search
top

Riku aluksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (68 votes, average: 2.04 out of 5)
Loading...

Olin täynnä nuorta16 vuotiasta levottoumuutta. Kesäilta hehkui kuumuutta, pyöräilin uimarannalta mummolaani hiukset vielä märkinä, T-paita ritsillä vain märät uikkarit jaloissa. Olin muutaman viikon vahdittavana vanhempieni ollessa joillain kesämusiikkiviikoilla. Viihdyin hyvin, mummoni ei ollut oikea mummo, täti oikeastaan ja tosi kiva. Tädin pyörän polkimissa oli klappia ja jarruttaminen vaati polkimien taaksepäin pyörittämistä puolikierrosta. No samapa tuo. Matka taittui ja reviirini oli kasvanut aika suureksi. Uimarantaan josta tulin oli matkaa viisi kilometriä, oli yksi lähempänäkin, mutta siellä ei ollut kioskia eikä kunnon hyppytornia.  

Olin ollut rannalla useamman tunnin, olin tutustunut ikäisiini nuoriin ja olimme pelanneet rannalla ja uineet. Kaikki rahat oli tietysti mennyt jäätelöön ja limpsaan, ajaessani tunsin nälän puraisevan vatsasta.  

Käännyin soratieltä kapealle polulle, juuret ja kivet hankaloittivat ajamista, mutta paljain jaloin olisi kulkeminen ollut vielä ikävämpää. 

Ottaessani vauhtia päästäkseni ojantöyrän yli tielle jalkani luiskahti polkimelta ja kaaduin. Lensin puolittain pyörän yli ja tömähtäessäni soratiehen lähti keuhkoistani ilmat pihalle. Kaatumiseni aiheuttaman metelin vuoksi oheisen omakotitalon pihasta juoksi luokseni vanhempi mies.  

-Moi, taisi sattua aika lailla, anna kun autan sinut ylös.  

Mies nosti pyörän päältäni ja tarttui käteeni ja veti minut pystyyn. Varatessani painoa jalalleni olin kaatua, ilmeisesti nilkkani oli venähtänyt.  

-Tule, autan sinut tuonne pihaan, voit siellä istua niin katsotaan sitten mitä tehdään.  

Vastausta odottamatta mies nosti käteni harteilleen ja nappasi minut käsivartensa päälle ja kantoi pihaansa. Siellä hän auttoi minut istumaan keinuun ja lähti hakemaan pyöräni pihaan.  

Olin saanut vertavuotavia naarmuja olka- ja kyynärpäähän sekä polveen. Rapsuttelin niistä hiekkaa miehen kävellessä luokseni.  

-Tule, mennään sisälle puhdistamaan nuo niin sitten voin viedä sinut kotiisi autolla. -Ai niin, minä olen Rikhard, mutta sano minua Rikuksi.  

Seurasin miestä sisälle, hän tuki minua kainalosta ontuessani kipeää jalkaani.  

Sisällä oli hämärää ja viileää, Riku laittoi minut istumaan mustaan nojatuoliin ja sitten hän lähti hakemaan sidetarpeita. Istuessani tuolissa viileä nahka sai ihoni kananlihalle. Riku tuli pumpulitupon ja desinfiointiaineen kanssa ja istui rahille eteeni. Hän katsoi minua silmiini ystävällisesti hymyillen. Juttelimme kesästä ja kerroin että en asu täällä vaan olen vain käymässä. Jutellessamme Riku puhdisti naarmut ja laittoi pahimpiin kohtiin laastarit. Ilta oli hämärtänyt ja viileys sai minut värisemään.  

-Voi, sinun on kylmä, haen sinulle jotain päällesi.  

Yritin estellä mutta samassa Riku oli jo poissa. Yritin nousta mutta nilkkani oli turvonnut enkä päässyt kuin vaivoin ylös. Samassa Riku tuli takaisin kädessään vaate josta en tarkemmin saanut selvää mikä se on. Riku auttoi sen päälleni ja tunsin kiiltävän silkin ihollani.  

-En löytänyt muuta kokoasi kuin vaimoni aamutakin.  

Riku auttoi minut istumaan ja sytytti lukulamppuun valon. -Katsotaanpa vielä tuota sinun nilkkaasi. Onko sinulla kiire tädillesi?  

-Ei, täti on illan ulkona, kesäteatterissa ja tulee vasta yöllä.  

-No sitten ei ole kiire, olen hoitanut venähdyksiä ennenkin.  

Kiedottuaan idealsiteen nilkkaani tukemaan hän nosti minut seisomaan.  

-Kokeilepa nyt voitko kävellä. Otin muutaman askeleen ja huomasin pystyväni auttavasti liikkumaan. -Kävele vähän niin nilkkasi norjistuu. Riku nosti käteni hartiansa päälle ja kietoi omansa ympärilleni. Näin kävelimme käytävää edes takaisin ja tunsin kuinka pystyin jo paremmin liikkumaan.  

Mutta tunsin myös Rikun lämmöin ja aamutakin silkin reisilläni. Samoin Rikun partaveden tuoksu tuli voimakkaana tietoisuuteeni. Äkkiä tajusin että minulla seisoi. Se teki olemiseni sietämättömäksi. Jouduin paniikkiin Rikun pidellessä minua vahvalla kädellään kiinni itsessään.  

Samassa tunsin kuinka Rikun käsi laskeutui alaspäin ja kuinka se kevyesti törmäsi uimahousuissani seisovaan kulliini. 

-Oi, anteeksi, Riku sanoi. -Sainko minä tuon aikaan? -Kuule, ei sitä tarvitse hävetä.  

Riku painoi kasvoni kiinni rintaansa.  

-Sinä olet niin pieni ja kaunis.  

Tunsin kuinka kädet ottivat minusta kiinni ja puristuivat ympärilleni. Seisokkini painui vasten Rikun haaroja, hän piteli minusta kiinni ja jutteli hiljaisella äänellä kuinka kiihottava olenkaan.  

-Älä pelästy, minä vien sinut nyt sängylle ja autan sinua vähän.  

Riku nappasi minut syliinsä ja kantoi käytävän päässä olevasta ovesta sisään. Metallipäätyinen sänky valkealla päiväpeitolla otti minut kun Riku laski minut.  

-Auta vähän.  

Nostin lantiotani ja Riku veti uimahousuni pois. Sitten hän laskeutui viereeni ja suuteli otsaani. Suljin silmäni odottaen mitä seuraavaksi tapahtuu. Sormet vaelsivat vatsallani saaden sen kouristumaan, tunsin kuinka kovan kaluni kärjestä valui limaa kosteudeksi untuvaiselle karvoitukselleni. Suudelma nännilläni, hengitän syvään ja olen paikoillani kuin poiskarkaava bambi, arkana mutta yllättävän luottavaisena.  

Sitten Riku kumartuu ylitseni ja tunnen kuinka kaluni ympärille laskeutuu lämmintä ja tiivistä. Samassa toinen käsi tarttuu hellästi kiveksistäni ja Riku alkaa liikuttamaan päätään niin että en pysty enää pidättämään itseäni. Elämäni ensimmäinen orgasmi laukeaa kiihkeänä. Riku nielee kaiken mikä kalustani tulee ja kun herkkyyttäni alan valittamaan hän kääntyy viereeni ja ottaa minut kainaloonsa. 

-Eihän sattunut rakas?  

-Ei, oli ihanaa.  

-Hyvä, ole siinä rauhassa hetki. 

Käärin aamutakkia ympärilleni ja vedän Rikua kiinni itseeni. Silmäni painuvat kiinni ja nukahdan vieraan miehen kainaloon. 

 

Olen nukahtanut välittömästi Rikun turvalliseen kainaloon. Herään Rikun ravistellessa hartioitani kevyesti.  

-Herätys, tein pientä iltapalaa.  

Nousen venytellen ja muistan tapahtuneen.  

-Paljonko kello on?  

-Puoli seitsemän vasta.  

-En usko sinulla olevan kiirettä vielä.  

Istuimme sängyllä vierekkäin juoden teetä ja syöden leipiä. Riku puhui kesälomastani ja koulustani, kyseli kaikkea. Aluksi vastaukseni olivat yksitavuisia, mutta kohta huomasin juttelevani hänen kanssaan. -Minun täytyy käydä vessassa. -Se on tuossa vastapäätä, käy vaan. Nousin ylös ja onnahdin vähän. Riku nousi myös ja tarttui kädestäni minua tukeakseen. Kiedoin aamutakin paremmin ympärilleni.  Nojasin Rikuun luottavaisesti, matka vessaan ei ollut pitkä, mutta sen aikana painoin pääni Rikun olkaa vasten ja puristin kädelläni häntä ranteesta. -Kiitos. Astuin sisälle vessaan ja sytytin valot. Meikkien ja voiteiden tuoksu ympäröi minut ja jotenkin vaistonvaraisesti istuin vessanpöntölle pissalle. En tiedä mikä minuun meni, mutta pissattuani pesin peppuni. Samoin otin siteen nilkkani ympäriltä pois. 

Katselin kaikkia kosmetiikkapurkkeja ja pulloja, otin joitain kauniita käteeni. Näin pahvikotelossa saman pullon kuin mitä tädillänikin oli, Chanel5. Avasin korkin ja kallistin pulloa sormenpäälleni. Sipaisin huumaavan tuoksun korvani taakse ja toisen ranteisiini, kuten olin nähnyt tehtävän. Sitten sidoin aamutakkini vyön huolellisesti. Oven vieressä huomasin vaaleanpunaiset tohvelit, vaaleanpunainen karva ja punainen tupsu houkuttelivat minua sovittamaan. Yllättäen kyllä ne sopivat jalkoihini ja mitään ajattelematta astelin ulos vessasta. Riku istui sängyllä, en muista oliko hänellä ollut viimeksi silkkinen kylpytakki päällään vai ei. Hän nousi ylös ja käveli luokseni. Huomasin hänen katsovan jalkojani.  

-Onko jalkasi parempi?  

-On kyllä.  

Hän seisoi edessäni ja katseli minua hymyillen. Sitten hän ojensi kätensä.  

-Olet niin kaunis bambini. -Anna minä suutelen sinua.  

Astuin askeleen, ratkaisevan askeleen. Minun huuleni janosivat tuota miestä, ihoni odotti kosketusta. En tiennyt mitä kaikkea mutta hetkeäkään en epäröinyt. Rikun turvallinen olemus sai minut antautumaan. Huulet painuivat huulilleni, kädet kiertyivät ympärilleni.  

Suljin silmäni ja otin vastaan Rikun kielen. Sydämeni sai vereni kuohumaan, en kuullut mitään ja kuulin kaiken. Uskaltauduin puristamaan Rikun kiinni minuun, tai itseni häneen ja tunsin vatsallani hänen kovuutensa.  

-Rakas bambini, tule. -Tehdään toisillemme hyvää.  

Riku nappasi minut syliinsä ja kantoi sänkyyn. Hän laskeutui päälleni suudellen minua lakkaamatta. Sitten hän nousi polvilleen ja avasi kylpytakkinsa vyön ja antoi takin valua lattialle. Katselin miehen karvaista rintakehää, voimakkaita käsiä ja kovana seisovaa kalua. Sitten Riku avasi minun kylpytakkini ja nosti senkin lattialle.  

-Ota ja koske sitä.  

Ojensin käteni kalun ympärille, siitä valui limaa ja ihmettelin sen kokoa. Riku kaatui selälleen ja veti minut päälleen, katselin kalua ja hyväilin terskaa, avasin suutani ja nuolaisin sen kärkeä varovasti.  

-Oi Bambini, olet ihanan rohkea. -Maista vaan enemmän.  

Samassa tunsin kuinka Riku nuoli omaa kaluani ja otti sen kokonaan suuhunsa. Jotenkin siitä rohkaistuneena avasin suutani enemmän ja otin koko terskan suuhuni. Koko ajan Riku kehui ja kertoi kuinka ihanalle suuni tuntui. Rohkaistuin enemmän ja Riku tarttui voimakkaammin kiinni pakaroistani. Riku suuteli kiveksiäni, hätkähdin hieman.  

-Älä pelästy Bambi, nauti. -Pidät tästä kyllä.  

Rikun kieli seikkaili kivespusseillani ja kädet hyväilivät pakaroitani. Hengitykseni muuttui katkonaiseksi ja jännitin itseäni vaistomaisesti kun Riku avasi pakaroitani ja nuoli niitä. 

-Ota rauhallisesti, olet niin ihana. Anna maistelen sinua, nauti rauhassa. 

En osannut ajatella mitään, pidin Rikun kalusta kiinni ja suljin silmäni kun Rikun kieli painui peppureiälleni. Kieli hyväili reikääni varovasti käsien leivittäessä pakaroitani.  

-Olet niin kaunis, anna kun kosketan sinua.  

Sormet pyörivät aukkoni ympärillä ja kieli levitti kuolaa sinne. 

-Bambi, annatko voidepullon pöydältä, Riku pyysi.   

Epävarmana tartuin pulloon ja ojensin sen Rikulle. Tiesin mitä tapahtuu ja mietin tahdonko paeta? Äkkiä rauhoituin ja painoin pääni uudestaan alas, Rikun kalu kasvojeni edessä odotti huomiotani. Lipaisin sitä uudestaan ja vedin esinahkaa edestakaisin. Riku levitti viileää voidetta sormellaan peppureiälleni. Sormi pyöri ympäri painellen kevyesti.  

-Nyt Bambi sinun täytyy nousta.  

Nousen ylös ja sitten Riku asettelee minut polvilleni, pylly pystyssä rintakehä sängyllä. Tunnen kuinka Rikun kulli liukuu jalkojeni väliin ja hankaa omaani, samaan aikaan sormi pyörii aukollani ja painautuu varovaisesti sisälle. Sormi liikkuu lyhyesti pyörien ja se ei satu lainkaan. Rikun kalu hieroo omaani ja luulen laukeavani pian uudestaan. 

-Rakastelisitko minua?  

-Ei bambini, ei vielä. En tahdo satuttaa sinua.  

-Olet niin tiukka että meidän pitää totuttaa sinua vähän.  

Samassa Riku painaa sormeaan syvemmälle ja ymmärrän mitä hän tarkoittaa.  

-Tahdon rakastella kanssasi, mutta en tahdo repiä sinua.  

Sormi painuu sisälleni ja pyörittää itselleen tilaa. Myötäilen käden liikettä ja totuttelen edestakaisin liukuvaan sormeen. Riku lisää voidetta ja tunnen että sormi kulkee helpommin sisälleni.  

-Käänny rakas ympäri.  

Käännyn selälleni ja Riku laittaa tyynyn alleni. Hän tulee päälleni ja suutelee minua. Vastaan suudelmaan ja kierrän käteni hänen ympärilleen. Pakarat ovat lihaksikkaat ja selkä ihanan vahva. Kiedon jalkani myös ja olen kiinni. Voimakas kalu painaa minua, Riku asettaa sen pakaroideni väliin. Vielä kerran hän ottaa voidetta ja laittaa sitä oman kalunsa päähän. Katselen kuinka se kimaltaa kiimaisena. 

-Nyt rakas bambini, rentoudu.  

Riku levittää sormillaan aukkoani ja painaa terskaansa sisälleni. Haukon henkeä ja suljen silmät. Tunnen kuinka paksu kalu painuu päin minua, en usko että se mahtuu. Pienin työnnöin Riku avaa minua ja pysähtyy aina väillä suutelemaan ja puhumaan rauhoittavasti. 

-Ihana bambi. Nyt olen kohta kokonaan sinussa.  

Peppuni antaa peräksi ja tunnen kuinka reidet painuvat omiini. Sattuu vieläkin, polttelee ja ahdistaa mutta mitään repivää kipua en tunne. 

Suutelemme uudestaan ja Riku alkaa liikkumaan.  

-Ai kuinka ihana olet. Tiukka mutta niin sopiva minulle.  

Riku nostaa jalkojani ylös ja katselee kuinka kalu liukuu lyhyttä liikettään sisälle ja ulos. 

Suljen silmäni ja yritän päästä liikkeeseen mukaan, kuin imisin kalua sisälleni. Riku taittaa minut lähes kaksinkerroin, polveni ovat korvissani ja tartun niistä itse. Samassa Rikun liike muuttuu voimakkaaksi, työnnöt paiskaavat lantion kiinni pakaroihini ja tajuan että Riku lähestyy omaa orgasmiaan.  

-Bambi, nyt.  

Riku laukeaa sisälleni ja rojahtaa päälleni.  

-Olet uskomaton, rakastan sinua, Riku lepertelee korvaani.  

Kiedon käteni ja jalkani hänen ympärilleen. Kalu sisälläni tunnen olevani onnellinen.  

Riku nousee käsivarsiensa varaan ja katselee minua.  

-Nyt irrottaudun sinusta, laita käsi eteen ettei tyyny sotkeudu.  

Tottelevaisesti painoin käteni tulpaksi ja kierähdin lattialle seisomaan. Riku ojensi pöydältä nenäliinan ja asettelin sen tupoksi. Riku halasi  ja suuteli niskaani, tunsin tahmean peniksen painuvan kiinni vatsaani, mutta en vetäytynyt kauemmaksi vaan painauduin kiinni. Olimme seisten sylikkäin pitkän aikaa. Nautin Rikun tuoksusta ja jotenkin siitä että hän oli minun.  

Jatkuu.. 

Kommentoi

top