search
top

Minni, osa 12: Minnin peppu otetaan käyttöön

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 2.91 out of 5)
Loading...

Novellini löytyvät jatkossa myös osoitteesta https://bdsmtaivas.blogspot.com, jonne voit tarjota julkaistavaksi myös omia novellejasi.

 

Tänään on vuorossa kenties koko orjakoulutuksen merkittävin päivä: Minnin peppu otetaan viimein tosissaan käyttöön. Olen odottanut tätä päivää koulutuksen alusta lähtien, sillä silloin Minnin omistaja lupasi minulle, että saan viedä tytön anaalineitsyyden – muiden reikien neitsyys tytöltä oli tätä ennen jo viety, itsekin olin nainut häntä useaan otteeseen pilluun sekä suuhun.

Aamulla teen talossa pienen lenkin Minnin kanssa niin, että hän konttaa perässäni talutushihnassa. Häntä on ollut mukava kouluttaa niin kuin koiraa ikään. Sitten vien hänet kaurapuuroaamiaiselle – puuro jälleen totutusti koirankupissa. Hänen syödessään neljällä jalalla seisten käsiä käyttämättä katselen hänen herkullisia pakaroitaan, joiden väliin työntyisin aivan tuota pikaa. Hän mulkoilee minua välillä olkansa yli, kun katselen hänen syömistään, mutta en välitä siitä. Minun tekee mieli läpsiä häntä vähän, mutta maltan mieleni.

Ruokailun jälkeen talutan Minnin jälleen leikkihuoneeseen, josta onkin tullut jo tuttu paikka. Nostan Minnin matalalle pöydälle, jossa on valmiina jalka- ja käsikahleet – samalle pöydälle, jolla alun perin työstin hänen peppuaan. Kiinnitän Minnin kahleisiin. Hän testaa kahleet taas, mutta on tiukasti kiinni pöydässä eikä voi liikkua. Nyt hän on lattialla konttausasennossa, kaikki reiät sopivasti tarjolla.

”Arvaahan, Minni, mitä nyt aion sinulle tehdä?” kysyn ja silittelen takaapäin Minnin selkää ja kylkiä.

”N-no?” Minni kysyy epävarmana.

”Aion ottaa peppusi…” kuiskaan hitaasti.

”O-ottaa? Tarkoitatteko…”

”Kyllä, Minni. Tänään on se suuri päivä, jona menetät peppuneitsyytesi.”

Minni hätääntyy. ”Ei! Pyydän, mitä tahansa, mutta ei sitä!”

”Tätä hetkeä olen odottanut jo pitkään”, kuiskailen rauhoittavasti ja silitän Minnin selkää ja peppua.

”Sir, minä anelen teitä, armoa, armoa…”

”Minni, noin ihana peräaukko on tehty nussittavaksi. Sinä kuulut nyt minulle, eikä peräaukkosi ole siinä asiassa mikään poikkeus.” Silittelen Minniä edelleen, jotta hän rauhoittuisi ja hyväksyisi tilanteen.

”Sinulla on ihana peräaukko, ja viimein minä pääsen työntymään sinne”, totean hempeästi ja läimäytän Minniä muutaman kerran pepulle.

Otan esiin putkilon rasvapohjaista, lämmittävää liukuvoidetta, ja alan sivellä sitä peräaukolle, joka tuntuu silkkisen pehmeältä sormieni alla.

”Täytyy varmaan vähän venytellä, ennen kuin mahdun sisään”, jutustelen ja levitän pakaroita levälleen niin, että näen hänen peräaukkonsa. Sitten siirryn levittämään kunnolla rasvaa Minnin peppuun, että mahdun varmasti sisään. Työnnän sisään kaksi sormea ja levittelen niitä erilleen, jotta peräaukko vähän venyisi. Minni ulisee vastalauseita. Nain häntä kahdella sormella kunnolla, ennen kuin totean itselleni, että on aika siirtyä toimintaan.

”No niin, Minni, oletko valmis”, sanon ja tartun kiinni kaluuni, jonka ohjaan kohti Minnin peppua. Painan kaluni vasten Minnin peppureikää, mutta kuten arvata saattaa, en heti pääse sisään. Hieron kalullani vähän aikaa Minnin peppureikää, kunnes yritän tunkeutua sisään voimalla. Se ei kuitenkaan aivan onnistu, sillä Minnin sulkijalihas ottaa vastaan; hän jännittää sitä edelleen äärimmäisellä voimalla. Peppuplugi olisi ehdottomasti kannattanut jättää paikalleen yön ajaksi.

”Taidamme tarvita vähän apuvälineitä”, pohdiskelen ja haen pöydältä lasisen dildon. Dildo ei ole paksuimmasta päästä, mutta ei aivan ohutkaan, ja sillä saamme peräaukon venymään edes vähän. Sivelen dildollekin paksun kerroksen rasvapohjaista liukuvoidetta ja vien dildon sitten Minnin peräaukkoon. Se uppoaa sinne suhteellisen vaivattomasti, sormityöskentelyni ei siis ollut ihan turhaa. Alan naida Minniä peppuun dildolla. Saan lopulta työnnettyä sen oikein syvälle. Minni ulisee kivusta ja nöyryytyksestä, mutta en lopeta vaan työskentelen dildolla yhä kovempaa Minnin aukossa. Näin liukuvoidettakin leviää syvemmälle.

”Oi… ei… ei…” Minni kitisee.

”Minni, olisit vain onnellinen, että lämmittelen sinua. Voisin aivan hyvin työntyä sisääsi myös ilman ihmeempiä lämmittelyjä.” Se ei ole aivan totta, sillä peppu on niin tiukka, mutta sanon tämän kuitenkin varoitukseksi.

Minniä hyvän aikaa dildotettuani totean, että nyt on aika yrittää uudelleen. Otan kalustani tukevan otteen ja alan viedä sitä Minnin peppuaukolle. Nyt käytän kunnolla voimaa työntyäkseni sisään hänen ihanaan, tiukkaan peppuunsa. Minni huutaa kivusta, ja yritän rauhoitella häntä kuiskimalla hiljaa hys, hys.

Lopulta terskani uppoaa sulkijalihaksen ohi ja olen sisällä Minnin peräsuolessa. Alan hitaasti työnnellä lantiotani hänen peppuaan vasten niin, että lopulta pääsen kunnolla sisään. Olen nyt noin puoleen väliin asti sisällä. Hieron terskaani hellästi vasten Minnin pehmeää suolen seinämää. Tuntuma on erittäin miellyttävä. Avuttoman tytön pieni, tiukka peräaukko, alistaminen, ja tieto siitä, että tämä on vasta ensimmäinen kerta useista…

Sitten työnnyn sisään voimalla niin että pääsen koko varren pituudelta sisään. Minniltä pääsee parkaisu. Nyt olen koko pituudeltani tytön peräsuolen puristuksissa. Tuntuu uskomattomalta. Alan lykkiä itseäni ees ja taas Minnin pepussa. Pitelen samalla häntä kiinni pakaroista ja levitän niitä auki.

”Ei, ei noin syvälle…” Minni parahtaa.

”Juuri niin syvälle kuin mahdollista”, minä kuiskaan vastaukseksi. Alan hitaasti nautiskella Minnin suolesta ja liikkua ees ja taas.

”No niin Minni, koetapas puristaa vähän”, pyydän. ”Yritä työntää ulospäin.”

Minni alkaa puristaa kaluani suolellaan. Tuntuu fantastiselta, kun puristus käy yhä kovemmaksi. Minni tosiaan yrittää työntää minua ulos, mutta mitä enemmän hän työntää, sitä voimakkaammin työnnän itseäni takaisin sisään. Lopulta hän parahtaa, kun työnnän itseni kovaa sisään hänen puristaessa peräsuoltaan kovaa.

”Hyvä tyttö, hyvä tyttö…” kehun painaessani edelleen itseäni voimakkaasti tytön suolen sisään.

Sitten vedän kaluni ulos Minnin pepusta ja työntelen sitä sisään ja ulos niin, että Minnin pieni aukko joutuu koetukselle. Nyt jo liu’un hänen sisäänsä melko vaivattomasti, vaikka hän yrittääkin edelleen sulkijalihaksensa voimalla pitää minua ulkopuolella. Pepun venyttely on selvästi tehnyt tehtävänsä. Työntelen itseäni sisään ja ulos vielä hetkisen.

Päätän, että nyt on hempeilty tarpeeksi, joten alan tyydyttää itseäni nopeasti Minnin peräsuoleen.

”Ai, ai, ai”, hän huutaa melkein suoraa huutoa. Arvelen sessiomme tekevän kipeää, mutta en silti aio hidastaa tahtia vaan näyttää Minnille, mitä todellinen anaaliseksi kanssani on – täällä määrään nyt minä.

Lähestyessäni laukeamistani tartun kiinni hänen hiuksistaan ja vedän hänen päätään takakenoon. Sitten orgasmi iskeytyy minuun kuin hyökyaalto. Laukean kovalla voimalla sisälle Minnin peräsuolen kaarteeseen. Painan voimakkaasti lantiotani Minniä vasten niin, että kaluni on kokonaan Minnin pepussa sisällä, kun se sykkii orgasmin voimasta ison määrän siemennestettä syvälle Minnin suoleen. Vetäydyn hitaasti ulos. Oloni on erinomainen, en ole pitkään aikaan saanut yhtä hyvää ja perusteellista anaalipanoa. Orjani ensikertalaisuus kiihotti entisestään.

Kävelen Minnin kasvojen luokse. Hän vetäytyy vähän taaksepäin nöyryytettynä, kun alan silittää hänen tukkaansa kaikessa rauhassa.

”Hyvä tyttö, hyvä tyttö”, kuiskaan hänelle.

Suutelen Minniä suulle, sitten otsalle ja lopulta päälaelle. ”Nyt sinusta on todella tulossa oikea anaalihuora”, kerron ylpeyttä täynnä. ”Siihen on toki vielä matkaa, mutta nyt tärkeä askel on otettu.”

Ensimmäisen anaalipanon kunniaksi vien Minnin kunnon kylpyyn. Lasken hänelle kylpyveden ja lorautan ammeeseen kunnolla ruusuntuoksuista kylpyvaahtoa. Kylpyyn Minni saakin valuttaa minun lastini, jonka laskin syvälle hänen suoleensa.

Alan pestä häntä hellästi pesusienellä. Pesen rinnat, pimpin ja etenkin pepun oikein perusteellisesti. Minni ei pyristele vastaan vaan pysyy paikallaan, voipunut kun on. Pesen myös hänen hiuksensa huolellisesti.

Kyykistyn Minnin luo kylpyammeen viereen. ”Olet ollut oikein urhea tänään”, lohduttelen herkkää Minniä, joka vaikuttaa hyvin väsyneeltä päivän koitoksesta. ”Mutta oikein hyvä alku. Huomenna menee jo varmasti paremmin, kun peppusi on vähän venynyt tämän päivän leikkien ansiosta.”

”Huomenna? Onko meidän pakko tehdä se heti uudestaan?”

”On, jotta peppusi ehtii tottua anaaliseksiin ennen orjabileitä. Ne järjestetään ensi viikonloppuna, ja haluan, että olet niihin kunnolla valmistautunut.”

”Orjabileet? Mitkä ne ovat?”

”Bileet, joihin orjanomistajat tuovat omat orjansa, ja sitten pidetään yhdessä vähän hauskaa. Sinäkin pääset juhlissa kunnolla käyttöön.”

”Käyttöön…”

”Omistajasikin tulee paikalle. Haluan, että teet hänet ylpeäksi, siksi meidän on koulutettava sinua vielä oikein kunnolla.”

”Omistaja! Pääsenkö viimein hänen luokseen?”

”Pääset, jos olet kunnolla. Mutta olen valmis pitämään sinua täällä vielä viikkoja, jos on tarpeen. Vielä et ole tarpeeksi alistuva.”

”Kuinka alistuva minun oikein on oltava? Minulle on tehty jo vaikka mitä.”

”Kyllä, mutta sinut pitää valmistaa kunnolla siihen, mikä orjabileissä odottaa. Voipi olla, että järjestämme sinulle yksityisbileetkin.”

Nousen kylpyammeen vierestä ja taputan Minniä päähän. ”Niistä tulee oikein hauskat juhlat. Jätän sinut nyt kylpemään rauhassa. Voit samalla haaveilla kaikesta siitä, mitä me vielä tulemme sinulle tekemään.”

”Me?”

6 kommenttia viestissä: “Minni, osa 12: Minnin peppu otetaan käyttöön”

 1. JustWondering says:

  Missä jatko-osa viipyy?

 2. Prinssi says:

  Kaipaisin nuoremmista tarinoita, olisiko mahdollista saada esim spostiin sellaisia..?

 3. WWW90 says:

  Mitä muuten tapahtui kirjoittamallesi “Annin syntymäpäiväjuhlat” -tarinalle? Olisiko mahdollista saada se taas luettavaksi jonnekin?

  “Tänään on suuri päivä. Kaikki on jo valmiina 15 vuotta täyttävän pikku Annin syntymäpäiville. Koristeet, tarjoilut, musiikki, kaikki – ja ennen kaikkea lahja, jota tyttö ei todellakaan osaa odottaa. Vieraita on Annin lisäksi tulossa viisi: Jenni, Lina, Petra, Ilona ja Oona. Tulossa ovat myös omat ystäväni, yllätysvieraat, joiden on tarkoitus järjestää tytöille vähän ohjelmaa. Tytöt…”

  • Prinsessa says:

   Moi! Annin tarinasta sain liikaa palautetta, että sen henkilöt ovat liian nuoria ja tarina on liian raju sellaisenaan. Julkaisen tarinan uudestaan, mutta se tulee sitten kertomaan 18-vuotissynttäreistä. Kirjoitan myös samantapaista tarinaa nyt allasbileistä. Tulossa on kyllä kaikenlaista. Stay tuned!

 4. Qwerty says:

  Jännittävää. Tuleeko Minni kokemaan tuplapenetraation ihmeen? Se nähdään seuraavassa osassa! Tai kenties jopa triplapenetraation? Ja saamaan kaikki aukot täyteen lämmintä smägää.

Kommentoi

top