search
top

Iidan muodonmuutos

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (63 votes, average: 2.67 out of 5)
Loading...

Suhteeni Iidan kanssa näytti jäävän lyhyeksi. Parisuhdetta oli kestänyt vajaa pari kuukautta ja ei ollut hurraamista. Tutustuin Iidaan yhteisen ystävän kautta ja aika pian ensitapaamisen jälkeen aloimme seurustelemaan. Alkuun molemmat olivat tosi innoissaan, mutta huuma laimeni hyvin nopeasti. Viimeiset viikot olivat tuntuneet lopun alulta. En kuitenkaan halunnut antaa vielä periksi, koska aistin, että Iidassa oli jotain sellaista, mikä ei ollut vielä tullut kunnolla esille.

Eniten oli tökkinyt seksin kanssa. Iida oli ollut jatkuvasti sängyssä epävarma ja arka enkä minä ole koskaan syttynyt sellaisesta. Olen aina pitänyt naisista, joilla homma on hallussa ja jotka osaavat ottaa tarvittaessa ohjat mieheltä omiin käsiinsä. Iidalta sellaista oli turha odottaa. Perjantai-iltana olin menossa Iidan luokse yökylään. Emme olleet päässeet näkemään vajaaseen viikkoon ja oli tarkoitus, että omistautuisimme illan aikana vain toisillemme. Mietin myös, että ottaisin jossain vaiheessa puheeksi suhteemme tulevaisuuden ja kysyisin Iidalta, mitä mieltä hän siitä oli.

Asuimme lähellä toisiamme, joten päätin kävellä, koska ilmakin oli mukavan keväinen. Astelin rappuset kolmanteen kerrokseen ja soitin ovikelloa. Askeleet lähestyivät ja ovi avauttui. Edessäni oli näky, jota en osannut odottaa. Kyllä se oli Iida, kuten pitikin, mutta jotain oli tapahtunut. Iida oli muuttunut. Hän oli pukeutunut mustaan seksiä tihkuvaan ihonmyötäiseen mekkoon, joka jätti käsivarret ja suurimman osan selästä paljaaksi. Iida oli myös käynyt kampaajalla: pitkähköt hiukset olivat lyhentyneet ja väri vaihtunut vaaleahkosta sähäkän tummaksi. En ollut aiemmin nähnyt Iidalla kuin pari kertaa hieman meikkiä, mutta nyt hän oli meikannut silmänsä voimakkaan mustaksi ja lakannut kyntensä kiiltävällä violetilla lakalla erittäin naisellisiksi. Huulissa oli aistikasta tummanpunaista huulipunaa. Hän oli kertakaikkiaan tyrmäävän näköinen ja jäin tuijottamaan häntä hetkeksi aikaa suu auki ennen kuin astuin kynnyksen toiselle puolelle.

Sisälle päästyäni suuntasimme välittömästi makuuhuoneeseen koko ajan toisiamme suudellen. Vaatteeni lensivät lattialle nopeasti. Iida työnsi minut sängylle selin makuulle ja tuli itse rintani päälle istumaan kahareisin. Huomasin, että hänellä ei ollut mekon alla ollenkaan pikkuhousuja ja sukkahousuiksi vielä äsken luulemani mustat sukat olivatkin seksikkäät stay upit.

–  Nuole mua! Iida komensi liikkuen eteenpäin kohti kasvojani. Vilkaisin häntä ja siirsin mekon helmat syrjään työntäen samalla kasvoni hänen vaginansa eteen. Upotin kieleni hänen sisäänsä ja aloin nuolla himokkaasti. Hetken jatkettuani Iida otti ranteistani kiinni päättäväisesti ja vei ne vasten takorautaista sängyn päätyä. Vedin kieleni pois Iidan pillusta ja aloin aavistella hänen aikeensa. Iida vetäytyi hieman taaksepäin.

– Pidä kädet siellä! hän sanoi tiukalla äänellä.

Nainen hymyili viettelevästi katsoen minua silmiin ja avasi sängyn vieressä olevan rokokoo-tyylisen lipaston ylälaatikon. Hän veti esille pitkän punaisen silkkihuivin ja venytteli sitä käsissään silmieni yläpuolella. En voinut uskoa, että tällaista voisi tapahtua, mutta samalla olin niin kiihottunut, etten meinannut pysyä järjissäni. Iida vei huivin ensin vasemman käteni luokse ja sitoi sen tiukasti kiinni sängyn päätyyn. Näykin hänen kaulaansa, kun hän veti huivin toisen pään oikean käteni luokse ja sitoi sen samalla tavalla. Käteni olivat niin tiukasti paketissa sängynpäätyä vasten etten voinut niitä juurikaan liikuttaa. Hän antoi minulle suudelman ja nousi sängyltä. Huoneen nurkassa olevassa pärekorissa oli kaksi samanlaista silkkuhuivia, joilla Iida sitoi jalkani kiinni sängyn toiseen päätyyn. Olin x-asentoon sidottuna täysin hänen armoillaan. Iida tuli seisomaan lähemmäs minua ja näin, miten hän avasi hitaasti mekkonsa vetoketjun. Mekon pudotessa lattialle kiihotuin vain lisää: hänellä oli yllään musta korsetti, johon oli kiinnitetty sukkanauhat. Ne jatkuivat ihoa nuollen edelleen kohti stay upien päätä. Täydellistä, ajattelin mielessäni.

-Pidätkö? Iida kysyi kujeillen. En saanut vastausta suustani ja Iida naurahti äänekkäästi. Hän käveli hitaasti sängyn ympäri ikäänkuin arvioiden saalistaan ja tuli jälleen päälleni. Terävät kynnet alkoivat samalla hetkellä leikitellä rintakehälläni ja alavatsallani lähestyen penistäni. Iida katsoi minua koko ajan silmiin ja nautti selvästi tilanteesta. Sen jälkeen hän vei päänsä kohti jalkoväliäni ja otti penikseni suuhunsa aloittaen taivaallisen tuntuisen suuseksin. Voihkin nautinnosta miettien samalla keinoja siihen, miten kestäisin nautintoa tarpeeksi pitkään. Tilanne oli niin kiihottava, että ennenaikaisen laukeamisen uhka oli todellinen. Samalla Iida irrotti huulensa väreilevän penikseni ympäriltä siirtyen suutelemaan vartaloani joka puolelta.

Iida jatkoi pian suihinottamista. Aloin tuntea, että laukeaminen oli jo lähellä ja en pystynyt enää olemaan hiljaa, vaan ääntelin voimakkaasti. Samalla hetkellä Iida lopetti kesken! Katsoin häntä pettyneenä. Iida hymyili jälleen. Anovan katseeni nähdessään hän jatkoi hetken kuluttua ja upotti ihanat huulensa jälleen kaluni ympärille. Laukeaminen alkoi olemaan sekunneista kiinni, mutta Iida lopetti taas juuri, kun olin valmiina purkautumaan. Hengitin raskaasti ja toivoin mielessäni hänen jatkavan. Samalla toivoin salaa, että tätä kiusoittelua kestäisi vielä pitkään.

– Iida, mä kävin jo ihan rajoilla äsken. Anna mun laueta, pliis, anelin ja odotin Iidan reaktiota. Hän toi päätään hieman lähemmäs kasvojani ja sanoi hiljaa:

– Tiiätkö, että mua ei kiinnosta sun rajoilla käynnit.

Voihkaisin pettyneenä ja tunsin taas, miten Iida jatkoi suuseksiä vain lopettaakseen sen ihan hetken päästä. Olin haljeta ja tuntui, etten ollut ikinä ollut niin kiihottunut. Hän toisti saman vielä kertaalleen ja istui sitten viereeni sängyn reunalle.

Iida otti sängyn alta pullon liukuvoidetta ja kaatoi sitä kämmenelleen sekä kivikovan penikseni päälle. Hän vei kätensä kaluni ympärille ja alkoi liikuttaa sitä hitaasti edestakaisin. Iidan pitkät kynnet kiiltelivät kasvojeni edessä rytmikkään kädenliikkeen tahdissa. Ei taaskaan kestänyt kauaa, kun tunsin olevani laukeamaisillani. Enää en voinut sanoa yllättyväni, kun Iida hidasti ja piti vain kättään vasten kaluani varoen liikuttamasta sitä.

– Jatkanko? Iida kysyi. Naisella oli tilanne täysin hallussaan.

– Jatka, jatka, voihkin ja tunsin, miten siteet olivat niin tiukalla etten saisi niitä millään itse irti.

– Hmmm, mitenhän tuo olisi, vastasi Iida.

Samalla hetkellä tajusin, että hän ei aikonut päästää minua piinasta vielä pitkään aikaan. Kestäisi luultavasti jopa tunteja ennen kuin saisin luvan laueta.

Kommentoi

top