesi että mökit olivat rakennettu parikymmentä vuotta sitten vapaa-ajan messuja varten.
Razilin kanssa oli mukava jutella ja sujui ihan luonnostaan. Tanssiessa kiinnitin huomiota erikoiseen tuoksuun. Tuoksu ei ollut mitenkään vahva, mutta kuitenkin niin erottuva ja voimakas ettei sitä voinut olla huomaamatta. Musiikin loputtua tämä saattoi minut kohteliaasi pöytään ja kiitti kohteliaasti suomeksi ja kysyi saako hakea uudestaan.
Naurahdin kysymykselle ja vastasin että, totta kai.

Tuijotin tämän perään ja ajatukseni lähtivät vaeltamaan. Missään tapauksessa ei minun luonteellani käydä vieraissa eikä ole tarvettakaan. Mutta ainahan sitä saa haaveilla, kun mietin että jos olisin vapaa, niin voisin huomenna kertoa Marille miltä se musta oli tuntunut. Tanssiminen, miehen lähellä olo ja ajatukseni saivat aikaan, että puutteessa kituva jalkovälini reagoi tuntumalla lämpimältä ja kostean nihkeältä.

Mari yskäisi pöydän toisella puolella ja sanoi, ”taitaa taas olla mieli mustana”.
“Äh, no ei todellakaan ole, oli vaan kiinnostava ja kivan tuntuinen kaveri”, vastasin ja lisäsin virnistäen, “ja hyvä tanssimaan”.
1
Ilta ja juotavaa kului. Muutama välissä otettu väkevä piti huolen siitä, että aloimme olla molemmat sopivan hilpeässä nousuhumalassa. Vauhti ja meteli baarissa tuntui vain paranevan, kun kello lähestyi puoltayötä. Puolenyön jälkeen totesimme, että meille riittää, itse olin lähtenyt aamulla kuudelta liikkeelle mikä alkoi, juotujen juomien lisäksi tuntua.
Vähän harmitti, kun Razil ei tullutkaan hakemaan uudestaan mutta juuri kun olimme lähdössä, ilmestyi tämä eteeni.
Onneksi musiikki oli hidasta ja Razilin ote oli heti erilainen, se oli paljon tiukempi ja määrätietoisempi tämän painaessa minut itseään vasten. En pistänyt hanttiin vaan vastasin painautumalla tiukasti tätä vasten, olo oli jotenkin euforisen hyvä ja kevyt. Tunsin miehen jalkojen välissä kovan kohdan, joka painui tasaisin välein itseäni vasten. Ajattelin että, hitto sillähän seisoo ja haistoin aikaisemmin huomaamani tuoksun aiempaa voimakkaampana, kun painoin hymyillen poskeni tämän rintaa vasten.
Miehen vyötäröllä oleva käteni teki pientä tutkimusta eikä käteni alla tuntunut mitään pehmeää vaan tiukalta tuntuvaa lihasta. Miehen käsi teki alaselälläni pientä pyörivää liikettä käyden osittain pakaran päällä, välillä käsi ohjasi kevyesti painaen alapääni kevyesti itseään vasten. Olisin voinut ottaa välimatkaa, mutta se vaan tuntui niin hyvältä ja vaarattomalta, että ei käynyt edes mielessä. Enkä kyllä paljon ohjausta tarvinnut, vaan aloin painaa itseäni tätä vasten, jolloin jalkojeni välissä oleva reisi painui kiinni pilluuni. Painoin silmäni kiinni ja hyvä etten kiljunut, kun reisi painoi litimärkää kullin kipeää pilluani.
Jostain järjen valo syttyi, ajattelin, että nyt alkaa homma lähteä käsistä, kun minut äkkiä pyöräytettiin ympäri ja kädet kietoutuivat ympärilleni. Pääni sanoi, että pitäisi lopettaa mutta en kuitenkaan pystynyt tekemään mitään, kun tunsin aivan selvästi suuren kullin pakaroitani vasten. Olo oli jotenkin epätodellinen enkä nähnyt tai kuullut mitään ympärilläni. Tuntui että päätöksiä ei tee enää aivot vaan alapääni. Keinuin musiikin tahdissa selkä miestä vasten tämän ympärilläni olevista lihaksikkaita käsivarsia puristaen ja pyöritin pakaroitani musiikin tahdissa silmät kiinni. Tunsin, miten kova kulli tuntui vaan kasvavan, kun se painui pakaroitani vasten koko ajan kovempaa. Sydämen tykytys tuntui pillussa asti, kun veri pakkasi pillunhuuliin, jotka turposivat täyttäen jalkovälin.
Miehen kädet liikkuivat vatsakumpareeni päältä vähän matkaa nivustaipeita pitkin alaspäin kohti jalkojeni väliä ja painoivat alapäätäni itseään vasten. Pyöritin silmät kiinni kiihtyvällä tahdilla pakaroitani kullia vasten ja kun toinen käsi nousi puristamaan tissiäni, painoi mies samalla huulensa niskaani näykkäisten kevyesti.
Silloin havahduin ja säpsähdin kun ihoni nousi kananlihalle, oli kuin olisin herännyt jostain transsista. Tartuin käteen ja käännyin normaaliin tanssiasentoon ja mietin että nyt homma seis, mitä kuvittelin tekeväni.
Onneksi musiikki loppui, Razil tuijotti hetken hymyillen silmiini ennen kuin saattoi minut pöytään, missä Mari katsoi minua omituinen ilme kasvoillaan.

Istuttuani Razil kysyi, ”voidaanko kohta lähteä minun luokseni”?

Kysymys yllätti, tuijotin miestä hetken. Käskyvalta oli palannut aivoihin ja järki palannut päähän.

Yritin vastata kohteliaasti mutta päättäväisesti, ”olet nyt ymmärtänyt väärin, en minä voi mihinkään lähteä”.

Razil katsoi minua hymyillen ja kysyi, ”miten äskeisen voi ymmärtää väärin”?

En tiedä mitä olisin vastannut, tuijotin vain miestä hymyillen ja sopertelin, “olen pahoillani,,,, en kyllä tarkoittanut mitään sellaista,,”.

Razil tuijotti minua hetken, vaikka ystävällinen ilme säilyikin, tummat silmät muuttuivat pistäviksi ja tuijottivat minua hetken ennen kuin suusta ryöpsähti jotain, ilmeisesti ranskaksi. Kun en ymmärtänyt, hymyilin ja tunsin itseni idiootiksi. Razil ei vastaustani odottanut vaan kääntyi kannoillaan ja lähti.

Katsoin Maria totisena ja sanoin, ”oho, taisi suuttua”.

Mari katsoi minua oudosti, hymähti ja sanoi, ”ihmetteletkö äskeisen jälkeen, hyvä ettet alkanut panemaan keskellä tanssilattiaa”.

Tuijotin Maria hetken totisena ja vastasin, ”en tiedä mikä minuun meni, lähti ihan käsistä, hitto olin tyhmä”, ja kysyin, ”mitähän ihmettä se äsken sanoi”.

Mari vastasi, ”sen verran ymmärrän ranskaa, että sanoi jotain, `varo valkoinen härnääjä´.

Tuijotin Maria totisena ja kirosin mielessäni, miten tyhmä olin ollut, mutta jotenkin olin leijunut jossain ja hetki oli vienyt mennessään.

Mari sanoi vielä, ”kannattaa vähän varoa, noiden kulttuurissa on vähän erilaiset jutut, vaikka ihan fiksun tuntuinen kaveri olikin”.

Hymähdin myöntävän vastauksen ja mielessäni kirosin itseäni.

Viivyimme vielä jonkin hetken ennen kuin sopivasti kekkulissa oleva kaksikkomme suuntasi taksia etsimään. Razilia en enää onneksi nähnyt. Jotenkin pistävät silmät olivat menneet ihon alle eikä tunne ollut mikään mukava.

Mökille päästyäni väsymys painoi mutta kuuman ravintolan jälkeen päätin käydä vielä pikasuihkussa. Härnättyä jalkoväliä pestessäni muistin terassilla laatikossa olevan puumulkun. Itsensä uneen sormeilu oli tullut liiankin tutuksi viime viikkoina eikä mennyt kuin hetki kun olin ilkosollani pimeällä terassilla tonkimassa laatikkoa.
Mulkun löydettyäni pesin sen ja kohta liikuttelin puista terskaa jalkojeni välissä ähisten. Pitkä päivä ja lämmin suihku tekivät kuitenkin tehtävänsä enkä päässyt alkua pidemmälle, kun aloin torkahdella ja lopulta musta pimeys voitti ja nukahdin.

Näin toden tuntuista unta, missä käsi liikkui kasvoillani, käteni siirrettiin sivuille ja ähkäisin kun tunsin, miten kieli lipaisi kumpaakin nänniä. Sitten huulet puristuivat tiukasti vuorotellen kummankin nännin ympärille, venyttivät ja imivät niitä. Ynisin kun tunsin toden tuntuisesti, miten imeminen tykytti nänneissä. Kun molempiin tisseihin tartuttiin, puristettiin ja hampaat nipistivät vuorotellen kumpaakin nänniä, hätkähdin hereille.
Ympärilläni kaikki oli jotenkin outoa, ajattelin että olenko vielä unen keskellä, vaikka tykytys tisseissä tuntuikin oikealta. Tuijotin yläpuolellani himmeästi näkyvää valopistettä, jonka ymmärsin olevan kattovalo, vaikka kaikki muu ympärilleni oli mustaa. Yritin liikuttaa käsiäni mutta ne eivät liikkuneet, tuntui kuin olisin jumissa jossain.
Käteni olivat sivulle päin ja kun yritin liikuttaa niitä uudestaan, kuului vain kolahdus eivätkä käteni liikkuneet kuin muutaman kymmenen senttiä. Sängyn pääty on metallinen ja molemmilla reunoilla paksummat metallitolpat, tajusin että olen kiinni niissä kädet leveällään. Yritin uudestaan voimalla mutta turhaan. Käteni olivat ja pysyivät tiukasti kiinni ja silmieni edessä oli jotain minkä läpi ei nähnyt. Sitten ymmärsin, etten näe unta vaan olen hereillä enkä ollut yksin koska kuulin selvästi, miten joku liikkui.
Pelotti, mutta ajattelin, että nyt rauhassa. Mietin että kuka ja miten joku voi päästä sisään. Sitten muistin terassilla käynnin, olin luultavasti taas jättänyt terassin oven auki. Ensimmäisenä mieleeni tuli murtovarkaat. Jostain syystä muistin aamuisen pakettiauton ja Jokisen kyselijän, mikä oli tuntunut vähän oudolta. Aivan hyvin se saattoi olla joku, joka kävi etukäteen tutkimassa ja etsimässä sopivia paikkoja. Mökki, yksinäinen nainen ja avonainen ovi niin ei tarvinnut kuin kävellä sisään, sitoa minut sänkyyn ja tyhjentää mökki kaikessa rauhassa.
Kuulin vierestäni liikettä ja vaatteiden kahinaa, olin nukkuvinani, vaikka pää kävikin kierroksilla. Mietin että en päästä ääntäkään, etten ärsytä. Pelotti ihan pirusti ja tuntui että jalkani tärisevät. Puolittain päälläni ollut peitto siirrettiin pois ja nielaisin kun tajusin, että olen täysin alasti jonkun edessä. Käsi laskeutui tissini päälle, puristeli sitä tutkivasti, sitten tunsin kuuman hengityksen ja kielen kiertävän nännin ympärillä. Purin hampaani yhteen ja hengitin syvään ja rauhallisesti nenän kautta.
Silloin haistoin tutun tuoksun, hiusrajaa pisteli, kun tajusin että tissieni kimpussa ei ollut mikään hämärä murtomies vaan Razil ravintolasta. Olin täysin varma ja oli selvää, että kyseessä oli Razil, erikoinen tuoksu oli niin selvä. Itsehän olin kertonut tälle missä mökkimme on ja olin vielä laulanut senkin, kuinka joudun olemaan siellä viikonlopun yksin.

Nyt pelotti oikein todella. Leukoihin sattui, kun purin hampaitani yhteen, että pysyisin hiljaa ja toistelin mielessäni, pysy rauhallisena. Sydän jyskyttäen mietin, että ärsytetty Razil oli päättänyt tulla ottamaan sen mitä ravintolassa ei saanut ja peitti silmäni, että en tuntisi tätä. Ihmettelin kun pystyin olemaan rauhallinen ja ajattelemaan edes jonkin verran järkevästi. Ajattelin että tapahtui mitä tahansa on tärkeää, että pysyn rauhallisena.
Tuntui että Razililla ei ollut mitään kiirettä, kun härnäsi tissejäni ja päästin tahtomattoman, hiljaisen ähkäisyn kun hampaat nipistivät pystyssä sojottavaa nänniä. Tissini jätettiin rauhaan ja hätkähdin kun tunsin huulet reidelläni. Nielaisin, puristin jalkojani tiukasti yhteen ja ajattelin että tehkööt mitä vain, olen vaan paikoillani enkä päästä ääntäkään. Huulet liikkuivat molemmilla reisilläni välillä kevyesti puraisten vähitellen jalkoväliä lähestyen. Jännitin jalkojani sitä enemmän mitä lähempänä pillua huulet olivat. Sitten tunsin, kun käsi laskeutui alavatsani päälle ja siitä pillun päälle. Hengitykseni muuttui raskaammaksi ja kuului raollaan olevien huulien välistä.
Razil ei voinut olla huomaamatta, että olen hereillä mutta selvästi halusi nauttia avuttomasta saaliistaan ja kostaa härnäämiseni kaikessa rauhassa. Tunsin kevyen tukistuksen pillunkarvoissa ja mietin että nyt se ihmettelee vaaleita karvojani. Karvapöheikön tutkimisen jälkeen yhtä sormea alettiin liikuttaa hitaasti, vain kevyesti koskettaen, pillunvakoa pitkin yhteen puristettujen reisien väliin. Ähkäisin vaikken halunnut ja tappelin vastaan, kun lantioni halusi nousta ja jalkani aueta, että sormi painaisi kovempaa ja painuisi syvemmälle. Purin hampaitani, yritin keskittyä olemaan paikallani. Sille en voinut mitään, vaikka tilanne pelottava olikin, että ajatus, mustasta miehestä härnäämässä pilluani, alkoi tuntua lämpönä ja tykytyksenä jalkojeni välissä.
Oli kuin Razil olisi lukenut ajatukseni, kun alkoi painaa sormea hiukan voimakkaammin ja syvempään. Klitoriksen huppu sai hipaisuja ja minusta tuntui, että kohta se poksahtaa auki kuin popcorni nököttämään paljastuneena sentin tappina.
Pidän itseäni ja luonnettani vahvana mutta tiesin, vaikka vastaan laitoinkin, että tätä en kestä kauaa. Peitetyt silmät, kiinnisitominen ja avuttomana oleminen oli pelottavaa, mutta siihen liittyi outo kiihottava tunne mikä tuntui kasvavana kuumana tykytyksenä jalkojen välissä.
Jalkani aukesivat vähän kerrallaan, sormi pääsi painumaan syvemmälle reisieni väliin. Muutama hipaisua klitorikseen enempää ei tarvittu, kun annoin lopullisesti periksi, nostin polveni koukkuun ja levitin jalkani leveälleen voihkaisten. Sormi painui välittömästi litimärkien pillunhuulten väliin ja liikkui liukkaassa vaossani. Ajattelin, että Razil varmaan hymyili tyytyväisenä, kun huomaa miten litimärkänä ja turvonnut pilluni on.
Voihkin ääneen ja levitin jalkojani lisää, kun hampaat alkoivat näykkiä sisäreisiä samalla kun sormea pyöritettiin häpyhuulten välissä sisäänpääsyä etsien. Vinguin ja nytkyin valmiiksi ja tuntui että pillu imaisi sisäänsä ensin yhden, sitten toisen sormen joita alettiin liikutella kiduttavan hitaasti edestakaisin.
Razil halusi nautiskella valkoisen härnääjän vinkumisesta eikä pitänyt kiirettä, vaikka kuinka ulisin. Kun aloin nostella lantiotani vastaan, että saisin sormet nopeammin ja syvemmälle niin tämä lopetti ja siirtyi jalkojeni väliin.
Pilluni oli härnätty siihen tilaan, ettei päähäni mahtunut muuta ajatusta kuin että, kohta saan isoa mustaa kullia. Muistin miten valtavalta Razilin kulli oli tuntunut pakaroitani vasten ja odotin suu auki huohottaen. Mutta kädet tarttuivatkin polvitaipeisiini ja levittivät jalkani äärimmilleen. Levitetyt jalkani painettiin minua kohti niin että olin jalkoväli ylöspäin tavutettuna koko alapää leveällään, kun huulet painuivat pilluani vasten.
Nyt Razil ei hidastellut, alapääni sai sellaista kielihoitoa mitä se ei ollut aiemmin kokenut. Kieli lipoi häpyhuulia, niitä venyteltiin huulten välissä, välillä kieli painui syvälle sisään, kävi lipomassa välilihaa ja hipaisi pyllyreikääkin.
Minä kiljuin, ulisin ja ölisin rinta kaarella, kun pillua todella nuoltiin eikä maisteltu. Jalkojeni välistä kuului kostea lurpsuna, sängyn tolpat kilisivät ja kolisivat, kun nytkyin ja sätkin nuolemisen mukaan.
Tunsin, miten orgasmi lähestyi ja sängyn tolpat kolisivat kovempaa, kun ulvoin käsiäni kiskoen. Kun huulet sitten painuivat klitoriksen päälle, ensin kielen kärjellä lirkuttaen, sitten imien, tuli orgasmi heti täysillä päälle. Hengitykseni salpaantui, kiskoin sidottuja käsiäni ja pyöritin päätäni puolelta toiselle ennen kuin kiljaisin keuhkoni tyhjiksi niin että kurkkuun sattui. Pillu supisteli ja taivutettuna olevat jalat sätkivät, kun tutisin orgasmissa.
Nytkähtelin vielä, kun jalkani laskettiin sängylle, Razil tuli hajareisin toisen päälle ja nosti toisen ylös itseään vasten kääntäen lantiotani hieman. Kulli painettiin pillua vasten ja sitä työnnettiin muutaman kerran herkkänä tykättävien pillunhuulten välissä ennen kuin se painui sisääni. Ulisin ja vinguin, kulli tuntui valtavalta, tuntui että olen aivan täynnä. Kun se alkoi liikkua sisälläni, tuntui että silmät pullistuvat päästä, kun ölisin suu suurella rauhallisen mutta voimakkaan panemisen tahdissa. Tissini alkoivat vatkata omassa tahdissaan, kun vauhti ja samalla ääntelyni kovenivat. Hetken päästä Razil vaihtoi asentoa, nousi jalkojeni väliin, nosti jalkani itseään vasten ja alkoi köyrimään voimalla. En kestänyt kuin muutaman työnnön, ajatus mustasta miehestä hiestä kiiltävä, työntämässä mustaa isoa melaansa sisääni oli liikaa. Ulvoin ja huusin päätäni puolelta toiselle heitellen taas orgasmia pihalle, kun Razil painoi jalkojani eteenpäin ja vain paransi tahtia. Tisseihin sattui, kun ne vatkasivat ja hölskyivät holtittomasti välillä toisiinsa osuen ja pillusta kuuli härski lutina mustan kullin kirnutessa sitä.
En tiedä kauanko Razil jatkoi, enkä edes sitä sainko monta vai koko ajan yhtä orgasmia. Kiljuin ja korisin kun Razil kiihdytti loppukirin ennen kuin tyhjensi koristen ja lantio nytkyen lastinsa sisääni.

Huohotin kuin ylivauhtia juostun kilometrin lenkin jälkeen ja sydän hakkasi hulluna. Razil tuntui vain innostuvan ja halusi heti jatkaa, kun tuli viereeni ja painoi kullin suutani vasten. Mitään ajattelematta painoin puuskuttaen huuleni märkää, pillulta ja spermalta maistuvaa kullia vasten ja nuolin sitä kiimasta ynisten. En tiedä oliko laukeaminen vaikuttanut siihen mutta huuliani vasten kulli tuntui jäntevältä ja kovalta. Tutkin kielelläni ja huulillani isoa terskanpallukkaa ja ruttuista esinahkaa sen alapuolella. Livoin kullia joka puolelta ja imeskelin terskaa, poskeni olivat märät eritteistä, kun yritin hamuta suu suurella terskan huulieni väliin. Lopulta Razil ohjasi kullin suuhuni, alkoi työntelemään ja minä aloin nytkyttää päätäni vastaan, upottaen kullia suuhuni. Kulli tuntui pitkältä, paksulta ja kuumalta oikealta kyrvältä ja olisin halunnut puristaa sormeni sen ympärille ja nähdä sen.

Razil otti kullin suustani, muutti asentoaan ja painoi kiveksensä suutani vasten. Näin silmissäni isot, mustat roikkuvat pallot naamani edes ja niiden yläpuolella nytkähtelevän ison mustan kyrvän. Nuolin himosta ulisten kiveksiä, jotka maistuivat hieman hieltä mutta silti otin molempia pallukoita suuhuni imettäväksi. Kivesten nuoleskelu loppui, kun käteni äkkiä irrotettiin ja minut käännettiin mahalleen ja hetkessä käteni oli kiinnitetty uudestaan.
Razil siirtyi taakseni, nosti minut polvilleen niin että olin takapuoli pystyssä, poski sänkyä vasten kädet leveällään. Takaapäin kovaa paneminen oli suosikkiasentoni, levitin jalkojani ja painoin ynisten selkääni notkolle, että pilluni olisi paremmin tarjolla ottamaan mustan kullin vastaan. Tunsin kun kulli painui pillua vasten ja uikutin kun terska muljahti sisääni. Odotin suu auki mutta mitään ei tapahtunut, Razil halusi vieläkin kouluttaa härnääjäänsä ja otti kullin ulos ja painoi terskan verran takaisin.
Liikuin taaksepäin kullia vastaan, minkä kiinnitetyiltä käsiltäni pystyin ja nytkytin takapuoltani taaksepäin. Razil jatkoi härnäämistä ja työnsi kullinsa rauhallisesti syvemmälle mutta vain hieman ja veti sen saman tien ulos.

Yritin taaksepäin puuskuttaen ja kun päässyt en pystynyt olemaan enää hiljaa vaan ähisin, ” I want you big cock, please fuck me hard”. En edes tajunnut ajatella että tämä saattoi ymmärtää että olin tunnistanut tämän.

Kuulin aivan kuin Razil olisi naurahtanut ennen kuin työnsi kullin voimalla tyveä myöten sisääni. Huusin suoraa huutoa, tuntui että kulli tulee kurkusta ulos. Razil alkoi nussia vauhdilla, vahvat mustat kourat kourivat pakaroitani, pillussa lutisivat vanhat spermat ja minä kiljuin. Välillä tämä rauhoitti kullin ollessa syvällä ja nytkytti lantiotaan pakaroitani vasten ja jatkoi sitten työntelyä. Ties monesko orgasmi alkoi olla tuloillaan, kun tämä äkkiä lopetti ja veti kullinsa ulos. Kädet levittivät leveällään valmiiksi olevia pakaroita lisää ja vinkaisin kun kieli alkoi lipoa pyllynreikääni. En ole koskaan peppujutuista perustanut, mutta kun kuvittelin mustan naaman pakaroideni välissä nuolemassa persereikääni, tuntui että sekoan ja nytkytin ulisten takapuoltani taaksepäin. Nuoleminen loppui ja tunsin, miten sormi kävi pillussani, hieroi sitten pyllynreikää käyden vähän matkaa sisälläkin. Ajattelin että ei kai se kuvittele panevansa minua perseeseen, ei se mahdu ikinä.
Muuta en ehtinyt ajattelemaan, kun kulli painettiin takaisin sisääni ja tunsin samalla, että pyllyreikää vasten painui jotain kovaa. Tajusin heti, että se oli sängyssä ollut puumulkku mitä painettiin ja pyöritettiin pyllynreikääni vasten. Ehdin ajatella että se meinaa työntää se perseeseeni ja nussia yhtä aika molempia reikiä, kun mulkku painui jo liukastettuun reikääni. Onneksi puumulkku oli ohut ja liukaspintainen, ainoastaan sulkijalihaksen kohdalla se tuntui oudolta ja ikävältä. Ikävä tunne kuitenkin unohtui, kun Razil alkoi työnnellä syvemmälle ja samalla puumulkkukin painui syvemmälle.
Kun puumulkku oli uponnut jonkin verran pyllyyni, alkoi Razil työntelemään nopeammin ja voimalla. Tuntui että peitetyt silmäni kääntyivät ympäri, kun karjuin ja korisin naama sänkyä vasten, tuntui että olen aivan täynnä kullia. Razil lisäsi vauhtia, ohut puumulkku nousi joka työnnön jälkeen hieman ulospäin ja tämän alavatsa painoi sen takaisin. Tuntui että pyllynreikäni vain levisi, kun puumulkun leveä tyviosa levitti sitä joka työnnöllä. Kiskoin käsiäni hulluna, korisin, kiljun ja huusin kun jalkani alkoivat levitä voimakkaiden työntöjen alla. Lopulta olin mahallani takapuoli pystyssä Razilin painaessa minua hartioista sänkyä vasten jatkaessaan mustan kullinsa takomista.
Razilin toinen kerta kesti paljon pidempään ja lopuksi tahti vain kiihtyi. Pakarani läpsyivät lantion hakatessa niitä, kun tämä tyhjensi murahdellen lastinsa minuun kulli nytkyen.

Kuulin vierestäni raskaan hengityksen, kun kouristelin sängyn tolpat kilisten. Käteni päästettiin irti ja käperryin sikiöasentoon, jolloin puumulkku pullahti ulos pyllystäni. Orgasmi ei meinannut loppua ja tuntui että molemmat reikäni kipinöivät kun ynisin kippurassa. Lopulta kroppa rauhoittui, olin aivan poikki, en jaksanut välittää mistään ja silmäni painuivat kiinni.

Heräsin, kieli tuntui paksulta ja suussa oli tympeä maku. Maiskuttelin suutani ja sydämeni alkoi lyödä kovempaa, kun mietin, oliko yö ollut totta. Tuijotin epäuskoisena kattoa ja nostaessani kätteni näkyviin oli ranteideni ympärillä pehmustetut hihnat, joissa roikkui kiiltävä ketju.

Kun tajusin että yö oli ollut totta, käännyin mahalleni. hautasin naamani tyynyyn, mutisin, ”ei helvetti, eikä”.

Äkkiä hätkähdin että olinko yksin. Katselin ympärilleni, ketään eikä mitään
poikkeavaa näkynyt tai kuulunut. Makuuhuoneen ovi oli raollaan mutta oli aivan hiljaista, olin aika varma, että olin yksin, huokaisin että onneksi.
Käännyin takaisin selälleni ja ähkäisin kun arkana oleviin tisseihin sattui. Makasin paikallani ja yritin saada yön tapahtumista jotain tolkkua, tapahtumat tuntuivat utuisilta ja epätodellisilta. Tuijotin kattoa silmät suurella ja kun yksityiskohdat palasivat mieleen, nielaisin tyhjää.
Ähkäisin kun kuvittelin miltä olin näyttänyt kiimasta ulisten hotkimassa mustaa kullia suuhuni ja nuoleskelemassa ja imemässä innosta ynisten kiveksiä. Painoin silmäni kiinni ja vartaloni vavahti. Muistin tunteen, kun Razil oli painanut minut isoilla mustilla kourillaan hartioista sänkyä vasten, työnnellyt voimalla isoa kulliaan sisääni, painaen joka työnnöllä pyllyssäni olutta puumulkkua syvemmälle.
Koitin kädellä alapäätäni mikä oli arka ja kauttaaltaan tahmea. Pyllyä ei tarvinnut edes kokeilla koska arkuus tuntui joka liikkeessä. Tajusin nyt vasta, että Razil oli pannut paljaalla, vaikka pillereitä syönkin, niin silti.
Kun olin aikani tapahtunutta pyöritellyt, alkoi omatunto muistuttaa olemassaolostaan. Aloin ajattelemaan ja selittelemään tapahtunutta itselleni sopivaksi ja mukavaksi. Ajattelin että mitä olisin voinut tehdä toisin? En tähän mitenkään hakeutunut minut oikeastaan pakotettiin. Luultavasti lopputulos olisi ollut sama, vaikka kuinka olisin tapellut vastaan.
Hetken pyöriteltyäni oli kuitenkin pakko myöntää, ettei Razil mitään väkisin tehnyt. Päinvastoin, oli saanut minut kiimasta ja himosta niin hulluksi että olin menettänyt kaiken tolkun ja kontrollin.
En tajunnut itseäni, mielessäni ei ollut edes käynyt Tommi tai hääpäivä, päässäni oli ollut vain suuri musta kulli, ei mitään muuta.
Hetken huokailtuani ja pyörittyäni oli sekin pakko myöntää, että viime yö oli kaikesta huolimatta selvästi parasta seksiä mitä olin ikinä kokenut. Tietenkin se oli ollut erilaista, pelkää himoa ja irstasta panemista eikä muuta. Olin aina ajatellut, että meidän seksielämä on Tommin kanssa kohdallaan ja niin se olikin. Mutta ei niitä voi edes verrata, Razil oli ollut kuitenkin kuin toiselta planeetalta. Tämä oli todella tiennyt, miten kullia käytetään ja miten nainen saadaan kiljumaan.
Mietin että viime yötä ei voi edes verrata mihinkään aikaisempaan kokemaani, olin saanut sellaisia sarjaorgasmeja mitä en edes osannut kuvitella.
Huokaisin taas syvään kattoa tuijottaen, olo oli pienestä krapulasta huolimatta mukavan saanut ja rento. Hymähdin, nyt ainakin tiedän miltä tuntuu, kun on ihan puhki nussittu.
Sitten ajattelin että oikeastaan ei edes kaduta, kuin ehkä vähän. Olen yhtä sellaista kokemusta rikkaampi mitä moni nainen vain haaveilee. Mietin, että onneksi kukaan ei tiedä tästä, eikä tämä mistään voi selvillekään tulla. Näin nyt vaan tapahtui, se pitää hyväksyä ja tämän salaisuuden kanssa pitää pystyä elämään.

Makailin vielä hetken nauttien tyytyväisestä rennosta olosta ja olin aikeissa nousta sängystä, kun äkkiä kuulin, miten ulko-oven kolahtavan. Sydämeni otti välilyönnin, kun ajattelin että Razil ei olekaan vielä lähtenyt. Oven takaa kuului liikettä ja tumma hahmo meni muutaman kerran raollaan olevan makuuhuoneen oven ohitse.
Seuraavaksi kuului aivan kuin paperi rapisisi ja kun makuuhuoneen ovi aukesi, kadotin alaleukani hallinnan ja tuijotin suu auki oviaukossa seisovaa Tommia, jolla oli iso ruusupuska kädessään.
Paniikki nousi kaulaa pitkin ylöspäin, kun adrenaliini pisti veren kiertämään, kurkkua kuristi ja tuntui ettei henki kulje. Ensimmäinen ajatus oli, että tämä oli lähtenyt aamulla aikaisin ajamaan, kun sitä eilen halusin ja seisoi siinä nyt hymyillen kukkapuska kädessä. En saanut sanaa suustani mutta hivuttauduin istumaan niin että käteni olivat varmasti peiton alla ja samalla vikaisin ympärilleni.
Yhdellä vilkaisulla huomasin, että sänky oli sekaisin kuin vapaapaini turnauksen jäljiltä, puinen mulkku oli sängyllä ja sen vieressä jonkinlaiset silmälaput. Ehdin ajattelemaan, puumulkku, silmälaput, hihnat ranteissa, aivan sama mitä yrittäisin selittää, se kuulostaisi omiinkin korviin lähinnä naurettavalta.

Tommi istui viereeni sängylle, laski ruusut syliini ja sanoi, ”huomenta ja hyvää eilistä hääpäivää”.

Katsoin ruusuja ja mietin että taitavat olla viimeiset, kun vastasin hiljaisella äänellä, ”kiitos ja hyvää hääpäivää,” ja tuijotin ruusuja.

Olin hiljaa, kirosin itseäni, kun en noussut heti vaan jäin sänkyyn haaveilemaan.

Kun en tiennyt mitä olisin sanonut, tuijotin ruusuja ja yritin löytää jotain sanottavaa.

Tommi sanoi naurahtaen, ”oletpa hiljainen, onko krapula”.

En pystynyt tai kehdannut katsoa tätä kuin vilkaisemalla kun vastasin, ”juu, vähän särkee päätä”.

Tommi puristi jalkaani peiton läpi osaaottavasti ja kurotti silmälaput käsiinsä.
Katsoin kauhulla tämän ilmettä, kun tämä pyöritteli silmälappuja käsissään ja tunsin, miten verisuoni alkoi tykyttämään ohimollani. Valmistauduin kertomaan koko jutun, ainoa vaihtoehto, uskoo tämä tai ei.

Tommi pyöritteli silmälappuja hetken ja sanoi virnistäen, ”taisi mennä yö vähän pornoksi.”

Tuijotin tätä, päässäni rusahti, tuntui kuin yksi rattaista olisi pysähtynyt muiden jatkaessa pyörimistä. Kun en puhunut mitään, Tommi naurahti ja sanoi, ”löytyi sitten tuollekin käyttöä”, ja osoitti puumulkkua.

Pystyin vain ynähtämään vastaukseksi, kun yritin tajuta tämän puheita.

Tommi jatkoi hyväntuulista jutteluaan, ”et varmaan huomannut viestiäni illalla. Olit jo nukahtanut ja maksit jalat leveällään musta mulkku kädessä”.

Tunsin miten puna kuumensi poskiani, tuijotin Tommia ja olin aivan pihalla, olin varmaan saman näköisenä kuin se kuuluisa Bambi ajovaloissa. En saanut palasia kohdalleen. Tommi oli tullut jo illalla ja rupattelee naureskellen ja virnistellen siitä. Ei mahtunut minun päähäni.

Sain änkytettyä vain jotain sekavaa, “koska,, mitä,,,mikä?”

“Et taida olla vielä ihan hereillä, niin tuo,” tämä vastasi, katsoi minua ihmeissään ja osoitti puumulkkua.

Tuijotin Tommia, joka otti käteni peiton alta ja irrotti hihnaa ranteeni ympäriltä, katsoi minua kysyvän näköisenä, näytti hihnaa ja kysyi, “no, mitä tykkäsit lahjasta”?

”Lahjasta”, sain ähkäistyä.

Äkkiä yön kulku alkoi putoilla paikoilleen kuin K-kaupan plussapallot.
Hymähdin, tai yritin, enemmänkin se oli kimeä hihkaisu, kun tajusin mitä yöllä oli oikeasti tapahtunut.
Tunsin pienestä krapulasta huolimatta, miten poskeni alkoivat hehkua. Puristin äkkiä molemmat käteni Tommin kaulan ympärille, että sain naamani piiloon ja sanoin, ”mitäkö tykkäsin, paras lahja ja parasta seksiä ikinä”.

Tommi naurahti ja jatkoi sanomalla, ”kun näin ne ikkunassa niin muistin, kun kävimme Saksan reissulla pornokaupassa ihmettelemässä ja melkein ostit ne silloin”.

Kun irrotin käteni kaulasta, Tommi katsoi minua hymyillen ja sanoi, ”taidettiin vähän innostua”, ja kysyi vielä, ”mutta miksi ihmeessä aloit englantia puhua”.

Poskiani kuumotti entisestään, mietin, olinko kiimoissani puhunut tai huutanut jotain mustasta kullista, en ainakaan muistanut ja vastasin, ”en minä tiedä, hönössä ja kun et puhunut mitään, niin ajattelin varmaan että leikitään sitten tai jotain”.

Tommi vastasi, ”en puhunut mitään, kun esitit pari minuuttia, että pistit hanttiin ja ettei sinua muka kiinnosta”.

Ajattelin, pari minuuttia, ei pidä paikkaansa, ainakin se tuntui tunnilta.

Halusin vaihtaa puheenaihetta, halasin Tommia uudestaan ja sanoin, ”kai sitä puhuu, vaikka kieliä jos on niin puutteessa, että puumunakin kelpaa”.

Halatessani haistoin saman tuoksun minkä olin yöllä haistanut, kysyin, ”haiset jollekin ihan kummalliselle”?

”Kävin yöllä tullessa turkkilaisella kebabilla ja sillä oli joku uusi kastike. Maistuu vieläkin suussa ja tulee varmaan ihostakin läpi”, tämä vastasi.

Painoin leukani olkapäätä vastennja näin itseni kävelemässä
lantio keinuen grillin edessä kebabia syövän Razilin ohi.
Tuijotin itseäni seinällä olevasta peilistä, nolotti, hävetti ja nauratti, kun mutisin, ”just, että kebabkastiketta”.

3 kommenttia viestissä: “Hääpäivänä musta mielessä kaikilla mausteilla”

 1. Lukija says:

  Hyvä tarina ja varsinkin juoni, lisää tälläistä.

 2. elinvoimainen says:

  Tää on ihana. Kiihotun ja laukean.

 3. Asterix says:

  Heh;
  No ei ollut avioMies ainakaan
  ”häviäjä” tuona hääpäivänä !
  Vaik Vaimon himot olikin vähän
  muualta peräisin.., joskus
  Vaimolle voi vaan käydä niin 🙂
  Hauska tarina…

Kommentoi

top