search
top

Nuoret mökkinaapurit

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (103 votes, average: 3.10 out of 5)
Loading...

Teroa pissatti. Tämä harmitti suuresti, sillä hän oli juuri saanut itsensä käärittyä lämpimän peiton alle vuoteeseen. Hetken aikaa hän yritti olla huomaamatta painetta ja nukahtaa, mutta biologia ei suonut hänelle helpotusta. Lopulta oli pakko luovuttaa. Tero nousi sängystä, laittoi sandaalit jalkaan ja lähti kohti ulko-ovea. Mökin olohuone oli tyhjillään ja pimeänä. Tämä oli vuoden ensimmäinen viikonloppu, jolloin perhe oli mökillä. Koko päivä oli kulunut kevätsiivouksessa, joten ei ollut yllättävää, että vanhemmat olivat menneet nukkumaan varsin aikaisin.

Tero avasi ulko-oven ja riensi kohti talon takana olevaa metsikköä. Pissahätä oli jo tuntuva, joten metsänreunaan saapuessaan hän vetäisi löysät yöpuvun housut nopeasti alas, osoitti kikkelinsä kohti pusikkoa ja antoi pissan suihkuta ulos. Kun paine lähti purkautumaan, helpotuksen tunne oli välitön. Odotellessaan rakon tyhjentymistä Tero katseli ympärilleen. Koska oli vielä alkukesä, yö oli suhteellisen pimeä. Vaikka pissasuihku höyrysi hivenen, ei sää ollut kuitenkaan kylmä.

Saatuaan asiansa hoidettua Tero ravisti tipat irti kikkelistään ja veti housut takaisin jalkaan. Sitten hän huomasi että naapurien mökissä oli valot päällä. Tarkemmin katseltuna valo tuli Tuulin huoneesta. Tuuli oli samanikäinen tyttö, jonka kanssa Tero oli leikkinyt mökillä kaikki kesät vauvaiästä alkaen. He eivät tavanneet mökkikauden ulkopuolella juuri koskaan, sillä Tuulin perhe asui eri kaupungissa. Tero päätti mennä moikkaamaan Tuulia kun kerran sattui olemaan hereillä.

Mökkitontteja erotti noin parinkymmenen metrin metsäkaistale. Tero oli juossut sen läpi niin monta kertaa, että pystyisi tekemään sen vaikka silmät suljettuna. Pian hän olikin jo naapurimökin takana olevalla pusikolla. Tuulin huonetta lukuunottamatta kaikki valot näyttivät olevan pimeänä. Tero aikoi mennä Tuulin ikkunan taakse ja koputtaa siihen kevyesti, kuten hän oli tehnyt niin monta kertaa aikaisemminkin. Kun hän pääsi niin lähelle että näki huoneeseen sisään, hän pysähtyi hämmästyksestä niille sijoilleen.

Tuuli makasi kyljellään sängyllä reidet levällään. Toinen jalka oli suorana ja toinen koukussa. Jalkojen välissä näkyi Tuulin paljas pimppi. Tero ei tiennyt mitä tehdä vaan pysyi paikallaan edes hengittämättä. Sitten hän huomasi, että Tuuli siveli pimppiään hellästi oikealla kädellään. Tero vetäytyi vaistomaisesti lähellä olevan koivun taakse piiloon. Hän ymmärsi heti että pitäisi heti palata kotiin. Hän kuitenkin jäi katsomaan toimitusta, vaikka pikkuisen hävettikin.

Tero oli löytänyt kikkelinsä lypsämisen ilot vasta edellisen talven aikana. Ensimmäisen kerran jälkeen hän oli ikäisekseen tyypilliseen tapaan viettänyt hyvin paljon aikaa yksin suljettujen ovien takana. Mutta tämä. Hän ei ollut edes tullut ajatelleeksi, että naapurin Tuuli voisi tehdä samaa.Vielä viime vuonna he molemmat olivat nukkuneet täysin viattomasti yhdessä pihalla teltassa. Tuulilla oli jopa ollut yllään sama mintunvihreä unimekko, johon hän oli nytkin pukeutunut. Nyt sen helma vaan oli nostettu vyötäisille asti. Sen reunan alta loisti helakanpunainen pimppi, jonka sisään Tuuli painoi etusormeaan hitaasti.

Tero ei tiennyt mitä hänen pitäisi tehdä, mutta sitten hänen kehonsa teki päätöksen itsestään. Teron kikkeli sojotti kovana niin että pyjamahousuissa oli valtava pullotus. Teroa hävetti vielä enemmän saada näin kova erektio Tuulin katselusta salaa, mutta jomotus oli niin kova että lopulta hänen oli pakko luovuttaa. Hän katseli reaktionomaisesti ympärilleen ettei siellä vaan ole ketään ja todettuaan olevansa yksin veti pyjamahousut nilkkoihin. Sitten hän tarttui kivikovana sojottavaan kikkeliinsä ja alkoi vedellä esinahkaansa edestakaisin. Hänen silmänsä eivät irronneet sekunniksikaan Tuulin pimpistä. Ihmetyksen vallassa hän seurasi kuinka Tuulin pieni sormi painui syvälle sisään ja taas ulos. Vaikka hän oli ehtinyt pumpata itseään vasta muutaman kerran, se tuntui paremmalta kuin yksikään aikaisempi itsetyydytyskerta. Tero joutui jopa pidättelemään itseään ettei olisi voihkinut ääneen.

Sisällä Tuuli jatkoi pimppinsä huulien hivelyä täysin tietämättömänä siitä että vain muutaman metrin päässä Tero salakatseli häntä himokkaasti käsi kikkelillä. Hän oli vain tyytyväinen siitä, että oli sattumalta löytänyt isoveljensä pornokätkön rantasaunan eteisestä. Sieltä hän oli salakuljettanut yhden lehden huoneeseensa ja vain odottanut sopivaa tilaisuutta päästä sormettamaan. Tuuli oli arvellut joutuvansa odottamaan paluuta kotiin ennen kuin pääsisi kunnolla hieromaan pimppiään. Lehtikätkön löytyminen sai kuitenkin jalkovälin polttelemaan niin paljon, että orkku oli pakko saada.

Oikean käden sivellessä pimpin huulia toinen käsi selasi lehden sivuja. Esiin tuli kuvasarja, jossa mies ja nainen harrastivat seksiä sängyllä, jossa oli purppuranvärisen satiinilakanat. Isoimmassa kuvassa nainen ratsasti miehen päällä täysin häpeilemättä ja siten että kaikki oli näkyvillä. Naisen isot tissit heiluivat ja hieman alempaa näkyi, kuinka miehen kyrpä työntyi pilluun. Tämä kuva vetosi Tuuliin ja hän veti sormen ulos pimpistään ja alkoi hieroa klitoristaan.

Villit ajatukset pyörivät Tuulin mielessä. Miltähän yhdyntä tuntuu? Uskallanko oikeasti ottaa jonkun sisääni? Entä jos se sattuu? Nämä ajatukset kuitenkin työntyivät pois mielestä kun Tuulin jalkovälin polte alkoi levitä yhä laajemmalle ympäri kehoa. Tuntiessaan orkun olevan lähellä hän yhtäkkiä muisti vanhempiensa olevan vielä hereillä naapurihuoneessa. Pikaisesti hän heittäytyi taaksepäin ja otti tyynyn kulman suuhunsa vaientaakseen voihkintansa. Sitten hän veti polvensa taakse, nosti lantiotaan hieman ilmaan ja alkoi hieroa pimppiään himokkaasti kaksin käsin.

Tämä yllätti Teron täysin. Äsken hän oli vain katsellut Tuulin rauhallista itsensä tyydyttämistä, mutta nyt hänen pimppinsä osoitti suoraan kohti Teroa ja sitä hinkattiin kahden käden voimin. Mitään tällaista hän ei ollut koskaan nähnyt ja sen seuraamus oli välitön. Tero laukesi ja hänen kikkelinsä puski spermaa ryöppy toisensa jälkeen pusikkoon. Hän korahteli ääneen ja lopulta rojahti maahan istumaan ja huohottamaan.

Samaan aikaan Tuulin kiihkeä itsetyydytys saavutti päätepisteensä. Voimakas orkku otti hänet otteeseensa ja sai jopa jalat sätkimään itsestään muutaman kerran. Suussa ollut tyynyn nurkka vaimensi voihkintaa niin paljon että huoneen ulkopuolelle ei kuulunut mitään.

Kaikkensa antanut Tero istui mättäällä. Hänen kikkelinsä oli kovana, mutta hän tunsi kuinka se oli pikku hiljaa pehmenemässä. Tuulin orkku oli laantunut, mutta Tero katsoi yhä edelleen hänen punaisena loistavaa pimppiään. Tätä jatkui hetken aikaa ja sitten Tuuli sammutti valot huoneestaan ja veti peiton ylleen. Tero odotti hetken aikaa, nousi pystyyn, veti housut jalkaansa ja palasi omaan mökkiinsä.

Seuraavana aamuna Tuuli tuli vierailulle pelaamaan sulkapalloa, kuten heillä oli ollut tapana. Teron peli ei sujunut ollenkaan hyvin. Koko ajan hän vain katseli Tuulia ja ajatteli edellisen yön tapahtumia. Pallon lyömisen sijaan hän vain kuvitteli, miltä Tuuli näyttäisi alastomana. Kuinka hänen tisunsa pomppisivat joka lyönnillä. Miltä hänen paljas peppunsa näyttäisi poimiessaan maahan pudonnutta palloa. Kuinka pelin jälkeen käsi vaeltaisi pimpille ja alkaisi hieroa sitä. Tero jäi miettimään tätä ja unohti kokonaan lyödä palloa.

“Hei, aiotko keskittyä peliinkin” huikkasi Tuuli iloisesti virnistäen.

“Joo, tuota” sopersi Tero ja poimi pallon maasta.

“Joko olet unohtanut talven aikana miten tätä pelataan tai sitten ajatuksesi ovat jossain ihan muualla.”

Tero oli hämillään, mutta päätti sitten tarttua härkää sarvista.

“Voinko kertoa sulle yhden jutun?”

“No tottakai voit.”

“Tämä on vähän nolostuttavaa. Lupaatko ettet suutu mulle?”

“Tottakai, kakista nyt ulos vaan.”

“Huomasin eilen illasta että te olitte tulleet. Näin valoa sun ikkunasta ja ajattelin tulla moikkaamaan.”

“Aijaa, mutta ethän sä tullut.”

“No en ihan perille asti kun …” Tero ei löytänyt oikeita sanoja ja katsoi vaivaantuneena ympärilleen.

“Mikset sitten tullut, olisit voinut koputtaa ikk…”

Tuuli vaikeni. Hän muisti mitä oli tehnyt edellisyönä ja ymmärsi heti, että Tero oli nähnyt kaiken. Hänen kasvonsa lehahtivat tulipunaisiksi ja hän käänsi katseensa maahan.

“Siis sä näit…”

“Joo. Anteeksi kauheasti! Ei mun ollut tarkoitus. Koko juttu tuli ihan yllättäen.”

“Ethän vaan kerro kenellekään!”

“En missään tapauksessa! Eikä siinä ole mitään hävettävää. Kyllä mä teen sitä itsekin.”

Tuuli pyöritteli tätä hetken mielessään ja tajusi sitten jotain. “Hetkinen, myös eilenkö mun ikkunan ulkopuolella?”

Seurasi pitkä ja vaivaannuttava hiljaisuus.

“Joo”, sanoi Tero niin hiljaisella äänellä kuin ihmisen on mahdollista puhua.

Naapurista kuului ruokakellon kilinä.

“Ääh, mun tarttee nyt mennä syömään.”

“Anteeksi vielä että katselin. Mua hävettää koko juttu. Voinko tehdä mitään, jolla voi korvata tämän?”

Tuuli mietti hetken. “Kun kerrat olet katsellut mua, niin olisi ihan reilua että minäkin voisin katsella sinua.”

Tero nielaisi. “Siis tekemässä …”. Hän ei pystynyt jatkamaan lausetta loppuun. Sen sijaan hän vei nyrkkinsä haarovälinsä eteen ja veivasi sitä muutaman kerran edestakaisin.

Tuuli nyökkäsi.

“Jos et puolestasi kerro kenellekään”

“En tietenkään.”

“No kai se olisi ihan reilua.”

“Hyvä, mun täytyy nyt mennä, mutta tavataanko tuolla meidän rantasaunalla noin kello yhdentoista aikaan illalla?”

“Juu.”

“Selvä, nähdään silloin.” totesi Tuuli ja lähti juoksemaan kotiin.

Tero katseli Tuulin pepun keinuntaa sen loitotessa ja kadotessa metsän siimekseen. Sitten hän tajusi kikkelinsä seisovan kovana kuin rautakanki. Odotus iltaan tulisi olemaan pitkä.

9 kommenttia viestissä: “Nuoret mökkinaapurit”

 1. tsaikovski says:

  En tarkasti ole miettinyt henkilöiden ikiä, mutta johonkin 15-16 vuoden nurkille se varmaan osuu. Nykyaikanahan tällainen ei oikein toimisi, mutta tämä tarina sijoittuu (fiktiiviseen) aikaan ennen kännyköitä ja nettipornoa, jolloin ensimmäiset seksikokemukset hankittiin vähäisemmillä ennakkotiedoilla.

 2. Hieskoivu says:

  Kommenttia molempiin osiin:
  Päähenkilöiden ikä jäi minulle arvoitukseksi. Toisaalta tässä on lapsille tyypillistä pilleli ja pimppi hihi -tyyppistä kursailua toisaalta menee aika aika pornokin tavallaan. Kaikkihan me kehitymme eri tahtiin, mutta kiinnostaa vain minkä ikäisiksi itse päähenkilöt ajattelet.

  Se että Tero noin vaan tunnustaa vakoilunsa ja Tuuli heti ehdottaa kimpparunkkua tapahtuu jotenkin töksähtävän suoraan. Tilanteen kiusallisuutta tai sitä miten tämä uskallettiin sanoa julki olisi voinut pohjustaa enemmän. Se kuitenkin on novellin juonen käännekohta.

  Mut siis yleisesti oikein kiva tarina, ja tavoitat lapsekkuuden ajoittain tosi hyvin.

 3. Hieskoivu says:

  Jatkon olisi voinut yhdistää tämän loppuun. Tässä ei vielä oikein tapahtunut mitään.

 4. Anonyymi says:

  Millonhan tälle ois tulossa jatkoa oli nimittäin paras lukemani novelli ikinä

 5. QLLI says:

  Upea aloitus koko kesän kestävästä sekstailusta, eikö niin 😉

 6. tsaikovski says:

  Jatko oli suunnitelmissa, mikäli kiinnostusta ilmenee.

 7. Hillevi says:

  Jatkoa pls. Tosi lupaavaa!

 8. Anonyymi #2 says:

  Mahtavaa matskua, jatkoa odotellessa! 😉

 9. Anonyymi says:

  Tää oli hyvä novelli. Tuleeko tälle jatkoa?

Kommentoi

top